#سوپ_ذرت
برای ۳ نفر
تکه های مرغ یا نصف عدد سینه مرغ
کنسرو ذرت ۱ لیوان
پیاز ۱ عدد
شیر ۲ تا ۳ لیوان
آرد ذرت یا آرد سفید ۳ ق غ
قارچ به دلخواه ۵ تا ۶ عدد
هویج ۱ عدد
جعفری خرد شده ۳ ق غ (به میزان دلخواه)
نمک و فلفل به میزان لازم
مرغ رو با پیاز و کمی و نمک و فلفل و کمی زردچوبه پختم و بعد از پخت مرع رو ریش ریش کردم . از اب مرغ هم نگه دارید حدودا ۲ تا ۳ لیوان لازم داریم .
یک عدد پیاز رو خرد کردم و با کمی روعن یا کره تفت دادم و بعد قارچ های ورقه شده رو اصافه کردم و تفت دادم و بعد ارد ذرت رو اصافه کردم و مقداری با هم تفت دادم .
آب مرغ صاف شده رو بهش به تدریج اصافه کردم و هم زدم . هویج رو رنده کردم و مرغ ریش ریش شده رو هم اضافه کردم و گذاشتم کمی بپزه .
شیر رو که در دمای محیط بود به تدریج به سوپم اصافه کردم و بعد ذرت رو اصافه کردم چون ذرت کنسروی بود و زود می پزه و له نشه اخر کار اضافه کردم . نمک غذا رو هم میزان کردم . اخر هم جعفری خرد شده رو اضافه کردم .
بعد از اینکه شیر رو اضافه کردین تایم پخت زیاد نشه حدودا یه ربع تا نیم ساعت . در قابلمه رو هم نیمه بزارین تا سر ریز نشه .
در صورت دلخواه و تمایل خواستین خامه هم می تونین بریزین .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#تارتلت
مواد لازم برای خمیر تارت:
1 عدد تخم مرغ
175 گرم کره (یا مارگارین)
1 استکان پودر قند (استکان کمر باریک ترک 50 گرم)
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
آرد به مقدار لازم
طرز تهیه خمیر تارت:
تخم مرغ ، کره و پودر قند را تا وقتی که یکدست شود خوب ورز بدید. وانیل و آرد را اضافه کنید آرد را کم کم و به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد. اندازه گردو از خمیر بردارید و داخل قالب تارتلت بذارید و با دست باز کنید. دقت کنید ضخامت خمیر در تمام قسمتها به یک اندازه باشد. اگر نازک باشد خشک میشود و اگر ضخیم باشد نمی پزد. وسط تارتلت را با چنگال سوراخ کنید و در فر 175 درجه 13_12 دقیقه بپزید.
برای کرم:
2.5 لیوان شیر
1 استکان شکر (70 گرم)
2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
2 قاشق غذاخوری آرد
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 قاشق مربا خوری کره
طرز تهیه کرم:
شیر را داخل قابلمه بریزید و گرم کنید. نشاسته ، شکر آرد و وانیل را داخل کاسه ای بریزید و هم بزنید.کمی از شیر قابلمه داخل کاسه بریزید و هم بزنید تا حل شوند. سپس داخل قابلمه بریزید و تا وقتی که قوام بگیرد هم بزنید و بپزید. وقتی قوام گرفت از روی اجاق بردارید و کره را اضافه کنید و هم بزنید. بعد از خنک شدن داخل قیف بریزید و داخل خمیر تارتلت خنک شده بزنید. میوه هایی که دوست دارید روی کرم بذارید. من برای اینکه میوه ها براق بماند و سیاه نشود کمی آب لیمو به میوه ها زدم . نوش جان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از تبلیغات بیهمتا 👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌ حــــــــــــــراج فـــــــــــوق العاده بمناسبت فرارسیدن عیـــــــد نـــــوروز ❌ 👇👇 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1047527940Caecccd742f
👖انواع شلوار #جین #کتان #چرم
#مازراتی 👖
😵 از سایز ۳۶ تا ۶۰ 😵
تنوع بینظیر #کت و #شلوار در بزرگترین کانال شلوار #ایتا 😍😍👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1047527940Caecccd742f
نصف قیمت بازار عجلهههه کنید💃💃👆
