" زرشک پلو مرغ مجلسی "
مرغ چهار تکه (من از دوتا ران و دو تا سینه استفاده کردم)
نمک و زردچوبه از هر کدوم یک قاشق (کمتر هم میتونید بزنید)
یک عدد پیاز متوسط خرد شده نصف فلفل دلمه خرد شده یک عدد هویج خرد شده و یک حبه سیر و یک عدد برگ بو و چوب دارچین.
دو قاشق رب
آبلیمو سه چهار قاشق
زعفرون دم شده نصف قاشق چایخوری
روغن کمی برای سرخ شدن
ابتدا تمام قسمت مرغ رو به نمک و زردچوبه آغشته کرده
بعد داخل تابه کمی روغن می ریزیم و مرغ ها رو با حرارت بالا سرخ میکنیم (در تابه رو بذارید.)
زمانیکه میخواهید برگردونید تابه رو کنار بکشید تا از جلیز و ولیزش بیافته بعد برگردونید.اینجوری روغن روی گاز نمیپاشه( نکات خانه داری 👆) بعد از اینکه اونورشم سرخ شد مرغ ها رو بردارید و داخل همون تابه پیاز و هویج و .....بقیه سبزیجات و داخل تابه بریزید و تفت بدید یه تفت مختصر بدید و بعد رب گوجه رو اضافه کنید چند دقیقه تفت بدید تا خوشرنگ بشه و بوی خامیشون گرفته بشه بعد مواد رو کنار بزنید و مرغ ها رو داخل تابه بچنید و اون مواد ربی رو روش بریزید دو تا سه لیوان آب بریزید تا جوش بیاد بعد در تابه رو قرار بدید و شعله رو کم کنید تا آروم بپزه و جا بیافته ی
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیتزا_تابه_ای در 🔟 دقیقه
برای خمیر
2 عدد تخم مرغ
6 ق غ روغن
6 ق غ ماست
یک ق چ سر خالی نمک
1 ق چ مخمر
3 فنجان آرد
برای سس؛
1 ق چ رب گوجه
1 ق چ سس کچاپ
1 ق چ آویشن
1 حبه سیر له شده.. به دلخواه اگه سیر میزنید حدود یک قاشق به روغن زیتون اضافه کنید.
برای روی پیتزا
پنیر چدار یا موزارلا
سوسیس
زیتون
قارچ
فلفل
ذرت و...
مواد خمیر شامل، ماست، مخمر، نمک، روغن، تخم مرغ را خوب با هر مخلوط کنید به مایع بدست اومده آرد رو اضافه کنید و به خوبی ترکیب کنید تا خمیر یکدست بدست بیاد به خمیر مهلت استراحت بدید تا خمیر پف کنه
خمیر رو بسته به سایز تابتون تقسیم کنید و اون رو کف تابه ای که روغن ریختید پهن کنید به روی خمیر سسی که از ترکیب مواد ذکر شده بدست اومده رو بزنید و سپس سوسیس، زیتون، قارچ، فلفل و.. و در نهایت پنیر رنده شده چدار یا موزارلا رو روی مواد بریزید و درب تابه رو بگذارید. هراز گاهی با کفگیر یا ابزار مناسب خمیر رو تکون بدید و چک کنید همین که خمیر پخته شد و کف اون طلایی شد پیتزای شما آماده است.
