فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چندمدل سوپ محبوب وپرطرفدار پاییزی میخواییم یادبگیریم باهم که تواین هوای سرد عجیب میچسبه
اولیشم سوپ زرشک پرطرفدارمون هست🥰
سیب زمینی یک عدد متوسط
هویچ یک عدد
پیاز یک عدد متوسط
گوجه فرنگی ۱عدد
جعفری یک مشت ساطوری شده
زرشک ۱/۴لیوان
_جوپرک نصف لیوان
سینه مرغ ۱عدد
ادویه نمک وفلفل قرمز وسیاه وزردچوبه هرکدام ۱ ق چ
خب همه مواد وخورد کنید به همراه سینه مرغ و ادویه ۳لیوان آب بزارید دوساعت باشعله متوسط تا بپزه بعد اینکه پخت همه سبزیجات با بلندر یا میکسر له کنید سینه مرغ و ریش کنید به سوپ اضافه کنید بعد بهش جوپرک اضافه کنید ده دقیقه بمونه زرشک وجعفری وبزنید دوباره ده دقیقه بمونه حالا سوپ خوشمزه تون آماده ست حتما امتحانش کنید طعم وعطرش بی نظیرههه
#سوپ
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⬅️ #دمنوش آرام بخش و تسکین دهنده درد
⬅️ بابونه ترکیبی از هل سبز .گل گاو زبون .گل محمدی. دارچین ،خاکشیر ،نبات ،چای سبز فوقالعاده عالی برای کاهش انواع درد مثل دل درد،کمردرد،دردعضلانی، سردرد،حالت تهوع،دل پبچه،اسهال استفراق.آرامش اعصاب .ضدافسردگی.بی خوابی خیلی مفیده علاوه براین برای یبوست و چربی دورشکم عالیه ..هرکدوم از این
گیاه جداگانه خواص بی نهایت دارن وقتی باهم ترکیب بشن یه ترکیب عالی بدست میاد
1️⃣ مواد لازم برای ۱ لیوان
◀️ بابونه ۲ق غ خوری
◀️ خاکشیر ۱،ق غ خوری
◀️ چوب دارچین ۱تیکه
◀️ هل سبز ۴عدد
◀️ چایی سبز ۱ق م خوری
◀️ نبات به میزان لارم
◀️ گل گاوزبون ۱ ق غ
◀️ گل سرخ محمدی ۴ع
◀️ همه گیاه هارو باهم بدون نبات وخاکشیر نیمکوب میکنم بعد با دو لیوان و نبات وخاکشیر میذارم بپزه تا به اندازه یک لیوان دمنوش برسه بعد از صافی رد میکنم این دمنوش رو میشه تا سه روز در یخچال نگهداری کرد اگه بخوای میتونی هر روز صبح قبل از هر کاری یه استکان از این دمنوش بنوشی. البته زیاده روی هم نکنید🥰.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
16.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•برگر مخصوص با سینه و دل مرغ🍔•
~💜 موادلازم
سینه مرغ
دل مرغ
پیاز اب گرفته شده
ارد سوخاری
فلفل قرمز
نمک
ادویه مخصوص برگر
ادویه نیورکی
پنیر پیتزا
پپرونی.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•بفرمایید ماست کباب😋•
~💜 موادلازم
نصفِ سینه مرغ
پیاز:دوعدد
فلفل دلمه:یک عدد
ماستِ شیرین:یک کاسه پر
زعفران دم کرده
ادویه:نمک،فلفل سیاه،زردچوبه
روغن زیتون یا مایع:یک قاشق غذا خوری
کره
گوجه
سیخ چوبی
برنج به مقدار لازم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
34.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تو نیم ساعت نون درست کن
بدون فر و بدون همزن یه نون تابه ای خوشمزه ی شمالی رو درست کن😏🤤
مواد لازم
آرد برنج یک لیوان
آرد گندم نصف لیوان
تخم مرغ ۲ عدد بزرگ یا ۳ عدد کوچک
بکینگ پودر ۱ ق چ
پودر هل نصف ق چایخوری
ماست یک لیوان سرخالی
گلاب ۲ ق غذاخوری
روغن مایع نصف ایوان
شکر ۳/۴لیوان
✅️میتونین تمام مواد و داخل تابه ی بزرگ بریزین و یا مثل من عین پنکیک درست کنین
✅️در صورت تمایل زعفران دمکرده هم میتونین بریزین
💯فوقالعاده خوشمزه س برای عصرونه و صبحانه خیلی با چایی میچسبه😋
🌼👉
