eitaa logo
آشپزی خاص
99.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
.250گرم ارد با دولیوان دسته دار کاملا سرپر را با یک قاشق مرباخوری سرپر بکین پودرو نوک قاشق چایخوری نمک ودر صورت تمایل بک هشتم قاشق چایخوری جوش شیرین بسیار مقدارش کمه همه این مواد را سه بار الک کنید وحداقل یکساعت قبل پخت کیک باشه به اینصورت ارد کاملا هوا دهی میشه وسبک چهار تا تخم مرغ را اول یه دقیقه بزنید تا کمی باز بشه بعد 200گرم شکر یا یک لیوان سرخالی را بهش اضافه ورنده پوست یه پرتقال را وخوب بزنیددر عین هم زدن یک قاشق سوپخوری اب پرتقال هم اضافه کنید وخوب بزنید تا پف کنه وکرم رنگ بشه وپوک بعد سه چهارم لیوان روغن مایع اضافه وکمی مخلوط کنید و دیگه هم زن نیاز نداریم ارد الک شده را در سه مرحله به مایع اضافه وبصورت دورانی مخلوط کنید وبعد 350گرم هویج که تقریبا معادل چهار تا هویج متوسط میشه را یا مثل من با دستگاه بزنید توی فیلم نشون دادم ☝یا رنده معمولی کنید ریز نباشه اب می اندازه به مایع کیک اضافه وارام مخلوط کنید قالب مورد نظر را با ارده یا روغن جامد چرب وکاغذبیندازید سایز قالب 23باشه بهتره مواد را توی قالب ریخته ودوقاشق کشمش را که از قبل شسته وخوب خشک کردم وتوی ارد زدم وبعد اضافه ارد را گرفتم به روی سطح مایع کیک ریختم طبق فیلم ☝وبا خلال چوبی کمی مخلوط کردم اینطوری ته نشین نمیشه ودر فری که از یه ربع قبل با حرارت 180گرم شده طبقه وسط بمدت تقریبی 55تا60دقیقه چک کنید با خلال چوبی ود اخر روش راگریل کردم تا طلایی بشه وخوب که سرد شد از قالب در اوردم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✍🏻مواد لازم كدوسبز:4-5عدد جعفري:1/2پيمانه پيازچه:1/2 پيمانه شويد:1/3 پيمانه تخم مرغ:2عدد آرد:1/3 پيمانه پل بيبر(فلفل تركيه):1ق چ خ فلفل سياه:1ق چ خ بكينگ پودر: 1 ق م خ نمك:به مقدار لازم ✍🏻طرزتهيه كدو هارا پوست كنده و رنده كنيد و با دست فشار دهيد تا آبش گرفته شود، همه مواد لازم را به آن اضافه كنيد و با دست خوب مخلوط كنيد.پس از آنكه خوب مخلوط شدن در داخل روغن بالا و پايين آن را سرخ كنيد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان لواش خانگی آرد گندم (ترجیحا ارد نانوایی) حدودا۱۸۰ تا ۲۰۰ گرم (یک تا یک و یک سوم لیوان) آب یا شیر ولرم ۱۲۰ میلی (نصف لیوان) روغن مایع ۲ ق غ پودر خمیر مایه ۴ گرم ( حدودا ۱ ق م) شکر ۱ ق چ نمک ۱/۲ ق چ خمیر مایه فوری که استفاده می کنم همیشه به عمل میارم تا از سالم بودنش مطمئن بشم . اگر صد در صد مطمئن هستید از کیفیتش می تونین مستقیم داخل مواد بریزین . من از شیر استفاده کردم فرقی نداره آب هم میشه . داخل شیر ولرم برای به عمل آوردن خمیر مایه از ۱ ق چ شکر استفاده کردم و ددخلش ریختم و مخلوط کردم و بعد خمیر مایه رو ریختم . در ظرف رو قرار دادم به مدت ۱۰ دقیقه تا به عمل بیاد . داخل ظرف دیگه روغن