فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_ماکارونی😍😋
یه بسته ماکارونی فرمی
۲۰۰گرم سینه مرغ پخته
تخم مرغ ۳عدد
نصف لیوان شیر
نصف لیوان آب سودا یا گازدار
۱سوم لیوان روغن مایع
پنیرپیتزا به میزان لازم
پیاز
فلفل و نمک وزردچوبه
سینه ی مرغ رو ریش ریش کنین پیازو با کمی روغن وزردچوبه تفت بدین مرغ ریش ریش شده رو اضافه کنین وکمی تفت بدین نمک وفلفل هم بزنین.ماکارونی فرمی شکل دلخواهتون رو بپزین وابکش کنین.تخم مرغ ،آب سودا،روغن وشیرو داخل ظرفی گودباچنگال هم بزنین ماکارونی رو بهش اضافه کنین ونمک وفلفل بزنین ومخلوط کنین نصف مواد ماکارونی رو داخل قابلمه تفلون بریزین وروش مرغ ریش ریش شده رو بریزین وصاف کنین.روی مرغ پنیر پیتزا بریزین هرچه بیشتر خوشمزه تر من پنیرم همین اندازه بود ریختم شما بیشتر بریزین.بقیه ی مواد ماکارونی رو بریزین وصاف کنین .در قابلمه رو بزارین وشعله رو کم کنین تا یه طرفش سرخ بشه (من با شعله کم ۴۵دقیقه زمان دادم) بعد برگردونین وطرف دیگش رو هم بزارین سرخ بشه وبا سس کچاپ ونوشابه سرو کنین آبسودا همون آب گازدار هست.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوبیده مرغ😍😋
کوبیده مرغ از جمله کباب های خونگی هستش که این روز ها توی بعضی از رستوران ها پیدا می شه بنا بر این دستور پخت های مختلفی داره ولی این رو بگم کوبیده مرغ اگر نکاتی که راجبش گفتم رو انجام ندید چیز خوبی از آب در نمیاد، مخصوصا انتخاب گوشتش و...
اگر از دنبه خوشتون نمیاد میتونید از کره استفاده کنید که چون بافت نداره چیز خوبی از آب در نمیاد 🙌
مواد لازم
مخلوط ران و سینه: ۸۵۰ گرم
پیاز متوسط: ۱ عدد
فلفل کاپی: ۱ عدد
جعفری یا ریحان: ۱ مشت کوچک
چربی حیوانی: ۱۰۰ گرم
نمک: ۳ قاشق چایخوری سر خالی یا ۱۰ گرم
فلفل قرمز پرک یا پول بیبر: ۱ قاشق چایخوری
کره
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تا حالا خودت تو فر مرغ بریون درست کردی 🥰ببین و درست کن و لذت ببر😍😋
مواد لازم
آویشن
پودر سیر
زنجبیل
پولبیبر
پاپریکا
فلفل سیاه
نمک
آب پیاز یا پودر پیاز یا پیاز خرد شده فرقی نمیکنه
زعفران
آب لیمو ترش
روغن زیتون
تمام مواد رو با هم مخلوط میکنیم و به مرغ آغشته میکنم حتما چند ساعت استراحت کنه تا مزه ها به خورد مرغ بره
مرغ رو داخل فر میزاریم با حرارت کم باید جوری باشه که مرغ بعد از دو ساعت هم بپزه و هم طلایی و برشته بشه
❌نکته خیلی مهم ❌
ترجیح خودم پیاز خرد شده اس چون قبلا با پیاز خرد شده درست کردم به نظرم عطرش بهتر بود پس به جای آب پیاز میتونید از پیاز خرد شده استفاده کنید
هر نیم ساعت یک بار چک کنید و کره و زعفران رو مال کنید تا خوشرنگ و یه دست برشته بشه
توی تستر راحت تر برشته میشه فر گازی یکم حرارتش اذیت میکنه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیتزا_با_نون_باگت😍😋
برای سس پایه
- گوجه ۱/۲
- رب گوجه ۱ ق غ
- نمک ۱/۲ ق چ
- فلفل قرمز ۱ ق چ
- آویشن (اوراگانو) ۱ ق چ
- پودر پیاز ۱ ق چ
- پودر سیر ۱ ق چ
- روغن ۱ ق ع
- آب سرد ۱/۴ پ
برای تاپینگ
- پنیر پیتزا ۱ پ
- نان باگت ۱ عدد
- سس پایه ۱-۲ ق غ
- قارچ
- فلفل دلمه
- زیتون
- به سلیقه خودتون ژامبون (یا هرچیزی دیگه) زمان پخت بسته ب نوع دستگاه گریل یا فر متفاوت می باشد با دمای ۱۸۰ درجه حدود ۱۲ دقیقه (اگه فر از قبل گرم شده باشه)
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_سیب😍😋
خمیر:
آرد: ۳۰۰ گرم
کره: ۱۵۰ گرم (با دمای اتاق)
پودر قند: ۲ قاشق غذاخوری
نمک: یک سرانگشت (نصف قاشق چایخوری)
شیر: یک سوم لیوان (در ۲ مرحله اضافه کنید)
و خوب ورز بدید.
