eitaa logo
آشپزی خاص
99.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
#کالباس_مرغ_خانگی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موادلازم: موز ۱عدد(رنده شده) شیر ۱لیوان شکر ۱لیوان روغن مایع نصف لیوان(روغن کنجد استفاده کردم) گردو نصف لیوان(خورد شده) وانیل بکینگ پودر نصف ق غ تخم مرغ ۲عدد آردسفیدقنادی(آرد سه صفر) ۲لیوان طرز تهیه: اول فر رو با دمای ۱۸۰درجه روشن میکنیم . تخم مرغها و شکر و وانیل رو با همزن برقی اینقدر هم میزنیم تا حجم پیدا کنه و رنگش روشن بشه.موز رو بهش اضافه میکنیم.بازم هم میزنیم حالا روغن مایع رو اضافه میکنیم.کمی هم میزنیم.حالا آرد و بکینگ پودر رو که باهم الک کردیم به مرور و طی سه مرحله به موادمون اضافش میکنیم یه کم آرد میریزیم یه کم شیر .مجددا کمی آرد و شیر تا زمانیکه هم آرد و هم شیر تموم بشن و در نهایت گردوها رو اضافه کرده با لیسک مخلوطش میکنیم و در قالب میریزیم و در فر بمدت ۳۵تا ۴۵دقیقه (بستگی به دمای فر داره)قرار میدیم تا کاملا بپزه. ⚘برای کاور کیک: ۱ق غ پودرکاسترد رو با یک لیوان شیرعسل مخلوط کرده روی حرارت گذاشتم و مرتب هم زدم سریع به غلظت فرنی میرسه.حرارت رو خاموش کردم. بعدم همینطور داغ روی کیک سرد ریختم . ⚘منظور از لیوان همون لیوان دسته دار فرانسویه که معمولا باهاش چای میخورن. ⚘کاور روی کیک کاملا دلبخواهه میتونید کیک رو ساده میل کنید بدون کرم کاسترد. ⚘خودم داخل توستر با دمای ۱۷۰درجه پختم. 🍩نوش جون🍩 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_موز_و گردو #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موادلازم: ﻫﻮﯾﺞ ۱ ﮐﯿﻠﻮ ﺷﮑﺮ ۱ ﮐﯿﻠﻮ ﻫﻞ ۱ ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍﺧﻮﺭﯼ ﮔﻼ‌ﺏ ﻧﺼﻒ ﻓﻨﺠﺎﻥ ﺁﺑﻠﯿﻤﻮ ۱ ﻗﺎﺷﻖ ﺳﻮﭖ ﺧﻮﺭﯼ ﭘﻮﺩﺭ ﮊﻻ‌ﺗﯿﻦ ۱ ﻗﺎﺷﻖ ﻣﺮﺑﺎﺧﻮﺭﯼ ﺯﻋﻔﺮﺍﻥ ﻏﻠﯿﻆ ۱ ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍﺧﻮﺭﯼ ﻧﺸﺎﺳﺘﻪ ۳ ﻗﺎﺷﻖ ﺧﻮﺭﯼ ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ. ﺍﺑﺘﺪﺍ ﻫﻮﯾﺞ ﺭﺍ ﺷﺴﺘﻪ ﻭ ﺑﺎ ﭘﻮﺳﺖ ﮐﻦ ﺁﻥ ﺭﺍ ﻣﯿﺘﺮﺍﺷﯿﻢ ﻭ ۲ ﻟﯿﻮﺍﻥ ﺁﺏ ﺭﺍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻭ ﻣﯿﮕﺬﺍﺭﯾﻢ ﮐﺎﻣﻼ‌ ﭘﺨﺘﻪ ﺷﻮﺩ. ﺳﭙﺲ ﺯﯾﺮ ﺷﻌﻠﻪ ﺭﺍ ﺧﺎﻣﻮﺵ ﮐﺮﺩﻩ . ﮐﻤﯽ ﮐﻪ ﻫﻮﯾﺞ ﺣﺮﺍﺭﺗﺶ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﺩﺍﺩ . ﺁﻥ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻏﺬﺍ ﺳﺎﺯ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﻭ ﮐﺎﻣﻼ‌ ﻟﻪ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻢ ﻭ ﻣﺠﺪﺩﺍ ﺩﺍﺧﻞ ﻗﺎﺑﻠﻤﻪ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﺷﮑﺮ ﺭﺍ ﺑﺪﺍﻥ ﺍﻓﺰﻭﺩﻩ ﻭ ﻣﯽ ﮔﺬﺍﺭﯾﻢ ﺗﺎ ﺷﮑﺮ ﺑﺎ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﻣﻼ‌ﯾﻢ ﮐﺎﻣﻼ‌ ﺩﺭ ﻫﻮﯾﺞ ﺣﻞ ﺷﻮﺩ . ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﭘﻮﺩﺭﮊﻻ‌ﺗﯿﻦ ﺭﺍ ﺑﺎ ﮔﻼ‌ﺏ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺑﻪ ﺭﻭﺵ ﺑﻦ ﻣﺎﺭﯼ ﺗﻬﯿﻪ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻢ .ﻧﺸﺎﺳﺘﻪ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺍﺏ ﺣﻞ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ .ﺣﺎﻻ‌ ﻧﺸﺎﺳﺘﻪ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻣﻮﺍﺩ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﺑﻌﺪ ﺍﺯﺍﯾﻨﮑﻪ ﻣﻮﺍﺩ ﮐﺎﻣﻼ‌ ﻗﻮﺍﻡ ﭘﯿﺪﺍ ﮐﺮﺩ ﻫﻞ ﻭ ﮊﻻ‌ﺗﯿﻦ ﻭ ﺯﻋﻔﺮﺍﻥ ﺑﺎ ﮔﻼ‌ﺏ ﺭﺍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﯾﮏ ﮐﻢ ﺑﻪ ﻫﻢ ﻣﯽ ﺯﻧﯿﻢ ﻭ ﺷﻌﻠﻪ ﺭﺍ ﺧﺎﻣﻮﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻢ. ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺕ ﺗﻤﺎﯾﻞ ﻣﯿﺘﻮﻧﯿﺪ ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ ﻭﺍﻧﯿﻞ ﺑﻪ ﺟﺎﯼ ﮔﻼ‌ﺏ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ ﺑﻌﺪ ﺩﺭﻭﻥ ﻇﺮﻓﯽ ﻣﻨﺎﺳﺐ ﯾﮏ ﻻ‌ﯾﻪ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺖ ﭘﺘﯽ ﺑﻮﺭ ﭼﯿﺪﻩ ﺑﻌﺪ ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ ﺍﺯ ﻣﻮﺍﺩ ﺭﻭﯼ ﺍﻥ ﻣﯿﺮﯾﺰﯾﻢ ﺍﯾﻦ ﮐﺎﺭ ﺭﺍ ﭼﻨﺪ ﻣﺮﺣﻠﻪ ﺑﻪ ﺩﻟﺨﻮﺍﻩ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﻣﯿﺪﯾﻢ ﺩﺭ ﺍﺧﺮ ﺑﺎ ﭘﻮﺩﺭ ﻧﺎﺭﮔﯿﻞ ﻭﭘﺴﺘﻪ ﺗﺰﯾﯿﻨﺶ ﮐﻨﯿﺪ ﺑﻌﺪ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ ﺩﻭ ﺳﺎﻋﺖ ﺩﺭ ﯾﺨﺠﺎﻝ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ ﺗﺎ ﺑﺮﺍﯼ ﺳﺮﻭ ﺍﻣﺎﺩﻩ ﺑﺸﻪ. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_یخچالی_هویج #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
حلوا زرده را همدانی ها به‌ عنوان دسر و سوغات درست میکنند ‌و به‌ علت اینکه با زرده تخم‌ مرغ تهیه میشود به آن حلوا زرده گفته می شود. حلوا زرده از نظر شکل ظاهری شبیه به فرنی ولی کمی سفت تر از فرنی هست و به رنگ زرد مایل به نارنجی هست. مواد لازم برای تهیه حلوا زرده برای 4 نفر:😊😊😊👇 زرده تخم مرغ 10 عدد🌟  شکر آسیاب شده نصف لیوان🌟  گلاب یک چهارم لیوان🌟  کره آب شده 3 قاشق غذاخوری🌟 زعفران آب شده3 قاشق غذاخوری🌟 طرز تهیه حلوا زرده همدانی:👌👌👌 زرده تخم مرغ ها را با هم مفید مخلوط کنید و تدریجی شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا به رنگ کرم دربیاید و کمی هم پف کند. کره را در تابه روی حرارت بگذارید. زرده ها را به کره اضافه کنید و روی حرارت کم هم بزنید. بعد از سفت شدن مواد، گلاب و زعفران آب شده را با هم مخلوط کرده و به مخلوط تان اضافه کنید و هم بزنید و بعد از 10 دقیقه که روی حرارت کم جوشید آن را بردارید و در  یخچال قرار دهید تا سفت شود با خلال پسته، بادام و دارچین میتوانید حلوا زرده را تزئین کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ نوش جان😋😋 همراه با 👨🍳آشپزی خاص 👩🍳 با دستورات بی نظیر👌
#حلوا_زرده_همدان #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم : پياز؛ يك عدد برنج؛ چهار پيمانه پيازچه؛ چهار شاخه فلفل دلمه زرد؛ يك عدد فلفل دلمه سبز؛ يك عدد فلفل دلمه قرمز؛ يك عدد گوشت چرخكرده؛ ٣٠٠ گرم جعفرى ريز خرد شده؛ ٥٠ گرم نمك و فلفل سياه؛ به مقدار لازم پودر پاپريكا؛ يك قاشق چايخورى روغن زيتون؛ سه قاشق سوپخورى زعفران دم كرده؛ دو قاشق سوپخورى رب گوجه فرنگى؛ يك قاشق سوپخورى طرز تهيه : برنج را ميتوان هم آبكش كرد و دم انداخت يا به حالت كته پخت. سپس