eitaa logo
آشپزی خاص
97.3هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.4هزار ویدیو
68 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
‌‌ دسر بیسکوییتی 🍫 ‌ مواد لازم:👇 ۱بسته بیسکوییت پتی بور ساده ۱.۵ بسته بیسکوییت پتی بور کاکائویی (بسته های کوچک) البته میتونید کل کیک رو بیسکوییت ساده یا کاکائویی درست کنید. ۱ لیتر شیر معادل ۵ لیوان ۲ ق سر پر آرد ۳ ق نشاسته ۱ لیوان شکر ۱ بسته وانیل شکری رنده پوست ۱ پرتقال ‌ ‌ برای گاناش:👇 ۱ پاکت خامه 100گرم شکلات تلخ ۱۰۰ گرم شکلات شیری ۱ لیوان شیر برای خیس کردن شکلاتها ‌ طرز تهیه این کیک آسان :👇 برای تهیه کرم شیر ،آرد،نشاسته و شکر را در یک قابلمه میریزیم و زیر اجاق رو روشن میکنیم و تا حاییکه موادمون به جوش بیاد هم میزنیم وقتی جوشید رنده پوست پرتقال و وانیل رو به اون اضافه کرده هم میزنیم و سپس گاز رو خاموش میکنیم . بیسکوییت ها رو با شیر خیس میکنیم و در یک قالب مورد نظر یک ردیف بیسکوییت و روی ان یک لایه کرم میزنیم این کارو تا وقتی که موادمون تموم بشه ادامه میدیم . ‌ گاناش:👇 خامه رو تا جاییکه به جوش نیومده روی گاز هم میزنیم تا فقط گرم بشه نجوشه بعد بهش شکلات ها رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا ذوب شن . گاز رو خاموش میکنیم .گاناش رو روی کیکمون میریزیم و کیکمون رو میزاریم تو یخچال تا ۳ ساعت استراحت کنه .بعدش نوش جان . ‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_بیسکوییتی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم ژله انار یک بسته ژله آلوورا دو بسته آب جوش برای ژله آلورا یک لیوان و نیم لیوان شیر برای دو بسته ژله آلورا یک لیوان و نیم آب جوش برای یک بسته ژله انار یک و نیم لیوان دونه های انار بمقدار لازم طرز تهیه دو بسته پودر ژله آلوورا رو با یک و نیم آب جوش در ظرفی مخلوط کنید و ظرف رو روی بخار کتری قرار بدید ( روش بنماری ) تا دونه های ژله حل ، و مایع یکدست و شفاف بشه بعد ظرف رو از روی کتری بردارید و بزارید خیلی خوب خنک بشه(چون شیر بهش اضافه میشه اگه خنک نشه شیر میبره پس دقت کنید) وقتی خوب خنک شد و با شیر هم دما شدن شیر را به ژله اضافه کنید و خوب هم بزنید(جایگزین شیر میتونید بستنی بریزید یا اصلا پاناکوتا درست کنید بنابه سلیقه خودتون) داخل قالب رو با استفاده از پنبه (یا دستمال کاغذی ) آغشته به کمی روغن مایع ، کنید(چربی اضافیشو بگیرید که رنگ ژله را کدر نکنه) سپس ژله آلورا وشیر رو داخل قالب ریخته و توی یخچال بذارید تا سفت بشه(۲ساعت کافیه) حالا پودر ژله انار رو با یک و نیم لیوان آب جوش در ظرفی مخلوط کنید و ظرف رو روی بخار کتری قرار بدید ( روش بنماری ) تا دونه های ژله حل ، و مایع یکدست و شفاف بشه(من هیچوقت آب سرد نمیریزم فقط با جوش بن ماری میکنم چون اینجوری ذرات ژله خوب حل میشه و ژله شفافتر میشه)بعد صبر کنید تا ژله خنک بشه سپس با چاقو قسمتهایی از ژله الورا سفت شده رو برشهای عمودی بدید ( حد فاصله رو رعایت کنید اندازه تعداد برشها سلیقه ایه ) بعد تیکه های برش خورده رو از توی قالب