فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سمبوسه_تن_ماهی
طرز تهیه
ابتدا یک عدد پیاز رو خرد میکنیم و سرخ میکنیم و بعد نصف یک فلفل دلمه ای رو بهش اضافه میکنیم.بعد یک عدد تن ماهی رو بهش اضافه میکنیم و بعد ادویه ها که فلفل قرمز و فلفل سیاه و نمک و زردچوبه هست اضافه میکنیم(میتونید زردچوبه رو حذف کنید اما من به خاطر خاصیتی که داره سعی میکنم در اکثر غذاها استفاده کنم) بعد مقداری جعفری خرد شده ویک عدد سیب زمینی اب پز که له یا رنده کردیم اضافه میکنیم مواد رو خوب باهم تفت میدیم.و در نان لواش میپیچیم و در روغن سرخ میکنیم.و.نوش جان.سوالی بود در خدمتم.
دوستان من از تن ماهی فلفلی طبیعت استفاده کردم که ایده ای خوبیه تند هست ومناسب سمبوسه.
از روغن زیرو ترانس طبیعت هم استفاده کردم که جذب کمی تو مواد غذایی داره و کمترین میزان ترانس رو داره و اینکه انتی کف هست و موقع سرخ کردن کف نکنه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پاکوره
دوستای گلم پاکوره یا پکوره یا پاکورا ممکنه هر جایی به اسمی خوانده بشه دستورهای متنوعی داره از ارد نخود خام تا ترکیب با ارد سفید حتی ارد سفید تنها همراه با سبزیجات وحتی گوشت خلاصه تنوع پختش زیاده مثلا توی ابادان روش پخت با بوشهر فرق داره ولی در کل همگی خوشمزه وعالیه
طرز تهیه...... ..
من واسه این مقدار پاکوره توی فیلم
یک لیوان ارد نخود تاکید می کنم منظورم ارد نخودچی نیست از آسیاب کردن نخود خام بدست میاد یکبار الک کنید با زرد چوبه وفلفل قرمز زیادتر چون باید تند باشه وپودرزیره وپودر تخم گشتیز و ادویه کاری را اضافه ومخلوط کنید بعد یک قاشق چایخوری بکینگ پودر اضافه وسپس کم کم اب ولرم را اضافه کنید . واگر داغ باشه خمیری می شه پس اب ولرم ومخلوط کرده تا غلظت مواد مثل توی فیلم باشه نسبتا شل وبعد پیاز اب گرفته وتره خرد شده را اضافه ومخلوط کنید اگر دبدید مواد سفت است با کمی اب ان را رقیق تر کنید اگر سفت باشه عین پخت پوک نمی شه ودر اخر نمک بزنید وحداقل بکساعت استراحت دهید ودر روغن داغ سرخ کنید باید مثل پنکیک هست که در زمان پخت سوراخهایی روش ایجاد می شه برگردونید تا طرف دیگش هم سرخ بشه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش #کیک_پذیرایی_نارگیلی😍😋🥥
کیک نارگیلی با عطر و طعم خاصش یک کیک پرطرفدار و پرفروش توی قنادیهاست.
مواد لازم:
تخممرغ: ۴ عدد
شکر: ۱ ل
آرد: ۲/۵ ل
آب یا شیر: ۱ ل
روغن: ۳/۴ ل
پودر نارگیل: ۳/۴ل
وانیل: ۱/۴ ق چ
بیکینگ پودر: ۲ ق م
.
برای گاناش:
خانه صبحانه: ۲۰۰ گرم
شکلات تختهای یا سکهای: ۸۰ گرم
🌿 تخممرغ، شکر و وانیل رو هفت دقیقه با دور تند همزن میزنیم تاپف کنه و کشدار و کرمرنگبشه.
🌿 آب و روغن رو اضافه میکنیم و پانزده ثانیه با دور کند میزنیم.
🌿 پودر نارگیل رو اضافه کرده و هفت ثانیه با دور کند میزنیم.
مواد خشک (آرد و بیکینگ پودر رو سه مرتبه الککرده) رو طی سه الی چهار مرحله ب بقیه مواد اضافه کرده و ب صورت دورانی هم میزنیم.
