eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
پاستای شکم پر مواد لازم برای تهیه جامبو جامبو ( پاستا صدفی یزرگ ) :♥: 1 بسته گوشت چرخ کرده :♥: نیم کیلو گرم قارچ :♥: 10 عدد پیاز :♥: 1 عدد فلفل دلمه ای :♥: 1 عدد سیر :♥: 2 حبه رب گوجه فرنگی :♥: 2 قاشق خوری پنیر پیتزا :♥: به مقدار لازم پودر آویشن :♥: 1 قاشق مربا خوری نمک و فلفل و زردچوبه :♥: به مقدار لازم آبلیمو :♥: 1 قاشق غذا خوری سس کچاپ:♥: به میزان لازم :♥: داخل جامبو ها را با هر موادی که دوست دارید میتوانید پر کنید . مثل موادپیتزا و مواد پیراشکی:♥: طرز تهیه جامبو ( پاستا شکم پر ) به نقل از انسان شاد برای تهیه جامبو یا همان پاستای صدفی شکم پر ابتدا باید داخل قابلمه ای آب را بگذارید تا به جوش بیاید.مقداری روغن و نمک و زردچوبه (برای خوش رنگ شدن پاستا ) داخل آب بریزید. وقتی آب به جوش آمد جامبو ها را داخل آب بریزید و حدود 10 دقیقه بگذارید بماند تا نرم شوند. وقتی جامبو ها نرم شدند آن ها را آب کش کنید و کمی آب سرد روی آن ها بریزید تا نشاسته آن ها از بین برود. :♥: دقیقا مثل آب کش کردن ماکارونی و ورقه های لازانیا :♥: برای تهیه مواد گوشتی ابتدا پیاز و سیر را خیلی ریز خرد کنید و در مقدار کمی روغن تفت دهید تا پیاز ها نرم و طلایی شوند. وقتی پیاز ها سرخ شدند گوشت ها را اضافه کنید و حسابی تفت دهید تا گوشت ها بپزند. قارچ ها را پوست بگیرید و بشورید و به صورت ورقه ای خرد کنید. قارچ ها را به تابه اضافه کنید و تفت دهید. وقتی قارچ را اضافه کردید حرارت را خیلی زیاد کنید تا قارچ ها آب نیندازند. :♥: برای این که قارچ ها سیاه نشوند 1 قاشق غذا خوری آبلیمو به قارچ ها بزنید:♥: فلفل دلمه ای ها را هم ریز خرد کنید و به مواد تان اضافه کنید. رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل و ادویه ها را هم اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ رب باز شود. وقتی مواد تان حاضر شد اندازه 1 قاشق غذا خوری از موادتان بردارید و داخل هر کدام از جامبو ها را پر کنید. در آخر روی هر کدام از جامبو ها را با پنیر پیتزا بپوشانید. یک ظرف نسوز و نچسب را انتخاب کنید کمی ته ظرف را چرب کنید و سس کچاپ ته ظرف بریزید تا جامبو ها به ظرف نچسبد و خشک نشود. جامبو ها را یکی یکی داخل ظرف بچینید و کمی سس کچاپ روی آن ها بریزد. ظرف را به مدت نیم ساعت داخل فر با دمای 180 درجه بگذارید تا پنیر ها آب و طلایی شوند. جامبو های شما آماده است . نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پاستای_شکم_پر #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم :   کیوی یک کیلوگرم شکر یک و نیم کیلوگرم جوهر لیمو یک قاشق سوپ‌خوری وانیل نصف قاشق چای‌خوری     طرز تهیه : ۱) کیوی‌ها را شسته و پوست آن را به صورت نازک با چاقو بکنید و سروته آن را نیز بزنید. سپس هرکدام را به قطر یک سانتی‌متر حلقه حلقه کنید. ۲) در یک قابلمه استیل یا لعابی، حدود یک استکان آب بریزید و مقدار یک و نیم کیلوگرم شکر را اضافه کنید و روی حرارت ملایم اجاق‌گاز قرار دهید و مرتب هم بزنید تا شکر در آب حل شود.