eitaa logo
آشپزی خاص
97هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.2هزار ویدیو
67 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۳ مدل خوشمزه برای این سالاد ها از مخلوط سبزیجات برند نوبر سبز استفاده کردم. چون هم کار راه بندازه ، هم نرم و با کیفیته فقط کافیه ده دقیقه تا یک ربع داخل آبجوش بپزید. 🍜 : نودل پخته شده یک بسته کالباس خرد شده خیارشور خرد شده زیتون حلقه ای ( مخلوط سبزیجات به دلخواه بزنید) 🥗 : سیب زمینی پخته شده مکعبی خردشده که حتما بذارید خنک شه بعد سس بزنید. خیارشور مخلوط سبزیجات نوبر سبز شوید تازه خرد شده سینه مرغ پخته و مکعبی شده آبلیمو ترش ۱ تا ۲ ق چ پودر سیر و پودر پیاز هر کدوم نصف ق چ فلفل سیاه ۱/۳ ق چ ۴ ق غ ماست همز ه پرچرب سس مایونز به دلخواه 🐟 : تن ماهی یک قوطی کنسرو( روغنشو بگیرید) کاهو خرد شده خیار شور ۳ عدد پیازچه خرد شده یک دسته شوید تازه خرد شده یک دسته پیاز خرد شده( قرمز یا سفید) نصف یک پیاز متوسط سس مایونز به دلخواه 🏵 ࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐ ❤️ 💛 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هر وقت دلتون خواست با چایی یه چیز شیرین بخورید و سریع حاضرم بشه😋🥰 بهتون این نون شامی رو پیشنهاد میدم که یک ربع حاضر میشه و یه بافت نرم و خوشمزه ای هم داره🥰 😍نون شامی مازندرانی😍 تخم‌مرغ ۲ عدد شکر ۴ ق غ پودر هل ۱ ق چ ماست ۴ ق غ شیر ۸ ق غ آردگندم ۱۰ ق غ آرد برنج ۲ ق غ بیکینگ پودر ۱ ق چ 🔺تخم مرغ و شکر و هل با همزن خوب بزنید سپس ماست و شیر اضافه کنید و مخلوط کنید بعدم آرد ها و بیکینگ پودر رو اضافه کنید. 🔺تو تابه روغن بریزید و رو حرارت ملایم قرار بدید. اندازه یه قاشق از مواد تو تابه بریزید و روی مواد روغن داغ بریزید که پف کنه زیرش که سرخ شد برگردون کنید تا طرف دیگه هم سرخ بشه. 🏵 ࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐ ❤️ 💛 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴کنگر ها را خوب تمیز کنید و خارهای اون رو خوب بگیرید و چند بار در آب بخیسانید و خوب بشویید. با آب و نمک 20 تا30 دقیقه بجوشانید و آبکش کرده صبر کنید کامل خنک شود(روی کنگر داخل آبکش آب نریزید) کنگرها رو در ظرفی ریخته و مقداری دوغ گازدار روی اونها بریزید در حدی که دوغ روی کنگرها رو بپوشاند،درب ظرف را ببندید و ظرف را 1_2روز در محل خنک،خارج از یخچال قرار بدید. ◀با این کار ماست کنگر ترش و گازدار دارید و طعم دوغ کاملا به خورد کنگر میره و اونو خوش طعم میکنه. ◀معمولا در روش سنتی از دوغهای محلی برای ماست کنگر استفاده میشه ولی من دوغ کفیر استفاده کردم که در نهایت طعم بسیار عالی میشه. کنگرها رو صاف کنید و با ماست سفت، نمک، فلفل، نعناع خشک مخلوط و 1_2 روز در یخچال قرار بدید تا جا بیفته. ◀اگه ماستتون سفته میتونید در زمان سرو دوباره کمی دوغ گازدار به اون اضافه و مخلوط کنید. ◀اضافه کردن مقداری موسیر میتونه طعم مطبوعی به ماست کنگر شما بده که البته در روش سنتی اضافه نمیشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یا اپل باتر 📣کره سیب با مربا متفاوته، درست کنین متوجه تفاوتش میشین😍 میتونید برای ، ، یا فیلینگ کیک و‌شیرینی استفاده کنید.