🌿 کف سینی فر رو کاغذ روغنی پهن میکنیم و مواد رو داخلش می ریزیم و به مدت ۴۰ الی ۴۵ دقیقه داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ د س گ قرار میدیم.
🌿 بعد از اینکه خنک شد ب صورت مربعی و ب اندازه دلخواه برش میزنیم.
🌿 گاناش رو مطابق فیلم درست کرده.
🌿اضلاع کیکها را ابتدا داخل گاناش و سپس داخل پودر نارگیل میزنیم.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیراشکی جعفری شوید
یه پیراشکی راحت و خوشمزه😍😋.
🍴مواد لازم🍴
آب ولرم : ۱ لیوان
شیر ولرم : نصف لیوان
ماست : ۲ قاشق
کره : ۱ قاشق
تخم مرغ : ۱ عدد
شکر : ۱ قاشق
خمیر مایه : ۱۰ گرم
نمک : ۱ قاشق مربا خوری
آرد : تقریباً ۵ لیوان
جعفری و شوید : مقداری
👩🍳طرز تهیه👩🍳
جعفري وشويد رو خيلی ريز خرد كنيد.
شير ولرم، شكر، خميرمايه و آب ولرم رو داخل ظرفی بريزيد بزاريد كنار.
داخل ظرفی گود تخم مرغ، كره، ماست، نمک رو مخلوط كنيد بعد خميرمايه رو كه آماده شده رو بهش اضافه كنيد منظورم تركيب شير و آب ، شكر و خميرمايه هست، بعد كه خوب مخلوط شد جعفری و شويد خرد شده رو اضافه كنيد و بعد آرد رو كم كم اضافه كنيد تا خميرتون شكل بگيره.
اين خمير رو در جای گرم يک ساعت استراحت بدين تا حجيم بشه بعد مثل تصوير قالب بزنيد و داخل روغن سرخ كنيد. برای داخل خمير از پنير موزرالا هم مي تونيد استفاده كنيد.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#هویج_پلو😍😋
هویج خلالی ریزشده ۴عدد
پیازیک عددمن ازیک قاشق غذاخوری پیازداغ استفاده کردم
کشمش ۳قاشق غذاخوری
آب نارنج ۲قاشق غذاخوری
نمک وادویه به میزان لازم
زعفران دم شده به میزان لازم
برنج ۴پیمانه
مرغ ۵تکه
من ازته دیگ گوجه استفاده کردم خیلی خوشمزس حتماامتحان کنید
برای ترشی این غذامن آب نارنج زدم میتونیدازآبلیمو ویارب انارهم استفاده کنید
.
.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا خونگی
برای خمیر :
1.5 لیوان آب گرم
1 قاشق چایخوری شکر
2 قاشق غذاخوری مخمر خشک فوری
1 قاشق چایخوری نمک
3.5 لیوان آرد 🌸 🌸 🌸
. مخمر و شکر و آب گرم را درون کاسه ورز بگذارید و مخلوط کنید. نمک و آرد را اضافه کرده و خوب ورز دهید. آرد را کم کم اضافه کنید. یک خمیر نرم درست کنید ، به مدت 1 ساعت بزارید تخمیر انجام بشه. خمیر را به سه قسمت مساوی تقسیم کرده و تکه های نازک را درست کنید. ابتدا سس پیتزا را بمالید. سپس پنیر چدار و سایر مواد را اضافه کنید. در فر 190 درجه بپزید تا قهوه ای طلایی شود. نکته مهم این که میتونید بدون فر هم درست کنید با گذاشتن در قابلمه رو شعله ملایم.
🔻 🔻🔻🔻🔻🔻
برای سس پیتزا؛
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 3-4 قاشق غذاخوری روغن زیتون مقدار کمی نمک فلفل دلمه ای پونه کوهی (در صورت تمایل می توانید کمی پودر فلفل قرمز و فلفل سیاه نیز در آن قرار دهید)؛
ممواد روی پیتزا
پنیر چدار یا موزارلا
گوجه فرنگی فلفل سبز فلفل قرمز سوسیس پخته شده و بیکن
حتما درست کنید عالیههه 😍
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دونات
♨️طرز تهیه :👇
برای این دستور حدودا به 500 گرم آرد سه صفر سه بار الک شده نیاز داریم،میزان آرد همیشه برای تهیه خمیر ها تقریبیه و تا جایی آرد را اضافه میکنیم که خمیر لطیف بشه ولی به دست نچسبه.
