مواد لازم برای 15 عدد
ماکارونی لوله ای ریز: 200 گرم
سیب زمینی متوسط: دو عدد
پنیر گودا رنده شــده: 300 گرم
تخم مرغ: دو عدد
آرد سوخاری: به میزان لازم
زردچوبه، نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
طرز تهیه
ماکارونی را درون آبجوش ریخته و آبکش میکنیم. سیبزمینیها را پخته و وقتی سرد شدند به صورت ریز رنده میکنیم. ماکارونی را همراه سیبزمینی، نمک، فلفل، زردچوبه و پنیر گودا خوب مخلوط میکنیم. تخممرغها را شکسته و خوب هم میزنیم، بعد دو تا سه قاشق آب به آن اضافه کرده و از الک رد میکنیم. از مخلوط ماکارونی به اندازه نارنگی برداشته و در دست مانند کتلت فرم میدهیم، سپس در تخممرغ زده و در آرد سوخاری میغلتانیم، آنگاه در روغن داغ سرخ میکنیم. سس قرمز بهترین سس برای سرو کردن این پیش خوراک است.
نکات
*ماکارونی را بیشتر از حد معمول میپزیم تا کاملا مغزپخت شود، بعد آبکش میکنیم.
*طعم قالب این غذا بهتر است که ماکارونی و پنیر باشد.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅ باقلوا استانبولي 😋
شش ورق از يوفكاي ترك رو جدا ميكنيم روي هر را كدام حسابی كره مالی میکنیم(کره آب شده مي زنيم )
مواد مياني دلبخواهي مثل انواع مغزها، من از پسته و گردوي نيم كوب شده بمقدار هرکدام يك پيمانه ، يك ق غ پودر هل و يك ق غ پودر دارچين ، نصف پيمانه شكر البته من كمتر ريختم همه رو با هم مخلوط و كمي گلاب با هم مخلوط مي كنيم تا خمیری نه چندان سفت بدست بیایدو كنار ميزاريم ، حالا ورقه ها روي هم قرار ميديم و مواد مياني را در عرض خمير قرار مي دهيم و محكم رول ميكنيم ، و در نهايت برش مي دهيم و توي ظرف رو كمي با كره چرب ميكنيم و باقلواها را ميچينيم ، و روشو كمي كره مي زنيم ميزاريم توي فر كه از قبل گرم كرده ايم بمدت بيست تا سي دقيقه با دمای ۱۸۰درجه.
در اين فاصله شربت رو آماده ميكنيم نصف پيمانه شكر با نصف پيمانه آب مخلوط ميكنيم و روي حرارت ميزاريم نصف پيمانه شير عسلي رو بهش اضافه ميكنيم كمي كه جوشيد خاموش ميكنيم میتونیت يكم زعفرون هم بهش اضافه كرد .ميزاريم سرد بشه و باقلوا رو كه از فر در آورديم روشو شربت مي ريزيم
من شیرعسلی گیرم نیومد واستفاده نکردم.
#باقلوا_استانبولی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#_کروکت_مرغ
مواد لازم:
مرغ چرخ شده: 500 گرم
نمک و فلفل: به میزان لازم
هویج (اندازه متوسط): 2 عدد
جعفری خرد شده: یک دوم پیمانه
پنیر فیلا فیلا: 100 گرم
نان خشک کوبیده: مقداری
تخم مرغ: 3 عدد
یک سس خوشمزه برای سرو با کروکت
طرز تهیه:
گوشت مرغ را از استخوان جدا نموده و چرخ کنید.
کمی نمک و فلفل به گوشت زده و ورز میدهیم.
هویج را پوست کنده آب پز میکنیم. سپس به طور یکدست به شکل مکعب های ریز خرد میکنیم.
از مرغ به اندازۀ یک گردو برمیداریم، پهن کرده وسط آن جعفری خرد شده، هویج و یک برش پنیر فیلا فیلا قرار میدهیم.
بعد آن را گرد کرده در نان خشک کوبیده، میغلطانیم.