🌼👉 .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر مخصوص با طعم قهوه 👍🏻
______
مواد لازم :
دو بسته بیسکوئیت پتی بور
دو قاشق ژلاتین
دو قاشق آرد
دو قاشق نشاسته ذرت
دو قاشق پودر قهوه فوری
پنج لیوان شیر
سه چهارم لیوان شکر
خامه صبحانه نصف پاکت
______
شیر، شکر ، قهوه ، ژلاتین، آرد، نشاسته رو باهم مخلوط می کنیم با حرارت ملایم هم میزنیم وقتی به غلظت رسید تقریبا مثل فرنی ،
مقداری از مواد رو با خامه مخلوط میکنیم تا هم دما بشن و بعد به بقیه مواد اضافه می کنیم ،
بعد کف ظرف رو پلاستیک میذاریم و بصورت لایه ای بیسکوییت ، مواد و پودر قهوه رو میریزیم
بمدت چهار تا پنج ساعت تو یخچال میگذاریم و بعد هم نووش جان
🌼👉
🌼👉 .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سوهان_شعریه
این سوهان مثل باقلوا تو دهن آب میشه و عصرونه کنار چایی خیلی میچسبه😍👌
مواد لازم
رشته شعریه یک بسته
کره ۵۰ گرم
زعفران دم کرده دو ق غ
پودر هل نصف ق چ
شیر عسلی نصف لیوان
پسته
🍃کف ظرف نایلون پهن کنید که راحت جدا بشه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فيلم_آموزش_بوراتوس_توت_فرنگی
بچه ها این دسر توش از دنت استفاده میشه(حالا هر طعمی) ولی من بجای دنت پوره توت فرنگی زدم.
نکته مهم این دسر سرعت عمل شما توی مراحل تهیش هست ، چون ژلاتین اگه زیاد در محیط بیرون بمونه میبنده سریع
مواد لازم :
پودر ژلاتین ۲ ق غ سرخالی
یک لیوان شیر ولرم
یک عدد بستنی وانیلی
یک بسته توت فرنگی منجمد
یک بسته پنیر ماسکارپونه که اصلا شوری نداره و مخصوص دسر هست
طرز تهیه
پودر ژلاتین رو با نصف شیرمون(نصف لیوان)،به روش بنماری ذوب میکنیم،بعد نصف دیگه ی شیرمون رو با بستنی ترکیب میکنیم،جفت اینارو میزاریم کنار ، توت فرنگی هارو با یکم شکر(من شکر نزدم ، دلبخواهی هست) و یکم آب داخل آبمیوه گیری میکس میکنیم،داخل یه ظرف جداگانه پنیر رو با پوره توت فرنگی میکس میکنیم و با همرن برقی دو دقیقه میزنیم تا یکدست بشه مواد ، بعد مخلوط شیر و بستنی و ژلاتینمون رو اضافه و با سرعت هممیزنیم و با سرعت هم داخل قالب میریزیم ، دقت کنین سرعتتون بالا باشه
قالب رو با روغن مایع چرب کنین.
۶ الی ۷ ساعت در یخچال بزارین تا ببنده.
مراحل خارج کردن از قالب رو هم توی فیلم میتونید ببینید
🍧🍧🍧🍧🍧🍧🍧.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزش_مانتی_سیب_زمینی
مواد لازم
سیب زمینی بزرگ ۳ عدد
گوشت یا سویا به مقدار لازم
کره آب شده ۵ ق غ
پیاز نگینی شده یک عدد کوچیک
رب گوجه یک ق غ
نمک ، فلفل ، زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه
اول از همه سیب زمینی هارو از وسط نصف میکنیم میزاریم داخل آب بجوشه،وقتی پخت پوستشو جدا میکنیم میزاریم سرد بشه،سرد که شد رنده میکنیم ، کره و نمک بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم تا خمیری بشه،خمیری که شد داخل قالب چرب شده میریزیم و فشار میدیم تا کیپ بشه ، اگه قالب ندارین میتونین به اندازه یه تخم مرغ پوره سیب زمینی بردارین و بعد با ته استکان روش گود ایجاد کنین،بعد بزارین یخچال یکم سفت بشه ، توی این فاصله پیاز نگینی شده رو با زردچوبه تفت بدین و پشتش به ترتیب گوشت و نمک و فلفل و رب رو بهش اضافه کنین و حسابی تفت بدین تا گوشت کامل بپزه.
