#ایس_پک_شکلاتی 🍫
۲۰۰ گرم بستنی شکلاتی رو که ۱۰ دقیقه در دمای محیط گذاشته بودم همراه با ۲ ق غذاخوری خامه صبحانه و ۲ ق غ شیر سرد توی میکسر ریختم اگه احساس کردین مایه سفت بهش کمی شیر بزنید ولی برای من خوب بود کمی شکلات به روش بن ماری ذوب کردم و لبه های لیوان داخل شکلات و بعد داخل خرده فندق زدم بعد ایس پک توی لیوان ریختم و روشو با گاناش غلیظ و شکلات تزیین کردم . اگه مایل باشین توی ایس پک از تکه های میوه مثل موز هم میتونید استفاده کنید
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#همبرگر_خونگی🍔
گوشت دوبار چرخ شده نیم کیلو
آردسوخاری 1/2پیمانه (نصف تند نصف ساده)
زرده تخم مرغ 2عدد
پیاز یک عدد درشت
سیر ۲ حبه
فلفل دلمه رنده شده ۱ ق م( قابل حذف)
جعفری ساطوری شده۱ ق (قابل حذف)
همه ی مواد رو باهم مخلوط کنید حسابی چنگ بزنید وبعدبه قسمت های مساوی تقسیم کنید پهن کنید وروی کاغذ روغنی بذارید وبگذارید یخچال یا فریزر
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
✅ آش رشته 😋
اول از همه ۲ عدد پیاز درشت رو نگینی خورد کردم و توی روغن تفت دادم و بهش زردچوبه فلفل سیاه فلفل قرمز زدم و خوب که تفت خورد نصف لیوان نخود نصف لیوان لوبیا که از شب خیس خورده بودن و پخته شده رو به پیازا اضافه کردم و همچنین نصف لیوان عدس پخته زدم و به اندازه کافی روش آب جوش میریزیم که من توی یخچال آب مرغ داشتم و با اون پختم. بعد بهش نعنا که تفت دادم ۲ قاشق اضافه کردم و بقیه رو برای تزیینش نگه داشتم و سبزی آش خشک شده داشتم اونو اول آبکش کردم و توی مقداری روغن تفت دادم که خوب رنگش دربیاد و به آش اضافه کردم بعد از ۱۰ دقیقه بهش ۱ قاشق غ خ آرد که توی مقداری آب حل کرده بودم رو اضافه کردم و درشو گذاشتم یکم که جا افتاد و به لعاب افتاد بهش ۱ بسته رشته اضافه کردم و نمک زدم و گذاشتم یکم که رشته ها پخت زیرشو خاموش کردم و تزیین کردم با کشک و پیاز داغ و نعنا داغ.
#آش_رشته
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#سس_استریپس
مخصوص سيب زمينى تنورى😉
ماست نصف پیمانه، سس مایونز نصف پیمانه،خامه نصف پیمانه،سیر له شده۲حبه،آبلیمو۱ق غ،نمک و فلفل به میزان لازم سرکه ۱ق غ، جعفری خرد شده تازه ۳ ق غ
خب همه رو باهم مخلوط کردم و به مدت یه ربع داخل یخچال گذاشتم تا خوب خودشو بگیره و جا افتاده بشه محشر شد 👌
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#خوراک_لوبیا_قارچ
#نان_چپاتی_هندی
خوارک لوبیا
لوبیا چیتی دو لیوان
قارچ دو عدد
پیاز یک عدد
رب گوجه فرنگی دو ق غ
سیب زمینی یک عدد متوسط
آب قلم
نمک فلفل ادویه زیره وابلیمو به مقدار لازم
طرز تهیه خوراک لوبیا:
لوبیا رو چند ساعت توی آب خیس کنید و یکی دوبار ابشو عوض کنید به این ترتیب سبک تر میشه.پیاز رو نگینی خورد کرده و تفت دهید ادویه و رب رو اضافه کنید وسرخ کنید سپس لوبیا را بریزید داخل قابلمه و اب بریزید زیرش رو کم کنید نیم پز که شد بهش نمک بزنید اگه از اول نمک بزنید دیر پز میشه نمک که زدیدآب قلم و سیب زمینی رو که نگینی خورد کردید رو اضافه کنید یک ربع مانده به آخر پخت قارچ هارو خرد کنید و تفت دهید به خوراک اضافه کنید.
موقع سرو می تونید از فلفل سیاه آبلیمو برای طعم دادن به خوراکتون استفاده کنید.
گل روی خوراک رو با قارچ درست کردم.