پس از حل‌شدن شکر، حرارت‌دادن را ادامه دهید تا شیره جوشیده و قوام آید. کیوی‌های حلقه‌حلقه‌شده را داخل شیره بریزید و کمی حرارت دهید. سپس جوهرلیمو را به همراه وانیل به آن اضافه کنید. توجه داشته باشید که این مربا نباید زیاد بجوشد زیرا بافت کیوی نرم بوده و به سرعت له می‌شود. بنابراین با اولین جوش، زیر اجاق‌گاز را خاموش کنید و پس از سردشدن، داخل شیشه بریزید. نکته۱) به‌دلیل آنکه کیوی پس از جوشیدن، رنگ اصلی خود را از دست می‌دهد، می‌توانید از رنگ سبز خوراکی مخصوص غذا استفاده کنید. این رنگ به صورت محلول در آب بوده یا به صورت پودری است که می‌توانید مقدار خیلی کمی از آن را در یک قاشق سوپ‌خوری آب حل کرده و سپس به مربا اضافه کنید. نکته۲) باتوجه به اینکه رنگ مخصوص غذا معمولا خیلی غلیظ است، ابتدا یکی دو قطره از آن را در مربا بریزید و هم بزنید، اگر کافی نبود، دوباره کمی دیگر اضافه کنید تا رنگ مربا به صورت دلخواه درآید. نکته۳) به جای وانیل از هل یا کمی گلاب نیز می‌توانید استفاده کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مربا_کیوی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍒🍃🍒🍃🍒🍃 مربا و شربت آلبالو البالو ...یک کیلو شکر ...یک کیلو ونیم وانیل و جوهر لیمو در صورت دلخواه،که من نریختم اگه مربای تنها میخواین داشته باشین شکر و البالو رو برابر بگیرین طرز تهیه ... ✏️✏️✏️✏️ هسته البالو رو با هسته گیر ساده دستی جدا کردم طوریکه آلبالوها له نشن...چون وقتی آلبالو له بشه و قسمت گوشتیش بریزه بیرون،شربت و مربای شفافی نخواهید داشت...در قابلمه ای بزرگ که دو برابر البالو وشکر حجم داره البالو رو میریزیم و لابلا شکر میپاشیم در قابلمه رو میزاریم و یکشب میذاریم داخل یخچال، بعد از ان قابلمه رو برداشته روی شعله ملایم و زیاد هم نمیزنیم تا بجوش بیاد،من تو این مرحله کفشو نمیگیرم البالو با کف مربا قاطی میشه،زمانیکه بجوش اومد حرارتو کم میکنین که سر نره،بعد 15 تا 20دقیقه مربا ما اماده اس میذاریم خنک بشه،کف روشو برمیداریم بعد از اون، مربا رو از داخل شهد جدا کرده داخل شیشه بریزید اگه شهد کم بود مقداری از شهد رو توی شیشه ها بریزید بقیه شهد هم برای شربت استفاده کنید اگه شربت نمیخواید شکر رو مساوی البالو بریزید 🍒اگه مربا رو خارج کردید دیدید شهدش برای مربا رقیقه چند دقیقه دیگه روی گاز بزارید تا شهدش یکم سفت تر بشه،ولی واسه من غلظتش خوب بود البته باید دقت باشین که مربا سرد بشه و بره تو یخچال غلیظتر میشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅ یه ایده ساده و جالب با الویه قالبی 😍 با قالب یا کاتر موردنظرتون نون تست رو قالب بزنید ولی از داخلش خارج نکنید مقداری سس مایونز روی نون تست کف قالب مورد نظرتون بمالید الویه رو داخل قالب ریخته و با پشت قاشق پخش کنید و روش رو با مزه و یا سبزیجاتی‌که دوست دارید پر و تزیین کنید من از کلم بنفش،خیارشور،سفیده و زرده تخم مرغ پخته و هویج استفاده کردم که همشون رو با رنده دندونه ریز ،رنده زدم بعد از پر کردنه قالب به خاطر داشتن نون تست در کف قالب به راحتی از ته قالب بیرون میاد. #سالاد_الویه #ایده #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لقمه_های_فوری_و_خوشمزه _سینه ی مرغ ۳۰۰ گرم _پیاز دو عدد _گوجه دو عدد _فلفل دلمه ای یک عدد _پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم _پیازچه خرد شده ۱۰۰ گرم _نمک و فلفل به میران لازم _نان ترتیلا یا لواش در ابتدا پیاز هاتون رو خوب تفت بدید کمی که نرم شد مرغ خرد شده رو اضافه کنید و سپس فلفل دلمه ای رو اضافه کنید. در آخر گوجه ها و نمک و فلفل رو اضافه کنید. در بین نونتون کمی پنیر و پیازچه خرد و مخلوط رو اضافه کنید و در داخل ساندویچ ساز یا ماهیتابه