eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکی سیب و تافی به نظر من ترکیب سیب و دارچین واسه پاییز ساخته شده و یکی از خوش عطرو طعم ترین ترکیب های دنیاست🍎🍂 سیب نگینی خرد شده ۱عدد تخم مرغ ۱عدد شکر قهوه‌ای ۳۰گرم شکر سفید ۶۰گرم وانیل ۱ ق مرباخوری شکلات تافی ۸۰گرم پودر دارچین ۱ ق غذاخوری جوش شیرین ۱/۲ق چایخوری آرد ۲۰۰گرم کره قهوه ای ۱۱۵ گرم اول حدود ۲۰۰گرم کره رو بزارید داخل ظرفی و بزارید رو حرارت متوسط تا وقتی که رنگش مایل به قهوه‌ای روشن بشه بعد به اندازه ۱۱۵گرم ازش جدا کنید داخل ظرفی جدا کره،شکر سفید و قهوه‌ای رو باهم ترکیب کنید و با ویسک هم بزنید تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید هم بزنید حالا نوبت اضافه کردن مواد خشکه جوش شیرین و پودر دارچین رو با آرد ترکیب کنید و به مواد کوکی اضافه کنید در آخر سیب خرد شده و تافی رو هم اضافه کنید و هم بزنید از مواد کوکی به اندازه گردو بردارید و داخل سینی بچینید نیم ساعت داخل فریزر استراحت بدید و بعد بزارید داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰درجه به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بزارید بپزه نکته: 🚫بیشتر از زمان ذکر شده کوکی هارو داخل فر نگه ندارید خشک میشه 🚫اگه دوس نداشتید میتونید از تافی برای داخل کوکی استفاده نکنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر لیوانی شیک😍😋 مواد لازم: پنیر خامه‌ای ۳۵۰ گرم🧀 خامه ۲۰۰ گرم🍶 شکر ۱۰۰ گرم 🍚 وانیل ۱ ق.چ🥄 شکلات ۶۰ گرم🍫 شیر ۴۵ گرم🥛 کیک یا بیسکوئیت دلخواه🍪 قهوه به میزان لازم☕️ پودر کاکائو برای تزئین🧂 . برای گاناش میتونین شیر و شکلات رو هم توی ماکرو گرم کنین هم روی بخار آب به روش بن‌ماری یکم که از حرارت افتاد میتونید بریزید وسط دسر. بهتره دسر چند ساعتی توی یخچال استراحت کنه ولی اگه مثل من عجله داشتین میتونین یه ساعته هم میلش کنید 🍔🥗. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک خیس کافه ای😍😋 موادلازم: آرد نول🥡 ۲۵۰گرم (۲پیمانه) شکر🍚۲۰۰گرم(۱پیمانه) تخم مرغ 🥚۴عدد شیر🥛۲۰۰گرم(۱پیمانه) بکینگ پودر🥄 ۲ق چ پودر کاکائو🍫۳ق غ(۳۰گرم) روغن🥃۹۰گرم (نصف پیمانه) وانیل 🌸نصف ق چ سس شکلاتی: یک ونیم پیمانه شیر🥛 نصف پیمانه روغن🥃 ۲ق غ پودر کاکائو🍫 نصف پیمانه شکر 🍚 گاناش ۱۰۰گرم شکلات تلخ یاشیری🍫 رو روی بخار آب یا توماکروفر ذوب کن ازحرارت بردار۱۰۰گرم خامه 🥣 بهش اضافه کن و هم بزن تا یکدست بشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
29.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‌ برای درست کردن استانبولی🤤👇🏻 لوبیا سبز تازه رو میشورین و خرد میکنین.