#نان_چپاتی_هندی
توی کاسه ای یک و نیم پیمانه آرد،نصف قاشق چایخوری نمک،یک قاشق چایخوری شکر را با هم مخلوط کنید بعد دو قاشق غذاخوری روغن مایع و نصف لیوان آب را به مواد خشک اضافه و ورز میدیم تا خمیر بدست نچسبه،روی خمیر را پوشانده و نیم ساعت تو محیط آشپزخونه استراحت میدیم و سپس خمیر را به ۶ قسمت پنجاه گرمی تقسیم کردا و هر قسمت را گلوله کنید و با وردنه نازک بازش کنید،ماهیتابه نچسب را بذارین رو حرارت ملاین تا داغ بشه و خمیر باز شده را بذاریت روش وقتی حباب زد با قاشق روی نا ن فشارهایی مختصر وارد کنین و همزمان بچرخونین،یکطرفش که طلایی شد برگردونین تا سمت دیگه هم بپزه واسه هر طرف تقریبا دو سه دقیقه کافیه.
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
✅ کباب چوبی تابه ای😋
چهارصد گرم گوشت چرخکرده مخلوط گوساله و گوسفندی رو با یه دونه پیاز نسبتا بزرگ رنده شده ونمک وفلفل و یه کره بیست وپنج گرمی قاطی کردم یه ساعتی گذاشتم داخل یخچال بعد سیخهای چوبی رو خیس کردم وبه اندازه یه نارنگی کوچک از گوشت برداشتم توی دستم لوله کردم وسیخ رو ازش رد کردم وتوی تابه کمی آب و روغن ریختم وقتی که با حرارت ملایم داغ شد چیدم و درب تابه رو گذاشتم که هم بپزه و هم سرخ بشه وبا کفگیر برگردوندم وطرف دیگرش هم سرخ کردم و مغز پخت شد وگوجه ها رو هم سرخ کردم
#کباب_تابه_ای
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
.
#پیتزا_ماکارونی
ماکارونی غذایی خوشمزه و لذیذ است که با روش های مختلفی می توانید این غذا را تهیه کنید اگر شما تمایل دارید که ماکارونی را به شیوه ای که در رستوران های ایتالیایی پخته می شود بپزید می توانید از پنیر پیتزا در طبخ ماکارونی استفاده کنید.
اسپاگتی ایتالیایی و ماکارونی با پنیر پیتزا و ماکارونی با مرغ از انواع غذاهای فرنگی هستند که بهتر است برای ایجاد تنوع در پخت ماکارونی از دستور پخت این غذاها استفاده کنید.
مواد لازم
ماکارونی : 1 بسته
گوشت چرخ کرده : 250 گرم
فلفل دلمه خرد شده : 1 عدد
قارچ متوسط خرد شده : 8 عدد
پنیر پیتزا رنده شده : به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم
زیتون:چند اسلایس
طرز تهیه:
ابتدا در قابلمه ای مناسب مقداری آب بریزید و قابلمه را روی حرارت گاز قرار دهید بعد از اینکه آب به دمای جوش رسید ماکارونی را در آب به مدت 12 دقیقه بریزید و بعد از مدت زمان ذکر شده ماکارونی را در آبکش بریزید و در گوشه ای قرار دهید. در تابه ای مناسبی مقداری روغن بریزید سپس نمک و فلفل و گوشت چرخ کرده و فلفل دلمه را در روغن به خوبی تفت دهید و قارچ های خرد شده را به مخلوط گوشت چرخ کرده اضافه کنید سپس درب تابه را ببندید و به مدت 2 دقیقه اجازه دهید که مواد مایه ماکارونی به خوبی پخته شود سپس مقداری پنیر پیتزا رنده شده را روی مایه گوشتی ماکارونی بریزید و مایه ماکارونی را مقداری حرارت دهید تا پنیر پیتزا باز شود. ماکارونی را در ظرف مناسبی بریزید و سس گوشت را اضافه کنید و مجدد ماکارونی و در آخر پنیر پیتزا روی ماکارونی بریزید و مقداری زیتون و فلفل دلمه بریزید سپس ظرف را به مدت 15 دقیقه داخل مایکروویو و یا فر قرار دهید تا پنیر پیتزا طلایی شود سپس ظرف را بعد از مدت زمان ذکر شده از فر و یا مایکروویو خارج کنید.و میل کنید
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
.
#شیرینی_آقا_گردك #بدون_فر
نكته ؛
آرد سفيد قنادي لازمه كه تو يخچال سرد شده باشه و ترجيحا سه بار الك بشه .
مواد لازم شیرینی آقا گردک:
.
آرد در حدی که خمیر به دست نچسبه
آب یک دوم پیمانه
روغن جامد (ترجيحا روغن جامد قنادي)یک پیمانه
.
پودر هل یک قاشق چایخوری
.
روغن مقداری برای سرخ کردن
پودر شکر مخلوط با هل ،به مقدار لازم برای غلتاندن شیرینی
.
پودر پسته
مقداری برای تزیین
.
