فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅بعد از تزیین میتونید از مارمالاد یا بریلو استفاده کنید
✅✅آموزش هردو،توی پست های اخیر هست.
✅بهتره شیرینی ها رو بعد از مارمالاد زدن ،یک روز بذارید بمونه و بعد نوش جان کنید تا طعم مارمالاد به خورد شیرینی بره
✅میتونید شیرینی ها یک ماه زودتر از عید بپزید و خارج از یخچال نگهداری کنید و چند روز قبل از مصرف تزیین کنید.
✅میتونید هم،تزیین بکنید و در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید.
✅موندگاری این شیرینی ها در یخچال و ظرف در بسته ۱ ماه هست.
نوش جان
🌼👉 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شامی_بادمجان خوشمزههه🍆😍😋
۱ بسته گوشت چرخکرده ۴۰۰ گرمی
۵۰۰ گرم بادمجان
۲ عدد تخم مرغ
۵ حبه سیر
نمک و فلفل سیاه
جعفری یا شوید
روغن
بادمجان هارو رنده میکنیم بهش ۱ ق چ نمک میزنیم و ۳۰ دقیقه استراحت میدیم ، به گوشت چرخکرده نمک و فلفل و تخم مرغ و سیر رنده شده و جعفری یا شوید خورد شده اضافه و آب بادمجان رو میگیریم و با موادمون مخلوط میکنیم و حالت میدیم ونیم ساعت داخل یخچال گذاشته و بعد سرخ میکنیم از دو طرف
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#قیمه_بادمجان_لذیذ😍😋
گوشت گوسفندی یا گوساله ۳۰۰ گرم
لپه نصف لیوان
دوعدد بادمجان
گوجه یک عدد
پیاز یک عدد متوسط
لیمو عمانی سه عدد(دلخواه)
قوره به مقدار دلخواه
رب یک قاشق غذاخوری
نمک، زردچوبه، چوب دارچین، فلفل و پودر سیر
اول از همه بادمجانها را پوست بکنید و داخل آب و نمک بندازید بعد نوبت لپه ها هست که خوب بشوریدشون و بزارید تا خیس بخورندپیازها رو داخل کره تفت بدین تا طلایی بشه بهتر هست که این کار رو با درب بسته انجام بدین و بعد از اون گوشت ها رو اضافه کنید کمی هم بزنید تا خوب تفت ببینند و در ادامه لپه ها رو داخل ظرف بریزیدرب و ادویه ها رو به جز نمک رو اضافه کنید و یک کاسه آب داخل خورشت بریزیدلیمو عمانی ها رو که با چاقو زخمیشون کردین و خیسوندین به مواد اضافه کنید و بگذارید تا قشنگ خورشت جا بیفته بادمجان ها روسرخ کنیدبعدگوجه ها رو تفت بدین بعد از جا افتادن خورشتتون چوب دارچین رو خارج کنید و قوره ها و نمک رو اضافه کنید بعد از چند دقیقه خورشت رو داخل یک ظرف بریزید بادمجان ها و گوجه رو روی اون قرار بدین
🌼👉 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خورشت_کرفس😍😋
یک عدد پیاز بزرگ
200 گرم گوشت خورشتی
ساقه کرفس و سبزی نعناع و جعفری سرخ شده
زردچوبه فلفل دارچین زعفران نمک
کمی رب
یه کاسه کوچک لوبیا چیتی بدلخواه
دوتا لیمو عمانی
همونطور که دیدید اول پیاز رو تفت دادم کمی که سبک شد بهش گوشت رو اضافه کردم و تفت دادم حالا نوبت ادویه هاست بعدش کرفس و سبزی را اضافه کردم و کمی تفت دادم کرفس و سبزی رو از قبل سرخ و فریز کردم بعد ابجوش ریختم و وقتی جوش اومد یک کاسه کوچک لوبیاچیتی و دو تا لیمو عمانی ریختم و گذاشتم خورش روی شعله کم جابیفته دو ساعت بعد لیمو هارو برداشتم که خورشت رو تلخ نکنه حدودا پخت خورشت کرفس 5.6 ساعت هست که بیشترم میتونه بمونه امیدوارم درست کنید و لذت ببرید
⚠️لوبیا چیتی داخل خورشت کرفس کاملا دلبخواهیه و خورشت رو لعابدار میکنه⚠️ساقه کرفس رو خرد میکنم و سرخ میکنم به همراه سبزی نعناع و جعفری و فریز میکنم
🌼👉 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گریل پنیری😋😍
این دستور غذایی رو از دست ندین چون فوق العاده خوشمزه ست ،در ضمن میتونید مرحله آخر (رنده کردن پنیر و حذف کنید ) .
