eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
#کیک_فنجونی #آشپزی_خاص 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
مواد اصلی آرد (حدود 400گرم )۲.۵ پیمانه تخم مرغ ۲ عدد روغن مایع ۳ قاشق غذا خوری شیر ۱ قاشق غذا خوری خمیر مایه فوری ۱ قاشق غذا خوری شکر ۳ قاشق غذا خوری آب ۱/۴ پیمانه نمک ۱ پنس وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری مواد لازم کرم پیراشکی : شیر ۲ پیمانه شکر ۱ پیمانه سرخالی آرد ۴ قاشق غذا خوری وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری گلاب ۱ قاشق چای خوری طرز تهیه آب رو ولرم می کنیم برای به عمل آوردن خمیر مایع آب باید نه زیاد داغ و نه خنک باشه دست بزنیم توش گرماش رو حس کنیم ولی دستمون نسوزه آب و ۱ قاشق چایخوری آرد و شکر رو مخلوط می کنیم خمیر مایع رو می ریزیم روش و مخلوط می کنیم یه در رو ظرف می زاریم و ۱۰ دقیقه کناری می زاریم تا عمل بیاد (برای عمل آوردن خمیر مایع از ظرف چینی استفاده شود ) تخم مرغ و شکر و وانیل و نمک و شیر و روغن رو با هم خوب مخلوط می کنیم و وانیل رو اضافه می کنیم و در آخر خمیر مایع عمل اومده رو اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم در اینجا کم کم به مایعات آرد اضافه می کنیم برای من دو نیم لیوان کمتر برد ممکنه برای شما کمتر یا بیشتر آرد ببره چون بستگی به آب خور آرد داره زیاد آرد اضافه نکنین که خمیرتون سفت بشه کلا حدود ۴۰۰ گرم آرد لازمه ولی بیشتر نمیشه پس حواستون باشه زیاد آرد اضافه نکنین بعد یه خمیر لطیف بدست میاد روش رو با یه پاکت فریزر بپوشونین رو خمیر نه رو در ظرف بعد یه حوله بندازیت روش و در یک جای گرم به مدت ۱ ساعت استراحت بدین (من تو کابینت گذاشتم ) بعد خمیرتون رو سطحی که چرب کردین نازک پهن کنین نازک نازک هم نه ها بعد مستطیلی به اندازه دلخواه برش بزنین و وسطش مقداری کرم بریزین و یه طرف خمیر رو بندازین رو کرم با آب کمی خمیر رو تر کنین طرف دیگه خمیر رو بندازین روش (آب باعث میشه دو لبه بهم بچسبه ) بعد سطح خمیر رو با روغن مایع چرب کنین و به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه یه بار دیگه استراحت بدین این استراحت دوم خیلی مهمه بعد روغن رو رو گاز با حرارت ملایم گرم کنین روغن نباید داغ داغ باشه که خمیرتون زود سرخ شه و توش خمیر بمونه قشنگ با حرارت ملایم سرخشون کنین پیراشکی باید تو روغن زیاد سرخ بشه زمانی که می خواین سرخ کنین مداوم اون رو زیر و رو کنین تا یک دست سرخ بشه برای کرم : همه مواد رو با هم قشنگ مخلوط کنین و رو حرارت گاز بزارین تا جوش بیاید سپس حرارت رو کم کنین و مداوم هم بزنین که خوب پخته و غلیظ بشه و بعد از رو گاز بر دارین بزارین سرد شه و استفاده کنین 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
#پیراشکی_دانمارکی #آشپزی_خاص 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
#همبرگر خونگی🍔🍔 گوشت دوبار چرخ شده نیم کیلو آردسوخاری 1/2پیمانه (نصف تند نصف ساده) زرده تخم مرغ 2عدد پیاز یک عدد درشت سیر ۲ حبه جعفری ساطوری شده۱ ق ♨️همه ی مواد رو باهم مخلوط کنید حسابی چنگ بزنید وبعدبه قسمت های مساوی تقسیم کنید پهن کنید وروی کاغذ روغنی بذارید وبگذارید یخچال یا فریزر #آشپزی_خاص 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
درآخرین روز بهمن ماه برای تک تکون🌴🌹 ازخدا میخوام آخرین غم ها آخرین مشکلات آخرین بی پولی ها آخرین ناکامی ها را پشت سربگذارید🌴🌸 با امید به شروع بهترین ها #آشپزی_خاص 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