مایع و نمک و خمیر مایه به عمل اومده رو اضافه کردم و آرد رو که الک کردم و کم کم داخلش ریختم . نکته مهم فقط همین ریختن آرد هست که همیشه توی نون ها گفتم آرد زیادی باعث سفت شدن نون هاتون میشه . آرد کم کم ریختم تا جایی که خمیر چسبندگی نداشته باشه و با دست ورز دادم حدودا ده دقیقه . بعد خمیر رو توی ظرف تمیزی قرار دادم وبا چاقو وسطش خط انداختم ( این کار به خاطر این هست که بعد از استراحت مشخص میشه که استراحت خمیر چه طور بوده و خوب انجام شده یا نه) و روش رو پوشوندم به مدت یک ساعت محیط نسبتا گرم استراحت داشته باشه . بعد از استراحت پف خمیر رو با ورز دادن گرفتم و بسته به اندازه ای که دوست دارید نون هاتون بشه چونه ها رو بردارین حدودا ۴ و ۵ تا چونه. روی چونه ها دستمال تمیز انداختم دوباره حدودا ۲۰ تا ۳۰ دقیقه استراحت داشته باشه. بعد روی صفحه کار یک کم آرد پاشیدم و هر چونه رو با وردنه باز کردم تا می تونین نازک باز بشه طوری که برداشتین اون طرف دستتون دیده بشه . به کمک وردنه برداشتم و روی تابه ای که برگردونده بودم و روی حرارت متوسط باشه. وقتی که روی نون شروع کرد به زدن حباب ها و اون طرفش حباب های قهوه ای زد برگردوندم و اون طرف دیگه اش هم گذاشتم بپزه . اگر خمیر حباب نزد در واقع خمیرتون و نونتون سفته و اشتباه پیش رفتید . نون ها بعد از پخت حتما بزارین خنک بشه و بعد حتما بلافاصله در جا نونی بزارین تا خشک نشه . نکته :جای خمیر مایه می تونین بیکینگ پودر حدودا ۱ ق چ استفاده کنین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیتزا با نون تست پیاز رو نگینی خرد کرده با کمی روغن تفت داده تا سبک وشیشه ای بشه،گوشت چرخ کرده اضافه میکنیم وباهاش تفت میدیم با نوک قاشق چوبی بزنید تا گوشت ریز ویکدست تفت بخوره نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه وکمی آویشن بهش اضافه وباهاش تفت میدیم قارچ سرخ شده وفلفل دلمه ای نگینی هم اضافه وبا حرارت بالا تفت میدیم تا آب قارچ کاملا جمع بشه چند دقیقه اخر کمی سس گوجه میزنیم وباهاش تفت میدهیم. کف ماهی تابه رو با کمی کره چرب کرده کناره های برشته نون تست رو جدا کرده ومیچینم کف ماهی تابه.وکمی کره روش میمالیم طبق فیلم سس وسپس پنیر،کمی اب روش میپاشیم سپس مواد گوشتی ،دوباره پنیر و چند عدد گوجه گیلاس و ذرت پخته شده وچند برگ ریحان اینا اختیاریه در ماهی تابه رو میبنیدم و میزاریم رو گاز با شعله خیییلی کم تا زیر نون طلای وپنیر آب بشه هر وقت کناره های پیتزا برشته شد.زمان پخت کافیه گاز رو خاموش کنید وبا سس نوش جان بفرمایید😉 پاشیدن آب،باعث میشه نون از حالت خشکی در بیاد بجای گوشت چرخ کرده میتونید مرغ ریش ریش شده بهش اضافه کنید به جای کوچه گیلاسی میتونید زیتون سیاه استفاده کنید کره اختیاریه ولی تو طعم پیتزا خیلی تاثیر داره امتحان کنید این پیتزا میتونید تو فر درست کنید با دمای صدوهشتاد به مدت بیست الی بیست وپنج دقیقه ماهی تابه دو طرفه ندارید با فر دست ساز که پستای پایین گذاشتم طبق اون برید میتونید تو ماهی تابه در دارکه کفش کمی ضخیم هست درست کنید.