فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سیب_زمینی_تابه_ای
سیب زمینی ریز + روغن زیتون۳ق + نمک + فلفل سیاه + آویشن + فلفل قرمز+ خیلی کم آب
🔻همه مواد روی حرارت کم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_گردویی_زعفرانی ⛱
🔴مواد لازم🔻🍚
▫️کره ۱۵۰ گرم
▫️پودرشکر ۱۰۰ گرم
▫️وانیل ۱/۴ ق چ
▫️تخممرغ یک عدد
▫️زعفران بمقدارلازم
▫️ارد ۲۷۵ گرم
▫️گردو ۱۰۰ گرم
🔴طرز تهیه🔻🥟
🔸کره به دمای محیط رسیده رو باپودر شکر مخلوط میکنیم
تا کاملا صاف ویکدست شود
بعد تخم مرغ
وانیل وزعفران رو اضافه میکنیم ومخلوط
سپس ارد رو کمکم اضافه میکنیم و یه کوچولو خمیررو با نوک انگشت ورز میدیم
بعدخمیر اماده رو داخل کیسه فریزر گذاشته وحدود یک تا دوساعت داخل یخچال استراحت داده
🔸بعدازاین مدت ازخمیر اندازه یک قاشق چایخوری برداشته وتو دست گرد کرده
وروی هرکدام یک پر گردو گذاشته
درسینی میچینیم
ودرمایکروفرازقبل گرم شده
دمای 150 درجه
به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه میزاریم
♦️حواستون باشه دمای دستگاهها متفاوت هست
من گود کردم توشو با انگشت و بعد پخت توش شکلات آب شده ریختم
♦️تا شکلات خودشو نگرفته جا به جا نکنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_اسفنجی_با_روکش_ژله_ای
آرد 3لیوان .روغن مایع نصف لیوان. تخم مرغ 5عدد. ماست 1لیوان.شکر 1لیوان. بگین پودر نصف قاشق چایخوری. وانیل به میزان دلخواه.ابتدا زرده ها و سفیده هارا جدا زده، سپس شکر و روغن و ماست را به ترتیب به زرده اضاف کرده و خوب همزده بگین پودر و وانیلو با آرد مخلوط کرده و کم کم به مواد اضافه کرده در آخر سفیده هارا به موادمان اضافه کرده آرام همزده سپس درون قالب مورد نظر ریخته و درون قابلمه ای 2الی 3لیوان آب ریخته و قالب را داخل قابلمه در حال جوش گذاشته مثل درست کردن کیک فنجونی ، ودر قابلمه را گذاشته به مدت45دقیقه. وقتی کیک آماده شد از قالب در اورده گذاشته کنار تا خنک شود. بعد یک بسته ژله آلورا با یک لیوان آب جوش مخلوط کرده و یک لیوان شیر کاکایو شیرین شده غلیظ به ژله اضافه کرده و کمی از ژله را داخل همون قالب کیک ریخته به قطر یک سانت و در یخچال گذاشته تا یکم ژله نیم بند شه سپس کیک را روی ژله قرار داده و بقیه ژله را دور کیک ریخته و در یخچال به مدت 2ساعت گذاشته تا حسابی خودشو بگیره و وقتی گرفت ته قالب و تو آب جوش گذاشته و کیک را در میاریم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سوپ_شير
جو پوست كنده ٣پيمانه
هويج ٤تادرشت
پياز ١بزرگ
سينه مرغ ١عدد
شير پرچرب ٤ الى ٥ ليوان
خامه ٢ قاشق غذاخوري
قارچ ٨ عدد اسلايس شده
آبليمو دو قاشق غذاخوري
اول جو رو ميشوريم و از شب قبل خيس ميكنيم بعد ميزاريم با اب زياد بپزه بين ٣تا٤ ساعت زمان لازم داره تا قشنگ مغز پخت بشه (من هميشه يه پياز بزرگ رو نگينى ميكنم و از اول با جو ميريزم خيلى توى طعم سوپ تاثير داره)
داخل يه قابلمه ديگه سينه هاي مرغ و با يه دونه پياز خرد مي كنيم بامقداري چوب دارچين ميزاريم بپزه بعداز پخت از قابلمه در مياريم ريش ميكنيم، اب مرغ رو هم از صافى رد مي كنيم و به جو اضافه ميكنيم(البته جو بايد كاملا پخته شده باشه)
سپس هويج هارو رنده و اضافه كرده