🍤 مواد لازم برای۴ نفر لوبیا چشم بلبلی ۵۰۰ گرم میگو (خشک) ۱/۲ پیمانه پیاز ریز خرد شده ۳/۴ پیمانه سیر رنده شده ۲ حبه نمک و فلفل به مقدار لازم روغن به مقدار لازم مواد میانی: میگو خرد شده ۱/۲ پیمانه پیاز رنده شده ۳/۴ پیمانه زنجبیل رنده شده ۱ قاشق چای خوری فلفل قرمز تند به مقدار لازم روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری نمک و فلفل به مقدار لازم ●طرز تهیه ۱- ابتدا لوبیا چشم بلبلی را یک شب خیس کنید و سپس پوست آنها را بکنید . میگو را نیز پوست بکنید و تمیز کنید و بشویید . سپس تمامی مواد را داخل غذاساز ریخته و به یک مایه نرم بدل کنید . نمک و فلفل اضافه کرده و مخلوط کنید تا یکدست شود . ۲- اکنون از آن به اندازه یک نارنگی معمولی برداشته و در کف دست ( و با کمی آب ) کوفته درست کنید . آن ها را داخل روغن فراوان غوطه ور کنید تا کاملا طلایی و سرخ شوند . ۳- سپس آنها را روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی جذب شود . حال مواد میانی را با روغن زیتون در یک تابه کمی تفت دهید نا نرم شوند و بعد نمک و فلفل آنرا اندازه کرده و بخار دهید تا زیردندان نیایند . بعد کناره آنها را کمی چاک دهید و مواد را داخل آن قرار دهید . ●سایر نکات شما میتوانید برای داخل و مواد میانی آن , از مواد دلخواه خود استفاده کنید . 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
#آکاراجه #آشپزی_خاص 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
موادلازم سینه مرغ : نیم کیلو آرد الک شده: نصف لیوان نمک، فلفل قرمز، فلفل سیاه، ادویه، پودر سیر هر کدام نصف قاشق مرباخوری تخم مرغ: یک عدد دلستر : نصف استکان روغن برای سرخ کردن طرز تهیه: ابتدا سینه مرغ رو برش بزنید. در یک ظرف مجزا ابتدا آراد، بکین پودر، نمک، فلفل، ادویه، پودر سیر و تخم مرغ رو باهم مخلوط کرده و بعد هم بهش دلستر رو اضافه کنید. سس بدست اومده رو خوب هم بزنید. تیکه های فیله مرغ رو توی سس بریزید و بذارید به مدت یک ساعت بمونه. بعد توی روغن سرخ کرده و با سیب زمینی سرخ شده و سس کچاپ یا سس سفید میل کنید. 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
#فيله_سوخارى #آشپزی_خاص 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
موادلازم گوشت مرغ چرخ کرده : نیم کیلوگرم قارچ خیلی ریز خرد شده : نیم کیلوگرم پیاز رنده شده با رنده درشت : یک عدد کوچک تخم مرغ : دو عدد درشت خرده نان : نصف پیمانه روغن زیتون : ۲ قاشق غذا خوری نمک و فلفل : به اندازه کافی آرد : نصف پیمانه طرز تهیه: قارچ را کمی در روغن تفت دهید. مرغ چرخ شده،قارچ،پیاز،تخم مرغ،خرده نان،نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. هر بار  به اندازه یک گردو  از مواد بردارید به شکل بیضی در بیاورید و هر دو طرف را در آرد بغلتانید. این کار را ادامه دهید تا  مواد تمام شود. روغن  را در ماهیتابه بریزید و به محض گرم شدن هر دو طرف را سرخ  و سرو کنید. 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
#کوکو_مرغ_و_قارچ #آشپزی_خاص 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
آشپزی خاص 🔷 طرز تهیه: تیکه های ماهی حلوا رو داخل مقداری آبلیمو و نمک بمدت یک ساعت و در یخچال استراحت دادم تا مزه دار بشه.بعد از داخل این محلول درآوردم روی حوله آشپزخونه گذاشتم تا اب اضافیش گرفته و‌خوب خشک بشه.حالا ۲ق غ آرد گندم رو با کمی زردچوبه،پودرسیر،نمک،پودر فلفل قرمز، مخلوط کردم تیکه های ماهی رو با این مواد کاور دادم .روغن رو داخل تابه ریختم گرم که شد یه دونه پیاز رو چهارقاچ کردم داخلش ریختم و بعدم تیکه های ماهی رو داخل تابه قرار دادم تا سرخ بشن.یه طرفش که سرخ شد برگردوندم تا اونطرفش هم سرخ بشه حرارت اولش کم نباشه وگرنه ماهی آب میندازه و نرم میشه و‌گوشتش تیکه میشه.بعد که دو طرفش خوب سرخ شد حرارت رو کم کردم تا قشنگ مغزپخت بشه.در اخر اون پیازها رو دور ریختم چون زیادی سرخ شده بودن.پیاز طعم و عطر خوبی به ماهی میده و از پخش شدن بوی ماهی سرخ شده جلوگیری میکنه. 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