برای گوشت این غذا هم میشه از گوشت چرخکرده استفاده کرد(مثل من) هم میشه از گوشت خورشتی استفاده کرد که به هر دو صورتش من درست میکنم و خیلی خوشمزه میشه☺️علاوه بر اون داخلش هویج هم میزنیم(که من چون نداشتم نزدم) گوشت چرخکرده رو با پیاز داغ داخل تابه سرخ کردم، بهش نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و رب گوجه زدم و تفت دادم. بعد لوبیا های خردشده رو به همراه آب جوش اضافه کردم و درب تابه رو بستم تا لوبیا ها یکربع پخته بشن. برنج رو ابکش کردم و داخل قابلمه تهدیگ سیب زمینی گذاشتم و لایه لایه برنج و مایه استانبولی رو ریختم گذاشتم ۴۵ دقیقه دم بکشه تا غذای من آماده بشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سینه مرغ ۲تیکه سیب زمینی نگینی ۲عدد(متوسط) هویج نگینی ۱عدد بزرگ فلفل دلمه ۱عدد کوچیک پنیر پیتزا ۲ق غ ادویه:نمک، فلفل سیاه، پودر آویشن، پودر سیر (به مقدار لازم) تخم مرغ ٢عدد زعفران دم کرده(غلیظ) ۲ق غ سیب زمینی، فلفل دلمه و هویج ها(که ریز خرد شدن) رو سرخ کنید و با مرغ ریز خردشده و پنیر پیتزا و ادویه ها و تخم مرغ کمی مخلوط کنید.. زعفرون اضافه کنید و کامل مخلوط کنید توی کپسول مافین بریزید فشار بدید که منسجم شه و داخل فر170درجه بمدت نیم ساعت بزارید اگه فر نداشتید داخل تابه رژیمی رو کمی چرب کنید و با شعله خیلی ملایم نیم ساعت بزارید دو طرفش بپزه اگه قالب مافین سیلیکونی داشتید میتونید داخل اون کوکو هاتون بپزی. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: چاقاله گردو ۵۰ عدد آب ۱.۵ لیتر آهک ۱/۲ پیمانه (آهک باعث میشه که گردو ها بعد از پخت له نشن و بافت ترد تری داشته باشه) مواد شیرین کننده: آب ۱ لیتر، شکر ۵۰۰ گرم، میخک ۴ عدد، دارچین ۱ عدد، لیمو ترش ۲ قاشق غذاخوری پوست گردو را میکنیم، ۷ روز در آب خیس میخوره و هر روز آب گردو را عوض میکنیم.بعد از ۷ روز ۳ تا ۴ مرحله به مدت ۵ دقیقه در آب جوشانده دوباره در آب سرد میشوییم، و بار آخر در آب یخ قرار میدیم و ۲۴ ساعت استراحت میدیم ، آب و آهک را مخلوط کرده ۴ تا ۶ ساعت استراحت میدیم تا آهک اضافه تهنشین بشه . آب را جدا میکنیم و گردو را در آب آهک ۶ ساعت استراحت میدیم آبکشی میکنیم ، ۱۵ دقیقه در آب جوشانده و آب کشی می کنیم . مرحله آخر شکر و میخک و دارچین و آب را روی گردو ریخته ۲۰ دقیقه تا زمانیکه شربت غلیظ بشه میپزیم ۵ دقیقه آخر لیمو میزنیم زیر قابلمه خاموش میشه تا سرد بشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قلیه ماهی یا مرغ؟ وقتی داری برای دل خودت آشپزی می‌کنی چهارچوب ها رو رها کن😊 و نگم برات از طعمش😍😍😍 و اما مقادیر برای چهارنفر 👇👇👇 بک عدد جوجه نهصد گرمی یک عدد پیاز یک بته سیر حبه شده سه عدد فلفل عنابی هشتصد گرم گشنیز و دویست گرم شنبلیله تازه یک قاشق غذاخوری آرد نصف قاشق غذاخوری شنبلیله خشک صد و پنجاه گرم تمبر هندی آب جوش ششصد میلی لیتر ادویه (نمک، زردچوبه و کاری) به میزان لازم سه پیمانه برنج 🍕🌭. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یا شلیل 😍6😋 بیسکوییت پتی بور ساده یا وانیلی یک بسته و نیم هلو (شلیل) نسبتا نرم که شیرین تر هستن و به ترشی نمیزنن نشاسته ذرت ۳ غ ق شکر به مقداری که اگر هلو ها ترش بودن از حالتی ترشی دربیان. خامه قنادی فرم گرفته(برای تزیین به دلخواه) آب سرد دو سوم لیوان طرز تهیه : اول از همه بیسکوییت هارو داخل مخلوط کن میکس میکنیم تا پودری بشه،برای میکس بیسکوییت ها از گوشت کوب هم میتونین استفاده کنین ، بعد میزاریمشون کنار بعد هلو هارو از هسته جدا کرده و داخل مخلوط کن میریزیم تا میکس بشن ، میکس که شد شکر و نشاسته و آب رو بهش اضافه میکنیم و دوباره میکس میکنیم(البته توجه کنین که نشاسته رو بسته به مقدار هلو اضافه کنین). بعد یکم روی حرارت میزاریمش. بعد از حرارت ، لیوان سرو مورد نظر رو برمیداریم و از ته لیوان یک لایه پوره هلو و لایه بعد بیسکوییت میریزیم تا آخر و سر آخر روشو خامه میزنیم و با پودر پسته با خلال پسته تزیین میکنیم. 🍕🌭. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•بادمجون پنیری😋😍😋 کافیه یه بار امتحانش کنی تا بشه پایه ثابت خونتون🥰 ~مواد لازم: بادمجون گرد گوشت چرخکرده:۲۵۰ گرم پیاز:۱ عدد سیر:۵حبه رب:۱ ق.غ پنیر پیتزا کره ~ادویه ها: فلفل سیاه،زردچوبه،نمک،در صورت تمایل میتونید یه مقدارم زیره بزنید خوشمزه ترش میکنه 🍕🌭. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شامی لپه از اون خوشمزه های روزگاره 😋 حتما سیوش کن که امتحانش کنی بفرست واسه اون دوستت ک عاشق شامیه😍 شامی لپه لپه ۱پیمانه گوشت ۲۰۰گرم سیب زمینی ۱عدد پیاز ۱عدد تخم مرغ ۱عدد ادویه.نمک فلفل زردچوبه پودر سیر آویشن پاپریکا هرکدام نصف ق چ خ لپه رو باسیب زمینی بزارین بپزه بعداز پخت داخل غذاساز بریزید وبه همراه یه دونه پیاز گوشت چرخ کرده تخم مرغ وادویه ها خوب میکسش کنید داخل دستتون بهش شکل بدین وسطش رو سوراخ کنید وداخل روغن سرخشون کنید. 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺این خوشمزه و متفاوت رو میتونین به عنوان پیش غذا یا یه وعده برای ناهار درست کنید وای من همین الان هوس کردم ولی حیف که ندارم☺️ اسفناج دویست و پنجاه گرم عدس نصف لیوان فرانسوی کدو یه عدد درشت پیازچه پنج تا سیر یه حبه درشت ماست به مقدار کافی گردو خرد شده سه قاشق غذاخوری نمک به مقدار کافی کره برای بیست و پنج گرم پولبیبر یک قاشق چایخوری ☘برای درست کردن سس کره رو بزارید باز بشه و بعد پولبیبر رو بریزید باهم دیگه یه تفت مختصر بدین و تمام ☘فقط هر وقت خواستید بخورید این سس رو همون زمان درست کنید و بریزید روی بورانی ☘ریختن سس اختیاری میتونید نریزید. آب ماست رو داخل بورانی نریزید که شل میشه. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به عنوان پیش غذا ، دیپ ، بورانی بادمجون و گوجه ، خوراک مرغ و ماست طعم دار شده میتونین جلوی مهموناتون باهاش پز بدین 😉 روی بادمجون ها چند تا سوراخ بزنید، با یه دونه گوجه و دو حبه سیر با نمک و یکم روغن زیتون بزارین تو هواپز یا فر یا کبابیش کنید (دمای هواپز ۱۷۰ درجه به مدت نیم ساعت ).. واسه خوراک مرغ ؛ پیاز نگینی شده + زردچوبه تفت بدین ، تکه های خورد شده مرغ رو اضافه کنید ، نمک ، فلفل و پودر پاپریکا و یه کوچولو آب ک ادویه ها کامل به خورد مرغ برن .. بادمجون و گوجه و سیر رو ساطوریش کنین و بریزین داخل ماست سون یا پرچرب ، بهش نمک ، فلفل سیاه ، نعناع خشک اضافه کنید .. روش خوراک مرغ و با جعفری و پولبیبر تزیینش کنین 👌 به اونایی ک تازه عروسن خیلی پیشنهاد میکنم، هم میز پذیرایی رو خوشگل میکنه هم یه پیش غذای متفاوته 🥰 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این ته‌چین تضمینی دیگه بوی تخم‌مرغ نمیده😁 مواد لازم برنج ۲ پیمانه ماست چکیده ۳ ق.