خارج کنید ، حالا فضای خالی شده رو با دونه انار پر کنید تا جایی که جا داشته باشه و فضای خالی نمونه بعد ژله اناری که آماده کردید رو ، با قاشق کم کم بریزید روی انارهای داخل قالب باید ژله انار تا لبه انارهارو پر کنه بعد قالب رو بذارید داخل یخچال تا ژله سفت بشه در این فاصله اون تکه های ژله الورا و شیر را که جدا کردیم یا همون محیط آشپزخونه بزارید یا داخل مایکروفر یا بزارید روی حرارت کتری که ذوب بشه و بعد از اینکه ژله خودشو گرفت بریزید روی دسر و بزارید داخل یخچال و سپس بقیه ی دون های انار و ژله را بریزید تاجایی که قالب پر و بعد از سفت شدن ژله ، لبه های قالب رو با چاقو آزاد کنید بعد ژله رو داخل ظرف سرو برگردونید و با دونه های انار تزیین کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ژله #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥘آشپزی خاص 🔷 طرز تهیه: سفیده یک تخم مرغ رادر ظرفی حسابی با همزن بزنید تا پف کنه و وقتی ظرف را کج میکنید از اون نریزه بعددرظرف دیگری یک زرده تخم مرغ را باپنجاه گرم کره ذوب شده(کمتر هم میتونید کره بریزید) ویک پیمانه شیر ولرم ونوک ق چ وانیل ویک پنس نمک وسه ق س شکر مخلوط کرده خوب بزنید بعد یک پیمانه ارد را که با نصف ق چ بیکینگ پودر یک بار الک کرده اید را به مخلوط شیر اضافه کرده بعد از کمی هم زدن سفیده را اضافه کرده وبا لیسک بصورت دورانی هم زده تا کاملا یکدست بشه  مواد که اماده شده یک تابه چرب شده را روی حرارت بذارید و یک قالب گرد شش هفت سانتی فلزی را داخل تابه بذارید البته قالبم چرب کنید وبذارید خوب داغ بشه با حرارت کم بعد دو تا سه قاشق از مواد را داخل قالب بریزید وقتی یک طرف سرخ شد طرف دیکر راسرخ کنید اگر قالب خوب داغ شده باشه راحت مواد از قالب موقع برگردوندن جدا میشه در غیر اینصورت کمی اطرافشو با چاقو جدا کنیدبعد قالبو دوباره چرب کنید وهمین کار رو انجام بدید وبا شکلات یا هرچیزی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پنکیک‌ #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موادلازم. گوشت گوسفندى به نياز لازم :4 تكه زعفران دم كرده :2 ق غ خ چوب دارچين : 1يك تكه كوچيك نمك وزردچوبه به ميزان لازم پياز :1عدد روغن به ميزان لازم 4/5 ق غ خ فلفل قرمز پاپريكا :1 ق چ خ (يا فلفل سياه جانشين) دستور تهیه : اول گوشت روتميزوشسته وباروغن و پيازوزردچوبه تفت داده وبعديك ق غ خ زعفران زده وچوب دارچين واب كافى ك يك استكان لازمه روميريزيم ودرزودپز روبسته تامدت يك ساعت به خوبى بپزه وبعدپخت چوب دارچين روبرداشته و نصف ابى ك ازگوشت باقى مانده رو ميگيريم وگوشت روبه تابه منتقل كرده و روغن روى آب گوشت روگرفته روى گوشت ميريزيم وباهاش كمى تفت داده ك ازخامى دربيادوبراى خوشمزه شدن كمى زعفران وفلفل قرمز زده واب گوشت روش ريخته ودرماهيتابه روبسته وبا ي قول خوردن خاموش تاجابيافته وباپلو نوش جان کنید نكات: اول اینکه اگردوست دارين گوشت رو آبکی وهمينطورنوش جان كنيددراخر كمى زعفران وفلفل زده وبه حال خودش رهاكنيدتامزه داربشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چلوگوشت_مجلسى #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد مرغ ماستی مواد لازم: 2 تکه فیله مرغ (نیم ساعت داخل زودپز بپزید و بعد از سرد شدن ریش ریش خرد کنید) 14_12 عدد خیارشور 1 کاسه گردو 1 بسته شوید (حدود 30 ساقه) 1 کاسه ماست (مخلوط ماست چکیده و ماست معمولی استفاده کردم) نمک میتوانید سس مایونز هم اضافه کنید طرز تهیه: تمام مواد را خرد کنید و داخل ظرفی بریزید مرغ را اضافه کنید ماست و نمک را بریزید و هم بزنید و داخل ظرف سرو بریزید. #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽فیلم تزیین کیک با ژله بریلو و گاناش👆🏻👆🏻 #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بورك گنبدي مرغ خمير باقلوا يا فيلو هشتصد گرم مواد لازم براي سس آب نصف ليوان روغن نصف ليوان سركه يك ق غ آرد يك ق غ نمك به مقدار كافي مواد لازم براي فيلينگ فيله مرغ نواري خرد شده پانصد گرم سيب زميني پخته خرد شده دو عدد رب گوجه يك ق غ نمك و فلفل پاپريكا و قرمز به مقدار كافي طرز تهيه كمي روغن و كره و يك قاشق آرد را روي حرارت گذاشته فيله را در تابه ريخته و در حد كشيده شدن آب گوشت تفت دهيد سپس رب و ادويه جات را اضافه كنيد سيب زميني را افزوده و اجازه دهيد مواد كاملا بپزند. براي تهيه سس كره را روي حرارت آب كرده و روغن را همه مواد را خوب ويسك كنيد در پايان كمي نمك اضافه كنيد. سه چهار لايه خمير مانند ويديو داخل فنجان باز كرده روي هر كدام سس ماليده و روي هم بگذاريد سپس مانند ويديو مواد را ريخته و در پايان ته بورك را با خمير بپوشانيد . بقيه سس را روي بورك ها ريخته با برس روي بورك را كاملا بپوشانيد كنجد بپاشيد و در فر گرم صد و هشتاد درجه تا طلايي شدن قرار داده و پس از پنج دقيقه كه خنك شد سرو كنيد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بورک_گنبدی_مرغ #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍽اشترودل گوشت 🔸مواد لازم برای۵ نفر 🔸گوشت چرخ کرده   ۵۰۰ گرم 🔸قارچ   ۵۰۰ گرم 🔸پنیر پیتزا   ۲۵۰ گرم 🔸کره   ۶۰ گرم 🔸آرد گندم   ۴۵۰ گرم 🔸روغن مایع   ۱۰۰ گرم 🔸شیر   ۱۲۵ میلی لیتر 🔸پیاز   ۲ عدد 🔸تخم مرغ   ۲ عدد 🔸شکر   ۲ قاشق سوپ خوری 🔸رب گوجه ‌فرنگی   ۲ قاشق سوپ خوری 🔸نمک برای خمیر  ۱ قاشق چای خوری 🔸مایه خمیر   ۲ قاشق چای خوری 🔸نمک و فلفل و ادویه   به مقدار لازم ♨طرز تهیه 🔹اول مایع خمیر رو با کمی شیر و یک قاشق سوپخوری شکر قاطی کنید و بزارین تا  عمل بیاد. روغن مایع و تخم مرغ رو باهم مخلوط کنید. 🔹آرد را کم کم به مخلوط خمیر مایع اضافه کنید و تخم مرغ و روغن هم اضافه کنید خمیر رو ورز بدید و روی آن را با روغن چرب کنیددو مخلوط را یک جای گرم قرار بدید تا عمل بیاد. 🔹بعد از یک ساعت میز کار را آرد پاشی کنید و خمیر را با وردنه پهن کنید. 🔹برید سراغ مواد داخلش اول پیاز رنده شده را 4دقیقه  تفت بدید و بعدش گوشت را اضافه کنید بعد از اینکه رنگ گوشت کامل تغییر کرد قارچ و نمک فلفل و ادویه اضافه کنید و در آخر رب گوجه فرنگی را اضافه کرد کنید مواد را 5دقیقه تفت بدید بعد داخل خمیر بریزید و از پنیر پیتزا روی آن بریزید . 