#بامیه_سوخاری
سلاام دوستان وقتتون بخیر💖
خورش بامیه رو شاید اغلبتون خورده باشین ولی بامیه سوخاری هم امتحان کردین خیلی خوشمزه است حتما درست کنید و ببینید بچه ها چقدر دوستش دارن 😍
👈مواد لازم
1بشقاب بامیه
نمک
1قاشق غذاخوری آرد
2 قاشق غذاخوری آرد ذرت(زرد رنگ است)
آب گاز دار (سودا نوشیدنی) 200ml
من آب گاز دار نداشتم به جای آن 1 لیوان آب و 1قاشق مربا خوری جوش شیرین استفاده کردم
روغن سرخ کردنی برای سرخ کردن
👈طرز تهیه
ابتدا بامیه ها را شسته و سر بامیه ها را تمیز کنید و بگیرید و آنها را نمک پاشی کنید.بامیه ها را 40 دقیقه در فریزر بگذارید.
آرد ذرت و آرد و آب گاز دار را با هم ترکیب کنید تا مثل
مانند سس قوام داشته باشد .بامیه ها را بعد از 40 دقیقه از فریزر در آورده و با این سس آغشته کنید و در روغن داغ سرخ کنید و با ماست موسیر سرو کنید.نوش جان 💖
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بامیه_سوخاری
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پیتزای_سیب_زمینی
#سس_پیتزا
طرز تهیه .......
سیب زمینی سایز متوسط را انتخاب کنید وحلقه کنید نه نازک ونه زیاد وضخیم بعد هردوطرفش راسرخ کنید با روغن نسبتا کم مثل فیلم 👆
مواد روی پیتزا هر چیزی میتونه باشه ودستتون کاملا بازه من ازترکیب گوشت چرخی وفلفل دلمه استفاده کردم
سیب زمینی را توی سینی فر بچینید روش سس پیتزا بریزید هشتک درست کردن سس پیتزا را گذاشتم بالای همین پست بینید بعد مواد گوشتی را بذارید ودر اخر پنیر پیتزا بربزید ودرصورت تمایل فیله گوجه وزیتون بذاربد ودر فر بذارید فقط شعله بالای فر روشن کنید همینکه پنیر اب بشه وطلایی کافیه ونیاز نیست بیشتر توی فر بمونه وتمااااام 😊
بدون فر...... دوستانیکه فر ندارن سیب زمینها را توی تابه نچسب بذاربد وبذاربد روی گاز وشعله پخش کن بذارید همینکه پنیر اب بشه کافیه فرقش با فر اینه که روش طلایی نمی شه
درست کنید بزرگ وکوچک از خوردنش لذت ببرید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیتزای_سیب_زمینی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
.
. #خمیر_پیتزا_نیوچاشنی
خمیر مایه:۳ قاشق چایخوری
شکر:۳ قاشق چایخوری
شیر پرچرب(ولرم):یک پیمانه
آب(ولرم):یک چهارم پیمانه
روغن مایع:۶ قاشق چایخوری
نمک:یک قاشق چایخوری
تخم مرغ:یک عدد
آرد الک شده:حدود ۵۰۰ گرم خمیر مایه+آب ولرم+یک قاشق چایخوری شکر رو مخلوط کرده و روی ظرف رو بپوشونید و برای ده تا پونزده دقیقه در جای تاریک و گرم بزارید تا خمیر مایه عمل بیاد.
در ظرفی جداگونه تخم مرغ زده شده،شیر به دمای محیط رسیده و ۲ قاشق چایخوری شکر و نمک و روغن مایع و مایه خمیری که از قبل آماده کرده اید کمی هم بزنید و به تدریج آرد ریخته و تا زمانی که دیگه خمیر به دست نچسبه آرد اضافه کنید و حدود ده دقیقه ورز بدید و سپس به ظرف چرب شده ای منتقل کنید و حدود دو ساعت در جای گرم استراحت داده و بعد از دو ساعت پف خمیر رو گرفته و خمیر رو جمع کنید و سطح تخته رو هم آرد پاشی کرده و خمیر رو با ضخامت مناسب باز کنید.
