eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 تخم مرغ : ۲ عدد پودر وانیل : ۱/۲ ق‌چ شکر : ۳ ق‌غ روغن مایع : ۳ ق‌غ شیر : ۱ پیمانه بکینگ‌پودر : ۱ ق‌چ آرد قنادی : ۱ پیمانه تخم مرغ رو با وانیل و شکر هم میزنیم تا یکدست بشه بعد ‌روغن مایع رو بهش اضافه میکنیم و مجدد هم میزنیم، شیر رو طی دو مرحله بهش اضافه و مخلوط میکنیم ، بکینگ پودر رو با آرد قنادی مخلوط و الک میکنیم و کم کم به مایع تخم مرغی اضافه میکنیم و هم میزنیم ماهیتابه رو روی حرارت کم بزارید تا داغ بشه اگر از تابه پنکیک استفاده میکنید حتما زیرش شعله پخش کن بزارید با توجه به گنجایش تابه‌تون یک ملاقه از مایع پنکیک رو داخل تابه بریزید وقتی از اطراف شروع به حباب زدن کردن با لیسک دورشو کاملا آزاد کنید و برگردونید اگر از تابه بزرگ استفاده میکنید ، مایع پنکیک رو با ملاقه با فاصله ۴ تا ۵ سانت از هم کف تابه بریزید وقتی روش حباب زد با لیسک برگردونید 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیکن استراگانف😍😋 اولین بار یک آشپز فرانسوی در روسیه برای یک خانواده اشرافی روس این غذا رو درست کرد و خیلی زود توی کل دنیا پخش شد . بیف استراگانف هم میتونید به همین روش درست کنید و استفاده از کره و خامه و سیر باعث میشه این غذا بی نظیر بشه. مواد لازم سیب زمینی: 4 عدد سینه مرغ: 500 الی 600 گرم قارچ: 400 گرم پیاز: 1 عدد متوسط سیر: 4 الی 5 حبه شیر: 700 سی سی خامه: 150 گرم فلفل سیاه: 1 قاشق چایخوری اورگانو: 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز: نصف قاشق چایخوری نمک: 1 قاشق آرد سفید گندم: 1 قاشق غذاخوری . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
و سبزی این نان انقدر خوشمزه هست که فکر نمیکنم کسی باشه و دوستش نداشته باشه. آرد: دو پیمانه ماست: یک ق س سرپر مخمر : یک ق مرباخوری شیر ولرم: دو سوم ‌پیمانه شکر: یک ق س نمک: نصف ق چ روغن مایع: سه ق س شیره خرما یا توت یک ق س آب نصف لیوان کنجد به مقدار لازم(دو الی سه ق س) مواد میانی: پنیر خامه ای دو ق س سبزی خوردن خرد شده :دو ق س گروه خرد شده: دو ق س نکته: حتما داخل فر یک ظرف آب بزارید. موقع طرح دادن با تیغ سعی کنید تیغ ها خیلی عمیق نباشه که موقع پخت مواد میانی نزنه بیرون ، من یکم عمیق تر زدم حتما قبل از اینکه خمیر و داخل انتقال بدین روی خمیر اسپری آب بزنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هیچ دلگرمی بالاتر از این وجود نداره که خدا همیشه همراه ماست... " شب بخیر "