🔹اشترودل ها را به مدت 20دقیقه توی طبقه وسط فر با دمای 200درجه سانتی گراد قرار بدید و بعد از اینکه حاضر شد سرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#اشترودل #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خاگينه كيكي: تخم مرغ ٣عدد ماست ٤قاشق غذاخوري آرد ٤قاشق غذاخوري بكينگ پودر ١قاشق چايخوري روغن مايع ١/٤پيمانه وانيل مقداري براي شربت: ١/٥ليوان شكر ٣/٤ليوان آب ١/٤ليوان گلاب طرز تهيه: ابتدا تخم مرغهارو با وانيل به كمك همزن بزنيد بد روغن مايع و ماست رو اضافه كنيد و دوباره با همزن در حد مخلوط شدن بزنيد حالا آرد رو كه با بكينگ پودر مخلوط كرده و چندين بار ألك كرده أيد به مواداضافه كرده و حدود ٣٠ثانيه بزنيد ته قالب مورد نظر رو چرب كرده مايع رو داخلش ريخته و در فر با دماي ١٨٠درجه به مدت ٣٠دقيقه بزاريد تا بپزه طرز تهيه شربت: شكر و آب رو داخل قابلمه ريخته رو حرارت بزارين تا وقتيكه شكر كاملا تو آب حل شه همين كه شروع به جوشيدن كرد حرارت رو خاموش و گلاب رو اضافه كنيد خاگينه روكه از فر درآورين شربت رو كه قبلا حاضر كردين و سرد شده رو خاگينه داغ بريزين و اجازه بدين شربت به خورد خاگينه بره ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خاگینه_کیکی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
‍ ‍ نشاسته گل نصف پیمانه آب سرد ۱ ونیم پیمانه ژله باطعم مختلف ۱ بسته گلاب نصف پیمانه شکر ۱ پیمانه پودر نارگیل مقداری طرز تهیه اول آب سردروداخل قابلمه کوچکی بریزیدوبعدنشاسته گل رو بهش اضافه کنید وخوب مخلوط کنیدتاباز بشه بعد شکر وپودرژله را اضافه کنیدگلاب را اضافه کنید دائم روی حرارت گاز هم بزنید تا خودش را بگیره وغلیظ وسفت بشه. داخل یه ظرف پیرکس رو سلفون بکشیدوبعد مایه رو توی ظرف بریزید وداخل یخچال قرار بدید .به مدت ۲ الی ۳ ساعت تا خودشو بگیره وبعدش برش بزنید ودر پودرنارگیل بغلطانید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#راحت_الحلقوم #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
😋 ✍مواد لازم برای سی عدد پیراشکی : آرد سفید قنادی یک لیوان +یک سوم لیوان ..ماست شیرین یک لیوان.شکر یک سوم لیوان.تخم مرغ یک عدد.بکینگ پودر دو ق چ.وانیل نوک ق چ 🍜 طرز تهیه: ابتدا قبل درست کردن پیراشکی داخل ماهیتابه گود روغن به ارتفاع دو سانت روغن بریزید روی شعله بزرگ با حرارت خیلی خیلی ملایم بزارید ده دقیقه بمونه تا خوب داغ بشه برای مایه پیراشکی ابتدا ماست و بکینگ پودر رو مخلوط میکنیم دو سه دقیقه می زاریم کنار تا ماست حسابی کف کنه و پفکی بشه ..تو یک ظرف تخم مرغ و وانیل و شکر رو با چنگال دو دقیقه میزنیم بعد ماست رو اضافه میکنیم در آخر هم آرد رو اضافه میکنیم و مخلوط رو میزنیم تا یکدست باشه..مابه پیراشکی مثل کیک غلیظ هست ...