eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
اومدم با یه کیک خوشمزه و مقوی از تو آینه میتونید ببینید چه پفی داره 😍 #کیک_شیره_خرما مواد لازم : تخم مرغ 4 عدد شکر 4 ق غ وانیل 1/4 ق چ  روغن 1/2 پیمانه شیره خرما 1 پیمانه  ارده 1/3 پیمانه  آرد 2 پیمانه  بیکینگ‌ پودر 2 ق چ  تخم مرغا و شکر و وانیل و با دور تند همزن حدود 3 دقیقه هم بزنید بعد روغن و اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید بعد شیره خرما یک دقیقه و بعدم ارده یک دقیقه ... شیره خرما اگه خیلی غلیظ بود بزارید رو حرارت تا روون بشه . آرد و بیکینگ پودر و مخلوط و الک کنید کم کم اضافه اضافه کنید و با لیسک هم بزنید قالبتون و چرب و آردپاشی کنید و مایع کیک و تو قالب بریزید و قالب و انتقال بدین به فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه بمدت 45 دقیقه . #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#_بیج_بیج ✍طرزتهیه: شمالیا بهش میگن واویشکا فوق العاده خوشمزه ست هم با برنج هم با نون😋😉 پیاز و فلفل دلمه ای و هویج و نگینی ریز خورد میکنم اول پیاز و میریزم با زردچوبه تفت میدم سبک که شد فلفل دلمه ای و هویج و اضافه میکنم و یکم سرخشون میکنم بعد گوشت چرخشده رو اضافه میکنم و رنگ گوشت که عوض شد نمک و زردچوبه و فلفل سیاه و آویشن و پودر سیر میزنم یکم تفت میدم تا ادویه ها به خورد غذا برن بعد یه قاشق رب اضافه میکنم و تفت میدم تا بوی خامیش بره بعدم گوجه هایی که ریز خورد کردم و اضافه میکنم و میزارم گوجه آب بندازه و آبش جمع بشه بعد یه استکان آب میریزم و حرارت و کم میکنم و هر وقت خورشت غلیظ شد خاموش میکنم  بعضی وقتا زرشک هم اضافه میکنم  کنارش حتما سیب زمینی سرخ میکنم خورشت که آماده شد یکم زعفرون میریزم عااالی میشه.. #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی #کیک_سه_دقیقه_ای (بدون فر) #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍝🍮 گوشت چرخ کرده....۲۰۰گرم گوشت چرخ کرده مرغ.....۱۰۰گرم تخم مرغ.....۱عدد(ریز) پیازچه.....۴ساقه سس مایونز.....۱قاشق مرباخوری ارد سوخاری.....۲قاشق غذاخوری سیر.....۱حبه نمک ،فلفل،آویشن تخم بلدرچین.....به مقدار لازم ارد سفید،ارد سوخاری،تخم مرغ 🍝🍮 طرز تهیه: ابتدا گوشت چرخ کرده با چرخ کرده مرغ،پیازچه ساتوری،تخم مرغ ریز،سیر،ارد سوخاری،نمک و فلفل و آویشن خوب ورز بدید.دقت کنید تخم مرغ اول داخل یه کاسه با چنگال بزنید بعد کم کم اضافه کنید.در حدی که موادتون شل نشه.بهتر یک ساعت داخل یخچال استراحت بدید.تخم بلدرچین بپزید یا کامل سفت کنید یا به صورت عسلی.از مواد به اندازه یه نارنگی کوچک برداشته یدونه تخم بلدرچین وسطش بزارید.خوب جمعش کنید.کامل تو دست گردش کنید.ابتدا داخل تخم مرغ بعد ارد بعد تخم مرغ سپس ارد سوخاری قرار بدید.حدود ۱تا۲ساعت داخل فریزر قرار بدید.