فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه کیک متفاوت👌👌......
چون با هنر و خلاقیت خودت روش نقاشی کشیدی😋
#سس_برفی❄️
پودر ژلاتین ۱۰ گرم
آب برای ژلاتین ۶۵ گرم
شکر ۲۳۰ گرم
گلوکز ۵۰ گرم
وانیل ۱/۲ق چ
آب ۷۵ گرم
❄️این مقدار مواد برای دو کیک با قطر ۲۰ تا ۲۳ مناسبه
برای یک کیک مواد رو نصف کنید
❄️اگر سس سفت شد میتونید روی بخار گرم کنید و مجدد استفاده کنید
❄️بافت سس کشدار هست و مزه ای شبیه گز داره
❄️اگر میخواین خیلی شره نکنه بذارید چند دقیقه در دمای محیط خنک بشه بعد روی کیک بریزید.
❄️برای داشتن سس برفی رنگی موقع هم زدن، رنگ ژله ای دلخواه را به آن اضافه کنید
🔴برای حجم دادن به انارها با رنگ قرمز ژله ای بدون رقیق کردن یک طرف انارها بکشید تا تیره تر بشه و برای ایجاد برق روی انارها با قلم موی بدون رنگ مرطوب روی آنها کشیده تا کمی رنگش روشن تر بشه🔴
#کیک_وانیلی_ساده
آرد ۲۸۰ گرم
شکر ۲۰۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
روغن مایع پخت و پز ۱۴۵ گرم
شیر ۱۳۵ گرم
خامه صبحانه ۵۰ گرم
حذفش نکنید بافت خوبی به کیکتون میده
وانیل نصف ق چ
بکینگ پور ۲ ق چ
دما ی فر گازی ۱۸۰
دمای فر برقی ۱۷۰
مدت پخت تقریبا ۴۰ دقیقه
تخم مرغ.شکر و وانیل رو ۳تا۴ دقیقه با دور تند همزن میزنیم تا حجیم و کشدار بشه.
روغن و شیر و خامه را افزوده و ۲ دقیقه با دور کم مخلوط میکنیم.
آرد و ب پ الک شده را طی چند مرحله افزوده و با لیسک فولد کرده در قالب چرب شده ریخته و در فر از قبل گرم شده میپزیم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میخوای بدونی موقعی که وقت نداری واسه مهمونی چی درست کنی؟😍
من سپیده هستم میخوام یه دستور سریع و پر طرفدار یادتون بدم 🤩
۲ لیوان آرد، ۱قاشق چایخوری نمک،۱۰۰ گرم کره، ۲ عدد تخم مرغ، مخلوط کنید
۳ قاشق غذاخودی جعفری خرد شده اضافه کنید با دست ورز بدید تا یکدست بشه
از خمیر به اندازه گرد یکسان جدا کنید
با دست بازش کنید
برای مواد میانی
پیاز، گوشت چرخکرده، جعفری، فلفل دلمه ای، ادویه، روی خمیر بریزید با دست خمیر ببندید
مطابق فیلم بهش شکل بدیدکف سینی فر کاغذ روغنی بندازید و پیراشکی ها بچینید
با تخم مرغ رومال کنید، بزارید داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه تا زمانی که طلایی بشه
اینم از پیراشکی های خوشمزمون که حاضر شد حتما این پیراشکی های خوشمزه امتحان کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوراک لوبیا و سبزیجات 🙋♀️🤪
من قارچ نداشتم ولی اگه داشتم حتما آخر کار اضافه میکردم ب غذا.
مواد اولیه:
لوبیای خشکم یک و نیم لیوان بود که دو روز خیسش کردم و دو تا پیاز، دو تا سیبزمینی و دوتا هویج و نصف لیوان نخودفرنگی، نصف لیوان ذرت و یکچهارم فلفل دلمه و دو قاشق رب و نمک و فلفل و زردچوبه بود.
درباره نونها هم که طعمدار کردنش با روغن زیتون و نمک و فلفل و آویشن و پودر سیر هست. اول نونتون رو بچشید اگه نمک داشت، نمکش رو کم بریزید و فقط پنج تا ده دقیقه در حد برشته شدن بذاریدش تو فر.