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی سوخاری 📌چیا می خوایم: 🥔سیب زمینی آبپز : نیم کیلو (موقع آبپز کردن بهش نمک اضافه کنین که خوش طعم بشه) 🍚آرد برنج: نصف پیمانه 🧂نمک، فلفل، زردچوبه و پودر سیر : هر کدوم ۱ قاشق چایخوری 📌مواد میانی: 🍖گوشت چرخکرده: ۱۵۰ گرم 🧅پیاز: یدونه 🍅 رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری نمک و فلفل و ادویه (مث مایه ی ماکارونی درستش کردم) 📌شما می تونین قارچ ، ، پنیر و یا هر چیز دیگه که دوست دارین اضافه کنین بهش 📌آرد برنج به ترد شدن و خوشمزه شدنش خیلی کمک می کنه ، پس حذفش نکنین 😉 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳پیتزاپاکتی🧑‍🍳 مواد لازم برای کرپ : تخم مرغ ۲ عدد شیر ۲ لیوان (۴۳۰ گرم) روغن نصف لیوان (۹۰ گرم) آرد سفید ۱۰ ق غ (۹۰ گرم) نمک نصف ق مرباخوری پودر دارچین ۱ ق چ مواد لازم برای خوراک مرغ : مرغ ۳۰۰ گرم قارچ ۲۵۰ گرم پیاز یک عدد متوسط سیر ۵ حبه متوسط فلفل دلمه ای (نصف) ذرت (یک مشت) خامه (به دلخواه ۲ ق غ) پنیر پیتزا به مقدار لازم ادویه نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر آویشن و پودر رزماری به مقدار لازم مواد لازم برای سس بشامل : کره یک ق غ آرد یک و نیم ق غ شیر ولرم یک و نیم لیوان ادویه نمک،فلفل سیاه و آویشن به مقدار لازم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
29.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•گراتن سیب زمینی😍😍 یکی از غذاهای خوشمزه فرانسوی😌 ~ موادلازم سیب زمینی پخته : چهار عدد ( به تعداد نفرات) سینه مرغ مکعبی خردشده: ۲۰۰ گرم (برای هر نفر ۵۰ گرم ) قارچ: ۲۰۰ گرم پنیر پیتزا: ۱۰۰ گرم سیر: دو‌حبه خردشده یا چاپ شده ادویه ها: پودر تخم گشنیز، نمک ، فلفل سیاه، فلفل قرمز ~مواد لازم برای سس بشامل: شیر :دو لیوان آرد گندم : یک قاشق غذاخوری سر پر پنیر خامه ای یا خامه یا خامه ترش: ۱۰۰ گرم ادویه ها: نمک ،فلفل سیاه، فلفل قرمز، پودر اویشن، پودر سیر، جوز هندی ( کمی) ،سویا سس به دلخواه 🍔🥗. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
26.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۴ مدل دسر خوشمزه😍😋 مواد لازم: پودر ژلاتین🥄 : 4 قاشق غذاخوری آب سرد💧 : یک سوم لیوان شیر🥛 : یک کیلو نشاسته ذرت 🌽: سه قاشق غذاخوری شکر🍚 : 8 قاشق غذاخوری پنیر خامه ای🧀 : 200 گرم پودر قند 🍚: 4 قاشق غذاخوری خامه صبحانه🥣 : 200 گرم وانیل🌸 : نوک قاشق چایخوری طعم اورئو :🍫 کرم پایه + دو قاشق پودر بیسکوییت اورئو + یک قاشق نوتلا + نوتلا و بیسکوییت برای تزیین طعم زعفرانی :💛 کرم پایه + دو قاشق غذاخوری زعفران غلیظ + خلال پسته و گل برای تزیین طعم لوتوس :🍪 کرم پایه + دو قاشق پودر بیسکویت لوتوس + یک قاشق کرم لوتوس + بیسکوییت وکرم لوتوس برای تزیین طعم توت فرنگی :🍓 کرم پایه + یک سوم بسته ژله فرنگی + یک سوم لیوان آب+ پوره ی توت فرنگی برای تزیین نکات : ✨توی هر ظرفی میتونین درست کنین یا همه ی مواد رو یه طعم درست کنین ✨موادتون سرد بشه سفت میشه نمیتونین داخل ظرف بریزین تا شله انجام بدید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مقوی و سالم فقط با ۲ قلم😍 ✅مواد لازم: شیره انگور ۲ لیوان کنجد خام ۲ لیوان بادام زمینی خام ۲ لیوان یک