بعد در روغن داغ و غوطه ور سرخش کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اسکاچ_بلدرچین #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کوفته ترکی یا داوودپاشا موادلازم گوشت چرخ كرده: 200 گرم پياز : دو عدد متوسط نمك، فلفل دارچین: به ميزان لازم رب انار : دو قاشق غذا خورى نعنا خشك: يك قاشق غذاخورى سرخالی یا یک ق مرباخوری شكر :در صورت لزوم به ميزان لازم طرزتهیه یک عدد پیاز رنده شده، گوشت، نمک، فلفل و دارچین رو با هم مخلوط كنید و ورز بدید و قلقلی درست کنید و یک ربعی بزاريد يخچال كه خودشو بگيره تو این فاصله روغن رو درون تابه بریزید و پیاز دوم رو خیلی ریز خورد کنید و درون روغن سرخ کنید، بعد گوشت قلقلي رو بهش اضافه كرده و سرخ کنید تا طلايي شه، بعد رب انار و نعنا رو اضافه کنید و یه تفت کوچولو بدین و کمی آب گرم اضافه کنید وقتی جوشید زیرش رو‌کم کنید تا خوب جا بیافته اگه رب انارتون خیلی ترش بود کمی شکر اضافه کنید نعنا رو نیازی نیست زیادی تفت بدین چون خورشتتون رو تلخ میکنه (بیش از اندازه هم نعنا نریزین) نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوفته_ترکی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آشپزی خاص 🔷 مواد اولیه : ژلاتین 25 گرم آب سبزیجات 1 فنجان (یا آب مرغ) سیب زمینی1 فنجان (آب پز، خرد شده) هویج 1 فنجان (بخار پز، خرد شده) نخود شیرین 450 گرم ذرت نصف فنجان سس مایونز 6 قاشق سوپخوری خامه ترش 3 قاشق سوپخوری نمک طبق ذائقه فلفل طبق دائقه گوجه فرنگی برای تزئین گشنیز برای تزئین ✍ طرز تهیه: در یک ظرف کوچک، 3 قاشق غذا خوری آب روی ژلاتین بریزید. بگذارید 5 دقیقه بماند. در یک قابلمه کوچک آب مرغ را روی شعله ی متوسط گرم کنید. ژلاتین را اضافه کنید و هم بزنید تا حل شود. کمی نمک اضافه کنید. از روی شعله بردارید و بگذارید در دمای اتاق خنک شود. در یک کاسه ی متوسط، سیب زمینی هویج، نخود شیرین، ذرت، مایونزو خامه ترش را اضافه کنید و مخلوط کنید. طبق ذائقه نمک و فلفل بزنید. آب مرغ و ژلاتین را اضافه کنید. به خوبی مخلوط کنید. سالاد را داخل قالب نان بریزید. قبل از سرو کردن حداقل 5 ساعت در یخچال قرار دهید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سالاد_سیب_زمینی_قالبی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_نسکافه
✅ کیک نسکافه شکلاتی😍 برای درست کردن کیک نسکافه ابتدا یه لیوان شکر با کمی وانیل وچهار عدد تخم مرغ هشت دقیقه همزدم بعد یه لیوان شیر و نصف لیوان روغن مایع اضافه وهمزدم بعد دو قاشق پودر نسکافه و دو قاشق پودر کاکائو ریختم و همزدم درآخر هم دو لیوان آرد که با یه قاشق بکینگ پودر الک کرده بودم ریختم و با لیسک همزدم و قالبم با روغن جدا کننده(مخلوط دو قاشق روغن ویه قاشق آرد)چرب کردم مواد کیک ریختم داخل فر گرم شده با ۱۸۰درجه حدود ۴۰گذاشتم. بعداز سرد شدن کیک برگردوندم . برای روی کیک یه قاشق روغن دو قاشق شیر گذاشتم تو ماکرویو گرم که شد دو قاشق شکلات رنده شده یه قاشق پودر کاکائو و یه قاشق پودر نسکافه مخلوط کردم وبه روی کیک ریختم. بعد برش زدم برای تزیین کیک شوکو‌رول خرد شده و کیک ردولت که پودر کرده بودم استفاده کردم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