راستی میدونستید، خوراک لوبیاهای رشت بهشدت معروفه و صبحونه با یه سیخ کباب چنجه تقدیمش میکنن به مشتری؟
من عاشق این ترکیبم هرچند که شمالیها اصلا با این سبک و سیاق درست نمیکنن و لوبیاها فقط پیاز و سیب زمینی و رب داره.
شما چجوری خوراک لوبیا درست میکنید و کنارش چی میخورید؟
من بهش آبلیمو و روغن زیتون میزنم و طعمش عالی میشه.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسم این #دسر( Dubai Esintisi)
هست از سه لایه تشکیل شده
به شدت خوشمزه است بریم که بسازیمش 👌🏽
برای لایه اول🌱
کادایف ۱۳۰ گرم
کره ۳۰ گرم
کره پسته۳ ق غ (اگه کره پسته شیرین بود شیر عسلی و حذف کتید یا کمتر بریزید)
(اگه کره پسته نداشتین قابل حذف هست )
شیر عسلی نصف قوطی
ارده یک چهارم لیوان
پودر پسته دو ق غ
لایه دوم مگنولیا 🌱
شیر ۳ لیوان
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
شکلات سکه ای سفید ۵۰ گرم
زرده تخم مرغ ۲ عدد
شکر نصف لیوان
ارد دو ق غ
نشاسته ۲ ق غ
وانیل یک پاکت
لایه ی آخر 🌱
۱۰۰ گرم خامه صبحانه
۱۰۰ گرم شکلات شیری
❤️نکته:کادایف و کره رو تفت بدید مواظب باشید نسوزه زیاد تفت ندید
❤️نکته:بعد بزارین از دما بیوفته کره پسته و شیر عسلی و پودر پسته و ارده رو اضافه کنید
❤️نکته:برای لایه ی دوم شیر ارد نشاسته ذرت شکر زرده و وانیل رو اضافه کنید بزارین روی حرارت با ییم مدام هم بزنید تا کاملا غلیظ بشه و بجوشه بعد حرارت رو خاموش کنید خامه و شکلات سفید رو اضافه کنید
لایه ی آخر 🌱
شکلات بریزین روی خامه بزارین روی کتری تا بنماری بشه
بعد طبق ویدئو بریزین داخل ظرف سرو مورد نظر بعد هرجور دوست داشتین تزیین کنید نوش جونتون باشه 🥰
🦋#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا مرغ و قارچ😍😋
مواد لازم:
یک عدد سینه مرغ🍗
قارچ🍄 ۱۰۰گرم
پنیر پیتزا🧀
سوسیس🥓
فلفل دلمه رنگی🫑
ذرت پخته شده🌽
گوجه فرنگی🍅
زیتون سبز🫒
ادویه ها
(نمک🧂 وفلفل قرمز و سیاه🌶 ،اوریگانو یا آویشن🍃،پودر پیاز 🧅و پودر سیر🧄،زردچوبه ،پاپریکا،کمی پودر تخم گشنیز🍀)
برای سس:
سس کچاپ،خردل
فر باید حتما از قبل روشن و گرم باشه
دمای ۲۲۰درجه به مدت ۲۰تا ۲۵دقیقه برای طلایی شدن پنیر ۲دقیقه گریل بالا بزنید .
زیاد سطح روی پیتزا خشک نشه چون پنیر کش نمیاد.
مواد لازم خمیر پیتزا:
آرد🥡 ۲۰۰گرم
آب ولرم💧۱۴۰گرم(داغ نباشه)
روغن زیتون🫒 ۲ق غ
شکر 🍚۵گرم(یک ق چ)
نمک🧂 ۵گرم(یک ق چ)
خمیر مایه خشک فوری🥄 ۵گرم (یک ق مرباخوری)
آب ولرم و خمیر مایه و شکر ترکیب کنید آرد الک شده ونمک اضافه کنید با هم مخلوط و ۵دقیقه ورز بدید بعد روغن زیتون روهم اضافه کنید خمیر کمی چسبناکی داشته باشه.روشو بپوشانید و یک ساعت استراحت بدید.بعد استراحت خمیر رو پهن کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هیچ دلگرمی بالاتر
از این وجود نداره که
خدا همیشه همراه ماست...