تخم مرغ را با چنگال هم میزنیم. مرغ آغشته شده با نان خشک کوبیده را در آن میغلطانیم، مجددا در نان خشک کوبیده غلطانده، سپس آن را سرخ میکنیم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سس_کارامل
میتونید مواد رو نصف کنید
شکر یک لیوان
کره پنجاه گرم
خامه صبحانه یک دوم لیوان
شکر رو بریزید تو قابلمه کف قابلمه پخش کنید رو هم انباشته نشه
شعله خیییلی کم باشه وگرنه شکر زود میسوزه
حدود بیست دقیقه شاید بیشتر طول میکشه تا شکر کم کم اب بشه و طلای بشه نباید هم بزنید وقتی شکر آب شد وطلای شد کم کم بزنید تا مثل عسل روان بشه شکر باید کاملا آب بشه
وقتی که شکر آب شد کره که به دمای محیط رسیده بهش اضافه میکنیم مدام هم میرنیم تا شکر واب با هم مخلوط بشه سپس خامه رو اضافه میکنیم ومدام هم میزنیم تا سس غلیظ ویکدست بشه
عزیزان توجه کنید خامه باید به صورت بن ماری حتما گرم بشه بن ماری( بزارید رو بخار کتری)
کدبانوهای عزیز اگه شکر خوب آب نشه بعد از اضافه کردن کره وخامهدونه هاش سفت میشه و قابل خوردن نیست
بعد از اضافه کردن خامه شکر دوباره کمی سفت میشه با زدن مداوم دوباره آب میشه
اگه بعد از غلیظ شدن سس دیدید دونه های شکر هنوز کنی آب نشده وزیر دندون میاد از الک رد کنید مشکلی نیست
حتما از قابلمه ضخیم استفاده کنید
مواظب دستتون باشید بعد از اضافه کردن خامه سس بالا میاد
بعد از آماده شدن سس را تو شیشه بریزد وبزارید یخچال تا یک هفته ماندگاری داره موقع استفاده به روش بن ماری گرم کنید چون بعد از سرد شدن کمی سفت میشه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سس_کارامل
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خاگینه_قالبی
مواد لازم
آرد 4 ق غ سر پر
تخم مرغ 3 عدد
بگین پودر 1 ق چ
ماست سفت 1 یا 2 ق غ
روغن مایع 1/4 پیمانه
مواد لازم شربت:
شکر 1.5 لیوان
آب 3/4 لیوان
گلاب 1/4 لیوان
زعفران به میزان لازم
تمامی مواد را مخلوط کرده و در قالب های سیلیکونی چرب شده میریزیم و در فر به حرارت 170 درجه به مدت 30 یا 40 دقیقه (بسته به اندازه قالب) میپزیم.
بعد از سرد شدن خاگینه ها شربت نسبتا داغ را روی آن ها میریزیم تا چند ساعت داخل شربت بمانند.
👈نکته
ویا میتونید شربت رو از قبل آماده کنید و شربت سرد رو روی خاگینه داغ بریزید .
من تو قالب کیک خاگینه رو درست کردم و تو قالبم کاغذ روغنی انداختم و بعد از پخته شدن به شکل قلب قالب زدم
☆برای اینکه خاگینه ها شربت را به خود جذب کنند با خلال دندان سوراخ سوراخ کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیش_مرغ
مواد لازم برای خمیر:
آرد ۲ لیوان
کره ۱۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
ماست ۲ ق غ
بکینگ پودر ۱ ق چ
نمک ۱ ق چ
مواد لازم برای داخل کیش:
نیم کیلو مرغ بدون استخوان
گوجه فرنگی ۲عدد
فلفل ۲عدد
پنیر کاشار(یا هر پنیر کشدار دیگر)
خامه ۱ پاکت
طرز تهیه:
برای مواد داخل کیش ، مرغ هارا مکعبی خرد کنید تا زمانیکه آب مرغ کشیده شود بپزید گوجه فرنگی پوست کنده شده و خرد شده وفلفل خرد شده را به مرغ اضافه کنید و بپزید
خامه را اضافه کنید بعد از اینکه کمی قوام اومد از روی اجاق گاز بردارید
مواد خمیر را داخل یک ظرف دیگه با هم مخلوط کنید اگر آرد کم بودمیتوانید اضافه کنید(باید خمیر نرمی شود که به دستتون نچسبه) داخل قالب تارت خمیر روباز کنید و با چنگال از چند تاسوراخ کنید قبل از اینکه مواد داخل را بریزید خمیر را داخل فر تا زمانیکه طلایی شود بپزیدو از فر بیرون آورید و مواد مخلوط مرغ را داخل تارت بریزید و روی مواد پنیر بپاشید و داخل فرتا زمانیکه طلایی بشه بپزید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیش_مرغ
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_پاناکوتا
شیر ۲ لیوان
شکر نصف لیوان
پودر ژلاتین ۲ ق غ
خامه نصف بسته
رنگ خوراکی
وانیل یک چهارم ق چ
اول ژلاتین رو به روش بن ماری ذوب میکنیم و کنار میزاریم.شیر و شکر رو مخلوط میکنیم روی حرارت میذاریم تا کمی بجوشد و شکر حل بشه .
گاز را خاموش کرده ومیذاریم تا کمی از حرارت بیفته. خامه رو روی حرارت کتری میزاریم تا گرم بشه بعد به شیر گرم اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا یکدست بشه، بعد وانیل و ژلاتین رو.
مواد رو سه قسمت میکنیم بنابه سلیقه رنگهای دلخواه رو اضافه میکنیم .