😍 📣مخصوصا اگه ته یخچال سیب های پلاسیده دارین و نمیدونین چیکار کنین باهاشون . سیب حدود 2 کیلو سرکه سیب یک چهارم پیمانه (حذف نشه خیلی بهتره) نمک یک ق چایخوری شکر ترکیب قهوه ای یا سفید کمتر از یک چهارم پیمانه، حتی میتونین شکر رو حذف کنین، بستگی به شیرینی سیب داره جوز هندی رنده شده یک هشتم ق چایخوری پودر دارچین دو ق چایخوری آب نصف پیمانه (اگر لازم بود بیشتر بریزین) اگه دوست داشتین میتونین یکی دوتا میخک کوبیده هم اضافه کنین که من دوست نداشتم و حذف کردم . 📣سیب های خورد شده رو بپزین و بعد با گوشکوب برقی پوره کنین، بذارین باز یکم دیگه بپزه تا غلیظ تر بشه، شیشه ها رو استریل بکنین تو آب جوش، و بریزین داخل شیشه ها (خنک شده) و کره سیب شما امادست . 📣باور کنین هرچی از بافت لطیف و طعم بی نظیرش بگم حق مطلب ادا نمیشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خيلي راحت و متنوع ست، وطعم رب انار و كشمش خيلي ملس و خوشمزه ش ميكنه گردو نصف لیوان کشمش نصف استکان پياز يك عدد رب انار سه ق غ محلول زعفران براي گوشت قلقلي گوشت ٣٠٠ گرم پياز رنده و آب گرفته يك عدد آرد نخودچي ١ ق غ نمك،فلفل،زردچوبه برنج سه پيمانه. 🏵 ࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐ ❤️ 💛 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفند : این روش دیگه امتحانشو پس داده و پرده ها رو سفید و حسابی برق میندازه👌 ❌❌مهم ترین نکته تو شستن پرده ها: اصلا همون ابتدای شستشو مواد شوینده به پرده اضافه نکنید چون باعث چرک تاب شدن پرده ها میشه 🟣اولین مرحله: آبکشی پرده ها به مدت ۱۵ دقیقه بدون هیچ شوینده 🔴: مرحله دوم: یک پیمونه نمک رو مستقیما رو پرده اضافه میکنیم و دوباره ۱۵ دقیقه میزاریم که شسته بشه 🟢مرحله سوم: یک فنجون پودر صابون بچه و دو قاشق جوش شیرین ، در صورت چرب بودن پرده یک عدد قرص ماشین ظرفشویی ،مایع لباسشویی و نرم کننده که همه رو جز قرص به مخزن اضافه میکنیم و قرص هم مستقیما روی پرده میزاریم و بعد اجازه میدیم ۳۰ دقیقه شسته بشه و در آخر نمدار وصل میکنیم 🏵 ࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐ ❤️ 💛 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرمی ۱۵۰ گرم، کره ۲۰ گرم، آرد ۱ ق س، شیر ۱ پیمانه،نمک ۱/۴ ق چ، فلفل ۱/۴ ق چ، پودر سیر ۱/۲ ق چ، آویشن ۱/۴ ق چ، پنیر پیتزا ۱ پیمانه، پنیر چدار ۲ ورق . ۱)ماکارونی را ۱۰ دقیقه در آب جوش و نمک و کمی روغن بپزید و‌ آبکشی کنید. ۲)بعد از اینکه کره ذوب شد آرد را اضافه و کمی تفت میدیم و شیر را کم کم اضافه میکنیم. ۳)ادویه ها و نمک و فلفل را اضافه و بعد از اینکه سس کمی غلیظ شد،پنیر پیتزا و پنیر چدار رو اضافه و هم میزنیم تا کاملا یکدست شود. ۴)ماکارونی رو به مواد اضافه و هم میزنیم و بعد در ظرف ها میریزیم. ۵)روی آن کمی پنیر پیتزا میریزیم و داخل فر از قبل گرم شده با دمای۱۹۰ درجه قرار میدیم تا روی پنیر طلایی بشه. مک اند چیز ما آماده س ، نوش جان❤️ 🏵 ࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐ ❤️ 💛 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