یعنی وقتی با قاشق ازش برمی داریم سفت و از قاشق نمیریزه اگر مایه پیراشکی شل بود کم کم آرد بزنید تا غلیظ بشه حالا از مایه پیراشکی با قاشق مربا خوری برمی داریم و با یک قاشق مرباخوری دیگه مایه رو داخل تابه می ریزیم عکس رو ورق بزنید تو عکس مراحل رو گذاشتم اینجوری پیراشکی حالت گرد و منظم پیدا میکنه پس با کمک دو قاشق پیراشکی رو داخل تابه می ریزم حرارت باید متوسط باشه تا هم سرخ بشه هم داخل پیراشکی خوب بپزه وقتی یک طرف سرخ شد برگردانید تا ظرف دیگه سرخ بشه خیلی هم نباید زیاد سرخ بشه چون خشک میشه بعد از روغن خارج کنید و روی پارچه تمیز بزارید روغن اضافی اش گرفته بشه می تونید روی پیراشکی ها شکلات آب شده یا گاناش یا پودر قند بپاشید و میل کنید این پیراشکی ها ماندگاری خوبی دارن و تا یک هفته تازه میمونه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پیراشکی_قاشقی_فوری #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
‍ ✅جوجه كباب تابه اى 😋 دوقاشق روغن زیتون،آب چهارپنج تا نارنج و آب يدونه پیاز بزرگ رو مخلوط کردم.دوتا سينه ى مرغ رو خورد كردم و نمك و فلفل سياه و كمى زعفران زدم و در این مخلوط دو سه ساعتی استراحت دادم و بعداز اين تايم مرغ ها رو آبکش كردم و با زعفران غلیظ کاملا مخلوط كردم و به سيخ كشيدم و بعد هم داخل تابه دو سه قاشق كره ميريزم و جوجه ها رو داخلش ميچينم و شعله رو كم ميكنم و زمان ميدم جوجه ها با آب خودشون مغز پخت بشه و در پايان شعله رو كمي زياد ميكنم تا طرفينش برشته بشه و تمام اگه آب مرغتون زود تبخير شد حتما كمى آب يا ترجيحا محلول زعفران رقيق بهش اضافه كنيد كه مغز پخت بشه و جوجه ها خشك و بى آب نشن براى كته هم برنج رو ميشورم و چند ساعتى با آب ولرم خيس ميدم،به ازاى هر پيمانه برنج يك قاشق غذاخورى روغن يا كره و يك قاشق چايخورى نمك اضافه ميكنم و درحد يك بند انگشت روى برنج آب اضافه ميكنم و روى شعله ى ملايم ميزارم تا آبش تبخير بشه.ديواره ها و كف يه قابلمه ى جداگانه رو روغن و زعفرون ميزنم و كته كه آبش كاملا تبخير شد به قابلمه جديد منتقل ميكنم و دَم ميزارم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#جوجه_کباب_تابه_ای #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
👇👇👇👇👇👇👇 🔴پوآچا سوسیسی🔴 مواد لازم: 🔺۲لیوان شیر ولرم 🔺۱لیوان روغن مایع 🔺۱قاشق‌مرباخوری شکر 🔺۱قاشق مربا خوری نمک 🔺۱عدد تخم مرغ(سفیده برای خمیر و زرده برای رومال) 🔺آرد به مقدار لازم تا وقتی خمیر به دست بیاد(تقریبا ۵/۶پیمانه) 🔺خمیر مایه ۱قاشق غذا خوری طرز تهیه: خمیر مایه را در شیر حل کنید و بقیه مواد رااضافه کنید و آرد را در آخر و با کنترل بریزید و ورز دهید تا خمیر نرمی آماده شود. خمیر را استراحت دهید تا حجمش دو برابر شود و سوسیس های کوچک رااز سمتی که بیرون خمیر میماند برش بزنید و داخل خمیر فرو کنید و روی خمیر زرده تخم مرغ بزنید و در فر ۱۸۰درجه تا زمانی که سرخ شود بپزید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پوچا_سوسیسی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#اسنک اول گوشت چرخکرده رو با ادویه تفت دادم قارچ و فلفل دلمه نگینی اضافه کردم و کمی رب گوجه فرنگی ریختم و تفت دادم‌. آخر هم مواد رو روی نون تست ریختم آویشن ریختم و پنیر پیتزا و یه نون تست گذاشتم روش و