فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پنکیک😍😋
تخم مرغ : ۲ عدد
پودر وانیل : ۱/۲ قچ
شکر : ۳ قغ
روغن مایع : ۳ قغ
شیر : ۱ پیمانه
بکینگپودر : ۱ قچ
آرد قنادی : ۱ پیمانه
تخم مرغ رو با وانیل و شکر هم میزنیم تا یکدست بشه بعد روغن مایع رو بهش اضافه میکنیم و مجدد هم میزنیم، شیر رو طی دو مرحله بهش اضافه و مخلوط میکنیم ، بکینگ پودر رو با آرد قنادی مخلوط و الک میکنیم و کم کم به مایع تخم مرغی اضافه میکنیم و هم میزنیم ماهیتابه رو روی حرارت کم بزارید تا داغ بشه اگر از تابه پنکیک استفاده میکنید حتما زیرش شعله پخش کن بزارید با توجه به گنجایش تابهتون یک ملاقه از مایع پنکیک رو داخل تابه بریزید وقتی از اطراف شروع به حباب زدن کردن با لیسک دورشو کاملا آزاد کنید و برگردونید اگر از تابه بزرگ استفاده میکنید ، مایع پنکیک رو با ملاقه با فاصله ۴ تا ۵ سانت از هم کف تابه بریزید وقتی روش حباب زد با لیسک برگردونید
🌼👉
🌼👉 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از اطلاع رسانی گسترده حرفهای
واقعاً هنوز عارت میشه حَـــــــــنا بزاری؟! 😏
همون دیگه !!! نامردا یه عمر بهمون نگفتن چطور همین حنا #سودا رو از #کفِ_پا مثلِ قیر میده بیرونُ ، چطور از #کفِ_سر سردیِ مغزُ میمکه و بلایِ جونه #سینوزیت و کَر کصافطای صورتای پر #جوش_و_چرکداره!
اینم روش استفاده ۳۰ تا ماسکِ سُنتیِ ترکیبی با حنا که معجزه میکنن بیا👇
https://eitaa.com/joinchat/2976842418C65e3c24e25
ترفند #تفت_دادن_حنا برایِ سفیدی پوست😳👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه تهچین مجلسی و خوش عطر و طعم👌
برای درست کردن این تهچین خاص فقط کافیه چندتا نکته رو رعایت کنید تا بی نقص و همچی تموم بشه🤩
📍مواد لازم برای ۴ نفر
برنج ۳ پیمانه
گوشت گوسفندی ۳۰۰ گرم
(پیاز،سیر،چوب دارچین،نمک،فلفل،زردچوبه و کاری برای پختن گوشت)
بادمجون ۲ عدد کوچک
کره ۲۰گرم
زرشک ۲ مشت
خلال پسته و بادوم ۱/۲ پیمانه
شکر ۱ قاشق مرباخوری
تخم مرغ ۲ عدد
نمک،فلفل به مقدار لازم
ماست غلیظ ۱ پیمانه
گلاب ۲ قاشق غذاخوری
پودر هل ۱/۲ قاشق چای خوری
زعفران دم کرده غلیظ به مقدار لازم
📌برنج رو دون تر از حالتی که برنج آبکشی درست میکنید آبکش کنید.
