eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساده یک تخم مرغی😍😋 آرد یک و نیم لیوان شکر یک پیمانه ماست یا شیر 3/4 (میتونید از آب یا آبمیوه هم استفاده کنید) تخم مرغ یک عدد روغن مایع 1/4 پیمانه پودر پوست پرتقال یک قاشق چایخوری(دلخواه) وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری بکینگ پودر یک قاشق چایخوری طرز تهیه شکر, تخم مرغ, پودر پوست پرتقال و وانیل را تا زمانیکه کرم رنگ و کشدار شود هم بزنید. سپس شیر و روغن را افزوده و در حد مخلوط شدن هم بزنید. آرد و بکینگ پودر که سه بار الک شده اضافه کنید و با دور کند در حد مخلوط شدن هم بزنید. مواد را داخل قالب دلخواه ریخته و روش کنجد و بادام پرک با ... بریزید. مدت حدودا 50 دقیقه داخل فر که با دمای 180 گرم شده قرار دهید. ◀️میتونید از هر قالبی که در دسترس دارید استفاده کنید من از قالب لوف به سایز ۲۰ در ۱۳ سانتیمتر استفاده کردم.، قالب گرد به قطر ۱۸ یا ۲۰ سانتیمتر هم مناسبه. حتی میتونید تو قالب بزرگتر درست کنید تا کیک پف کمتری داشته باشه و به عنوان کیک پایه برای چیز کیک ازش استفاده کنید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیکن استراگانف😍😋 اولین بار یک آشپز فرانسوی در روسیه برای یک خانواده اشرافی روس این غذا رو درست کرد و خیلی زود توی کل دنیا پخش شد . بیف استراگانف هم میتونید به همین روش درست کنید و استفاده از کره و خامه و سیر باعث میشه این غذا بی نظیر بشه. مواد لازم سیب زمینی: 4 عدد سینه مرغ: 500 الی 600 گرم قارچ: 400 گرم پیاز: 1 عدد متوسط سیر: 4 الی 5 حبه شیر: 700 سی سی خامه: 150 گرم فلفل سیاه: 1 قاشق چایخوری اورگانو: 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز: نصف قاشق چایخوری نمک: 1 قاشق آرد سفید گندم: 1 قاشق غذاخوری . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیس پک🍨😍😋 نیم کیلو بستنی وانیلی نصف لیوان شیر یک قاشق پودر کاکائو یک عدد موز پنجاه گرم گردو دوقاشق اسمارتیز سس شکلات خامه فرم گرفته قنادی(اختیاری) دو قاشق خامه صبحانه موز و گردو رو خرد میکنیم تا جایی که از نی آیس پک بالا بیاد. دیواره های ظرف یا لیوانمون رو سس شکلاتی میزنیم و نصف لیوان رو با موز و گردو واسمارتیز پر میکنیم. برای مواد آیس پک بستنی ،شیر،سس شکلات،پودر کاکائو و خامه صبحانه رو داخل مخلوط کن میریزیم و با هم مخلوط میکنیم اگر مخلوط کن ندارید داخل کاسه بزرگ بریزید و با قاشق هم بزنیم تا به غلظت مناسب برسه. مواد بدست اومده رو داخل ظرف آیس پک یا لیوان میریزیم و روش رو با خامه فرم گرفته تزیین میکنیم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه تهچین مجلسی و خوش عطر و طعم👌 برای درست کردن این تهچین خاص فقط کافیه چندتا نکته رو رعایت کنید تا بی نقص و همچی تموم بشه🤩 📍مواد لازم برای ۴ نفر برنج ۳ پیمانه گوشت گوسفندی ۳۰۰ گرم (پیاز،سیر،چوب دارچین،نمک،فلفل،زردچوبه و کاری برای پختن گوشت) بادمجون ۲ عدد کوچک کره ۲۰گرم زرشک ۲ مشت خلال پسته و بادوم ۱/۲ پیمانه شکر ۱ قاشق مرباخوری تخم مرغ ۲ عدد نمک،فلفل به مقدار لازم ماست غلیظ ۱ پیمانه گلاب ۲ قاشق غذاخوری پودر هل ۱/۲ قاشق چای خوری زعفران دم کرده غلیظ به مقدار لازم 📌برنج رو دون تر از حالتی که برنج آبکشی درست میکنید آبکش کنید. 