eitaa logo
آشپزی خاص
95.1هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
41.1هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
آرد 2/5 ليوان تخم مرغ 4 عدد روغن مایع 3/4 ليوان شکر 3/4 ليوان شیره خرما 1/2 ليوان آب جوش 1/2 ليوان بکینگ پودر یک ق غذاخوري وانیل یک ق چايخوري زرده و سفيده تخم مرغ رو از هم جدا كرده سفيده را ميزنيم تا كمي پف كند سپس نصف مقدار شكر رو كم كم در حين هم زدن به سفيده اضافه ميكنيم و تا جايي ميزنيم كه سفيده از ظرف نريزد زرده تخم مرغ و مابقي شكر و وانيل رو ميزنيم تا كرم و كشدار بشه شيره رو با آب جوش مخلوط كرده و به زرده و شكر اضافه ميكنيم و با دور تند همزن ميزنيم روغن مايع را نيز اضافه كرده سي ثانيه هم ميزنيم آرد و بكينگ پودر رو باهم دوبار الك ميكنيم براي بار سوم با الك طي سه مرحله به مواد كيك اضافه كرده با ليسك مخلوط ميكنيم سپس سفيده تخم مرغ رو نيز اضافه كرده با ليسك بصورت دوراني آروم هم ميزنيم داخل قالب رو از قبلا با مخلوط آرد، روغن مايع و روغن جامد كه از هركدام به اندازه مساوي بايد باشه چرب ميكنيم مايع كيك رو داخل قالب ريخته با درجه ١٨٠ بمدت ٤٠ الي ٤٥ دقيقه ميپزيم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_شیره_خرما #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
‍ ✅ کاسه های گوشتی😋 ۴۰۰ گرم گوشت چرخکرده رو با یک عدد پیاز رنده شده و۳ قاشق غذاخوری سر صاف ارد سوخاری ونمک وفلفل وزردچوبه خوب ورز دادم تا چسبناک ومنسجم بشه ونیم ساعت تو یخچال استراحت دادم وبعد ته قالب های کوچک تارت رو چرب کردم واز گوشت رو به چند قسمت تقسیم کردم که بستگی به اندازه قالبتون داره کمی از گوشت رو ته قالب ودیواره های قالب پهن کردم وبا دست خوب فشار دادم ودوره هاشو مرتب کردم وتو فر ۲۰۰ درجه نیم ساعت گذاشتم تا گوشت خوب بپزه وابش کشیده بشه وسرخ بشه بعد به راحتی از قالب در میاد ومن تو کاسه های گوشتی رو با سیب زمینی سرخ کرده پر کردم وبا برنج سرو کردم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کاسه_های_گوشتی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شامی گیلانی مواد لازم ۴ نفر ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم گوشت قرمز ترجیحا گوسفندی بدون چربی (یا مخلوط گوساله و گوسفند) ۱/۲ پیمانه نخود ۱/۲ پیمانه لوبیای سفید ۱ عدد پیاز ۳ عدد سیب زمینی متوسط پخته شده ۱ عدد تخم مرغ کوچک در صورت کم بودن اضافه کنید زرد چوبه، نمک و فلفل و کمی دارچین مراحل ۲ ساعت همه ی مواد را با ۳ تا ۴ لیوان آب می گذاریم تا بپزد (سیب زمینیها را میتوانید جداگانه هم بپزید)  نخود ولوبیا را ۵ تا ۶ ساعت از شب قبل تا صبح می خیسانیم وچند بار آبش را عوض می کنیم  همه ی مواد را می پزیم البته خیلی هم نپزد که شل شود، اگر نپخت ولی آب آن کم بود کمی آب جوش داخل قابلمه می ریزیم باید در آخرآبش به خوردش رود و آبی در قابلمه نباشد. در این زمان حرارت را خیلی کم می کنیم. خیلی مواظب باشیم تا ته نگیرد و بوی سوختگی ندهد،حرارت را خاموش کرده و قابلمه را برمی داریم و می گذاریم تا خنک شود. سپس سیب زمینی ها را پوست کنده و با بقیه ی مواد بجز گوشت با چرخ گوشت له می کنیم ،(گوشت را نیز ریش ریش کرده و اضافه میکنیم میتوانید گوشت راهم چرخ کنید)  ۱ عدد تخم مرغ را داخل آن می شکنیم و مخلوط می کنیم،زیاد نباید ورز دهیم چون بد شکل می شود. باید حالت کشدار داشته باشد،  داخل دست به اندازه یک پرتقال بر داشته مثل یک نعلبکی گرد آن را پهن می کنیم در وسط آن را با انگشت سوراخی ایجاد می کنیم. ابتدا در روغن داغ بعد حرارت را کم می کنیم تا که طلا یی شود ولی نسوزد (اگر مایه شل بود می توان کمی آرد نخود چی به آن اضافه کرد). سعی کنید تخم مرغ بزرگ نباشد چون شل می کند، (این شامی را با لپه هم درست می کنند بجای نخود ولوبیا ولی با نخود و لوبیا سنتی تر وخوشمزه تر است البته از نظر من) می توانید برای چند روز در یخچال با در بسته نگهدارید. تو گیلان قدیما این مواد را داخل که یک ظرف گلی گرد و بزرگ با یک سنگ که معمولا کنار رود خانه دنبالش می گردند می سایند که بسیار خوشمزه می شود.   