#فلافل
طرز تهیه:🍘
دولیوان نخود رو از شب قبل خیس کنین و چندبار آبش رو عوض کنین
روز بعد داخل سبد بریزین تا آبش گرفته بشه .سپس داخل غذاساز بریزین و خوب خردشون کنین.سه حبه سیر و یه دونه پیاز درشت رنده شده و آب گرفته رو با یه سیب زمینی پخته به نخودها اضافه کنین و خوب ورز بدین .به موادتون نمک و فلفل و آویشن و هر ادویه ای که دوست دارین اضافه کنین و با دست کاملا مخلوط کنین .اونا رو با قالب یا با دست شکل بدین و توی روغن داغ که روی فلافلها رو گرفته خوب سرخشون کنین.من ادویه نمک و فلفل و زردچوبه و پودرسیر و اویشن و دو ق غ پودر سوخاری هم زدم. بی نظیر شد
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#كره_خانگي
خيلي. ساده خامه را داخل همزن بريزين با دور تند بزنيد تا خامه جمع ميشه شبيه كره و رنگش زرد ميشه و مايعي داخل همزن ميمونه كه باتر ميلك هست بعد كره را داخل توري بزاريد زير ابسرد چند بار بشوريد و إبش را بگيريدو( زير ابسرد بگيريد و بعد با دست فشارش بديد ) بعد داخل نايلكس بزارين و بهش فرم بدين يا داخل قالب مورد نظر بزارين ولي روشو با نايلكس روشو بپوشونيد ونيمساعت داخل فريزر بزاريد و نوش جان كنيد من مغز فندق بهش اضافه كردم ( داخل خامه بريزيد)خامه مورد استفاده من ٣٦ درصد چربي بوده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ماهیچه
ماهيچه به سبك پسران كريم
سه تا پياز متوسط رو خورد كردم و تفت دادمو زردچوبه ريختم و كمي طلايي كه شد گوشتم رو ريختم و تفت دادم بعد ابجوش ريختم و زعفرون و خيلي كم دارچين و پودرسير و پودرپياز گذاشتم پخت وقتي پخت كمي نمك و ليموتازه اگر نبود ابليمو اضافه ميكنيم و ميزاريم كمي بجوشه و روش رو با ليمو تزيين كردم كمي روغن حيواني يا كره هم تو اين غذا طعمش رو فوق العاده ميكنه كه يادم رفت تو توضيحات بگم و اينكه ماهيچه بايد سرفرصت و با اب كم و شعله كم و زمان زياد بپزه تا خوشمزه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پیتزا_تک_نفره
🔴مواد لازم🔻🍞
▫️خمیر پیتزا
▫️مواد گوشتی پیتزا برای من شامل(گوشت و فلفل و پیاز و ذرت و هویج و نخود فرنگی،یکم رب گوجه فرنگی بود که تفت دادمش)
شما میتونین هر موادی دوس دارین درست کنین حتی مرغ و مواد دیگه.
▫️پنیر پیتزا
▫️سس سفید یا قرمز
▫️گوجه بزرگ یا گیلاسی حلقه شده
طرز تهیه :
خمیر پیازا رو حسابی پهنش میکنیم به قطر یک سانتی متر(چون بره داخل فر خودش کمی پف میکنه)،بعد با یه لیوان یا کاسه که دایره شکل هست(هر سایزی که دوس دارین)دایره دایره قالب بزنین و بعد داخل سینی فر که چربش کردین بزارین و نون هارو ۳ دقیقه داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه بزارین. بعد که دراومد روی نون هارو با سس سفید و سس گوجه بمالید و انواع ادویه هایی که دوس دارین بزنین و بعد از مواد گوشتی روش بریزین،پنیر پیتزا روش بریزین و بعد روش حلقه گوجه و جعفری خورد شده میتونین بریزین،بزارین داخل فر
فر رو از قبل ۱۰ دقیقه گرم کنین با دمای ۱۸۰ درجه و بعد ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بزارین داخل فر با همون ۱۸۰ درجه.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بادمجان_پلو
🔸بادمجان پلو یکی از غذاهای سنتی روستای یرک از الموت قزوین بوده وبسیارخوشمزه می باشد.