#مسمای_مرغ_بادمجان
♨️طرز تهیه
. مرغ را از روز قبل نمک زدم وشستم تا نمک به خورد گوشت مرغ بره بدون پوست باشه بعد زردچوبه وفلفل سیاه وپودر پاپریکا وپودرسیر وپودر پیاز را مخلوط کردم وبه همه جای مرغ زدم ودوطرفش را کمی سرخ کردم تا طلایی بشه این از مرغمون
ادامه کار پیاز را با روغن تفت دادم کمی زردچوبه زدم مرغ سرخ شده رااضافه و یه تکه چوب دارچین ویه تفت کم دادم وابجوش ریختم تا مرغ پخته بشه
توی تابه دیواره کوتاهی رب گوجه را تفت دادم با کمی زردجوبه وفلفل و ادویه خورشتی بعد پیاز داغ ریختم واب مرغ را حتما از صافی رد کنید تا پیاز توی ابش نباشه خیلی بهتره واضافه کردم به رب وبعد مرغ را یک طرف تابه وبادمجون سرخ شده را طرف دیگه وگوجه را هم روی بادمجون چیدم واجازه می دهیم تا خورشت جا بیفته در طول پخت چندین بار اب مسمای را با قاشق روی مرغ وبادمجون وگوجه می ریزم تا خوش طعم بشه وبه روغن بشینه ودر ربع ساعت اخر در صورت تمایل غوره را گوشه تابه میزارم تا پخته ولی له نشه وچند بار اب مسمای را با قاشق روی غوره می ریزم هیچ نیازی به زعفران نداره بی نهایت خوشمزه است
نکته مهم .... من واسه مسمای قاچ بادمجون رابا ضخامت بیشتری می گیرم اگر نازک باشه له می شه
سرو..... واسه کشیدن هم اول بادمجون را ارام برمی دارم مرغ را هم برمیدارم غوره را هم جدا اب مسمای را توی ظرف می ریزم وبعد مرغ وبادمجون وغوره را می چینم مثل عکس
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_شکلاتی_سه_رنگ
رنگ اول(شکلاتی تیره)
2 لیوان آب
2 بسته پودر هات چاکلت(میتونید از دو قاشق پودر کاکائو استفاده کنید)
شکر به میزان لازم(چون من از پودر هات چاکلت استفاده کردم که خودش شکر داره فقط 1 قاشق شکر اضافه کردم بنابراین بچشید و بنا به سلیقه خودتون شکر اضافه کنید)
پودر ژلاتین 1 و نیم قاشق غذاخوری
شکلات 50 گرم
رنگ دوم(شکلاتی روشن)
2لیوان شیر
2 بسته پودر هات چاکلت یا دو قاشق پودر کاکائو
(دقت کنید میزان کاکائو به تیرگی و روشن پودن پودر کاکائو بستگی داره اگه کاکائو تیره بود ممکنه یک قاشق کافی باشه)
شکر به میزان لازم
پودر ژلاتین 1 و نیم قاشق غذاخوری
رنگ سوم(ژله شیر)
2 لیوان شیر
2 قاشق خامه صبحانه
1 و نیم قاشق غذاخوری پودر ژلاتین
شکر به میزان لازم
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
برای هر سه رنگهر بار مواد رو با هم مخلوط و روی حرارت ملایم قرار بدید و مدام هم بزنید تا شکر و ژلاتین کاملا حل شده و مواد یکدست بشه
مراقب باشید که شیر نجوشه وگرنه ژلاتین داخل شیر میبره...حرارت کاملا ملایم باشه
کف قالب رو با روغن کمی چرب کرده و مواد را لایه لایه بنا به سلیقه خودتون در قالب بذارید
دقت کنید برای ریختن لایه بعدی حتما باید لایه اولیه نیم بند بشه...اگه کاملا سفت بشه ،لایه بعدی بعد از بسته شدن ازش جدا میشه و لایه ها به هم نمیچسبند.
در انتها بعد از پر شدن قالب بهتره 6 تا 8 ساعت #دسر رو در یخچال بذارید تا کاملا ببنده
بعد به راحتی دور تا دور دسر را از قالب جدا و در ظرف سرو برگردانید.
جنس قالب من پلاستیکی هست
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پاستیل_خونگی
یه نکته بدون قالب هم می تونین توی یه ظرف بریزین و بعد برش بدین.
پودر ژله نصف بسته
پودر ژلاتین نصف ق غ (لوازم قنادی ها و سوپری ها دارند )
گلوکز ۱ ق م (لوازم قنادی ها دارند . می تونین نریزین و حذف کنین ولی توی کشدار کردن موثره)
آب سرد یک سوم لیوان .