📌روغنی که کف تابه میریزید نسبت به وقتی که تو قابلمه تهدیگ میذارید بیشتر باشه. قبل از اینکه تابه رو برای سرخ شدن طرف دوم برگردونید دوباره روی برنج کمی روغن بریزید تا خوب برشته بشه.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از سابقه گسترده طلایی💛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هر موقع حس کردید
به حال خوب نیاز دارید
توصیه میکنم حتما 15 دقیقه
پست هاے کانال زیر و بخونید
👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3160604865C928838dc55
https://eitaa.com/joinchat/3160604865C928838dc55
آرام بخش ترین پست های جهان♥️
هدایت شده از تبلیغات آشپزی خاص
شب زایمانم رسیده بود و شوهرم حسابی داشت به خودش میرسید خیلی برام عجیب بود چون به ندرت حموم میرفت،میگفت وقتی بچه به دنیا میاد میخوام تمیز باشم،
من درد میکشیدم و توی رویاهام لحظه ی بغل کردن بچه رو میدیدم ،
بعد از زایمانم یه ساعت گذشت از شوهرم خبری نشد دوساعت گذشت ولی خبری نشد....هرچی از مادرشوهرم میپرسیدم ،با بهونه ردم میکرد
ساعت ۶صبح بود که #همسایه مون خبر برام آورد شوهرت....👇🏻
https://eitaa.com/joinchat/2468610190C52cfd5dbe9
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه تهچین مجلسی و خوش عطر و طعم👌
برای درست کردن این تهچین خاص فقط کافیه چندتا نکته رو رعایت کنید تا بی نقص و همچی تموم بشه🤩
📍مواد لازم برای ۴ نفر
برنج ۳ پیمانه
گوشت گوسفندی ۳۰۰ گرم
(پیاز،سیر،چوب دارچین،نمک،فلفل،زردچوبه و کاری برای پختن گوشت)
بادمجون ۲ عدد کوچک
کره ۲۰گرم
زرشک ۲ مشت
خلال پسته و بادوم ۱/۲ پیمانه
شکر ۱ قاشق مرباخوری
تخم مرغ ۲ عدد
نمک،فلفل به مقدار لازم
ماست غلیظ ۱ پیمانه
گلاب ۲ قاشق غذاخوری
پودر هل ۱/۲ قاشق چای خوری
زعفران دم کرده غلیظ به مقدار لازم
📌برنج رو دون تر از حالتی که برنج آبکشی درست میکنید آبکش کنید.
📌روغنی که کف تابه میریزید نسبت به وقتی که تو قابلمه تهدیگ میذارید بیشتر باشه. قبل از اینکه تابه رو برای سرخ شدن طرف دوم برگردونید دوباره روی برنج کمی روغن بریزید تا خوب برشته بشه.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیکن استراگانف😍😋
اولین بار یک آشپز فرانسوی در روسیه برای یک خانواده اشرافی روس این غذا رو درست کرد
و خیلی زود توی کل دنیا پخش شد . بیف استراگانف هم میتونید به همین روش درست کنید و استفاده از کره و خامه و سیر باعث میشه این غذا بی نظیر بشه.
مواد لازم
سیب زمینی: 4 عدد
سینه مرغ: 500 الی 600 گرم
قارچ: 400 گرم
پیاز: 1 عدد متوسط
سیر: 4 الی 5 حبه
شیر: 700 سی سی
خامه: 150 گرم
فلفل سیاه: 1 قاشق چایخوری
اورگانو: 1 قاشق چایخوری
فلفل قرمز: نصف قاشق چایخوری
نمک: 1 قاشق
آرد سفید گندم: 1 قاشق غذاخوری
#چیکن_استراگان.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شربت جادویی 😍😋
تخم شربتی وخاکشیر حتما با آب رو به داغ خیس بخوره تا ژله ای بشه
اگه میخواید شربتتون چند رنگ بشه تخم شربتی نباید حذف بشه چون باعث میشه آب پنیرک با شهد مخلوط نشه
گل پنیرک حتما با آب خنک خیس بخوره
با اضافه کردن آبلیمو گل پنیرک صورتی یا بنفش میشه
با اضافه کردن زعفران گل پنیرک سبز میشه
برای شهد هم از شربت زعفران یا سیروپ آلبالو (یا طعم دلخواه ) استفاده کرد
مواد لازم
شربت زعفران
تخم شربتی
گل پنیرک
لیمو تازه
#شربت_جادویی
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پنکیک😍😋