📌روغنی که کف تابه میریزید نسبت به وقتی که تو قابلمه تهدیگ میذارید بیشتر باشه. قبل از اینکه تابه رو برای سرخ شدن طرف دوم برگردونید دوباره روی برنج کمی روغن بریزید تا خوب برشته بشه. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیره ی انگور خونگی😍😋 مواد لازم: انگور 🍇 خاک سفید یا همون خاک شیره نکات اصلی درست کردن شیره انگور وقتی خاک سفید رو با اب انگور مخلوط کردین مثل ویدیو باید کف روش باشه و چند ساعت استراحت بدین تا کاملا ضلال بشه . کف روش بردارین تو یک ظرف بریزید آب زلال رو حتما اگه مقدار زیاد بود دو سطل دو سطل بپزید و این راز خوش رنگ بودن شیره هست . اگه مثل رب یک جا بپزید شیره شما سیاه میشه پس حتما کم کم تو دیگ کوچیک تر بپزید . وقتی کف روی آب انگور برداشتیم تو ظرفی با مواد ته نشین آب انگور مخلوط میکنیم و تو گونی کوچیک میریزیم و آویزون میکنیم از جایی تا آبش باز جدا بشه و شفاف و تبدیل به شیره بشه . وقتی غلیظ شد تو یک ظرفی حتما امتحان کنید بزارید خنک بشه اگه غلیظ شد از حرارت بردارید . وقتی خواست غلیظ بشه حتما حرارت کم کنید . توضیح مختصر در مورد خاک شیره : خاک شیره موجب ته نشینی سریع املاح جامد مانند تفاله انگور شده و به آب انگور شفافیت می‌دهد، وجود کربنات کلسیم (آهک) که یک ماده ضد عفونی کننده است، موجب حذف باکتری‌ها و آنزیم‌های مضر شده و در حین حرارت باکتری‌ها و کپک‌های مضر را از بین می‌برد 🍔🥗. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خودت تو خونه درست کن هم خالصه هم تمیز👌😊 براتون بگم از خواص زنجبیل برای سلامتی، زیبایی و لاغری : درمان شوره‌ی سر از بین برنده‌ی جای زخم و لک زنجبیل یک نوع لایه‌بردار رشد بیشتر موها ضدالتهاب درمان حالت تهوع درمان سرماخوردگی و آنفولانزا کاهش درد و آسیب عضلانی کاهش قند خون درمان سوءهاضمه‌ی مزمن مفید برای لاغری و کاهش وزن مفیدبرای معده کاهش سطح کلسترول کمک به پیشگیری از سرطان جلوگیری از آلزایمر دارای آنتی‌هیستامین طبیعی مبارزه با عفونت‌ها زنجبیل را هم میتونید به صورت تازه مصرف کنین که تازه ش موندگاری زیادی نداره و باید تو فریزر نگهداری بشه ، و هم خشکشو به صورت پودر شده یا عصاره مصرف کنید. 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خونگی❤️ شیر ۲/۳ لیوان سس خردل ۲ ق غ نمک ۱ ق م شکر ۱ ق م روغن مایع ۱ لیوان سر خالی آبلیمو ۲ ق غ طرز تهیه شیر، سس خردل، نمک و شکر رو با گوشکوب برقی مخلوط کنید بعد روغن رو اضافه کنید و مخلوط کنید مواد غلیظ میشه در آخر هم آبلیمو رو بریزید و‌تمام با همین مواد یه سس غلیظ و براق درست مثل بازاری درست میشه ولی اگه یک درصد موادتو‌ن کمی شل بود میتونید ۱ ق غ پنیر خامه ای بهش اضافه کنید که معمولا لازم‌ نمیشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧁یه کاپکیک خوشمزه و سالم😍 ‌ 📍مواد لازم برای دو عدد کاپکیک: 🍌موز رسیده ۱ عدد 🥚تخم مرغ ۱ عدد 🥄وانیل خالص نوک ق چ (یا وانیل شکری ۱ ق چ یا وانیل مایع نصف ق چ) 🥡آرد سفید ۲ ق غ 🍫پودر کاکائو ۲ ق غ 🥄بیکینگ پودر نصف ق چ ‌ 🔻شیرینی این کاپکیک کمه و فقط با موزه، اگه دوست دارین شیرین تر بشه میتونین کمی شیرین کننده مثل عسل، استویا، شکر و یا… هم داخل مواد بریزین. ‌ زمان ثابت حدود ۱۵-۲۰ دقیقه👇🏻 🔻دمای فر گازی ۱۸۰ درجه 