من از سه تا رنگ در واقع سه نوع پودر ژله استفاده کردم و همش رو نصف بسته از هر کدوم استفاده کردم . خواستین یه بسته و یه رنگ درست کنین همه مواد بالا رو دو برابر کنین .
من نصف پودر ژله لیمو سبز رنگ ، نصف پودر ژله انار قرمز رنگ و اون یکی هم پودر ژله کولا نوشابه هست که خیلی طعم پاستیل نوشابه های بیرونی شده بود .
پس هر کدوم رو جدا گانه درست کردم
نصف بسته پودر ژله هر رنگ که خواستین و پودر ژلاتین و آب سرد رو با هم داخل ظرفی ریختم و روی بخار کتری قرار دادم تا ذراتش حل بشه و وقتی حل شد بهش گلوکز اضافه کردم و خوب هم زدم و بعد از حرارت از روی بخار کتری برداشتم .
قالب سیلیکونی توی این مورد خیلی خوبه راحت بیرون میاد ازش ولی اگه قالب های ریز پلاستیکی مثل قالب یخ هم میشه ولی در آوردن سخته ازش .
یه کم قالبم رو با روغن مایع چرب کردم و داخل قالب از مواد ریختم و توی فریزر حدود یه ربع تا ۲۰ دقیقه قرار دادم و بعد به راحتی بیرون آوردم .
برای اینکه پاستیل ها هم بهم نچسبن کمی دستتون رو آغشته به روغن مایع بکنین و کمی به پاستیل ها رو توی دستتون بغلتونین .
این هم از پاستیل های رنگی و شکل های مختلف بنده
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
26.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه کامل فسنجون 👆🏻👆🏻#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه کامل بیسکوییت های شکری (شوگر کوکیز) به همراه تهیه و تزیین با رویال آیسینگ.👆🏻👆🏻👆🏻#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موساکای بادمجان
مواد لازم:
بادمجان بزرگ ۳عدد
سیب زمینی متوسط ۲عدد
گوشت چرخکرده نیم کیلو
گوجه فرنگی کوچک ۳عدد
رب فلفلی ۱ق غ(اگر نداشتید رب گوجه بزنید)
پیاز متوسط ۱عدد
سیر ۴حبه
روغن
مقداری جعفری خردشده
زیره ،فلفل سیاه،نمک
برای سس بشامل:
شیر ۳لیوان
آرد نصف لیوان
کره ۴ق غ
نمک نصف ق چ
برای رویش
پنیر پیتزا رنده شده
طرز تهیه:
ابتدا سیب زمینی هارا خرد کرده وسرخ میکنیم و کنار میگذاریم.
بادمجان هارا پوست کنده و خرد میکنیم و در آب نمک میزاریم تا تلخیشون گرفته بشه بعدمیشوریم و خشک میکنیم و سرخ کرده و کنار میگذاریم.
تو ظرف مخصوص فراول سیب زمینی هارا چیده و رویشان بادمجان هارا قرارمیدهیم.
برای تهیه مایه گوشتی ،پیاز را سرخ کرده و گوشت را اضافه کرده وباهم تفت میدهیم،سپس گوجه خرد شده و رب و ادویه ها و سیر و جعفری خرد شده را اضافه کرده و مایه گوشتی را روی بادمجانها میریزیم.