۲لیوان شیر گرم رو بریزین توظرف روش ۲ق غ خمیرمایه ی ق شکر و یک ق نمک بپاشین یک سوم فنجون روغن بریزین مواد هم بزنین حالا ارد اضافه کنین.ارد تاجایی اضافه کنین ک خمیر ب دست نچسبه و ی خمیر لطیف بدست بیاد حسابی ورز بدین یا ۱۰۰بار ب سطح کار بکوبین.روی خمیر میپوشونیم میذاریم ی جای گرم تا عمل بیاد و۲برابر بشه.خمیر دوباره یکم ورز میدیم از خمیر ب اندازه نارنگی برمیداریم بازش میکنیم مواد میذاریم وسطش پنیر میریزیم و بعد خمیر رو مبندیم و با انگشت لبه هاش میچسبونیم ب هم ک باز نشه.من پیراشکیارو تو روغن سرخ کردم شما میتونین تو فربذارین با دمای ۱۸۰ برای ۲۰دیقه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پیراشکی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷#خوراك_دنده_با_كته_زعفرانى براى تهيه ى اين دلبر كافيه دنده هارو يكساعت قبل با (نمك و فلفل قرمز و سياه،پاپريكا،زعفران،زنجبيل و روغن زيتون) بزاريد تا مزه دار بشه و بعد ى پياز رو خرد كنيد و تو كمى روغن زيتون تفت بديد و دنده هارو هم توش تفت بديد و سه پيمانه آب بهش اضافه كنيد و بزاريد تا با شعله ى كم و در بسته بپزه و اواسط پخت يه هويج رو به چند قيمت تقسيم كنيد و توش بندازيد و درآخر كمى زعفران اضافه كنيد و بزاريد تا آبش خشك بشه و فقط كمى سس باقى بمونه #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
الـــهي امروزتـــون پر از بهترينها و غــرق خوشبختی باشيد الهی بی دلیل دلِ مهربونتون شاد بشه الهی کاراتون راس و ريس بشه الهی تنتون سالم و عاقبتتون بخیر باشه "روزتون گلبارون" ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
‍ ✅کیک ساده😋 ✍مواد لازم تخم مرغ 3 عدد شیر 1 پیمانه شکر1 پیمانه سرپر آرد2ونیم پیمانه +۲قاشق غ روغن مایع 1 پیمانه بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری سرخالی وانیل 1/4 قاشق چایخوری 🍜طرز تهیه قالب رو چرب میکنیم وآرد پاشی بعد فر رو روشن میکنیم با درجه حرارت 175 آرد و بیکینگ پودر رو3بار الک میکنیم؛ شکر و تخم مرغ و وانیل رو خوب میزنیم تا کرم و کشدار بشه. روغن و شیر رو به ترتیب اضافه میکنیم؛ همزن رو کنار میزاریم بعد مخلوط آرد وبیکینگ پودر رو در 3مرحله اضافه میکنیم وبا لیسک هم میزنیم ودر قالب میریزیم وبه مدت 45تا 50 دقیقه در فرمیپزیم. قطر قالب من 20سانت و ارتفاعش 10سانت بود. 🍰 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_ساده #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
‍ اسنک پنیر سوخاری😋 🌟سلام به روی ماهتون دوستای نازنین ، اموزشی که امروز براتون گذاشتم هم غذاست هم پیش غذا هم فینگر فود و هم میان وعده است و اونقدر خوشمزه و شیکه که نمیشه راحت ازش گذشت ،خیلی هم سریع اماده میشه ،مزه شم که فوق العاده اس ،من که عاشقش شدم ،مواد اولیه شم خیلی ساده و در دسترسه فقط پنیر پیتزاش باید قالبی باشه که بشه به شکل خلالی برشش بدیم ،من از پنیر پیتزای خونگی استفاده کردم ولی تو بازار هم پنیر پیتزای قالبی صددرصد پیدا میشه ،خارجی ها که پنیرای باریک و کوچولو مخصوص این غذا دارن و کارشون راحته ، آموزش مرحله به مرحله پنیر پیتزا در پستهای قبلی هست. 