2عدد سفیده تخم مرغ (زرده ها برای رومال )، 1لیوان شیر ولرم (اندازه ها با لیوان فرانسه )،نصف لیوان آب ولرم، نصف لیوان روغن مایه، 1ق غ ماست، 1 ق غ خمیر مایه، 1 ق غ شکر، نصف ق م نمک، آرد مقداری که مواد خمیر بشه کره یا روغن جامد در صورت تمایل برای روی خمیر قبل از برش مواد میانی نان مربا یا مارمالاد میوه دلخواه(من مارمالاد سیب استفاده می‌کنم ) مواد رومال زرده تخم مرغ وکنجد سیاه يا سفید 🔴سفیده ها و مواد خمیر را مخلوط و آرد را در چند مرحله افزوده و خمیر نرمی بدست آورده، پوشانده1 ساعت استراحت می‌دهیم. پف خمیر را گرفته ورز داده2 قسمت میکنیم هر قسمت را با وردنه باز کرده و کره یا روغن جامد مالیده بصورت برش پیتزایی یا مدل دلخواه برش زده مربا را روی خمیر گذاشته به صورت کروسان پیچ داده روی کاغذ روغنی در سینی فر چیده و با دستمال حوله ای پوشانده20 دقیقه دیگر استراحت می‌دهیم. رومال زده، کنجد میپاشیم. در فر گرم با درجه ۱۸۰ در پنجره وسط تا زمانی که بپزه و طلایی بشه می‌پزیم این نان برای و دور همی مناسبه. بعد از خارج کردن نان ها 1_2 دقیقه با دستمال مرطوب میپوشانیم تا نرم و لطیف بشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍉 مزش دقیقا عین مربای بالنگه😋 مواد لازم ۱.۵ کیلو پوست هندونه(هرچقدر پوست هندونه ما ضخیم باشه برای مربا بهتره ) ۶ لیوان شکر ۵.۵ لیوان آب ۱ق چ جوهر لیمو یا آب نصف لیمو ۴۰ گرم جوش شیرین (۱ق س ) ۶_۷ عدد گل پنیرک (برای رنگ )(میتونین از زعفرونم استفاده کنین) ۳ هل (برای بو) ✔️برای این مربا به قسمت سفید پوست هندوانه نیاز داریم پس قسمت سبز و قرمز هندوانه رو میگیریم و به شکل دلخواه خرد میکنیم ✔️جوش شیرین در آب حل میکنیم و روی پوست ها میریزیم آب به قدری باشه که روی تمام مواد را بگیرد ( ۲۴ ساعت باید بمونه) ✔️بعد ۲۴ساعت مواد رو آبکش میکنیم و چند باری با آب سرد خوب می شوریم ۱۵ دقیقه میجوشانیم بعد ۱۵ دقیقه دوباره آبکش میکنیم و با آب سرد میشوریم و اجازه میدیم آبش گرفته بشه ✔️شکر رو با آب و گل پنیرک و هل میزاریم روی گاز بجوشه وقتی به جوش اومد پوست هندوانه رو اضافه و اجازه میدیم مواد بجوشه و به قوام برسه ✔️۱۰ دقیقه آخر جوهر لیمو اضافه میکنیم ✔️بعد خنک شدن مربا توی شیشه میریزیم ✅️زمان پخت این مربا بستگی به ضخامت پوست هندونه دار. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
يكي از اصيلترين و خوشمزه ترين غذاهاي رستوانهاي عربي در جنوب، همين مُفَتّح مواد لازم ٤ نفر گوشت گوسفندي كه من از يك گردن استفاده كردم ، ميتونيد از ماهيچه يا سردست هم استفاده كنيد پياز شش عدد ( ٢ تا پخت اول ) (٤ تا پخت دوم) سير ٥ حبه درشت چوب دارچين بزرگ يك عدد هل ٥ عدد برگ بود ٥ عدد رب گوجه دو قاشق غذاخوري سرپر نمك و فلفل سياه و زردچوبه و پودر كاري، پودر تخم گشنيز و آويشن به ميزان لازم زعفرون دم كرده غليظ براي گوشت و برنج روغن مايع كمي براي مواد روي برنج(حشو) كره ٥٠ گرم پياز داغ يك پياله كشمش يك پياله گردو نيم كوب يك پياله رب ١ قاشق مرباخوري زعفرون ١ قاشق غذاخوري برنج دو پيمانه براي برنج ساده( با تهديگ زعفروني كه تركيب كمي ماست و زعفرون برنج براي تهديگ) برنج دو پيمانه براي شويد پلو با تهديگ سيب زميني . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با خاصیت درمانی😳 پوست هندونه رو دور نریزیا😋 یکی از خوشمزه ترین ترشیای دنیاست🍉 مواد لازم: پوست هندونه نیم‌ کیلو🍉 سرکه ۴ لیوان آب ۲ لیوان نبات ۲ شاخه تخم گیشنیز ۱ ق غ خ سیاه دانه نصف ق غ خ نمک ۱ تا ۲ ق غ خ فلفل تند به اندازه دلخواه ترخون نحوه آماده سازی: اول پوست هندونه رو خوب بشورید بعد خوردش کنید نیم ساعت بذارید تو آب و نمک تا تلخیش گرفته شه بعد از صافی ردش کنید تو قابلمه اب سرکه نمک نبات ترخون سیر فلفل و هندونه میریزیو میذاری رو حرارت بعد نیم ساعت حرارتو خاموش کنید و بعد خنک شدن بریزید تو ظرف تمیز و خشک بعد ۲روز آماده . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یا اپل باتر 📣کره سیب با مربا متفاوته، درست کنین متوجه تفاوتش میشین😍 میتونید برای ، ، یا فیلینگ کیک و‌شیرینی استفاده کنید.😍 📣مخصوصا اگه ته یخچال سیب های پلاسیده دارین و نمیدونین چیکار کنین باهاشون . سیب حدود 2 کیلو سرکه سیب یک چهارم پیمانه (حذف نشه خیلی بهتره) نمک یک ق چایخوری شکر ترکیب قهوه ای یا سفید کمتر از یک چهارم پیمانه، حتی میتونین شکر رو حذف کنین، بستگی به شیرینی سیب داره جوز هندی رنده شده یک هشتم ق چایخوری پودر دارچین دو ق چایخوری آب نصف پیمانه (اگر لازم بود بیشتر بریزین) اگه دوست داشتین میتونین یکی دوتا میخک کوبیده هم اضافه کنین که من دوست نداشتم و حذف کردم . 📣سیب های خورد شده رو بپزین و بعد با گوشکوب برقی پوره کنین، بذارین باز یکم دیگه بپزه تا غلیظ تر بشه، شیشه ها رو استریل بکنین تو آب جوش، و بریزین داخل شیشه ها (خنک شده) و کره سیب شما امادست . 📣باور کنین هرچی از بافت لطیف و طعم بی نظیرش بگم حق مطلب ادا نمیشه. 🏵 ࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐ ❤️ 💛 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گوشت چرخی: ۳۵۰ گرم(مخلوط گوشت گوساله و گوسفندی) پیاز: ۲عدد(رنده میکنیم و آبشو میگیریم) نمک: ۱ق.م فلفل سیاه: ۱ق.چ پولبیبر یا پرک فلفل قرمز: ۱/۲ ق.چ پودرسیر: ۱/۲ق.چ سماق: ۱ق.چ زعفرون: به مقدار لازم کره: ۱ق.غ گوجه فرنگی: ۳ عدد فلفل سبز شیرین: ۳عدد رب گوجه فرنگی: ۱ق.م آب لیموترش: ۱ق.غ آب: ۱ استکان برای ته دیگ👇 سیب زمینی: ۲عدد(با رنده درشت رنده میکنیم و میشوریم تا نشاستش بره) بعد بهش زعفرون و نمک اضافه میکنیم و ته قابلمه که روغن ریختیم میریزیم و پخش میکنیم. نکته👈بهتره که مایه کبابو برای یکساعت داخل یخچال بذاریم بمونه به کباب اصلا آب اضافه نکنید رو حرارت کم بمونه خودش آب میندازه 🏵 ࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐ ❤️ 💛 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تخم مرغ ۲ عدد، شکر نصف پیمانه، شیر نصف پیمانه ، روغن مایع 1/3 پیمانه ، وانیل 1/4 ق چ،ارد 1 و نیم پیمانه، بکینگ پودر 2 ق چ، پودر کاکائو ۲ ق غ 🔴تخم مرغ وانیل و شکر رو با همزن دستی بزنید تا کرمی بشه بعد شیر و روغن مایع رو اضافه کنید یکدست شد در اخر ترکیب ارد و بکینگ پودر و پودر کاکائو الک شده اضافه و مخلوط کنید یکدست که شد بریزید توی تابه که همه جارو با کره یا روغن چرب کنید درش رو با دمکنی بپوشونید و بزارید روی حرارت تا بپزه حدود ۳۰تا ۳۵ دقیقه در تابه رو برندارید تا پف کیک نخوابه بعد با سیخ چوبی یا خلال دندون چک کنید چیزی بهش نچسبید آمادس. 