قارچ هارو خرد كرده توى كره يا روغن تفت ميديم بعد به سوپ اضافه مي كنيم بعد نمك و فلفل بزنيد خوب اينجاديگه سوپ خيلى غليظ شده و هر لحظه ممكن ته بگيره مرتب هم بزنيد به اندازه۲ملاقه از سوپ رو داخل يه ظرف بريزيد و شير رو كم كم بهش اضافه كنيد خوب هم بزنيدتا هم دما بشن بعد به قابلمه سوپ اضافه كنيد اين طورى شير نميبُره يا اينكه شير رو جدا گرم كنيدو به سوپ اضافه كنيد
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅حلوا😍
✍ مواد لازم
یک لیوان آرد
یک و نیم لیوان آب
دو لیوان شکر
نصف لیوان گلاب
پودر هل نصف قاشق غذاخوری
کره 200 گرم
🍜طرز تهیه
اول ارد رو تفت میدم به رنگ مورد نظرم که رسید الک مبکنم و دوباره داخل ظرف برمیگردونم روی شعله قرار میدم و کره اضافه میکنم کامل هم میزنم
تو ظرف جداگانه همزمان با تفت دادن ارد در مرحله اول دو لیوان شکر رو با اب و زعفران و هل بزارید روی شعله تا زمانی که شکر کامل حل بشه بعد شعلرو خاموش کنید و گلاب اضافه کنید.
شربت رو به ترکیب ارد و کره اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که مواد منسجم بشه.
برای اینکه مواد راحت از قیف در بیاد مقداری از شربت و نگه دارید و با حلوای درست شده ترکیب کنید تا شل تر بشه و راحت از ماسوره در بیاد(ماسوره 2d) .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک تک نفره
مواد لازم
2عدد تخم مرغ
1لیوان شکر(کمتر هم میتوانید بریزید)
نصف لیوان شیر
نصف لیوان روغن مایع
1لیوان سرپر آرد
1پنس نمک
1پاکت وانیل(5گرم یا مقدار کمی وانیل شکری)
2قاشق غذاخوری کاکائو
👈برای گاناش
نصف پاکت خامه(100ml)
1بسته شکلات شیری
👈طرز تهیه
ابتدا تخم مرغ و شکر را با همزن برقی به مدت 5تا 6 دقیقه بزنید تا کرم رنگ شود .سپس روغن مایع و شیر را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا یکدست شود و در آخر مواد خشک الک کرده را اضافه کنید و هم بزنید .
قالب های تارت کوچک را با اسپری روغن چرب کرده و از مایه کیک به اندازه 2/3قالب در آنها بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 15 تا 20 دقیقه با کنترل بپزید.
برای گاناش شکلاتها را در ظرفی خرد کنید و خامه را روی آنها ریخته و روی حرارت بنماری آب کنید وبا هم ترکیب کنید و روی کیکهای پخته شده (بعد از 5دقیقه) بریزید و مطابق آنچه در ویدئو میبینید روی انها را با شکلات سفید که به روش بنماری آب شده خط گرد و مارپیچ ایجاد کنید و در آخر با خلال دندان آنها را به شکل گل در آورید.نوش جان🌹
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_تک_نفره
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_اسکار
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به شنبه ۲ شهریور ماه خوش امدید😊✋
صبحتون پُر انرژی ☕ 🌸 😊
الهی 🙏
امروزتون رو
بایک دنیا مهر ومحبت💕
با یک دنیا امید
بایک دل پاک و زیبا 💞
با یک ذهن آرام😇
و انرژی 🌸🍃
مثبت شروع کنید🌸🍃
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ترشی_بامیه
بامیه های که برای ترشی اسنفاده میشه سعی کنید ریز باشه
بامیه ها رو شسته وکنار میزارید تا کاملا خشک بشن
بامیه نیم کیلو
سرکه سفید ۳ لیوان
آب دولیوان
نمک یک ق س سرخالی
سیر چند حبه پوست گرفته شده
ترخان وشوید چند ساقه
فلفل تند دوعدد
آب وسرکه ونمک رو میزاریم تا به جوش بیاد وقتی جوش اومد گاز را خاموش کرده ومیزاریم سرد بشه