🔻فر برقی، سولاردام یا مایکروفر ۱۶۰ درجه 🔻توستر ۱۶۵ درجه 🔻هواپز ۱۴۰ درجه زمان حدود ۱۰ دقیقه ‌ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شربت جادویی 😍😋 تخم شربتی وخاکشیر حتما با آب رو به داغ خیس بخوره تا ژله ای بشه اگه میخواید شربتتون چند رنگ بشه تخم شربتی نباید حذف بشه چون باعث میشه آب پنیرک با شهد مخلوط نشه گل پنیرک حتما با آب خنک خیس بخوره با اضافه کردن آبلیمو گل پنیرک صورتی یا بنفش میشه با اضافه کردن زعفران گل پنیرک سبز میشه برای شهد هم از شربت زعفران یا سیروپ آلبالو (یا طعم دلخواه ) استفاده کرد مواد لازم شربت زعفران تخم شربتی گل پنیرک لیمو تازه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیره ی انگور خونگی😍😋 مواد لازم: انگور 🍇 خاک سفید یا همون خاک شیره نکات اصلی درست کردن شیره انگور وقتی خاک سفید رو با اب انگور مخلوط کردین مثل ویدیو باید کف روش باشه و چند ساعت استراحت بدین تا کاملا ضلال بشه . کف روش بردارین تو یک ظرف بریزید آب زلال رو حتما اگه مقدار زیاد بود دو سطل دو سطل بپزید و این راز خوش رنگ بودن شیره هست . اگه مثل رب یک جا بپزید شیره شما سیاه میشه پس حتما کم کم تو دیگ کوچیک تر بپزید . وقتی کف روی آب انگور برداشتیم تو ظرفی با مواد ته نشین آب انگور مخلوط میکنیم و تو گونی کوچیک میریزیم و آویزون میکنیم از جایی تا آبش باز جدا بشه و شفاف و تبدیل به شیره بشه . وقتی غلیظ شد تو یک ظرفی حتما امتحان کنید بزارید خنک بشه اگه غلیظ شد از حرارت بردارید . وقتی خواست غلیظ بشه حتما حرارت کم کنید . توضیح مختصر در مورد خاک شیره : خاک شیره موجب ته نشینی سریع املاح جامد مانند تفاله انگور شده و به آب انگور شفافیت می‌دهد، وجود کربنات کلسیم (آهک) که یک ماده ضد عفونی کننده است، موجب حذف باکتری‌ها و آنزیم‌های مضر شده و در حین حرارت باکتری‌ها و کپک‌های مضر را از بین می‌برد 🍔🥗. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیکن استراگانف😍😋 اولین بار یک آشپز فرانسوی در روسیه برای یک خانواده اشرافی روس این غذا رو درست کرد و خیلی زود توی کل دنیا پخش شد . بیف استراگانف هم میتونید به همین روش درست کنید و استفاده از کره و خامه و سیر باعث میشه این غذا بی نظیر بشه. مواد لازم سیب زمینی: 4 عدد سینه مرغ: 500 الی 600 گرم قارچ: 400 گرم پیاز: 1 عدد متوسط سیر: 4 الی 5 حبه شیر: 700 سی سی خامه: 150 گرم فلفل سیاه: 1 قاشق چایخوری اورگانو: 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز: نصف قاشق چایخوری نمک: 1 قاشق آرد سفید گندم: 1 قاشق غذاخوری . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه تهچین مجلسی و خوش عطر و طعم👌 برای درست کردن این تهچین خاص فقط کافیه چندتا نکته رو رعایت کنید تا بی نقص و همچی تموم بشه🤩 📍مواد لازم برای ۴ نفر برنج ۳ پیمانه گوشت گوسفندی ۳۰۰ گرم (پیاز،سیر،چوب دارچین،نمک،فلفل،زردچوبه و کاری برای پختن گوشت) بادمجون ۲ عدد کوچک کره ۲۰گرم زرشک ۲ مشت خلال پسته و بادوم ۱/۲ پیمانه شکر ۱ قاشق مرباخوری تخم مرغ ۲ عدد نمک،فلفل به مقدار لازم ماست غلیظ ۱ پیمانه گلاب ۲ قاشق غذاخوری پودر هل ۱/۲ قاشق چای خوری زعفران دم کرده غلیظ به مقدار لازم 📌برنج رو دون تر از حالتی که برنج آبکشی درست میکنید آبکش کنید. 