ی گریل قرار داده #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بانت کیک هویج و پرتقال😋 سه عدد هویج متوسط رو رنده کنید(اینجا توی غذاساز میریزه) و با 160 گرم روغن مایع مخلوط کنید. سه عدد تخم مرغ رو با 220 گرم شکر یکی دو دقیقه بزنید تا رنگش روشن بشه. رنده پوست یک عدد پرتقال و مخلوط هویج و روغن رو اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید. 240 گرم آرد را همراه 1 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر الک کنید و به مواد کیک اضافه کنید. مواد را داخل قالب بانت(میان تهی طرح دار) بریزید و در طبقه وسط فر 175 درجه از پیش گرم شده بپزید. #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خمیر فیلو و قالب کاپ کیک آجیل خورد شده (پسته گردو بادام و...) 1 پیمانه کره ذوب شده 1 ق س عسل یک چهارم پیمانه و مقداری برای رویه اضافه هل یک چهارم ق چ نمک یک پنسه فر را از قبل با دمای 350 درجه گرم کرده و خمیر فیلو را داخل قالب کاپ کیک گذاشته و آجیل و کره ذوب شده و عسل و نمک و هل را با هم مخلوط کرده و داخل خمیر ها ریخته و به مدت 10 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شوند در فر قرار داده و پس از خارج کردن از فر روی هر کدام مقداری عسل ریخته و سرو می کنیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کتلت گوشت و سبزیجات مواد لازم: سیب زمینی پخته شده: 3 عدد سیب زمینی خام کوچک: 1 عدد گوشت چرخ کرده: 200 گرم پیاز کوچک رنده شده: 1 عدد یک حبه سیر رنده شده : یا نصف قاشق پودر سیر تخم مرغ:2 عدد نمک و فلفل و زردچوبه: نصف قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز + هر ادویه ای که دوست داریدبه مقدار لازم پودر سوخاری2 قاشق غذاخوری سبزی شامل جعفری و چوچاق: اگر چوچاق نداشتید یک مشت جعفری خرد شده بریزید طرز تهیه: سیب زمینی پخته را له یا رنده کنید و سیب زمینی خام را هم رنده کنید. پیاز را هم رنده کنید و آب آن را بگیرید. و سپس تمام مواد را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. نیم ساعت داخل یخچال بگذارید تا مزه ها با هم تلفیق شوند و بعد داخل تابه روغن بریزید و هر مدلی که دوست داشتید شکل بدهید و سرخ کنید. نکته برای تهیه کتلت گوشت و سبزیجات: اگر کسی بنا به دلایلی نمی تواند از گوشت قرمز استفاده کند، یک عدد سینه مرغ را چرخ کند. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅ترشی بادمجان شکم پر😋 ✍مواد لازم بادمجان سبزیجات تازه شامل :کرفس ، نعناع ، شبت(شوید) ، ریحان سبز ، فلفل سبز تند ادویه ها: تخم گشنیز و گلپرآسیاب شده و کمی جوز هندی کوبیده شده سیر رنده یا خرد شده کمی گل کلم و هویج ریز خرد شده 🍜طرز تهیه گل کلم و هویج رو بعد از شستن خوب خشک کنید یک شب تا صبح بمونه که اصلا آب نداشته باشه تا ترشی کپک نزنه ، بعد ریز خرد کنید ، بادمجونها رو یه شکاف بغلش بدید و توی سرکه بجوشونید تا کمی پخته بشن ، سلزیجات رو ساطوری خرد کنید و با ادویه ها و نمک مخلوط کنید و شکم بادمجون ها رو باهاش پر کنید ، بعد بادمجونها رو تو ظرف بچینید و روش سرکه بریزید کمی نمک بپاشید روش و از مواد توی شکم بادمجونها توی سرکه بریزید درشو خوب محکم کنید که هوا نکشه ، معمولا یک ماه میگذارم تا خوب جا بیفته ، جای خنک و یا یخچال ـ همیشه شکم بادمجونها رو با سیر و سبزیجات پر میکردم این بار مخلوط هویج و گل کلم هم اضافه کردم ـ میتونید توی سرکه قدری