لیوان شیره انگور رو با ۲ لیوان کنجد روی حرارت ملایم مرتب هم می‌زنیم تا منسجم بشه می‌ذاریم کنار وقتی خنک شد کف دیتمون و مرطوب میکنیم و از مواد برمی‌داریم و تو دست شکل میدیم یک لیوان شیره انگور و با ۲ لیوان بادوم زمینی خرد شده روی حرارت ملایم مرتب هم می‌زنیم تا منسجم بشه باز به همون شکل تو دست شکل میدیم و می‌چینیم تو ظرف این شیرینی مقوی کنار یه چای تازه دم خیلی دلچسبه نوش جان 🍕🌭 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با ۲۰ هزار تومن ۴ لیوان رانی هلو درست کن و لذتشو‌ ببر 🍑☀️ مواد لازم هلو نیم کیلو آب ۲ لیوان شکر ۱/۲ لیوان ◀️با توجه به جنس هلو و میزان شیرین بودنش میتونید مقدار شکر رو کمتر بریزید طرز تهیه هلو ها رو پوست بگیرید و نگینی خرد کنید آب رو روی حرارت بزارید و وقتی جوشید هلو و شکر رو بهش اضافه کنید بزارید ۱۰ دقیقه روی حرارت بمونه تا هلوها کمی نرم بشن لازم نیست کاملاً بپزه از روی حرارت بردارید و وقتی خنک شد یک مقدار از هلو رو کنار بزارید و بقیه شو بریزید داخل مخلوط کن یا با گوشکوب برقی میکس کنید کف روشو جمع کنید و مواد رو بریزید داخل پارچ اون مقدار هلویی که کنار گذاشته بودید ریز خرد کرده و اضافه کنید پارچ رو بزارید تو یخچال تا کاملاً خنک بشه میتونید موقع سرو چند قالب یخ هم بریزید هر چقدر سردتر باشه خوشمزه تره نوش جونتون . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شکلاتی مواد لازم : موز 🍌۲ عدد تخم مرغ🥚 ۳ عدد آرد🥡 ۲ لیوان پودر کاکائو🍫 ۶ قاشق غذاخوری شکر🍚 نصف لیوان روغن🥃 ۳/۴ لیوان بکینگ پودر🥄 ۱/۵ قاشق چایخوری وانیل🌸 ۱ قاشق چایخوری تخم مرغ ها و شکر و وانیل رو مخلوط کنید روغن و موز له شده رو بریزید هم بزنید بعدم آرد و پودر کاکائو و بکینگ پودر الک شده همه خوب مخلوط میشن و داخل قالب تک نفره بریزید چیپس شکلاتی به دلخواه بریزید و بزارین تو هواپز که از یک ربع قبل گرم شده منوی کیک با دمای ۱۶۰ و به مدت ۲۰ دقیقه تو فر گرم شده هم دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خونگی😍😋 مواد لازم: انگور 🍇 خاک سفید یا همون خاک شیره نکات اصلی درست کردن شیره انگور وقتی خاک سفید رو با اب انگور مخلوط کردین مثل ویدیو باید کف روش باشه و چند ساعت استراحت بدین تا کاملا ضلال بشه . کف روش بردارین تو یک ظرف بریزید آب زلال رو حتما اگه مقدار زیاد بود دو سطل دو سطل بپزید و این راز خوش رنگ بودن شیره هست . اگه مثل رب یک جا بپزید شیره شما سیاه میشه پس حتما کم کم تو دیگ کوچیک تر بپزید . وقتی کف روی آب انگور برداشتیم تو ظرفی با مواد ته نشین آب انگور مخلوط میکنیم و تو گونی کوچیک میریزیم و آویزون میکنیم از جایی تا آبش باز جدا بشه و شفاف و تبدیل به شیره بشه . وقتی غلیظ شد تو یک ظرفی حتما امتحان کنید بزارید خنک بشه اگه غلیظ شد از حرارت بردارید . وقتی خواست غلیظ بشه حتما حرارت کم کنید . توضیح مختصر در مورد