تخم مرغ : ۲ عدد
پودر وانیل : ۱/۲ قچ
شکر : ۳ قغ
روغن مایع : ۳ قغ
شیر : ۱ پیمانه
بکینگپودر : ۱ قچ
آرد قنادی : ۱ پیمانه
تخم مرغ رو با وانیل و شکر هم میزنیم تا یکدست بشه بعد روغن مایع رو بهش اضافه میکنیم و مجدد هم میزنیم، شیر رو طی دو مرحله بهش اضافه و مخلوط میکنیم ، بکینگ پودر رو با آرد قنادی مخلوط و الک میکنیم و کم کم به مایع تخم مرغی اضافه میکنیم و هم میزنیم ماهیتابه رو روی حرارت کم بزارید تا داغ بشه اگر از تابه پنکیک استفاده میکنید حتما زیرش شعله پخش کن بزارید با توجه به گنجایش تابهتون یک ملاقه از مایع پنکیک رو داخل تابه بریزید وقتی از اطراف شروع به حباب زدن کردن با لیسک دورشو کاملا آزاد کنید و برگردونید اگر از تابه بزرگ استفاده میکنید ، مایع پنکیک رو با ملاقه با فاصله ۴ تا ۵ سانت از هم کف تابه بریزید وقتی روش حباب زد با لیسک برگردونید
🌼👉
🌼👉 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پنکیک😍😋
تخم مرغ : ۲ عدد
پودر وانیل : ۱/۲ قچ
شکر : ۳ قغ
روغن مایع : ۳ قغ
شیر : ۱ پیمانه
بکینگپودر : ۱ قچ
آرد قنادی : ۱ پیمانه
تخم مرغ رو با وانیل و شکر هم میزنیم تا یکدست بشه بعد روغن مایع رو بهش اضافه میکنیم و مجدد هم میزنیم، شیر رو طی دو مرحله بهش اضافه و مخلوط میکنیم ، بکینگ پودر رو با آرد قنادی مخلوط و الک میکنیم و کم کم به مایع تخم مرغی اضافه میکنیم و هم میزنیم ماهیتابه رو روی حرارت کم بزارید تا داغ بشه اگر از تابه پنکیک استفاده میکنید حتما زیرش شعله پخش کن بزارید با توجه به گنجایش تابهتون یک ملاقه از مایع پنکیک رو داخل تابه بریزید وقتی از اطراف شروع به حباب زدن کردن با لیسک دورشو کاملا آزاد کنید و برگردونید اگر از تابه بزرگ استفاده میکنید ، مایع پنکیک رو با ملاقه با فاصله ۴ تا ۵ سانت از هم کف تابه بریزید وقتی روش حباب زد با لیسک برگردونید
🌼👉
🌼👉 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیکن استراگانف😍😋
اولین بار یک آشپز فرانسوی در روسیه برای یک خانواده اشرافی روس این غذا رو درست کرد
و خیلی زود توی کل دنیا پخش شد . بیف استراگانف هم میتونید به همین روش درست کنید و استفاده از کره و خامه و سیر باعث میشه این غذا بی نظیر بشه.
مواد لازم
سیب زمینی: 4 عدد
سینه مرغ: 500 الی 600 گرم
قارچ: 400 گرم
پیاز: 1 عدد متوسط
سیر: 4 الی 5 حبه
شیر: 700 سی سی
خامه: 150 گرم
فلفل سیاه: 1 قاشق چایخوری
اورگانو: 1 قاشق چایخوری
فلفل قرمز: نصف قاشق چایخوری
نمک: 1 قاشق
آرد سفید گندم: 1 قاشق غذاخوری
#چیکن_استراگان.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_پنیر و سبزی
این نان انقدر خوشمزه هست که فکر نمیکنم کسی باشه و دوستش نداشته باشه.
آرد: دو پیمانه
ماست: یک ق س سرپر
مخمر : یک ق مرباخوری
شیر ولرم: دو سوم پیمانه
شکر: یک ق س
نمک: نصف ق چ
روغن مایع: سه ق س
شیره خرما یا توت یک ق س
آب نصف لیوان
کنجد به مقدار لازم(دو الی سه ق س)
مواد میانی: پنیر خامه ای دو ق س
سبزی خوردن خرد شده :دو ق س
گروه خرد شده: دو ق س
نکته: حتما داخل فر یک ظرف آب بزارید.
موقع طرح دادن با تیغ سعی کنید تیغ ها خیلی عمیق نباشه که موقع پخت مواد میانی نزنه بیرون ، من یکم عمیق تر زدم
حتما قبل از اینکه خمیر و داخل انتقال بدین روی خمیر اسپری آب بزنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هیچ دلگرمی بالاتر
از این وجود نداره که
خدا همیشه همراه ماست...
