#ترشی_پیاز_قرمز
مواد لازم برای 3 نفر:
پیاز ریز قرمز2 کیلوگرم
نعناع تازهچندین شاخه
نمک2 قاشق سوپخوری
سرکه سفیدبه مقدار لازم
طرز تهیه:
پیاز را پوست کنده، بشویید و روی پارچه تمیزی پهن کنید تا آب اضافی آن گرفته و کاملاً خشک شود؛
نعناع را به صورت درسته بشویید و کاملاً خشک کنید؛
سپس مواد را در شیشه ترشی بریزید، لابه لای آن نمک بپاشید و روی مواد را با سرکه بپوشانید و درِ ظرف را محکم ببندید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیز کیک شکلاتی یخچالی ساده👍
برای کراست بیسکوییت شکلاتی رو خرد کنید و با کره ذوب شده و دو قاشق شکلات صبحانه مخلوط کنید و کف قالب پرس کنید و توی یخچال بزارید.
برای چیزکیک:
حدود 600 گرم پنیر خامه ای رو با همزن بزنید. یک و نیم پیمانه شکلات صبحانه بهش اضافه کنید. دو قاشق چای خوری پودر ژلاتین رو داخل 1/4 پیمانه آب حل کنید و به مواد اضافه کنید. مواد چیز کیک رو روی کراست بریزید و توی یخچال بزارید.
برای روی چیز کیک شکلات شیری یا تلخ را همراه کمی خامه و کره به روش بن ماری ذوب کنید و بعد از خنک شدن روی چیز کیک بریزید . نوش جون😋😍
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ترشی_کلم_بنفش
ابتدابرگهای اضافی کلم روجداکنید.بعدبا پوست گیریانایسردایسریاورقه کنهای دستی یابرقی یاحتی چاقوی معمولی و تخته کلم هارونازک رشته کنید.
بعدکلم های خردشده روبشورید.
بعدداخل قابلمه سرکه رومیریزیم تا به جوش بیاداگه سرکه خیلی ترش بودکمی اب جوش بهش اضافه میکنیم.بعد کلم هارومیریزیم وحدودده دقیقه یاکمترروی حرارت بمونه تاکمی نرم بشه.(خیلی کم)
بعدزیرشو خاموش کنید.
بعدسیررنده شده نمک.کمی شکر. نبات و فلفل سبزبدلخواه اضافه کنید.وداخل شیشه بریزید.
میزان شکروسیرروبدلخواه خودتون تغییر بدید.
شکربرای متعادل شدن مزه هاهست و اصلاشیرین نمیشه.
میتونیدشکریانبات روحذف کنید.
دوروز بعد قابل استفاده است.
من.سیر فراوان.میریزم.
میتونیدگلپرهم داخلش بریزید خوشمزه تر میشه.
من از سرکه محلی که با انگور درست کردم استفاده کردم.
این روش منه. میتونید بدون جوشوندن ترشی بندازید.
.ترشی باید توی جای خنک و تاریک قراربگیره و زود خورده بشه دیگه نهایت تا دوماه داخل یخچال رنگش مثل روز اول باقی می مونه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_باگت
مواد لازم:
شیر ......... 1 لیوان
آب ........ نصف لیوان
کره نرم شده ........ یک چهارم لیوان
آرد سفید ....... 4 لیوان
خمیر مایه فوری ......... 1 ق غ
شکر ................... 2 ق غ
نمک ..............یک و نیم ق چ
تخم مرغ ..... 1 عدد
طرز تهیه:
شیر، کره و آب رو بریزید توی قابلمه و روی حرارت بذارید تا با هم مخلوط شن.
وقتی گرم شد، از روی حرارت بردارید و بذارید کنار تا کمی خنک شه.
تو کاسه بزرگی یک و سه چهارم لیوان آرد رو با خمیر مایه فوری، شکر و نمک مخلوط کنید. (همه آرد رو یه جا مصرف نکنید، اول یک و سه چهارم لیوان رو بریزید و دو و یک چهارم لیوان باقیمونده رو بعداً به تدریج به خمیر اضافه کنید)
بهتره اینا رو با هم ویسک کنید تا به خوبی مخلوط بشن و آرد هم یه مقدار هوادهی بشه. بعد مخلوط شیر رو بهش اضافه کنید.
کمی با ویسک هم بزنید و تخم مرغ رو هم توی مایه بشکنید و با ویسک مخلوط کنید.