مواد لازم
سینه مرغ ۴ عدد
نمک ۱ قاشق مربا خوری
پاپریکا ۱ قاشق مربا خوری
زیره ۱ قاشق مربا خوری
فلفل سیاه ۱ قاشق چ خ
آویشن ۱ قاشق چ خ
روغن زیتون ۵ قاشق غ خ
پنیر لبنه یاخامه ای ۸۰ گرم
ریحون ۱ دسته
مواد سالاد
گوجه ۴ عدد
پیاز ۱ عدد
ریحون ۱ دسته
سرکه بالزامیک ۲ قاشق
روغن زیتون ۲ قاشق غ خ
پنیر پارمزان در صورت نیاز (۲ قاشق غ خ ) .
.
.
نیازی نیست سینه مرغ استراحت بدین برای مزه دار شدن، تابه رو هم بزارید داغ بشه بعد استفاده کنید ،در آخر هم اگر دوست داشتین روش یه کم پنیر پارمزان رنده کنید ۵ دقیقه بزارید داخل فر ❤️
🌼👉 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دلمه_کدو
کدوسبز ۵ عدد
گوجه فرنگی یک عدد
برنج نیم پز ۳ قاشق غذاخوری سرپر
سبزی معطردوقاشق غذاخوری
گوشت چرخ شده ۲۰۰ گرم
پیاز یک عدد
نمک وادویه به میزان لازم
سیب زمینی ۲ عدد
رب گوجه یک قاشق غذاخوری
مواد میانی دلمه همه روباهم سرخ کرده (پیاز،گوشت،سبزی معطر،نمک وادویه،برنج نیم پز، کدو)
حالاکدوها روشسته بعدباچنگال مطابق کلیپ به صورت راه راه روی کدوهارو طرح میدیم وهرکدوروبه سه قسمت تقسیم میکنیم داخل کدوها رو خالی میکنیم کدوها روباموادمیانی پرمیکنیم ویک تکه گوجه روی کدوهاگزاشته حالا کف تابه رویک لایه سیب زمینی میچینیم بعدکدوها روروش میزاریم بعدرب گوجه روبامقداری آب ونمک وادویه باهم مخلوط کرده داخل تابه میریزیم ودرب تابه روگزاشته میزاریم تا دلمه ها پخته بشن
🌼👉 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیتزا_خونگی😍😋
4 قاشق غذاخوری ماست
1 قاشق غذاخوری روغن
1 قاشق غذاخوری کره نرم
1 تخم مرغ
1 قاشق چایخوری نمک
2 فنجان آرد
1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
فلفل کاپیا فلفل سبز کنسرو سوسیس ذرت کنسرو شده
(این مواد برای دو عدد خمیر پیتزا کافیه)
🥣طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ،ماست و کره رو خوب هم برنید ، آرد و نمک ،بیکینگ پودر و آرد الک شده رو کم کم اضافه می کنیم تا خمیر سفت نشود ، نیم ساعت استراحت میدهیم،سپس خمیر را به 2 قسمت مساوی تقسیم میکنیم و آنرا روی تابه ای که چرب کرده ایم با دست باز میکنیم سوسیس و سس را روی خمیر میریزیم و سس را روی خمیر پخش کنید و بعد مواد دیگر را اضافه کرده و بگذارید روی حرارت کم بپزد.
می توانید پیتزا خود را با ادویه و سبزیجات مورد نظرتان طعم دار کنید
نکته:می توانید خمیر را در فریزر نگه دارید.