حالا پوره های سیب زمینی رو از قالب درمیاریم و مواد گوشتی رو روش میریزیم و اگه دوس دارین یکم پنیر پیتزا روش بریزین و بزارین فر آب شه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آش_کله_گنجشکی
در مورد آش سوپ باید بسته به خوراک خانواده غذا تهیه کنید ولی من یک نسبت میدم،از نظر من برای ۴نفر کافیه
برنج نیمدانه ۱/۴پ
آب مرغ یا قلم یا حتی آب دو و نیم لیتر
گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم که با یک پیاز کوچیک رنده شده آبگرفته و نمک و فلفل و پودر زنجبیل مخلوط میشه. قلقلی میشه و سرخ میشه.
اسفناج پاک شده خرد شده ۱۵۰گرم
رشته آش ۵۰گرم
پیاز داغ و سیر داغ و نعنا داغ به میزان لازم
چهار زیره یا ترکیب زیره سبز و سیاه و رازیانه و پودر تخم گشنیز روی هم ۲ق چ
من کمی فلفل قرمز هم زدم
کشک ۳ق غ
میتونید بسته به ذائقتون کشک بیشترم بریزید ولی کلا پرکشک نیست.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
15.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍 #زرشک_پلو با #کوفته _مرغ_و_زرشک
چیزایی که میخواییم برای ۷-۶ نفر
سینه مرغ چرخ شده ۱کیلو
پیاز ۲تا بزرگ
فلفل دلمه زرد یا نارنجی ۱ متوسط
پودر سیر ۱ق.م سرپر فلفل سیاه ۱ق.چ و نمک ۱ق.غ سرخالی
زعفران دم شده غلیظ
زرشک
برای سس کوفته ها
پیاز رنده شده ۱دونه (با آب پیاز باشه)
پوره گوجه فرنگی همونیکه تو استو..ری ها یادتون دادم یک پیاله یا ۲ق.غ سرخالی
پودرسیر وفلفل سیاه و پاپریکا ۱ق.چ ،زردچوبه ۱ق.م سرخالی رب گوجه✅
نکات مهم✅
حتما آب پیاز رو کامل بگیرید✅
حتما حداقل ۳ ساعت تو یخچال بمونه اگه یک شب تا صبح بمونه که بهترم هست✅
موقع درست کردن کوفته های حتما دست ها خیس باشه که مواد نچسبه✅
میتونید کوفته ها رو ۱۵ دقیقه تو فریزر بزارید بعد سرخ کنید (اختیاریه) من نکردم✅
زعفرون غلیظ دم بشه که آب زیادی وارد مواد کوفته نشه✅
فلفل دلمه کاملا ساطوری و ریز خرد بشه✅✅
برای برنج
برنج رو ۳-۲ ساعت با نمک به ازای هر پیمانه نصف ق.غ خیس کردم
آب که جوش اومد برنج رو ریختم، شروع به جوش که کرد بعد از ۵-۴ دقیقه یک دونه برنج رو نصف میکنیم اگر به اندازه نوک سوزن سفیدی توش دیدیدم وقت آبکش کردنش هست✅
زرشک رو با کره و یه مقداری کمی گلاب تفتف دادم👌🏻✅
🦋
⊰⃟.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
13.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥤حبة الحمراء یا شیرتلی
یه نوشیدنی عربی و جنوبی هست که بخاطر تخم شاهی که داره بیشتر توی زمستون و واسه کسی که سرماخورده درست میکنن
تخم شاهی ۲ ق غ، آب سرد ۲ لیوان، پودر کاستارد ۳ ق غ، پودر شیرخشک قنادی ۱ لیوان، شکر ۲ ق غ، هل و زعفران: به اندازه دلخواه
🥡 اگر پودر کاسترد پیدا نکردید از ترکیب نشاسته ذرت و وانیل استفاده کنین.
