eitaa logo
آشپزی خاص
97.6هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.3هزار ویدیو
68 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
طرز تهیه: من برای این لواشک ازمخلوط آلوسیاه ،سیب،وزردالو استفاده کردم که همشون ارگانیک ومحصول باغچه خودمون هستند.اول همه میوه هارو خوب شستم وداخل قابلمه ریختم دولیوان آب اضاف کردم وگذاشتم تامیوه ها له بشن.بعد ازصافی بزرگ رد کردم تا پوست و هسته میوه جدا بشه وقتی خنک شد توی سینی های بزرگ سلفون کشیدم و مایع لواشکم رو روی سلفوت به قطر نیم سانت پهن کردم ودو روز جلوی پنکه گذاشتم تا کاملا خشک بشه.وبعد با کاتر برش زدم .. فوروارد فراموش نشه👌 اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
لواشک مخلوط خانگی اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
✅ژله بستنی😋 🍜طرز تهیه یک بسته ژله با طعم دلخواه رو با یک لیوان آب کاملا حل میکنیم بطوریکه مایع ژله کاملا شفاف بشه.من طعم لیمو رو استفاده کردم وچند قطره رنگ خوراکی هم به اون اضافه کردم. مایع رو در قالبمون میریزیم و داخل یخچال میزاریم تا ژله ببنده بطوریکه وقتی قالب ژله رو تکون میدیم مایع حرکت نکنه. دوقاشق غذاخوری ژلاتین رو باچهار قاشق آب به روش بن ماری حل میکنیم وبا دولیوان بستنی وانیلی که یکساعت درفضای آشپزخونه بوده و روان شده، مخلوط میکنیم واین لایه رو روی لایه اول(لایه ژله) میریزیم و مجدد داخل یخچال میزاریم تا ببنده. لایه سوم رو کاملا مشابه لایه اول درست میکنیم و روی لایه بستنی میریزم و حدودا دوساعت داخل یخچال میزاریم تا کاملا ببنده. در صورت تمایل میتونیم کف قالبمون رو کمی چرب کنیم تا ژله راحت تر از قالب جدا بشه.نوش جان. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
ژله بستنی اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
🌸دسر هویج بستنی 🌸 مواد لازم آب هویج 1لیوان بستنی زعفرانی یا وانیلی 1 لیوان(ترجیحا زعفرانی) پودر ژلاتین 2قاشق غذاخوری طرز تهیه یک لیوان آب هویج گرفته و از صافی رد میکنیم تا کاملا رقیق شود ، بستنی را در دمای محیط قرار دهید تا آب شود سپس پودر ژلاتین را در مقداری آب سرد حل کنید و بن ماری کنید تا ذرات ژلاتین کاملا حل شود، سپس ژلاتین بن ماری شده را به آب هویج اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید و بعد یک لیوان بستنی که در دمای محیط آب شده را به مخلوط آب هویج و ژلاتین اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کف بستنی از بین برود(در صورت تمایل میتوانید چند قطره رنگ خوراکی نارنجی اضافه کنید تا خوش رنگ تر شود) سپس مایه را در قالب بریزید و به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد و بعد در ظرف مورد نظر برگردانید. نوش جان👆 اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
دسر هویج اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
تیرامیسولیوانی چطوری درست کنم: یه دونه زرده تخم مرغ رو با ۴ق غ پودر قند مخلوط کردم بعد روی بخار کتری گذاشتم و به روش بنماری پختم از روی حرارت برداشتم حالا نصف لیوان پنیر ماسکارپونه و یه چهارم قاشق چایخوری وانیل رو با همزن خوب زدم تا باز بشه حالا مواد تخم مرغی رو بهش اضافه کردم در این مرحله خامه قنادی فرم گرفته رو اضافه کردم و کمی هم زدم در حدیکه خامه فرمشو از دست نده .بیسکویت شکلاتی رو در قهوه تلخخخخخ که آماده شده زدم تا کمی خیس بخوره ته ظرف دسرم یه لایه بیسکویت چیدم روی اون یه لایه کرم ریختم دوباره بیسکویت رو تو قهوه زدم و روی اون کرم تا لایه اخر که بیسکویت گذاشتم با خامه شکوفه زدم و با خوراکیای دلخواه تزیین کردم .این دسر از شب تا صبح باید توی یخچال بمونه تا خوب جابیفته . اصل دسر در ایتالیا با بیسکویت لیدی فینگر و‌شراب قرمز (بجای قهوه)درست میشه اما همین مدلیشم خیلی خوشمزست.l. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