غ زعفران دم کرده ۳ ق.غ نمک و فلفل به میزان لازم مایه مرصع‌پلوی چیکا ۱ بسته . واسه خوشمزه شدن یه غذا همیشه لازم نیست کلی ادویه و چیزای مختلف داخلش ریخت.🙌🏻 بهتون قول میدم ته‌چین بدون تخم مرغ و کره و گلاب و… خیلی هم خوشمزه‌تر‌ و سبک تر و ترد تر میشه😍 . فقط دقت کنین ماست باید حتما پرچرب باشه و یکم ترش که ته‌چین خوشمزه بشه😋 نکات ویدئو هم گوش‌ کنین که یه ته‌دیگ ترد و طلایی داشته باشین❤️ 🍕. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 مطمئنم همه خوششون میاد امتحانش کنید😍 مواد لازم: سیب زمینی آبپز ۱ عدد نصف سینه مرغ ریش ریش شده ۲ غدد تخم مرغ نمک صورتی آرد سوخاری ۲ ق غ ادویه شوید خشک ۲ ق غ طرز تهیه: ۱ عدد سیب زمینی آبپز و سرد شده رو رنده کنید بهش نصف سینه مرغ ریش ریش شده ۲ عدد تخم مرغ ارد سوخاری نمک صورتی ادویه شوید خشک اضافه و خوب یکدست کنید از مواد تو دست شکل بدید و داخل روغن داغ دو‌طرفش رو سرخ کنید اینم از یه کتلت لذیذ 😋 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلمه کلم 😋 ✍مواد لازم ۲ پیمانه برنج خشک،آب کشی کنید ۳یا۴ پیمانه سبزی معطر خرد شده (تره،جعفری،گشنیز،نعنا،ترخون) یک سوم پیمانه کشمش یا زرشک(بستگی به ذائقه شما) ۳۰۰گرم گوشت چرخ کرده گوسفندی ۱عدد کلم بزرگ به مقدار لازم نمک،فلفل قرمز،سیاه و دارچین ۱ ق مرباخوری تخم گشنیز ۱ ق غ زردچوبه ✍مواد لازم سس دلمه ۲ق غ سر پر رب گوجه نصف پیمانه روغن نصف پیمانه رب انار(بستگی به غلظت و ترشیش و یا یک سوم پیمانه سرکه و یک قاشق شکر نمک فلفل به میزان لازم ۳/۵پیمانه آب بستگی به نوع برنج داره برای دم کشیدن ✍طرز تهیه سس رب گوجه رو توی روغن سرخ کنید و زعفران و رب انار و نمک و فلفل و بعد آب رو اضافه کنید و چند دقیقه رو حرکت ملایم بذارید مواد به خورد هم بره و تمام #. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکی قهوه😍😋 مواد لازم: ۱۵ گرم شیر گرم🥛 ۱۰۰ گرم کره نرم شده🧈 ( به دمای محیط رسیده ) ۲ ق چ خ پودر قهوه فوری ☕️( نسکافه نه هاااا ، پودرقهوه فوری ) ۸۰ گرم پودرقند🍚 ۱ عدد زرده تخم مرغ🥚 ۱۵۰ گرم آرد🥡 ۱۵ گرم پودرکاکائو🍫 ۳۰ گرم نشاسته ذرت🌽 طبق ویدیو پیش برو😘 🔺 کوکی هارو با دمای ۱۶۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه تو طبقه ی وسط فر قرار بده. 🔺۵ دقیقه قبل فر رو روشن کن. 🔺دستات رو چرب کن و بعد خمیر رو گرد کن ، حواست باشه سایزش رو کوچیک بگیری . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکی سیب و تافی به نظر من ترکیب سیب و دارچین واسه پاییز ساخته شده و یکی از خوش عطرو طعم ترین ترکیب های دنیاست🍎🍂 سیب نگینی خرد شده ۱عدد تخم مرغ ۱عدد شکر قهوه‌ای ۳۰گرم شکر سفید ۶۰گرم وانیل ۱ ق مرباخوری شکلات تافی ۸۰گرم پودر دارچین ۱ ق غذاخوری جوش شیرین ۱/۲ق چایخوری آرد ۲۰۰گرم کره قهوه ای ۱۱۵ گرم اول حدود ۲۰۰گرم کره رو بزارید داخل ظرفی و بزارید رو حرارت متوسط تا وقتی که رنگش مایل به قهوه‌ای روشن بشه بعد به اندازه ۱۱۵گرم ازش جدا کنید داخل ظرفی جدا کره،شکر سفید و قهوه‌ای رو باهم ترکیب کنید و با ویسک هم بزنید تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید هم بزنید حالا نوبت اضافه کردن مواد خشکه جوش شیرین و پودر دارچین رو با آرد ترکیب کنید و به مواد کوکی اضافه کنید در آخر سیب خرد شده و تافی رو هم اضافه کنید و هم بزنید از مواد کوکی به اندازه گردو بردارید و داخل سینی بچینید نیم ساعت داخل فریزر استراحت بدید و بعد بزارید داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰درجه به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بزارید بپزه نکته: 🚫بیشتر از زمان ذکر شده کوکی هارو داخل فر نگه ندارید خشک میشه 🚫اگه دوس نداشتید میتونید از تافی برای داخل کوکی استفاده نکنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 400 گرم گوشت چرخکرده 4 قاشق غذاخوری آرد سوخاری 1 پیاز کوچک رنده شده 1 حبه سیر 1 تخم مرغ کوچک 4-5 شاخه جعفری ، ریز خرد شده 1 قاشق چایخوری نمک 1/2قاشق چایخوری زیره 1/4قاشق چایخوری فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز 10-12 سیب زمینی ریز 1 قاشق غذاخوری روغن 1/2 قاشق غذاخوری کره 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1/2قاشق غذاخوری رب فلفل 1/2 قاشق چایخوری آویشن 1.5 لیوان آب نمک،فلفل مواد کوفته را در یک کاسه بریزید و خوب ورز دهید. با دست نم دار به اندازه گردو برداشته ،فرم دهید و در سینی فر بچینید سپس سیب زمینی های کوچک را از وسط نصف کنید و بین کوفته ها قرار دهید،برای آماده کردن سس، کره و روغن را در قابلمه کوچکی گرم کنید،رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و با هم تفت دهید آب و ادویه ها را اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد،بعد از روی حرارت بردارید و روی کوفته و سیب زمینی بریزیدسینی را در فر از قبل گرم شده با حرارت 190 درجه برای حدود 40 دقیقه گذاشته تا سیب زمینی ها نرم شوند،سپس 10 دقیقه گریل را روشن کنید تا روی آن برشته شود و گرم سرو کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
حلوا_هویج مواد لازم هویج حدود ۵۰۰ گرم شکر ۱ تا ۱ و نیم لیوان(بستگی به ذائقه ی خودتون داره‌. من ۱ و ۱/۴ لیوان ریختم) آب ۱ لیوان گلاب ۱/۴ لیوان زعفران ۳ ق غ هل نوک ق چ (دلخواه) کره ۳۰ گرم روغن مایع نصف لیوان آرد ۱ لیوان هویج رو پوست بگیرید و خرد کنید داخل قابلمه بریزید و کمی آب بهش اضافه کنید و بزارید بپزه بعد از پخت هویچ رو پوره کنید و برای اینکه حلوای لطیفتری داشته باشید اون رو از صافی رد کنید برای شربت حلوا شکر، آب، گلاب، زعفران و هل رو داخل قابلمه بریزید و روی حرارت بزارید همینکه شکر حل شد و شربت شروع به جوشیدن کرد از روی حرارت