فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی #بدون_فر
#زولبیا
تو یه ظرف نصف لیوان نشاسته گل آسیاب شده رو با ۳ ق غ ماست(بهتره یکم ترش باشه)مخلوط و هم بزنید تا یه ترکیب یکدست درست شه
۱ ق چ مایه خمیر فوری و نصف لیوان آب اضافه و هم بزنید(اگر خمیر مایهتون فوری نیست، در ظرفی جدا، ۱ ق چ خمیر مایه رو با نصف لیوان آب گرم و ۱ ق چ شکر مخلوط و درب ظرف رو ۱۰ دقیقه بذارین تا عمل بیاد و بعد به مخلوط قبل اضافه کنید، دقت کنید در این حالت دیگه نباید نصف لیوان که ابتدا نوشتم رو اضافه کنید)
۱ ق چ روغن جامد یا کره و نصف لیوان آرد الک شده اضافه و مخلوط کنید. ۱ ق چ گلاب و ۱ ق چ زعفران دم کرده غلیظ اضافه و هم بزنید و در ظرف رو بذارین ۷_ ۸ ساعت در یخچال بذارین.
بعد خمیر رو کمی هم بزنید و در ظرف سس بریزین، داخل قابلمه کوچک روغن بریزین تا داغ بشه و بعد به صورت دورانی دو سه دور با سرعت از خمیر بریزین، حرارت خیلی کمی باشه، 2_3 دقیقه برای هر طرف کافیه و بعد زولبیا رو در شربت بار گرم(نه داغ)1 دقیقه بذارین و بعد در آبکش بذارین تا شهد اضافی گرفته بشه
غلظت مواد نه رقیق نه غلیظ باشه، اگر رقیق بود کمی آرد اگر غلیظ مقداری ماست اضافه کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر
#کرم_کارامل_قالبی
2 لیوان شیر، 1 بسته کرم کارامل، 1 قاشق ژلاتین، 100 گرم خامه، شکر به دلخواه(شکرشو میتونین طبق سلیقه خودتون بزنین من اصلا شکر نریختم و سسش رو با مواد مخلوط کردم)
🔴شیر و کرم کارامل رو بذارین رو حرارت هم بزنین تا کرم کارامل حل بشه (رو بستش نوشته بذارین 1 دقیقه بجوشه ولی من نمیذارم بجوشه معمولا)
ژلاتین رو بنماری کنین و بعد از خنک شدن بریزین تو مایه دسر میتونین سس رو بریزین کف قالب و مواد دسر رو گرم بریزین تو قالب
⭕️ژلاتین رو میتونین مثل من بنماری کنین یا میتونین همراه کرم کارامل بریزین تو مواد و هم بزنین تا حل بشه ولی باید حواستون باشه اگه ژلاتینو مستقیم میریزین تو دسر، مواد اصلا نباید بجوشه
⭕️قالب پلاستیکی نیاز به چرب کردن نداره ولی قالب سیلیکونی رو چرب کنین
࿐✾༅•🍅🍆🌽🌶•༅✾࿐
🆔.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پودر_انبه
موارد مصرف پودر انبه : بهترینش برای #فلافله که حسابی تردش میکنه و خیلی هم خوشمزه، برای #سس_انبه که اونم مخصوصا کنار فلافل خیلی عالی میشه، برای مرغ و ماهی، سالادها، حتی یه سری خورشت ها که دوست دارین کمی ترش باشه، چون پودر انبه ترشه، با انبه رسیده هم درست نمیشه چون رسیده ها شیرینه
انبه ها رو که شستین و خشک کردین، پوستش رو بگیرین، میتونین خلالی برش بزنین یا مثل چیپس ورقه ای که این بهتره، سعی کنین همه رو یجور برش بزنین که همزمان خشک شن.
راحت ترینش جلوی آفتابه، که عموما دو تا سه روز طول میکشه، زیر و روشم کنید، ولی اگه مثل من جای شرجی زندگی میکنین تو فر یا میوه خشک کن بذارین، تو فر حدودا شش ساعت طول میکشه تا کامل خشک شه، اول رو دمای 70 تا 90 درجه سانتیگراد بذارین یکم که رطوبتش گرفته شد دما رو بین 50 تا 60 بذارین، هر از گاهی هم زیر و رو کنین، ورقه ها نباید روی هم قرار بگیرن تا کاملا خشک شن، بعد از خشک شدن بریزین تو دستگاه، آسیاب که شد بریزین تو شیشه در دار تا رطوبت نگیره
🏵
࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐
❤️
💛 .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذای_نونی
#غذای_بدون_گوشت
#کوکو_پونه
پونه یکی از سبزی های خوش عطر و خوش طعم بهاریه و کنار رودخونه ها یا جویهای داخل باغات رشد میکنه.