ترامیسو لیوانی اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
مرغ پخته و ريش شده فلفل دلمه نگيني پياز نگيني سيب زمينى آب پز و رنده شده نمك و زردچوبه و فلفل سياه و قرمز و زنجبيل يوفكا زرده و ماست و روغن براي رومال و كنجد ابتدا مرغ و با پياز و نمك و زردچوبه ميزاريم بپزه بعد ريش ريش ميكنيم بعد پياز رو سرخ كرده وبعد فلفل دلمه رو اضافه وتفت داده و نمك و ... را ريخته و در آخر سيب زميني رو اضافه و كمي تفت ميديم و يوفكا را باز كرده و از مواد ريخته و رول كرده و بازرده رومال كرده و كنجد ريخته ودر فر از قبل گرم با دماي ١٨٠ درجه به مدت ٣٠ دقيقه و ده دقيقه هم گريل ميزنيم. نوش جون ❤ اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
بورک یوفکا اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
ارد 4لیوان تخم مرغ 2 عدد زرده 1عدد مایع خمیر 1ق غ شیر 1لیوان نمک نصفه ق چ شکر 4قاشق کره 50 گرم طرز تهیه دونات ابتدا مایه خمیر رو با شیرولرم و ی قاشق از شکر (انگشت رو نسوزونه ولی گرمای شیر رو حس کنید) ب عمل میاریم تا وقتی که مایه خمیر داره عمل میاد تخم مرغمون رو با ی دونه زرده مخلوط میکنیم و با همزن میزنیم تا یک دست بشه نمک باقی مانده شکر و کره ای را که ب دمای محیط رسیده رو ب تخم مرغ اضافه میکنیم مجددا با همزن میزنیم تا شکر حل بشه بعد مایه خمیر که ب عمل اومد (زمان ب عمل اومدن مایه خمیر حدودا۱۰دقیقه) ب مواد اضافه کرده و شروع میکنیم آرد رو نم نم ریختن چهارتا لیوان رو یک دفعه ب مواد اضافه نکنید خمیر باید ب دست نچسبه بعد از اون خمیر رو ب مدت ۸الی ۱۰دقیقه ورز میدیم بعد روی خمیر را پلاستیک میکشیم میزاریم ی ساعت استراحت کنه در دمای محیط. بعد از یک ساعت خمیر رو باز کرده با قالب یا لیوان خمیر رو قالب زده وسط خمیر رو با ی قالب گرد کوچیک در بیارید مثه ته ماسوره هاتون دونات های آماده کرده رو توی سینی که ازقبل آرد پاچیدید یا کاغذ روغنی گذاشتید بچینید و نیم ساعت دیگه بهش استراحت میدیم بعد از نیم ساعت دونات ها رو در روغنی که آماده سرخ کردن شده سرخ میکنیم طرف اول یکم تغییر رنگ داد طرف دیگه دونات رو هم سرخ میکنیم اینجوری کیفیت کار بالاتر میره بعد از سرخ شدن و از داغی افتادن ب سلیقه خودتون نوش جان کنید(با شهد یا همون شربت بار یا با شکلات بن ماری)🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩 👆توجه کنید اگر روغنتون برای سرخ کردن دونات ها سرد باشه دونات ها بیات میشن و خشک و کدر و اگر هم روغن خیلی داغ باشه زود رنگ میگیرن و مغز پخت نمیشن با آرزوی بهترینا برای شما عزیزان اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
دونات اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
مواد لازم برای تهیه کیک : 350 گرم شکر 220 گرم آرد الک شده 30 گرم آرد ذرت 20 گرم بکینگ پودر 170 گرم کره خورد شده به صورت مربع های کوچک 240 گرم شیر سرد 180 گرم سفیده تخم مرغ 5 گرم وانیل مایع و رنگهایی که می خواهین برای رنگ کردن کیک استفاده کنین مواد لازم برای باترکریم مخصوص کیک: 300 گرم پنیر خامه ای 300 گرم پودر قند الک شده 250 گرم خامه قنادی 10 گرم وانیل و برای دکور شکلاتهای تخم مرغی کوچک نکات: اول فر را در دمای 350 درجه گرم میکنیم ظرفهای 15 سانتی متری گرد را روغن مالی میکنیم و ته ظرف کاغذ رنگی می اندازیم و دیواره هارا آرد پاشی میکنیم طرز تهیه : کره و آرد و آرد ذرت و بکینگ پودر و نمک را در دستگاه یک دوسه مخلوط میکنیم و تیکه های کره را اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم و در ظرف دیگری شیر و سفیده تخم مرغ را مخلوط کرده به