خاک شیره : خاک شیره موجب ته نشینی سریع املاح جامد مانند تفاله انگور شده و به آب انگور شفافیت می‌دهد، وجود کربنات کلسیم (آهک) که یک ماده ضد عفونی کننده است، موجب حذف باکتری‌ها و آنزیم‌های مضر شده و در حین حرارت باکتری‌ها و کپک‌های مضر را از بین می‌برد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یا که هم تو گیلان و هم بین هم وطنای ترک زبونمون رایجه یه خورشت خوشمزه و اصیله که با یکبار امتحانش منوی ثابت خونه هاتون میشه برای درست کردنش احتیاج داریم به: 📌 گوشت ۱۵۰ گرم 📌 سماق دو قاشق غذاخوری 📌 پیاز یک عدد بزرگ 📌 زعفرون دم شده یک و نیم قاشق 📌 ادویه شامل زردچوبه،پرک لیمو عمانی، فلفل و دارچین 📌 سیب زمینی یک عدد 📌 پیاز هارو رنده گنید و کمی تفت بدین تا سبک بشن 📌 گوشت و ادویه هارو اضافه کنید و کمی تفت بدین 📌 آب جوش رو تا جایی اضافه کنید که روی گوشتهارو بپوشونه و زمان بدین تا گوشت کامل بپزه 📌 سماق رو با کمی اب مخلوط کنید و زمان بدین 📌 برای کنار این خورشت سیب زمینی هارو به هر شکلی که دوست دارین خرد کنید و سرخ کنید میتونید همزمان با ریختن سماق سیب زمینی رو خام به خورشت اضافه کنید ولی خب سرخ شده مجلسی تره 📌 سماق و زعفرون و نمک رو اضافه کنید و حدود نیم ساعت زمان بدین تا کامل مزا ها به خورد هم برن 📌 میتونید از سماق قرمز هم استفاده کنید و رنگ خورشتتون هم تغییر میکنه 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ناگت مرغ این ناگت فوق العاده خوشمزه اس👌 با این دستور ۳۰ دونه ناگت داریم سینه مرغ نیم کیلو پیاز رنده شده ۱ عدد متوسط سیر ۴ الی ۵ حبه پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم سس خردل ۲ قاشق غذاخوری نمک ۲ قاشق مرباخوری فلفل ب مقدار کافی پودر سوخاری ۱ بسته (کاملا پودر باشه) پیاز رو رنده درشت میکنیم و آب و اون رو جدا میکنیم (نیاز نیست خیلی آب پیاز رو جدا کنید) مرغ پیاز و سیر و نمک و فلفل و سس خردل و پنیر پیتزا رو توی غذاساز میریزیم و میزاریم کاملا له بشن. روی ی سطح صاف پودر سوخاری ریخته و مرغ رو روی پودر سوخاری پهن میکنیم و قالب میزنیم. روغن رو گرم‌میکنیم و دونه دونه ناگت ها رو سرخ میکنیم. میتونید اگر ب تعداد زیاد ناگت ها درست کردید فریز کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر موزی😍😋 به ۲ بسته ژله موز ۲ لیوان آبجوش اضافه کنید بذارید روی بخار کتری تا ذرات ژله حل بشه نصف لیوان آب سرد به ژله اضافه کنید قالب رو چرب کنید ۱-۲ ملاقه از ژله داخل قالب بریزید بذارید داخل یخچال تا ببنده ۲ عدد موز سیاه رو پوست بگیرید داخل غذاساز بریزید ۱ بسته خامه صبحانه ۲۰۰ گرمی اضافه کنید و دستگاه رو روشن کنید موزها رو به بقیه ژله سرد شده اضافه و مخلوط کنیدنصف بسته بیسکویت پتی بور رو کمی خرد کنید مواد رو روی بیسکویت ها بریزید و مخلوط کنید روی لایه اول بریزید ۳-۴ ساعت بذارید داخل یخچال وقتی دسر