14.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آش اسفناج فوری🍲😋
این آش در عین سادگی خیلی مقویه و برای کسایی که سرماخوردن فوق العاس میتونید پیاز خام بریزین وسرخش نکنید و نعنا داغ هم نداشته باشه اگرم که مریض نیستین همین شکلی درستش کنید فوق العادس😍این اش با کشک خیلی خوشمزه ترمیشه😊
مواد لازم:اسفناج نیم کیلو،عدس نصف لیوان،برنج نصف لیوان،آب،بلغور گندم نصف لیوان،پیاز ۴ عدد ،نعنا ۲ ق غ،نمک، فلفل، زردچوبه
🍔🥗#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍓🍊🍍 #ژله_میوه_آجیلی ویژه یلدا 🍍🍊🍓🍌
یه ایده ی یلدایی همه چیز تمام خوشکل و خوشمزه .
💚برای درست کردن این خوشمزه ی جذاب به چند نوع میوه با رنگهای مختلف و چند مدل مغز نیاز داریم .
💚ابتدا ژلشو آماده میکنیم .
💚برای این قالب من از ۳ بسته ژله استفاده کردم که دوتاش آلوورا و یکیش هم آناناس بود .
💚پودر های ژله رو با ۴/۵ پیمانه آب جوش مخلوط کردم و خوب هم زدم تا کاملا ذرات ژله حل بشه .
💚از این زمان حدود یک ساعت ظرف رو در دمای محیط گذاشتم تا حرارتش و از دست بده .
💚وقتی ژله گرمی نداشته باشه خیلی سریع با رفتن توی یخچال خودشو میگیره .
💚حالا قالبمو به کمک یه ظرف دیگه به صورت کج ثابتش میکنم و کم کم از میوه ها و آجیل ها در جهات مختلف میریزم .
هر بار که یک لایه میوه یا آجیل گذاشتم یه لایه ی خیلی کم از ژله روش ریختم تا جایی که فقط کمک کنه میوه و آجیلم فیکس بشه .
اینجا حواستون باشه ژله زیاد نریزید که اگه زیاد بشه باعث میشه تا میاین قالب رو جابه جا کنید و داخل یخچال بزارید میوه ها توی ژله شناور بشن و جاهاشون تغییر کنه .
💚هر بار وقتی ژله کمی خودشو گرفت و نیم بند شد یه مرحله دیگه میوه یا آجیل میچینیم و این کار رو تا پر شدن قالب ادامه میدیم .
💚وقتی قالب پر شد بهتره ۲۴ ساعت به ژله استراحت بدین و بعد از قالب خارجش کنید .
💚این دسر فوق العاده خوشمزه و زیباس و برای یلدا به خاطر وجود میوه و آجیل خیلی ایده ی خوبی میتونه باشه .
💚واسه مهمونیاتون درستش کنید که میزتون و فوق العاده شیک میکنه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی_توت راحت ترین و خوشمزه ترینه مهم تراز همه یکی دوقلم مواد احتیاج داره😍
موادلازم:
۱ پیمانه بادام
نصف پیمانه پودر قند
عرق هل یا پودر هل به میزان لازم
گلاب به میزان لازم
رنگ خوراکی و زعفران به میزان لازم
شکر برای تزیین به میزان
🌸برای رنگ زرد من از زعفران دم کرده استفاده کردم
🌸وقتی پودر بادام پودرشده رو به سه یا چهار قسمت تقسیم کردیدکم کم پودر قند اضافه کنید تاجایی که میخواید شیرین باشه
🌸وقتی پوست بادام رو جدا کردید بزارید یه روز خشک بشه اگه خیس باشه خوب پودر نمیشه
🌸میتونید یه جای پودر قند از شکر استفادت کنید ولی با بادام ها داخل اسیاب بریزید تا با هم پودر بشن
گلاب رو تا جایی اضافه کنید ک نه مواد سفت باشه نه شل
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
11.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اين #دسر شيك براي شب يلدا درست كن 👌🏻👌🏻
مواد لازم:
ژله انار ۱بسته(بستگی به حجم قالبتون)
آب جوش ۲لیوان
انار دون شده
✅ پاناکوتا
شیر دو لیوان
به ازای هر یک لیوان شیر ۱ قاشق پودر ژلاتین
نوک قاشق وانیل
نصف ليوان شكر
خامه ١٠٠ گرم
شير به همراه شكر پودر ژلاتين با هم مخلوط بشه و حالت اسفنجي پيدا كنه بعد روي شعله ملايم بزاريد
مواد اصلا نبايد بجوشه
وقتي ازش بخار بلند شد يعني به اندازه كافي گرم شده شعله رو خاموش كنيد
خامه رو حتما گرم كنيد(بن ماري)بعد به مواد شيري اضافه كنيد
اگه خامه سرد به مواد اضافه بشه.پاناكوتا حالت ٢فاز ميگيره
حالا مواد رو از صافي رد كنيد و داخل ظرف يا قالب مورد نظر بريزيد
روشو با انار تزيين كنيد
يا چاپ خوراكي يا ميتونيد متن مورد نظر رو روي كاغذ روغني بنويسيد با شكلات بن ماري شده روش بنويسيد چند دقيقه داخل فريزر بمونه بعد از كاغذ جدا كنيد روي دسر بزاريد…..