مواد لازم🔻🍆
▪️بادمجان:3عدد
▪️پیاز :2عددمتوسط
▪️برنج:سه پیمانه
▪️گوجه فرنگی:3عدد
▪️رب گوجه:1ق غ
▪️سس فلفل قرمز تند:یک قاشق غ(من نریختم)
▪️سیر :2حبه
▪️نمک،زرد چوبه،زعفران دم کرده :به میزان لازم
▪️گوشت چرخ شده300 گرم
طرز تهیه:🍛
بادمجان ها راشسته خرد کرده تفت میدهیم.پیازها را نگینی خرد کنید و مجزا تفت دهید،مقدار جزیی زرد چوبه بزنید تا ترد شوند.سپس گوجه فرنگی ها راپوست کنده و به همراه حبه سیر در مخلوط کن ریخته میکس نمایید و در تابه ریخته، اجازه دهید آب سس گوجه تبخیر شود سپس روغن اضافه کنید و تفت دهید، نمک و زردچوبه و سس فلفل قرمز را افزوده و رب را اضافه کنید تفت دهید، در انتها یک قاشق آبلیمو بریزید تا طعم رب مطبوعتر شود،و پیاز داغ و بادمجان را هم بدان اضافه کنید و لا به لای برنج آبکش شده ریخته و به همراه زعفران دم بزنید.(من فقط یک لایه وسط برنج ریختم) گوشت چرخ شده رو مجزا به همراه پیاز و ادویه تفت دادم.من مقداری از بادمجون و نگه داشتم و با گوشت چرخ شده، ترکیب و دورچین دیس چیدم.برای ته دیگ نیز از بادمجان استفاده کردم.برای کسانی که بادمجان دوست دارند این غذا علاوه بر تنوع بسیار خوشمزه میشود
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کلوچه_قندی
موادلازم
شکر۳کیلو
روغن مایع مخلوط۲کیلو
شیر۳کیلو
سیاه دانه
گنجد
شیرین بیان
خربدیان از هرکدام ۲۵گرم
وانیل
جوش شیرین
پکینک پودر
از هرکدام یک قاشق غذاخوری
زردچوبه۳قاشق غذاخوری
مایع خمیر۶قاشق غذا خوری سر پر
ارد هم به میزان ۶تا۷کیلوکه بستگی به مایع گلوچه داره تا خمیرش فرم بگیره وبه دست نچسپه
شروع کاراول شکر را با شیر مخلوط میکنیم تا شکر خوب توشیر حل بشه بعد روغن رو گرم میکنیم وگنجد؛سیاه دانه؛شیرین بیان وخربدیان وزردچوبه رو به روغن اضافه میکنیم وبعد زیر روغن رو خاموش میکنیم مایع خمیرو توی یک تشت با یک لیوان اب مخلوط میکنیم وقتی خوب باز شد مایع خمیرجوش شیرین وانیل وپکینک پودرراهم اضافه میکنیم بعد هم مواد شیر شکرومواد روغنی رو اضافه میکنیم وارد رو اروم اروم اصافه میکنیم وخوب خمیروورز میدیم تا یک خمیر نرم ولطیف به دست بیاد ارد بایدبه اندازه باشه که خمیرنرمی که به دست نچسبه اماده بشه وبعد که خمیراماده شد روی خمیرو یک جای گرم به مدت۳تا۴ساعت میپوشونیم تا حسابی پف کنه وقتی استراحتش تموم شد روشو بازمیکنیم وخمیرو به اندازه یک مشت میکنیم وچونه میکنیم وقتی چونه کردن خمیرمون تموم شد باوردنه خمیروبه صورت گرد بازمیکنیم وبا چنگال روشو سوراخ میکنیم وتوتنوری که از قبل روشن کردیم داغ شده میزنیم وشعله تنورراکم میکنیم ومیزاریم تا اروم اروم پخته بشن وکلوچهای خوب خوشمزه ای بشن این اندازه ای که من دادم حدود۷۵تا کلوچه قندی میده👍👍👍
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کرومپت_صبحانه