بافت کیک که مثل من شد، باید ۱ ساعت استراحت کنه.سیبهارو (۳ یا ۴ تا) خورد کنید و در ۱۵ گرم با یک و نیم قاشق چایخوری دارچین، ۲۰ دقیقه روی حرارت کم بپزید تا کاراملی بشه.
اگه سیب شیرین باشه، نیازی به شکر نیست. اما اگه سیب ترش بود، یکم شکر بریزید.
بعد از یک ساعت که خمیر استراحت کرد، مثل من شیرینیهارو درست کنید. اگه هم مدل خاصی در تهیه شیرینی دارید، فیلمش رو برام بفرستید.اگه دوست داشتید روی خمیر رو زرده تخم مرغ بزنید و داخل فر بذارید.
دما: ۱۸۰ درجه
زمان: ۴۰ تا ۵۰ دقیقه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نون شکم پر مرغ و پنیر خیلی خفن 🍗🧀😍😋
سینه مرغ
فلفل دلمه ای
قارچ
پنیر پیتزا
پیاز
نان همبرگر کوچک
نمک و فلفل
آویشن
سیب زمینی
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#جوجه_حلزونی😍😋
برای درست کردن جوجه حلزونی یا جوجه تابه ای دوتا سینه مرغ به صورت نواری برش بزنید.کنار بزارید.این بار برای مزه دار کردنش من از چاشنی آلس پایس استفاده کردم.بچه ها این چاشنی مرغ و ماهی هست.بدون مواد نگهدارنه و رنگ.فقط کافیه یک قاشق از این چاشنی به مرغ یا ماهی بزنید بعد از دو سه دقیقه استراحت و مزه دار شدن ،قابل کباب یا سرخ کردن هست.من خودم دو ساعت استراحت دادم.تا کامل چاشنی وارد بافت فیله هام بشه.این چاشنی خودش ادویه داره.من فقط یدونه پیاز خلال و نصف فلفل دلمه ای و حدود یک قاشق سرخالی ماست به فیله ها زدم.یک قاشق از چاشنی.بعد از مخلوط کردن،رول کردم و به سیخ چوبی یا فلزی برنید.داخل تابه کمی چرب کنید.سیخها را داخلش بزارید.تا کمی سرخ بشه.امیدوارم درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد آووکادو با مرغ😍😋
مواد لازم:
1 عددآوکادو🥑
100 گرم سینه مرغ🍗
1 لیوان کاهو خرد شده🥬
نصف لیوان خیار شده🥒
نصف لیوان گوجه خرد شده🍅
2 قاشق غذاخوری روغن🥃
2 قاشق غذاخوری سس مایونز🥣
نمک🧂
فلفل سیاه🌶
زردچوبه
برگ بو🍃
پول بییبر🌶
آب لیموترش 🍋
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم کیک مناسب فصل که هر چقد از خوشمزگیش بگم کم گفتم حتما نظر قشنگتو بگو😍😋
✅مواد لازم
توت فرنگی به مقدار لازم پنج تا هفت عدد
شکر ۱۰۰ گرم
کره ۸۰ گرم
تخم مرغ یک عدد
آرد ۱۸۰ گرم
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
شیر ۱۲۵ میلی لیتر
✅اول شکر و کره هم دمای محیط رو با هم خوب مخلوط کنید
بعد تخم مرغو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید بعد هم شیر هم دمای محیط رو اضافه کنید حسابی مخلوط کنید در آخر هم آرد و بکینگ پودر رو طی چند مرحله اضافه کنید و خوب مخلوط کنید
قالب رو چرب و آرد پاشی کنید بهتره قالبتون تخت باشه
بعد هم مایع کیک رو بریزید و روشو صاف کنید و توت فرنگی اسلایس شده رو روش بچینید بعد هم روشو شمر بپاشید
بزارید داخل فر از قبل گرم شده دمای ۱۸۰ به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه
من تو توستر درست کردم نیم ساعت اول المنت پایین دمای ۱۶۰ پنج دقیقه آخر المنت بالا رو روشن کردم تا روش برشته بشه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دونات😍😋
2 فنجان آب گرم
2 قاشق شکر یا چند حبه قند
1 قاشق چای خوری نمک
1 قاشق غذاخوری خمیرمایه