نوش جاااان😍😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شامی_گیلانی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سالاد_سوسیس_و_سیب سوسیس ۲۰۰ گرم – سیب زمینی ۳ عدد متوسط – خیارشور نصف پیمانه – پیازچه نصف پیمانه – سس مایونز نصف پیمانه – سرکه ۱ قاشق غذاخوری – نمک و فلفل به مقدار لازم ۱- سیب زمینی ها را بپزید و پوست کنید و به صورت حلقه حلقه برش بزنید ۲- سوسیس را در آب جوش بیندازید تا پخته شود. سپس آن را آبکش کرده، حلقه حلقه ببرید. ۳- خیارشور و پیازچه را حلقه حلقه خرد کنید. ۴- سرکه و نمک و فلفل را با سس مایونز مخلوط کنید و تمام مواد را داخل سس بریزید و به هم بزنید. #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم ▫️تخم مرغ : ۳ عدد ▫️شکر : ۱ پیمانه ▫️آرد: ۱ و ۱/۲ پیمانه ▫️روغن مایع: نصف پیمانه ▫️شیر یا ماست: نصف پیمانه ▫️هل ساییده: ۱ ق سوپخوری ▫️گلاب : ۱ ق سوپخوری ▫️پکینگ‌پودر: ۱ قاشق چایخوری طرز تهیه🍰 زرده و سفیده رو از هم جدا میکنیم. سفیده ها رو آنقدر میزنیم تا سفید و پفی بشه... زرده رو در ظرفی جداگانه با شکر ریخته تا کرمی و کشدار شود. روغن،ماست یا شیر ،هل ،گلاب، نمک را اضافه میکنیم و حدود ۳ دقیقه با همزن هم میزنیم. سفیده رو به آرامی‌ داخل زرده ریخته و به آرامی به‌صورت دورانی مخلوط‌میکنیم. آرد رو با پکینگ پودر سه بار الک کرده و با لیسک به مواد اضافه میکنیم و آرام و از یک جهت مخلوط کرده تا کاملا با هم ترکیب شود.درون قالب مورد نظر که از قبل چرب کرده یا کاغذ روغنی‌انداختیم بریزید و در فر از پیش گرم شده و در طبقه‌ وسط و با درجه ی ۱۸۰ به مدت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه قرار میدهیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_هل_گلاب #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خواص سبزی‌ها 👈ترخون: جانشین نمک 👈گشنیز: کاهنده قند خون 👈تره: کاهنده کلسترول 👈تربچه: ضد سرطان 👈ریحان: آرامبخش و خواب آور 👈شاهی: فعالیت کلیه‌ها 👈جعفری: خونساز #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام به دوستای گل و نازنینم حالتون چطوره؟امروز یکی از اون پستای قدیمی رو دوباره واستون آپ کردم چون واقعا کیک راحت و خوش طعمیه. درضمن کرمفیل یه نوع کرم آماده هست که طعمهای مختلفی داره و میتونین از لوازم قنادیا تهیه اش کنین. مواد لازم: ماست یک پیمانه آرد دو پیمانه شکر یک پیمانه روغن یک دوم پیمانه تخم مرغ ٢ عدد وانیل نوک قاشق چایخوری بکینگ پودر یک قاشق چایخوری کرمفیل هم به مقدار لازم نکته : می تونید از کرمفیل شکلاتی یا نسکافه ای هم استفاده کنید. طرز تهیه: آرد را با بکینگ پودر سه بار الک می کنیم. شکر و تخم مرغ و وانیل را با دور تند همزن می زنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه. سپس ماست و روغن رو اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مخلوطی بشه. سپس آرد و بکینگ پودر را در سه مرحله اضافه می کنیم و با لیسک هم می زنیم تا مخلوط بشه. داخل قالب هامون را کپسول می گذاریم. دو سوم قالب را با مواد کیک پر می کنیم. کمتر ریختین بهتره. کرمفیل را تو قیف یکبار مصرف می ریزیم و سرشو کم قیچی می کنیم و یه دایره با کرمفیل روی مواد میگذاریم. قالب ها را در فر ۱۸۰درجه به مدت ۴٠ دقیقه تا وقتی که روش طلایی بشه میگذاریم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