#حلوای#کدو_حلوایی 😋
🔸شکر 1/5پیمانه یا کمتر
🔸ارد قنادی یک ونیم پیمانه
🔸پوره کدو حلوایی 2لیوان
🔸کره 50گرم و روغن لادن طلایی (در حدی که ارد گلوله نشه و به راحتی تفت بخوره)
🔸گلاب دو آ تیشه نصف پیمانه
🔸اب یک چهارم پیمانه
🔸زعفرون دم کرده 3 قاشق غ غلیظ
📝پوره کدو حلوایی را با اب و شکر مخلوط کرده روی حرارت میزاریم وقتی ی جوش زد زعفران و گلاب را اضافه کرده هم زده از رو حرارت بر میداریم
ارد را با حرارت خیلی ملایم تفت میدیم تا بوی خامی ارد گرفته بشه بعد الک کرده دوباره میزاریم روی حرارت روغن و کره را اضافه کرده و تفت داده وقتی بوی ارد بلند شد و رنگش تغییر نکرد پوره کدو حلوایی را اضافه میکنیم و خوب با هم مخلوط کرده وقتی حلوا وسط ظرف جمع شد از رو حرارت برداشته و گهواره ای میکنیم. حلوا رو در ظرف سرو تزیین میکنیم. نوش جان
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مرغ_مجلسی
کره رو روی حرارت آب کردم و زردچوبه رو اضافه و سریع شعله رو خاموش کردم. کمی پیاز رنده شده و زعفران و هویج تکه تکه شده و فلفل دلمه تکه شده و آبلیمو و چند حلقه لیمو ترش (این بار موجود توی خونه نداشتم ) رو داخل ظرف ریختم و قطعات مرغ رو داخلش گذاشتم و توی یخچال قرار دادم . بهتر هست هفت ، هشت ساعت بمونه . بعد از این مدت مرغها رو از مواد داخلش خارج وفقط مرغ خالی رو با روغن تفت دادم .
بعد کمی رب گوجه رو کمی تفت دادم و مقداری آب ریختم و نمک و زردچوبه و قطعات مرغ رو اصافه کردم و کمی زعفران ریختم .
بعد از اون موادی که مرغ رو توش خوابونده بودم ،هویج و فلفل دلمه رو برداشتم و داخلش ریختم و گذاشتم بپزه .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_کاسترد
تخم مرغ : ۴ عدد
آرد سفید : ۲ لیوان(دسته دار فرانسوی)
پودر کاسترد : نصف لیوان
شکر : ۱ لیوان
شیر : نصف لیوان
روغن مایع :نصف لیوان
بکینگ پودر :۲ قاشق چایخوری
وانیل : نوک قاشق چایخوری
ابتدا
. طبق معمول نیم ساعت قبل شروع کار همه مواد را از یخچال خارج کردم تا موادبه دمای محیط برسه
آرد و بکینگ پودر و کاسترد را سه بار الک کردم
قابلمە را چرب کردم
تخم مرغ ها،شکر و وانیل رو در کاسه ای ریختم هم زدم تا کرم رنگ و کشدار شه
شیر رو اضافه کردم و سی ثانیه هم زدم
روغن رو اضافه و سی ثانیه دیگه هم زدم
حالا ارد،کاسترد وبکینگ پودر الک شده را طی سه مرحله به مایه اضافه کردم فقط در حد مخلوط شدن با لیسک هم زدم (بیشتر هم نزنید چون هوای داخل تخم مرغها از بین میره و کیک پف نمیکنه)
مایه ی کیک رو تو قابلمە ریختم و دم کنی گذاشتم
اجاق من چون برقیه روی درجه یک بمدت یکساعت و نبم گذاشتم و روی گاز روی حرارت کم بزارید باهمین مدت زمان در نهایت با سیخ چوبی چک کنید اگه بهش نچسبید امادست.
چهل دقیقه اول اصلا در قابلمه را برندارید چون پف کیک میخوابه.