خيلي شيك و مجلسي🥰
🦋#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_یلدایی😉🍉
هیچ نیازی هم به فر نداری با کمترین ابزار این خوشمزه یلدایی رو آماده کن😋❤
برای درست کردنش نیاز داریم به👇🏻
تخم مرغ ٣ عدد
شكر ۱ونیم پیمانه
وانیل ۱/۲ ق چ
شیر نصف پیمانه
روغن نصف پیمانه
آرد ۲ پیمانه
بکینگ پودر ۲ ق چ
دستور پخت😋🍉
تخم مرغ وشکر و وانیل را هم بزنید تا پفکی و کشدار بشه
شیر و روغن را اضاف وکمی هم بزنید آرد و بکینگ پودر روی مواد الک کنید و هم بزنید یکدست بشه
نصف مواد رو رنگ قرمز بزنید و نصف دیگر رو ۲ قسمت کنید یکی رنگ سبز بزنید یکی همون سفید بمونه
مواد قرمز رو تو قالبی که روغن و آرد پاشی کردید بریزید و در قابلمه که تا نصف قالب آب جوش ریختید ۱۰ دقیقه پخت کنید و مواد سبز و سفید را که در قیف ریختید مثل ويديو روى مواد قرمز پايپ كنيد و ۴۵ دقیقه ی دیگه پخت کنید.
نکات طلایی🌟💫
🔺حتما برای ٤٥ دقيقه پخت از دم كنى استفاده كنيد
🔺اگر طعم گلاب و هل دوست داريد از ٢ ق غ گلاب و ١/٢ق چ هل هم در اين د.ستور ميتوانيد استفاده كنيد
🔺قبل از خارج كردن از قابلمه با سيخ چوبى چك كنيد
🦋
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
28.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک روز مادر 😍
تخم مرغ ۳عدد، شکر یک لیوان سرخالی، وانیل نصف ق چ، شیر گرم نصف لیوان، روغن نصف لیوان، آرد دو لیوان، بیکینگ پودر دو ق م
مواد لازم برای خامه 👈خامه صبحانه نصف پاکت، پودر قند دو ق غ، پودر نارگیل دو ق غ
مواد لازم برای گل های ژله ای👈ژله الوورا یک بسته، ابجوش یک لیوان، خامه یک پاکت
قالب پخت کیک بیست سانتی هست
قالب پلاستیکی فقط با روغن مایع چرب کنید
برای پخت تو فر گازی دمای ۱۷۰ درجه بندت ۵۰ دقیقه فر برقی بیست درجه درجه کمتر بزارید
🦋
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
11.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینم یه پیش غذای جذاب و خوشمزه برای میزمهمونی هاتون🥰
#شارلوت_سالاد_ماکارونی
✅مواد لازم برای رول کالباس
نان باگت، ژامبون يا كالباس،سس مايونز
سر و ته باگت رو ببرين وسطش روباز كنين و خميرش رو بيرون بيارين بعد با يه وردنه يا ليوان نان رو صاف كنين سس مايونز به همه ي سطح نان بزنين و تمام سطح نان رو كالباس بچينين و دوباره روش سس بزنين و بعد رول كنين و داخل کیسه فریزر بزارين یک ساعت داخل يخچال بعدبرش بزنین
✅برای سالاد ماکارونی
ماکارونی فرمی یک بسته، هویج پخته نگینی۴عدد، خیارشور نگینی ۸عدد، کالباس۱۰برش، سیب زمینی نگینی پخته ۲عدد، مرغ پخته نگینی یا نخودفرنگی پخته به دلخواه
برای سس سالاد ماکارونی:
۵ قاشق سس مایونز +۲ قاشق سس خردل ملایم+ نمک و فلفل
🦋#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه کیک متفاوت👌👌......