پیشنهاد میکنم مواد خام روی پیتزا رو از قبل یک مرحله پخته باشید. مطمئنا خوش طعم تر خواهد شد.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از تبلیغات آشپزی خاص
🔴فروش ویژه عبا های شیک و متنوع
با قیمتهای فو ق العاده
باورت میشه با فقط ۶۰۰عبای شیک و با بهترین کیفیت پارچه و دوخت بگیری❓❗️
❌تعداد قابل سفارش کاملا محدود❌
💯همراه با تضمین کیفیت💯
جهت ثبت سفارش فوری👇👇
🌸😇http://eitaa.com/joinchat/1843003392C00d895b80a
😇🌸http://eitaa.com/joinchat/1843003392C00d895b80a
✈️ارسال رایگان به سراسر ایران✈️
10.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سوپ قارچ👌😋
امروز محبوب ترین و مجلسی ترین سوپ مهمونی رو درست کردم که
واقعا طعم و مزه خفنی داره
فقط چندتا نکته داره رفقا
اول اینکه ریختن مرغ دلبخواه هست
دوم اینکه چون تو این سوپ شیر و خامه هست
هرچی بیشتر رو گاز بمونه بیشتر خودشو میگیره پس واسه غلظت
حواستون باشه
روشم حتما جعفری تازه بریزید
اینارو میخوایم برای چهار نفر
سینه مرغ یک عدد
شیر دو لیوان
خامه دو قاشق
جو پرک یک لیوان
پیاز یک عدد
سیر دو حبه
کره ۵۰ گرم
قارچ ۲۰۰ گرم
ادویه فقط نمک و فلفل
نوووش جاااان ❤️❤️❤️
#آشپزی #سوپ_شیر
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
11.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برای درست کردن این غذای فوری احتیاج داریم به 👇
😘 اول اینکه ممنون بابت لا.یک و حمایتت هر سوالی بود تو کا.منت بپرس.
📌 سینه مرغ : نصف یک سینه کامل
📌 قارچ : ۲۰۰ گرم
📌 پیاز : ۲ عدد متوسط
📌 فلفل دلمه ای : ۱ عدد (من فلفل سبز استفاده کردم)
📌 خامه : ۱۰۰ گرم
📌 ادویه ها : نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر سیر
📌 نان باگت
______
🌯 برای درست کردن پنینی مرغ داخل تابه کافیه کمی تابه رو چرب و گرمش کنید ساندویچ داخل تابه بذارید و یک بشقاب که یک جسم سنگین داخلش گذاشتین روی ساندویچ ها قرار بدین تا کاملا گریل بشه .
🌯 زیاد از حد داخل نون از مواد و یا پنیر پیتزا پر نکنید تا موقع گریل از ساندویچ ها بیرون نزنه.
#غذای_فوری #غذای_خانگی #ساندویچ #آشپزی_آسان #food
😋 ساندویچ پنینی مرغ دوست داری⁉️
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
14.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پخت این مینی کیک های خوش بافت کلا ۱۰ دقیقه زمان میبره،همزنم نمیخواد و طعم و بافتش مثل پنکیک میمونه😍🥞
برای عصرونه بچه ها در کنار شیر یا شیرکاکائو عالی میشه
🥮🥮چیا میخوایم:
تخم مرغ ۳ عدد
شکر نصف پیمانه
وانیل نصف قاشق چ خ
روغن نصف پیمانه
آرد ۲ پیمانه
بکینگ پودر ۱ قاشق چ خ
شیر نصف پیمانه
⭕️این مدل کیک علاوه بر خوشمزگی خیلی هم به صرفه هست،چون با این مقدار مواد حدود ۲۵ تا مینی کیک دارین😍
⭕️اگر دستگاه ساندویچ ساز ندارید،یک تابه رو روی حرارت بزارید تا کاملا داغ بشه و از مایه کیک با قاشق با فاصله از هم داخل تابه بریزید(شعله ملایم)
⭕️این مینی کیک ها کم شیرین هستن،چون ما با شکلات یا مربا سرو میکنیم.اگر خواستین خالی میل کنید میتونید یکم شکرش رو بیشتر بریزید😉
🌸هر سؤالی داشتید بپرسید،حتما جواب میدم🌸
نوش جااان
🩷🫶🏻🩷
#کیک #عصرونه #عصرانه #کیک_عصرانه #کیک_ساده #کیک_خونگی #پنکیک #کیک_خوشمزه #کیک_خانگی
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دستور کامل توی کپشن 👇🥳
اگه از طریق اکسپلور تشریف آوردید پُست های دیگه پیج رو از دست ندید 👇
پنکیک
یک پنکیک عالی و خوشمزه بچه ها عاشق پنکیک هستند مخصوصا اگر روش شکلات صبحانه هم باشه.