مواد ی که در داخل دستگاه درحال هم خوردن است کم کم اضافه میکنیم حدود چهار دقیقه تا مایع یک دست به دست آید و مواد را به چهار قسمت مساوی تقسیم میکنیم و درکاسه های جدا رنگ میزنیم و برای پخت اینها هر کدام 20 تا 25 دقیقه طول میکشد این کیک حتما باید خنک شده بعد خامه پنیری استفاده شود و برای تهیه خامه پنیری تمام مواد لازم مخلوط میکنیم و 5 تا 10 دقیقه میگذاریم خنک شود بعد از گذاشتن این خامه پنیری لابه لای کیک ، کیک را 20 دقیقه در فریزر میگذاریم تا خودش را بگیرد . اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
کیک عریان رنگین کمان اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
کیک عریان رنگین کمان اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
کیک عریان رنگین کمان اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
کیک عریان رنگین کمان اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
کیک عریان رنگین کمان اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
کیک عریان رنگین کمان اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
مواد لازم برای بیسکوییت اوریو150 گرم کره آب شده 2 ق غ آب سرد 2 ق غ پودر ژلاتین1/5 ق چ خامه صبحانه350 گرم پنیر ماسکارپونه 350 گرم عصاره نعناع 2ق چ پودر شکر دانه 200 گرم شکلات تخته ای رنگ سبز (با طعم لیمو یا نعنا) خرد شده 100 گرم خامه فرم گرفته ، برگ نعناع و شکلات رنده شده برای تزیین به مقدار لازم طرز تهیه👇👇 بیسکوییت اوریو را در غذاساز کاملا خرد کرده و سپس با کره مخلوط کنید . این ترکیب را بعنوان کراست در هشت فنجان مخصوص دسر ریخته و با اندکی فشار ته ظروف منسجم کنید . پودر ژلاتین را روی کمی اب ریخته و پنج تا ده دقیقه استراحت دهید تا اسفنجی شود . خامه صبحانه را در ظرفی با همزن یکدست کرده سپس یک چهارم فنجان پودر شکر افزوده مجددا کمی بهم بزنید تا خامه کمی حالت پفی پیدا کند. پنیر ماسکارپونه را در ظرفی دیگر با همزن بزنید تا نرم و یکدست شود سپس بقیه پودر شکر عصاره نعناع را اضافه کنید. ژلاتین رابه همراه با شکلات آب شده(به روش بن ماری) به مخلوط افزوده و خوب مخلوط کنید. مایه فوق را به کمک قیف یا قاشق روی کراست اوریو ریخته و سه ساعت در یخچال بگذارید . برای تزیین از خامه فرم گرفته برگ نعناع و شکلات رنده شده استفاده کنید اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
چیز کیک لیوانی اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
مواد لازم: آرد 2-نیم لیوان شکر 1/5لیوان تخم مرغ 4عدد روغن مایع نصف لیوان شیر 1لیوان بکینگ پودر دو قاشق وانیل کمی پودر کاکائو 3قاشق سر صاف برای مواد توپ نارگیل: 2لیوان پودر نارگیل نصف لیوان پودر قند 2عدد سفیده تخم مرغ *ابتدا آماده کردن توپ نارگیلی: سفیده تخم مرغ رو با هم زن می زنیم تاپف کنه بعد پودر نارگیل و پودر قند رو اضافه مکنیم ومخلوط میکنیم سپس مواد رو به اندازه گردو بر میداریم وگرد میکنیم حدودا 13 عدد میزاریم یخچال نیم ساعت استراحت کنه مواد کیک رو آماده میکنیم مواد خشک رو با هم دو بار الک میکنیم تخم مرغ رو با شکر و وانیل هم میزنیم تا کشدار بشه بعد روغن مایع وشیر رو اضافه مکنیم سپس مواد خشک رو و با لیسک مخلوط میکنیم ظرف مورد نظر رو چرب کرده و مواد کیک رو میریزم کمی از مواد رو نگه میداریم توپ های نارگیلی رو رو مایه کیک میچینم باقی مونده مایه رو روی توپها مریزیم و میزاریم تو فر از قبل گرم شده به مدت 45 دقیقه کیک واقعا خوشمزه ای هست. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
کاپ کیک سوپرایز نارگیلی اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