پونه تازه خردشده ۲ لیوان، تره خردشده ۱ لیوان، پیاز درشت ۱ عدد، تخم مرغ ۳یا۴ عدد، آرد برای هر ۲ لیوان سبزی خردشده ۱ ق غ، نمک، فلفل، زردچوبه، پودر پاپریکا، ادویه کاری، روغن
🔴سبزی ها را شسته و خرد می کنیم تخم مرغها را با همزن برقی یا دستی هم میزنیم تا کاملا مخلوط شود پیاز رنده شده و سبزی خرد شده را در مایه تخم مرغ میریزیم
آرد نمک فلفل وزردچوبه پودر پاپریکا و ادویه را افزوده مخلوط میکنیم و پنج دقیقه کنار میگذاریم.
مواد را در ماهیتابه ریخته درش را میگذاریم با حرارت ملایم میپزیم تا سرخ شود و رویش بسته شود بعد طرف دیگر را برگردانده و کمی که سرخ شد از روی حرارت برمیداریم.
⭕️بعد از اینکه کوکو رو برگردانیم درش را نمیگذاریم چون باعث میشه کوکو نرم بشه
⭕️اگه دوست داشتین کوکوی پونه درست کنید عجله کنید چون تا پایان فروردین جوانه های پونه که بزرگ میشه تند شده و دیگه قابل استفاده در غذا نيست
࿐✾༅•🍅🍆🌽🌶•༅✾࿐
🆔 .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذای_نونی
#غذا_با_گوشت_چرخکرده
#كوفته_برنجی 🥘 😋
🔴يك پيمانه لپه و يك پيمانه برنج رو از قبل خيس و نيم پز كرده كنار ميزارم چهار صد گرم گوشت چرخ شده رو با دو ق غ پياز داغ دويست گرم سبزي معطر (گشنيز،نعنا،جعفري و ترخون) نمك و فلفل و زرچوبه و 1 دونه تخم مرغ خوب حدود چهار دقيقه ورز ميديم و لپه و برنج نيم پز رو هم اضافه ميكنيم و دوباره خوب مواد رو ورز ميديم تا حالت چسبندگي پيدا كنه به اندازه نارنگي بر ميداريم داخلش رو با آلو و كشمش و مغزگردوپر ميكنيم و دوباره گلولش ميكنيم و داخل تابه ميچينيم،دو ق غ پياز داغ و رب گوجه و ادويه خوب تفت ميديم و آب رو اضافه ميكنيم تا خوب به جوش بياد و وقتي از جوش بودن سس مطمئن شديم سس رو كنار كوفته ها اضافه ميكنيم تا بپزه و جا بيفته
🏵
࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐
❤️
💛
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پلو
#غذا_با_مرغ
#ارمنی_پلو یک غذای خیلی راحت و لذیذ برای ۳نفر
-بال مرغ حدودا ۱۲عدد اگه بال دوست ندارید از سینه ی مرغ خرد شده استفاده کنید. برنج ۲پیمانه، پیاز ۱عدد متوسط، زعفران دم کرده تقریبا نصف فنجان(هم برای مرینیت مرغ و هم کف قابلمه برنج و برای برنج زعفرونی)
#ادویه مرینیت مرغ:
-زردچوبه ۱/۳ ق چ-پاپریکا نصف ق چ، فلفل سیاه ۱/۳ ق چ-نمک ۱ق چ و آبلیمو ۱ ق غ
---برای کف قابلمه:
-زردچوبه ،زعفران دم کرده
.
⛔️✅⛔️حالا چندتا نکته مهم بگم بهت:
-مرغ بهمراه پیاز و ادویه ها حداقل یکساعت باید توی یخچال باشه(بهتره که سه ساعت باشه)
-برنج چون یکساعت و نیم قراره دم بکشه،پس حتما کمی زنده تر ،آبکش کن.