مواد لازم: ( برای ۱۲ عدد پنکیک )
۲ عدد تخم مرغ
۶ قاشق غذاخوری شکر
وانیل
۱/۵ پیمانه شیر
۴ قاشق غذاخوری روغن
یک پنس نمک
۲ قاشق چایخوری بکینگ پودر
۲ پیمانه آرد
طرز تهیه:
تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن بمدت سه دقیقه هم میزنیم سپس شیر و روغن رو اضافه کرده هم میزنیم خوب که مخلوط شدن نمک بکینگ پودر و آرد الک شده رو اضافه میکنیم با همدیگه مخلوط میکنیم مواد روانی بدست میاد توی تابه نسوز درست میکنیم یک طرف که کاملا پخته شد و حباب حباب زد پنکیک رو برمیگردونیم تا طرف دیگه هم پخته بشه
مقدار شیرینیش کمه میشه باعسل ، شکلات صبحانه یا هرچیز دیگه که دوست داشتین میل کنید.
امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.
این پُست رو سیو کنید که وقتی میخواستی درست کنی به دستور تهیه راحتتر دسترسی داشته باشی🦋☺️
برای دوستت هم بفرست و لایک کنید 👯♂️
#پنکیک#پنکیک_خونگی #پنکیک_صبحانه #پنکیک_وانیلی #صبحانه#عصرانه#خوشمزه#خانگی
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روی خوشمزگی این سالاد هم ادعا دارم😌
ببین فقط یه بار امتحانش کن قول میدم پایه ثابت پذیراییات بشه🥰
راستی اسمش سالاد اندونزیِ🥗
چیا میخوایم:
کلم قرمز و سفید خورد شده(هرکدوم نصف یه کلم متوسط)
ذرت پخته شده نصف لیوان
خیارشور خورد شده یک لیوان
ژامبون خورد شده ۲۰۰ گرم
هویج رنده شده دو لیوان
و اما سس جذاب این سالاد:
به مقدار مساوی ماست و سس مایونز مخلوط میکنیم( من ۷ قاشق ماست ۷ قاشق مایونز زدم)
ابلیمو یک قاشق غذاخوری
نمک و آویشن به مقدار لازم.
نکته ای که باید بگم اینه که مقدار مواد این سالاد دلبخواهیه شما بسته به سلیقه خودتون میتونید موادشو کم و زیاد کنید.
دوسه ساعتی توی یخچال هم استراحتش بدید قشنگ مزه ها به خورد هم برن و بعد نوش جان کنید🥰
بفرررستش واسه اونی که میخوای برات درستش کنه🥰
#سالاد #سالاد_اندونزی #تولد #اشپزی
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_وانیلی_با_ژله
ابتدا يك بسته پودر كيك وانيلي ( آماده) طبق دستور روي جعبه در قالب كمربندي ريخته و بعداز پخت وقتي كمي خنك شد پف روي كيك را با دست به آ رامي خوابانيده تا سطح بالايي آن صاف شود و سپس در يخچال گذاشته تا خوب سرد شود.اكنون طبق ويدئو با ني درشت آنرا سوراخ كرده سعي كنيد كه ني به كف قالب يا ته كيك نرسد.
يك عدد ژله را آماده و نیم بند كنيد و درون سوراخها بريزيد و در يخچال گذاشته تا ببندد و دوباره با مابقي ژله نيم بند اين كار را تكرار كنيد و در يخچال بذاريد.
يك عدد ژله ديگر را مجددأ آماده و طبق ويدئو كامل روي سطح آن بريزيد و بذاريد در يخچال تا خوب بسته شود.
در آخر يك و نيم ق غ پودر ژلاتين را با نصف ليوان شير مخلوط و روي بخاركتري گذاشته تا خوب شفاف شود و كنار بذاريد تا سرد شود در اين فاصله يك عدد خامه صورتي صبحانه و يك عدد پنير ماسكارپونه و نصف ليوان پودر شكر ( الك شده) و نصف قوطي شير عسلي را همه با هم با همزن خوب بزنيد تا صاف و يكدست شود و به آن ژلاتين سرد شده اضافه و خوب هم بزنيد و روي ژله بريزيد و تزئين كنيد و در يخچال بذاريد
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_گوشت
.
در کاسه ای 2و1/2پیمانه آرد را به همراه 3 قاشق چایخوری بیکینگ پودر و نصف قاشق چایخوری نمک مخلوط و سه بار الک کنید
4 عدد تخم مرغ را در ظرف بشکنید و با دور کند همزن کمی بزنید تا از لختگی در بیاد.