در شیشه مورد نظر بامیه ها رو چیده مابین بامیه ها سیر و ترخان و شوید و فلفل تند میزاریم تا شیشه پر بشه سپس مخلوط سرکه واب ونمک میریزیم روش تا شیشه پر بشه سر شیشه رو کیپ میکنیم ومیزاریم جای تاریک تا چند روز تو به اصطلاح جا بیفته سپس بزارید یخچال این ترشی بعد از یک ده روز قابل خوردنه بامیه ها اصلا سفت نیستن خیالتون تخت خیلی خوشمزه س،اگه میخواید بامیه هاتون خبلی نرم باشه چند دقیقه ای بجوشانید وابکش کنید بزارید ابش کاملا بره و بعدش طبق دستور عمل کنید توجه کنید اگه بامیه ها بپزن آب سرد روش نریزید وگرنه ترشی کپک میزنه
بامیه های خام هم قبل از اینکه سرکه بریزید روش باید کاملا خشک بشن
اگه ترشی تند دوست دارید فقط از سرکه استفاده کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترشی_بامیه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیتزا
خمیر جادویی .موارد مصرف،پیراشکی.نان.پیتزا.یک خمیر همه کاره عالی
مواد لازم
آرد ۳ لیوان
خمیر مایه ۳ قاشق چایخوری
تخم مرغ ۱ عدد
شیر ۱ لیوان
روغن ۶ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
شکر ۴ قاشق چایخوری
بیکینگ پودر ۱ق چ
طرز تهیه
۱- خمیر مایه ، شیر ولرم ( شیر گرمی که دست را نسوزاند ) و 1 قاشق چایخوری شکر را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس 5 – 10 دقیقه کناری قرار دهید تا خمیر مایه عمل کند ( کف کند ).
۲- تخم مرغ ، باقی مانده شکر ، روغن و نمک را داخل کاسه دیگری بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شوند ، خمیر مایه را با چند قاشق آرد را مخلوط کنید و به مواد تخم مرغی اضافه کنید ، کمی هم بزنید تا مواد ترکیب شوند سپس باقی مانده آرد را اضافه کنید.
۳- پس از مخلوط کردن مواد را با دست ترکیب کنید تا خمیر جمع شود ، روی سطح کار ارد بپاشید و خمیر را روی سطح کار قرار دهید ، خمیر را 10 دقیقه ورز دهید ( مکرر روی سطح کار بکوبید و باز کنید ) ، آنقدر ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید.
۴- داخل کاسه ای را چرب کنید و خمیر را داخل کاسه قرار دهید ، روی خمیر را بپوشانید و در جای گرمی 1 ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر 2 برابر شود ، پس از آماده شدن پف خمیر را با فشار دست بگیرید.
۵- این خمیر بسیار خوش دست بوده و کار با آن بسیار راحت است ، بافت و ماندگاری خوبی دارد و میتوانید تا چند روز در یخچال و داخل کیسه فریزر بسته بندی و نگهداری اش کنید.
۶- نکته :این خمیر بسیار ترد و سبک است و مناسب برای انواع غذاها ، پیراشکی ، کلوچه ،نان صبحانه ، نان شکم پر ، پیتزا و … است ، حتی میتوانید آن را در روغن سرخ کنید ، این خمیر جادویی خمیری همه کاره است.
نکته:
وقتی از این خمیر برای درست کردن پیتزا یا پیراشکی استفاده کردید شکر رو حذف کنید
خمیر رو توی ظرف چرب شده پهن کردم وروش پودر آویشن ,فلفل سیاه،فلفل قرمز،پاشیده وسس کچاپ یا سس مخصوص پیتزا(که خودم اماده کردم و دستورش تو پستهای قبلی گذاشتم بمالید )ومرغ وقارچ وفلفل دلمه وگوجه خرد شده (فقط فیله گوجه)ریخته وپنیر پیتزا ریخته وداخل فر گرم شده با دمای ۱۸۰ بمدت نیم ساعت بزارید تا بپزه و پنج دقیقه اخر فربالا را روشن کنیدتاروش طلایی شه.(یک نکته این که من قارچ وفلفل دلمه روتو روغن تفت میدم بعد روی پیتزا میریزم امتحان کنید خیلی عالی میشه وقارچ دیگه آب نمیندازه وپیتزاتونو خمیری نمیکنه)
من موادو دو برابر کردم و ۵ پیتزای متوسط داد.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ته چین
.