نوع آردها متفاوت است پیمانه دوم رو کم کم اضافه کنید تا جایی ک خمیری لطیف و نرم داشته باشید
🥗🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ترشی پیاز فوق العاده خوشگل و خوشرنگم هست و میتونین کنار انواع غذا و توی سالاد هم ازش استفاره کنین
"ترشی پیاز"
پیاز بنفش 3 عدد
سیر پوست کنده 2 تا 4 حبه
نمک کریستالی اگر نبود همون نمک ساده 1 قاشق چایخوری
جوهر لیمو نوک قاشق چایخوری اگر نبود به راحتی به جاش 1 قاشق چایخوری آب لیموترش تازه بریزین
سرکه سفید به میزانی که دو سوم حجم شیشه پر شه
آب جوشیده یک سوم باقیمانده حجم شیشه و یا حتی کمتر از آب پر شه
میتونین کلا از سرکه استفاده کنین و آب رو حذف کنین ولی میزان سرکه حتما باید بیشتر از آب باشه
پیاز هارو پوست بکنین ، پیاز ها و سیر حتما باید کاملا خشک باشند حتی یک قطره آب هم روشون نباشه
شیشه و در ترشی رو از قبل با آب داغ استریل کنین و بزارین کاملا خشک و عاری از رطوبت باشه
پیاز رو به دلخواه برش بدین و با سیر داخل شیشه قرار داده در آخر نمک و جوهر لیمو و یا آب لیمو ترش ریخته
آب و سرکه اضافه کنین درب شیشه رو ببندین تکونش بدین که مواد باهم حل شن بعد میتونین کمی آب ترشی رو بچشین و اگر دوست داشتین بهش دونه فلفل یاه و یا نمک بیشتر اضافه کنین
در آخر که مزه هارو چک کردین درب شیشه رو محکم بسته
و شیشه را به صورت سر و ته داخل یخچال و یا در جای خشک و خنک قرار بدین
بعد از چند روز که ترشی خوب رنگ پس داد حاضره
برای این ترشی میتونین از سبزیجات معطر دلخواه استفاده کنین ولی به خاطر شرایط کرونا که سبزی خریدن و شستن مکافاته و نمیشه به راحتی چیزی رو خشک کرد و مصرف کرد بهتره ساده تهیه بفرمایید که مطمئن تر باشه
نکته: پیاز بنفش بعد از چندروز رنگ پس میده و ترشیتون خوش رنگ میشه اما اگر خواستین رنگ بیشتری داشته باشه موقع تهیه ترشی مقداری از اب ساده کم کنین و به جاش چند قاشق غذاخوری آب لبو بدون شکر بهش اضافه کنین و بقیه مراحل مثل قبل
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ماست_خانگی
برای دو لیتر شیر یک قاشق ماست سفت کافیه اگه میخواید یه ماست سفت وخوش طعم وسالم داشته باشید باید حتما از شیر محلی استفاده کنید من از شیر گاو استفاده کردم شیر گوسفند وگاومیش ماستش محشره👌 آگه شیر محلی هم گیرتون نیومد از شیر پرچرب استفاده کنید شیر رو از صافی رد کنید وتو یه قابلمه بزارید بجوشه حدود نیم ساعت بجوشه کافیه شعله زیاد نباشه چون ته میگیره وبعدا ماستش بو میده نمیدونم فارسی چی بهش میگن ما میگیم (بو کز )بعد از جوشیدن بزارید سرد شه ماست رو میتونید تو هر قابلمه روی ،سطل پلاستیکی یا سفالی درست کنید .حدود یک ساعت شاید بیشتر طول میکشه سرد شه انگشت اشاره یا انگشت کوچکه رو تو شیر فرو ببرید حتما با انگشت امتحان شه سه چهار ثانیه انگشت تو شیر باشه آگه تحمل کردید وداغ نبود وقتشه که ماست مایه توش بریزید ازماستی که واسه مایه استفاده میکنید ترش نباشه سفت وشیرین باشه(من از ماست خونگی استفاده کردم ) وحتما به دمای محیط رسیده باشه آگه ترش باشه ماست هم ترش میشه چند قاشق از شیر بردارید وماست رو باهاش رقیق کنید وبریزید تو شیر وبا قاشق از زیز مخلوط کنید سرشو بزارید ویه پارچه روش بندازید توجه داشته باشید کافیه تو دمای آشپزخانه باشه آگه شیر زیاد گرم باشه ماستش آب میاندازه وروش ترک میخوره آگه سرد هم باشه ماست شل وکش داره موقعی که ببنده ماست بوی شیر میده آگه میخواید ماستتون سفت باشه باید دماش مناسب باشه جاش زیاد گرم ونه زیاد سرد باشه آگه روشو پوشوندی تا هشت ساعت تکون ندی آگه میخواید ماستتون ترش مزه باشه ده ساعت بپوشونید بعد از طی این چند ساعت به ارومی بردارید وبزارید یخچال تا یک روز دست نزنید آگه زود استفاده کنید زیاد آب میندازه هر ماستی بعد از استفاده آب میاندازه این طبیعیه بعد از اینکه ماست رو گذاشتی یخچال و خنک شد یک پارچه تمیز نخی روش بزارید تا آب اضافی ماست رو به خود جذب کنه بعد از یکی دوروزه پارچه رو
بردارید واز ماست استفاده کنید
با دماسنج چهل تا چهل وپنج درجه باشه(دمای شیر )
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ساندویچ
نیم كيلو سینه مرغ خرد شده (از طول خرد کنید)
از هر کدام 1 ق چ نمک وفلفل سیاه
از هرکدام 1 ق غ سس کچاپ ومایونز
از هر کدام 1 ق چ سس تند(دلخواه ) و سویا سس
همگی را در یک کاسه بریزید ومخلوط کنید واگه فرصت دارید 1 ساعتی استراحت بدید وگرنه همون موقع استفاده کنید.