1 پیمانه شیر ، 1/4پیمانه روغن مایع ، 1/4پیمانه شکر، 50گرم شکلات (قابل حذف), 1ق غ پودر کاکائو 🔴همه رو باهم مخلوط و بعد بزارید روی حرارت تا شکلات و شکر حل بشه و یکدست شد خاموش کنید تا ولرم رو به سرد بشه کیک آماده شد بلافاصله داغ برش بزنید و سوراخش کنید و سس رو روش بریزید تا کاملا به خورد کیک بره بعد میتونید سرو کنید اگر چند ساعت تو یخچال بدارید عالی تر میشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیگه کیه که رضا لقمه رو تو تهران نشناسه بس که لقمه هاش خوشمزست، باهم یاد میگیریم که هر موقع هوس کردیم سریع درستش کنیم😋✌️ مواد لازم گوشت چرخکرده ۲۵۰ گرم پیاز پوره شده ۸۰ درصد آبگرفته نمک، فلفل، زردچوبه، پودرسیر و پیاز پودر سوخاری یا آرد ساده(من از پودر نون تست که داشتم استفاده کردم) جعفری تازه ساطوری نان لواش نرم و تازه پیاز برای وسط ساندویچ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جذاب تر از ترکیب طعمای توت فرنگی و نوتلا نداریم🍓🌰😋 هر موقع خواستی فوری و خیلی خوشمزه و راحت درست کنی، این دسرو درست کن مواد لازم: شیر ۲ لیوان شکر ۱/۴ لیوان خامه صبحانه ۱۰۰گرم خامه قنادی ۱۰۰گرم نوتلا ۵۰گرم پودر ژلاتین ۲ق غ ژله توت فرنگی ۱ بسته شیر و شکر رو توی قابلمه بریزید و روی حرارت کم بذارید تا شکر حل بشه،خامه ها و نوتلا رو بنماری کنید، ژله رو با نصف لیوان آب ولرم حل و بنماری کنید بذارید خنک بشه،پودر ژلاتین رو با ۵برابر وزن خودش آب مخلوط و بنماری کنید، ترکیب خامه ها و نوتلای بنماری شده رو همراه با ژلاتین بنماری شده به قابلمه اضافه کنید، خوب هم بزنید ،ژله خنک شده رو به مواد دسر که خنک شده اضافه کنید و مواد رو خوب هم بزنید، از صافی رد کنید ،داخل قالب چرب شده بریزید و ۶ساعت داخل یخچال بذارید تا ببنده👌با انگشت دسر رو از دیواره‌های قالب جدا کنید و توی ظرف سرو برگردونید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: لوبیا چشم بلبلی تازه ( میتونید از خشک هم استفاده‌کنید)البته به زبان خودم بايد ميگفتم سياچومه😉 پیاز سیب زمینی رب گوجه گوجه آب نارنج نمک فلفل زردچوبه آب جوش ✅نکته: وقتی از لوبیا خشک استفاده‌می کنید حتما یک روز قبل خیس کنید و حتما یک ربع اول بذارین چنتا جوش بخوره که کف و‌ رنگ سیاهش گرفته بشه که خوراکتون رو تیره نکنه و‌حتما سیب زمینی رو دیر تر اضافه کنید چون زمان پخته لوبیا خشک بیشتر از لوبیای تازه✅ تمام تلفظ ها طبق زادگاه من آبکنار بندرانزلی چاکودن = درست کردن مرغانو = تخم مرغ کرتوب= سیب زمینی گرمالت = فلفل زُرجو= زردچوبه ورچینین = هم بزنین بپچو= پختند . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ضد عطش مخصوص افطاری🔥 تخم شربتی خیلی مناسب ماه رمضان هست چون باعث کم شدن تشنگی میشه اگر با ترکیبات دیگه ای مثل شیر و میوه هم باشه که دیگه عالیه شیر1 پیمانه،تخم شربتی خیس خورده نصف پیمانه،گلاب ۳ ق غ، شیرعسلی 1/3 پیمانه، موز و توت فرنگی از هر کدام ۲ ق غ سرپر، گل محمدی ۲ عدد، پودر نارگیل ۲ ق غ، زعفران پودر شده نوک ق چ، خلال پسته و بادام (قابل حذف) از هر کدام 1_2 ق غ سرپر تخم شربتی رو سنگشور کنید( در حد ۵ دقیقه کافیه) و