-قبل از آبکش کردن برنج،با نصف لیوان آب سرد بهش شوک بده تا بهتر قد بکشه
-بالهای مرغ باید کف قابلمه چیده بشه پس سعی کن قابلمه یا ظرفت مسطح و وسیعتر باشه
-شعله گاز رو در کمترین حد قرار بده چون یک ساعت و نیم باید بپزه برنج
-حتما بعد از آبکش کردن بزار برنج کمی سرد بشه و بعدش زعفرون بزن بهش
࿐✾༅•🍅🍆🌽🌶•༅✾࿐
🆔.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک #بدون_فر
۳ مدل #اسلایس_یخچالی 6_8تکه ی بزرگ
✅ میوه موز رو هم پیشنهاد میدم چون نرمم هست و برش اون هنگام سرو راحته.
✅لایه اول دو ساعت در یخچال و لایه دوم (ژله نیم بند)هم تا وقتی که ژله ببنده. که نهایت یک ساعته میبنده .
✅می تونید بدون لایه میوه ای هم درست کنید. و انتخاب ژله و میوه دلخواهه
بیسکویت پتی بور4 بسته، شیر سرد ۲ لیوان، شکر نصف لیوان، آرد قنادی (آرد سه صفر)1/3 لیوان، کره 1 ق غ، ژله یک بسته ومیوه دلخواه
✅مواد رو یک و نیم برابر درست کردم
✅میتونید اواخر پخت نصف قاشق چای خوری وانیل هم اضافه کنید
✅اول ظرف کمی خیس کنید بعد پلاستیک فریزر رو بذارید تا بهش بچسبه
❌❌ برای این مواد یک بسته ژله کافیه اما قطر ژله کمتر میشه و میوه ها بیشتر مشخص میشن و زیباتر میشه .حالا اگر ژله با قطر بیشتر دوست دارین می تونید دو بسته ژله استفاده کنید . برای هر ژله یک و نیم لیوان آب جوش استفاده می کنم و رو حرارت بخار کتری میذارم ذرات کامل آب بشه و اصلا آب سرد نمی ریزم.
🏵
࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐
❤️
💛
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند_خانه_داری
#اسپری_تمیزکننده_طبیعی
✳️کاربردی های اسپری 🍋( تمیز کردن کاشی ها، فر مایکروفر، سینک و شیر آلات از بین بردن رسوب و لکه های زرد)
✅مواد تشکیل دهنده این اسپری: 🍋🔸آب لیمو طبیعی و 🔸سرکه سفید باید با هم تقربیا یکسان باشن
🔸سه قاشق چای خوری نمک
🔸دوقاشق چای خوری جوش شیرین
🔸اسانس طبیعی ( اختیاری هست)
🔵طریقه درست کردن: اول آب لیمو و سرکه رو با هم مخلوط میکنیم و بعد اسانس ونمک رو میریزم و در آخر خیلی با احتیاط جوش شیرین رو اضافه میکنید
❌❌عزیزای من خیلی دقت کنید جوش شیرین رو اگه اگه یه دفعه بریزیم تمام زحمات ما به هدر میره چون گازش به شدت بیرون میریزه و برای همین کم کم اضافه میکنیم و میزاریم یک روز بمونه تا شوینده ما حاضر بشه
🍋 من برای خوشبو تر شدن از تیکه های پوست لیمو هم استفاده کردم که شما میتونید به جای اسانس هم استقاده کنید
⭕️یه نکته خیلی مهم : هر چی رسوب و لکه قدیمی تر باشه از بین بردنش سخت تر حتما قبلش مقداری جوش شیرین بریزین وبعد اسپری بزنید که راحت تر پاک بشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دامپلینگ
#غذای پاندای کونگفو کار
مواد لازم برای ۳۰ تا دامپلینگ کوچک
خمیر
آرد سفید🥡 ۳۰۰ گرم
آب 💧۱۸۰ گرم
نمک🧂 نصف ق چ
گوشت چرخشده🥩 ۲۵۰ گرم
کلم سفید⚪️ یک پیمانه
پیاز🧅 ۱ عدد
فلفل دلمه ای 🫑۱ عدد کوچک
ادویه کاری، پاپریکا، گراماسالا هرکدام ۱ ق چ
نمک و فلفل قرمز🌶🧂
پوره سیر🧄 ۱ ق چ
سس خردل 🥣۱ ق غ
روغن مایع 🥃۱ ق غ
آب💧 ۲ ق غ
گشنیز خرد شده🍀 نصف پ
نکته ها:
- قطر قالب من ۸ بود ولی میتونید بزرگتر درست کنید
- بقچهها که اماده میشن روشو بپوشونید تا خشک نشن تا موقع پخت
- سس سوییت چیلی یا مثل من سس پستو چیلی میتونید استفاده کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
28.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لوبیا پلو😍😋
سیصد گرم گوشت چرخ شده
۵۰۰ گرم لوبیا
۴ لیوان برنج
دو قاشق رب
قارچ(حتما بزنین)
زعفرون غلیظ دم شده
ادویه( نمک،فلفل،دارچین فراووون،پودر سیر،پاپریکا،پودر هل و پودر گل محمدی)
پوره ی گوجه (واسه خوش طعم و خوش رنگ شدن)
برای شروع من قارچ رو توی روغن تفت دادم و کمی که سرخ شد خارج کردم.لوبیاها رو هم کمی سرخ کردم .