تمرهندی و رب انار بریزید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تخم مر غ :۴عدد پودر نارگیل :۱لیوان روغن :نصف لیوان آرد :۱لیوان ماست نصف لیوان وانیل :کمی بکینگ پودر :۱قاشق چ برای شربت :۱لیوان شکر نصف لیوان آب ؛نصف لیوان گلاب وزعفران ابتدا شکروآب را مخلوط کرده با حرارت ملایم میگذاریم تا چن دقیقه بجوشه بعد زعفران وگلاب رو اضافه کرده و بعد از دو دقیقه جوشیدن خاموش میکنیم تا شربت خنک بشه تخم مرغاروبا وانیل باهمزن میزنیم تا حسابی کف کنه بعد پودرنارگیل رو اضافه کرده وبعداز کمی زدن روغن رانیز اضافه میکنیم ودر آخر آرد رابا بکینگ پودر الک کرده وبه موادمان اضافه کرده یا همش رو در قالب بریزین وبذارین تو فر دمای ۱۷۰ درجه یا نصف موادرو ریخته و وسطش گردو وپودرهل و پودر گل سرخ ریخته ونصف دیگش رو بریزین روش وبذارین تو فر (من وسطش از پودر گردو وهل وکمی پودر گل محمدی (سرخ )زدم بعد از بیست دقیقه که از فردراوردین بیرون بذارین کمی از دما بیفته وشربت خنک رو روش بریزین ،طعمش عالیه ،ورق بزنید تا برش خورده خاگینه رو ببینید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دو_پیازه_سیب_زمینی با دو عدد پیاز درشت یا سه عدد متوسط پیازداغ درست کنید (پیاز رو به صورت خلالی برش دهید)سه عدد سیب زمینی متوسط رو آب پز کنید و با پیازداغ ها بکوبید نعناداغ هم درست کنید با زردچوبه و نمک و فلفل به مخلوط اضافه کرده و بکوبید مناسب واسه ناهار شام واسه بچه ها فوق العاده اس پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنید نوش جان😉 #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام شنبه پنجم مرداد ماه هفته ای که🍃 شروعش بانام خدا باشد بی شک بهترین هفته خواهد بود 🌸خــــدایـا🙏 🌷بضاعت من به قدری است 🌸که نمی دانم 🌷در حق دوستانم چه دعایی کنم 🌸اما می دانم 🌷که تو از حال آنان آگاهی 🌸پس بهترین هارا برایشان مقدرکن 🌸الهی به امیدتو🌸 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سینه مرغ یک کیلو پیاز دو عدد کره صدگرم تخم مرغ دو الی سه عدد زعفران ساییده نصف قاشق چایخوری آبلیمو نصف استکان کوچک پودر سوخاری به میزان دلخواه پیاز داغ سه قاشق سوپ خوری زرشک نصف پيمانه رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپخوری نمک و فلفل به میزان دلخواه طرزتهیه : سینه مرغ را دوبار چرخ کرده با پیاز سرخ شده و نمک و فلفل و کره و پودر سوخاری مخلوط کنید . حسابی مالش دهید تا حالت چسبندگی نداشته باشد . رب گوجه را با روغن تفت داده و با نصف لیوان آب و زعفران آب کرده مخلوط میکنیم و میگذاریم تا جوش بیاید . سپس مخلوط کوفته را به پنج یا شش قسمت جداکرده و هر قسمت را با دست فرم میدهیم . وسط کوفته ها را گود کرده و با زرشک و پیاز داغ پر میکنیم . بعد دوباره به ضورت کوفته در آورده و در آبی که با رب گوجه در حال جوش ملایم است قرار میدهیم تا آماده شود . این کوفته باید کم آب باشد در انتهای پخت مقداری رب گوجه و آب لیمو اضافه میکنیم . این کوفته ها را میتوان قبل ازقرار دادن در آب سرخ کرد و سپس در مخلوط آب و رب گوجه پخت . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوفته_مرغ #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