پودر کاسترد رو میتونید از سوپرمارکتا و لوازم قنادیا تهیه کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ته_دیگ _تل کادایف
مواد لازم :
تل کادایف : 1 بسته
روغن : 4 قاشق غذاخوری
نمک : 1 قاشق چایخوری
برنج : 4 پیمانه
آب : به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا 4 پیمانه برنج رو شسته (من همیشه برنج هام رو به صورت کته درست میکنم و همیشه چشمی آب به برنج ام اضافه میکنم ) و به اندازه یک بند انگشت آب رو به برنج اضافه کنید یا میتونید اگر از 4 پیمانه برنج استفاده کند 5 پیمانه آب اضافه کنید 1 پیمانه آب بیشتر بریزید اینجوری هم عالیییییی میشه و سپس روی حرارت گذاشته و 1 قاشق چایخوری نمک و 4 قاشق روغن رو به برنج تون اضافه کنید و سپس در قابلمه دیگه روغن رو اضافه کرده و به اندازه 1 سانت از رشته تل کادایف رو به قابلمه تون اضافه کنید و روی هم فشار بدید تا یکدست بشه و بعد برنج تون که به مرحله نیم پخت رسید کم کم به قابلمه اصلی تون اضافه کرده و بازم با قاشق روی هم فشار بدید که موقع برگردوندن برنج تون راحت از قابلمه خارج بشه اگر آب برنج تون کم شده نصف استکان آب دور تا دور برنج تون بریزید و روی حرارت کم و از شعله پخش استفاده کنید تا برنج تون دم بکشه و سپس به راحتی تو ظرف مورد نظر برگردونید .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ته_دیگ_تل_کارایف
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#جوجه_چیلی_زعفرانی
مواد لازم مرغ 1 کیلو(ران و بال لذیذ تر است)
پودر سیر نصف قاشق غذاخوری
پودر رنجبیل نصف قاشق چایخوری
زعفران دم کرده نصف فنجان
آب نارنج یک سوم لیوان
سس سالسا یک قاشق غذاخوری
کره آب شده 50 گرم
پاپریکا نصف قاشق چایخوری
پودر فلفل چیلی یک چهارم چایخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
مرغمون رو با مواد بالا به غیر کره و کمی زعفران دم کرده مزه دار کرده چند ساعت داخل یخچال میزاریم تا خوب مزه مواد به خوردش بره بعد از یخچال در میاریم و سیخ میزنیم حین کباب کردن بال هم روی بال کمی زعفران دم کرده و کره آب شده با برس میمالیم.امیدوارم درست کنید و لذت ببرید
نوش جان ❤️
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#جوجه_چیلی_زعفرانی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکو_بدون_تخم_مرغ
سیب زمینی ها رو آب پز میکنید و پوستشو جدا میکنید با گوشتکوب دستی خوب پورش کنید تا صاف و یدست شه. و بعد نشاسته میزنید بهش و خوب ورز میدید. میزان نشاسته رو تا جایی بزنید که خمیر چسبندگیش از بین بره تا حدودی. البته من مقداری پودر سوخاری هم ب سیبزمینیا اضافه کردم. زرد چوبه و نمک و فلفل و ادویه کاری و پودرپاریکا هم بهش اضافه کردم. وخوب مخلوط کردم. داخل یه تابه روغن داغ کردم و یه کاسه آب کنار دستم. وقتی حس میکردم خمیر ب دستم میچسبه یذره دستم مرطوب میکردم و کوکوها رو شکل میدم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چهارشنبه تون زیبا
امروز از خدا🍃🌷
برای تک تکون
بهترین هارو میخوام
بهترین لحظه ها
بهترین فرصت ها
بهترین موفقیت ها
بهترین پیشرفت هاو
ازهمه مهم تربهترین احوال را
ان شاء الله🍃🌷
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_سبد_
خمیرجادویی:
مواد لازم
آرد ۳ لیوان
خمیر مایه ۳ قاشق چایخوری
تخم مرغ ۱ عدد
شیر یا آب ۱ لیوان
روغن ۶ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
شکر ۴ قاشق چایخوری
طرز تهیه
۱- خمیر مایه ، شیر ولرم ( شیر گرمی که دست را نسوزاند ) و ۱ قاشق چایخوری شکر را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس ۵ – ۱۰ دقیقه کناری قرار دهید تا خمیر مایه عمل کند ( کف کند ).