پیاز رو تفت دادم و همینکه سبک شد گوشت رو اضافه کردم و ادویه ها رو بهش زدم،رب رو کمی تفت دادم و با گوشت مخلوط کردم و لوبیا و قارچ رو اضافه کردم. در نهایت بهش پودر هل،پودر گل محمدی و پوره ی گوجه اضافه کردم و مایه میانی لوبیا پلو آمادست.
لایه لایه برنج آبکش شده و مایه میانی ریختم و زعفرون ریختم و اجازه دادم دم بکشه.
یادتون باشه مثل همه پلوهای مخلوط برنج رو زنده تر آبکش کنین تا شفته نشه.
🍔🥗.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اکبر جوجه با سس انار
25 اوت، 2024
مرحله اول مزه دار کردن مرغ هست.
مرغی که من خریدم، مرغ ریز ۹۰۰ گرمی بود، اون رو نصف کنید، تمیز کنید و با موارد زیر مزهدار کنید:
پودر سیر: ۱ قاشق چایخوری
پودر پیاز: ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفلسیاه
زعفرون دم شده غلیظ
در کاسه رو ببندید و نیم ساعت بزارید استراحت کنه.
بعد از نیم ساعت اون رو داخل روغن عمیق سرخ کنید
(روغن باید حسابی داغ باشه، اما بعد از اینکه مرغ رو توی روغن خوابوندید، حرارت رو ملایم رو به زیاد بزارید)
این مرغ باید بین ۲۰ تا ۲۵ دقیقه داخل روغن سرخ بشه.
در نهایت، کره بزارید روی مرغ تا عطر کره هم بگیره.
.
برای سس:
۱ لیوان گردو رو خوب لِه کنید، داخل ماهیتابه با حرارت کم، ۵ دقیقه تفت بدید و ادویههای زیر رو اضافه کنید.
پودر سیر: نصف قاشق چایخوری
پودر پیاز: نصف قاشق چایخوری
نمک و فلفل
۱۵ گرم کره
در نهایت، ۱ کاسه رب انار رقیق شده بزنید و اجازه بدید ۱۵ دقیقه روی حرارت کم بجوشه.
#اکبر_جوجه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورشت آلو
اول از همه باید زعفرون رو دم کنید(هم برای خورشت، هم کته)
اون رو آسیاب کنید و با یخ اجازه بدید تا دم بکشه.
۲ عدد پیاز رو سرخ کنید (با حرارت ملایم) و بعد از اینکه طلایی شد، ۳۰۰ گرم گوشت خورشتی رو اضافه کنید.
برای گوشت خورشتی از قسمتی استفاده کنید که مورد علاقه خودتون هست. حتی میتونید از مرغ هم استفاده کنید.
بلافاصله بعد از گوشت، ادویههای زیر رو بریزید:
پودر پیاز: ۱ قاشق چایخوری
پودر سیر: ۱ قاشق چایخوری
نمک (تست مزه رو بگیرید)
فلفلسیاه: نصف قاشق چایخوری
فلفل قرمز تند(اختیاری) نوک قاشق چایخوری
۱۰ دقیقه سرخ کنید (با حرارت زیاد)
۲-۳ قاشق چایخوری زعفرون اضافه کنید، دو دقیقه دیگه سرخ کنید و آبجوش بریزید تا بپزه.