در کاسه ای 60 گرم کره نرم شده در دمای محیط+2عدد تخم مرغ به دمای محیط رسیده+نوک قاشق چایخوری وانیل+1/3پیمانه شکر+1پیمانه شیر ولرم را به هم مخلوط کنید.
1قاشق غذاخوری خمیر مایه خشک فوری(من مارک رضوی استفاده میکنم که از لوازم قنادی میتونید تهیه کنید)+1قاشق مرباخوری شکر را در ظرفی بریزید و 1/4 پیمانه آب ولرم(دمای آب کمی بیشتر از دمای بدن باشه و انگشت را نباید بسوزاند) اضافه و مخلوط کنید و روی ظرف را پوشانده،5 تا 7 دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه عمل آمده و کف کند.
خمیر مایه عمل آمده را به مخلوط شیر و تخم مرغ و...اضافه و آرد را کم کم بیفزایید و با قاشق چوبی مخلوط کنید(از قاشق فلزی استفاده نکنید چون باعث افت کیفیت خمیر میشه)آرد را تا جایی بریزید که خمیر در کاسه جمع بشه و بتونید اونو به سطح کار منتقل و ورز بدید.
روی سطح کار به صورت مویی آرد بپاشید و خمیر را برای 10 دقیقه ورز دهید...هر بار خیلی کم آرد بپاشید تا جایی که چسبندگی خمیر برطرف شده و نهایتا خمیر لطیفی به دست آید ولی به دست نچسبد.
خمیر را در کاسه چربی قرار دهید و رویش را با سلفون پوشانده و در جای گرم(من کنار شوفاژ گذاشتم) برای حدود 1 تا 2 ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر شود.بعد پف خمیر را با مشت بخوابانید و کمی آرد روی سطح کار بپاشید،هر بار کمی ازخمیر جدا کرده و با وردنه به ضخامت 3 تا 5 میلی باز کنید و با کاتر مخصوص دونات کاتر بزنید.
و خمیر را روی یک تکه کاغذ روغنی آرد پاشی شده قرار دهید و روی خمیر های کاتر خورده را بپوشانید و 45 دقیقه دیگه استراحت بدید تا حجم آنها دو برابرشود.
در ظرفی روغن بریزید و با حرارت ملایم روی گاز قرار دهید تا خوب داغ شود،یک تکه خمیر در روغن بیندازید هر زمان خمیر پف کرد و سریع روی روغن قرار گرفت یعنی روغن داغ و آماده سرخ کردن هست.
خیلی آرام دونات ها را یکی یکی کف دستتان برگردانید و کاغذ پشت آن را جدا کرده و بلافاصله در روغن بیندازید و سریع با قاشق مدام روغن داغ روی آن بریزید تا روی دونات هم خوب پف کرده و دو طرف را سرخ کنید تا طلایی شود.دوناتها را روی دستمال حوله ای بگذارید تا روغن اضافی اونها گرفته بشه و بعد در شکر بغلتانید.
روغن باید کامل داغ و حرارت کاملا ملایم باشه تا دونات ها مغزپخت و طلایی بشن
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نوشیدنی
#شیر_طالبی
این مقدار پنج ویا شش لیوان
طالبی متوسط یک عدد
شیر یک تا یک ونیم لیوان
بستنی سنتی وانیلی دو اسکوپ پر
گلاب دو الی سه قاشق
شکر سه قاشق عزیزانی که شیرین دوست ندارن میتونید شکر رو حذف کنید
طالبی رو پوست بگیرید خرد کنید حدود یک الی یکساعت ونیم بزارید داخل فریزیر
شیر هم بزارید داخل فریزیر اما نبنده
همه مواد رو داخل مخلوط کن بریزید آنقدر بزنید تا یکدست بشه عزیزان من ابتدا یک لیوان شیر ریختم اگه دیدید شیر طالبی غلیظه کم کم نصف دیگه لیوان بزنید.
اگه طالبی بره داخل فریزیر یخ لازم نداره اینجوری خوشمزه تره یخ کمی بی مزش میکنه.