#ایده_تزیین_غذای_کودک پاهاونوک ازپوست لیموترش تودستش کباب چوبی کاکل وزنگوله زیر نوک گوجه بدنش برنج سفیدوزعفرونی قسمت کله هویج رنده شده ست چشاش برنجه سفیده که گلوله کردم وروش یک عدد سماق درشت گذاشتم اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
#تزیین_سالاد خیاروازوسط برش بزنیدنصفش روپوست بگیریدنصف دیگه رونگیریدحالاهردوتاروبه صورت یک اندازه بشکل عدد۷یا۸برش بزنیدودورسالادتون یکی از این یکی ازاون بذاریدیه جاهایی رو هم باکمک دست کمی حالت بدید اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
خاگینه _کنجد_کارامل مواد لازم تخم مرغ 1 عدد کره به دمای محیط رسیده 80 گرم پودرهل 1 ق س ارد 150 گرم شکر دانه ریز 80 گرم نمک یک پنس کرمفیل کاراملی 1/3 پیمانه پکینگ پودر 2/3 ق چ شیر 2/3 پیمانه وانیل 1/8 ق چ زعفران دم کرده غلیظ 1 ق س کنجد تفت داده 1/3 پیمانه طرزتهیه ابتدا مواد میانی رو اماده کرده کنجد را داخل ماهی تابه ریخته وروی حرارت ملایم تفت داده تا عطر کنجد به مشام برسد ومقداری تغییر رنگ بدهد بعد به ارد الک شده یک پنس نمک وپودر هل رو اضافه کرده ومخلوط کنیدکناری بگذارید شکر وکره نرم شده روباهمزن زده تا حالت پفکی پیداکندتخم مرغ و وانیل راافزوده وبا همزن بزنید تا موادیکدست شود مخلوط ارد را یک درمیان بریزید بک دور هم زده تا موادیکدست شودمواد اماده شده را به دوقسمت مساوی تفسیم کنید به یک قسمت زعفرون غلیظ اضافه کنید ویک قسمت ساده بمونه وبا لیسک هم بزنید تا مواد یکدست شه مواد ساده ومواد زعفرونی هر کدوم رو داخل قیف جداگانه بریزید قالب داخل سینی فر بزارید داخل قالب ساوراین ویا هررقالب مورد نطر را با روغن جداکننده چرب کنید ومفداری از کنجد بوداده داخل قالب بریزید ( نوک قیف ها رو خیلی کوچک برش بزنید)وداخل قالب ها رووتا نیمه پر کنید به این صورت که اول زعفرونی بعد موادساده قیف بزنید سپس از کرمفیل کاراملی بریزید بعد مواد زعفرونی وازروش موادساده قیف زده هنگام قیف زدن دقت کنید که فضای خالی میان مواد نموند روی مواد کنجد بپاشید سینی رو داخل فر از قبل گرم شده باحرارت 180 به مدت 40 الی 50 دقیقهوقرار دهید تا خاگینه ها پخته شود بعداز پخت کامل از فرخارج نموده وروی توری قرارداده تا خاگینه ها مقداری خنک شوند سپس خاگینه ها رو از قالب جدا کرده ودوساعت اسنراحت کامل بدهید تا خنک شوند از قسمت زیر خاگینه با خلال دندون ار چند جا سوراخ کنیدتا شربت رابه خوبی جذب کنند خاگینه های سرد رو داخل شربت گرم به مدت یک دقیقه قرارداده ودر بیارید(شربت نباید زیاد داغ باشه) همین کهفقط انگشت گرما رو احساس کرد کافیه خاگینه هارو ازشربت جدا کنید وبا پودر پسته تزیین کنید ودرظرف مورد نطر چیده سروکنید طرزتهیه شربت خاگینه شکر 3 پیمانه اب 2 پیمانه جوهر لیمو نوک ق چ وانیل نوک ق چ روی حرارت قرار داده بعد از حل شدن شکر جوهر لیمو ووانیل رو اضافه کنید وچن دقیقه بجوشانید وقتی شربت قوام امد خاموش کنید نکته به دلخواه میتوانید از اب یک چهارم پیمانه کم کنید وبه همان مقدار گلاب بزنید اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
خاگینه کنجدی کارامل اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
این بهترين پنيري كه واقعا عالي ميشه 🌺🌺 اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#پنیر_باترمیلک مواد لازم شیر پرچرب دمای محیط ۳کیلو ۹۰۰ گرم باترمیلک ۱ کیلو ۹۵۰ گرم (برای تهیه باترمیلک هر پیمانه شیر ۲ قاشق غذاخوری سرکه بزارید یکی دو ساعت بمونه) پارچه تنظیف پنیر ۴ لایه اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#پنیر_باترمیلک شیر و باترمیلک را ۷ ساعت الی ۱۲ ساعت بیرون گذاشته تا کاملا به دمای محیط برسن. شیر و باترمیلک را در قابلمه ریخته داخل فر حداقل دما گذاشته ۱ ساعت تا شیر کمی گرم شود. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