دو پیمانه برنج
ماست چکیده دو پیمانه
تخم مرغ دو عدد کامل
روغن مایع دو قاشق غذاخوری
نمک بمقدار لازم
زعفران ۵ق.غ
اول 👇👇👇
فر را روی درجه ۱۸۰ روشن میکنیم تا گرم بشه.
دو پیمانه برنج رو خیس میکنیم و
مرغ را میزاریم با فلفل و نمک و زردچوبه و دو عددپیاز کوچک درسته و مقدار کمی اب بپزد (اب کم برای اینکه وقتی پخت آب اضافه نداشته باشه)
زرشک رو هم خیس کنید و بشورید و بزارید خشک بشه.مرغ پخته را ریش ریش کنید و توی تابه با کره همراه با زرشک یه کوچولو تفت بدید و برنج رو آبکش کنید و برنج رو دون بردارید و ابکش کنید و بزارید خوب خنک بشه (اگر برنج خنک نشه باعث میشه تخم مرغ در اثر حرارت برنج حالت پختگی بگیره و ته چینمون انسجام نداشته باشه).
توی یه ظرف تخم مرغ ها را بشکنیدو ماست چکیده و زعفرون ونمک وروغن را اضافه کرده و هم بزنید تا یه دست بشه وبرنج آبکش شده و خنک شده رو اضافه کنید .
قالب یا قابلمه رو چرب کنید اول تا نصف از مواد بریزید تو قالب وسطش رو با مرغ و زرشک پر کنید فقط حواستون باشه مواد میانی وسط باشه اطراف قالب نره.بعد دوباره با برنج پر کنید خوب با قاشق فشار بدید.روشون فویل بکشید و روی فویل رو سوراخ هایی ایجاد کنید
داخل فر 180 درجه مدت یک الی یکو نیم ساعت قرار میدیم
یه ربع آخر زمان پخت فویل رو بردارید اگه طعم کره رو دوست دارید روی ته چین رو کره بریزید و گریل را روشن کنید و ته چینمون اگر اماده شده از قالب خارج کرده و من برش زدم و با زرشک و خلال بادام و پسته و برنج زعفرونی و فیله حلزونی تزیین کردم.
نکته :
1:منظور از پیمانه لیوان دسته دار فرانسه ست.
2:میتونید روی گاز هم درست کنید و قابلمتونو چرب و داغ کنید و موادتونو بریزید و بمدت یکساعت بزارید روی حرارت ملایم و دم کنی هم روش بزارید.
3:دوستانی که قابلمه یا قالبشون مشکل داره و میچسبه میتونن از روغن جدا کننده که دستورش تو پستهای قبل گذاشتم به قالبشون بزنن دیگه اصلا نمیچسبه.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ران_سوخاری_فوری
ایده های بامزه ای برای درست کردن غذاهای تکراری وجود داره. مرغ سوخاری فوری یا یچیزی تو مایه های جوجه چینی؛ میتونه اسم این غذا باشه.
که احتمالا به شدت باب طبع فست فود خورها و بچه هاست.
من هم دارم طبق همین فیلم اماده ش میکنم. یه دونه رون مرغ داشتم و گذاشتم تا بپزه ... و بجای استخوان ساق، میخوام از برشهای بلند و باریک سیب زمینی سرخ کرده استفاده کنم.
یعنی مایه رو دور یه سیب زمینی سرخ کرده باریک و دراز، فرم بدم. یه کم هم کوچیکتر درست ش میکنم که منسجم تر باقی بمونه.
برای هفت هشت تا ساق مرغ، سه تا چهارتا سیب زمینی متوسط استفاده کنید. اگه پنیر ندارید، تو مایه اصلی از تخم مرغ استفاده کنید. اما در نهایت اون سه مرحله آغشته کردن به آرد و تخم مرغ و پودر سوخاری (پانکو) رو رعایت کنید. چون باعث میشه وا نره.