گرفت، قالب رو چند ثانیه داخل آب داغ بذارید و برگردونید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوپ‌ جو با شیر و‌ قارچ موادلازم جو حدودا نصف لیوان پیاز یک عدد هویج یک عدد شیر یک لیتر قارچ هرچقدر دوست دارین (من زیاد میریزم) نمک فلفل سفید اگه نداشتین فلفل سیاه گشنیز و جعفری خرد شده دو ق س خامه صبحانه کوچک طرزتهیه پیاز رو ریز خرد کردم و داخل روغن تفت دادم جو از قبل خیس خورده رو اضافه و تفت دادم بعد اب و یه تیکه کره اضافه کردم تا جو بپزه و اب سوپ کم بشه وقتی جو پخته شد هویج نگینی خرد شده رو اضافه کردم بعد شیر رو گرم کردم و ریختم داخل سوپ (شیر سرد نریزین وگرنه سوپ میُبره) قارچ های خرد شده رو اضافه کردم گذاشتم بپزه نمک، فلفل و یه دونه عصاره ی گوشت ریختم وقتی خوب لعاب انداخت و‌اماده شد خامه به دلخواه اضافه و مخلوط کردم و ریختم داخل ظرف سرو حالا گشنیز و جعفری خرد شده رو ریختم و هم زدم (سبزی سوپ رو موقع پخت نمیریزم موقع سرو میریزم نیازی نداره سبزی پخته شه اینجوری‌هم‌سوپ خوشرنگ میمونه هم عطر و طعمش عالی میشه) . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌ تنوع غذاهای گیاهی چقدر میتونه زیاد باشه🥖 این پنینی بینظیر رو حتما امتحان کنین مواد لازم: سیب زمینی فلفل قرمز: یک سوم قاشق مرباخوری ادویه کاری: نصف قاشق مرباخوری زردچوبه: نصف قاشق مرباخوری روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری نمک سیب زمینی ها رو با ادویه و روغن مخلوط کنین و همراه با ۲ قاشق آب در تابه بریزین و در تابه رو ببندین تا سیب زمینی ها با شعله کم بپزن قارچ زردچوبه: ۱/۳ قاشق مرباخوری زیره: نصف قاشق مرباخوری روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری مرزه: ۲ قاشق مرباخوری سس : ۲ قاشق غذاخوری قارچ رو با ادویه های بالا و روغن زیتون و سس پایین مخلوط کنین و بزارین تو تابه تا سرخ بشه سس گردو: ۴ قاشق غذاخوری پاپریکا: ۱قاشق غذاخوری روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری آب نارنج ۱/۴ پیمانه مقدار لازم( بستگی به غلظت سسی که درست میکنین داره) کم کم اضافه کنین تمام مواد اولیه سس رو در میکسر بریزین و خوب میکس کنین. مقداری از سس رو کف نون بزنین و از قارچ و سیب زمینی سرخ شده روش بریزین و نون رو روش قرار بدین و دو طرف ساندویچ رو با حرارت کم ۴ دقیقه روی تابه گریل کنین نوش جونتون♥️ ‌ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک گوشت مواد لازم خمیرکیک: ۴عدد تخم مرغ ۱ لیوان ماست ۲ لیوان آرد الک شده نصف لیوان روغن ۲ قاشق مرباخوری پکینگ پودر مقداری نمک و فلفل طرز تهیه: تخم مرغ نمک و روغن و فلفل رو با هم زن خوب هم میزنیم سپس ماست و پکینگ پودر رو اضافه میکنیم و در نهایت آرد. ✍مواد میانی: پیاز ۱ عدد گوشت چرخکرده ۲۵۰ گرم قارچ مقداری (من نزدم) نمک و فلفل و ادویه و رب گوجه به مقدار لازم پنیر پیتزا