" شب بخیر "
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو
🌹آغاز می کنیم
❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را
🌹با ذکر مقدس
❤️صلوات بر حضرت محمد (ص)
🌹و خاندان پاک و مطهرش
🌹❤️اللّهُمَّصَلِّعَلي
🌹❤️مُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد
🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی سوخاری
📌چیا می خوایم:
🥔سیب زمینی آبپز : نیم کیلو (موقع آبپز کردن بهش نمک اضافه کنین که خوش طعم بشه)
🍚آرد برنج: نصف پیمانه
🧂نمک، فلفل، زردچوبه و پودر سیر : هر کدوم ۱ قاشق چایخوری
📌مواد میانی:
🍖گوشت چرخکرده: ۱۵۰ گرم
🧅پیاز: یدونه
🍅 رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و ادویه
(مث مایه ی ماکارونی درستش کردم)
📌شما می تونین قارچ ، ، پنیر و یا هر چیز دیگه که دوست دارین اضافه کنین بهش
📌آرد برنج به ترد شدن و خوشمزه شدنش خیلی کمک می کنه ، پس حذفش نکنین 😉
#سیب_زمینی_سوخاری
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳پیتزاپاکتی🧑🍳
مواد لازم برای کرپ :
تخم مرغ ۲ عدد
شیر ۲ لیوان (۴۳۰ گرم)
روغن نصف لیوان (۹۰ گرم)
آرد سفید ۱۰ ق غ (۹۰ گرم)
نمک نصف ق مرباخوری
پودر دارچین ۱ ق چ
مواد لازم برای خوراک مرغ :
مرغ ۳۰۰ گرم
قارچ ۲۵۰ گرم
پیاز یک عدد متوسط
سیر ۵ حبه متوسط
فلفل دلمه ای (نصف)
ذرت (یک مشت)
خامه (به دلخواه ۲ ق غ)
پنیر پیتزا به مقدار لازم
ادویه نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر آویشن و پودر رزماری به مقدار لازم
مواد لازم برای سس بشامل :
کره یک ق غ
آرد یک و نیم ق غ
شیر ولرم یک و نیم لیوان
ادویه نمک،فلفل سیاه و آویشن به مقدار لازم
#پیتزا_پاکتی
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
29.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•گراتن سیب زمینی😍😍
یکی از غذاهای خوشمزه فرانسوی😌
~ موادلازم
سیب زمینی پخته : چهار عدد ( به تعداد نفرات)
سینه مرغ مکعبی خردشده: ۲۰۰ گرم (برای هر نفر ۵۰ گرم )
قارچ: ۲۰۰ گرم
پنیر پیتزا: ۱۰۰ گرم
سیر: دوحبه خردشده یا چاپ شده
ادویه ها: پودر تخم گشنیز، نمک ، فلفل سیاه، فلفل قرمز
~مواد لازم برای سس بشامل:
شیر :دو لیوان
آرد گندم : یک قاشق غذاخوری سر پر
پنیر خامه ای یا خامه یا خامه ترش: ۱۰۰ گرم
ادویه ها: نمک ،فلفل سیاه، فلفل قرمز، پودر اویشن، پودر سیر، جوز هندی ( کمی) ،سویا سس به دلخواه
🍔🥗.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
26.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۴ مدل دسر خوشمزه😍😋
مواد لازم:
پودر ژلاتین🥄 : 4 قاشق غذاخوری
آب سرد💧 : یک سوم لیوان
شیر🥛 : یک کیلو
نشاسته ذرت 🌽: سه قاشق غذاخوری
شکر🍚 : 8 قاشق غذاخوری
پنیر خامه ای🧀 : 200 گرم
پودر قند 🍚: 4 قاشق غذاخوری
خامه صبحانه🥣 : 200 گرم
وانیل🌸 : نوک قاشق چایخوری
طعم اورئو :🍫
کرم پایه + دو قاشق پودر بیسکوییت اورئو + یک قاشق نوتلا + نوتلا و بیسکوییت برای تزیین
طعم زعفرانی :💛
کرم پایه + دو قاشق غذاخوری زعفران غلیظ + خلال پسته و گل برای تزیین
طعم لوتوس :🍪
کرم پایه + دو قاشق پودر بیسکویت لوتوس + یک قاشق کرم لوتوس + بیسکوییت وکرم لوتوس برای تزیین
طعم توت فرنگی :🍓
کرم پایه + یک سوم بسته ژله فرنگی + یک سوم لیوان آب+ پوره ی توت فرنگی برای تزیین