🥛 اگر پودر شیر خشک پیدا نکردید به جای آب و شیرخشک، از ۳ لیوان شیر مایع استفاده کنین.
🦋.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فكر كن مرغ سوخارى و سيب زمينى سزخ كرده رو تركيب كنى خودت تصور كن چى ميشه🫠
مواد لازم:
⁃ ۱ عدد سینه مرغ یا ۳ عدد فیله مرغ
⁃ ۲ عدد سیب زمینی بزرگ
⁃ ۱ عدد پیاز
⁃ ۱ عدد تخم مرغ
⁃ ۱ دسته جعفری
⁃ ۴ ق غ خ آرد
⁃ ادویه ها( پاپریکا،پودرسیر،ادویه مرغ،کاری،نمک و فلفل)
⁃ نشاسته ذرت ٢ ق غ خ
مواد لازم برای سس :
⁃ سیر ۱ حبه کوچک
⁃ سس کچاپ ۲ ق غ خ
⁃ جعفری ۱ ق چ خ
⁃ سس خردل ۱ ق چ خ
دو عدد سیب زمینی بزرگ رو به همراه یک عدد پیاز رنده ریز می کنیم و آبشو می گیریم
بعد بهش جعفری خرد شده ، تخم مرغ ، ادویه ها و آرد رو اضافه می کنیم
حالا سینه یا فیله مرغ مون رو مکعبی ریز می کنیم و به ترکیب مون اضافه می کنیم
بعدم توی یه ظرف دیگه یک عدد سیب زمینی بزرگ رو رنده می کنیمو آبشو می گیریم و دو قاشق نشاسته ی ذرت و پاپریکا بهش اضافه می کنیم ( البته این مرحله قابل حذفه )
حالا دونه دونه ترکیب آماده شده با مرغ رو داخل سیب زمینی های رنده شدمون ميغلتونيم و داخل روغن داغ می ذاریم و حرارت رو كم ميكنم تا مرغ داخلش قشنگ بپزه و تمام
نوووش جونتون 😍
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
17.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•مرغ کاراملی🍗😍😋
بدون یه قطره آب این مرغ خوشمزه رو درست کن😍
~چیزایی که لازم داریم:
مرغ
پیاز فراوون
زعفرون غلیط دم کرده
سیر چند حبه
برگ بو
روغن مایع نصفه لیوان
کره
آبلیمو
~ادویه ها:
(نمک، فلفل، پاپریکا، پودر زنجبیل، تخم گشنیز، سماق)
~نکته ها:
پیاز فراوون بریزید!
روغن کم نزنید!
حرارت تو کل زمان پخت کم کم باشه!
اگر مرغتون زیاد بود چند بار این مراحل و تکرار کنید!
زعفرون و حذف نکنید!
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸💫خداوندا...
🤍💫امروز به همه ما
🌸💫قلبی پر از عشق
🤍💫و محبتی که در نام خودت
🌸💫متبرک گردیده است ببخشا
🤍💫و همواره ما را
🌸💫از محدوده زمان و مکان برهان،
🤍💫تا در پیوند مهر خداییت قرار گیریم
🌸💫و روزمان را در آغوش
🤍💫پر از خیر و برکتت سپری کنیم
🌸💫آمیـن💖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد الویه 😍😋
یه سالاد الویه که تیپ زده خودشو خوشگل کرده واسه عید، طرز تهیهاشم که همگی استادین ماشالله، سینه مرغ رو گذاشتم بپزه، بعد از نیم ساعت سیب زمینی ها رو پوست گرفتم و همراه یه دونه هویج اضافه کردم و گذاشتم همه مواد باهم بپزه، بعد تخم مرغها رو جدا پختم...