طرز تهیه: مواد میانی مثل مایع ماکارونی نصف مایه کیک رو داخل ظرف مناسب به اندازه متوسط که از قبل چرب کردییم میریزیم بعد مواد میانی که قبلا آماده کردیم رو روش میریزیم بعد پنیر پیتزا و در ادامه باقی خمیر رو میریزیم رو مواد و روشو صاف میکنیم و به مدت ۳۵ دقیقه بادمای 180 درجه تو فر میپزیم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی_رینگ_آجیلی شیرینی بدون فر و تابه ای 😇 ✍️ مواد لازم آرد قنادی 250 گرم(حدود 2 پیمانه) نشاسته ذرت 3 قاشق غذاخوری سه قاشق از آرد را بردارید و سه قاشق نشاسته ذرت جایگزین کنید کره نرم یه دمای محیط رسیده یا روغن جامد قنادی 150 گرم روغن نیمه جامد مناسب نیست پودر قند 100 گرم(حدود2/3 پیمانه ) زرده تخم مرغ 2 عدد وانیل 1/4 قاشق چایخوری شکلات سفید به میزان لازم مغزیجات خرد شده به دلخواه طرز تهیه کامل در فیلم 📽️ 🍕. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
4 عدد تخم مرغ 1 و نیم لیوان شکر 1 لیوان روغن مایع 1لیوان ماست آرد از دو و نیم لیوان یکی دو قاشق غذاخوری بیشتر یا معادل دو لیوان سرپر فرانسوی دسته دار 1 پاکت وانیل5گرمییا کمی وانیل ایرانی 1 پاکت بیکینگ پودر ده گرمی یا یک ق غ روی کیک 2 عدد سیب پوست کنده و خرد شده نصف قاشق مربا خوری دارچین 2-3 مشت گردوی خرد شده در صورت تمایل یک مشت چیپس شکلات تخم مرغ ها و شکر و وانیل را با همزن برقی حدود پنج دقیقه بزنید تا پف دار و هم کرم رنگ و کشدار شود. سپس روغن و ماست را اضافه کرده و دوباره هم بزنید و در آخر آرد و بیکینگ پودر را اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی هم بزنید تا مایه کیک یکدست شود مایه کیک را در قالب کیک چرب شده ریخته و سیب های خرد شده را با دارچین مخلوط کنیم و روی مایه بپاشید و سپس گردو خرد شده را روی سیب ها بپاشید و در آخر در صورت تمایل شکلات چیپسی روی مایه کیک بریزید و در فر ازقبل گرم شده با دمای175 درجه حدود یک ساعت و کنترل شده و با تنظیم شعله بالا و پایین بپزید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
26.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلوچه ی فومن😍😋 مواد لازم برای خمیر: آرد:🥡300گرم( دو لیوان به علاوه یک سوم لیوان) نمک🧂:1/8ق چ بیکینگ پودر:🥄 نصف قاشق چ خ کره:🧈50گرم روغن مایع یا جامد 🥃:دوقاشق غ خ شکر🍚: 2 قاشق غ خ آب💧 :نصف لیوان زعفران💛(به دلخواه) :1 قاشق غ خ مواد میانی: آرد🥡 : 120گرم تقریبا یک لیوان گردو ی تقریبا پودر شده 🌰: 70گرم( 5 قاشق غ خ) شکر خورد شده🍚 : 70گرم(4 قاشق غ خ سر پر) کره: 50 گرم دارچین🪵:یک قاشق چ خ پودر هل🌺 : نصف قاشق چ خ آب💧: 2 یا سه قاشق غ خ جوز هندی : (به دلخواه) نوک قاشق چ خ رومال : یک عدد زرده تخم مرغ🥚 و زعفران غليظ💛 نکات مهم: 👈به مُهر تون حتما روغن و آرد بزنید که به کلوچه ها نچسبه 👈حتما دور طرح رو با چاقو برش بدید پف نکنه 👈زیاد نذارید نازک بشن و زیاد داخل فر نمونه وگرنه کلوچه ها خشک میشن 👈 فر رو از قبل با دمای 200درجه گرم کنین بعد دمارو بیارین روی 180 درجه گازی یا 160 برقی به مدت 5 تا 8 دقیقه بپذن ،تا روشون طلایی بشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این غذا طعم خیلی خاص و خوشمزه ای داره😮‍💨 تو خونه ما که خیلی پرطرفدار😋 دو تا نکته : ۱.