eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک توت فرنگی شکلاتی😍😋 مواد لازم : آرد قنادی: 🥡یک و نیم پیمانه تخم مرغ: 🥚۲ عدد شکر: 🍚سه چهارم پیمانه روغن: 🥃یک سوم پیمانه شیر: 🥛نصف پیمانه پودر کاکائو: 🍫۲ قاشق غذاخوری بکینگ پودر:🥄 ۱/۵ قاشق چایخوری توت فرنگی🍓 به مقدار دلخواه. اگه از فر گازی استفاده میکنین با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه و اگه از فر برقی و سولاردام استفاده می‌کنین، دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد و به مدت ۳۰ الی ۳۵ دقیقه بذارین کیک بپزه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک توت فرنگی شکلاتی😍😋 مواد لازم : آرد قنادی: 🥡یک و نیم پیمانه تخم مرغ: 🥚۲ عدد شکر: 🍚سه چهارم پیمانه روغن: 🥃یک سوم پیمانه شیر: 🥛نصف پیمانه پودر کاکائو: 🍫۲ قاشق غذاخوری بکینگ پودر:🥄 ۱/۵ قاشق چایخوری توت فرنگی🍓 به مقدار دلخواه. اگه از فر گازی استفاده میکنین با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه و اگه از فر برقی و سولاردام استفاده می‌کنین، دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد و به مدت ۳۰ الی ۳۵ دقیقه بذارین کیک بپزه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک توت فرنگی شکلاتی😍😋 مواد لازم : آرد قنادی: 🥡یک و نیم پیمانه تخم مرغ: 🥚۲ عدد شکر: 🍚سه چهارم پیمانه روغن: 🥃یک سوم پیمانه شیر: 🥛نصف پیمانه پودر کاکائو: 🍫۲ قاشق غذاخوری بکینگ پودر:🥄 ۱/۵ قاشق چایخوری توت فرنگی🍓 به مقدار دلخواه. اگه از فر گازی استفاده میکنین با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه و اگه از فر برقی و سولاردام استفاده می‌کنین، دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد و به مدت ۳۰ الی ۳۵ دقیقه بذارین کیک بپزه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیپس دیگه از بیرون نخر 😍😋 قول میدم این روش رو یکبار انجام بدی عاشقش میشی 😍😍😍 . برای درست کردن چیپس ترد و خوشمزه اول از همه سیب‌ زمینی هامون رو به صورت حلقه های خیلی نازک برش میزنیم داخل آب یخ به همراه چند تکه یخ میندازیم بعد از ۲ دقیقه سیب زمینی هامون رو برمیداریم و با دستمال قشنگ خشک میکنه آرد ذرت رو اضافه میکنیم‌ به سیب زمینی ها تا قشنگ همه قسمت های سیب زمینی رو بپوشونه داخل روغن داغ میندازیم تا روغن کمتری به خودش جذب کنه به مدت ۲دقیقه رو حرارت متوسط باشه تا چیپس های‌ تردمون بشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تاکو مرغ😍😋 مواد لازم: سینه مرغ 🍗۱ عدد لیمو 🍋۱ عدد روغن 🥃۲ قاشق ‌ فلفل سیاه و قرمز و نمک 🌶🧂هرکدوم نوک قاشق چای خوری کره 🧈۱۰ گرم سیر 🧄۲ حبه پیاز🧅 ۱ عدد فلفل دلمه ای زرد و قرمز 🫑۱ عدد پیازچه 🌱۳ عدد مواد سس ماست چکیده 🍶۴ قاشق جعفری 🍀۱ دسته چاشنی ماست و‌خیار و چاشنی لیمو فلفلی هر کدوم نصف قاشق چای خوری . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 برای ۴ نفر: کره: ۵۰ گرم سیر: ۵ حبه لوبیا کشاورزی(لوبیا رشتی) : ۴۰۰ گرم شوید: ۵ قاشق‌غذاخوری آب: تا جایی که روی مواد رو بگیره نمک + فلفل زردچوبه: ۱ قاشق چایی‌خوری تخم مرغ: ۱ عدد اگه دوست داشتید ۲ تا تخم‌مرغ بزنید، یا شوید بیشتر بزنید، روغن مایع یا جامد بزنید، اما دقت کنید که لوبیا رو ۷-۸ دقیقه تفت بدید (اما آروم هم بزنید که خورد نشه) بعد از اضافه کردن آب، خورشت باید ۴۵ الی ۶۰ دقیقه بپزه تا جا بیفته. ۲ دقیقه قبل از سرو خورشت، تخم مرغ رو اضافه کنید. برای تخم مرغ ۲ دقیقه‌ کافی هست. این خورشت رو به صورت سنتی در گمج (یه مدل قابلمه) درست میکنن که سفالی هست. این خورشت به عنوان پیش غذا هم سرو میشه. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مربای هویج😍😋 مواد لازم به ازای یک کیلو‌هویج: یک کیلو شکر ۱ ق غذاخوری زعفران دم شده هل ۲ عدد پوست پرتقال با نارنج ۱ ق غذاخوری سرخالی . . چند تا نکته : پخت این مربا کلا ۱:۴۵ زمان میبره ۱۵ دقیقه اول با درب بجوشه ۶۰ دقیقه با دمکنی با خرارت کم وقتی مواد رو اضافه کردید نیم ساعت دیگه با دمکنی بجوشه در آخر هم میتونید آبلیمو یا جوهر لیمو بریزید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد بروکلی🥦🥦😍😋 مواد لازم: 500 گرم کلم بروکلی 2 عدد هویج رنده شده 5-6 عدد خیارشور ریز خرد شده 1 قوطی ذرت کنسرو شده برای سس: جعفری تازه خرد شده 2 حبه سیر، رنده شده 6-7 قاشق غذاخوری ماست چکیده یا همزده 2 قاشق غذاخوری پر سس مایونز 1 قاشق غذاخوری سس خردل نمک فلفل سیاه طرز تهیه: کلم بروکلی را ریز خرد کنید و 5 دقیقه در آب بجوشانید،سپس آبکش کنید و اجازه دهید کامل خنک شوند،هویج ها را پوست گرفته و رنده کنید و در تابه با مقداری روغن زیتون تفت دهید وقتی خنک شد با بقیه مواد سالاد در یک ظرف بریزید،برای سس جعفری ،ماست، سیر، سس مایونز، خردل، نمک و فلفل را اضافه و مخلوط کنید سپس روی مواد سالاد بریزید و مخلوط کنید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلزونی😍😋 دستور تهیه : من چون این مرغ رو روی هویج پلو استفاده کردم به صورت تک تک پیچیدم و با خلال دندان فیکس کردم و در بین پخت و قبل از طلایی شدن خلال دندان رو در آوردم(اگه زیاد طلایی بشه خلال دندان سخت تر در میاد) شما میتونید مرغهای حلزونی رو سر سیخ چوبی بزنید سرخ کنید(بسته به نوع غذا) سینه مرغ را برش نواری بزنید و ابتدا زعفران ساییده ،مقداری نمک،یکی دو قاشق آبلیمو اضافه و مخلوط کنید و در پایان پیاز را اضافه و روی ظرف را بپوشانید و حداقل 1 تا 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا مرغ کاملا مزه دار بشه. بعد تک تک به صورت حلزونی فرم بدید و بنا به نوع غذاتون در سیخ چوبی بزنید یا با خلال دندان فیکس کنید. در تابه مقداری روغن بریزید و با حرارت ملایم دو طرف مرغ حلزونی رو سرخ کنید تا طلایی و مغز پخت بشه. و با غذا سرو کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