" شب بخیر "
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو
🌹آغاز می کنیم
❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را
🌹با ذکر مقدس
❤️صلوات بر حضرت محمد (ص)
🌹و خاندان پاک و مطهرش
🌹❤️اللّهُمَّصَلِّعَلي
🌹❤️مُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد
🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نکات طلایی #تهچین مامان مهین پز😋
مواد لازم👇
دو تا سینه مرغ که با
پیاز، سیر ،برگ بو، نمک، فلفل، پولبیبر، زردچوبه و تخم گشنیز میذاریم دوساعت بپزه.
برنج ۴ پیمانه که دون تر از همیشه آبکش میکنیم
زرده تخم مرغ ۴عدد
ماست همزده که آب نداشته باشه یک تا یک ونیم لیوان(ماست سون کاله)
زعفران غلیظ نصف استکان
گلاب ۲تا۳ ق.غ
روغن مایع و کره آب شده ۱ لیوان
نمک،فلفل سیاه، پودر هل و پودر دارچین👍
همه رو با هم قاطی میکنیم و رو برنج میریزیم فقط باید آروم بهم بزنیم تا برنج خورد نشه👌
مواد طعم دار کردن مرغ بعد از ریش کردن که فوق العاده خوشمزش میکنه😍👇
دو سه قاشق ماست با آب یه لیموترش و پودرگل و دو سه قاشق از آب مرغ👌
پیازداغ فراوان برای بین ته چین.
.
✨همه نکات طلایی برای این ته چین مامان مهین پز بینظیر کامل تو ویدیو گفته شده
🦋
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه کیک متفاوت👌👌......
چون با هنر و خلاقیت خودت روش نقاشی کشیدی😋
#سس_برفی❄️
پودر ژلاتین ۱۰ گرم
آب برای ژلاتین ۶۵ گرم
شکر ۲۳۰ گرم
گلوکز ۵۰ گرم
وانیل ۱/۲ق چ
آب ۷۵ گرم
❄️این مقدار مواد برای دو کیک با قطر ۲۰ تا ۲۳ مناسبه
برای یک کیک مواد رو نصف کنید
❄️اگر سس سفت شد میتونید روی بخار گرم کنید و مجدد استفاده کنید
❄️بافت سس کشدار هست و مزه ای شبیه گز داره
❄️اگر میخواین خیلی شره نکنه بذارید چند دقیقه در دمای محیط خنک بشه بعد روی کیک بریزید.
❄️برای داشتن سس برفی رنگی موقع هم زدن، رنگ ژله ای دلخواه را به آن اضافه کنید
🔴برای حجم دادن به انارها با رنگ قرمز ژله ای بدون رقیق کردن یک طرف انارها بکشید تا تیره تر بشه و برای ایجاد برق روی انارها با قلم موی بدون رنگ مرطوب روی آنها کشیده تا کمی رنگش روشن تر بشه🔴
#کیک_وانیلی_ساده
آرد ۲۸۰ گرم
شکر ۲۰۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
روغن مایع پخت و پز ۱۴۵ گرم
شیر ۱۳۵ گرم
خامه صبحانه ۵۰ گرم
حذفش نکنید بافت خوبی به کیکتون میده
وانیل نصف ق چ
بکینگ پور ۲ ق چ
دما ی فر گازی ۱۸۰
دمای فر برقی ۱۷۰
مدت پخت تقریبا ۴۰ دقیقه
تخم مرغ.شکر و وانیل رو ۳تا۴ دقیقه با دور تند همزن میزنیم تا حجیم و کشدار بشه.
روغن و شیر و خامه را افزوده و ۲ دقیقه با دور کم مخلوط میکنیم.