📌روغنی که کف تابه میریزید نسبت به وقتی که تو قابلمه تهدیگ میذارید بیشتر باشه. قبل از اینکه تابه رو برای سرخ شدن طرف دوم برگردونید دوباره روی برنج کمی روغن بریزید تا خوب برشته بشه. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 تخم مرغ : ۲ عدد پودر وانیل : ۱/۲ ق‌چ شکر : ۳ ق‌غ روغن مایع : ۳ ق‌غ شیر : ۱ پیمانه بکینگ‌پودر : ۱ ق‌چ آرد قنادی : ۱ پیمانه تخم مرغ رو با وانیل و شکر هم میزنیم تا یکدست بشه بعد ‌روغن مایع رو بهش اضافه میکنیم و مجدد هم میزنیم، شیر رو طی دو مرحله بهش اضافه و مخلوط میکنیم ، بکینگ پودر رو با آرد قنادی مخلوط و الک میکنیم و کم کم به مایع تخم مرغی اضافه میکنیم و هم میزنیم ماهیتابه رو روی حرارت کم بزارید تا داغ بشه اگر از تابه پنکیک استفاده میکنید حتما زیرش شعله پخش کن بزارید با توجه به گنجایش تابه‌تون یک ملاقه از مایع پنکیک رو داخل تابه بریزید وقتی از اطراف شروع به حباب زدن کردن با لیسک دورشو کاملا آزاد کنید و برگردونید اگر از تابه بزرگ استفاده میکنید ، مایع پنکیک رو با ملاقه با فاصله ۴ تا ۵ سانت از هم کف تابه بریزید وقتی روش حباب زد با لیسک برگردونید 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیکن استراگانف😍😋 اولین بار یک آشپز فرانسوی در روسیه برای یک خانواده اشرافی روس این غذا رو درست کرد و خیلی زود توی کل دنیا پخش شد . بیف استراگانف هم میتونید به همین روش درست کنید و استفاده از کره و خامه و سیر باعث میشه این غذا بی نظیر بشه. مواد لازم سیب زمینی: 4 عدد سینه مرغ: 500 الی 600 گرم قارچ: 400 گرم پیاز: 1 عدد متوسط سیر: 4 الی 5 حبه شیر: 700 سی سی خامه: 150 گرم فلفل سیاه: 1 قاشق چایخوری اورگانو: 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز: نصف قاشق چایخوری نمک: 1 قاشق آرد سفید گندم: 1 قاشق غذاخوری . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 تخم مرغ : ۲ عدد پودر وانیل : ۱/۲ ق‌چ شکر : ۳ ق‌غ روغن مایع : ۳ ق‌غ شیر : ۱ پیمانه بکینگ‌پودر : ۱ ق‌چ آرد قنادی : ۱ پیمانه تخم مرغ رو با وانیل و شکر هم میزنیم تا یکدست بشه بعد ‌روغن مایع رو بهش اضافه میکنیم و مجدد هم میزنیم، شیر رو طی دو مرحله بهش اضافه و مخلوط میکنیم ، بکینگ پودر رو با آرد قنادی مخلوط و الک میکنیم و کم کم به مایع تخم مرغی اضافه میکنیم و هم میزنیم ماهیتابه رو روی حرارت کم بزارید تا داغ بشه اگر از تابه پنکیک استفاده میکنید حتما زیرش شعله پخش کن بزارید با توجه به گنجایش تابه‌تون یک ملاقه از مایع پنکیک رو داخل تابه بریزید وقتی از اطراف شروع به حباب زدن کردن با لیسک دورشو کاملا آزاد کنید و برگردونید اگر از تابه بزرگ استفاده میکنید ، مایع پنکیک رو با ملاقه با فاصله ۴ تا ۵ سانت از هم کف تابه بریزید وقتی روش حباب زد با لیسک برگردونید 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