(پیتزا کُردی)😍😋 توی خمیر کلانه در فصل بهار از گیاه کوهی پیچک و در سایر فصول از پیازچه استفاده میشه و روی ساج میپزن و با روغن حیوانی چرب میکنن و با دوغ صرف میشه مواد لازم برای چهار عدد کلانه : آرد گندم : ۲۰۰ آب ولرم : ۱۲۰ گرم نمک : نصف قاشق چای خوری مایه خمیر خشک : یک قاشق چای خوری سر خالی پیازچه : ۵۰۰ گرم‌ روغن حیوانی : میزان لازم اب رو کم کم اضافه کنید به آرد تا جایی که خمیر به دست نچسبه ، سفت هم نباشه خمیر ۱۰ دقیقه ورز بخوره ، ۱۵ دقیقه استراحت کنه خمیر بدست امده به چهار قسمت مساوری تبدیل بشه برای چهار عدد کلانه موقع پهن کردن خمیر باید به قدری خمیر پهش و نازک بشه که مثل شیشه اونطرفش مشخص باشه ، هر چه خمیر نازک تری داشته باشید کلانه خوشمزه تری دارید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از تبلیغات بیهمتا 👌
❌❌خبر فوری این روزها❌❌ 🤩✅ناباروری درمان شد✅🤩 دیگه نگران نباشید درمان قطعی و تضمینی کشف شد🥰 🌪️طوفان درمان ناباروری پیدا شد 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 💣حسرت پدر مادر شدن تموم شد🥺 ⚡غصه اینکه بچه نداریو نخور دیگه 🙏 💣 روش کاملا تضمینی زیر نظر سازمان غذا و دارو✌🏻 👶با نتیجه دهی 💯 تضمینی و قطعی💥 لینک کانال: https://eitaa.com/joinchat/2033975658C11b91e7253
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تاکوی کرمدار توت‌فرنگی😍😋 برای آماده کردنش حدود نیم ساعت وقت لازمه و بعدش یکی از خوشمزه‌ترین و درعین حال شیک‌ترین دسر روبروتونه کافیه خمیر کیک اسفنجی رو آماده کنید و طبق مراحل توی فیلم پیش برید.🍰 قبلا آموزش کیک اسفنجی بدون نیاز به جدا کردن زرده و سفیده تخم‌مرغ رو براتون گذاشتم که خیلی هم سریع آماده میشه. من با کرم پنیری و توت فرنگی پر کردم🍓🧀 ولی میتونید با خامه فرم گرفته🧁 یا کرم شکلاتی 🍫و هرمیوه دلخواه🍒🍑🫐 جایگزین کنید و از طعم بینظیرش لذت ببرید. نکته: حتما بعد از اینکه دایره‌ها رو روی کاغذ کشیدید کاغذ رو پشت و رو کنید که جوهر وارد خمیر نشه. اگه فر ندارید میتونید روی گاز به‌شکل پنکیک آماده و با کرم پرش کنید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تاکوی کرمدار توت‌فرنگی😍😋 برای آماده کردنش حدود نیم ساعت وقت لازمه و بعدش یکی از خوشمزه‌ترین و درعین حال شیک‌ترین دسر روبروتونه کافیه خمیر کیک اسفنجی رو آماده کنید و طبق مراحل توی فیلم پیش برید.🍰 قبلا آموزش کیک اسفنجی بدون نیاز به جدا کردن زرده و سفیده تخم‌مرغ رو براتون گذاشتم که خیلی هم سریع آماده میشه. من با کرم پنیری و توت فرنگی پر کردم🍓🧀 ولی میتونید با خامه فرم گرفته🧁 یا کرم شکلاتی 🍫و هرمیوه دلخواه🍒🍑🫐 جایگزین کنید و از طعم بینظیرش لذت ببرید. نکته: حتما بعد از اینکه دایره‌ها رو روی کاغذ کشیدید کاغذ رو پشت و رو کنید که جوهر وارد خمیر نشه. اگه فر ندارید میتونید روی گاز به‌شکل پنکیک آماده و با کرم پرش کنید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندویچ تنوری😍😋 مواد لازم: مواد داخلی سلیقه ای ژامبون 🥓 ذرت 🌽 قارچ 🍄 فلفل دلمه رنگی 🫑 فلفل سیاه و آویشن 🌶🌿🍃 آب💧 ۱۳۰گرم خمیرمایه🥄 ۵گرم نمک🧂 ۱۰گرم شکر🍚 ۱۰گرم روغن🥃۵۰گرم آرد🥡 ۲۵۰گرم .