برنج را با زعفران مخلوط كنيد. پياز را رنده كرده و با فشار دست آب اضافى پياز را بگيريد. گوشت چرخكرده و نمك و فلفل سياه و پودر پاپريكا و جعفرى ريز خرد شده را اضافه كنيد. مواد را ورز دهيد تا حالت چسبندگى پيدا كند. سپس از مواد به اندازه يك فندق برداشته و در دست به حالت كوفته قلقلى درست كنيد. در ماهى تابه مقدارى روغن زيتون ريخته و كوفته قلقلى ها را سرخ كنيد. هر از چند گاهى ماهى تابه را تكانى دهيد تا كوفته ها زير و رو شده و سرخ شوند. پيازچه ها و فلفل قرمز و زرد و سبز را نگينى خرد كنيد. سپس در يك قاشق روغن زيتون تفت دهيد تا آب مواد تبخير شده و سبزيجات نرم شود. رب گوجه فرنگى را اضافه كرده و تفت دهيد تا مواد به روغن بيفتد. كوفته قلقلى ها را اضافه كرده و مواد را چند دقيقه تفت دهيد. برنج را در قالب تارت ريخته و با پشت قاشق فشار دهيد تا برنج فرم قالب را بگيرد. سپس برنج را در ظرف سرو برگردانيد. مخلوط گوشت قلقلى و سبزيجات را در قسمت گود قالب تارت روى برنج بريزيد. كپى از اين مطلب با ذكر منبع و لينك كانال بلامانع مى باشد. در غير اين صورت پيگرد قانونى دارد. لطفا با لينك كانال فوروارد كنيد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#تارت_برنج_با_کوفته_قلقلی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#تارت_برنج_با_کوفته_قلقلی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ماهی_سوخاری ماهي #هامور ،،،،،#سوخاري. ،،فيله ماهي #هامور يا هر ماهي سفيد ديگري را با نمك ،فلفل سياه و قرمز ،كمي زردچوبه ،نصف استكان ليمو ترش تازه ،خوب طعم دار كرده ،يك عدد پياز و دو پر سير نده شده هم مخلوط كنيد ،بذاريد چند ساعتي بماند ،سپس يك عدد تخم مرغ را با كمي زعفران ،نمك و فلفل مخلوط كرده و هم بزنيد ،فيله ها را يكي يكي درون ارد بغلطانيد بعد درون تخم مرغ بغلطانيد و در اخر درون پودر سوخاري بزنيد ،سپس درون روغن غلطان سرخشان كنيد #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#كيك_بستني_چوبي دوستای گلم اینقد خوشششمزست که نگو 😍😋 هر كيكي داريد ميتونيد ازش استفاده كنيد،وانيلي،شكلاتي،پرتقالي،خونگي،آماده... ته يك ظرف مستطيلي سلفون بكشيد و يك لايه نازك كيك بزاريد.بستني (هر طعمي دوست داريد) كه از قبل بيرون فريزر گذاشتيد و نرم شده رو روش بريزيد،يك لايه ضخيم و بعد دوباره يك لايه نازك كيك.حالا چند ساعت بزاريد داخل فريزر تا خوووووب سفت بشه.بعد برشهاي مربعي يا مستطيلي بزنيد،داخل قسمت بستني ،چوب بستني بزاريد(از لوازم قنادي تهيه كنيد)،و بستني چوبي خوشمزه تونو داخل شكلات ذوب شده بزنيد و دوباره بزاريد فريزر تا سفت بشه و يخ بزنه.