واقعاً هنوز عارت میشه حَـــــــــنا بزاری؟! 😏 همون دیگه !!! نامردا یه عمر بهمون نگفتن چطور همین حنا رو از مثلِ قیر میده بیرونُ ، چطور از سردیِ مغزُ میمکه و بلایِ جونه و کَر کصافطای صورتای پر ! اینم روش استفاده ۳۰ تا ماسکِ سُنتیِ ترکیبی با حنا که معجزه میکنن بیا👇 https://eitaa.com/joinchat/2976842418C65e3c24e25 ترفند برایِ سفیدی پوست😳👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه تهچین مجلسی و خوش عطر و طعم👌 برای درست کردن این تهچین خاص فقط کافیه چندتا نکته رو رعایت کنید تا بی نقص و همچی تموم بشه🤩 📍مواد لازم برای ۴ نفر برنج ۳ پیمانه گوشت گوسفندی ۳۰۰ گرم (پیاز،سیر،چوب دارچین،نمک،فلفل،زردچوبه و کاری برای پختن گوشت) بادمجون ۲ عدد کوچک کره ۲۰گرم زرشک ۲ مشت خلال پسته و بادوم ۱/۲ پیمانه شکر ۱ قاشق مرباخوری تخم مرغ ۲ عدد نمک،فلفل به مقدار لازم ماست غلیظ ۱ پیمانه گلاب ۲ قاشق غذاخوری پودر هل ۱/۲ قاشق چای خوری زعفران دم کرده غلیظ به مقدار لازم 📌برنج رو دون تر از حالتی که برنج آبکشی درست میکنید آبکش کنید. 📌روغنی که کف تابه میریزید نسبت به وقتی که تو قابلمه تهدیگ میذارید بیشتر باشه. قبل از اینکه تابه رو برای سرخ شدن طرف دوم برگردونید دوباره روی برنج کمی روغن بریزید تا خوب برشته بشه. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هر موقع حس کردید به حال خوب نیاز دارید توصیه میکنم حتما 15 دقیقه پست هاے کانال زیر و بخونید 👇👇 https://eitaa.com/joinchat/3160604865C928838dc55 https://eitaa.com/joinchat/3160604865C928838dc55 آرام بخش ترین پست های جهان♥️
هدایت شده از تبلیغات آشپزی خاص
شب زایمانم رسیده بود و شوهرم حسابی داشت به خودش میرسید خیلی برام عجیب بود چون به ندرت حموم میرفت،میگفت وقتی بچه به دنیا میاد میخوام تمیز باشم، من درد میکشیدم و توی رویاهام لحظه ی بغل کردن بچه رو میدیدم ، بعد از زایمانم یه ساعت گذشت از شوهرم خبری نشد دوساعت گذشت ولی خبری نشد....هرچی از مادرشوهرم می‌پرسیدم ،با بهونه ردم میکرد ساعت ۶صبح بود که مون خبر برام آورد شوهرت....👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/2468610190C52cfd5dbe9
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه تهچین مجلسی و خوش عطر و طعم👌 برای درست کردن این تهچین خاص فقط کافیه چندتا نکته رو رعایت کنید تا بی نقص و همچی تموم بشه🤩 📍مواد لازم برای ۴ نفر برنج ۳ پیمانه گوشت گوسفندی ۳۰۰ گرم (پیاز،سیر،چوب دارچین،نمک،فلفل،زردچوبه و کاری برای پختن گوشت) بادمجون ۲ عدد کوچک کره ۲۰گرم زرشک ۲ مشت خلال پسته و بادوم ۱/۲ پیمانه شکر ۱ قاشق مرباخوری تخم مرغ ۲ عدد نمک،فلفل به مقدار لازم ماست غلیظ ۱ پیمانه گلاب ۲ قاشق غذاخوری پودر هل ۱/۲ قاشق چای خوری زعفران دم کرده غلیظ به مقدار لازم 📌برنج رو دون تر از حالتی که برنج آبکشی درست میکنید آبکش کنید. 📌روغنی که کف تابه میریزید نسبت به وقتی که تو قابلمه تهدیگ میذارید بیشتر باشه. قبل از اینکه تابه رو برای سرخ شدن طرف دوم برگردونید دوباره روی برنج کمی روغن بریزید تا خوب برشته بشه. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیکن استراگانف😍😋 اولین بار یک آشپز فرانسوی در روسیه برای یک خانواده اشرافی روس این غذا رو درست کرد و خیلی زود توی کل دنیا پخش شد . بیف استراگانف هم میتونید به همین روش درست کنید و استفاده از کره و خامه و سیر باعث میشه این غذا بی نظیر بشه. مواد لازم سیب زمینی: 4 عدد سینه مرغ: 500 الی 600 گرم قارچ: 400 گرم پیاز: 1 عدد متوسط سیر: 4 الی 5 حبه شیر: 700 سی سی خامه: 150 گرم فلفل سیاه: 1 قاشق چایخوری اورگانو: 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز: نصف قاشق چایخوری نمک: 1 قاشق آرد سفید گندم: 1 قاشق غذاخوری . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شربت جادویی 😍😋 تخم شربتی وخاکشیر حتما با آب رو به داغ خیس بخوره تا ژله ای بشه اگه میخواید شربتتون چند رنگ بشه تخم شربتی نباید حذف بشه چون باعث میشه آب پنیرک با شهد مخلوط نشه گل پنیرک حتما با آب خنک خیس بخوره با اضافه کردن آبلیمو گل پنیرک صورتی یا بنفش میشه با اضافه کردن زعفران گل پنیرک سبز میشه برای شهد هم از شربت زعفران یا سیروپ آلبالو (یا طعم دلخواه ) استفاده کرد مواد لازم شربت زعفران تخم شربتی گل پنیرک لیمو تازه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 تخم مرغ : ۲ عدد پودر وانیل : ۱/۲ ق‌چ شکر : ۳ ق‌غ روغن مایع : ۳ ق‌غ شیر : ۱ پیمانه بکینگ‌پودر : ۱ ق‌چ آرد قنادی : ۱ پیمانه تخم مرغ رو با وانیل و شکر هم میزنیم تا یکدست بشه بعد ‌روغن مایع رو بهش اضافه میکنیم و مجدد هم میزنیم، شیر رو طی دو مرحله بهش اضافه و مخلوط میکنیم ، بکینگ پودر رو با آرد قنادی مخلوط و الک میکنیم و کم کم به مایع تخم مرغی اضافه میکنیم و هم میزنیم ماهیتابه رو روی حرارت کم بزارید تا داغ بشه اگر از تابه پنکیک استفاده میکنید حتما زیرش شعله پخش کن بزارید با توجه به گنجایش تابه‌تون یک ملاقه از مایع پنکیک رو داخل تابه بریزید وقتی از اطراف شروع به حباب زدن کردن با لیسک دورشو کاملا آزاد کنید و برگردونید اگر از تابه بزرگ استفاده میکنید ، مایع پنکیک رو با ملاقه با فاصله ۴ تا ۵ سانت از هم کف تابه بریزید وقتی روش حباب زد با لیسک برگردونید 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 تخم مرغ : ۲ عدد پودر وانیل : ۱/۲ ق‌چ شکر : ۳ ق‌غ روغن مایع : ۳ ق‌غ شیر : ۱ پیمانه بکینگ‌پودر : ۱ ق‌چ آرد قنادی : ۱ پیمانه تخم مرغ رو با وانیل و شکر هم میزنیم تا یکدست بشه بعد ‌روغن مایع رو بهش اضافه میکنیم و مجدد هم میزنیم، شیر رو طی دو مرحله بهش اضافه و مخلوط میکنیم ، بکینگ پودر رو با آرد قنادی مخلوط و الک میکنیم و کم کم به مایع تخم مرغی اضافه میکنیم و هم میزنیم ماهیتابه رو روی حرارت کم بزارید تا داغ بشه اگر از تابه پنکیک استفاده میکنید حتما زیرش شعله پخش کن بزارید با توجه به گنجایش تابه‌تون یک ملاقه از مایع پنکیک رو داخل تابه بریزید وقتی از اطراف شروع به حباب زدن کردن با لیسک دورشو کاملا آزاد کنید و برگردونید اگر از تابه بزرگ استفاده میکنید ، مایع پنکیک رو با ملاقه با فاصله ۴ تا ۵ سانت از هم کف تابه بریزید وقتی روش حباب زد با لیسک برگردونید 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیکن استراگانف😍😋 اولین بار یک آشپز فرانسوی در روسیه برای یک خانواده اشرافی روس این غذا رو درست کرد و خیلی زود توی کل دنیا پخش شد . بیف استراگانف هم میتونید به همین روش درست کنید و استفاده از کره و خامه و سیر باعث میشه این غذا بی نظیر بشه. مواد لازم سیب زمینی: 4 عدد سینه مرغ: 500 الی 600 گرم قارچ: 400 گرم پیاز: 1 عدد متوسط سیر: 4 الی 5 حبه شیر: 700 سی سی خامه: 150 گرم فلفل سیاه: 1 قاشق چایخوری اورگانو: 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز: نصف قاشق چایخوری نمک: 1 قاشق آرد سفید گندم: 1 قاشق غذاخوری . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