(ماهی تابه چدن). پیتزا ویا لازانیا که بدون فر پخته میشه هیچ وقت روی پنیر طلای نمیشه من همیشه از پنیر فله(کیلوی) استفاده میکنم ارزونتره😉 واشر ماهی تابه رو در بیارید تا عرق نکنه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیرینی خیلی خوشمزه با بافتی عالی و تقریبا نرم ، با طعم و بوی بسیااار عالی 😍. کره یا روغن صاف ( یا روغن جامد) ۳۵ گرم ( حدودا ۲ ق غ) روغن مایع ۳۰ گرم (حدودا ۴ ق غ) پودر قند ۴۰ گرم (تقریبا ۲ ق غ) آرد سفید ۱۵۰ گرم (یک لیوان) آب پرتقال ۲ ق غ رنده پوست پرتقال ۱ ق چ زرده تخم مرغ ۱ عدد بیکینگ پودر ۱ ق چ مواد به دمای محیط برسه . آرد و پودر قند الک بشه . کره و پودر قند رو با همزن خوب زدم . زرده تخم مرغ رو اضافه کردم و بعد روعن مایع رو ریختم و مخلوط کردم . قسمت رویه و نارنجی پرتقال رو رنده کردم و داخلش ریختم و اب پرتقال رو هم اصافه کردم . آرد و بیکینگ پودر رو الک کردم و کم کم داخلش ریختم و خمیر رو با نوک انگشت جمع کردم . میزان آرد تقریبی هست تا جایی که خمیر به دست نچسله حواستون باشه ارد زیادی هم لطافت خمیر رو می گیره و شیرینی سفت می کنه پس لطفا آرد رو کم کم بریزین و به اینکه توجه بشه .😊 بعد خمیر رو در محیط خنک نیم تا یک ساعت استراحت قرار دادم . بعد خمیر رو بین دو تا کیسه به قطر ۳ ، ۴ میلی باز کردم و قالب دلخواه زدم . هر طور بخواید می تونین طرح بدین دست خودتونه 😊 . بعد داخل سینی چیدم . رومال زرده تخم مرغ و زعفران رو مخلوط کردم و زدم و روش کمی پودر پسته پاشیدم . داخل فر ۱۷۰ درجه که از یک ربع قبل گرم شده طبقه وسط به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قرار دادم . نکات : در مورد تعداد شیرینی بسته به اینکه چه سایزی باشه و چه طرحی فرق می کنه . برای من به این شکل متوسط ده تا شد . بدون فر توی فر دست ساز و یا تابه دو طرفه هم می تونید درست کنید . ماندگاری این شیرینی هم خوبه و تا دو هفته و شاید بیشتر هم بمونه ،در محیط خنک در طرف درب بسته نگه داری کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از تبلیغات بیهمتا 👌
همش به لباس های بچه‌ی خواهر شوهرم حسودیم می شد 😤😬 تا اینکه بلاخره دل به دریا زدم ازش پرسیدم لباس های کودکت را از کجا میگیری که انقدر شیک و خفن هستن؟😳🤔 اولش کلی اذیتم کرد ولی بعدش یه کانال بهم معرفی کرد گفت از اینجا می خرم😍 یه سر بزن هر چی دلتون بخواد داره همشون هم شیک و با کلاس 😱 اینم لینک کانالش برای خانواده های خاص که به تیپ کودک‌شان اهمیت می دند بزن روی لینکش تا پاک نشده 👇👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1387922107C9f371ba3ce