۲- تخم مرغ ، باقی مانده شکر ، روغن و نمک را داخل کاسه دیگری بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شوند ، خمیر مایه را با چند قاشق آرد را مخلوط کنید و به مواد تخم مرغی اضافه کنید ، کمی هم بزنید تا مواد ترکیب شوند سپس باقی مانده آرد را اضافه کنید.
۳- پس از مخلوط کردن مواد را با دست ترکیب کنید تا خمیر جمع شود ، روی سطح کار ارد بپاشید و خمیر را روی سطح کار قرار دهید ، خمیر را ۱۰ دقیقه ورز دهید ( مکرر روی سطح کار بکوبید و باز کنید ) ، آنقدر ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید.
۴- داخل کاسه ای را چرب کنید و خمیر را داخل کاسه قرار دهید ، روی خمیر را بپوشانید و در جای گرمی ۱ ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر ۲ برابر شود ، پس از آماده شدن پف خمیر را با فشار دست بگیرید.
۵- این خمیر بسیار خوش دست بوده و کار با آن بسیار راحت است ، بافت و ماندگاری خوبی دارد و میتوانید تا چند روز در یخچال و داخل کیسه فریزر بسته بندی کنید.
مراحل درست کردن نان به شکل سبد:
اول یه قابلمه سایز ریز رو گرفتم و دورشو با فویل الومینیوم پیچیدم و فویل رو چرب کردم یه مقدار خمیر گرفتم و پهنش کردم و برشهای حدود یک سانت زدم و هر برش رو طبق شکل بالا دور تا دور قابلمه به طور عمودی گذاشتم بعد یه برش دیگه گرفتم و به صورت افقی یکی بالا و یکی پایین از نوارهای خمیر رد کردم (به تصویر توجه کنین)بعد که کل قابلمه رو با خمیر بافتم اونو تو سینی فر که کفشو کاغذ روغنی پهن کردم گذاشتم برای دسته سبد هم سه تا از برشهای خمیرو کنار هم گذاشتم و مثل گیس بافتم یه فویل الومینیوم گرفتم و به شکل منحنی گردش کردم و خمیر بافت رو روی اون قرار دادم تا توی فر شکل منحنی خودشو از دست نده برای اون گلهای رز هم پنج تا دایره رو تو هم قرار دادم و طبق شکل پیچیدن بهد از وسط با چاقو نصفش کردم هر برش خمیر شکل یه رز میشه (تو تصویر بالا مراحلشو گذاشتم )در اخر همه خمیر رو با محلوط زرده تخم مرغ و زعفرون رومال کردم و گذاشتم تو فر با دمای ۱۷۰ به مدت ۲۰_۳۰ دقیقه بپزه وقتی نان پخته شد از فر بیرون بیارین بزارین نان سرد سرد بشه بعد اروم قابلمه رو اول در بیارین بعد اروم فویل رو از خمیر جدا کنین دسته سبد رو هم با خلال به سبد وصل کردم .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥘آشپزی خاص
🔷 #آش_رشته😋
✍مواد لازم:
رشته آش زر ماکارون: 1بسته
سبزی آش رشته:1کیلو گرم
نخود،لوبیا،عدس (پخته شده) :هر کدام 100گرم
پیاز:4عدد(بزرگ)
نعنا خشک:1قاشق غذا خوری
نعنا داغ ،پیاز داغ وکشک:برای تزیین
🍜طرز تهیه:
ابتدا دو عدد پیاز را ریز نگینی میکنیم و تفت میدهیم،نمک،زرد چوبه و فلفل و بعد سبزی آش،نخود لوبیا و عدس را ب مواد اضافه میکنیم اب جوش روی مواد ریخته و اجازه میدهیم تا سبزی بپزد.