تابه رو روی حرارت بزارید تا گرم بشه وروغن بریزید یک عدد پیاز خلال ویا خرد شده ویک عدد فلفل دلمه خرد شده، اضافه وتفت بدید
تکه های مرغ مزه دار شده را اضافه وتفت بدین تا مرغ پخته وکمی آب مرغ گرفته شود
وبعد نون ساندویچی رو برش زده، سس مایونز بزنید وکاهو و از مواد آماده شده گذاشته ودر کنارش هم سیب زمینی سرخ کرده ونوشیدنی دلخواه سرو کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#آش_دوغ گردنه حیران اردبیل
مواد لازم :
نخود 1/3 پیمانه
برنج نیم دانه معطر ایرانی 1/2 پیمانه
سبزی خرد شده شامل گشنیز، تره، شوید 300 گرم
دوغ 3 لیتر
ماست 2 ملاقه
سیر 1 بوته
نمک و فلفل سفید
طرز تهیه :
نخود را از شب قبل خیس کنید و چند بار آب آنرا عوض کنید.
سپس نخود را با آب و یک قاشق شکر بپزید تا کاملا نرم و پخته شود.
برنج را برای دو تا سه ساعت خیس کنید.
یک بوته سیر را خرد یا رنده یا چرخ کنید.
ماست را در قابلمه بریزید و چند ملاقه از دوغ را به آن اضافه کنید و مدام هم بزنید تا ماست یکدست شود، سپس بقیه دوغ را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا مایع یکدست شود.
برنج را آبکش کنید و به قابلمه اضافه کنید و قابلمه را روی شعله متوسط قرار دهید و مدام با قاشق چوبی هم بزنید تا زمانیکه دوغ به نقطه جوش برسد.
حدود 20 تا 30 دقیقه طول میکشد تا دوغ به جوش آید و در تمام این مدت باید بی وقفه هم بزنید تا دوغ بریده نشود و طعم و ظاهر بدی به آش ندهد.
زمانیکه دوغ به جوش آمد و برنج کاملا شکفته شده بود، سیر خام را اضافه کنید و 10 دقیقه دیگر مدام هم بزنید تا سیر بپزد.
سبزی خرد شده را اضافه کنید و همچنان به هم زدن ادامه دهید تا سبزی نیز بپزد.
در آخر نخود پخته را به همراه نمک و فلفل به آش اضافه کنید و بعد از چند دقیقه شعله را خاموش کنید و آش را به صورت داغ سرو کنید.
برای سرو میتوانید از کمی نعناء داغ و سیرداغ استفاده کنید.
پ.ن: در برخی مناطق به آش دوغ، گوشت قلقلی اضافه میکنند، میتوانید 200 تا 300 گرم گوشت چرخ کرده را با یک پیاز رنده شده آب گرفته مخلوط کنید و بعد از پخت سیر به آش اضافه کنید و زمان بدهید تا گوشت پخته شود، زمانیکه گوشت ها بپزند به سطح آش می آیند و میتوانید بقیه مراحل را ادامه دهید.
پ.ن: عطر و مزه این آش به سیر است میتوانید مقدار سیر را بیشتر کنید.
پ.ن: میتوانید برنج را با دو لیوان آب روی شعله زیاد قرار دهید تا برنج بپزد و شکفته شود سپس برنج را به دوغی که به نقطه جوش رسیده اضافه کنید.