‍ ‍ اگه فرندارید میتونید توی قابلمه و به سادگی این کیک خوشمزه رو برای عصرانه آماده کنید ☕️ 🍴مواد لازم: آرد 4 قاشق غذاخوري شكر 4 قاشق غذاخوري پودر كاكائو 2 قاشق غذاخوري تخم مرغ 1 عدد شير 5 قاشق غذاخوري روغن مایع 3 قاشق غذاخوري بيكينگ پودر 1 قاشق چايخوري 🍴طرز تهيه: ابتدا مواد خشک یعنی آرد،شكر، بيكينگ پودر و پودر كاكائو را با هم مخلوط كنيد. تخم مرغ را به مواد اضافه كرده با چنگال هم بزنيد. شير و روغن را به مواد اضافه كرده هم بزنيد تا زمانيكه مواد خوب با هم مخلوط شود. میتوانید مواد را با چنگال یا همزن دستی مخلوط کنید. فنجان ها را تا نیمه از مواد کیک بریزید. فنجان ها را درون یک قابلمه بچینید و در داخل قابلمه آب بریزید تا حدی که ارتفاع آب تا نصف بلندی فنجانها باشد. قابلمه را روی شعله اجاق گاز با حرارت ملایم قرار دهید تا آب داخل قابلمه به نقطه جوش برسد( بدون در ) . بعد از اینکه به جوش آمد ، قابلمه را با دمکنی بپوشانید. شعله اجاق را کم کنید و 15 دقیقه زمان برای پخت زمان دهید. و سپس از روی حرارت بردارید ، بدون اینکه در قابلمه را بلند کنید، 10 دقیقه به همین حالت کیکها را استراحت دهید. بعد از 10 دقیقه استراحت میتوانید در قابلمه را برداشته ، و کیکها را از داخل فنجانها در آورید و یا همانطور با فنجان سرو کنید.   با این مقدار مواد حدود 4 تا فنجون کیک درست میشود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_فنجانی_بدون_فر #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای شامی سیب زمینی هندی🍲👍 سیب زمینی 900 گرم آرد نخود 75 گرم زرده تخم مرغ 1 عدد لپه پخته شده و میکس شده 2 پیمانه نعناع و جعفری 3 قاشق غذاخوری تخم مرغ کامل 1 عدد طرز تهیه شامی سیب زمینی هندی نمک - فلفل - فلفل قرمزتند- زیره سبز 1/2 قاشق چایخوریروش تهیهسیب زمینی را پخته و لپه را هم پخته به هم اضافه می کنیم و میکس می کنیم سپس زرده را اضافه کرده و سبریجات معطر و آرد نخود 75 گرم بعلاوه ادویه جات مخلوط کرده به اندازه یک کلوچه برداشته داخل تخم مرغ و آرد نخود زده و داخل روغن سرخ می کنیم این شامی یا سس تمیز هندی هم قابل سرو است. نکات تکمیلی در مورد شامی سیب زمینی شامی سیب زمینی جزو غذای ملل - هندی میباشد زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد . شامی سیب زمینی را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید . همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد . توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کتلت مرغ سینه مرغ از نصف کمی بیشتر  سیب زمینی خام دوعدد پیاز دوعدد  سیر سه حبه تخم مرغ یک عدد آرد گندم (سفید) آرد سوخاری از هر کدوم یک قاشق سبزی خشک شامل شوید،جعفری،نعنا یک قاشق سبزی تازه داشتید چه بهتر ریز خرد کنید سه قاشق بریزید  نمک،فلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه وکمی آویشن به میزان لازم  سینه مرغ رو چرخ کنید سیب زمینی وپیاز رو نیز رنده کنید(رنده ریز)واب شونو بگیرید  همه مواد رو با هم مخلوط کنید وحدود ده دقیقه با دست ورز بدید یکساعتی بزارید یخچال سپس تو روغن دو طرفشو سرخ کنید حرارت متوسط باشه تا مغز پخت باشه عزیزان روغنی که کتلت رو توش سرخ میکنید سعی کنید کتلتها توش شناور باشه تا مغز پخت بشن تو روغن کم که سرخ کنید فقط رویه کتلتها برشته میشه وسطش خام میمونه  بعضی از عزیزان با سینه مرغ پخته درست میکنن راستش امتحان نکردم خواهرم یک دفعه درست کرد ازش پرسیدم گفت با سینه خام خوشمزه و آبدار تره به جای چرخ گوشت از میکسر هم میتونید استفاده کنید #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