اينم يه مدل جديد ! كه آقا گردك رو با نوتلا نوش جان كنيد ، به جاي پودر شكر و هل !!! .
طرز تهیه شیرینی آقا گردک:
آب، روغن، پودر هل رو با هم مخلوط میکنیم. بعد آرد و کم کم اضافه میکنیم تا جایی که خمیر شل نباشه و به دست هم نچسبه. حالا مقداری از خمیر برمیداریم و گرد میکنیم. روی الک خمیر رو به شکل نوار لوله ای باز میکنیم.(به این دلیل اینکارو انجام میدیم تا پودر شکر رو خوب به خودش بگیره). دور انگشت به صورت حلقه درمیاریم.
همه رو به همین ترتیب آماده و روشو با کیسه فریزر میپوشونیم تا نیم ساعتی استراحت کنه. در روغنی که خیلی خوب داغ شده قرار میدیم تا طلایی رنگ بشه. روی دستمال آشپزخونه میذاریم تا روغن اضافی شون گرفته بشه.
بعد از اینکه خوب خنک شدند در خلوط هل وپودر شکر میغلتونیم و بعد در ظرف مورد نظرمون میچینیم و برای تزیین مقداری پودر پسته روی شیرینی ها میریزیم…. نکته:
.
اگر پودر شكر و هل نزنيد ميتونيد مثل خارجيها با نوتلا سرو كنيد .
.
ولى بايد سريع مصرف كنيد ! چون پودر شكر باعث تازگيش ميشه .
بدون اون سريع خشك ميشه !
خارجيها هم سريع با شكلات ميخورنش
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#_پاستیل_زنجبیلی
۲۰۰گرم زنجفیل تازه
۳قاشق غذا خوری نشاسته
۴قاشق غذاخوری پودر ژلاتین
یک لیوان عسل
۳لیوان اب
✍طرز تهیه:
زنجبیل تازه رو بارنده ریز رنده میکنیم ومیذاریم با یه لیوان اب خوب بپزه بعد میکسش میکنیم واز صافی ردش میکنیم
پودر نشاسته وژلاتین وعسل یا میتونید شکر استفاده کنید ولی من از عسل استفاده کردم
مخلوط کرده رو حرارت ملایم میذارید تا خوب غلیظ بشه وبپزه
بعدته سینی سلیفون کشیده ومواد روتوش پهن میکنیم ودر یخچال میذاریم تا کاملا سفت بشه وبعد برش میزنیم ومن تو ارد غلطوندم تا چسبندگیش بره
ویه روز تو هوای ازاد میذاریم تا کمی خشک بشه.
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#بادمجان_قالبی
طرزتهیه بادمجون قالبی
ابتدا هفت هشت تابادمجون قلمی وشسته وبرشهای طولی میدیم بستگی به قطرش داره(سه تاپنج برش)باپوست هم باشه که زیباتره ونمک زده وسرخ میکنیم
دوتاپیاز وریزکرده وتفت داده وبادویست گرم گوشت چرخکرده ونمک وفلفل وزعفرون ورب سرخ کنید
چنتا قارچ هم داشتم که برش زدم وروی حرارت ابش کشیده شد باکمی کره تفت دادم
برنج هم من بصورت کته ای گذاشتم روی حرارت ابش که کشیده شد وگذاشتم کنار(اگه پلویی هم بودبزارید دوسه قل بیشتر ازمرحله ابکشی باشه)
حالا داخل ظرف موردنظرتون ابتدابادمجونهارو میچینیم طوری که اولی که گذاشتم دومی کمی روی اولی قرارمیگیره وسومی روی دومی و...
توجه کنید که بادمجونها ازدوطرف بیرون بزنه تاموادداخلش قراربگیره وروی مواد وبپوشونه
حالا برنج میریزیم وباپشت قاشق منسجم میکنیم وسپس قارچ وموادگوشتی واخرهم برنج ومیریزیم وولبه بادمجونهاوبرمیگردونیم روی مواد واگرخالی بود بابادمجون پرمیکنیم وروی قالب فویل کشیده وداخل فرکه گرم شده دردمای ۱۷۰درجه سانتیگراد طبقه وسط وحرارت ازپایین به مدت۴۰تا۴۵دقیقه قرارمیدهیم(پنج دقیقه اخر حرارت فر ازبالا وپایین باشه بهتره)
سپس ازفردراورده چندقیقه صبرکنید وبعد ظرفتون روی قالب گذاشته وبرگردونید.
خیلی راحت ازقالب جدامیشه👌
نکته👈قالب نیازبه چرب کردن نداره چون بادمجونها چرب هستند
نکته👈میتونید بجای گوشت چرخکرده ازمرغ استفاده کنید یاهرچیزدیگه ای که دوست دارید
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