آرد و ب پ الک شده را طی چند مرحله افزوده و با لیسک فولد کرده در قالب چرب شده ریخته و در فر از قبل گرم شده میپزیم
🦋
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
27.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_یخچالی
#کیک_هندوانه
یلدا
مواد لازم : 👇🏻
بیسکوییت پتی پور : 4 بسته، دوتا کاکائویی دوتا وانیلی
قهوه ی فوری : دو قاشق چایخوری
خامه ی صبحانه :یک بسته(200گرم)
پنیر خامه ای : 200 گرم
پودر قند : دو سوم لیوان
آب جوش : یک چهارم لیوان
پودر کاکائو: یک قاشق غذا خوری
برای تزیین: 👇🏻
خامه ی قنادی : 200گرم
رنگ خوراکی سبز : چند قطره
ژله ی بریلو : دو قاشق غذاخوری
آب : دو قاشق غذاخوری
شکلات اشکی
نکات : 👇🏻
💫حتما یک شب تا صبح بذارین یخچال بمونه تا بیسکوییت ها نرم بشن
💫برای تزیین خامه ی قنادی رو بذارین نیمه مذاب بشه و با همزن بزنین تا فرم بگیره و به یه مقدارش کمی رنگ خوراکی سبز اضافه کنین
💫برای روش ژله بریلو رو با آب کمی رقیق کنین و بریزین روش صاف کنین
💫اندازه ی قالب 18 تا20سانت باشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
78.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#چنگمال_کرمانی_پارت یک
مواد لازم
خرما هسته گرفته (بهتره از رطب استفاده نکنین)
نان محلی (کپو) (در کرمان به این نان ضخیم کپو (یا خورشیدی) میگن و اگه در دسترس نبود میتونین از تافتون یا سنگگ نرم استفاده کنین)
روغن حیوانی (از روغن مایع یا کنجد هم میشه استفاده کرد)
گردو و کنجد (دلخواه میشه از پسته و نارگیل هم استفاده کرد)
ادویه ها شامل دارچین، هل، زیره، بادیان (رازیانه) (ادویه چنگمال دلخواهه در کرمان از تخم گشنیز و سیاه دانه هم استفاده میکنن)
نوش جان 💖
🫔🫔🫔🫔🫔🫔🫔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
55.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ژله_بستنی_تکنفره
موادلازم:
پودرژله انار یک بسته
پودر ژله توت فرنگی یک بسته
پودرژله کیوی یک بسته
پودرژله موز یک بسته
پودرژله بلوبری یک بسته
پودرژله پرتغال یک بسته
(شمامیتونید ازهرپودرژله ای که دوست داریداستفاده کنید)
بستنی وانیلی یک بسته(۱لیتری)
طرزتهیه:
ابتدا بستنی وانیلی روبزارید درفضای اتاق تااب بشه.
حالا نصف هرپودرژله رو بانصف لیوان ابجوش حل کنید(روی بخارکتری قراردهید تاکاملا حل وشفاف بشه،روش بن ماری) وسپس بانصف لیوان بستنی وانیلی مخلوط کنید(من دراین قسمت زیادهم نزدم تادولایه بشه)ودر ظرف موردنظر بریزید(من دربستنی خوری ریختم)وسپس دریخچال میزاریم تاخودش وبگیره.
حالا نصف دیگه پودرژله هارو بانصف لیوان ابجوش به روش بن ماری حل کرده ومیزاریم کمی ازگرما بیفته وسپس روی ژله بستنی هامیریزیم ومجدد دریخچال گذاشته تاببندد.
دراخرهم روی اونهارو باهرچیزی که دوست دارید تزیین کنید.من باکیوی،توت فرنگی،انار،پرتغال،شکلات رنده شده،پودرپسته،برگهای سبز نعنا یا...تزیین کردم
نوش جان 💖
🍧🍧🍧🍧🍧🍧🍧#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
46.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#رولهای_کرپ_شکم_پر
مواد لازم
برای کرپ:
3 عدد تخم مرغ
10 گرم شکر
2 گرم نمک
12 میلی لیتر روغن دانه
250 میلی لیتر شیر
125 گرم آرد 00
برای پر کردن و تزئین:
شکلات تخته ای
کرم فندقی
طرز تهیه
تخم مرغ ها را با شکر و نمک بزنید. روغن دانه، شیر، آرد الک شده را اضافه کرده و مخلوط کنید.