#خورشت_آلو.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر طالبی😍😋
مواد لازم:
پودر ژله طالبی🍈 ۱ بسته
آب جوش 💧🔥۱ لیوان
بستنی وانیلی🍦 ۳ عدد تک نفره
خامه قنادی فرم گرفته🧁 ۲ لیوان(میتونید ۲۰۰ گرم خامه صبحونه+۳ قاشق شکر جایگزین کنید)
ژلاتین 🥄۲ قاشق غذاخوری سرپر + ۱/۴ لیوان آب سرد
.
طالبی رو خرد کنید و به همراه پودر ژله که با یک لیوان آب جوش مخلوط کردین و بستنی وانیلی و خامه فرم گرفته داخل مخلوط کن بریزید و خوب میکس کنید.
در آخر ژلاتین که با آب سرد مخلوط کردین و روی بخار کتری بن ماری کردین به مواد اضافه کنید و دوباره میکس کنید و داخل قالب مورد نظر بریزید و به مدت ۸ ساعت داخل یخچال بزارید تا خودش و بگیره
#دسر_طالب.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترکیب پیتزا و اسنک😍😋
این ترکیب بهشتی حتماً امتحانش کنید
مواد لازم :
آرد ۴ لیوان
روغن ۶ ق غ
ماست ۴ ق غ
نمک نصف ق چ
آب ولرم حدود ۱ پیمانه
شیر خشک قنادی ۳ ق غ
مواد گوشتی سلیقهای
خمیر مایع ۲ ق غ
فلفل دلمهای
قارچ، زیتون
شکر ۲ ق غ
پنیر پیتزا
#ترکیب_پیتزا_و_اسنک
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دمی بادمجون با نیمرو
.
اول یدونه پیاز رو با ادویههای زیر بریزید تو روغن
زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری(سرخالی)
زیره سیاه: ۱ قاشق چایخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری
بعد از ۶-۷ دقیقه یدونه سیبزمینی مکعبی رو به ترکیب پیاز اضافه کنید،
اون طرف داخل یک ماهیتابه، بادمجون رو بُرش بدید و سرخ کنید و بزارید روی دستمال جذب روغن.
یک لیوان برنج شسته شده رو به ترکیب پیاز و سیبزمینی اضافه کنید، مخلوط کنید، بادمجونهارو هم اضافه کنید و به آرومی مخلوط کنید. آب بریزید، تست نمک بگیرید اگه نیاز داشت بزنید و اجازه بدید تا بجوشه و آب تبخیر بشه.
آب که رفت در رو ببندید تا روی حرارت کم دم بکشه.
بعد از حدود ۴۰ دقیقه که آماده شد، یک نیمرو هم برای هر بشقاب بزنید و نوش جون کنید.
#دمی_بادمجون_با_نیمرو
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سیب زمینی روستایی با سس تارتار استاد ماهبانو تختی و کتف و بال در فر بی نهایت لذیذ بهشتی رژیمی 👇
دو شب قبل، کتف و بال را در سس مایونز ماست فلفل قرمز پاپریکا فلفل سیاه سیر دو حبه رنده شده و پودر سیر یک عدد پیاز خلال شده و پودر پیاز زعفران دمکرده، نصف یک فلفل دلمه مزه دار و مرینیت هراز گاهی مخلوط
در فر گازی پیش گرمایش ۱۵ دقیقه ۱۹۰ یکساعت و در این حین سس آن شامل👈سس گوجه تند چیلی، رب گوجه، سس خردل فلفل سیاه و قرمز نمک روغن مایع پودر آویشن روی حرارت کم خوب مخلوط، بعد پخت کتف و بال رومال روی آنها....