بریزید تو لیوان سرو ونوش جان کنید اینجا یک اسکوپ بستنی بریزید دیگه نور علی نور 😋
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_با_سبزیجات_در_فر
3 عدد ران مرغ (بدون پوست) سبزیجات، دلخواه (سیب زمینی، فلفل سبز، گوجه گیلاسی، پیاز،..)
مواد سس:
2 قاشق غذاخوری ماست سفت 1 قاشق سوپ خوری سس سالسا
1 قاشق چایخوری عسل
نمک - فلفل سیاه
1 قاشق سوپخوری آویشن
1 قاشق چایخوری پودرکاری 3-4 قاشق غذاخوری روغن زیتون ، پاپریکا
2 حبه سیرپوره شده
طرزتهیه :
تمام مواد سس را کاملا باهم مخلوط کنید.
مرغ را در یک کاسه بزرگ گذاشته وبا این سس کاملاً آغشته کنید. روی ظرف راپوشانده وچند ساعت استراحت دهید. اگر زمان نداشتید 1 ساعت کافیست. رانها وسبزیجات دلخواه رادر فویل گذاشته ودر سینی قراردهید. حدود 40 دقیقه در فر ازقبل گرم شده بادمای190 درجه گذاشته تا پخته شوند.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
27.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
راز خوشرنگ شدن ترشی😍😋
❃❃❃❃❃❃❃❃❃❃❃❃❃❃❃❃❃❃❃
مواد لازم:
گل کلم🥦
هویج🥕
خیار🥒
موسیر🧄
کرفس🌱
فلفل سبز تند🌶
نمک🧂
زردچوبه🟡
من ( بادمجان🍆) نریختم ولی شما اگه میل دارید اضافه کنید
نکاتی که باید حتما رعایت کنید
۱- نسبت (۳ به ۱ ) برای سرکه و آب، یعنی سرکه سه برابر آب باشه با این ترکیب از تیزی سرکه گرفته شده و ترشی راحتر مصرف میشه
۲- آبی که قراره با سرکه ترکیب بشه حتما جوشیده و سرد شده باشه
۳- میزان زردچوبه بستگی به میزان گل کلم دارد
۴- اگه میزان کلم زیاد باشه نیاز هست هر دفعه که کلم به قابلمه میریزید کمی زردچوبه اضافه کنید تا همه کلم ها خوش رنگ باشند
۵- شعله گاز باید زیاد باشد
۶- مدت زمان انتظار ۳ تا ۴ هفته
۷- درب ظرف را کامل بسته ومحکم کنید تا هوا وارد ظرف نشود
۸- اجازه بدید زردچوبه داخل ظرف تهنشین شود و محلول آب و سرکه را به ظرف دیگر منتقل کنید تا خنک شود و همراه مابقی آب و سرکه بمواد اضافه کنید
۸- به هیچ عنوان زردچوبه تهنشین شده را وارد ترشی نکنید چون باعث کدر شدن زنگ زرد ترشی میشود واز شفافیت کار کم میکند
۹- از سرکه سفید استفاده کنید
🍔🥗#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ پرتقالی مجلسی😍😋
𖠁𖠁𖠁𖠁𖠁𖠁𖠁𖠁𖠁𖠁𖠁𖠁𖠁𖠁𖠁
مواد لازم
ران مرغ 🍗دو عدد
زعفران💛 به مقدار لازم
ادویه:نمک🧂 و فلفل🌶 و کمی پودر سیر🧄
کره🧈 ۵۰ گرم
پیاز رنده شده 🧅یک عدد
آب پرتقال شرکتی پالپ دار🍹🍊 بین ۲ تا ۳ لیوان
رنده پوست پرتقال 🍊حدود یک و نیم قاشق
🍊حتما روی مرغ ها برش ایجاد کنید مزه ها به خوردشون برن حواستون باشه برش ها خیلی عمیق نباشن
🍊مرغ این غذا خیلی نرم و خوشمزه میشه حتما با شعله کم حداقل بذارید بالای یک ساعت بپزه
🍊اگر بخواید از اب پرتقال طبیعی استفاده کنید حتما باید بهش شکر بزنید پس بهتره که کارخونه ایی استفاده کنید
🍊میتونید برای برنجتون زرشک رو با خلال پوست پرتقال سرخ کنید که جذاب تر بشه
🍔🥗
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماهی رو اینجوری باید طعم دارکنی 😋
مواد اولیه :زعفران دم شده (اگر نداشتی یا نبود از دارچین استفاده کن )،زرد چوبه ،نمک ،فلفل سیاه ،پولبیبر ،زنجبیل (اگر نداشتی پاپریکا بزن )،سیر تازه (اگر نداشتی پودر سیر یا حریره سیر)،پیاز رنده شده (اگر آب پیاز باشه تازه بهتره )اگر نداشتی پودر پیاز
