#شیرینی پاپاتیا با طعم قهوه
250 گرم کره هم دمای اتاق
1 تخم مرغ
1 پیمانه بعلاوه 1 قاشق غذاخوری، پودر قند
5 گرم وانیل شکری
1 قاشق چایخوری بکینگ پودر
1 قاشق مرباخوری قهوه ترک
1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
آرد اونقدر که بخواد
-
کره، تخم مرغ، پودر قند، وانیل و بکینگ پودر رو باهم مخلوط کنین، کم کم آرد رو اضافه کنین و به ورز دادن ادامه بدین، تا به بافت مورد نظر برسین، نرم که به دست نمیچسبه، خمیر رو به 2 قسمت تقسیم کنین، به یک قسمت بقیه آردو اضافه کنین کم کم و ورز بدین، به دیگری قهوه و پودر کاکائو بزنین و ورز بدین.خمیر اگه خیلی نرم بود، مقداری دیگه آرد بزنین.بعد خمیر هارو به توپهای کمی بزرگتر از فندق تقسیم کنین و مثل شکل خط بندازین و شکل گل کنین، روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین، بچینین. در فر گرم 180 درجه، 15 دقیقه بپزین.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_پاپاتیا_با_طعم_قهوه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#_کتلت_سیب_زمینی_اسفناج
موادلازم:
2 متوسط سیب زمینی سرخ مایل به قرمز، پوست کنده و برش به قطعات 1 اینچ نمک 1/4 فنجان نان ساده 2 قاشق چای خوری پودر سیر 1 قاشق چای خوری فلفل 1 قاشق چای خوری نمک طعم دار 2 تخم مرغ بزرگ، ضعیف مورد ضرب و شتم 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون، علاوه بر بیشتر برای سرخ کردن 1 10 اونس. جعبه یخ زده ی اسفناج خرد شده، یخ زده و خشک شده است
مواد تشکیل دهنده
✍️طرزتهیه:
مرحله 1
سیب زمینی را در یک گلدان متوسط بگذارید و روی آب شور قرار دهید. برای جوشاندن، جوش را به میزان متوسط و بگذارید تا 15 تا 20 دقیقه بسیار نرم شود. خوب تخلیه و به گلدان بازگردید برای خشك كردن روی حرارت متوسط برای 1 تا 2 دقیقه مخلوط كنید. مش با سس مایونز سیب زمینی.
مرحله 2
در یک کاسه متوسط، همراه با خرده نان، پودر سیر، فلفل و نمک چاشنی هم بزنید. سرخ کردن در تخم مرغ و 1 قاشق غذاخوری. نفت. مخلوط تخم مرغ و اسفناج را به سیب زمینی اضافه کنید تا کاملا ترکیب شود.
مرحله 3
کار در دسته ها، حرارت دادن 2 قاشق غذاخوری. روغن را در یک کاسه بزرگ بر روی حرارت متوسط تا حرارت دهید. قاشق غذاخوری خمیر را به اسفناج اضافه کنید. سرخ کردن را با یک جاروبرقی و فضایی بشویید تا لمس نکنید. کوک، یک بار گلوله کشیده، تا قهوه ای طلایی و ترد، 2 تا 3 دقیقه در هر طرف. تکرار کنید، با اضافه کردن روغن بیشتر بین دسته، تا زمانی که تمام خمیر مورد استفاده قرار گیرد. حوله های کاغذی را بردارید و خنک کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کاپ_کیک_ویتامینه
▫️4 عدد تخم مرغ