سیب زمینی ها را پوست گرفته هشت دقیقه در آب نمک فلفل زردچوبه آبپز سپس در صافی بعد خشکشان، روغن مایع پودر آویشن فلفل سیاه مخلوط کاغذ روغنی کف سینی در فر نیم ساعت
سس👈 دو عدد خیارشور شوید و گشنیز تازه دو حبه سیر سه چهار قاشق سس مایونز نمک فلفل سیاه در غذاساز و یکدست میکس بعد پخت روی همه پولبیبر پاشیدم
#سیب_زمینی_کتف_بال
🍕.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلوای ماهو
مواد مورد نیاز:
شکر ۳ق غذاخوری
کره ۱۰۰ گرم
شیر عسلی ۱قوطی
خامه صبحانه ۲پاکت
گلاب ۳ق غذاخوری
زعفران ۳ق غذاخوری
بریم سراغش 🛎️
👩🏼🍳زمانی که شکر رو اضافه کردید اصلا هم نزنید تا کاراملی بشه
👩🏼🍳بعد اضافه کردن کره نگران نباشید کمی اگه سفت شد هم بزنید کاملا یکدست میشه
👩🏼🍳موقع اضافه کردن خامه همونطور که گفتم خیلی هم بزنید که یکدست بشه
👩🏼🍳حلوای ماهو باید مرتب هم بخوره تا حباب غلیظ روی سطح کار دیده بشه از روی حرارت بردارید چون بعد سرد شدن سفت تر میشه 😋
#حلوا_ماهو.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از آشپزخانه کوچیک من آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پــروردگــارا✨🌸
در این شب دل انگیز
آنچه را که بیصدا✨🌸
از قلب عزیزانم گذر کرده
در تقدیرشان قرار ده✨🌸
تا لذتی دو چندان را
برایشان به ارمغان بیاورد✨🌸
شبتون بخیر و سراسر آرامش
در آغوش پر از مهر خدا باشید✨🌸
🌸شبتون پر از آرامش 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو
🌹آغاز می کنیم
❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را
🌹با ذکر مقدس
❤️صلوات بر حضرت محمد (ص)
🌹و خاندان پاک و مطهرش
🌹❤️اللّهُمَّصَلِّعَلي
🌹❤️مُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد
🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فاج نوتلا
قبلا گفتیم که فاج نوعی شیرینی نرم هست که معمولا به صورت مربع برش میزنند و خیلی هم راحت درست میشه. این شیرینی خیلی راحته نیازی به پختن هم نداره بسیار مناسب اونایی که مثل من همیشه کمبود وقت دارن 😢
🍴مواد لازم:
شکلات شیری یا نیمه تلخ 300 گرم
نوتلا 1/2 پیمانه
شیر عسلی یک قوطی حدود 400 گرم
وانیل مایع 1 قاشق چای خوری
🍴طرز تهیه:
قالب مربع 20 در 20 سانت را فویل بکشید
تمامی مواد را داخلی ظرفی مانند شیرجوش ریخته روی حرارت ملایم قرار دهید و ارام هم بزنید تا ذوب شوند سپس مواد را داخل قالب ریخته روی آن را صاف کنید و داخل یخچال قرار دهید تا ببندد سپس از قالب خارج کرده مانند تصویر برش بزنید . این شیرینی را تا 2 هفته میتوانید داخل ظرف در دار نگه داری کنید.
نکته: مواد را دقیق اندازه گیری کنید. اضافه کردن مقدار بیشتر نوتلا یا شیرعسلی باعث شل شدن مواد و نبستن آن خواهد شد.
#فاج_نوتلا.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گوبولي يا پلو كويتي يا هر چي شما بگين؟
مُو اومدم با آموزش يه غذاي جنوبي يا عربي پر از عطر و طعم حتما درستش كُنين😍
رعايت تركيب ادويه ها تو طعم اين غذا خيلي تاثير زيادي داره
مواد لازم:
فلفل سياه عُمار(سالم آسياب نشده) يه ق غ خ
هِل پنج دونه
زنجبيل
باديان ستاره يك عدد
نمك به مقدار لازم
چوب دارچين يك عدد
زردچوبه نصف ق غ خ
فلفل قرمز نصف ق غ خ
برگ بو دو عدد
زعفرون به ميزان لازم
و پرك ليمو عماني😍
يه پياز متوسط
آب به مقدار كافي
چهار پيمانه برنج
كره ٥٠ گرم
لپه اي كه از قبل پختيم يه پيمانه
كشمش نصف پيمانه
خلال پسته يا هر مغزي كه دوست دارين
همه رو با هم تفت بدين
#پلو_کویتی
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تاحالا اشکنه ی تخم مرغ خوردی?خیلیییی خوشمزس مطمئنم یکبار درست کنی دوسش داری😍
موادلازم:
دوعدد تخم مرغ
یک عدد سیب زمینی
یک عدد گوجه
دو ق غ خ رب گوجه
یک ق غ خ شنبلیله ی خشک
یک عدد پیاز
زردچوبه و نمک به مقدار لازم
اول پیازو سرخ کنید بعد سیب زمینی که کمی سرخ شدبعد ادویه ها و رب و گوجه رو اضافه کنید رنگ رب که باز شد آب رواضافه کنید اجازه بدین جابیوفته بعداز یک ساعت یک ربع اخر یک عدد تخم مرغ رو هم بزنید اضافه کنید و تن تن هم بزنید بعد به دلخواه یک عدد تخم مرغ کامل اضافه کنید نوشجان😍
#اشکنه_تخم_مرغ.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک موز دبل چاکلت
👇👇
این کیک بدون هیچگونه چربی و فقط مقدار کمی شکر قهوه ای تهیه میشه و در نتجیه کیک #رژیمی به حساب میاد ضمن اینکه طعمی عالی داره. حتما امتحان کنید. این کیک رو میتونید داخل هر قالبی تهیه کنید.