پ.ن: برای جلوگیری از بریدن دوغ، یک تخم مرغ و یک قاشق آرد به دوغ اضافه و مخلوط میکنند، من از این روش استفاده نکردم، ماست و هم زدن مداوم از بریدن دوغ جلوگیری میکند و نیازی به استفاده از تخم مرغ نیست.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#باقلوا_شوبیت
یکی از خوشمزه ترین نوع باقلوا باقلوای شوبیت هست 😍عزیزان ترکیه به جای نشاسته ذرت و آرد گندم، سمولینا میریزین به این دلیل تعدادی زیادی از عزیزان از جمله خودم سمولینا گیرمون نمیاد از ترکیب نشاسته ذرت وارد سفید شیرینی پزی استفاده میکنیم
مواد لازم
یوفکا مخصوص باقلوا یک بسته
شیر یک لیوان ونیم
نشاسته ذرت یک قاشق ونیم (غذا خوری)
ارد سفید شیرینی پزی یک قاشق غذاخوری
شکر یک ونیم قاشق غذاخوری
هل یک دوم قاشق چایخوری
گلاب یک قاشق غذاخوری
دارچین یک دوم قاشق چایخوری
گردوی یا پسته خرد شده نصف لیوان
کره صد گرم روغن مایع پنجاه گرم
همه مواد به جز گردو باد هم مخلوط کرده وخوب میزنیم تا یکدست بشه میزاریم
رو گاز با حرارت ملایم تا پودینگ غلیظ ویکدستی بدست بیاد گردو یا پسته میریزیم یکی دو دقیقه بعد گاز رو خاموش میکنیم ومیزاریم سرد بشه درشو بزارید که رویه نبنده
عزیزان حتما از یوفکای مخصوص باقلوا استفاده کنید عکس یوفکا پیج دوم میزارم
یک بسته صد گرمی کره رو آب کرده پنجاه گرم روغن مایع مخلوط کرده وهرلایه از یوفکا رو با برس از مخلوط کره وروغن مایع میمالیم به ده الی دوازده برگ که رسید برش مربعی میزنیم ومقداری از پودینگ میریزیم ودولایه رو به هم مچسپانیم ومیزاریم تو سینی
روش دیگه
ده لایه از خمیر یوفکا داخل سینی گذاشته پودینگ میریزیم ودوباره ده لایه دیگه یوفکا رو پودینگ میزاریم برش میزنیم ومیزاریم تو فر از قبل گرم شده با دمای صدوهشتاد درجه تا روی باقلوا طلای بشه وقتی باقلوا از داغی افتاده شربت ولرم روش میریزیم ومیزاریم ناخنک خنک بشه وبا چای نوش جان بفرمایید
شربت
شکر دولیوان
آب یک ونیم لیوان
گلاب یک چهارم لیوان
زعفران دم کرده مقداری
اب لیمو ترش یک قاشق
شکر و آب ولیمو ترش رو میزاریم رو گاز تا چند جوش بزنه سپس گلاب وزعفران اضافه کرده حدود ده دقیقه با شعله کم جوش ریز بزنه قوام که اومد گاز رو خاموش کنید وبزارید ولرم بشه این شربت لازم نیست مثل شربت بامیه وزولبیا زیاد غلیظ بشه در ضمن رقیق هم باشه موقعی که بریزد رو باقلوا خمیر میشه مثل شهد مربا باشه کافیه
اگه دیدید زیر باقلوا برشته شده ولی روش هنوز طلای نشده چند دقیقه گریل رو روشن کنید(شعله بالا)
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیرینی لطیفه
تخم مرغ 3عدد
اردسفید1/2 لیوان یا75گرم
نشاسته ذرت 2ق غ یا 25 گرم
پودرقند یا شکر ۱/۲لیوان یا 85گرم
بیکینگ پودر1/4ق چ
وانیل کمی
پودرتارتار1/4ق چ برای پایداری وثبات کف حاصل ازبهم زدن سفیده تخم مرغ وهمچنین دادن پف بیشتر به ان به کارمی رود،اگر داشتین بزنید نداشتین کمی آبلیمو جایگزین کنید من هیچ کدوم رانمیریزم😛
طرزتهیه:
سفیده وزرده تخم مرغ_تخم مرغها بهتره سرد باشن_ راازهم جدا کنید،سفیده را درابتدا با دور تند همزن زده تا کف کند به محض کف کردن نصف میزان از پودرقند یا شکر دستور وپودرتارتار اگر داشتین را اضافه کنید وباهمزن برقی به حدی بزنید که کاملا فرم بگیرد وبابرگرداندن ظرف ازان نریزد، داخل یخچال بگذارید،،،زرده تخم مرغ رادرون ظرفی دیگربا کمی وانیل وبقیه پودرقند یا شکر به حدی بزنید که سفیدرنگ وکشدارشودوحجم ان دوبرابر_خیلی خوب بزنید که شیرینی بوی تخم مرغ هم ندهد
اردسفید،نشاسته ذرت وبیکینگ پودرراباهم مخلوط وسه بارالک کنید.