کرومپت crumpet که روش تهیه ای تقریبا مشابه به کرپ دارد، بسیار مناسب برای صبحانه و عصرانه می باشد و هم با مربا و مارمالاد و شکلات و خامه سرو میشود هم به صورت پیش غذا
مواد لازم:
خمیر مایه / 6/5 گرم
آب گرم(110 درجه فارنهایت)/ 1/4 پیمانه
شیر گرم(110 درجه فارنهایت) / 1/4 پیمانه
شکر / 2 قاشق مرباخوری
تخم مرغ / یک عدد
کره / 1 قاشق غذاخوری
آرد / 1 پیمانه
نمک / 1/4 قاشق چایخوری
روش تهیه:
در کاسه ای کوچک، آب گرم (گرمای آب به حدی باشد که انگشت کوچک دست، تحمل گرمای آب را داشته باشد)، شکر و خمیر مایه را میریزیم و مدت 10 تا 15 دقیقه در جایی تقریبا گرم قرار میدهیم تا خمیر مایه فعال شود.
کره را به شیر اضافه کرده و روی حرارت قرار میدهیم تا گرم شود و به گرمای آب برسد.
مخلوط مخمر و شیر را با هم ترکیب کرده و تخم مرغ را نیز اضافه میکنیم و با همزن دستی مخلوط میکنیم.
آرد و نمک را با هم مخلوط کرده و به مایع اضافه میکنیم و با هم زن دستی خوب مخلوط میکنیم.
در جای گرمی قرار میدهیم تا حجم مواد دو برابر شود. ( من در فر گرم قرار دادم )
تابه را با کره کمی چرب میکنیم و روی حرارت ملایم قرار میدهیم.
رینگ های کوچک را داخل تابه گذاشته و از مایع تا نیمه ی حلقه میریزیم.
اجازه میدهیم یک طرف کرومپت کاملا پخته شود.
زمانی آماده برگرداندن است که با انگشت امتحان کنید تا روی کرومپت ها کاملا سفت شده باشد. وقتی رویکرومپت سفت شد،با چاقو از رینگ جدا کرده و درون تابه برمیگردانیم.
وقتی دو طرف کرومپت کاملا پخته شد، آنها را روی توری قرار میدهیم تا خنک شوند.
و بعد به صورت دلخواه سرو میکنیم.
بسیار خوشمزه است و به تنهایی هم قابل خوردن می باشد.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_شکلاتی
مواد لازم:
▫️تخم مرغ 4 عدد
▫️آرد دو لیوان
▫️شکر یک و یک چهارم لیوان
▫️بیکینگ پودر دو ق . م
▫️پودر کاکائو تیره دو ق . غ سرپر
▫️آبجوش دو سوم لیوان
▫️روغن مایع نصف لیوان
طرز تهیه:
🔸زرده و سفیده رو از هم جدا کنید، سفیده ها رو بزنید تا حجیم بشه بعد یک سوم مقدار شکر و کم کم اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدید تا سفت بشه و وقتی ظرف رو برمیگردونید نریزه. زرده ها رو با باقیمانده شکر هم بزنید تا کرم رنگ بشه، بعد روغن مایع و اضافه کنید و هم بزنید. پودر کاکائو رو با آبجوش مخلوط کنید و اضافه کنید به زرده ها و هم بزنید.، بعد آرد و بکینگ پودر الک کنید و کم کم تو سه مرحله به مواد زرده اضافه کنید، مرحله دوم اضافه کردن آرد مقداری از سفیده اضافه کنید و هم بزنید، مرحله سوم هم همینطور، با لیسک هم بزنید و به صورت دورانی، بریزید تو قالب میان تهی 24 سانت که کف و دیواره رو با روغن جامد چرب و آرد پاشی کردید و یا مثل من تو کپسول کاپ کیک بریزید، طبقه وسط، تو فر از قبل گرم شده با دمای 180 به مدت 50 دقیقه، درجه فرها متفاوته، پس مواظب باشید نسوزه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#_ساندویچ_مرغ_اسپایسی