خیارشورها رو خرد کردم، سینه مرغ رو ریش ریش کردم، سیبزمینی و تخم مرغ رو با چنگال له کردم، سس مایونز رو با کمی آبمرغ مخلوط کردم، همراه نمک و فلفل سیاه همه مواد رو مخلوط کردم...
بعد داخل قالب ۱۸ سانت سلفون کشیدم، سالاد رو ریختمتوش بعد از یک ساعت برگردوندم با سس مایونز و گوجه فرنگیوهویج و نخود فرنگی تزئین کردم
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
19.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ساندویچ خونگی😍😋
مواد لازم:
۳ تا ۴ فنجان آرد🥡
۱ و نیم فنجان شیر 🥛
۱ قاشق غذاخوری مایه خمیر🥄
۱ قاشق چایخوری شکر🍚
۱ قاشق چایخوری نمک🧂
۱ عدد زرده تخم مرغ🥚
نصف فنجان روغن🥃
۵۰ گرم کره🧈
نمک🧂، فلفل سیاه🌶 و ۱ حبه سیر🧄
کنجد🌾 به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. شیر را با مایه خمیر، شکر و نمک مخلوط کنید و بگذارید ۱۰ دقیقه استراحت کند تا مایه خمیر فعال شود.
2. زرده تخم مرغ، روغن، کره، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنین برای سس
3. آرد را به تدریج به مخلوط اضافه کنید و خمیر را خوب ورز دهید تا یکدست و نرم شود. خمیر را به مدت ۱ ساعت در جای گرم بگذارید تا حجم آن دو برابر شود.
4. خمیر را به تکههای اندازه یک مشت تقسیم کنید و هر تکه را ورز دهید.
5. تکههای خمیر را در شیر غوطهور کنید و سپس در ظرفی که کنجد ریختهاید، بغلطانید تا سطح خمیر پوشیده از کنجد شود.
6. خمیرهای آماده را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و ترد شوند.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
13.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رب گوجه فرنگی😍😋
بیا تا بگم چطوری رب گوجه فرنگی درست کن
نه سیاه بشه
نه گاز دار بشه
نه کپک بزنه
با این روشی که بهت میگم تا ۲ سال رب رو بیرون یخچال نگهدارید👌
خوابوندن گوجه های خرد شده داخل پلاستیک بادمجون(از نایلون فروشی ها تهیه کنید) از مهمین ترین قسمتش هست بنا به شدت آفتابی که دارین ۳ الی۵ روز میتونید تو آفتاب به گوجه ها استراحت بدین
تو پلاستیک تمیز و بهداشتی میمونه جتما پلاستیک را. تا نصفه پر کنید درشو با ی نخ محکم ببندید نه کپک میزنه نه خراب میشه
نکته بعد آب اسیدی که ته نایلون ها جمع شده رو قبل از چنگ زدن حتما خالی کنید و خیلی کم از اب زرد رو نکهدارید بیشتر باشه رب ترش میشه
انتهای پخت نمک و فلفل قرمز میزنیم
در نهایت وقتی رب اماده بشه نیاز به هواگیری ظرف ها یا ریختن روغن نداره
با این روش رب سالمی دارین تا ۲ سال😍
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•بفرمایید ماست کباب😋•
~💜 موادلازم
نصفِ سینه مرغ
پیاز:دوعدد
فلفل دلمه:یک عدد
ماستِ شیرین:یک کاسه پر
زعفران دم کرده
ادویه:نمک،فلفل سیاه،زردچوبه
روغن زیتون یا مایع:یک قاشق غذا خوری
کره
گوجه
سیخ چوبی
برنج به مقدار لازم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
34.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تو نیم ساعت نون درست کن
بدون فر و بدون همزن یه نون تابه ای خوشمزه ی شمالی رو درست کن😏🤤
مواد لازم
آرد برنج یک لیوان
آرد گندم نصف لیوان
تخم مرغ ۲ عدد بزرگ یا ۳ عدد کوچک
بکینگ پودر ۱ ق چ
پودر هل نصف ق چایخوری
ماست یک لیوان سرخالی
گلاب ۲ ق غذاخوری
روغن مایع نصف ایوان
شکر ۳/۴لیوان
✅️میتونین تمام مواد و داخل تابه ی بزرگ بریزین و یا مثل من عین پنکیک درست کنین