برای تهیه سس بشامل،کره و آرد را در یک ماهیتابه تفت داده و روش نمک و شیر را کم کم اضافه میکنیم،تا وقتی بجوشد مدام هم میزنیم و وقتی به غلظت فرنی رسید روی مایه گوشتی میریزیم،در لایه آخر پنیر پیتزا ریخته و در فر گرم شده با دمای ۲۰۰درجه گذاشته به مدت ۱۵دقیقه میپزیم،سپس ۵دقیقه هم فقط حرارت بالا را روشن میکنیم تا پنیر برشته بشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
میگو پاک کرده ۷۰۰ گرم الی ۱ کیلو گرم
لوبیا چشم بلبلی ۲ پیمانه
برنج ۴ پیمانه
شوید خشک ۱ لیوان (سلیقه ای کم و زیاد کنید)
پیاز متوسط ۲ عدد
پودر لیمو عمانی ۱ ق م
کشمش پلویی نصف لیوان
زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز ونمک
طرز تهیه🔻
1️⃣لوبیارو ۳ ساعت با ۱ ق غ نمک خیس کن بعد بشورش و حدود ۲-۳ ساعت بذار بپزه (خیلی نباید نرم شه)
2️⃣ ۴ پیمانه برنج با ۴ ق م نمک ۲ ساعت خیس کن بعد آبشو خالی کن
3️⃣آب و بذار جوش بیاد و بذار برنج توش ۷ دقیقه بجوشه بعد لوبیا پخته شده رو اضافه کن و هم بزن ۲ دقیقه که موند برش دار و آبکش کن (در کل ۹ دقیقه)
4️⃣ پیاز داغ کن بعد میگو اضافه کن و یه تفت بده بعد زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز و نمک اضافه کن و خوب تفت بده تا آب میگو کاملا گرفته شه و میگو تو این مرحله بپزه
5️⃣در آخر پودر لیمو عمانی و کشمش اضافه کن و یه هم بزن که میکس شن (در حد ۲۰ ثانیه) و برش دار
6️⃣بعد ته ظرف روغن بریز و نصف ق چ زردچوبه و ۱ ق غ شوید خشک بریز و با هم قاطیشون کن
7️⃣ بعد برنج و بریز و لابهلاش سبزی بریز و وسط برنج مواد واضافه کن
8️⃣ ۱۰دقیقه بذار بخار کنه با شعله زیاد بعد شعله پخش کن بذار و شعله روکم کن و بذار ۵۰ تا ۶۰ دقیقه دم بکشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تارت تره فرنگی پنیری
مواد لازم:
برای خمیر:
125 گرم کره
1استکان روغن مایع(100 گرم)
2 عدد تخم مرغ
3 قاشق غذاخوری ماست
1 قاشق مربا خوری بکینگ پودر
یک قاشق مربا خوری نمک
4.5 لیوان ارد(با دقت اضافه کنید)
مواد داخل:
700 - 800 گرم تره فرنگی
نصف استکان روغن زیتون
نمک
2 عدد تخم مرغ
نصف بسته شوید(حدود 15 ساقه)
1استکان پنیر پیتزا
1استکان پنیر سفید صبحانه
فلفل قرمز پرک شده ،فلفل سیاه
1-2 قاشق آرد در صورت نیاز
طرز تهیه:
برای مواد داخل تره فرنگی ها را خرد کرده و خوب تفت بدید از روی اجاق گاز بردارید بعد از اینکه خنک شد بقیه مواد را اضافه کنید و هم بزنید.برای خمیر همه مواد را با هم مخلوط کنید آرد را کم کم و با کنترل بریزید تا خمیر نرمی به دست آورید خمیر را با سلفون بپوشانید و 20 دقیقه داخل یخچال استراحت بدید. سپس با کمک وردنه باز کنید و داخل قالب تارتی که کف قالب قابل جدا شدنی است و چرب شده پهن کنید. با کمک چنگال خمیر را از چند جا سوراخ کنید مخلوط تره فرنگی هارا روی خمیر پهن کنید و با باقیمانده خمیر به دلخواه تزئین کنید و زرده تخم مرغ بمالید و داخل فر 180 درجه در طبقه پایین فر بپزید.نوش جان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ته_دیگ_سیب_زمینی_رنده_ای
ته دیگ درست کردم اونم چه ته دیگی 😉ترد وخوشمزه 😋
برای داشتن ته دیگ ترد وخوشمزه باید کمی حوصله به خرج بدید
یک کاسه آب ویخ درست کنید
سیب زمینی رو پوست کنده وبا رنده ریز رنده کنید . تو صافی بریزید،جلو آب شیر سرد آبی روش بکشید. وبریزید تو آب ویخ وبزارید یک ساعتی بمونه هم نشاسته موجود تو سیب زمینی بیرون میاد هم سیب زمینی ترد میشه
بعد از یکساعت آبکش کنید وبا فشار دست ابشو بگیرید
تو قابلمه نچشپ چند قاشق روغن داغ کنید وسیب زمینی رو بهش اضافه کنید حدود پنج دقیقه تفت بدید مدام با قاشق هم بزنید کمی سیب سیب گلوله گلوله میشه مشکلی نیست با قاشق بازش کنید کمی که تفت خورد از قابلمه خارج کرده ته قابلمه کمی زعفران دم کرده بریزید دوباره سیب زمینی رو به قابلمه برگردونید نمک بزنید وبا پشت قاشق فشار میدیم وروشو صاف میکنیم تا یکدست بچشه،برنج ابکش شده روش میریزیم ومیزاریم رو گاز با شعله کم تا دم بکشه حدود ۴۰ تا ۴۵ دقیقه