آرد 2_2/5 لیوان کم کم اضافه کنید ممکنه کم تر بخواد تا جایی که به دست نچسبه آرد اضافه کنیدشکر، مخمر و آب گرم را مخلوط کنید. سپس آرد را به آرامی اضافه کنید تا جایی که به دست نچسبه . سپس 30 دقیقه درب ظرف را بپوشانید تا به عمل بیاد.، بعد از این مدت میز رو ارد پاشی کنید و خمیر رو ورز بدید و آن را به قطعات کوچک تقسیم کنید، سپس مطابق فیلم شکل بدید و داخل روغن سرخ کنید در اخر میتونید با شکلات بن ماری شده تزیین کنید.
دوستان این دونات فقط با ۴ تا مواد درست شده و خیلی راحته
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترتیلا_با_سس_ناچو😍😋
ترشی هالوپینو:
فلفل رو بُرش بدید و با آب سرد بشورید. توی یک قابلمه، یک لیوان سرکه، یه لیوان آب، ۲ قاشق کوچیک شکر و یک قاشق کوچیک نمک بریزید و بذارید تا بجوشه. بعد از اینکه جوشید، فلفل رو بریزید و بلافاصله شعله رو خاموش کنید. اجازه بدید خنک بشه و بعد اون رو توی شیشه بریزید.
چیپس ترتیلا:
نون لواش(اگه نون ذرت پیدا کنید که عالی میشه) رو مثل من برش بدید، توی روغن با حرارت ملایم بریزید و مدام هم بزنید تا خشک بشه. از روغن که خارج کردید به اون پودرپیاز، جعفری خشک و نمک (یا ادویه مورد علاقه خودتون) بزنید.
سس ناچو:
۲ قاشق غذاخوری آرد رو توی ۵۰ گرم تفت بدید، ۲ لیوان شیر بریزید و زمانی که جوشید پنیر چدار رو توی اون رنده کنید تا به غلظت مورد نظر برسید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوفته_سیب_زمینی😍😋
400 گرم گوشت چرخکرده
4 قاشق غذاخوری آرد سوخاری
1 پیاز کوچک رنده شده 1 حبه سیر
1 تخم مرغ کوچک
4-5 شاخه جعفری ، ریز خرد شده
1 قاشق چایخوری نمک
1/2قاشق چایخوری زیره
1/4قاشق چایخوری فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری فلفل قرمز
10-12 سیب زمینی ریز
1 قاشق غذاخوری روغن
1/2 قاشق غذاخوری کره
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1/2قاشق غذاخوری رب فلفل
1/2 قاشق چایخوری آویشن
1.5 لیوان آب
نمک،فلفل
مواد کوفته را در یک کاسه بریزید و خوب ورز دهید. با دست نم دار به اندازه گردو برداشته ،فرم دهید و در سینی فر بچینید سپس سیب زمینی های کوچک را از وسط نصف کنید و بین کوفته ها قرار دهید،برای آماده کردن سس، کره و روغن را در قابلمه کوچکی گرم کنید،رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و با هم تفت دهید آب و ادویه ها را اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد،بعد از روی حرارت بردارید و روی کوفته و سیب زمینی بریزیدسینی را در فر از قبل گرم شده با حرارت 190 درجه برای حدود 40 دقیقه گذاشته تا سیب زمینی ها نرم شوند،سپس 10 دقیقه گریل را روشن کنید تا روی آن برشته شود و گرم سرو کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو
🌹آغاز می کنیم
❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را
🌹با ذکر مقدس
❤️صلوات بر حضرت محمد (ص)
🌹و خاندان پاک و مطهرش
🌹❤️اللّهُمَّصَلِّعَلي
🌹❤️مُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد
🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رول فیله ی سوخاری😍😋
مواد لازم:
مرینیت فیله ها
نمک🧂 + فلفل 🌶+ زردچوبه + سس خردل 🥣
.