چون با هنر و خلاقیت خودت روش نقاشی کشیدی😋
#سس_برفی❄️
پودر ژلاتین ۱۰ گرم
آب برای ژلاتین ۶۵ گرم
شکر ۲۳۰ گرم
گلوکز ۵۰ گرم
وانیل ۱/۲ق چ
آب ۷۵ گرم
❄️این مقدار مواد برای دو کیک با قطر ۲۰ تا ۲۳ مناسبه
برای یک کیک مواد رو نصف کنید
❄️اگر سس سفت شد میتونید روی بخار گرم کنید و مجدد استفاده کنید
❄️بافت سس کشدار هست و مزه ای شبیه گز داره
❄️اگر میخواین خیلی شره نکنه بذارید چند دقیقه در دمای محیط خنک بشه بعد روی کیک بریزید.
❄️برای داشتن سس برفی رنگی موقع هم زدن، رنگ ژله ای دلخواه را به آن اضافه کنید
🔴برای حجم دادن به انارها با رنگ قرمز ژله ای بدون رقیق کردن یک طرف انارها بکشید تا تیره تر بشه و برای ایجاد برق روی انارها با قلم موی بدون رنگ مرطوب روی آنها کشیده تا کمی رنگش روشن تر بشه🔴
#کیک_وانیلی_ساده
آرد ۲۸۰ گرم
شکر ۲۰۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
روغن مایع پخت و پز ۱۴۵ گرم
شیر ۱۳۵ گرم
خامه صبحانه ۵۰ گرم
حذفش نکنید بافت خوبی به کیکتون میده
وانیل نصف ق چ
بکینگ پور ۲ ق چ
دما ی فر گازی ۱۸۰
دمای فر برقی ۱۷۰
مدت پخت تقریبا ۴۰ دقیقه
تخم مرغ.شکر و وانیل رو ۳تا۴ دقیقه با دور تند همزن میزنیم تا حجیم و کشدار بشه.
روغن و شیر و خامه را افزوده و ۲ دقیقه با دور کم مخلوط میکنیم.
آرد و ب پ الک شده را طی چند مرحله افزوده و با لیسک فولد کرده در قالب چرب شده ریخته و در فر از قبل گرم شده میپزیم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
25.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میخوای بدونی موقعی که وقت نداری واسه مهمونی چی درست کنی؟😍
من سپیده هستم میخوام یه دستور سریع و پر طرفدار یادتون بدم 🤩
۲ لیوان آرد، ۱قاشق چایخوری نمک،۱۰۰ گرم کره، ۲ عدد تخم مرغ، مخلوط کنید
۳ قاشق غذاخودی جعفری خرد شده اضافه کنید با دست ورز بدید تا یکدست بشه
از خمیر به اندازه گرد یکسان جدا کنید
با دست بازش کنید
برای مواد میانی
پیاز، گوشت چرخکرده، جعفری، فلفل دلمه ای، ادویه، روی خمیر بریزید با دست خمیر ببندید
مطابق فیلم بهش شکل بدیدکف سینی فر کاغذ روغنی بندازید و پیراشکی ها بچینید
با تخم مرغ رومال کنید، بزارید داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه تا زمانی که طلایی بشه
اینم از پیراشکی های خوشمزمون که حاضر شد حتما این پیراشکی های خوشمزه امتحان کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوراک لوبیا و سبزیجات 🙋♀️🤪
من قارچ نداشتم ولی اگه داشتم حتما آخر کار اضافه میکردم ب غذا.
مواد اولیه:
لوبیای خشکم یک و نیم لیوان بود که دو روز خیسش کردم و دو تا پیاز، دو تا سیبزمینی و دوتا هویج و نصف لیوان نخودفرنگی، نصف لیوان ذرت و یکچهارم فلفل دلمه و دو قاشق رب و نمک و فلفل و زردچوبه بود.