کم کم همزمان با ورز دادن، باقی آرد رو اضافه کنید (هر دفعه نصف لیوان) تا جایی که ببینید خمیرتون دیگه به دست نمی چسبه. ممکنه با همین 4 لیوان آرد به همچین خمیری برسید، ممکنه باز احساس کنید خمیر چسبنده س و باید باز هم آرد بریزید. تو دستور اصلی چهار و نیم لیوان آرد نوشته بود ولی برای من همین 4 لیوان کافی بود.
در ضمن توجه کنید که هر چه بیشتر خمیر رو ورز بدین، نون با کیفیت بهتری بهتون میده. پس تا جایی که می تونید خوب و محکم ورز بدین (حدود 8-10 دقیقه)
روی خمیر رو بپوشونید و بذارید حدود یک ربع ساعت استراحت کنه.
سطح کار رو کمی آرد بپاشید. خمیر رو از توی کاسه در بیارید و به سطح کار منتقل کنید واون رو به شکل استوانه در بیارید.
با چاقوی تیز و خیس، خمیر رو اول به 2 قسمت مساوی و بعد هر قسمت رو به 2 قسمت مساوی تقسیم کنید. همین طور ادامه بدین تا کلاً خمیر به 16 قسمت مساوی تقسیم بشه.
خمیرها رو چونه کنید و کمی بهش فرصت بدین تا خودش رو بندازه. (اینجوری راحت تر باز میشه.)
هر چونه رو با وردنه باز کنید و به شکل یه دایره به قطر تقریباً 15 سانت در بیارید.
حالا این خمیر باز شده رو رول کنید.
وسطای کار سر و ته رول رو به سمت داخل جمع کنید و به رول کردن ادامه بدید.
وقتی تا آخر رول شد، آخرش رو با انگشت شست و اشاره فشار بدید تا باز نشه و از همون سمت توی سینی فر قرار بدید.
رول ها رو با فاصله زیاد توی سینی بچینید چون قراره دوباره استراحت کنن و این بار واقعاً پف می کنن و به هم می چسبن.
روی سینی رو با دستمال تمیز یا سلفون بپوشونید و بذارید کنار تا ور بیاد. حدود 1 ساعت یا 2 ساعت طول می کشه کلاً باید سایزش 2 برابر بشه.
یک ربع قبل از اینکه نون ها رو بپزید، فر رو با حرارت 200 درجه روشن کنید.
می تونید روی نون ها کمی شیر بمالید.
وقتی فر حسابی گرم شد، سینی نون ها رو بذارید توی فر و حدود 12-15 دقیقه صبر کنید. باید روی نون ها کمی طلایی بشه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آشپزی خاص
🔷 #خورش_مرغ_با_نخود_فرنگی
مرغ رو با یک عدد پیاز خرد شده و نمک و یکی دو تکه زنجبیل تازه آبپز کنید و در تابه ای یکی دو قاشق روغن زیتون بریزید و مرغ ها با زردچوبه و فلفل سرخ کنید وبعد از آن دو قاشق رب گوجه فرنگی به آن اضافه کنید و دوباره کمی تفت دهید سپس یک لیوان آب مرغ رو از صافی رد کنید و به مرغ اضافه کنید و بگذارید تا کمی جا بیفتد(آب مرغ رو زیاد نریزید تا زیاد آبکی نشه)
نخود فرنگی رو جدا با یک قاشق روغن زیتون وکمی زردچوبه (خیلی کم) تفت دهید و بعد به مرغ اضافه کنید تا با مرغ کمی بپزد و خورش جا بیفتد،،(نخود فرنگی رو از اول اضافه نکنید چون له میشه) در آخر کمی ابلیمو یا ابغوره برای ترشی اضافه کنید و برنج نوش جان کنید.
برای اون عزیزانی که زیاد از زنجبیل خوششون نمیاد میتونید مقدار زنجبیل رو با مقدار مرغتون تنظیم کنید وگرنه بوی زنجبیل در مرغ بیشتر احساس میشه ولی پیشنهاد میکنم اگر دسترس بود حتما بریزید چون طعم دلپذیری داره و برای سلامتی خیلی مفیده.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آشپزی خاص
🔷 #کباب_فانتزی
مرغ چرخ کرده.پیاز رنده شده.سفیده تخم مرغ.نمک و ادویه.