واسه داخل فیله، من پنیر موزارلا گذاشتم اما هر پنیری اوکی هستش 🧀👌
یکی دو ساعت داخل فریزر بمونه بعد هم اول توی تخم مرغ بعد پودر سوخاری ..
داخل هواپز دمای ۱۸۰ درجه به مدت نیم ساعت
داخل فر هم دمای ۱۶۰ درجه به مدت نیم ساعت
تو روغن هم میتونین سرخش کنین 👌
مواد لازم واسه مرینیت سیب زمینی و هویج و کدو 🥕🥔
نمک
🧂+ فلفل🌶 + پولبیبر + پودر سیر 🧄+ پودر پیاز🧅 + سس خردل🥣 + زردچوبه
من سیب زمینی رو ۵ دقیقه جوشوندم اولش
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پاستا_پنه_آلفردو_با_مرغ😍😋
پاستا پنه : ۲۰۰ گرم
سینه مرغ : ۲۰۰ گرم ( ۱ عدد )
قارچ : ۶ عدد
شیر : ۱ لیوان
خامه : ۲۰۰ گرم
پنیر پارمسان : ۴ قغ
سیر : ۱ حبه
کره : ۲۵ گرم
نمک و فلفل : به مقدار لازم
پاستاهارو به همراه نمک به مدت ۱۰ دقیقه بجوشونید و آبکش کنید . پوره سیر رو به همراه کره تفت بدید و مرغ و قارچ رو به همراه نمک و فلفل بهش اضافه کنید تفت بدید و اجازه بدید به خوبی بپزه . خامه و شیر رو اضافه کنید و هم بزنید تا مواد یکدست بشه درب تابه رو بزارید و وقتی شیر جوشید بردارید و پاستای آبکش شده و پنیر پارمسان رو اضافه کنید . وقتی مواد به غلظت رسید میتونید سرو کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_مرغ
سینه مرغ پخته شده و ریز خرده شده
یک عدد هویج متوسط رنده شده
خیارشور ریز رنده شده
گردو ریز خرد شده
پیازچه و جعفری خرد شده
سس مایونز
پنیر خامه ای
پودر سیر و فلفل سیاه کمی
نان تست یک بسته بزرگ
همه ی مراحل و طبق فیلم انجام بدین برای روی کیک مرغ ها کناره های نون تست و که جدا کردین رنده کنید یا داخل خرد کن بریزید تا پودر بشه بعد روی کیک مرغ سس بزنید و پودر نان وروی کیک بریزید تا بچسبه بهش 😍عالی و خوشمزه میشه#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#جوجه_کباب😍😋
فیله مرغ: ۱.۵ کیلوگرم
سس خردل: ۲ قاشق غذاخوری
سس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری
ماست: ۲ قاشق غذاخوری
آب لیموترش تازه: ۳ قاشق غذاخوری
پیاز: ۳ عدد
روغن مایع، نمک، فلفل سیاه و زعفران دمکرده: به مقدار لازم
فیله های مرغ را با زعفران دمکرده مخلوط می کنیم و روی ظرف سلفون کشیده و برای یک ساعت داخل یخچال قرار می دهیم.فیله ها را از یخچال درآورده و با روغن مایع مخلوط می کنیم، سس خردل، سس مایونز، ماست، آب لیموترش، نمک و فلفل سیاه را اضافه و هم می زنیم و در انتها پیازهای خلالی ریز شده را اضافه می کنیم و دوباره برای چند ساعت (حداقل ۵-۴ ساعت) داخل یخچال میزاریم.بعد از به سیخ کشیدن، فیله ها به آرامی روی زغال کباب کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ شکم پر رو با این روش درست کنی
خیلی خوشمزه میشه.😍😋
واسه ی دونه مرغ
ی دونه پیاز
سه حبه سیر
ی دونه فلفل دلمه سبز
نگینی کنید و تف بدید ی خورده که سبک شد
۱۰ تا دونه گردو (یا ۲۰ تا دونه بادوم زمینی) خرد شده اضافه کنید وبعد
به اندازه ی یک پیمانه نعنا و گشنیز تازه و خرده شده اضافه کنید.