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: 2 لیوان نخود تازه ی آبپز (400 گرم) 3 قاشق غذاخوری آرد 2 قاشق غذاخوری روغن نباتی 1 پیاز 3 تا5حبه سیر 1 ساقه جعفری خورد شده به صورت کاملا ریز 1 قاشق چایخوری بکینگ پودر(قابل حذف هست) 1 قاشق چایخوری نمک/ زیره/ پودر فلفل قرمز/ فلفل سیاه 1 تخم مرغ مود لازم برای سرخ کردن: روغن نباتی مواد برای سرو کردن: سیر- ماست- جعفری طرز تهیه 400 گرم (1 پاکت) نخود خیلی تازه، پیاز، جعفری، سیر و روغن را با دستگاه مخلوط می کنیم. آرد، بکینگ پودر، زیره، فلفل سیاه، فلفل قرمز، نمک و تخم مرغ را افزوده و به خوبی ورز دهید. از مواد به اندازه ی دلخواه برداشته و گرد می کنیم. برای اینکه موقع پخت از هم جدا نشود، نیم ساعت در یخچال استراحت می دهیم.روغن را داغ کرده و مواد را داخل آن سرخ می کنیم. دقت کنید که خیلی سریع سرخ می شود. بعد از پخت، داخلش نرم و بیرونش ترد خواهد بود.به هیچ عنوان روغن را به خودش جذب نمی کند، برای همین به راحتی می توانید این غذا را بپزید. در هنگام سرو سیر، ماست، جعفری طعم بهتری به فلافل می دهد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ته‌چین سبزی پلو و مرغ😍😋 با گوشت گوسفند هم میشه درست کرد و خیییلی خوشمزه تر میشه فقط باید زمان دم کشیدن برنج طولانیتر باشه. و گوشت رو هم من قبلش تف میدم چون سبزی هم به برنج اضافه میشه نمک رو کمی بیشتر از وقتی که برنج آبکشی ساده درست میکنید بزنید همینطور به دلیل وجود سبزی و البته قرار گرفتن مرغ و مخلفات روی برنج، باید کمی زنده تر آبکش بشه مخلفات اختیاری هست من گاهی سیب زمینی و بِه هم میریزم. هویج هم اختیاریه. ولی آلو حتما باشه که ترش و لذیذ میشه گاهی که آلو نداشته باشم به جاش لواشک میذارم 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
و بازاری🤌 ✅ لبو برای ۴ نفر یک کیلو لبو یه لیوان شکر چند قاشق شیره مربا به (به دلخواه) لبوهارو‌ خوب بشورید به مدت ۱ ساعت داخل آب بپزید بعد پوستش رو‌ بگیرید نازک برش بزنید تو آب لبو بچینید شکر و شیره بریزید بزارید تا آب لبو تبدیل به شیره بشه ✅ باقالی برای ۴نفر ۳۰۰گرم باقالی خشک سرکه نمک، گلپر، سماق باقالیها رو ۲۴ ساعت تو آب بخیسونید به مدت ۳ساعت بپزید بعد با سرکه، نمک، گلپر و‌ سماق سرو کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
و بازاری🤌 ✅ لبو برای ۴ نفر یک کیلو لبو یه لیوان شکر چند قاشق شیره مربا به (به دلخواه) لبوهارو‌ خوب بشورید به مدت ۱ ساعت داخل آب بپزید بعد پوستش رو‌ بگیرید نازک برش بزنید تو آب لبو بچینید شکر و شیره بریزید بزارید تا آب لبو تبدیل به شیره بشه ✅ باقالی برای ۴نفر ۳۰۰گرم باقالی خشک سرکه نمک، گلپر، سماق باقالیها رو ۲۴ ساعت تو آب بخیسونید به مدت ۳ساعت بپزید بعد با سرکه، نمک، گلپر و‌ سماق سرو کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚡️خـــدایـا⚡️ امشب