🍴مواد لازم:
موز رسیده متوسط 3 عدد
شکر قهوه ای 3/4 پیمانه
کمپوت سیب پوره شده 1/2 پیمانه
وانیل 1 قاشق چای خوری
تخم مرغ 1 عدد
آرد سفید 1 پیمانه
پودر کاکائو 1/2 پیمانه
جوش شیرین 1 قاشق چای خوری
نمک یک پنسه
شکلات چیپسی 1 پیمانه (اختیاری)
🍴طرز تهیه:
فر را روی 180 درجه سانتی گراد روشن کنید و کف قالب مربع 20 سانتی یا قالب مورد نظرتان را چرب کرده با کاغذ روغنی بپوشانید
موزهای له شده را همراه شکر قهوه ای خوب با همزن بزنید تا شکر داخل موز حل شود.تخم مرغ، وانیل ، و پوره کمپوت سیب را هم اضافه کنید و در حد مخلوط شدن با همزن بزنید.سپس مواد خشک را الک کرده اضافه کنید و در آخر شکلات چیپسی را اضافه کنید و مواد را داخل قالب بریزید.میتوانید مقداری از شکلات ها را نگه دارید و قبل از قرار دادن قالب داخل فر روی مواد بریزید. قالب را در طبقه وسط فر 180 درجه به مدت حدود 30 دقیقه یاتا زمانی که بپزد قرار دهید.
#کیک_موز_دبل_چاکلت.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایندفعه که که میخواستی به رفیقات تنماهی بدی اینجوری براشون درست کن عمرا اولش بفهمن که چیه 😅 به این میگن تنماهیه با کلاس خودم اولین بار که درست کردم انتظار نداشتم که خوب بشه ولی اون طعم ماهی با اون شوریه ریزی که داره کنار رُب و پیاز داغ یه طعم خیلی باحالی درست میکنه قول میدم این از اون غذاهاس که باید امتحانش کنی و قطعا خوشت میاد اگر تنماهی دوست داشته باشی 🥰👌🏼
------
مواد لازم برای ۲ تا ۳ نفر
برنج: ۲.۵ پیمانه
تن ماهی: یک عدد ۱۸۰ گرمی
رب گوجه: ۱ قغ
کره: ۳۰ گرم
پیاز داغ: ۱ قغ
نمک به میزان دلخواه
برای تهچین:
ماست: ۱.۵ قاشق
تخم مرغ: ۱ عدد
روغن: ۲قغ
زعفران: ۱قغ
#تن_ماهی.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه میخوای کیکت از سادگی دربیاد
کیک کنجدی یکی از بهترین کیکاست😍🤌🏻
پارت اول
موادلازم:
تخم مرغ ۵ عدد
شکر یک ليوان
شیر یک لیوان ۲۵۰ گرم
روغن یک لیوان ۲۵۰ گرم
آرد ۲ ليوان ۳۲۰ گرم
بکینگپودر یک و یک دوم ق چ
وانیل یک ق چ
پودرکاکائو ۲ ق غ
آب یک چهارم لیوان
کنجد نصف لیوان
توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰درجه برای ۴۵ دقیقه میپزه🌺
#کیک_کنجدی
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