خمیر را در تابه بریزید و کرپ ها را آماده کنید.
بعد از آماده شدن، روی هر کرپ یک تخته شکلات قرار دهید و آنها را گرد کنید.
رول ها را با خامه فندقی سرو کنید.
نوش جان 💖
🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
55.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#صبحانه
من این شیرینی رو برای صبحونه آماده کرده بودم ولی به نظرم برای عصرونه خیلی خیلی گزینه مناسب و راحتیه و حسابی با به لیوان چای دارچین میچسبه.
مواد لازم: یک تخم مرغ بزرگ، کمتر نصف لیوان شیر، یک لیوان سرخالی آرد، نصف ق چ وانیل، یک سوم لیوان شکر قهوه ای یا شکر سفید، کمتر از یک ق چ بیکینگ پودر، یک ق چ یا کمتر دارچین
( شیر رو کم کم بریزید، اگر مایه پنکیک رقیق بشه، به هردوطرف به یک اندازه خمیر نمیچسبه... یعنی موقع سرخ شدن، مایه از روی آناناس یا سیب سُر میخوره و میاد پایین. و وقتی میخواید طرف دوم رو سرخ کنید، روش هیچ مایه ای نیست که بخواد سرخ بشه و خلاصه خوشگل نمیشه)
برای تولد یا مهمونی هم میشه آماده شون کرد و مثل عکس اول، با شکلات های رنگی بن ماری شده تزیین ش کرد. برای اون شاخه سبز بالای آناناس، شکلات رو توی قیف میریزیم و چندتا خط مثل برگ یا شاخه، روی کاغذ روغنی میکشیم و اجازه میدیم تا سفت بشه و جداش کنیم
نوش جان 💖
🥞🥞🥞🥞🥞🥞🥞#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
30.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دسر_مجلسی_بدون_فر
خب اول یه پیمانه آب رو با یه پیمانه شکر روی حرارت بزارید تا شکر حل بشه و یه شربت یکدست آماده بشه
۲ قاشق کره رو ذوب کنید و بعد یه پیمانه آرد سمولینا داخلش بریزید
تفت بدین تا بوی خامی آرد گرفته بشه و رنگش تغییر کنه
حالا شربت آماده شده و یه پیمانه شیر رو داخلش بریزید
مرتب هم بزنید تا مواد به خورد هم برن
اونو داخل قالب مورد نظرتون بریزید و یکدستش کنید
۲ پیمانه شیر رو با ۲ قاشق شکر ، ۲ قاشق نشاسته ذرت و یه قاشق آرد روی اجاق بزارید و مرتب هم بزنید تا مواد غلیظ بشن و به قوام برسن
کمی هم عصاره وانیل یا وانیل شکری و ماست تازه داخلش بریزید و به خوبی اونا رو با هم میکس کنید
قبل اینکه کاملا سرد بشه داخل قالب روی لایه قبلی بریزیدش
یه ساعتی هم بهش زمان بدین تا سرد و هم دمای اتاق بشه
حالا برشش بزنید و با پودر پسته تزیینش کنید
این هم از این دسر فوری و راحت
نوش جان💖
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
45.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی_پسته_ای
مواد لازم
کره : ۱۲۵ گرم
پودر قند : ۳ قاشق غذاخوری
آرد : ۱/۵ لیوان
پودر پسته : نصف لیوان
شکلات برای تزیین: ۴۰ گرم
کره به دمای محیط رسیده با پودر قند الک شده با همزن میزنیم تا کاملا مواد با هم ترکیب بشه
آرد الک شده کم کم اضافه میکنم تا خمیر نرمی که به دست نمی چسبه به دست بیاد
پودر پسته اضافه کرده با خمیر کاملا ترکیب میکنیم
خمیر پهن کرده برش های مساوی تقسیم میکنیم
داخل فر از قبل گرم شده میزاریم در دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد چک کنید زیر شیرینی تغییر رنگ داد شیرینی هاتون پخته است
شکلات که به صورت بن ماری روی حرارت کتری آب کردیم
شیرینی ها بعد از خنکشدن داخل شکلات آب شده قرار میدیم و روش با پسته های خرد شده تزیین میکنیم
نوش جان 💖
🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
26.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#همبرگر_پنهان
موادلازم خمیر
آرد : ۳۰۰ گرم
شکر : ۱۰ گرم
خمیر مایه : ۱۰ گرم
نمک : ۵ گرم
روغن زیتون : ۲۰ گرم
آب ولرم : ۲۰۰ گرم
موادلازم
.