آرامشی از جنس⚡️ فرشته‌هایت نصیب همه دلها⚡️ و شبی آرام و بی نظیر⚡️ قسمت عزیزانم بگردان⚡️ تا درودی دیگر بدرود⚡️ ⚡️ شبتون خوش پایان ‌ ‎‌‌ ‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسنک مرغ و کنجد😍😋 نصف سینه مرغ رو با یک عدد پیاز چهار قاچ و یک تکه زنجبیل ویک تکه دارچین وچند برگ بو وکمی نمک میزاریم آب پز بشه پس ریش ریش کرده یک عدد پیاز رو خرد کرده وبا کمی روغن تفت داده نصف فلفل دلمه ای ومقداری جعفری هم خرد کرده وباهاش تفت میدهیم سینه مرغ ،زردچوبه وفلفل ونمک وکمی آویشن وکمی نمک اضافه کرده وباهاش تفت میدهیم یک قاشق سس کچاپ زده وخوب مخلوط میکنیم اسنک ساز رو روشن کرده روی نان تست سس میمالیم پنیر پیتزا مواد گوشتی و پنیر دوباره نون تست یک عدد سفیده تخم مرغ رو میزنیم تا از لختی دربیاد با برس روی نان با برس میمالیم و کنجد میپاشیم سفیده برای این میزنیم تا کنجد بچسپه به نان در اسنک ساز رو میبنیدیم به مدت ۱۵ تا بیست دقیقه اسنک که آماده شد بوسیله کارد از وسط نصف کنید وبا سس نوش جان کنید 😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
1 بسته ماکارونی اسپاگتی نازک مواد لازم برای کباب : 2 عدد ران مرغ بدون استخوان 1 عدد پیاز بزرگ 1 حبه سیر 1 قاشق غذاخوری آرد 3تا4 شاخه جعفری ریز خرد شده فلفل سیاه و سفید زیره آویشن تکه های فلفل قرمز نمک مواد نیاز برای سس: 1 تا 2 عددگوجه فرنگی پوره شده 1 قاشق غذا خوری رب گوجه 1 حبه سیر رنده شده 1 قاشق غذاخوری کره 5 قاشق غذاخوری روغن آویشن نعناع خشک تکه های فلفل قرمز نمک آب گرم طرزتهیه : اول مواد کباب را آماده کنید. در غذا ساز مرغ خرد شده را بریزید وخوب میکس کنید(از چرخ گوشت هم میشه استفاده کرد) تمام مواد کباب را به مرغ اضافه وخوب مخلوط کنید وروی ظرف سلفون کشیده وبزارید 45 دقیقه در یخچال. بعد این تایم ماکارونی ها را از وسط نصف کرده وطبق فیلم دستتان را کمی چرب کنید ومقداری از مواد کباب را برداشته ودور ماکارونی گذاشته ومثل کباب سیخی شکل دهید. پس از آن روغن وکره در یک قابلمه مناسب بریزید وبزارید روی حرارت و گوجه فرنگی رنده شده ورب گوجه را اضافه کنید تا سس گوجه کمی غلیظ شود سپس، سیر و ادویه جات را اضافه وچند جوش که زد آب گرم را ریخته وماکارونی را اضافه وبزارید با درب بسته با حرارت کم پخته شوند وسس به خورد ماکارونی شود.نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ بریانی روسی مواد تشکیل دهنده: مرغ - 1 عدد سس مایونز - 3 قاشق غذاخوری نمک آویشن - 1 قاشق غذاخوری پاپریکا- 1 قاشق غذاخوری سیر - 2 حبه گشنیز - 1 قاشق غذاخوری کرفس هویج و سیب زمینی بعد از شستن و پاک کردن مرغ اون رو کاملا باز کنید . سپس برای پخت سطح ظرفتون رو با فویل بپوشونید تا در زمان پخت مرغتون به ظرف نچسبه . بعد به سطح مرغ کمی نمک و فلفل زده سپس در یک ظرف سس مایونز و فلفل، آویشن و گشنیز