فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هیچ دلگرمی بالاتر
از این وجود نداره که
خدا همیشه همراه ماست...
" شب بخیر "
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو
🌹آغاز می کنیم
❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را
🌹با ذکر مقدس
❤️صلوات بر حضرت محمد (ص)
🌹و خاندان پاک و مطهرش
🌹❤️اللّهُمَّصَلِّعَلي
🌹❤️مُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد
🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
23.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نکات طلایی #تهچین مامان مهین پز😋
مواد لازم👇
دو تا سینه مرغ که با
پیاز، سیر ،برگ بو، نمک، فلفل، پولبیبر، زردچوبه و تخم گشنیز میذاریم دوساعت بپزه.
برنج ۴ پیمانه که دون تر از همیشه آبکش میکنیم
زرده تخم مرغ ۴عدد
ماست همزده که آب نداشته باشه یک تا یک ونیم لیوان(ماست سون کاله)
زعفران غلیظ نصف استکان
گلاب ۲تا۳ ق.غ
روغن مایع و کره آب شده ۱ لیوان
نمک،فلفل سیاه، پودر هل و پودر دارچین👍
همه رو با هم قاطی میکنیم و رو برنج میریزیم فقط باید آروم بهم بزنیم تا برنج خورد نشه👌
مواد طعم دار کردن مرغ بعد از ریش کردن که فوق العاده خوشمزش میکنه😍👇
دو سه قاشق ماست با آب یه لیموترش و پودرگل و دو سه قاشق از آب مرغ👌
پیازداغ فراوان برای بین ته چین.
.
✨همه نکات طلایی برای این ته چین مامان مهین پز بینظیر کامل تو ویدیو گفته شده
🦋
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه کیک متفاوت👌👌......
چون با هنر و خلاقیت خودت روش نقاشی کشیدی😋
#سس_برفی❄️
پودر ژلاتین ۱۰ گرم
آب برای ژلاتین ۶۵ گرم
شکر ۲۳۰ گرم
گلوکز ۵۰ گرم
وانیل ۱/۲ق چ
آب ۷۵ گرم
❄️این مقدار مواد برای دو کیک با قطر ۲۰ تا ۲۳ مناسبه
برای یک کیک مواد رو نصف کنید
❄️اگر سس سفت شد میتونید روی بخار گرم کنید و مجدد استفاده کنید
❄️بافت سس کشدار هست و مزه ای شبیه گز داره
❄️اگر میخواین خیلی شره نکنه بذارید چند دقیقه در دمای محیط خنک بشه بعد روی کیک بریزید.
❄️برای داشتن سس برفی رنگی موقع هم زدن، رنگ ژله ای دلخواه را به آن اضافه کنید
🔴برای حجم دادن به انارها با رنگ قرمز ژله ای بدون رقیق کردن یک طرف انارها بکشید تا تیره تر بشه و برای ایجاد برق روی انارها با قلم موی بدون رنگ مرطوب روی آنها کشیده تا کمی رنگش روشن تر بشه🔴
#کیک_وانیلی_ساده
آرد ۲۸۰ گرم
شکر ۲۰۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
روغن مایع پخت و پز ۱۴۵ گرم
شیر ۱۳۵ گرم
خامه صبحانه ۵۰ گرم
حذفش نکنید بافت خوبی به کیکتون میده
وانیل نصف ق چ
بکینگ پور ۲ ق چ
دما ی فر گازی ۱۸۰
دمای فر برقی ۱۷۰
مدت پخت تقریبا ۴۰ دقیقه
تخم مرغ.شکر و وانیل رو ۳تا۴ دقیقه با دور تند همزن میزنیم تا حجیم و کشدار بشه.
روغن و شیر و خامه را افزوده و ۲ دقیقه با دور کم مخلوط میکنیم.