✍طرز تهیه : سینه مرغ را با پیاز، سیر ، نمک ، فلفل ، زردچوبه بپزید و بعد ریش ریش کنید . در تابه یک ق روغن بریزید و یک پیاز کوچولو را خرد و سرخ کنید بعد مرغ و فلفل سیاه وقرمز ، سس کچاب تند و اگه لازم بود کمی نمک و آب مرغ اضافه کنید و یه کوچولو تفت بدید .این ساندویچ خوشمزه با سالاد کلم خرد ، و خیارشور خوشمزه میشه . حتما امتحان کنید .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام🌺
سه شنبه تون عالی
روز حاجت آرزو میکنم
خدا در خونه تون بزنه
سبدی از خیر و برکت
شوق زندگی
حس خوشبختی
عمر با عزت و عاقبت بخیری هدیه بیاره
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نون دینر رول👈🏻👈🏻 Dinner roll
طرز تهييه
🌼🌼🌼🌼🌼🌼
شير ولرم رو با شكر مخلوط ميكنيم خمير
مايع فوري را روي مخلوط شير وشكر ميپاشيم كمي مخلوط ميكنيم روي ظرف رو پوشانده و ميگذاريم پنج تا هفت دقيقه استراحت كند و خمير مايع عمل بياد
بد كره نرم شده را به همراه تخم مرغ ونمك به مخلوط شير اضافه كرده و هم ميزنيم
در پايان آرد رو در چند مرحله اضافه ميكنيم آنقدر هم ميزنيم كه خمير از ديواره ها جداشه
كف ظرف وو مقداري چرب ميكنيم وخمير را داخل ظرف گذاشته سلفون ميكشيم و با پارچه رويش را ميپوشانيم ميگذاريم جاي گرم استراحت كنه (يك تا دو ساعت تا حجم خمير دوبرابر بشه ) خمير عمل بياد
بد از استراحت كل خميررا وزن ميكنيم
و به چونه هاي پنجاه يا هشتاد گرمي در مياوريم
چونه ها رو داخل سيني كاغذ روغني انداخته با فاصله كم ميچينيم
رويش را با حوله تميز پوشانده واستراحت دوم را ميدهيم تا دوباره حجم بگيرد
درفر ٣٧٥درجه فارنهايت
يا ١٩٠درجه سانتي گراد به مدت ١٥تا ٢٠دقيقه
بد از پخت كره آب شده رو روي نونها ميزنيم
نون خوشمزه ما آمادست
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آشپزی خاص
#قطاب
آرد به ميزان لازم
زرده تخم مرغ 2عدد
کره 1/2پیمانه
شیر 1/2 پيمانه
پودر قند يك قاشق غذاخوري
بكينگ پودر يك قاشق مربا خوري
هل 1/2 قاشق غذاخوري
مواد داخل قطاب :
گردو 100گرم پودرقند 100گرم هل يك قاشق سوپ خوري
طرزتهيه
کره و زرده باهمزن ميزنيم تا كرم رنگ شود سپس پودر قند را اضافه كرده وباهمزن ميزنيم بعد هل و شیر رااضافه كرده و هم ميزنيم مرحله بعد بكينگ پودر را با آرد اضافه كرده وسه بارالك ميكنيم كم كم آرد به مواد اضافه ميكنيم تا جايي كه خمیر به دست نچسبد خمير به مدت يك ساعت استراحت ميدیم مواد داخل قطاب ( گردو رو آسياب ميكنيم نبايد زياد پودر شود بعد پودر قند هل رواضافه ميكنيم ) خمیر را گرد قالب ميزنيم مواد داخلش ميريزيم داخل سيني روی كاغذروغني ميزاريم درجه 180زمان 20دقیقه تا جايي كه خمير طلايي شود.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