همه مواد رو با هم مخلوط میکنیم.مواد گوشتی رو ب دور هویج و فلفلهای درشت میپیچیم و در تابه های بدون روغن تبخ میکنیم.برای سس هم ب دلخواه گوجه رنده شده یا رب گوجه رو با کمی آب.نمک.و زرد چوبه و فلفل مخلوط وروی کبابها میریزیم تا باهم پخته شوند.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این نان واقعا خوشمزه و عالیه حتما امتحان کنین🤗
مواد لازم:
1 لیوان شیر گرم
1 لیوان آب
نصف لیوان روغن مایع
2 تخم مرغ
1.5 قاشق غذا خوری مایه خمیر خشک فوری
2 قاشق غذاخوری شکر
نمک تا دو قاشق چایخوری
آرد به میزان لازم تا حدیکه خمیر به دست بیاید، بافت این خمیر بسیار نرم است.
تکه های کره که بر روی چونه ها گذاشته و ورز میدهیم( مانند ویدیو )
طرز تهیه:
چون مایه خمیر فوری استفاده میکنیم احتیاج به عمل آوری جدا نیست، تمام مواد تشکیل دهنده برای خمیر با هم مخلوط می شوند. آرد به تدریج اضافه می شود تا خمیر نرمی به دست بیاید. خمیر به مدت 40 دقیقه به استراحت نیاز دارد.
سپس خمیر را مانند ویدیو رول کرده و میپیچیم و مجددا ده دقیقه استراحت میدهیم. بر روی آن رومال زرده و شیر میدهیم.
در فر پیش گرم شده 200 درجه سانتیگراد (380 درجه فارنهایت) تا زمانیکه روی آن طلایی شود میپزیم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_خوشمزه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#طرح_انداختن_روی_خمیر_پیراشکی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام صبح بخیر🌺
الهی که امروز زندگیتون
با یک انرژی مثبت
با یک اتفاق خوب
با یک خبر خوش
با یک رونق کاری
با یک نگاه زیبای خدا
شروع بشه ...
شنبه تون بخیر و خوشی🍃🌺
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پيراشكى_لوله_اى_با_كرم_پاتيسر
#پيراشكى_مخصوص
يك ونيم ق سوپخورى خمیر مایه و یه ق از شکر را در نصف پيمانه شیر ولرم بريزيدبرای ١٥دقیقه تا پف کنه
١/٣پيمانه کره و ١/٤پيمانه شکر و نصف پيمانه ماست و دوعددتخم مرغ را مخلوط میکنیم و مایه خمیر عمل آمده رواضافه کرده بعد يك پیمانه آرد را اضافه کنید و خوب هم بزنید و بقیه آرد را کم کم اضافه کنید تقريبأ سه پيمانه ديگه آردلازمه تا یک خمیر یکدست و نرم به دست بیاد و بعد ورز بدید تا خمیر صاف و یکدست بشه.
روی خمیر را بپوشونید در جای گرم بذاريد تا ور بیاد و حجم خمیر دو برابر بشه،میز کار رو آرد پاشى كزده و خمیر را به قطر نیم سانت باز کنید و بزش هاى مربعى ١٢سانتى بزنيد از مايع غليظ كرم پاتيسيروسطش قرارداده و رول كنيدروی کاغذ روغنی داخل سینی فر قراردادهو دوباره بذارید تا حجمش دوبرابر بشه روشم با مخلوط زرده ،شير وكره رومال كنيد درفرگرم با درجه١٨٠ به مدت ٢٠دقيقه تا طلايى شدن قرارداده ميتونيدداخل حمام روغن سرخشون كنيد .رول هاى داغ داخل شربت سردقرارداده وروى ابكش قرارداده تا شربت اضافيش كشيده بشه با شكلات وپسته تزيين ونوش جان كنيد
مواد لازم کرم پاتیسیر
شير ١ليتر
زرده تخم مرغ ۲ عدد
ارد ١٢٥ گرم
شكر ٢٠٠ گرم
كره ۱۰۰ گرم ( وانيل ، كارامل ، شكلات)مقدار لازم
خامه صبحانه ۲ قاشق س
طرز تهیه کرم پاتیسیر
در ظرف گود زرده تخم مرغ ها را با شكر مخلوط مى كنيم تا غليظ شود و رنگش سفيد گردد، آرد را الک كرده و در ظرفى ريخته و شير جوشيده را كم كم و آهسته به آن اضافه مى كنيم و با همزن دستى ميزنيم مايع را در ظرف لعابدار مى ريزيم و روى حرارت ملائم بدون وقفه هم مى زنيم ، بخصوص در ابتداى پختن كه ته نگيرد ، ظرف را از روى اجاق بر مى داريم توجه داشته باشيم مدت پخت نبايد زياد طول بكشد ،كره و ماده خوشبو كننده مثل وانیل را اضافه و مخلوط مى كنيم ( براى اينكه در موقع بسته شدن روى كرم نبندد تا هنوز داغ هست رويش مقدارى خاكه قند بپاشيد ) براى انواع نان ها و دسر و در ميانه كيك استفاده ميشه.