گوشت چرخ کرده : ۳۰۰ گرم
پیاز متوسط : ۱ عدد
نمک ، فلفل ، پودر سیر : به میزان لازم
نکات :
ممکنه خمیر یکم سفت بشه که با ورز دادن درست میشه اگر دستاتون درد میگیره میتونید از خمیرزن استفاده کنید
.آب پیاز حتما باید گرفته بشه تا موادتون هنگام سرخ شدن وا نره
.میتونید خمیر رو به چونه های مساوی تقسیم کنید و داخل فر بزارید بعد از پخت همبرگر رو وسطش قرار بدید
.قبل ازینکه روی نان همبرگر کنجد بریزید با آب یا روغن روی نان رو رومال کنید
نوش جان 💖
🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حلوای_هویج
مواد لازم
هویج 500 تا 600 گرم
گلاب 1پیمانه
میتوانید از مخلوط آب و گلاب استفاده کنید ولی من کل 1 پیمانه رو گلاب استفاده کردم
شکر 1 پیمانه
بسته به ذائقه تا 2 پیمانه میتوانید شکر اضافه کنید
زعفران دمکرده غلیظ به میزان لازم
آرد 1 پیمانه
از آرد نول یا سه صفر(آرد قنادی) استفاده کنید
روغن مایع نصف پیمانه
کره 30 گرم
دستور تهیه
ابتدا هویج را با مقداری آب بپزید پوره کنید.
گلاب+شکر +زعفران را در ظرفی روی حرارت کاملا ملایم قرار دهید تا شکر حل شود
شربت نباید بجوشد
آرد را در تابه الک کرده با حرارت ملایم حدود 30 دقیقه تفت دهید تا خامی آن برطرف شود
دقت کنید حرارت ملایم باشد تا رنگ آرد تغییر نکند.
بعد از اینکه آرد را تفت دادید از تابه خارج کرده و روغن مایع و کره را در تابه بریزید تا گرم شوند.
سپس آرد تفت داده شده را دوباره الک کرده و به تابه برگردانید و هم بزنید تا در روغن یکدست شود.
سپس پوره هویج را اضافه و هم بزنید تا یکدست شود.
شربت را در سه مرحله اضافه کنید.
شربت را با حرارت کم اضافه میکنیم مدام روی حرارت ملایم هم بزنید تا شربت به خورد حلوا برود و حلوا وسط ظرف جمع شود
نوش جان💖
🥮🥕🥮🥕🥮🥕🥮
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنکیک 😍😋
✅مواد پنکیک باید قبل از پخت نیم ساعت توی محیط استراحت بکنه. یکبار این نکته رو رعایت کن ببین پنکیک هات چقدر عالی میشن.
اگه #پنکیک وانیلی میخواید درست کنید پودر کاکائو رو حذف و به جاش آرد جایگزین کنید.
آرد: ۱ پیمانه
بیکینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری استاندارد
نمک: ۱/۸ قاشق چایخوری استاندارد
پودر کاکائو: ۲ قاشق غذا خوری استاندارد
تخم مرغ به دمای محیط رسیده: ۱ عدد
وانیل: ۱/۴ قاشق چایخوری
شکر: ۳ قاشق غذا خوری
روغن مایع ۲قاشق غذا خوری
به جای روغن میتونید از ۴۰گرم کره ذوب شده وبه دمای محیط رسیده، استفاده کنید.
شیر به دمای محیط رسیده ۱ پیمانه
✅دقت کنید که موقع ترکیب کردن مواد خشک و خیس خیلی زیاد ملات رو هم نزنید وگرنه بیکینگ پودر غیر فعال میشه و پنکیک پف نمیکنه.
⭕️بعد از اینکه مواد پنکیک آماده شد روی ظرف رو بپوشانید و ۳۰ دقیقه در دمای محیط استراحت بدید وبعد بپزید.