نکته:تو مدت طعم دار کردن ماهی یک بار زیرو رو کنید که همه طعم دار بشه
نکته:شعله زیاد نباشه که رو سوز بشه موقع سرخ کردن کم هم نباشه که وا نره
🍕🌭
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_بادمجون
تلخی بادمجونا رو گرفتم و سرخ کردم
بعد به ترتیب پیاز نگینی فلفل سیر و گوشت چرخ کرده و ادویه هارم تفت دادم
(نمک،زردچوبه،فلفل سیاه،ادویه خورشتی،پولبیبر)همرو که تفت دادم پوره گوجه ریختم و زمان دادم تا آبش کشیده بشه سیب زمین ها رو هم ورقه ای سرخ کردم
🍕🌭
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر باشه🍮 شکلاتی باشه🍫
راحت و خوشمزه بدون فر و همزنم باشه🍭
چیا میخوایم؟پودر کاکائو نصف لیوان+شیر نصف لیوان،نشاسته ذرت نصف لیوان+شیر نصف لیوان
شیر ۴ لیوان+شکر ۵ ق غ،بیسکویت پتیبور ۱ بسته
حالا چرا ۳ تا شیر!
چون وقتی پودر کاکائو رو با شیر مخلوط میکنیم
واز اونور هم نشاسته ذرتو با شیر مخلوط میکنیم
و زمانیکه به مخلوط شیر و شکر اضافهشون میکنیم بافت دسر خیلی بهتر میشه😍
🍔🥗
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روکر انار😍😋
✻✻✻✻✻✻✻✻✻✻✻✻✻✻✻✻✻✻
مواد لازم:
پودر ژله آلواورا 🌱۱ بسته
پودر ژلاتین🥄 ۲ ق غ
انار قرمز و شیرین ❤️
خلال یا مغز پسته 💚
شیر 🥛۱/۵ لیوان
شکر 🍚نصف لیوان
نشاسته ذرت🌽 ۳/۴ ق غ
وانیل🌸 نوک ق چ.
بیسکوییت پتی بور 🍪۱ بسته
بستنی🍦 یا خامه صبحانه یا خامه قنادی
نکته ی مهم اینه که حتما بزاریدمواد از داغی بیوفته بعد بیسکوییتارو داخلش بریزید
وقتی مواد روکر خنک شد روی ژله بریزید و حداقل ۴/۵ ساعت بزارید یهچال بمونه
🍔🥗#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشی لبو و انار😍😋
موادلازم
لبوی پخته شده
انار
نمک.گلپر،نبات،سرکه
لبو های پخته شده رو مکعبی خرد کنید لایه لایه لبو و انار بریزید تو ظرفتون،بعد سرکه بریزید و در اخر نمک(۱ق غ خوری) ،گلپر(ق مربا خوری) ،یه تیکه نبات بریزید و یخچال بزارید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان دوست داری یا قطاب؟؟؟
بنظر خودمن ترکیب این دوتا میشه یه ترکیب بهشت
#نان_قطاب
مواد لازم
آرد:۲۵۰ گرم
شیر خشک: ۳۰ گرم
آب: ۱۸۰ گرم
خمیر مایه:۶ گرم
شکر:۱۵گرم
نمک:۴گرم
روغن مایع:۴۰ گرم
مواد میانی
پسته یا خلال پسته:۲ ق غ
خلال بادوم: ۲ ق غ
گردو : ۳۰ گرم
گلاب: یک ق غ
پودر هل : یک ق چ
پودر قند:۲ ق غ
استراحت اول: ۶۰ دقیقه
استراحت آخر: ۴۵ دقیقه
طرز تهیه:
⬅️آرد و الک کنید و با تمام مواد مخلوط کنید به مدت ده دقیقه حسابی ورز بدید خمیر و به مدت یک ۴۰ استراحت بدید
⬅️خمیر و به چونه های کوچک تقسیم کنید و ۵ دقیقه استراحت بدید
⬅️مواد میانی و باهم مخلوط کنید و کنار بزارید
⬅️دونه دونه چونه هارو کمی باز کنید از مواد میانی یک ق چ خوری وسطش بزارید و چونه کنید داخل قالب چرب شده بزارید
⬅️۵۰ دقیقه استراحت بدید رومال بزنید بزارید داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه
⬅️بعد از پخت روش پودر قند الک کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هیچ دلگرمی بالاتر
از این وجود نداره که
خدا همیشه همراه ماست...