بردارید آرد رو داخل تابه الک کنید و با حرارت ملایم ۳۰-۲۰ دقیقه تفت بدید تا بوی خوب آرد بلند بشه. دقت کنید که آرد نباید تغییر رنگ بده آرد رو از تابه خارج کنید و دوباره الک کنید. روی حرارت بزارید و کره و روغن رو بهش اضافه کنید، هم بزنید تا یکدست بشه بعد هویج رو اضافه کنید و دو سه دقیقه تفت بدید تا یکدست بشه شربت رو طی ۳ مرحله اضافه کنید و هر بار هم بزنید تا شربت به خورد حلوا بره و حلوا خودش رو باز کنه بعد از اینکه همه ی شربت رو ریختید با حرارت ملایم مدام هم بزنید تا حلوا جمع بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پخت کیک و شیرینی در خانه تجربه‌ای لذت‌بخش است. تهیه یک کیک خانگی بسیار ساده و جذاب است اما علاوه بر ذوق و علاقه، مهمترین مسئله برای پخت کیک، یک وسیله کارآمد با روش پخت مناسب، است. علاوه بر فر، امروزه دستگاه‌های مایکروفر و فرهای سولاردام با عملکردهای مختلف برای پخت انواع مواد غذایی مانند کیک، شیرینی و… انتظارات مصرف کنندگان را به خوبی برآورده می‌کنند. فرهای سولاردام و مایکروفر از وسایلی هستند که با استفاده از اشعه در مدت‌ زمان کوتاهی سبب پخت غذا می‌شوند. مایکروفر با فرکانس بالای امواج الکترومغناطیسی، مولکول‌های آب موجود در غذا را به جریان می‌اندازد و غذا را بسیار سریع‌تر از اجاق‌گاز آماده می‌کند. سولاردام نیز ترکیبی از ماکروویو و امواج گرمایشی نوری است. در دستگاه‌های سولاردام علاوه بر سیستم پخت ماکروویو، المنت‌های نوری و لامپ‌های هالوژنی نیز وجود دارد و گرمای تولید شده توسط امواج نوری، قدرت پخت غذا را افزایش می‌دهد. این وسیله می تواند دمای غذا را در ۵ دقیقه به ۳۲۰ درجه سانتی‌گراد برساند. درنتیجه به دلیل سرعت بالای پخت، مواد مغذی و طعم غذا را حفظ می‌کند. لذا پخت کیک در سولاردام با سرعت بیشتری صورت می پذیرد. انواع روش پخت در مایکروفر و سولاردام: برای بهترین روش پخت کیک در مایکروفر ابتدا باید با انواع روش‌های پخت مواد غذایی در مایکروفر و سولاردام آشنا شوید: مایکروویو به کمک امواج الکترومغناطیسی گریل یا برشته شدن توسط المنت های گرمایی که زیر سف=قف فر قرار دارند. ترکیب مایکروویو و گریل با استفاده از امواج الکترومغناطیسی و المنت‌های حرارتی به طور هم زمان بخار پز: پخت با بخار طعم و مواد مغذی غذا را بیشتر از دیگر روش ها حفظ می کند. فر یا پنکه هوای داغ از طریق المنت حرارتی. با به جریان افتادن هوای خشک و داغ، انواع کیک، شیرینی، پیراشکی، پیتزا و لازانیه پخته می شود. در ترکیب مایکروویو و فر، مواد غذایی با امواج و المنت های حرارتی گرم می شود و هوای گرم در داخل آن جریان پیدا می کند که برای پخت و برشته کردن سریع مواد غذایی بسیار مناسب است. پخت کیک در مایکروفر روش پخت کیک در مایکروفر: طرز پخت کیک در مایکروفر بسیار آسان است. ابتدا سه‌پایه کوتاه را داخل دستگاه قرار دهید. قرارگیری قالب کیک روی سه ‌پایه باعث گردش جریان هوا در همه ی قسمت های کیک و زیر آن می‌شود. همچنین به دلیل نزدیک نبودن به المنت کف