نکات :
✨توی هر ظرفی میتونین درست کنین یا همه ی مواد رو یه طعم درست کنین
✨موادتون سرد بشه سفت میشه نمیتونین داخل ظرف بریزین تا شله انجام بدید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مقوی و سالم فقط با ۲ قلم😍
✅مواد لازم:
شیره انگور ۲ لیوان
کنجد خام ۲ لیوان
بادام زمینی خام ۲ لیوان
یک لیوان شیره انگور رو با ۲ لیوان کنجد روی حرارت ملایم مرتب هم میزنیم تا منسجم بشه میذاریم کنار وقتی خنک شد کف دیتمون و مرطوب میکنیم و از مواد برمیداریم و تو دست شکل میدیم یک لیوان شیره انگور و با ۲ لیوان بادوم زمینی خرد شده روی حرارت ملایم مرتب هم میزنیم تا منسجم بشه باز به همون شکل تو دست شکل میدیم و میچینیم تو ظرف این شیرینی مقوی کنار یه چای تازه دم خیلی دلچسبه نوش جان
🍕🌭 .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با ۲۰ هزار تومن ۴ لیوان رانی هلو درست کن و لذتشو ببر 🍑☀️
#رانی_هلو
مواد لازم
هلو نیم کیلو
آب ۲ لیوان
شکر ۱/۲ لیوان
◀️با توجه به جنس هلو و میزان شیرین بودنش میتونید مقدار شکر رو کمتر بریزید
طرز تهیه
هلو ها رو پوست بگیرید و نگینی خرد کنید
آب رو روی حرارت بزارید و وقتی جوشید هلو و شکر رو بهش اضافه کنید
بزارید ۱۰ دقیقه روی حرارت بمونه تا هلوها کمی نرم بشن لازم نیست کاملاً بپزه
از روی حرارت بردارید و وقتی خنک شد
یک مقدار از هلو رو کنار بزارید و بقیه شو بریزید داخل مخلوط کن یا با گوشکوب برقی میکس کنید
کف روشو جمع کنید و مواد رو بریزید داخل پارچ اون مقدار هلویی که کنار گذاشته بودید ریز خرد کرده و اضافه کنید
پارچ رو بزارید تو یخچال تا کاملاً خنک بشه
میتونید موقع سرو چند قالب یخ هم بریزید
هر چقدر سردتر باشه خوشمزه تره
نوش جونتون
#رانی_هلو_خونگی.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کاپ_کیک شکلاتی
مواد لازم :
موز 🍌۲ عدد
تخم مرغ🥚 ۳ عدد
آرد🥡 ۲ لیوان
پودر کاکائو🍫 ۶ قاشق غذاخوری
شکر🍚 نصف لیوان
روغن🥃 ۳/۴ لیوان
بکینگ پودر🥄 ۱/۵ قاشق چایخوری
وانیل🌸 ۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ ها و شکر و وانیل رو مخلوط کنید روغن و موز له شده رو بریزید هم بزنید بعدم آرد و پودر کاکائو و بکینگ پودر الک شده همه خوب مخلوط میشن و داخل قالب تک نفره بریزید چیپس شکلاتی به دلخواه بریزید و بزارین تو هواپز که از یک ربع قبل گرم شده منوی کیک با دمای ۱۶۰ و به مدت ۲۰ دقیقه
تو فر گرم شده هم دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیره_انگور خونگی😍😋
مواد لازم:
انگور 🍇
خاک سفید یا همون خاک شیره
نکات اصلی درست کردن شیره انگور
وقتی خاک سفید رو با اب انگور مخلوط کردین مثل ویدیو باید کف روش باشه و چند ساعت استراحت بدین تا کاملا ضلال بشه .
کف روش بردارین تو یک ظرف بریزید آب زلال رو حتما اگه مقدار زیاد بود دو سطل دو سطل بپزید و این راز خوش رنگ بودن شیره هست .
اگه مثل رب یک جا بپزید شیره شما سیاه میشه پس حتما کم کم تو دیگ کوچیک تر بپزید .
وقتی کف روی آب انگور برداشتیم تو ظرفی با مواد ته نشین آب انگور مخلوط میکنیم و تو گونی کوچیک میریزیم و آویزون میکنیم از جایی تا آبش باز جدا بشه و شفاف و تبدیل به شیره بشه .
وقتی غلیظ شد تو یک ظرفی حتما امتحان کنید بزارید خنک بشه اگه غلیظ شد از حرارت بردارید .