درباره نونها هم که طعمدار کردنش با روغن زیتون و نمک و فلفل و آویشن و پودر سیر هست. اول نونتون رو بچشید اگه نمک داشت، نمکش رو کم بریزید و فقط پنج تا ده دقیقه در حد برشته شدن بذاریدش تو فر.
راستی میدونستید، خوراک لوبیاهای رشت بهشدت معروفه و صبحونه با یه سیخ کباب چنجه تقدیمش میکنن به مشتری؟
من عاشق این ترکیبم هرچند که شمالیها اصلا با این سبک و سیاق درست نمیکنن و لوبیاها فقط پیاز و سیب زمینی و رب داره.
شما چجوری خوراک لوبیا درست میکنید و کنارش چی میخورید؟
من بهش آبلیمو و روغن زیتون میزنم و طعمش عالی میشه.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
11.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اسم این #دسر( Dubai Esintisi)
هست از سه لایه تشکیل شده
به شدت خوشمزه است بریم که بسازیمش 👌🏽
برای لایه اول🌱
کادایف ۱۳۰ گرم
کره ۳۰ گرم
کره پسته۳ ق غ (اگه کره پسته شیرین بود شیر عسلی و حذف کتید یا کمتر بریزید)
(اگه کره پسته نداشتین قابل حذف هست )
شیر عسلی نصف قوطی
ارده یک چهارم لیوان
پودر پسته دو ق غ
لایه دوم مگنولیا 🌱
شیر ۳ لیوان
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
شکلات سکه ای سفید ۵۰ گرم
زرده تخم مرغ ۲ عدد
شکر نصف لیوان
ارد دو ق غ
نشاسته ۲ ق غ
وانیل یک پاکت
لایه ی آخر 🌱
۱۰۰ گرم خامه صبحانه
۱۰۰ گرم شکلات شیری
❤️نکته:کادایف و کره رو تفت بدید مواظب باشید نسوزه زیاد تفت ندید
❤️نکته:بعد بزارین از دما بیوفته کره پسته و شیر عسلی و پودر پسته و ارده رو اضافه کنید
❤️نکته:برای لایه ی دوم شیر ارد نشاسته ذرت شکر زرده و وانیل رو اضافه کنید بزارین روی حرارت با ییم مدام هم بزنید تا کاملا غلیظ بشه و بجوشه بعد حرارت رو خاموش کنید خامه و شکلات سفید رو اضافه کنید
لایه ی آخر 🌱
شکلات بریزین روی خامه بزارین روی کتری تا بنماری بشه
بعد طبق ویدئو بریزین داخل ظرف سرو مورد نظر بعد هرجور دوست داشتین تزیین کنید نوش جونتون باشه 🥰
🦋#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا مرغ و قارچ😍😋
مواد لازم:
یک عدد سینه مرغ🍗
قارچ🍄 ۱۰۰گرم
پنیر پیتزا🧀
سوسیس🥓
فلفل دلمه رنگی🫑
ذرت پخته شده🌽
گوجه فرنگی🍅
زیتون سبز🫒
ادویه ها
(نمک🧂 وفلفل قرمز و سیاه🌶 ،اوریگانو یا آویشن🍃،پودر پیاز 🧅و پودر سیر🧄،زردچوبه ،پاپریکا،کمی پودر تخم گشنیز🍀)
برای سس:
سس کچاپ،خردل
فر باید حتما از قبل روشن و گرم باشه
دمای ۲۲۰درجه به مدت ۲۰تا ۲۵دقیقه برای طلایی شدن پنیر ۲دقیقه گریل بالا بزنید .
زیاد سطح روی پیتزا خشک نشه چون پنیر کش نمیاد.
مواد لازم خمیر پیتزا:
آرد🥡 ۲۰۰گرم
آب ولرم💧۱۴۰گرم(داغ نباشه)
روغن زیتون🫒 ۲ق غ
شکر 🍚۵گرم(یک ق چ)
نمک🧂 ۵گرم(یک ق چ)
خمیر مایه خشک فوری🥄 ۵گرم (یک ق مرباخوری)
آب ولرم و خمیر مایه و شکر ترکیب کنید آرد الک شده ونمک اضافه کنید با هم مخلوط و ۵دقیقه ورز بدید بعد روغن زیتون روهم اضافه کنید خمیر کمی چسبناکی داشته باشه.روشو بپوشانید و یک ساعت استراحت بدید.بعد استراحت خمیر رو پهن کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