تخم مرغ و کنجد🥚 برای رومال خمیر ساندویچ تنوری رو میتونید مثل من بپیچید یا مثل پیراشکی بپیچید که پیتزا کالزونه طوری بشه من ی دونه درست کردم شما میتونید تو سایزهای کوچیک و تک نفره هم درست کنید دمای ۱۸۰درجه ۲۰تا ۲۵دقیقه برای اینکه رویش طلایی بشه ۵دقیقه اخر دما از بالا (گریل )روشن کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅ عجیب اما واقعی 👆 ⛔️ متولد شدن نوزاد ۸۰ ساله انسان در هند ! ⛔️ نوزادی که در زمان تولد هشتاد سال دارد ! ✅ جهت دیدن کلیپ کلیت کنید 👇 👇👇👇 http://eitaa.com/joinchat/239534111C3f709894ba
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹دیگه پودر سیر بازاری 😍😋 🌹 مدل دیگه برای خشک کردن سیر👇 کف سینی نایلون فریزر پهن کنید و سیر خورد شده یا رنده شده روی نایلون پهن کنید، هر چه نازک‌تر پهن کنید زودتر میشه، دو روز توی آفتاب بزارید خیلی خوشرنگ خشک میشه و چند روز هم توی دمای محیط خونه بمونه تا رطوبتش کامل جمع بشه. 🌹همه ی سیرهای خشک رو یه باره آسیاب نکنید این طوری عطرش بهتر میمونه. 🌹از پودر سیر به عنوان چاشنی میشه توی غذاهای مختلف استفاده کنید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹دیگه پودر سیر بازاری 😍😋 🌹 مدل دیگه برای خشک کردن سیر👇 کف سینی نایلون فریزر پهن کنید و سیر خورد شده یا رنده شده روی نایلون پهن کنید، هر چه نازک‌تر پهن کنید زودتر میشه، دو روز توی آفتاب بزارید خیلی خوشرنگ خشک میشه و چند روز هم توی دمای محیط خونه بمونه تا رطوبتش کامل جمع بشه. 🌹همه ی سیرهای خشک رو یه باره آسیاب نکنید این طوری عطرش بهتر میمونه. 🌹از پودر سیر به عنوان چاشنی میشه توی غذاهای مختلف استفاده کنید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 بادمجان 3 عدد سیب زمینی 3 عدد پیاز 1 عدد گوجه 5 عدد سیر 1 حبه فلفل دلمه گوشت چرخ کرده کم‌چربی زردچوبه فلفل سیاه نمک فلفل قرمز گشنیز خرد شده یک مشت ابتدا بادمجان ها رو پوست گرفته و به صورت حلقه ای برش بزنید سپس داخل آب و نمک بزارید تا تلخیش گرفته بشه و بعد داخل روغن سرخ کنید حالا به ترتیب سیب زمینی حلقه شده ،فلفل دلمه حلقه شده و دو عدد گوجه های حلقه شده رو به همراه کمی نمک سرخ کنید.داخل تابه پیاز نگینی رو تفت بدید تا سبک بشه حالا سیر رنده شده رو اضافه کرده و یه تفت کوچیک‌ بدید و بعد گوشت چرخ کرده رو اضافه کنید و یه تفت کوچیک بدید حالا نمک ،فلفل سیاه ،زردچوبه و فلفل قرمز رو اضافه کرده و تفت دهید حالا پوره گوجه و گشنیز خرد شدخ رو اضافه کنید و هم بزنید اجازه بدید با گوشت پخته بشه داخل تابه یک لایه سیب زمینی سرخ شده ،یک لایه بادمجان سرخ شده و مواد گوشتی روش فلفل دلمه و دوباره یک لایه سیب زمینی ،یک لایه بادمجان و یک لایه گوجه قرار بدید درشو بزارید و اجازه بدید با حرارت کم‌ نیم ساعت بپزه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•تاکو + سس سالسا😋😍 ~💚مواد اولیه برای ۴-۵ تا تاکو: ۲ عدد گوجه فرنگی کوچک ۱ عدد فلفل دلمه رنگی ۱ عدد پیاز ۲-۳ حبه سیر ۱ عدد فلفل هالوپینیو (خیلی تنده) ۱ عدد سینه مرغ ادویه: نمک،فلفل سیاه، پودر سیر، پودر پیاز، پاپریکا دودی، زیره، تخم گشنیز ۲ ق غ روغن زیتون یه دسته کوچک گشنیز نصف آب یک لیموترش ۱ ق غ روغن زیتون ۴-۵ تا نون تاکو (ویدئو آموزشش هست توی پیج، همون نون تورتیا ولی کوچکتر) ۳-۴ پر کاهو . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 بادمجون کوچک و قلمی حدود سه کیلو سرکه ی قرمز نمک و فلفل سیاه و زردچوبه سبزی معطر(ترخون و مرزه و کمی نعناع) سیر ریز شده دویست گرم اول بادمجون ها رو بشوریم و کلاهک اونا رو با چاقو مرتب کنید و یه چاک کوچیک به بدن بادمجون بدیدبعد میریزیم داخل قابلمه و دو لیوان آب میریزیم و میذاریم حدود یک ربع بجوشه(زیاد روی شعله قرار ندید و گرنه بادمجون ها له میشن)بعضی‌ها بادمجون رو با سرکه میپزن من دوست ندارم چون احساس میکنم خیلی تند و تیز میشه حالا بادمجون ها رو میذاریم روی یه دستمال تمیز تا آب اضافیش گرفته بشه بعد در کاسه ای جدا سبزی های معطر خرد شده و نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و سیر های ریز شده(میتونید رنده کنید)مخلوط کنید. داخل شکم بادمجون ها رو با مواد پر کنید و بذارید داخل شیشه.حالا سرکه ی قرمز و کمی نمک رو با هم مخلوط کنید و روی بادمجون ها بریزید. (کاملا سرکه باید روی بادمجون ها رو بگیره) درب اونو میبندیم وجای خنک قرار میدیم بعد از دو تا سه هفته‌ آمادس درست کنید ونوش جونتون کنید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
چیز کیک یخچالی بیسکوئیت ساقه طلایی ۱عدد کره ۱۰۰ گرم پنیر خامه ای نصف بسته خامه صبحانه ۱عدد ژلاتین ۲ق غ شکلات صبحانه ۲قاشق برای لایه دوم شکلات صبحانه ۱قاشق پر شیر کاکائو نصف لیوان ژلاتین ۱ق غ طرز تهیه : بیسکوئیت پودر کنین وبا کره ذوب شده مخلوط کنین وبریزین تو قالب پنیر خامه ای وخامه رو به همراه ژلاتین وشکلات صبحانه با همزن بزنین وروی بیسکوئیت ها بریزین برای لایه دوم شکلات صبحانه رو به همراه شیر کاکائو ‌ژلاتین بنماری شده قاطی کنین وبریزین روی چیز کیک 🙂 وبه مدت ۲ساعت بزارین تو بخچال ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم ارد نان فانتزی ۲ پ ۲۶۰ گ شیر ۱۲۰ گ نصف پ کره ۳۰ گ ۲ ق غ شکر ۲ ق غ تخم مرغ ۱ عدد خمیر مایه ۱ ق چ نمک نصف ق چ پنیر خامه ای ۱ عدد سبزی به دلخواه گردو خرد شده ارد والک کنید بعد به ترتیب که در فیلم دیدید مواد خشک بعد مایعات رو ترکیب کنید خمیرباید نرم ولطیف وکمی چسبناک باشه تا نون مثل فیلم نرم ولطیف بشه پس ارد زیاد نزنید با دست چرب ورز بدین بعد ۱ ساعت استراحت اولیه خمیر پف خمیر وبگیرید وروی سطح کار باز کنید به ضخامت نیم سانت ویک لایه پنیر وبعد سبزی وگردو بریزید وبا وردنه فیکس کنید برش های یک سانتی بزنید ورول کنید داخل کپسول کاغذی بزارید و۱ ساعت استراحت نهایی تا دوبرابر بشن داخل فر ظرف اب جوش بزارید طبقه وسط بمدت ۳۰ دقیقه تا روی نانها رنگ بگیرن بپزید دمای فر گازی ۱۹۰ فر برقی ۱۸۰ توستر ومایکرو ۱۶۰ یا ۱۷۰ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