وقتی خواست غلیظ بشه حتما حرارت کم کنید .
توضیح مختصر در مورد خاک شیره :
خاک شیره موجب ته نشینی سریع املاح جامد مانند تفاله انگور شده و به آب انگور شفافیت میدهد، وجود کربنات کلسیم (آهک) که یک ماده ضد عفونی کننده است، موجب حذف باکتریها و آنزیمهای مضر شده و در حین حرارت باکتریها و کپکهای مضر را از بین میبرد.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خورشت_سماق یا #سماق_قاتق که هم تو گیلان و هم بین هم وطنای ترک زبونمون رایجه یه خورشت خوشمزه و اصیله که با یکبار امتحانش منوی ثابت خونه هاتون میشه
برای درست کردنش احتیاج داریم به:
📌 گوشت ۱۵۰ گرم
📌 سماق دو قاشق غذاخوری
📌 پیاز یک عدد بزرگ
📌 زعفرون دم شده یک و نیم قاشق
📌 ادویه شامل زردچوبه،پرک لیمو عمانی، فلفل و دارچین
📌 سیب زمینی یک عدد
📌 پیاز هارو رنده گنید و کمی تفت بدین تا سبک بشن
📌 گوشت و ادویه هارو اضافه کنید و کمی تفت بدین
📌 آب جوش رو تا جایی اضافه کنید که روی گوشتهارو بپوشونه و زمان بدین تا گوشت کامل بپزه
📌 سماق رو با کمی اب مخلوط کنید و زمان بدین
📌 برای کنار این خورشت سیب زمینی هارو به هر شکلی که دوست دارین خرد کنید و سرخ کنید میتونید همزمان با ریختن سماق سیب زمینی رو خام به خورشت اضافه کنید ولی خب سرخ شده مجلسی تره
📌 سماق و زعفرون و نمک رو اضافه کنید و حدود نیم ساعت زمان بدین تا کامل مزا ها به خورد هم برن
📌 میتونید از سماق قرمز هم استفاده کنید و رنگ خورشتتون هم تغییر میکنه
🦋
⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای بیشتر┅────
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ناگت مرغ
این ناگت فوق العاده خوشمزه اس👌
با این دستور ۳۰ دونه ناگت داریم
سینه مرغ نیم کیلو
پیاز رنده شده ۱ عدد متوسط
سیر ۴ الی ۵ حبه
پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
سس خردل ۲ قاشق غذاخوری
نمک ۲ قاشق مرباخوری
فلفل ب مقدار کافی
پودر سوخاری ۱ بسته (کاملا پودر باشه)
پیاز رو رنده درشت میکنیم و آب و اون رو جدا میکنیم (نیاز نیست خیلی آب پیاز رو جدا کنید)
مرغ پیاز و سیر و نمک و فلفل و سس خردل و پنیر پیتزا رو توی غذاساز میریزیم و میزاریم کاملا له بشن.
روی ی سطح صاف پودر سوخاری ریخته
و مرغ رو روی پودر سوخاری پهن میکنیم و قالب میزنیم. روغن رو گرممیکنیم و دونه دونه ناگت ها رو سرخ میکنیم.
میتونید اگر ب تعداد زیاد ناگت ها درست کردید فریز کنید
#ناگت_مر.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر موزی😍😋
به ۲ بسته ژله موز
۲ لیوان آبجوش اضافه کنید
بذارید روی بخار کتری تا ذرات ژله حل بشه
نصف لیوان آب سرد به ژله اضافه کنید
قالب رو چرب کنید
۱-۲ ملاقه از ژله داخل قالب بریزید
بذارید داخل یخچال تا ببنده
۲ عدد موز سیاه رو پوست بگیرید
داخل غذاساز بریزید
۱ بسته خامه صبحانه ۲۰۰ گرمی اضافه کنید و دستگاه رو روشن کنید موزها رو به بقیه ژله سرد شده اضافه و مخلوط کنیدنصف بسته بیسکویت پتی بور رو کمی خرد کنید مواد رو روی بیسکویت ها بریزید و مخلوط کنید روی لایه اول بریزید ۳-۴ ساعت بذارید داخل یخچال وقتی دسر گرفت، قالب رو چند ثانیه داخل آب داغ بذارید و برگردونید
#دسر_موزی.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