بدون آب به شیر اضافه کنید. میتونین به جای شیرعسلی از هر شیرین کننده دیگه ای استفاده کنید. بهتره ترکیب میوه هایی که اضافه میکنید طعم ملایم داشته باشن و مزه هاشون به هم بیاد میکسی که من استفاده کردم عالی شد میتونین به همین میکس انگور و سیب هم اضافه کنید. اگر میوه ها تازه هستن بهتره همون لحظه ای که میخواین سرو کنید میوه ها رو اضافه کنید و یا از ۶_۷ ساعت قبل، بیشتر نشه ولی برای میوه خشک از شب قبل میتونین اضافه کنید. ❌از هر مغزیجاتی میتونین استفاده کنید جز بادام زمینی. ❌ میتونین هر کدوم از مواد رو کم و زیاد کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مناسب افطار ارد ۴ لیوان، خمیر مایه ۱ ق س، شکر ۱ ق غ، نمک ۱ ق چ، بهبود دهنده ۵ گرم، کره ۸۰ گرم، آب ۲۵۰ گرم، تخم مرغ ۱ عدد، کنجد برای تزیین، زردچوبه و سیاه دانه به دلخواه 1️⃣تمام مواد خشک رو مخلوط کنید 2️⃣کره را اضافه کنید به همراه اب کم کم اضافه کنید 3️⃣بعد ۱ ساعت استراحت بدید و بعد از ۱ ساعت چونه گیری کنید و دوباره ۲۰ دقیقه استراحت بدید تا خمیر پف کنه 4️⃣مثل فیلم خمیر را با دست باز کنید بعد کنجد بپاشید و با رمال تخم مرغ رومال بزنید و در فر از قبل گرم شده در دمای ۲۰۰ درجه تا زمانی که روش پخته بشه بزارید کامل بپزه ❌❌یه ظرف آب گرم بزارید تا خمیر شما داخل فر نرم بمونه ❌❌ ࿐✾༅•🍅🍆🌽🌶•༅✾࿐ 🆔 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
30.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم : 4 لیوان آرد 1 فنجان روغن 1 قاشق چایخوری شیر گرم 1 قاشق چایخوری ماست 1 عدد تخم مرغ 1 بسته خمیر مایه فوری 1 قاشق غذاخوری شکر 1 قاشق چایخوری نمک برای موارد فوق 5-6 شاخه جعفری 1 کاسه پنیر فلفل دلمه ای 1 عدد پنیر چدار 50 گرم کنجد و زیره سیاه در طبقه پایینی فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه بپزید تا قهوه ای طلایی شود 🏵 ࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐ ❤️ 💛 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تو یه ظرف نصف لیوان نشاسته گل آسیاب شده رو با ۳ ق غ ماست(بهتره یکم ترش باشه)مخلوط و هم بزنید تا یه ترکیب یک‌دست درست شه⁣⁣ ⁣⁣۱ ق چ مایه خمیر فوری و نصف لیوان آب اضافه و هم بزنید(اگر خمیر مایه‌تون فوری نیست، در ظرفی جدا، ۱ ق چ خمیر مایه رو با نصف لیوان آب گرم و ۱ ق چ شکر مخلوط و درب ظرف رو ۱۰ دقیقه بذارین تا عمل بیاد و بعد به مخلوط قبل اضافه کنید، دقت کنید در این حالت دیگه نباید نصف لیوان که ابتدا نوشتم رو اضافه کنید)⁣⁣ ⁣⁣۱ ق چ روغن جامد یا کره و نصف لیوان آرد الک شده اضافه و مخلوط کنید. ۱ ق چ گلاب و ۱ ق چ زعفران دم کرده غلیظ اضافه و هم بزنید و در ظرف رو بذارین ۷_ ۸ ساعت در یخچال بذارین. ⁣⁣ بعد خمیر رو کمی هم بزنید و در ظرف سس بریزین، داخل قابلمه کوچک روغن بریزین تا داغ بشه و بعد به صورت دورانی دو سه دور با سرعت از خمیر بریزین، حرارت خیلی کمی باشه، 2_3 دقیقه برای هر طرف کافیه و بعد زولبیا رو در شربت بار گرم(نه داغ)1 دقیقه بذارین و بعد در آبکش بذارین تا شهد اضافی گرفته بشه ⁣ غلظت مواد نه رقیق نه غلیظ باشه، اگر رقیق بود کمی آرد اگر غلیظ مقداری ماست اضافه کنید⁣ ⁣. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