واضحه که این مایه رو به شکل کوکو یا شامی هم میشه سرخ کرد.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ران_سوخاری_فوری
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اگر توى خونه امكانات كباب درست كردن نداريد اين غذا جايگزين خوبى براى كباب ميتونه باشه😊
#جوجه_کباب_تابه_ای_یا_گریل_شده
۲عدد سینه مرغ تیکه تیکه شده رو توی ظرف بزرگی ریخته و با نمک،فلفل سیاه، پیاز نگینی، ۲حبه سیر خورد شده، ۱/۲ ق چ خ دارچین،۱/۴ پیمانه یا ۲ ق غ خ روغن زیتون،زعفران ساییده شده و آب نصف لیمو ترش تازه رو روش ریخته و همه مواد رو با هم مخلوط میکنیم و روشو با سلفون بسته و توی یخچال به مدت ۵ ساعت میذاریم بمونه. بعد یه ۴۵ دقیقه میذاریم توی دمای محیط بمونه و به سیخ چوبی میکشیم و روی گریل برقی و یا ماهیتابه میتونیم درست کنیم.یه جوجه کباب آبدار همونطور که تو تصویر مشخصه به دست میاد که در کنار برنج زعفرانی و بروکلی بخار پز و گوجه گریل شده و سیبزمینی سرو شد.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شامی_خوشمزه
گوشت چرخکرده : ۳۵۰ گرم
سیب زمینی متوسط : ۳ عدد
پیاز متوسط : ۱ عدد
سیر : ۲ حبه
تخم مرغ : ۱ عدد
آرد نخودچی : ۲ قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه ، ادویه کاری ، گرد غوره و سماق : به مقدار لازم
ابتدا سیب زمینی، پیاز و سیر را رنده می کنیم.تمام مواد بالا را با هم مخلوط می کنیم و برای چند دقیقه ورز می دهیم.داخل ماهیتابه روغن مایع ریخته، شعله را زیاد می کنیم تا روغن حسابی داغ شود. شامی ها را درست کرده داخل روغن هر طرف را حدود ده دقیقه سرخ می کنیم.برای کنار غذا، گوجه فرنگی ها را حلقه ای برش زده، داخل روغن باقیمانده همراه با نمک، فلفل، زردچوبه و آبغوره سرخ می کنیم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شامی_کباب_بروجردی
موادلازم
گوشت چرخ ۱۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد ریز خورد شده یا پیازچه ترجیحا ۲ ق غ
شوید خشک خیسانده ۴_۵ ق غ
آرد سوخاری ۱ق غ
ترخون و ریحون و مرزه (سبزی معطر )
مقداری تقریبا ۲ق
تخم مرغ ۱عدد
نمک و زردچوبه و فلفل مقداری
این مواد با هم مخلوط طبق فیلم
بعد با دست ورز داده ، حالا
به اندازه گردو بردارید و گرد کنید و تو روغن سرخ کنید ،
این شامی مخصوص بروجردیاس
خیلی خوشمزه ،
اصلش اینه پیازچه و سبزی معطر داشته باشه ،
حالا شوید بعضیاشون میریزن بعضیا نه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#_شیرینی_مربایی
موادلازم📝
آرد دو لیوان
پودر قند نصف لیوان
روغن نصف لیوان
وانیل کمی
تخم مرغ یک عدد
عسل یک قاشق غذا خوری
✍طرز تهیه:
آرد رو الک کردم با وانیل و پودر قند مخلوط کردم بعد تخم مرغ رو اضافه کردم و با دو انگشت مخلوط کردم بعد روغن رو اضافه کردم میتونید از کره به جای روغن استفاده کنید وقتی مخلوط شد نیم ساعت تو یخچال گذاشتم بعد با وردنه صاف کردم و قالب زدم و تو فر یا مکروویو با دمای 180 درجه به مدت 15 دقیقه گذاشتم البته فضای فر ها با هم فرق میکنه نباید خیلی رنگ بگیره چون حالت بیسکویت پیدا میکنه قبل اینکه خیلی رنگ بگیره باید از فر در بیاد.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