داخل دستگاه ساندویچ ساز قرار دادم. چندتاشو هم ژامبون مرغ ( و سوسیس به دلخواه که من نریختم) رو تفت دادم قارچ و فلفل دلمه نگینی و ذرت اضافه کردم سس کچاپ ریختم با آویشن. و روی نون تست ریختم و پنیر پیتزا و یه نون تست گذاشتم روش و داخل دستگاه ‌به مدت ۴تا۵ دقیقه #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹 19 آذرماه بخیر🌹 🌼خدایا ناامیدے‌ها را 🌸خط بزن وعشق را 🌺بر ما ببخش و تقدیرمان را 🌼چنان زیبا بنویس که گویی 🌸در بهشت زندگی میکنیم 🌺ای دوست امروز به اندازه‌ی 🌸تمام گل های خوشبوی دنیا 🌺برایت آرزوهای خوب دارم 🌼🌸🌼🌸🌼🌸🌼 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅ سالاد‌ الویه‌هندوانه ای😍 من برای سالاد الویه ترکیبی از سیب زمینی پخته و رنده شده و سینه مرغ پخته و ریش ریش شده و تخم مرغ آب پز رنده شده و خیارشور خردشده ونخودفرنگی و کمی هویج رنده شده و جعفری خرد شده وسس مایونز استفاده میکنم نسبت هارو خودتون بنا به ذائقه تون کم و زیاد کنید و اما برای تزیین این الویه که مناسب دیدم برای مهمونی شب یلدا🍉 سالاد الویه رو بعداز آماده شدن در ظرف موردنظر به کمک دست و قاشق و کارد به شکل قاچ هندونه درآوردم و جعفری خرد شده رو برای پوست هندونه بکار بردم و برای قسمت سفید از سس مایونز استفاده کردم وگوجه فرنگی رو برای قرمزی داخل هندونه بکار بردم واسه تخم هندونه هم از پوست بادمجون که با کارد به شکل تخم درآوردم استفاده کردم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سالاد_الویه #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
 مواد لازم📝 خمير مايع يك ق غ اب نصف پ شكر نصف پ هل يك ق چ وانيل يك ق چ تخم مرغ يك عدد ارد سه پ اسانس موز ده قطره روغن پنج ق غ شير ٦ ق غ ✍طرز تهيه: ابتدا اب ولرم رو با خمير مايع و شكر را با يك قاشق چوبي مخلوط كنيد و هل وانيل و اسانس موز رو اضافه كنيد و هم بزنيد،يك عدد تخم مرغ رو اضافه كنيد و هم بزنيد،يك و نيم پسمانه از ارد را اضافه كنيد و مخلوط كنيد و سپس روغن رو اضافه كنيد و خوب ورز بديد،كمي ارد اضافه كنيدو خمير كه تقريبا جمع شد نصف شير رو اضافه كرده و ورز بدين و باز كمي از ارد و بعد نصف ديگه شير رو اضافه كنيد(مانند كليپ)در اخر تا جايي كه خمير به دست نچسبه ارد اضافه كنيد و خوب ورز بدين و داخل ظرفي رو كمي چرب كنيد خمير رو داخلش بذاريد و روشو بپوشونيد به مدت ١ ساعت استراحت بدين تا حجيم بشه و بعد كمي خمير رو ورز بدين و گلوله هاي يك اندازه ازش گرد كنيد و داخل ظرفي كه كاغذ روغني انداختيد بچينيد و با ته گوشتكوب روي كلوچه فشار بدين تا حفره اي ايجاد بشه،با زعفران و شير رومال كنيد و خشخاش بپاشيد داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ١٨٠ به مدت ٣٠ دقيقه بپزيد،بعد از پخت خنك كه شد با با ته گوشتكوب وسط كوكي رو سوراخ كنيد و با مارمالاد البالو با سس شكلات پر كنيد و سريع تا زياد سرد نشده داخل ظرف دردار بچينيد.😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#_کلوچه_ازبکستان #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