2 لیوان شیر، 1 بسته کرم کارامل، 1 قاشق ژلاتین، 100 گرم خامه، شکر به دلخواه(شکرشو میتونین طبق سلیقه خودتون بزنین من اصلا شکر نریختم و سسش رو با مواد مخلوط کردم) 🔴شیر و کرم کارامل رو بذارین رو حرارت هم بزنین تا کرم کارامل حل بشه (رو بستش نوشته بذارین 1 دقیقه بجوشه ولی من نمیذارم بجوشه معمولا) ژلاتین رو بنماری کنین و بعد از خنک شدن بریزین تو مایه دسر میتونین سس رو بریزین کف قالب و مواد دسر رو گرم بریزین تو قالب ⭕️ژلاتین رو میتونین مثل من بنماری کنین یا میتونین همراه کرم کارامل بریزین تو مواد و هم بزنین تا حل بشه ولی باید حواستون باشه اگه ژلاتینو مستقیم میریزین تو دسر، مواد اصلا نباید بجوشه ⭕️قالب پلاستیکی نیاز به چرب کردن نداره ولی قالب سیلیکونی رو چرب کنین ࿐✾༅•🍅🍆🌽🌶•༅✾࿐ 🆔. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موارد مصرف پودر انبه : بهترینش برای که حسابی تردش میکنه و خیلی هم خوشمزه، برای که اونم مخصوصا کنار فلافل خیلی عالی میشه، برای مرغ و ماهی، سالادها، حتی یه سری خورشت ها که دوست دارین کمی ترش باشه، چون پودر انبه ترشه، با انبه رسیده هم درست نمیشه چون رسیده ها شیرینه انبه ها رو که شستین و خشک کردین، پوستش رو بگیرین، میتونین خلالی برش بزنین یا مثل چیپس ورقه ای که این بهتره، سعی کنین همه رو یجور برش بزنین که همزمان خشک شن. راحت ترینش جلوی آفتابه، که عموما دو تا سه روز طول میکشه، زیر و روشم کنید، ولی اگه مثل من جای شرجی زندگی میکنین تو فر یا میوه خشک کن بذارین، تو فر حدودا شش ساعت طول میکشه تا کامل خشک شه، اول رو دمای 70 تا 90 درجه سانتیگراد بذارین یکم که رطوبتش گرفته شد دما رو بین 50 تا 60 بذارین، هر از گاهی هم زیر و رو کنین، ورقه ها نباید روی هم قرار بگیرن تا کاملا خشک شن، بعد از خشک شدن بریزین تو دستگاه، آسیاب که شد بریزین تو شیشه در دار تا رطوبت نگیره 🏵 ࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐ ❤️ 💛 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پونه یکی از سبزی های خوش عطر و خوش طعم بهاریه و کنار رودخونه ها یا جوی‌های داخل باغات رشد میکنه. پونه تازه خردشده ۲ لیوان، تره خردشده ۱ لیوان، پیاز درشت ۱ عدد، تخم‌ مرغ ۳یا۴ عدد، آرد برای هر ۲ لیوان سبزی خردشده ۱ ق غ، نمک، فلفل، زردچوبه، پودر پاپریکا، ادویه کاری، روغن 🔴سبزی ها را شسته و خرد می کنیم تخم مرغها را با همزن برقی یا دستی هم میزنیم تا کاملا مخلوط شود پیاز رنده شده و سبزی خرد شده را در مایه تخم مرغ می‌ریزیم آرد نمک فلفل وزردچوبه پودر پاپریکا و ادویه را افزوده مخلوط میکنیم و پنج دقیقه کنار می‌گذاریم. مواد را در ماهیتابه ریخته درش را می‌گذاریم با حرارت ملایم میپزیم تا سرخ شود و رویش بسته شود بعد طرف دیگر را برگردانده و کمی که سرخ شد از روی حرارت برمی‌داریم. ⭕️بعد از اینکه کوکو رو برگردانیم درش را نمی‌گذاریم چون باعث می‌شه کوکو نرم بشه ⭕️اگه دوست داشتین کوکوی پونه درست کنید عجله کنید چون تا پایان فروردین جوانه های پونه که بزرگ میشه تند شده و دیگه قابل استفاده در غذا نيست ࿐✾༅•🍅🍆🌽🌶•༅✾࿐ 🆔 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