اگر نشاسته ذرت نداشتین به جای اون ارد بزنید من این سری ۱۵ گرم نشاسته زدم
سفیده فرم گرفته رابه زرده اضافه کنید وبالیسک خیلی کم دورانی هم بزنید،سپس اردرادرسه مرحله به موادبیفزاییدوارام ودورانی ودریک جهت موادرافقط درحدیکدست شدن هم بزنید،زیاد هم بزنید مایه شل میشه پف سفیده گرفته میشه و درنهایت شیرینیتون داخل فر خیلی پهن،
موادرادرون قیف بدون ماسوره بریزید ودرسینی کاغذروغنی انداخته بصورت دایره دایره وباکمی فاصله بزنید برامدگی روی شیرینیها رابادست خیس صاف کنیدوسپس روی هرکدام ازانها کمی پودرقندبپاشید پودر قند هرچه بیشتر بپاشید هم باعث ترک بیشتر روی شیرینی میشه وهم باعث تردشدن رویه ان پس اگر میخوایین روی شیرینی ترک کمتری داشته باشه پودرقند کم بزنید اون برجستگی روی شیرینی راهم با دست خیس صاف کنید تا حالت نیم دایره تری بگیره وسینی رادرفرازقبل گرم۱۸۰ درجه به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قراردهید،
اگراحیانا حرارت فربالاست زیرشیرینها سینی فررابگذارید یا حرارت راکمترکنید،
بعدازپخته وسردشدن بین شیرینها خامه فرم گرفته بزنید وباپودرپسته تزیین کنید،
نکته مهم این شیرینی خوب فرم دادن سفیده وهم زدن زرده وهمچنین یکدست کردن مواد به آرامی است،حرارت فرهم مهمه😙
بزارید زیر وروی شیرینی کمی طلایی بشه،بعد ازخامه زدن بینش نرمه ورویه اون حالت تردی وخوشمزگی خاصی داره،
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
2 عدد تخم مرغ 1/2 پیمانه شکر
1/2 پیمانه شیر 1/2 پیمانه روغن
1 پیمانه آرد سفید قنادی
1قاشق چای خوری بکینگ پودر
1/2 قاشق چای خوری وانیل
2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
یک بسته قهوه فوری یا پودر نسکافه
اول تخم مرغ و شکر رو باهمزن میزنیم تا کاملا کرم رنگ و کشدار بشه.وانیل و شیر وروغن رو اضافه میکنیم و هم میزنیم ،ارد و بکینگ پودر و پودر کاکائو رو باهم مخلوط میکنیم و ۳ بار الک میکنیم و به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم.
توجه کنید وقتی ارد رو اضافه میکنید دیگه خیلی هم نزنید چون کیکتون سفت میشه
داخل قالب کاپ کیک رو کمی چرب کنید و از مواد کیکتون توی قالب بریزید حداکثر یک سوم قالب رو پر کنید اگه زیاد پر بشه مثل فیلم گنبدی میشه،داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار بدید تا پخته بشه.تایمش ممکنه تو فرهای مختلف باهم فرق داشته باشه پس هروقت با خلال دندون چک کردید و مواد به خلال نچسبید یعنی پخته شده.
بعد از پخت اجازه بدید تا کیک خنک بسه و از قالب جدا کنید،
از وسط برش بدید داخل نسکافه یا قهوه فوری که اماده کردید بزنید فقط سرد باشه
بعد با خامه فرم گرفته تزیین میکنیم
مثل فیلم
البته اینا همش سلیقه ایی هست
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کاپ قهوه
آرد الک شده قنادی ۱۸۰ گرم (۱پیمانه یا لیوان سر پر)
پودر کاسترد ۱۵ گرم (۳ق س )
نشاسته ذرت ۱۰ گرم (۲ ق س)
شیر خشک قنادی ۱۰ گرم (۱ق س) قابل حذف
کره یا مارگارین گیاهی ۱۰۰ گرم
پودر شکر ۵۰ گرم (۱/۴ پیمانه)
زرده تخم مرغ ۱عدد
وانیل ۱/۸ ق چ
پودر قهوه ۱ق س (جایگزین پودر کاکائو یا نسکافه)
شکلات چیپسی ۳ ق س
.