ی خرده آب سبزی که کشیده شد،
۱۰ تا دونه آلو (از قبل خیس خرده)
نیم پیمانه زرشک و نیم پیمانه دونه انار(قابل حذف)
دو سه قاشق رب انار اضافه کنید.
ادویه ها هم شامل نمک و فلفل قرمزو زردچوبه
و آویشن هست.
همه رو تف میدیدم میریزیم تو شکم مرغ خالی شده و شسته شده و تمییز.
با نخ و سوزن تمییز یا مخصوص آشپزی
مرغ رو ببندید.
روش رو با نمک و زعفرون دم شده رومال کنید.
کف قابلمه ی خرده روغن بریزید[خیلی کم]
مرغ رو بذارید و روش پیاز و فلفل دلمه خلالی بریزید
و با شعله ملایم بذارید تا پخته بشه.
هم میتونید مرغ رو وسط کار بچرخونید تا دو طرفش سرخ بشه هم بذارید تا با بخار آب بپزه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این رسپی برای پنکیک حتما امتحان عالی میشه😍😋
مواد لازم:
تخم مرغ به دمای محیط رسیده ۲ عدد
آرد قنادی ۸ ق غ خ سرپر
شکر ۵ ق غ خ
شیر ۱۰ ق غ خ
روغن مایع ۸ ق غ خ
بیکینگ پودر ۱ ق چ خ
وانیل نصف ق چ خ
عسل یا سیروپ
میوه های دلخواه
.
میتونید با همزن دستی هم ، هم بزنید نیازی به بودن همزن برقی نیست.
اصلا نیاز به روغن نیست برای تابه حتما مواد داخل ماهیتابه سالم و تمیز بریزید.
وقتی سطح پنکیک حباب زد برش میگردونیم.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاستا پنه با سبزیجات😍😋
پاستا رژیمی و کاملا گیاهی
فلفل دلمه ای قرمز و نارنجی: هرکدام ۱ عدد
سیر: ۲ حبه
پیاز: ۱ عدد متوسط
بادمجان: ۲ عدد متوسط
کدو: ۲ عدد متوسط
روغن زیتون: به میزان لازم
پنیر پارمزان: ۲ ق غ
نمک و فلفل سیاه: به مقدار دلخواه
آب پاستا: ۱ لیوان
رب گوجه: ۳ ق غ سرپر
پاستا پنه: ۳۰۰ گرم
قارچ: ۲۰۰ گرم
پودر عصاره گوشت: ۱ قرص
⭕مرحله اول: پیازمونو نگینی خیلی ریز خورد میکنیم،سیرمونم خیلی ریز خورد میکنیم ، فلفل دلمه ای و بادمجونو کدو خلالی خورد میکنیم
⭕مرحله دوم: پیازو با مقداری روغن زیتون تفت میدیم تا سبک بشن
⭕مرحله سوم : پیازامون سبک که شدن سیرو بهش اضافه کرده و اجازه میدیم ۳۰ ثانیه تفت داده بشه
⭕مرحله چهارم:حالا نوبت اضافه کردن کدو و بادمجون اضافه کنیم
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاستا پنه با سبزیجات😍😋
پاستا رژیمی و کاملا گیاهی
فلفل دلمه ای قرمز و نارنجی: هرکدام ۱ عدد
سیر: ۲ حبه
پیاز: ۱ عدد متوسط
بادمجان: ۲ عدد متوسط
کدو: ۲ عدد متوسط
روغن زیتون: به میزان لازم
پنیر پارمزان: ۲ ق غ
نمک و فلفل سیاه: به مقدار دلخواه
آب پاستا: ۱ لیوان
رب گوجه: ۳ ق غ سرپر
پاستا پنه: ۳۰۰ گرم
قارچ: ۲۰۰ گرم
پودر عصاره گوشت: ۱ قرص
⭕مرحله اول: پیازمونو نگینی خیلی ریز خورد میکنیم،سیرمونم خیلی ریز خورد میکنیم ، فلفل دلمه ای و بادمجونو کدو خلالی خورد میکنیم