#کیک_پیتزا_نیوچاشنی
اول از همه براتون بگم که این خمیر برای پیتزا های معمولی هم میشه پس لازم نیست حتما کیک پیتزا باشه،برای کیک پیتزا به قالب گرد نیاز دارید،قالب گالوانیزه یا کمربندی فرقی نمیکنه،این خمیر پیتزا به شما ۳ تا کیک پیتزا متوسط یا یدونه بزرگ و متوسط رو میده،و کیک پیتزا مواد زیادی رو میگیره و از قبل حتما مواد رو تهیه کنید و اگر میدونید که این حجم از خمیر زیاده،همگی مواد رو نصف کرده و پیتزای کوچکتری آماده کنید.خمیر رو بعد از اینکه باز کردید داخل قالب پهن کنید و مواد پیتزا رو ریخته و در آخر سطح کیک رو پر از پنیر پیتزا کنید و اضافه های خمیر رو هم بریده و به مدت یک ساعت تا زمانی که روی کیک طلایی بشه توی فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار بدید.
.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ته_دیگ_سیب_زمینی_کنجدی
برای ته دیگ ته قابلمه رو مقداری روغن ریختم و کمی داغ کردم توی ظرفی کنجد ریختم و یه طرف سیب زمینی رو که حلقه کردم توی کنجد غلطوندم و در قابلمه چیدم مقداری نمک پاشیدم و روی ان را برنج ریختم و در قابلمه را گذاشتم و با حرارت کم اجازه دادم به مدت 45دقیقه دم بکشه.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌸ســـلام
🍃صبح زیبـای
🌸اول هفته تون بخیر
🍃الهی آفتاب زندگی تون
🌸پرنـور باشه
🍃الهی روزی تون پر
🌸برکت باشه
🍃الهی همیشه شـادی
🌸تولحظه هاتون
🍃وخوشبختی مهمان
🌸خونه هاتون باشه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مربا_پوست_پسته_تازه
#مربا
پوست تازه پسته یک کیلو
شکر یک کیلو
خلال پسته (هرچی بیشتر خوشمزه تر)
لیموی کوچک تازه یک عدد
زعفران به دلخواه(رنگشو قشنگتر میکنه)
پوست پسته ها رو ده دقیقه تو آب سرد گذاشتم تا تمیز بشه و بعد آبکش کردم.
برای گرفتن تلخی پوستها سه مرحله اونارو تو آب در حال جوش ریختم و به مدت یک ربع جوشوندم و آبکش کردم و هر بار بعد آبکش کردن روشو آب سرد می گرفتم.
تلخیش کامل از بین میره،باز تست کنید اگر تلخی داشت برا بار چهارمم جوشوندن و آبکش کردنو تکرار کنید.(کم پیش میاد چهار بار بشه.)
بعد شکرو با سه و نیم الی چهار لیوان آب گذاشتم تا قوام بیاد و پوستها رو توش ریختم،زیرشو کم کردم تا بجوشه و جا بیفته(یک ساعت و نیم بذارید بجوشه تا به غلظت دلخواه برسه)،نیم ساعت آخر زعفرون اضافه کردم و ده دقیقه آخر خلال پسته و بعدش لیمو چکوندم توش...
زیرشو خاموش کردم و گذاشتم تا سرد بشه و تو ظرف ریختم.
*نیاز به هیچ افزودنی معطری نیست،چون پسته خودش عطر و طعم فوق العاده ای داره،کمی زعفران فقط برای رنگشه که استفاده میشه.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_ستاره_ای_با_مغز_شکلات
آب ۱۵۰ میلی لیتر،شیر ۱۲۰ میلی لیتر،مخمر ۷گرم،شکر ۷۵ گرم،نمک ۱قاشق غذاخوری،زرده تخم مرغ،کره آب شده ۷۵ گرم،آرد ۶۰۰ گرم👌
سس شکلات:
پودر کاکائو ۲قاشق غذاخوری،آب به مقدار لازم،شکر ۱/۲لیوان دسته دار🏵
پودر شکر و پودر کاکائو را مخلوط کرده و یک قاشق آب اضافه میکنیم و هم میزنیم،اگه مواد سفت بود یک قاشق دیگه آب اضافه میکنیم،ادامه میدهیم تا دلخواه شود🤗
ازین سس شکلات واسه دونات و کیک هم میشه استفاده کرد👌
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_ستاره_ای_با_مغز_شکلات
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