آرد و ب پ الک شده را طی چند مرحله افزوده و با لیسک فولد کرده در قالب چرب شده ریخته و در فر از قبل گرم شده میپزیم
🦋
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
27.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_یخچالی
#کیک_هندوانه
یلدا
مواد لازم : 👇🏻
بیسکوییت پتی پور : 4 بسته، دوتا کاکائویی دوتا وانیلی
قهوه ی فوری : دو قاشق چایخوری
خامه ی صبحانه :یک بسته(200گرم)
پنیر خامه ای : 200 گرم
پودر قند : دو سوم لیوان
آب جوش : یک چهارم لیوان
پودر کاکائو: یک قاشق غذا خوری
برای تزیین: 👇🏻
خامه ی قنادی : 200گرم
رنگ خوراکی سبز : چند قطره
ژله ی بریلو : دو قاشق غذاخوری
آب : دو قاشق غذاخوری
شکلات اشکی
نکات : 👇🏻
💫حتما یک شب تا صبح بذارین یخچال بمونه تا بیسکوییت ها نرم بشن
💫برای تزیین خامه ی قنادی رو بذارین نیمه مذاب بشه و با همزن بزنین تا فرم بگیره و به یه مقدارش کمی رنگ خوراکی سبز اضافه کنین
💫برای روش ژله بریلو رو با آب کمی رقیق کنین و بریزین روش صاف کنین
💫اندازه ی قالب 18 تا20سانت باشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
78.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#چنگمال_کرمانی_پارت یک
مواد لازم
خرما هسته گرفته (بهتره از رطب استفاده نکنین)
نان محلی (کپو) (در کرمان به این نان ضخیم کپو (یا خورشیدی) میگن و اگه در دسترس نبود میتونین از تافتون یا سنگگ نرم استفاده کنین)
روغن حیوانی (از روغن مایع یا کنجد هم میشه استفاده کرد)
گردو و کنجد (دلخواه میشه از پسته و نارگیل هم استفاده کرد)
ادویه ها شامل دارچین، هل، زیره، بادیان (رازیانه) (ادویه چنگمال دلخواهه در کرمان از تخم گشنیز و سیاه دانه هم استفاده میکنن)
نوش جان 💖
🫔🫔🫔🫔🫔🫔🫔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
55.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ژله_بستنی_تکنفره
موادلازم:
پودرژله انار یک بسته
پودر ژله توت فرنگی یک بسته
پودرژله کیوی یک بسته
پودرژله موز یک بسته
پودرژله بلوبری یک بسته
پودرژله پرتغال یک بسته
(شمامیتونید ازهرپودرژله ای که دوست داریداستفاده کنید)
بستنی وانیلی یک بسته(۱لیتری)
طرزتهیه:
ابتدا بستنی وانیلی روبزارید درفضای اتاق تااب بشه.
حالا نصف هرپودرژله رو بانصف لیوان ابجوش حل کنید(روی بخارکتری قراردهید تاکاملا حل وشفاف بشه،روش بن ماری) وسپس بانصف لیوان بستنی وانیلی مخلوط کنید(من دراین قسمت زیادهم نزدم تادولایه بشه)ودر ظرف موردنظر بریزید(من دربستنی خوری ریختم)وسپس دریخچال میزاریم تاخودش وبگیره.
حالا نصف دیگه پودرژله هارو بانصف لیوان ابجوش به روش بن ماری حل کرده ومیزاریم کمی ازگرما بیفته وسپس روی ژله بستنی هامیریزیم ومجدد دریخچال گذاشته تاببندد.
دراخرهم روی اونهارو باهرچیزی که دوست دارید تزیین کنید.من باکیوی،توت فرنگی،انار،پرتغال،شکلات رنده شده،پودرپسته،برگهای سبز نعنا یا...تزیین کردم
نوش جان 💖
🍧🍧🍧🍧🍧🍧🍧#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
46.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#رولهای_کرپ_شکم_پر
مواد لازم
برای کرپ:
3 عدد تخم مرغ
10 گرم شکر
2 گرم نمک
12 میلی لیتر روغن دانه
250 میلی لیتر شیر
125 گرم آرد 00
برای پر کردن و تزئین:
شکلات تخته ای
کرم فندقی
طرز تهیه
تخم مرغ ها را با شکر و نمک بزنید. روغن دانه، شیر، آرد الک شده را اضافه کرده و مخلوط کنید.
خمیر را در تابه بریزید و کرپ ها را آماده کنید.
بعد از آماده شدن، روی هر کرپ یک تخته شکلات قرار دهید و آنها را گرد کنید.
رول ها را با خامه فندقی سرو کنید.
نوش جان 💖
🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
55.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#صبحانه
من این شیرینی رو برای صبحونه آماده کرده بودم ولی به نظرم برای عصرونه خیلی خیلی گزینه مناسب و راحتیه و حسابی با به لیوان چای دارچین میچسبه.