چون سویا سس نمکش زیاد کلا تو این رسیپی نمک نیاز نیست ۲.من از سویا سس دارک استفاده کردم که کمی غلیظ و تیره تر اگر سویا سس معمولی دارین باید به کم بیشتر بریزین ولی در کل با احتیاط بریزین تا به یه طعم ملس و خوشمزه برسین جای شکر از شیره و عسل هم میشه استفاده کرد🍯 مواد لازم فیله مرغ ۷ عدد نشاسته ذرت ۲ ق غ پودر سیر ۱ ق چ سویا سس دارک ۲ تا ۳ ق غ شکر قهوه ای ۲ ق غ سرکه برنج‌ ۱ ق غ روغن کنجد دو ق غ سیر ریز خرد شده یا له شده ۲ تا ۳ حپه فلفل چیلی ۱ ق چ پیازچه تقریبا ۱۰ عدد کنجد ۱ تا ۲ ق غ به فیله ها کمی نشاسته ذرت بزنید تو تابه یک ق غ از روغن کنجد را بریزین و فیله ها را سرخ کرده حالا تو تابه ی دیگه سیر را همراه روغن کنجد تفت بدین سویا سس،سرکه،شکر قهوه ای،فلفل را بریزین و کمی روی حرارت ملایم هم بزنین مرغ ها را داخل سس بذارین کمی روی حرارت بذارین تا سس غلیظ بشه و مرغ ها مزه بگیره در حد ده دقیقه با شعله ملایم و در بسته👌 زیاد نمونه که فیله ها سفت نشه بعد از پخت برش بزنین و با پیازچه خرد شده و کنجد همراه برنج سرو‌کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌ آموزش امروز چغرتما هست یک غذای جدید و خوشمزه با بادمجون مواد مورد نیاز مناسب ۴ نفر: بادمجان ۴ عدد بزرگ سیب زمینی ۲ عدد گوجه ۳ عدد پیاز ۲عدد بزرگ مرغ ۳۰۰ گرم(سینه مرغ) تخم مرغ ۲ عدد رب گوجه ۱ قاشق مرباخوری آب مرغ ۱ لیوان نمک و فلفل طرز تهیه: پیاز رو سرخ کنین و مقداری بهش آب بزنین به همراه ادویه (فلفل سیاه و زردچوبه ) و رب تفت بدین تا خامی رب گرفته بشه. بادمجون هارو برش زده و سرخ کنین.گوجه و سیب زمینی رو هم همینطور لایه اول تو تابه سیب زمینی بچینین+ گوجه+بادمجون +مرغ+آب مرغ+تخم مرغ درب تابه رو ببندین تا غذای شما آماده بشه نکته: در مرحله پایانی بعد از چیدن مواد روی هم و بستن در ماهیتابه ۳۰ تا ۴۵ دقیقه زمان مناسبی برای جا افتادن چغرتما میباشد، حتما آب مرغ را اضافه کنید نوش جونتون ‌ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه دسر خوشگل و خوشمزه که واسه درست کردنش کلا به دو قلم مواد نیاز داری💗🤌🏼 چیا لازمه؟ یک بسته پودر ژله یک لیوان آب جوش یک بسته خامه صبحانه فقط کافیه ژله رو با آب جوش حل کنی وقتی خنک شد بهش خامه صبحانه رو اضافه کنی و بعدش همه موادو مخلوط کنی تا یکدست بشه.قالب رو یکم چرب کن و مواد دسر رو بریز و بذار ۳_۴ ساعت داخل یخچال تا خودشو ببنده بعدم خیلی راحت از قالب جداش کن🍃 🍕. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