#شوید_پلو_ماهی_حلوا #آشپزی_خاص 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
. سلام و صدسلام 😊 و بعدش یک راست بریم سراغ دستور یه برگر گیاهی فوق العاده یک و نیم لیوان عدس پخته و کاملا آب گرفته یک لیوان سویای خیس خورده ( در آبجوش یا شیر! ) یک پیاز کوچک یک تخم مرغ کوچک یک تا یک و نیم ق پودر نون یک ق سس سالسا ( سس آماده/ سس گوجه یا حتی رب) دو حبه سیر ( یا نصف قاشق پودر سیر) نمک و فلفل سیاه، کمی زنجفیل و دارچین همه مواد رو داخل غذاساز بریزید. مواد باید تو دست کامل فرم بگیره. به اندازه یک پرتقال از مواد بردارید و گرد کنید و شبیه برگر فرم بدید. دستتون رو کامل چرب یا با فرچه رو برگر ها رو روغن یا روغن زیتون بزنید. توی سینی فر ( یا روی فویل) بچینید و حدود سی تا چهل دقیقه در فر داغ 180 بپزید. اگه دوست دارید برشته بشه باز یکی دوبار در این زمان چربش کنید. بعد هم با احتیاط برگردونید و روی نون بگذارید. قطعا میشه تو ماهیتابه هم سرخ کرد. اما ممکنه اینقدر خوشگل و تپل باقی نمونه. و مثل یه کوکو خوشمزه بشه. 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
#برگر_گیاهی #آشپزی_خاص 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
✅ کیک شکلاتی 😋 ✍ مواد لازم: سه عدد تخم مرغ آرد : دو پیمانه در مجموع با پودر کاکائو پیمانه و نیم میشه آرد خالی حساب نکنید پودر کاکائو: نصف پیمانه( من از لوازم قنادی میگیرم و ترک هست که خیلیم تیره اس) شکر یکی و نصف پیمانه شیر : یک پیمانه روغن مایع : دو سوم پیمانه وانیل یک چهارم ق چ بکینگ پودر : دو ق چ 🍜 طرز تهیه: برای فر دمای صدو و هشتاد به مدت چهل الی چهل و پنج دقیقه چک کنید ابتدا شکر و وانیل و تخم مرغ رو پنج دقیقه بزنید تا حسابی کشدار و کرمی بشه بعد شیر وروغن رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بزنید در آخر ارد و بکینگ پودر و پودر کاکائو رو که سه بار الک کردید اضافه کنید و مخلوط کنید و در قالب بریزید من ظرفم و با کره صبحانه چرب کردم خیلیم راحت جدا شد بعد اینکه کیک خنک شد برش زدم و از قالب خارج کردم دویست گرم خامه قنادی رو که فریز داشتم بیرون گذاشنم تا نرم بشه بعد با همزن انقدر زدم تا فرم بگیره و ریختم توی قیف و به دو مدل خامه زدم و تزیین کردم. 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
#کیک_شکلاتی #آشپزی_خاص 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
مواد لازم: تخم مرغ ٣عدد ارد ٧٥گرم نشاسته ذرت ٢ق س یا ٢٥گرم بگینگ پودر ١/٤ق م وانیل کمی پودر قند ٨٥گرم زرده و سفیده رو جدا میکنیم سفیده را با نصف پودردقند زده تا کاملا فرم بگیره .زرده را بابقیه پودر قند به همراه وانیل میزنیم تا کرم رنگ بشه اردو بکینگ پودر رو با هم سه مرتبه الک میکنیم ودر سه مرحله آرد و سفیده رو به زرده اضافه میکنیم.یعنی اول کمی مخلوط آرد به زرده اضافه کرده دورانی مخلوط میکنیم بعد کمی سفیده بعد دوباره کمی آرد و به همین ترتیب تا مواد تمام شه. دورانی و ارام هم میزنیم سینی را کاغذ روغنی انداخته مواد رو با قیف در سینی ریخته روی انها پودر قند میریزیم در فر از پیش گرم شده با دمای ١٧٥ درجه به مدت ١٥ دقیقه میپزیم. بعداز خنک شدن با خامه پر میکنیم و پودر پسته. و یا کاکائو میریزیم نوش جان 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