⭕مرحله دوم: پیازو با مقداری روغن زیتون تفت میدیم تا سبک بشن
⭕مرحله سوم : پیازامون سبک که شدن سیرو بهش اضافه کرده و اجازه میدیم ۳۰ ثانیه تفت داده بشه
⭕مرحله چهارم:حالا نوبت اضافه کردن کدو و بادمجون اضافه کنیم
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زینگر برگر😍😋
مواد لازم برای چهار نفر:
سینه مرغ🍗 : یک عدد
شیر🥛: یک پیمانه
آب لیمو ترش🍋: ۳ قاشق غذاخوری
تخم مرغ 🥚دو عدد
سس تند🌶: ۴ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پاپریکا، پودر پیاز و پودر تخم گشنیز هر کدام یک قاشق چایخوری.🌶🧂🧅🧄
آرد🥡: دو پیمانه
نشاسته ذرت🌽: ۲ قاشق غذاخوری
نمک 🧂: یک قاشق غذاخوری
فلفل سیاه ، پاپریکا، پودر سیر ٫ پودر پیاز هر کدام ۲ قاشق چایخوری
سس خردل و کچاپ و مایونز، کاهو و خیارشور و پنیر چدار هم برای داخل ساندویچ👌😍
و ۳ نکته ی مهم:
برای درست کردن باترمیلک شیر و آبلیمو رو ده دقیقه توی دمای محیط بذارین.
حتماً مرغ رو سه الی چهار ساعت مزه دار کنین.
و برای سرخ کردن حتما دمای گاز متوسط رو به بالا باشه.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندویچ رست بیف 😍😋
مواد لازم
مغز ران گوساله 🥩۷۰۰گرم
قارچ🍄 ۲۰۰ گرم
پنیر پیتزا🧀
برگ بو🍃
پیاز 🧅
فلفل سیاه🌶
کره 🧈
ابتدا گوشت گوساله رو به همراه پیاز و فلفل سیاه و برگ بو بزارید تا خوب بپزه بعد با چنگال ریش ریش کنید
یک عدد پیاز رو خلال برش نازک بزنید به همراه کره و شکر تفت بدید
بهش گوشت ریش ریش شده رو اضافه کنید و نصف لیوان آب گوشت بهش اضافه کنید
قارچ رو خرد کرده با کره سرخ کنید حرارتی بالا که قارچ آب ننداره بهش پتیر پیتزا رو اضافه کنید و اجازه بدید پنیر آب بشه
بعد داخل نون باگت از مواد گوشتی و قارچ پنیر قرار بدید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کمپوت_هلو😍😋
۲ لیوان آب
۳۰۰ گرم شکر
۱ کیلوگرم هلو(سفت باشن بهتره)
هلوها را کاملا شسته و بزارید کاملا خشک بشن. پوست بگیرید طبق کلیپ خورد کنید، داخل شیشه های مورد گذاشته و شکر و آبجوش رو میوه ها ریخته داخل قابلمه ای آب میریزیم و شیشه ها رو داخل قابلمه میذاریم، قابلمه رو روی حرارت میذاریم تا آب بجوش بیاد. بعد از بجوش اومدن یک ربع شیشه ها رو میجوشونیم تا میوه ها یک کم پخته بشن. به زمان دقت داشته باشین اگه زیاد بجوشن میوه ها له میشن، بعد از روی حرارت برداشته و شیشه ها رو بصورت وارونه میزارم تا سرد بشه میتونین هم داخل یخچال هم بیرون از یخچال نگهداری کنید ولی بعد از باز کردن در شیشه کمپوت بقیه رو میتونید به مدت ۲ ماه در داخل یخچال نگهداری کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