🍜طرز تهیه من حدود صدو پنجاه گرم پنیر موزارلا یا همون پنیر پیتزا رو به ضخامت یک سانت و طول پنج تا هفت سانت برش دادم بعد دوتا تخم مرغ کوچک یا یه دونه تخم مرغ خیلی درشت رو با کمی پودر پیاز و پودر سیروفلفل ونمک مخلوط کردم ، آموزش پودرپیاز در پستهای قبلی هست پنیرو در ارد وسپس تو تخم مرغ وبعد توی پودر سوخاری زدم ،بعد دوباره توی تخم مرغ و بعد پودر سوخاری زدم ،بهتره که همه ی این مراحلو با چنگال انجام بدین و از دست استفاده نکنید ، بعد اسنک های آماده رو یک ساعت تو یخچال گذاشتم ،بعدش روغن رو در ظرف کوچیک ک قطرش کم باشه بریزید و بزارید تا حسابی داغ بشه ،حالا هر بار سه تا از اسنک هارو در حمام روغن سرخ کنید ، نباید زیاد تو روغن بمونه چون ممکنه که پنیرش به بیرون درز کنه حرارت زیرش بالا باشه و همین که رنگش طلایی شد از روغن درش بیارید و بعد با سس مارینارا یا هر سسی که دوست دارید سروکنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#اسنک_پنیر_سوخاری #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کاچی یک دسر ایرانی خوشمزه😋 مواد لازم: مغز گردو؛بادام؛پسته؛ از هرکدام 25 گرم نیم کوب شده مغز فندق 15 گرم نیم کوب شده آرد گندم یا آرد برنج 1 لیوان نبات آسیاب شده 1 لیوان كره 100 گرم هل نصف ق.مرباخوری آب 4لیوان گلاب نصف فنجان زعفران ساییده شده 1ق.چ طرز تهیه: نبات کوبیده شده را با چهارلیوان آب روی حرارت می گذاریم بجوشد.بعد زعفران را حل کرده و گلاب را به آن اضافه می کنیم و آن را کنار می گذاریم. ارد رو الک کرده و در قابلمه ای تفت میدیم تا بوی خامیش گرفته شه. کره را در یک قابلمه دیگر ریخته ، پس از ذوب شدن روغن آرد را کم کم اضافه می کنیم. بعد با قاشق چوبی آن را مرتب به هم می زنیم. شعله را ملایم کرده و به هم زدن آن ادامه می دهیم تا رنگ آرد طلایی شود .در این مرحله نصف قاشق چایخوری نمک و هل رااضافه کرده و قابلمه را از روی حرارت برمی داریم و شربت آماده شده از نبات را کم کم به آن اضافه می کنیم و مرتب به هم می زنیم تا مایع صاف و یک دست شود. گردو، بادام ، پسته ، فندق را هم اضافه می کنیم و ظرف را مجدداً روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کاچی جا بیفتد و می گذاریم کاچی به روغن بیفتد. در این مرحله کاچی آماده است . میتوانید بجای نبات از شکر استفاده کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کاچی_چهار_مغز #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. فلافل های تپلی و بینهایت خوشمزه . دوستای خوب و خونگرم و بامرام جنوبی ما استاد درست کردن فلافل هستند ببخشید که ما رسپی گذاشتیم ، این رسپی هست که بعد از چند بار تکرار و تمرین بهش دست یافتم که  خیلی خوشمزه تر از فلافل های بیرونه ( اونایی که خوردن گفتن من نمیگما 🙈) . اما باید فلافل اصل جنوبی هم بریم خود جنوب بخوریم و یاد بگیریم 👌👌👌 ( هر چند دوسال از عمرم  وقتی هنوز نوجوون بودم خوزستان زندگی کردم اما واقعا طعمش رو یادم نمیاد فقط یادمه خیلی دوسش داشتیم ) .