✅️در صورت تمایل زعفران دمکرده هم میتونین بریزین
💯فوقالعاده خوشمزه س برای عصرونه و صبحانه خیلی با چایی میچسبه😋
🌼👉
🌼👉 .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر مخصوص با طعم قهوه 👍🏻
______
مواد لازم :
دو بسته بیسکوئیت پتی بور
دو قاشق ژلاتین
دو قاشق آرد
دو قاشق نشاسته ذرت
دو قاشق پودر قهوه فوری
پنج لیوان شیر
سه چهارم لیوان شکر
خامه صبحانه نصف پاکت
______
شیر، شکر ، قهوه ، ژلاتین، آرد، نشاسته رو باهم مخلوط می کنیم با حرارت ملایم هم میزنیم وقتی به غلظت رسید تقریبا مثل فرنی ،
مقداری از مواد رو با خامه مخلوط میکنیم تا هم دما بشن و بعد به بقیه مواد اضافه می کنیم ،
بعد کف ظرف رو پلاستیک میذاریم و بصورت لایه ای بیسکوییت ، مواد و پودر قهوه رو میریزیم
بمدت چهار تا پنج ساعت تو یخچال میگذاریم و بعد هم نووش جان
🌼👉
🌼👉 .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سوهان_شعریه
این سوهان مثل باقلوا تو دهن آب میشه و عصرونه کنار چایی خیلی میچسبه😍👌
مواد لازم
رشته شعریه یک بسته
کره ۵۰ گرم
زعفران دم کرده دو ق غ
پودر هل نصف ق چ
شیر عسلی نصف لیوان
پسته
🍃کف ظرف نایلون پهن کنید که راحت جدا باشه .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فيلم_آموزش_بوراتوس_توت_فرنگی
بچه ها این دسر توش از دنت استفاده میشه(حالا هر طعمی) ولی من بجای دنت پوره توت فرنگی زدم.
نکته مهم این دسر سرعت عمل شما توی مراحل تهیش هست ، چون ژلاتین اگه زیاد در محیط بیرون بمونه میبنده سریع
مواد لازم :
پودر ژلاتین ۲ ق غ سرخالی
یک لیوان شیر ولرم
یک عدد بستنی وانیلی
یک بسته توت فرنگی منجمد
یک بسته پنیر ماسکارپونه که اصلا شوری نداره و مخصوص دسر هست
طرز تهیه
پودر ژلاتین رو با نصف شیرمون(نصف لیوان)،به روش بنماری ذوب میکنیم،بعد نصف دیگه ی شیرمون رو با بستنی ترکیب میکنیم،جفت اینارو میزاریم کنار ، توت فرنگی هارو با یکم شکر(من شکر نزدم ، دلبخواهی هست) و یکم آب داخل آبمیوه گیری میکس میکنیم،داخل یه ظرف جداگانه پنیر رو با پوره توت فرنگی میکس میکنیم و با همرن برقی دو دقیقه میزنیم تا یکدست بشه مواد ، بعد مخلوط شیر و بستنی و ژلاتینمون رو اضافه و با سرعت هممیزنیم و با سرعت هم داخل قالب میریزیم ، دقت کنین سرعتتون بالا باشه
قالب رو با روغن مایع چرب کنین.
۶ الی ۷ ساعت در یخچال بزارین تا ببنده.
مراحل خارج کردن از قالب رو هم توی فیلم میتونید ببینید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزش_مانتی_سیب_زمینی
مواد لازم
سیب زمینی بزرگ ۳ عدد
گوشت یا سویا به مقدار لازم
کره آب شده ۵ ق غ
پیاز نگینی شده یک عدد کوچیک
رب گوجه یک ق غ
نمک ، فلفل ، زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه
اول از همه سیب زمینی هارو از وسط نصف میکنیم میزاریم داخل آب بجوشه،وقتی پخت پوستشو جدا میکنیم میزاریم سرد بشه،سرد که شد رنده میکنیم ، کره و نمک بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم تا خمیری بشه،خمیری که شد داخل قالب چرب شده میریزیم و فشار میدیم تا کیپ بشه ، اگه قالب ندارین میتونین به اندازه یه تخم مرغ پوره سیب زمینی بردارین و بعد با ته استکان روش گود ایجاد کنین،بعد بزارین یخچال یکم سفت بشه ، توی این فاصله پیاز نگینی شده رو با زردچوبه تفت بدین و پشتش به ترتیب گوشت و نمک و فلفل و رب رو بهش اضافه کنین و حسابی تفت بدین تا گوشت کامل بپزه.