اگر دوست داشتیم در اخر کار ۲ قاشق س خامه به کرم اضافه میکنیم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#توپک_خرمایی
مواد لازم :
ماده غذایی مقدار مورد نیاز بیسکویت جو ستاک یا بیسکویت مادر ۲ بسته/ خرما ۵۰۰ گرم /مغز گردو و پسته ۲ لیوان/ روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری/ پودر پسته،کنجد و گل محمدی به مقدار لازم/ دارچین به دلخواه ۱ قاشق چایخوری/ گلاب ۲ قاشق غذا خوری
طرز تهیه :
خرما رو شسته و هسته اش را جدا کنید و با گردو و پسته و بیسکویت خوب چرخ کنید و در کاسه ی نسبتا گودی و با گلاب و روغن زیتون خوب ورز دهید و اگر که دوست داشتین کمی در کره تفت دهید و بعد داخل قالب تارت پهن کنید و کف قالب تارت رو سلفون یا نایلکس بزارید. خرما رو روی آن پهن کنید تا شکل قالب تارت رو به خودش بگیره. با بقیه خرما توپک های کوچک درست کنید و در پودر پسته و کنجد و گل محمدی بغلطانید و داخل تارت بگذارید و سپس در یخچال بگذارید تا کمی سفت شود.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅رولت گوشت و بادمجان😋
✍مواد لازم:
گوشت چرخکرده پانصد گرم
ادویه شامل نمک
فلفل سیاه، دارچین، زردچوبه، زیره سیاه، آویشن، کره پانزده گرم
سیر دو حبه
بادمجان کبابی سه عدد کوچک
پنیر چدار و موتزارلا به میزان دلخواه رب گوجه دو قاشق غذاخوری
آبجوش یک لیوان
🍜طرز تهیه:
گوشت چرخکرده را با سیر ریز رنده شده و زردچوبه، نمک، فلفل، زیره سیاه و دارچین مخلوط می کنیم.
روی تخته بیست در سی سانت، سلفون کشیده و گوشت را روی سلفون یکنواخت، مستطیل شکل پخش و صاف می کنیم.
بادمجانها را وسط گوشت قرار داده و داخل بادمجان را با پنیر پر می کنیم، در صورت تمایل جعفری خرد شده نیز اضافه می کنیم. به کمک سلفون دو سمت گوشت را متصل کرده. ابتدا و انتهای رولت را با کمک سلفون می بندیم، رولت را کمی غلتانده و برای یک ساعت در یخچال قرار می دهیم.
سپس سلفون را باز کرده، رولت را در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته و چرب کرده ایم قرار داده، برای چهل دقیقه در فر که از قبل گرم شده با دمای صد و هشتاد درجه طبخ می کنیم، اواسط پخت کره را روی رولت پخش می کنیم.
برای سس، رب گوجه را همراه کمی فلفل سیاه و آویشن تفت داده، آبجوش و نمک را اضافه کرده، با شعله خیلی کم وقتی سس به قوام رسید، به رولت اضافه می کنیم. در صورت تمایل پیاز داغ به سس اضافه می کنیم.
#رولت_گوشت_بادمجان
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#چای ماسالا😋
✍مواد اولیه : برای 4 نفر
شیر 2 پیمانه
آب 2 پیمانه
نعناع نصف پیمانه
چای کیسه ای 4 عدد
چوب دارچین 2 تکه
هل 1 قاشق چایخوری
رازیانه 1 قاشق چایخوری
پودر زنجبیل 1 قاشق چایخوری
پودر جوز هندی نصف قاشق چایخوری
پودر میخک نصف قاشق چایخوری
شکر به میزان دلخواه
🍜 طرزتهیه :
نوشیدنی معطر، آرامش بخش و خوشمزه که بسیار مناسب زمانی است که از کار روزانه خسته به خانه باز می گردید.تهیه نوشیدنی ماسالا بسیار ساده و سریع است و با عطر خوبش هر مخاطبی را متوجه خود میکند.
ادویهها و نعناع تازه و چای کیسهای را در قوری میریزیم. سپس شیر و آب را روی حرارت قرار میدهیم تا بجوشد و بعد آن را داخل قوری میریزیم و به مدت 10 دقیقه دم میکنیم.
در پایان به میزان دلخواه شکر میریزیم و سپس آن را صاف میکنیم و چوب دارچین را در چای قرار میدهیم و سرو میکنیم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