2عدد پیاز را خلال کرده و سرخ میکنیم.مقداری نعنا خشک را با کمی روغن و مقداری زردچوبه تفت میدهیم و ب همراه رشته آش(زر ماکارون) در نیم ساعت آخر ب آش اضافه کرده و اجازه میدهیم تا آش رشته بپزد و جا بیافتد.
آش را درون ظرف مورد نظر می ریزیم و با کشک،نعنا و پیاز داغ تزیین میکنیم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#كاپ_كيك_كنافه:
مواد لازم:
رشته کنافه ................................ 350 گرم
کره ........................................... 120 گرم
زعفران دم کرده ........................... 1 ق غ
پودر هل ..................................... 1 ق چ
پنیر خامه ای ............................... 200 گرم
گلاب ......................................... 2 ق غ
عسل و پودر پسته ....................... به میزان لازم
طرز تهیه:
کره رو می تونید آب کنید یا بذارید تو دمای اتاق نرم بشه و استفاده کنید.
اول که رشته کنافه رو از تو فریزر درمیارید یه مقدار خشک و شکننده هست و راحت تر خرد میشه. بنابراین تا سرده دست به کار بشید. قبل از شروع کار، کنافه رو با دست یه مقدار خرد کنید.
تو دستگاه غذاساز، رشته های کنافه، کره، زعفران و پودر هل رو بریزید و دستگاه رو روشن کنید تا رشته ها خرد بشن و با کره و زعفران مخلوط شن.
هر وقت همه چیز با هم به خوبی ترکیب شد دستگاه رو خاموش کنید.
تو کاسه ای پنیر خامه ای رو با پشت چنگال له کنید و گلاب رو بهش اضافه کنید و هم بزنید تا کمی شل بشه.
درجه روشن کنید.
از مایه کنافه کمی بردارید و توی قالب کاپ کیک فشار بدید به طوری که کف و دیواره قالب با کنافه پوشیده بشه. میتونید وسط کنافه رو با نوک انگشت یا یه چیزی که سر گرد داره (مث گوشکوب هاون) فشار بدید تا وسطش گود بشه.
ز مایه پنیر به اندازه 1 ق م (یا هر چقدر که دوس داشتین) تو این گودی بریزید.
مجدداً روی پنیر رو هم با مقدار کمی کنافه بپوشونید و با فشار کف دست، سطحش رو صاف کنید.
به همین صورت، همه خونه های قالب کاپ کیک رو پر کنید.
وقتی همه قالبهای کاپ کیک پر شدن، اون رو تو فر قرار بدید و حدود 25 دقیقه الی نیم ساعت صبر کنید.
هر وقت اطراف کاپ کیک شروع به طلایی شدن کرد یعنی زیرش هم پخته. بعد کمی گریل رو روشن کنید تا روش هم طلایی بشه.
کاپ کیک ها رو گرم گرم از تو قالب در بیارید...
... و سریع روشون عسل بریزید. میتونید هم از مخلوط آب و شکر استفاده کنید ولی عسل طبیعی تر و سالم تره!! میزان اون هم بستگی به سلیقه خودتون داره. میتونید خیلی شیرینش کنید یا کمتر استفاده کنید!