حالا پوره های سیب زمینی رو از قالب درمیاریم و مواد گوشتی رو روش میریزیم و اگه دوس دارین یکم پنیر پیتزا روش بریزین و بزارین فر آب شه
🥔🥔🥔🥔🥔🥔🥔
13.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک هویج و گردو 🤤🥕🥧
این کیک بافت بینظیری داره و خیلی خوشمزه میشه.مناسب فصل پاییز که درست کردنش هم خیلی آسونه😍
مواد لازم:هویج رنده شده ۱۸۰ گرم یا ۲پیمانه ،آرد ۲۵۰گرم یا ۲پیمانه ،شکر ۲۵۰ گرم یا۱ و ۱/۴ پیمانه،روغن مایع ۱۴۰گرم یا ۳/۴ پیمانه،گردو خرد شده ۱۰۰گرم یا ۱پیمانه،بیکینگ پودر یک قاشق غ خ سر خالی،پودر دارچین یک قاشق غ خ سرخالی،نمک نوک قاشق چای خوری،وانیل نوک قاشق چای خوری،تخم مرغ ۴ عدد
داخل فر از قبل گرم شده دمای ۱۷۵ به مدت ۴۵ دقیقه قرار بدید تا بپزه سپس از فر بیرون بیارید یکم زمان بدید تا خنک بشه بعد برگردونید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
12.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مربای هویج،به و سیب😍😋
موادلازم:
پيمانه اينجا همون ليوان فرانسوي دسته دار هست
آب:💧٦ليوان(٣ليوان و اول با مواد ميريزيم و ميزاريم موادمون نيم بپز بشه ٣ ليوان بعديم همراه با شكر ميريزيم )
شكر:🍚١٠ ليوان
زعفران دم كرده : 💛١٠ ق غ
جوهر ليمو :🍋١ق چ
سيب سفيد :🍎٣عدد متوسط
به :🍏٥ عدد
هويج🥕 ٣ عدد متوسط
نكات:
هويچ و به و سيب و بعد از اينكه رنده كرديد بايد مقدارش ١كيلو و ٢٠٠ گرم باشه
بعد از اينكه موادو رنده كرديد ي كوچولو با دستتون ابشونو بگيريد زياد نه ها يكم بگيريد كافيه
٣ ليوان آب رو اول به موادمون اضافه ميكنيم و در ظرفو ميزاريم تا به مدت ٣٠ الي٤٠ دقيقه بپزه
بعد ٣ ليوان ديگه ابو همراه با شكر به موادمون اضافه ميكنيم و در ظرفو ميزاريم تا مربامون كامل بپزه اخرسر بهش جوهرليمو و زعفرون اضافه ميكنيم و از رو شعله برميداريم و دم كني ميزاريم رو سرشو ميزاريم كنار تا سرد بشه
حدودا بعد اضافه كردن شكر و بقيه اب يك ساعت زمان نيازه داره كه كامل بپزه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسنک سوخاری😍🌸
موادلازم:
نون تست🍞
سوسیس 🥓
پنیرورقه ای 🧀
آرد 🥡
تخم مرغ 🥚
پودرسوخاری 🍘
روغن سرخ کردنی 🥃
برای شروع نون تست هارو با یه وسیله کاملا صاف کنید …لبه های نون رو مخلوط آرد و آب بزنید تا موقع بستن لبه ها به هم بچسبن…
پنیر ورقه ای و سوسیس رنده شده رو یه گوشه نون تست بزارید و لبه ها رو طبق ویدیو بهم بچسبونید …
اسنک رو اول توی آرد بعد تخم مرغ و بعد آرد سوخاری بغلتونید و توی روغن داغ با شعله ملایم سرخ کنید تا طلایی بشه …
با سس دلخواهتون میل کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
24.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 #کوفته_شوید_باقالی اصفهان😋