▫️1لیوان شکر
▫️1عدد سیب
▫️1عدد هویج
▫️از نصف لیوان کمی بیشتر روغن مایع
▫️نصف لیوان گردو شکسته
▫️نصف لیوان کشمش
▫️1قاشق غذاخوری دارچین(میتونید کمتر بریزید)
▫️1پاکت بگینک پودر(2.5 ق چ یا 10گرم)
▫️1پاکت وانیل 5گرمی یا مقدار کمی وانیل شکری
▫️2لیوان آرد
تخم مرغ و شکر را تا وقتی که کف کند و کرم رنگ شود با همزن برقی هم بزنید.روغن مایع را اضافه کنید .آرد و بگینک پودر وانیل و دارچین را الک کرده و آنها را نیز اضافه کنید.سیب و هویج را رنده درشت بزنید.کشمش ها را کمی ریز کنید.هویج و سیب و کشمش و گردو را در مایه کیکی که آماده کرده اید بریزید و با لیسک با هم مخلوط کنید تا به خورد هم بروند.مایه کیک را در قالب های مافین بریزید به طوری که 1 انگشت از سر قالبها خالی بماند و در فر از قبل گرم شده با دمای 160 درجه بپزید(بعد از 20 دقیقه با خلال دندان تست پخت را انجام بدید).در قالب بزرگ که با کره چرب کرده و آرد پاشی کرده اید هم میتوانید درست کنید.از این مقدار مواد 15 کاپ کیک بدست آمد.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکی_تم_یلدا
کوکی یه عصرونه راحت و خوشمزه
مواد لازم: ارد ۲ پیمانه
شکر ۱/۵ پیمانه
شیر ۳/۴ پیمانه
روغن مایع ۳/۴ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
بکینگ پودر یک قاشق مربا خوری سر صاف
وانیل۱/۴ قاشق چای خوری
همه ی مواد را با هم مخلوط کنید تا یکدست بشه بعد مواد را به سه قسمت تقسیم کنید داخل یکی رنگ قرمزو دیگری رنگ سبزبریزید مایه قرمز رنگ باید چهار برابر بقیه مواد باشد. دستگاه میکر را به مدت دو تا ۳ دقیقه روشن کنید تا گرم شود و تمام سینی میکر را چرب کنید بعد از مواد یک قاشق قرمز رنگ درون میکر ریخته و مدلی که در کلیپ میبینیدرنگ سبز و بی رنگ را بریزیدبعد در دستگاه رو به مدت ۳دقیقه ببندید و اصلا هم باز نکنید تا کوکی اماده شود.
کوکی شما اماده است نوووووش جان
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک یلدا یا #کیک_آبنباتی😍😍
طرز تهیه اش خیلی راحته .ابتدا کیک اسفنجی رو خورد می کنید با شکلات سفید حالت خمیری بهش می دید توپک های یک اندازه ازش سر چوب آبنبات میزنیم و تو شکلات سفید فرو میکنیم،سپس میزاریم تو اسفنج تا خشک شه ،بعد از خشک شدن به شکلات سبز رنگ آغشته اش میکنیم و دوباره میزاریم خشک شه در آخر باشکلات کاکائویی🍫 خطوطی مثه هندونه روش میکشیم😍
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ترشی_فانتزی
ترشی_هویج
فلفل سبز بلند رو عین کاسبرگ گل برش میزنیم و هویج رو با تراش میتراشیم و داخل فلفل سبز میذاریم کمی نمک کمی فلفل معطر و چند شاخه مرزه داخل شیشه قرار میدیم و روش سرکه سفید میریزیم...