سپس 1 لیوان روغن مایع اضافه و با دور تند حدود یک دقیقه بزنید.
بعد 1 لیوان ماست ترجیحا سفت اضافه کنید و دوباره 1 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا مایه یکدست شود.
سپس مخلوط آرد را در سه مرحله اضافه و با لیسک مخلوط کنید.
کف ظرف مخصوص فر را چرب کنید و نیمی از مایه کیک را کف ظرف پهن کرده و مایه گوشتی را روی آن پخش کنید و بعد دوباره باقی مانده مایه کیک را روی مایه گوشتی ریخته و صاف کنید.
و بعد به دلخواه روی آن را تزیین کنید(من با کچاپ روی کیک گوشت را تزیین کردم)
ظرف را برای مدت 1 ساعت در فر قرار دهید یا تا زمانی که خلال دندان تمیز از داخل کیک در بیاید.
.
این مقدار مناسب قالب مستطیل 20*30سانت یا گرد با قطر 24 یا 25 سانت هست.
همه مواد باید به دمای محیط رسیده باشند.
میتونید مقداری پنیر پیتزا روی مایه گوشتی بریزید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سمبوسه_تن_ماهی
طرز تهیه
ابتدا یک عدد پیاز رو خرد میکنیم و سرخ میکنیم و بعد نصف یک فلفل دلمه ای رو بهش اضافه میکنیم.بعد یک عدد تن ماهی رو بهش اضافه میکنیم و بعد ادویه ها که فلفل قرمز و فلفل سیاه و نمک و زردچوبه هست اضافه میکنیم(میتونید زردچوبه رو حذف کنید اما من به خاطر خاصیتی که داره سعی میکنم در اکثر غذاها استفاده کنم) بعد مقداری جعفری خرد شده ویک عدد سیب زمینی اب پز که له یا رنده کردیم اضافه میکنیم مواد رو خوب باهم تفت میدیم.و در نان لواش میپیچیم و در روغن سرخ میکنیم.و.نوش جان.سوالی بود در خدمتم.
دوستان من از تن ماهی فلفلی طبیعت استفاده کردم که ایده ای خوبیه تند هست ومناسب سمبوسه.
از روغن زیرو ترانس طبیعت هم استفاده کردم که جذب کمی تو مواد غذایی داره و کمترین میزان ترانس رو داره و اینکه انتی کف هست و موقع سرخ کردن کف نکنه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پاکوره
دوستای گلم پاکوره یا پکوره یا پاکورا ممکنه هر جایی به اسمی خوانده بشه دستورهای متنوعی داره از ارد نخود خام تا ترکیب با ارد سفید حتی ارد سفید تنها همراه با سبزیجات وحتی گوشت خلاصه تنوع پختش زیاده مثلا توی ابادان روش پخت با بوشهر فرق داره ولی در کل همگی خوشمزه وعالیه
طرز تهیه...... ..
من واسه این مقدار پاکوره توی فیلم
یک لیوان ارد نخود تاکید می کنم منظورم ارد نخودچی نیست از آسیاب کردن نخود خام بدست میاد یکبار الک کنید با زرد چوبه وفلفل قرمز زیادتر چون باید تند باشه وپودرزیره وپودر تخم گشتیز و ادویه کاری را اضافه ومخلوط کنید بعد یک قاشق چایخوری بکینگ پودر اضافه وسپس کم کم اب ولرم را اضافه کنید . واگر داغ باشه خمیری می شه پس اب ولرم ومخلوط کرده تا غلظت مواد مثل توی فیلم باشه نسبتا شل وبعد پیاز اب گرفته وتره خرد شده را اضافه ومخلوط کنید اگر دبدید مواد سفت است با کمی اب ان را رقیق تر کنید اگر سفت باشه عین پخت پوک نمی شه ودر اخر نمک بزنید وحداقل بکساعت استراحت دهید ودر روغن داغ سرخ کنید باید مثل پنکیک هست که در زمان پخت سوراخهایی روش ایجاد می شه برگردونید تا طرف دیگش هم سرخ بشه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