اگه دوست داريد لايه شكلاتي ضخيم باشه ،بعد از يخ زدن لايه اول شكلات،دوباره داخل شكلات بزنيد و بزاريد توي فريزر. #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ژله_تزریقی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کوفته با مغز بادمجان مواد لازم: 3 عدد بادمجان بادمجان را کبابی کنید(داخل فر یا روی اجاق) و پوست بادمجان را بکنید مواد لازم برای کوفته: 300 گرم گوشت چرخ کرده 1 عدد پیاز کوچک نمک و ادویه های مورد دلخواه سیر و کره برای داخل بادمجان مواد لازم برای سس: کره 1 قاشق غذاخوری رب نصف استکان آب طرز تهیه: تمام مواد کوفته را با هم مخلوط کنید کمی از گوشت روی سلفون بذارید و باز روی کوفته سلفون بکشید و با کمک وردنه پهن کنید. بادمجان را روی گوشت بذارید و وسط بادمجان کره و سیر بذارید و نمک اضافه کنید و رول کنید. سپس داخل سینی بذارید. برای اینکه کوفته ها موقع پخت ترک نخورد روی تمام قسمتهای کوفته ها روغن مایع بزنید. در فر 180 درجه بپزید. برای سس کره را روی اجاق آب کنید و رب را اضافه کنید و کمی تفت بدید سپس آب را اضافه کنید و کمی بپزید و اجاق را خاموش کنید. سس را روی کوفته های پخته شده بریزید و برش زده سرو کنید. نوش جان😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوفته_با_مغز_بادمجان #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
رولت گوشت مواد لازم گوشت چرخ کرده ( از چرخ کرده مرغ یا بوقلمون هم می شود استفاده کرد) پیاز+جعفری+پودر سیر نخود فرنگی یا سبزیجات مخلوط آرد نخودچی طرز تهیه پیاز را رنده می کنیم آب آن را می گیریم و با پودر سیر و کمی جعفری خورد شده و یک قاشق آرد نخودچی و نمک و فلفل و زردچوبه به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم و ورز میدهیم در یخچال قرار می دهیم و بعد از نیم ساعت روی سلفون پخش می کنیم و هر موادی را که خواستید بپزید و روی گوشت قرار دهید(سبزیجات مخلوط هویج+نخود+ذرت) بهتر است بعد گوشت را رول کنید و در ظرف فر یا ماهی تابه رژیمی قرار دهید و رب گوجه فرنگی را با کمی آب مخلوط کنید و روی آن بریزید وقتی پخته شد برش بزنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رولت_گوشت #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫 😍😍 خوب اینم از شکلاتهای دست ساز من.برای درست کردنش احتیاج دارین به شکلات تخته ای وقالب سیلیکونی مخصوص شکلات وهرنوع مغزی که دوست دارین .شکلات وروی بخارآب بن ماری کنین .بعد تا نصف قالب و پرکنین وصبر کنین تا ببنده بهتره بزارین در یخچال بعد روش مغز و بزارین ودوباره روش شکلات بریزین وبزارین تو یخچال تا ببنده.میتونین از شکلات سفید هم استفاده کنین ویا رنگش کنین وهر تزیینی که دوست دارین من البته برای اینکه سالم ترباشه رنگ نزدم.برای داخلش از پودر نارگیل یا هرچیزی که دوست دارین میشه استفاده کنین.نیازی نیست قالب وچرب کنین.برای اون شکلاتای وسط من از دونه مرواریدای خوراکی هم استفاده کردم.🍬🍬 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شکلات_دست_ساز #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موادلازم📝 تخم مرغ:۳عدد آرد:یک و نیم پیمانه شیر:نصف پیمانه روغن مایع:نصف پیمانه شکر:یک پیمانه وانیل:یک هشتم قاشق چایخوری پسته خام پودر شده:یک پیمانه پودر هل:یک قاشق مرباخوری پر بکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری طرزتهيه📝 ابتدا همه ی مواد را اندازه گیری کنید و در دمای محیط قرار بدید. سفیده های تخم‌مرغ را با همزن بزنید تا حجمش زیاد شود .