سرکه قهوه ای رنگ هویج رو تغییر میده و اگر سبزی معطر رو خرد کنیم لابلای گلها میره و از زیبایی اون کم میکنه
اینکار رو با چغندر و ترب سفید هم میتونیم انجام بدیم و و ترکیب اینها با هم برای دورچین غذا عالیه اگر با ترب سفید و کمی کلم بنفش اینکارو انجام بدیم رزها صورتی میشه.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پكاره_پاكوره_ يك پيش غذاي هندي خيلي خوشمزه كه هر چي تنديش بيشتر باشه خوشمزه تر
ارد نخود يك ليوان
اب نصف استكان
نمك و ادويه به ميزان لازم
خمير مايع يك ق غ
فلفل سبز باريك
سبزي تازه(گشنيز تره شويد ترپياز)
پياز كوچيك يك عدد
طرز تهيه
سبزي ها و پياز را داخل خرد كنيد بريزيد تا ريز ريز بشه
اندازه يك مشت سبزي براي اين مقدار كافيه
نصف استكان اب را با خمير مايع و ارد نخود با قاشق هم بزنيد و بعد سبزي تازه را اضافه كنيد اكه تندي دوست داريد بهش فلفل سبز بزنيد اكه دوست نداريد فلفل سياه بزنيد ونمك و ادويه هم بزنيد
مايعي كه بدست مياريد غلظتش از ماست يكم بيشتر باشه
كه از قاشق ميريزيد راحت از قاشق سرازير شه
ارد و اب را كنار دستتون بذاريد اكه غليظتر بود اب اضافه كنيد اكر ابكيه اردنخود
به مدت يكساعت ونيم بذاريد جاي كرم تا خوب بالا بياد بعد در روغن فراووون سرخش كنيداگر ديديد از هم ميپاشه بهش يك قاشق ارد سفيد اضافه كنيد
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#توپک_سیب_زمینی_پنیری
#فینگرفود
#فست_فود
🔴هم می تونید بصورت فینگرفودی سرو کنید هم لای باگت بصورت ساندویچ
موادلازم
سیب زمینی سه عدد متوسط
پنیر پیتزا
نمک،فلفل،زردچوبه، آویشن،پودرسیر
آرد گندم، تخم مرغ و پودر سوخاری برای سوخاری کردن
طرزتهیه
اول سیب زمینی ها رو بزارین اب پز شه بعد از اب پز شدن بزارید خنک بشن بعد پوستش رو جدا کنید و رنده کنید
سپس نمک،فلفل سیاه، کمی زردچوبه، آویشن یه کوچولو هم پودر سیر اضافه کنید و حسابی مخلوط کنید
حالا کمی از سیب زمینی رو تو دستتون باز کنید و بینش پنیر بزارین و عین گردو بپیچید سپس اول تو آرد سفید سپس تخم مرغ زده شده و در اخر داخل پودر سوخاری بغلطونید و داخل قابلمه ی کوچکی با روغن زیاد و کاملا داغ سرخ کنید بعد از سرخ شدن روی دستمال حوله ای بزارین تا روغن اضافیش بره (اگه پودر سیر دوست نداشتین میتونید حذف کنید)
دوست داشتین میتونید کمی جعفری به مواد سیب زمینی اضافه کنید
یا داخلش فلفل دلمه هم بریزین من همیشه میریزم این سری نداشتم
بچه ها من پنیر فله ای باز ریختم داخلش .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خوراك_مرغ
چيپس ساده دو بسته
سينه مرغ پخته و مربع مربع خرد شده دو عدد
فلفل دلمه اي 1 عدد بزرگ
قارچ نيم كيلو
خيار شور خرد شده 5 الي 6 عدد
گوجه فرنگي يك الي دو عدد
پنير پيتزا بمقدار لازم
سس سفيد بمقدار لازم
آويشن بمقدار لازم
ابتدا قارچ مربع خرد شده رو تفت ميديمو فلفل دلمه اي رو نيز اضافه كرده تا با قارچ كمي تفت بخوره و نرم شود سپس مرغ خرد شده را نيز اضافه ميكنيم خيارشور خرد شده را هم اضافه ميكنيم خيارشور بستگي به طعم مواد داره اگر كم نمك بود ميتونين هرچقدر دوست داشتين خرد كنين آخر سر گوجه رو نيز خرد كرده باهم تفت ميدهيم كه هم گوجه نرم شود و هم آب مواد كشيده شود سپس ميگذاريم خنك شود