و سیر رو اضافه کرده و سطح مرغ رو به سس آغشته کنید و بگذارید 40 دقیقه بمونه . در ظرف فرتون سبزیجات دلخواهتون مثل سیب زمینی ، هویج ، کرفس اضافه کنید زمان پخت ۱۸۰ تا ۲۰۰ درجه به مدت یک ساعت الی یک ساعت و نیم بهتر است در ظرفتون رو ببندید تا مرغتون خشک نشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 🔴مواد لازم : _کره ١٢٠ گرم _پودر قند ۶٠ گرم یک سوم لیوان _١ عدد زرده تخم مرغ _کمی وانیل _سه قاشق غذاخوری زعفران دم کرده غلیظ _نشاسته ذرت ٣ ق غ (٣٠ گرم) _آرد برنج ۴ ق غ (۵٠ گرم) _آرد سفید ١۵٠ گرم (یکو یک چهارم لیوان) _عسل ذوب شده _ژله بریلو 🔺 کره و پودر قند رو دو سه دقیقه با همزن بزنید تا کرم رنگ بشه سپس زرده تخم‌مرغ، کمی وانیل و زعفران دم کرده و اضافه مجدد چند دقیقه با همزن بزنید سپس نشاسته ذرت و آرد برنج الک شده را اضافه کنید در آخر آرد سفید الک شده رو بزنید و با نوک انگشت ورز بدید تا خمیر نرم لطیف داشته باشید. تو نایلون فریزر بذارید و در یخچال حدودا یکی دو ساعت بمونه تا استراحت کنه و سپس بین دو نایلون با وردنه خمیر رو باز کنید و کاتر بزنید. در فر ١٨٠ درجه از قبل گرم شده حدودا ١٠ دقیقه بمونه و در قابلمه به همراه شعله پخش کن و دمکنی و حرارت کم حدودا پانزده دقیقه بمونه تا شیرینی شما آماده بشه،برای تزیین از عسل آب شده ژله بریلو و .... میتونید استفاده کنید.نوش جاااان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیرینی گردویی با ماندگاری طولانی تو دهن آب میشه 😍 این شیرینی هم با فر وهم بدون فر عااالی میشه آرد سفید شیرینی پزی ۲۴۵ گرم گردوی بو داده و پودر شده ۵۰ گرم پودر قند ۱۰۰ گرم روغن صاف قنادی ویا کره ۱۷۰ گرم پودر گل محمدی و پودر هل از هر کدام یک قاشق چایخوری گردو رو کمی بو داده سپس با دستگاه آسیاب پودر کنید پودر گردو و پودر گل محمدی و پودر هل رو به آرد الک شده اضافه میکنیم روغن صاف ویا کره همراه پودر قند الک شده داخل کاسه همزن میریزیم حدود ۷ الی ۸ دقیقه بزنید تا پوک وخامه ای بشه سپس کم کم آرد رو بهش اضافه کنید تا خمیر یکدستی بدست بیاد زیادی نزنید که به روغن بیفته . کاغذ روغنی کف سینی بندازید از خمیر به اندازه گردوی کوچک برداشته و در دست گرد کنید طبق فیلم سپس رو سینی بچینید وبزارید طبقه وسط فر از قبل گرم شده با دمای دویست درجه به مدت ۱۵ تا بیست دقیقه زیر شیرینی که طلای شد کافیه روش بدون فر قابلمه رو بزارید رو گاز با شعله متوسط تا قابلمه گرم بشه به مدت ده دقیقه شیرینی رو بچینید کف سینی یا قالب که به اندازه در قابلمه باشه وبزارید رو رینگی که کف قابلمه گذاشتی تا زیر شیرینی طلای بشه شیرینی که آماده شد بزارید کنار تا سرد بشه سرد که شد به سلیقه خود تزیین کنید من برای تزیینش از شکلات تخته ای استفاده کردم که به روش بن ماری روان کردم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