واسه این سیب زمینی رو خارج کردم وزعفران ته قابلمه ریختم نمیخوام موقع ریختن برنج رو ته دیگ برنجزرد رنگ بشه شما دوست دارید زعفران رو به کل سیب زمینی بریزید یا زعفران قابل حذفه دوست ندارید نریزید
اگه سیب زمیتی رو تفت ندید همینطوری بریزید تو قابلمه وبرنج رو بریزید روش به تردی وخوشمزگی این دستور نمیشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پیتزا_گوشت
مواد لازم
گوشت چرخکرده ۵۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
آرد سوخاری ۱ پیمانه
جعفری ۲ قاشق غذاخوری
پونه ۱ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه ۱ قاشق چای خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
پیاز خرد شده ۱ پیمانه
سیب زمینی به تعداد لازم
گوجه رنده شده به مقدار لازم
سس بشامل به مقدار لازم
روغن زیتون به مقدار لازم
پنیر پارمسان به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا در یک ظرف ۵۰۰ گرم گوشت چرخکرده را با ۱ عدد تخم مرغ، ۱ پیمانه آرد سوخاری، ۱ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده، ۱ قاشق غذاخوری پونه، ۱ قاشق چای خوری فلفل سیاه، ۱ قاشق چای خوری نمک و ۱ پیمانه پیاز رنده شده مخلوط می کنیم و خوب ورز می دهیم تا مواد به خرد گوشت رفته و کاملا یک دست شوند، بعد مواد آماده شده را به اندازه یک کوفته کوچک برداشته و کف دست آن را گرد می کنیم و درون سینی فر قرار می دهیم. سپس سیب زمینی ها را برش می زنیم و کف ظرف و دیواره های ظرف می چینیم سپس کوفته هی پخته شده را کف ظرف می چینیم و بین آنها را برش های سیب زمینی قرار می دهیم تا به هم نچسبیده باشند.
سپس بر روی کوفته ها یک قاشق غذاخوری گوجه رنده شده می ریزیم و بر روی کل مواد سس بشامل می ریزیم و با برس سیب زمینی های اطرف را به روغن زیتون آغشته می کنیم سپس مقداری جعفری و پنیر پارمسان روی سس بشامل می ریزیم و به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه در فر با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا پخته شود.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فطیر🍞
مواد لازم:
آرد: به مقدار لازم
شکر: ۵۰۰ گرم
شیر: ۱ کیلوگرم
تخم مرغ: ۳ عدد
سیاه دانه: ۱ قاشق غذاخوری
کنجد: ۱ قاشق غذاخوری
مایه خمیر: ۱ قاشق غذاخوری
نمک: ۱ قاشق مرباخوری
زردچوبه: ۱ قاشق مرباخوری
روغن مایع: ۱/۲ لیوان
طرز تهیه:
شکر، شیر، روغن مایع و تخم مرغ روی حرارت با هم مخلوط می کنیم و آنقدر هم می زنیم تا شکر حل و مخلوط ولرم شود.آرد و کم کم به مخلوط بالا، سیاه دانه، کنجد، مایه خمیر، نمک و زردچوبه اضافه می کنیم و ورز می دهیم، ریختن آرد و ورز دادن را ادامه می دهیم به طوری که خمیر نرم و یکدستی داشته باشیم و به دست نچسبه. روی خمیر را پوشانده و برای دو تا سه ساعت در جای گرم قرار می دهیم. پس از ورآمدن خمیر، پف خمیر را با ورز دادن می گیریم. چونه های یک اندازه از خمیر جدا می کنیم و با وردنه چونه ها رو پهن می کنیم. با قاشق یا چنگال یا تک روی فتیرها رو تزئین و سوراخ می کنیم. روی فتیرها را با مخلوط زردچوبه و تخم مرغ رومال می کنیم. کف سینی ها را با کمی روغن چرب کرده و فتیرها رو روی سینی میزاریم و داخل فر که از قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم شده می پزیم. نکات:
در تمام مراحل درست کردن فتیر بعد از ورآمدن خمیر، درست کردن چونه و باز کردن چونه ها با وردنه روی آنها را بپوشانید.
ریختن زردچوبه داخل خمیر اختیاری هست.اندازه چونه ها به سلیقه شما بستگی دارد. بعد پخت فتیرها روی آنها را میتوانید کمی گریل کنید. روی فطیر حتما سوراخ کنید تا سطح فتیر زمان پخت تکه تکه نشود.😉👌
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