کنافه یک اسم عربيه ولی تو ایران به کادايف معروفه
این یک مدلش هست
یک مدل دیگه هم به اسم دسر کادايف با کرم معروفه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ته_چین_مرغ_و_قارچ_با_پلوپز🍄🍄🍄🍄🍄
برنج : ۳ پیمانه
ماست : ۱ لیوان
زرده تخم مرغ : ۳ عدد
زعفران دم کرده : ۳ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زرد چوبه و دارچین : به مقدار لازم
قارچ خرد شده : ۱۰۰ گرم🍄🍄🍄🍄🍄
مرغ : ۲ تکه
زرشک : ۱/۳ پیمانه
روغن مایع : نصف لیوان
پیاز کوچک : ۱ عدد
ابتدا مرغ را با کمی آب و پیاز و نمک و زرد چوبه میپزیم. زرشک را هم از قبل پاک کرده و با آب سرد شسته و در کمی روغن و زعفران و شکر تفت می دهیم و در اخر تفت دادن کمی گلاب اضافه میکنییم. ( گلاب عطر فوق العاده ای به زرشک می دهد )🍄
قارچ رو هم شسته اسلایس کرده و در تابه به حرارت زیاد تفت می دهیم کمی آبلیموزده تا سیاه نشود. مرغ پخته شده اگر با کمی رب باشه خیلی بهتره پس به مرغ در حال پخت کمی رب هم اضافه کنید. وقتی کاملا پخت و خیلی کم آب شد (حدود نصف لیوان آب کافیه ) مرغ را از ظرف در اورده و ریش ریش میکنیم و به قارچ و زرشک اضافه می کنیم.🍄
برنج رو از قبل خیس کرده و آبکش می کنیم. بهتره که برنج رو کمی زنده برداریم🍄.
تخم مرغها رو خوب زده و دارچین و نمک و فلفل اضافه می کنیم و ماست و روغن مایه وزعفران. در اخر برنج رو اضافه کنید. و خوب مخلوط کنید.🍄
کف دیگ پلوپز را چرب کرده ( البته از چرب کردن گذشته روغن بریزید ) نیمی از مایه برنج رو داخل دیگ پلوپز می ریزیم و با پشت قاشق فشار می دهیم تا منسجم بشه. بعد از مواد مرغ روی برنج ریخته و کمی از آب مرغ رو روی مواد بریزید. باقی برنج رو می ریزیم. روغن روی سطح برنج ریخته و پلوپز را به برق می زنیم بدون دمکنی حدودا ۱ ساعت. (درجه پلوپزها با هم فرق داره من روی سومین ته دیگ درجه رو تنظیم کردم و۱ ساعت)🍄
ته چین بعد از ۱ ساعت آماده شده و می توانید با هر موادی که دوست دارید تزیین کنید.🍄🍄🍄🍄🍄🍄
دوستان داخل قابلمه وفرهم قابل تهیه میباشد.🍄
فقط مواددروسط برنج ریخته بشه اگربه اطراف پخش کنیدمیسوزه🍄
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خاگینه_گل_سرخ
مواد لازم:
پودر گل سرخ (با دست سابیده شده) یک پیمانه
تخم مرغ 4 عدد
آ رد 2ق غ
گردوی خرد شده یک پیمانه
بکینگ پودر یک قاشق غذا خوری
طرز تهیه:
تخم مرغ ها رو با همزن می زنیم تا کف کند بعدآ ردو پودر گل سرخ و گردو رو بهش اضافه می کنیم وهم میزنیم تا کاملا یکدست بشه و در ماهی تابه روغن می ریزیم و دو طرفش رو سرخ میکینم . حتما از دم کنی استفاده کنید و زیرش هم شعله پخش کن بذارید
بعد از پخت در شیره آماده شده می گذاریم تا شیره جذب خاگینه بشود …شربت باید سرد باشه و خاگینه گرم ..بعد از اینکه یکی دو جوش زد بر می دارم
طرز تهیه شربت:
شکر یک لیوان
آب یک دوم لیوان
شکر و آب رو مخلوط می کنیم و می جوشانیم بعد اینکه سرد شد روی خاگینه ها می ریزیم تا کمی بجوشد تا به خورد خاگینه ها برود
این خاگینه یکی از خوشمزه ترین خاگینه هاست .
😋نوش جون😋
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