" شب بخیر "
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو
🌹آغاز می کنیم
❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را
🌹با ذکر مقدس
❤️صلوات بر حضرت محمد (ص)
🌹و خاندان پاک و مطهرش
🌹❤️اللّهُمَّصَلِّعَلي
🌹❤️مُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد
🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همبرگر رستورانی 😍😋
◌❉◌❉◌❉◌❉◌❉◌❉◌❉◌❉◌❉◌❉◌
موادلازم:
گوشت برگر:٥٠٠ گرم(٣٠٠ گرم راسته گوساله🥩+٢٠٠ گرم قلوه گاه گوسفندي 🍖)
پياز 🧅:٢عدد متوسط
اب پياز🧅:٥غ ق
سس خردل🥣:١ق غ
سس كچاب🍅:١الي٢ ق غ
خامه صبحانه🥣:١ق غ سر پر
گردوي ريز خردشده:١٠ عدد
قارچ🍄🟫:٢٥٠ گرم
پنيرپيتزا🧀: به مقدار لازم
ادويه ها:
نمك🧂:١ق چ
فلفلسیاه🌶،پاپريكا🫑،پودرسير🧄،پودرپياز🧅،اورگانو🍃،پول بيبر🌶،جوز هندي:از همشون نصف قاشق چايخوري
براي سس مك دونالدي :
مايونز و خردل و كچاب🥣🍅 : از هركدوم ١ ق غ
روغن زيتون بدون بو🫒:١ق غ
نمك 🧂و فلفل🌶 و اورگانو🍃 نصف قاشق چايخوري
خيارشور نگيني خردشده🥒:٣عدد
❌قطر قالبي كه من استفاده كردم ١٣ بود و كاملا استاندارد هس اين اندازه
❌اورگانو یه نوع ادویس که میتونید از عطاریا یا لوازم قنادی فروشی تهیه کنید که برای درس کردن همبرگرو پیتزا خیلی کاربردیه طعمشو عالی میکنه
❌شاید باورتون نشه ولی با ۵۰۰ گرم گوشت میتونید ۵ تا همبرگر با وزن ۱۸۰ الی۲۰۰ گرمی دربیارید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لوبیا پلو 😋😍
مواد لازم:
لوبیا سبز خرد شده🫘 ۳پیمانه
گوشت تکه ای🥩 ۴۰۰گرم
سیر 🧄۳حبه
پیاز متوسط🧅 ۲عدد
گوجه فرنگی🍅 ۵عدد
اگر گوجه فرنگیت رنگ خوبی نداشت یک ق غ رب گوجه فرنگی اضافه کن.
زعفران دمکرده💛 به میزان لازم
چوب دارچین🪵
نمک🧂
فلفل سیاه🌶
پودر زیره
پودر هل🌺
پودر زنجبیل🫚
پودر میخک یا ۴تادونه خود میخک
پودر فلفل قرمز🌶
زردچوبه🟡
پودر گل سرخ🌹
پیاز و نگینی خرد کن و با زردچوبه و روغن تفت بده
سیر نده شده رو اضافه کن
گوشت و ادویه هارو اضافه کن و رنگ گوشت که تغییر کرد دو لیوان ابجوش اضافه کن و دو ساعت با حرارت کم بهش اجازه بده تا بپزه و آب به خورد گوشت بره.
لوبیاپلو خرد کن و جدا بپز و ابکش کن.
گوجه رو پوره یا رنده کن.