#شیرینی_لطیفه #آشپزی_خاص 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
یک عدد پیاز رو نگینی خرد میکنیم و با کمی روغن تفت میدیم بعد گوشت رو اضافه کرده و با فلفل سیاه و زردچوبه با حرارت ملایم تفت میدهیم بعد کمی رب اضافه کرده و با گوشت و پیاز حسابی تفت میدهیم تا خامیش گرفته بشه ب.حدود دو تا سه لیوان اب اضافه کرده با دو یا سه تا لیمو عمانی میزاریم بپزه . بعد بادمجون ها رو پوست گرفته از طول به چند قسمت مساوی برشش میزنیم .(سر بادمجونارو بزارین بمونه تا هنگام پخت له نشه)تو اب و نمک میزاریم نیم ساعتی بمونه تا تلخیش بره بعد آبکش میکنیم بعد سرخشون میکنیم. گوشتای پخته شده و بادمجونارو تو تابه ای میچینیم و یکم از آب گوشتمون مریزیم روش و یه قاشق هم زعفران و نمکشو اندازه میکنیم و حرارت رو کم میکنیم تا خورشتمون جابیوفته( در صورت دلخواه میتونین از آبلیمو یا آبغوره یا غوره به جای لیمو استفاده کنین) 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
#خورشت_بادمجون #آشپزی_خاص 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
۵عدد تخم مرغ با یک ونیم پیمانه شکر ونصف قاشق مربا خوری وانیل ۱۰ دقیقه هم زدم بعد ی پیمانه شیر اضافه کردم چن ثانیه هم زدم بعد ی پیمانه سر خالی روغن مایع اضافه کردم چن ثانیه هم زدم بعد سه پیمانه ارد با یک ونیم قاشق غذا خوری بگینگ پودر سه بار الک کردم ‌کم کم ب موادمون اضافه کردم.بعد ته قالب وچرب کردم دو سه قاشق از مواد گرفتم با ی قاشق شیر با یکی دو قاشق پودر کاکائو هم زدم بعد مواد کیک وداخل قالب ریختم نصفشو بعد یکم از مواد کاکائویی ریختم رو مواد ی اروم هم زدم .بعد بقیه مواد ریختم بعد دوباره یک دو قاشق از مواد کاکائویی ک مونده ریختم روش کمی البته خیلی کم هم زدم ک یکم ترکیب بشه حالت رگه رگه بشه.بعد میزاریم داخل فر ک از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ ب مدت ۶۰ دقیقه. کیک خوشمزه ولطیف مون امادست.نوش جوووووون😋😋 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
#کیک_ساده #آشپزی_خاص 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
🍮🍪🌰🍯🍫🍦 مواد لازم: شیر 4 لیوان بیسکویت پتی بور 1 بسته( ترجیحا کاکائویی) شکر 6 قاشق غذاخوری نوتلا یا هر نوع شکلات صبحانه 3 قاشق غذاخوری کاسترد 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو 4 قاشق غذاخوری کره 50 گرم خامه صبحانه 1 بسته پودر کارامل 2 بسته پودر قند 1 قاشق مرباخوری طرزتهیه: ابتدا بیسکویت ها رو کاملا پودر میکنیم میزاریم کنار و بعد کره و شیر و یک بسته کارامل و کاسترد و شکر و پودر کاکائو رو داخل قابلمه ریخته و مخلوط میکنیم و میزاریم روی حرارت و شکلات صبحانه نوتلا رو اضافه میکنیم ومدام هم میزنیم تا جوش بییاد و سپس بیسکویت های پودر شده رو اضافه میکنیم و هم میزنیم وسریع حرارت رو خاموش میکنیم( نباید زیادی غلیظ بشه ) و میزاریم کمی از حرارت بیفته و سپس به بوسیله گوشتکوب برقی یا مخلوط کن مواد رو کاملا صاف و یکدست میکنیم و میریزیم داخل ظرف سرو و سطحشو صاف میکنیم و به دلخواه کمی پودر گردو روش میریزیم و میزاریم یخچال به مدت تقریبا دو ساعت تا خودشو بگیره ودر اخر یک بسته پودرکارامل و خامه صبحانه و پودر قند با هم مخلوط کرده و با همزن خوب هم میزنیم تا حجمش زیاد و کمی سبک و پفکی بشه اما فرم نگیره ودر آخرخامه کارامل روی مواد شکلاتی میریزیم و سطحش رو صاف میکنیم و به دلخواه با پسته و نوتلا تزیین میکنیم و باز میزاریم یخچال تا کاملا خودشو بگیره و جا بیفته 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
#دسر_کاراملی_شکلاتی #آشپزی_خاص 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