مواد لازم: یک تخم مرغ بزرگ، کمتر نصف لیوان شیر، یک لیوان سرخالی آرد، نصف ق چ وانیل، یک سوم لیوان شکر قهوه ای یا شکر سفید، کمتر از یک ق چ بیکینگ پودر، یک ق چ یا کمتر دارچین
( شیر رو کم کم بریزید، اگر مایه پنکیک رقیق بشه، به هردوطرف به یک اندازه خمیر نمیچسبه... یعنی موقع سرخ شدن، مایه از روی آناناس یا سیب سُر میخوره و میاد پایین. و وقتی میخواید طرف دوم رو سرخ کنید، روش هیچ مایه ای نیست که بخواد سرخ بشه و خلاصه خوشگل نمیشه)
برای تولد یا مهمونی هم میشه آماده شون کرد و مثل عکس اول، با شکلات های رنگی بن ماری شده تزیین ش کرد. برای اون شاخه سبز بالای آناناس، شکلات رو توی قیف میریزیم و چندتا خط مثل برگ یا شاخه، روی کاغذ روغنی میکشیم و اجازه میدیم تا سفت بشه و جداش کنیم
نوش جان 💖
🥞🥞🥞🥞🥞🥞🥞#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
30.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دسر_مجلسی_بدون_فر
خب اول یه پیمانه آب رو با یه پیمانه شکر روی حرارت بزارید تا شکر حل بشه و یه شربت یکدست آماده بشه
۲ قاشق کره رو ذوب کنید و بعد یه پیمانه آرد سمولینا داخلش بریزید
تفت بدین تا بوی خامی آرد گرفته بشه و رنگش تغییر کنه
حالا شربت آماده شده و یه پیمانه شیر رو داخلش بریزید
مرتب هم بزنید تا مواد به خورد هم برن
اونو داخل قالب مورد نظرتون بریزید و یکدستش کنید
۲ پیمانه شیر رو با ۲ قاشق شکر ، ۲ قاشق نشاسته ذرت و یه قاشق آرد روی اجاق بزارید و مرتب هم بزنید تا مواد غلیظ بشن و به قوام برسن
کمی هم عصاره وانیل یا وانیل شکری و ماست تازه داخلش بریزید و به خوبی اونا رو با هم میکس کنید
قبل اینکه کاملا سرد بشه داخل قالب روی لایه قبلی بریزیدش
یه ساعتی هم بهش زمان بدین تا سرد و هم دمای اتاق بشه
حالا برشش بزنید و با پودر پسته تزیینش کنید
این هم از این دسر فوری و راحت
نوش جان💖
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
45.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی_پسته_ای
مواد لازم
کره : ۱۲۵ گرم
پودر قند : ۳ قاشق غذاخوری
آرد : ۱/۵ لیوان
پودر پسته : نصف لیوان
شکلات برای تزیین: ۴۰ گرم
کره به دمای محیط رسیده با پودر قند الک شده با همزن میزنیم تا کاملا مواد با هم ترکیب بشه
آرد الک شده کم کم اضافه میکنم تا خمیر نرمی که به دست نمی چسبه به دست بیاد
پودر پسته اضافه کرده با خمیر کاملا ترکیب میکنیم
خمیر پهن کرده برش های مساوی تقسیم میکنیم
داخل فر از قبل گرم شده میزاریم در دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد چک کنید زیر شیرینی تغییر رنگ داد شیرینی هاتون پخته است
شکلات که به صورت بن ماری روی حرارت کتری آب کردیم
شیرینی ها بعد از خنکشدن داخل شکلات آب شده قرار میدیم و روش با پسته های خرد شده تزیین میکنیم
نوش جان 💖
🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
26.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#همبرگر_پنهان
موادلازم خمیر
آرد : ۳۰۰ گرم
شکر : ۱۰ گرم
خمیر مایه : ۱۰ گرم
نمک : ۵ گرم
روغن زیتون : ۲۰ گرم
آب ولرم : ۲۰۰ گرم
موادلازم
.
گوشت چرخ کرده : ۳۰۰ گرم
پیاز متوسط : ۱ عدد
نمک ، فلفل ، پودر سیر : به میزان لازم
نکات :
ممکنه خمیر یکم سفت بشه که با ورز دادن درست میشه اگر دستاتون درد میگیره میتونید از خمیرزن استفاده کنید
.آب پیاز حتما باید گرفته بشه تا موادتون هنگام سرخ شدن وا نره
.میتونید خمیر رو به چونه های مساوی تقسیم کنید و داخل فر بزارید بعد از پخت همبرگر رو وسطش قرار بدید
.قبل ازینکه روی نان همبرگر کنجد بریزید با آب یا روغن روی نان رو رومال کنید
نوش جان 💖
🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