گوشت که پخت بهش زعفران دمکرده و نمک و گوجه فرنگیهای پوره شده رو اضافه کن.
آخر سر هم لوبیای تقریبا پخته شده رو اضافه کن و تمااااام،مواد لوبیاپلوت آماده ست.
برنج و دون تر از حد معمول ابکش کن و لوبیا پلوت و دم بزار.
بخار که از روی برنج بلند شد روش و آبجوش و کره بگیر و ۴۰دقیقه بهش زمان بده تا دم بکشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد مرغ و قارچ😍😋
اگه دنبال یه مزه متفاوت و خوشمزه برای مهمونی هاتون هستید این بسیاااار گزینه مناسبیه👌🏻
برای درست کردنش؛
یک عدد سینه مرغ آبپز شده و مکعبی خرد شده،
دو پیمانه قارچ پخته شده،
سه چهارم پیمانه زیتون خرد شده،
سه چهارم پیمانه هویج خلالی آبپز شده ،
نصف پیمانه ذرت و
ادویه( نمک، فلفل سیاه و پول بیبر) رو با سس مخلوط کنید و به مدت چند ساعت داخل یخچال بذارید.
برای سس؛
یک قاشق غذاخوری خامه صبحانه( قابل حذف)
۲ قاشق غذاخوری ماست یونانی و
۴ الی ۵ قاشق غذاخوری سس مایونز و سه حبه سیر رنده شده رو باهم ترکیب کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_نوروزی
#کوکیهای_پسته_و_بادام
🔷مواد لازم:
🔹کره ۲۲۵ گرم
🔹شکر ۱۴۰گرم
🔹زرده ی تخم مرغ ۱عدد
🔹اسانس بادام چند قطره(یا ۱/۴ ق.چ وانیلین)
🔹 آرد ۲۲۵ گرم
🔹نمک یه پینچ
🔹پودر بادام ۵۵ گرم
🔹پسته ریز خرد شده ۵۵ گرم
♨️طرز تهیه:
کره و شکر رو با همزن برقی بزنید تا صاف و سبک شود،سپس زرده و اسانس را اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدین تا مایه روشن شود.اینک آرد و نمک را بیفزایید و در آخر پودر بادام را ترکیب کرده و خمیر فراهم شده را در کیسه پلاستیکی گذاشته و ۳۰ الی ۶۰ دقیقه استراحت دهید.
فر را با دمای ۱۷۵درجه سانتیگراد روشن کنید. خمیر را بین دو کیسه به ضخامت ۳ تا ۴ میلی متر باز کنید. پسته ها را روی خمیر بپاشید و با وردنه کمی فشار دهید. کاتر دلخواه زده و در سینی مناسب بچینید. و به مدت تقریبی ۱۰ تا ۱۲ دقیقه یا تا زمانی که زیر کوکی ها طلایی شوند بپزید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد کلم پیچ
مواد لازم:
کلم پیچ : دو کاسه غذاخوری (یک فنجان هم کلم پخته)
گردوی ریز شده : سه قاشق غذاخوری
خیارشور ریز شده : سه عدد
شوید ریز شده : پنج قاشق
ذرت پخته: پنج قاشق
گوجه : دو عدد متوسط
هویج : یک عدد متوسط
سس + ماست: یک کاسه
نمک و فلفل: به مقدار کافی
طرز تهیه
ابتدا کلم پیچ رو ریز کنید و بشورید. به اندازه یک کاسه ماست خوری از کلم ها رو بپزید که در آخر به سالاد اضافه می کنید.
گوجه رو پوست بگیرید و ریز کنید. هویج، شوید، خیارشور و گردو رو هم ریز کنید.
مثل کلیپ ابتدا کلم رو توی ظرف بریزید. بعد سایر مواد رو اضافه می کنید. کلم های پخته شده رو هم اضافه کنید. این کار طعم سالاد رو تغییر میده. کلم پخته و خام دو طعم کاملا متفاوت دارند که مزه سالاد رو محشر می کنن.
درست کردن سس سفید: اگر نمیخواید سس سفید پرچرب استفاده کنید، یک فنجان ماست بهش اضافه کنید. فلفل و نمک رو هم به سس اضافه کنید تا خوش طعم تر بشه.
در آخر سس رو به سالاد اضافه کنید و نوش جان کنید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