🌀مواد لازم:
📌گوشت چرخ کرده:۴۰۰گرم
📌سبزی معطرکوفته:(تره،شوید،ترخون،مرزه،ریحون):۵۰۰گرم
📌برنج:۱پیمانه
📌باقالی سبز:۲۰۰گرم
📌آرد نخودچی:۲ق غ
📌شوید خشک:۳ق غ
📌پیاز:۲عدد
📌تخم مرغ:۱عدد درشت
📌مواد وسط کوفته سلیقه ای هست (گردو،آلو،زرشک،پیاز داغ،کشمش)
📌ادویه ها:نمک،فلفل سیاه،زردچوبه:به میزان لازم
💚نکات طلایی:
💚از برنج از قبل پخته هم میتونید داخل کوفته استفاده کنید
💚گوشت هم بهتره ربیش اندازه باشه ترکیب گوساله وگوسفندی عالیه که نه وا بره نه ترک بخوره
💚ورز دادن حسابی مواد جلوگیری میکنه از وا رفتن کوفته ها
💚بهتره کوفته ها داخل یخچال یا فریزر یک ساعتی بمونن تا خودشون رو بیرن و وا نرن
💚حتما بذارین سس کوفته جوش بیاد بعد داخلش کوفته هارو بذارین
💚درب قابلمه یک ربع تا بیست دقیقه اول حتما نیمه باز باشه تا کوفته ها وا نره
💚ریختن زعفران درمواد کوفته و روی کوفته اختیاریه
💚روی شعله کم اجازه بدین دوساعت با در بسته بپزد،اگر شعله زیاد باشه کوفته ها خراب میشن
💚کوفته اصیل اصفهان سسش همین رنگ سبزه اما درصورت تمایل میتونید یه قاشق رب گوجه هم بزنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیشلیق آشی یا #آش_دندونی از سنتی ترین و خوشمزه ترین آش های تبریزه😋
❌کلا این آش بخاطره داشتن عصاره قلم وحبوباتی مثل گندم برای رشد و استخوان بندی و استحکام استخوان بچه ها و حتی خودمون بی نظیره🥰
مواد لازم:
گندم خام: ۳ لیوان
نخود خام: از نصف لیوان کمی بیشتر
لوبیای خام: ازنصف لیوان کمی بیشتر
عصاره قلم یا آبگوشت: ۲-۳ کاسه
پیاز: ۲ عدد
زردچوبه: ۱ ق چ
کره یا روغن حیوانی( ساری یاغ): ۱ ق غ
فلفل سیاه: ۱ ق چ
پودر دارچین : ۱ ق چ
نمک: به میزان لازم
حتما حبوبات رو از شب قبل بزارین خیس بخوره چن بار تا صبح آبشو عوض کنین وروز بعد همه رو جدا بزارین بپزه…
گندم باید ۴-۵ ساعت حسابی بپزه لعاب پس بده برای خوشمزگی این آش بهتره از عصاره قلم استفاده کرد…
پیاز سرخ شده رو با ۱ ق غ کره یا روغن حیوانی وزردچوبه تفت بدین به آش اضافه کنین…
این آش کلا اینجوری هست که بعد پخت لعابدار و غلیظ هست اگه آشتون کمی شل بود نگران نباشین چون عصاره قلم داره بعد خنک شدن کامل غلیظ میشه…
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🏻🍳پاستا
پاستا فتو چینی یا لینگوئینی ۳۰۰گرم
گوجه فرنگی متوسط ۵عدد
سیر یه بوته
پنیر پارمسان(یک پیاله)
نمک یک ق چ خوری پر
فلفل سیاه نصف ق چ خ
اویشن نصف ق چ
اورگانو نصف ق چ
ادویه ایتالیایی نصف ق چ
خامه صبحانه ۱۰۰گرم
روغن زیتون یا کره استفاده کنید.
نکته: پاستا روکه داخل ابجوش ریختید اجازه بدید کامل بپزه و نرم بشه .
یک ملاقه از اب پاستا داخل سس بریزد تاسس رقیق بشه..
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