دستگاه، نمی‌سوزد. قبل از گذاشتن قالب کیک در مایکروفر، همانند فر گاز، محفظه را گرم کنید. با توجه به دفترچه راهنمای مایکروفر برای نحوه پخت کیک در مایکروفر، روش پخت کانوکشن (CONV) را انتخاب کنید. درجه حرارت مناسب برای دمای پخت کیک در مایکروفر را تنظیم کرده و دکمه شروع را فشار دهید. زمانی که دمای داخل محفظه به حد مورد نظر رسید، قالب محتوی مواد کیک را روی سه ‌پایه قرار دهید تا کیک بپزد. زمان لازم برای پخت را با توجه به دستور پخت کیک مشخص کنید. بعد از اتمام زمان پخت، می‌توانید کیک را از آن خارج کنید. ویژگی های پخت کانوکشن: از جمله برتری پخت کیک با مایکروفر نسبت به فر می توان به پخش یکنواخت حرارت، دمای ثابت و در نتیجه پخت یکنواخت کیک اشاره کرد. عملکرد کانوکشن به کمک فن و حفره های دستگاه، هوای گرم را به طور یکنواخت در محفظه به حرکت در می آورد و دما را در تمام طول پخت ثابت نگه می دارد. در حالی که فر معمولی سیستم گردش هوا نداشته و گرما فقط از دو شعله پایین و بالای فر ایجاد می شود. اما دستگاه های ماکروفر و سولاردام با جریان دادن یکنواخت گرما، سبب پخت یکنواخ در تمام نقاط کیک شده و نیاز به جا به جا کردن سینی فر نیست. از آنجا که این دستگاه ها توسط اشعه از مرکز شروع به گرم کردن می کنند، وسط کیک پف کرده و زودتر می پزد. در نتیجه می توانید کیک فوری در مایکروفر درست کنید. ظرف مناسب پخت کیک در مایکروفر بسیار اهمیت دارد. در رابطه با قرار دادن قالب کیک در مایکروفر دقت کنید که ورق‌های آلومینیومی تنها باید بر روی ظرف قرار بگیرند و به دیواره، سقف و کف محفظه‌ی داخلی برخورد نکنند. مطمئن شوید که ظرف شما با پوشش آلومینیوم دقیقاً روی صفحه‌ی گردان مایکرویو و روی سه پایه قرار گرفته‌ است. با ظروف و قالب های مختلف کیک می توانید علاوه بر کیک ساده در مایکروفر، کیک فنجانی در مایکروفر درست کنید. همچنین کیک اسفنجی در مایکروفر، کیک کاکائویی در مایکروفر نیز از انواع رایج پخت کیک در مایکروفر است. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوستانی که مهارت لازم تو کیک پختن با مایکروفر ندارن و مشکل دارن حتما این ویدئو رو نگاه کنین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اشترودل گوشت یا مرغ گوشت ............ ۲۰۰ گرم از‌گوشت مرغ هم میتونید استفاده کنید ، به این صورت که سینه مرغ رو بپزید و تو موادتون رشته رشته کنید . پیاز ................ ۲ عدد متوسط فلفل دلمه ای .... ۱ عدد بزرگ قارچ ............... ۶ یا ۷ عدد زردچوبه .......... ۱ ق.چ آویشن ............ ۱ ق.چ نمک و فلفل ...... به مقدار لازم . برای خمیر 👇 آرد ................. ۳ و نیم پیمانه بازم جای بازی داره ، بسته به جنس آرد مقدارش متفاوت میشه آب ................. ۱ لیوان مخمر ............. ۱ ق.غ نمک .............. نصف ق.چ شکر .............. ۱ ق.غ روغن ............ ۶ یا ۷ ق.غ . نگران پخت کامل گوشتتون نباشید ، قارچ طی فرآیند پخت ، آب میندازه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