درابتدا آرد،پودر کاسترد،نشاسته ذرت،شیر خشک وپودر کاکائو یا قهوه را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید
کره نرم شده در دمای محیط +پودر شکر یا پودر قند را با همزن بزنید تا کرم رنگ وسبک شود سپس زرده تخم مرغ ووانیل را اضافه کنید ۲ دقیقه دیگر هم بزنید، مواد خشک را افزوده مخلوط کنید تا خمیر یکدستی جمع شود
اگر خمیر چسبنده یا خیلی شل بود کم کم ارد اضافه کنید تا منسجمتر بشه
در نهایت شکلات چیپسی را بریزید وخمیر را یکساعت دریخچال استراحت دهید
کرم قهوه:
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
کره ۱۵ گرم
نشاسته ذرت ۱ق س سر پر
قهوه یا نسکافه ۲ق س
اب داغ ۱ق س
عسل یا شربت بار یا شکر ۲ق س
قهوه ویا نسکافه را با ابجوش مخلوط ویکدست کنید
وسپس همه مواد را باهم درون ظرفی بریزید وروی حرارت کم گاز بگذارید و مدام هم بزنید تا کرم غلیظ شود ازروی حرارت برداشته اجازه دهید تا سرد شود(هر ازگاهی هم بزنید)
خمیر را از یخچال خارج کنید بین دو نایلون به ضخامت سه میلی تا نیم سانت پهن کنید زیاد نازک نباشه ودرون قالبهای دلخواه شکل دهید
خمیر را بیش از حد نازک نکنید بخصوص ته تارت را چون اگر خیلی نازک بشه موقع جدا کردن خرد میشه،
حدود ۱۰ دقیقه درون فر ازقبل گرم ۱۷۵درجه بپزید
از فر خارج کنید با کرم سرد شده پر کنید وده دقیقه دیگه داخل فر بگذارید
تزیین کنید و وقتی کاملا سرد شد از قالب خارج کنید،
می تونید تارتها را کامل بپزید بعد ازپخت وسرد شدن با کرم میانی پر وتزیین کنید البته کرم باید غلیظ تر بشه، داخل کرم هم میشه کمی شکلات تلخ اضافه کرد
پودر کاسترد باشه بهتره نبود حذف کنید جایگزین ارد بزنید
میزان ارد هم ممکنه کمتر بیشتر نیاز بشه تا جایی بریزید که خمیر منسجم بشه ،ارد کم باشه ممکنه بعد ازپخت شیرینی خرد بشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#فلافل_آبادان
نخود 300 گرم.
پیاز 1 عدد.
یک عدد سیب زمینی متوسط.
سیر3 حبه.
فلفل سیاه1 قاشق چاای خوری.
ادویه مرغ و ماهی جلال آباد.
تخم مرغ1 عدد (درصورت تمایل).
نمک به میزان لازم.
.
حدود 24 ساعت نخود هارو در آب قرار بدید تا کامل نرم باشند و نفخ اونها گرفته بشه ،بهتره که چندین بار در این زمان آب رو عوض کنید یک سیب زمینی رو میزاریم آب پز بشه ، سپس چند حبه سیر و دو عدد پیاز رو خورد میکنیم و به همراه نخوددر دستگاه مخلوط کن همه مواد رو باهم ترکیب میکنیم تا مثل قسمتی که در کلیپ هست بشه سپس مواد رو با دست مخلوط میکنیم و یک عدد تخم مرغ و ادویه جات که شامل نمک فلفل و بقیه ی ادویه ها که ما در این کلیپ از ادویه ی مرغ و ماهی جلالی آبادان استفاده کردیم ، مواد رو کاملا باهم مخلوط میکنیم تا یک دست بشه سپس از قالب های مخصوص فلافل که جهت جلوگیری از چسبیدن مایع اون رو در آب قرار میدیم استفاده میکنیم واون رو سرخ میکنیم تا طلایی بشه ، سپس با موارد دلخواه خودتون میتونید این غذای خوشمزه رومیل کنید.#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