داخل ظرفي كه ميخواهيم داخل فر بگذاريم (چون اين غذارو نميشه بعده پخت به ظرف ديگه انتقال داد پس بهتره ظرفي رو انتخاب كنين كه هم داخل فر بره هم بتونين با همون ظرف غذارو سرو كنين) ابتدا چيپسهارو كف ظرف چيده تا جايي كه همه جاي ظرف پر شود بعد روش كمي سس سفيد بريزيد لازم نيست روي همه جاي چيپسهارو بگيرد خيلي كم روي چيپسها پنير پيتزا بزنيد بعد مخلوط مرغ رو نصف كرده نصفي از مواد رو روي چيپسها ريخته كمي از پنير پيتزا رويش ريخته دوباره مخلوط مرغ رو ريخته رويش آويشن ميپاشيم و پنير پيتزا را روي مواد ريخته خواستين كمي هم آب و كره روي پنير بريزين تا كش بياد داخل فر ١٨٠ تا زماني كه پنيرش آب بشه
بعد با سس قرمز و چيپس تزيين ميكنيم اين غذا واقعا خوشمزست پيشنهاد ميكنم حتما درست كنيد
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ویژه #شب_یلدا
#بیسکویت_شکلاتی_اناری
مواد لازم
بیسکویت ساقه طلایی
شکلات تختهای
تارت کاسهای یا سبدی شکل
دانه انار و خلال پسته
اول از همه شکلات رو خرد کرده و روی بخار کتری میزاریم
وقتی نصفش ذوب شد اونو برمیداریم و کاملا هم میزنیم تا یکدست بشه
حالا نان تارت رو با ظرفت و با چاقو اره ای برش میزنیم و به دو قسمت تقسیم میکنیم
بیسکویت را داخل شکلات میزنیم و با دست دیگر لبه های تارت رو هم به شکلات آغشته میکنیم و روی بیسکویت قرار میدهیم و در آخر با انار و خلال پسته تزیین میکنیم
بعدم اجازه میدیم شکلات خودشو بگیره
به همین راحتی و سادگی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_ساده
#کیک_وانیلی
3عدد تخم مرغ درشت که زرده و سفیده رو جدا کردم سفیده رو با همزن زدم تا کف کنه و وقتی ظرفو برمیگردونیم نریزه و میزاریم یخچال
زرده رو با 1لیوان شکر حسابی همزده تا کرم رنگ بشه و بعد دوسوم لیوان شیر و نصف لیوان روغن اضافه کرده هم میزنیم بعد 2لیوان اردو1قاشق بکینک پودرو کمی وانیل و تو چندمرحله به کیکمون الک میکنیم و هم میزنیم اخرسر سفیده رو اضافه میکنم و خیلی اروم و در یک جهت با قاشق هم میزنیم تاکف سفیده ها از بین نره قالبمونو چرب میکنیم و ارد پاشی میکنیم وموادو میریزیم وتوفر در دمای 180درجه به مدت 45 الی 50دقیقه قرار میدیم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ترشی_کلم_بنفش
#کلیپ
خیلی راحته و سه سوته اماده میشه و بیشتر واسه دیزاین و دورچین غذا استفاده میشه
کلم بنفش ۱عدد متوسط
سرکه سفید ۲لیوان
اب ۱لیوان
نمک ۲ق غ
فلفل و سیر .
کلم ها رو بعد ازاینکه شستیمو آبش خوب رفت، نه خیلی ریز نه درشت خرد کرده و ۱ قاشق نمک اضافه میکنیم و یک ساعتی کنار میذاریم تا خوب اب بندازه، بعد سرکه و اب و نمک رو حدودا ۲دقیقه میجپشونیمو میذاریم سرد بشه، وقتی کلم خوب اب انداخت، از صافی رد میکنیم تا هیچ ابی باقی نمونه ازش، بعد درون ظرف ریخته و لابه لا سیر و فلفل میریزیم و مخلوط ابو سرکه رو روش میریزیم، درون یخچال ۲۴ساعت بمونه آمادست.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحيمِ🌸
جز خـدا کیست💖
که در سایه مهرش باشیم💞
رحمت اوست
که پیوسته پناه من و توست🌸🍃
با توکل به اسم 🌸🍃
اعظمت آغاز میکنیم🌸🍃
روزمان را كه محبت و لطفت🌸🍃
تمام صبح جهان را 🌸🍃
گرم و شورآفرين كرده است🌸🍃
#روزتون_بخیر🌸🍃🌸
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