❌حرارت گاز متوسط باشه ولی تابه به خوبی داغ شده باشه. از تابه خوب و نچسب استفاده کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوفته_سیب_زمینی😍😋
400 گرم گوشت چرخکرده
4 قاشق غذاخوری آرد سوخاری
1 پیاز کوچک رنده شده 1 حبه سیر
1 تخم مرغ کوچک
4-5 شاخه جعفری ، ریز خرد شده
1 قاشق چایخوری نمک
1/2قاشق چایخوری زیره
1/4قاشق چایخوری فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری فلفل قرمز
10-12 سیب زمینی ریز
1 قاشق غذاخوری روغن
1/2 قاشق غذاخوری کره
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1/2قاشق غذاخوری رب فلفل
1/2 قاشق چایخوری آویشن
1.5 لیوان آب
نمک،فلفل
مواد کوفته را در یک کاسه بریزید و خوب ورز دهید. با دست نم دار به اندازه گردو برداشته ،فرم دهید و در سینی فر بچینید سپس سیب زمینی های کوچک را از وسط نصف کنید و بین کوفته ها قرار دهید،برای آماده کردن سس، کره و روغن را در قابلمه کوچکی گرم کنید،رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و با هم تفت دهید آب و ادویه ها را اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد،بعد از روی حرارت بردارید و روی کوفته و سیب زمینی بریزیدسینی را در فر از قبل گرم شده با حرارت 190 درجه برای حدود 40 دقیقه گذاشته تا سیب زمینی ها نرم شوند،سپس 10 دقیقه گریل را روشن کنید تا روی آن برشته شود و گرم سرو کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جوجه کباب 😍😋
آسون ترین و خوشمزه ترین جوجه کباب که تو تابه درست میشه😍
واقعا درست کردنش آسونه یه بارم امتحانش کنی دیگه عاشقش میشی و همیشه درستش میکنی😋
سینه ی مرغ یک عدد
زعفران دم کرده سه ق غ
ماست سه ق غ
پیاز یک عدد
کره یک ق غ
نمک و فلفل
طرز تهیه: درست کردنش خیلی راحته فقط کافیه سینه مرغو مربعی برش بزنی و پیاز و ماست و زعفرون و ادویه رو بهش اضافه کنی و بذاری دوسه ساعت داخل یخچال استراحت کنه
تو این فاصله کته رو هم درست کنید برنج و اب ونمک و روغن وترکیب کنید بذارید رو حرارت کم به مدت چهل دقیقه تا یک ساعت تا حاضر بشه
حالا جوجه ها رو به سیخ چوبی بکشید توی تابه یا صفحه گریل داغ بچینید و دو طرفش ترکیب کره و زعفرون و بزنید بذارید با حرارت کم کامل مغزپخت بشه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کتلت_مرغ😍😋
مطمئنم همه خوششون میاد امتحانش کنید😍
مواد لازم:
سیب زمینی آبپز ۱ عدد
نصف سینه مرغ ریش ریش شده
۲ غدد تخم مرغ
نمک صورتی
آرد سوخاری ۲ ق غ
ادویه
شوید خشک ۲ ق غ
طرز تهیه:
۱ عدد سیب زمینی آبپز و سرد شده رو رنده کنید
بهش نصف سینه مرغ ریش ریش شده
۲ عدد تخم مرغ
ارد سوخاری
نمک صورتی
ادویه
شوید خشک
اضافه و خوب یکدست کنید
از مواد تو دست شکل بدید و داخل روغن داغ دوطرفش رو سرخ کنید
اینم از یه کتلت لذیذ 😋
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_گردویی😍😋
2 عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر
نصف پاکت بکینگ پودر (5 گرم و یا 1.5 ق چ)
1.5 لیوان آرد
1 استکان شیر (100 گرم)
100 گرم مارگارین (کره هم میشه)
برای روی کیک:
1 لیوان گردوی ریز خرد شده
2 ق غ شکر
80 گرم مارگارین (و یا کره)
2 ق غ شیر
ابتدا برای روی کیک تمام مواد را داخل ماهیتابه بریزید و روی اجاق تا وقتی که مارگارین آب شود هم بزنید. برای مایه کیک تخم مرغ، شکر و مارگارین که در دمای اتاق نرم شده را خوب هم بزنید تا به قوام خامه برسد. شیر ، آرد و بکینگ پودر را اضافه کنید و تا وقتی که یکدست شود هم بزنید. مایه کیک را داخل قالب 26 سانتی که با مارگارین چرب کردین بریزید سپس مواد رویی را روی تمام قسمتهای مایه کیک بریزید. داخل فر 160 درجه به مدت 35_30 دقیقه بپزید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلوچه_کشمشی😍😋
برای ۱۰ عدد
تخم مرغ ۱ عدد
شکر ۱۲۰ گرم (تقریبا نصف لیوان)
کره ۱۰۰ گرم
ماست ۸۰ گرم (۳ تا ۴ ق غ)
آرد سفید ۳۰۰ گرم (۲ لیوان)
بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م)
وانیل ۱/۴ ق چ
کشمش ۳ تا ۴ ق غ
همه مواد به دمای محیط برسه کره و شکر رو با همزن خوب زدم. تخم مرغ رو اصافه کردم و با همزن خوب زدم. وانیل هم ریختم ماست رو اضافه کردم یک دقیقه با همزن زدم آرد و بیکینگ پودر رو الک کردم و داخل مواد ریختم و مخلوط کردم. با دست خمیر رو جمع کردم ورز دادن نمی خواد ممکنه کمی چسبنده باشه ایراد نداره آرد زیاد نریزیدکشمش رو هم با آردمخلوط کردم وداخلش ریختم اگر دیدین کمی چسبنده است یک ربع تا نیم ساعت یخچال خمیر رو بزارین بهتر میشه از خمیر گوله هایی برداشتم و کف دستم کمی پهن کردم و داخل سینی چیدم اگر دیدین نمیتونین کار کنین و چسبنده است کمی دستتون رو آغشته به روغن کنین فر هم از یک ربع قبل روشن کردم سینی رو در طبقه وسط فر با دمای ۱۷۰درجه ۲۰الی۲۵دقیقه قرار دادم حتما خودتون چک کنین آخر هم یکی دو دقیقه گریل بالا رو روشن کردم تا روی کلوچه کمی تغییر رنگ بده
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تاࢪت_پودینگ_ناࢪنگی
این شیࢪینے بوۍ پاییز میدہ ❤️🔥🥳
مواد لازم :
🌸بࢪاۍ خمیࢪتاࢪت
آࢪد ۱۸۰ گࢪم
پودࢪ قند ۵۰ گࢪم
پودࢪ بادام ۲۰ گࢪم
ڪࢪہ ۷۰ گࢪم و
زࢪدہ تخم مࢪغ ۱ عدد
وانیل نصف قاشق چایخوࢪی
آب ولرم نصف لیوان(به اندازه ای که خمیرنرم ولطیفی درست بشه)
🌸بࢪاۍ پودینگ
تخم مࢪغ یڪ عدد
خامہ ۲۰۰ گࢪم و پودࢪ قند ۵۰ گࢪم
آبلیمو ۱ قاشق چایخوࢪی
کمی وانیل
آب ناࢪنگے ۳ قاشق غذاخوࢪی
نشاستہ ذࢪت ۲ قاشق غذاخوࢪی
#نکات
❌آب روکم کم به خمیراضافه کنید و، ورزبدین تاخمیرتون لطیف ومنسجم بشه
❌خمیࢪنیازبہ استࢪاحت نداࢪہ.
❌همہ موادࢪوباهمزن خوب مخلوط ڪنید تایڪدست بشنـ
❌دماۍ پخت: ۱۷۰وبمدت ۳۰تا ۳۵دقیقہ
❌بعدازبیࢪون آوࢪدن ازفࢪ اجازہ بدین شیࢪینے زداغے بیفتہ، بعدباالڪ ࢪوش پودࢪقندبپاشین و....
♡♡♡♡♡♡♡♡نوش جانتون♡♡♡♡♡♡♡♡
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