نصف شکر را به سفیده اضافه کنید و باهمزن بزنید..در ظرف دیگر زرده ها و وانیل و بقیه ی شکر را با همزن بزنید و به سفیده ها اضافه کنید و هم بزنید.شیر و روغن را اضافه کرده و هم‌بزنید. آرد را همراه بکینگ پودر سه بار الک کرده و به مواد اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید در آخر پودر پسته همراه با پودر هل را اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید و در قالب که با روغن جامد چرب شده بریزید و در فر که ده دقیقه قبل روشن کردید با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه قرار بدید.(بعد از ۳۰ دقیقه با خلال دندان چک کنید اگه پخته بود از فر خارج کنید) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_پسته #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: 750گرم سينه مرغ 2 قاشق غذاخوری آرد 1 عدد سفيده تخم مرغ 3تا4 قاشق غذاخوری روغن 1/5 قاشق چایخوری نمك 1 قاشق چایخوری فلفل سياه 1 قاشق چایخوری آويشن 1 قاشق چایخوری ادويه كاري 1 قاشق چایخوری پاپریکا 1 قاشق چایخوری زيره 1 تا 2 حبه سير مواد لازم برای سرخ کردن : 1 لیوان پودر نان (پودر سوخاری) 2 عدد تخم مرغ 3 تا 4 قاشق غذاخوری آرد طرز تهيه : ابتدا سينه مرغ را خرد کنید وبه همراه آرد و سفيده تخم مرغ وروغن وادويه ها رادر غذاساز بريزيد وخوب میکس کنید تا تمام مواد یکدست شود. دستتون رو کمی خیس کنید واز مواد به اندازه یک گردو بردارید وگرد کنید (میتونید قالب هم بزنید) و برای سرخ کردن ناگت ها اول در آرد زده و بعد در تخم مرغ و در آخردر پودر سوخاري زده روغن داغ شناور سرخ كنيد . پ. ن. ميتونيد ناگتها رو فریز کنید و قبل از استفاده 10 تا 15 دقیقه بزارید در خارج از یخچال تا یخ آن کمی باز شود وبعد در روغن داغ سرخ کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ناگت_مرغ #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: روغن زیتون : ۲ قاشق غذاخوری گوشت چرخکرده سس گوجه فرنگی : ۴۰۰ گرم رب گوجه فرنگی : ۸۰ گرم نمک : به میزان لازم فلفل : به میزان لازم سیر : ۴ حبه پیاز : ۱/۲ پیاز تخم مرغ : ۱ عدد ریحان : ۱/۲ پیمانه ریکوتا : ۸۰۰ گرم پنیر پارمزان : ۳/۴ پیمانه کره : ۲ قاشق چایخوری آرد : ۲ قاشق چایخوری شیر : ۱ و ۱/۲ لیوان طرز تهیه : ابتدا گوشت چرخکرده همراه با پیاز، روغن زیتون، سیر، نمک و فلفل تفت دهید بعد از خشک شدن آب مواد و رب_گوجه را اضافه کنید صبر کنید تا مخلوط غلیظ و جا بیافتد. پنیر ریکوتا، تخم_مرغ، ریحان و پنیر پارمزان را با هم مخلوط کنید. داخل ظرف را آغشته به روغن کرده و همانند فیلم با ورقه های پخته لازانیا، پنیرموزارلا، مخلوط گوشت و سس پنیر لازانیا را بصورت طبقه ای بچینید تا لازانیا قالبی درست شود و داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد ۴۵ دقیقه بپزید. آرد با کره تفت داده قبل از اینکه آرد تغییر رنگ دهد شیر را اضافه کرده و بعد جوش آمدن نمک، فلفل و پنیر پارمزان را ریخته تا غلیظ شدن سس صبر کنید. لازانیا را با سس مورد نظر سرو کنید. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