آشپزی خاص بهترین استاد من خوشمزه 😋: . .نخود دو لیوان .... .. سیب زمینی پخته یک عدد متوسط ( متوسط کوچیک ) ......پیاز متوسط یک عدد .......دو قاشق فلفل دلمه خیلی ریز و نگینی .....سیر چهار حبه رنده شده..... آبلیمو یا اب سه ق غ ( برای پوک شدن) ..... این بار به پیشنهاد دوستان جنوبی نصف ق غ رب گوجه هم اضافه کردم خوب شده بود. .  ادویه ها : نمک .. فلفل سیاه و قرمز ... پاپریکا ...پودر انبه .... پودر زیره سبز و پودر تخم گشنیز .... نخود ها رو  یک شبانه روز  خیس کنید و هر چند ساعت ابش رو عوض کنید بعد ابکش کنید و چرخ کنید ( باید درشت تر از دونه های شکر باشه ) و کاملا اب نخود رو بگیرید نباید اب داشته باشه وگرنه وا میره . . سیب زمینی پخته و خنک که شد اون  رو هم رنده  کنید و بعد همی مواد رو با مخلوط کنید و خوب ورز بدین و در روغن داغ سرخ کنید و بعد روی یه دستمال گذاشته تا روغنش کشیده بشه . نکته : ادویه ها رو حذف نکنید  چون طعم مطبوعی به غذاتون میدن و خوشمزش میکنه .... .... برای راحتی کار  مقدار بیشتری نخود رو خیس کنید تا یک روز بعد چرخش کنید و بعد به اندازه ی مصرف بسته بندی کنید،  فریز کنید هر وقت خواستید بقیه ی مواد رو بهش اضافه کنید . ( مامانایی که بچه مدرسه ای دارن کارشون سریعتر پیش میره) . . .. . خیلی از رسپی ها فلافل سیب زمینی نداره شما میتونید حذف کنید اما من خوشم اومده و همیشه میریزم . یک ق چ بکینگ پودر هم بزنید پفش بیشتر میشه . . سه ق جعفری خرد شده داخلش خوبه . گاهی هم کنجد روی فلافل ها. عالیههه.. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#فلافل #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم : کره ۲۰۰ گرم(به دمای محیط رسیده) پودر قند ۲۰۰ گرم تخم مرغ ۴عدد ماست ۱۵۰ گرم وانیل نوک قاق چای خوری آرد ۳۰۰ گرم بیکینگ پودر یک ق م سیب سه الی چهار عدد دارچین مقداری شکر قهوه ای مقداری _______طرز تهیه کره ی به دمای محیط رسیده رو با پودر قند خوب با همزن بزنید تا کرمی و کشدار بشه، اگر پودر قند ندارید شکرتون رو داخل آسیاب پودر کنید و بعد وزن گیری کنید چون در بافت نهایی کیکتون خیلی تاثیر داره، نوبت به اضافه کردن تخم مرغه، هر تخم مرغ رو که اضافه کردید سی ثانیه با دور تند همزنتون مخلوط رو بزنید، رعایت این نکته هم از واجباته، وانیل رو اضافه کنید و ماست رو، ماست رو بزنید تا کاملا یکنواخت بشه و بعد به مخلوطتون اضافه کنید، در نهایت آرد رو با بیکینگ پودر الک کرده و آروم آروم به مخلوطتون اضافه کنید و با ویسک فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید قالب پای رینگهای ساده و دورانی شکلی هستند که بدون در نظر گرفتن کنگره های قالب کیک یزدی از اون بزرگترن، پس اگر میخواین کیک پای بازاری با شکل اصیل داشته باشید حتما قالبشو تهیه کنید یک قاشق از ملات کیکتون رو داخل قالب بریزید سیبهاتونو برش بزنید، داخل دارچین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_ساده #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