در قالب موردنظر میریزیم تا رنگ اول ببندد و بعد موادرنگی دوم و.....۴ ساعت در یخچال میذاریم تا خوب ببند.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام صبح چهار شنبه تون بخیر🕊❄️
در این صبح دل انگیز🕊❄️
آرزو میکنم کلبه دلاتون
هـمیشه آرام باشه
و شـادی و بـرکت🕊❄️
مثل بـاران رحـمت
از آسمان براتون بباره🕊❄️
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#رولت_گوشت
۳۰۰ گرم گوشت چرخکرده رو یک عدد پیاز متوسط رنده شده دو قاشق آرد سفید،نمک فلفل و زردچوبه پودر گشنیز و پودر سیر کاملا ورز دادم تا چسبندگی پیدا بکنه بعد روی نایلون پهنش کردم و یدونه هویج پخته و پوست گرفته وسطش گذاشتم و با کمک نایلون آروم رول کردم و سر و تهش رو محکم کردم و به آرومی به تابه منتقل کرده و نایلون رو جدا کرده و طرفینش رو در روغن و باشعله ملایم کمی سرخ کردم و بعد سسی که از قبل آماده کرده بودم رو اضافه کردم و ۱ لیوان آب اضافه کردم زمان دادم تا غذام بپزه و کاملا جابیفته.
❇️ برای درست کردن سس یدونه پیاز نگینی رو سرخ کردم،رب گوجه و نمک و ادویه و مقدار کافی آب
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رولت_گوشت
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_لطیفه
مواد لازم برای۱۰ نفر:
آرد ۴ قاشق سوپ خوری
شکر ۴ قاشق سوپ خوری
تخم مرغ ۴ عدد
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
خامه زده شده به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید.
زرده و شکر را با وانیل بزنید تا سفید و کشدار شود.
سفیده را جداگانه بزنید تا فرم بگیرد.
زرده و سفیده را با هم مخلوط کنید. آرد الک شده را به آن اضافه کنید و مواد را در حد مخلوط شدن هم بزنید و در قیف با ماسوره ساده بریزید.
درون سینی فر را کاغذ بیندازید. از مایه به اندازه دلخواه با فاصله معین (حدود 3 سانتی متر) بریزید و در فر با حرارت 180 درجه سانتی گراد که از قبل گرم شده است، قرار دهید.
این شیرینی باید کمی طلایی شده و رنگ آن خیلی تغییر نکند. سپس از فر خارج کنید. در این مدت در فر را باز نکنید اما حواستان باشد که در زمان مناسب از فر خارج کنید. این مدت 10 تا 15 دقیقه طول میکشد.
بعد از تامل 5 دقیقهای لطیفهها از کاغذ جدا کنید و روی پنجره سیمی قرار دهید تا خنک شود.
شیرینی را به پشت برگردانید، از خامه زده که داخل قیف با ماسوره کنگرهدار ریختهاید، روی آن بریزد و یک لطیفه دیگر روی آن برگردانید و در ظرف بچینید. روی آن را کمی پودرقند بپاشید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام دوستای خوب مجازی🌷 روزی پراز
نشاط،شادی وعشق را برایتان
آرزومیکنم
امیدوارم لحظات رابه شادی
وآرامش درکنارخانواده
ودوستانتان سپری کنید
آخرهفته تون بی نظیر
بازم براتون یه پست پرتقالی دارم😋
#دسر_محلبی_با_مغز_پرتقال
#دسر_ترکی
مواد لازم برای قسمت سفید:
۱/۴پیمانه شکر
۱/۴پیمانه نشاسته ذرت
۱/۵پیمانه شیر پرچرب
۱ق چ وانیل
نصف ق م کره
مواد لازم برای قسمت پرتقالی:
۱/۴پیمانه شکر
۱/۴پیمانه نشاسته ذرت
۱/۵پیمانه آب پرتقال صنعتی
مواد محلبی سفید رو غیر از کره ووانیل تو قابلمه بریزید مخلوط کنید .
مواد قسمت پرتقالی رو هم تو قابلمه بریزید ومخلوط کنید .
همزمان هردوقابلمه رو روی حرارت ملایم بزارید ومدام هم بزنید تا به غلظت فرنی برسن.
قسمت سفید رو وقتی به غلظت رسید درآخر وانیل وکره رو اضافه کنید.
هردوقابلمه رو از روی حرارت بردارید .داخل ظرف گودی که با کره کمی چرب کردید طبق کلیپ اول محلبی سفید رو بریزید وبلافاصله مواد پرتقالی رو وسطش بریزید وبزارید تو دمای محیط سرد شه بعد سلفون بزارید روش وتویخچال بزارید یک شب بمونه .بعد راحت برگردونید وبا پودر نارگیل کاور کنید وبرش داده ونوش جان کنید خیلی جذاب وخوشمزه ست👌
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آشپزی خاص
🔷 #پیتزا_کالزونه
مواد لازم خمیر
▫️آرد یک پیمانه +سه چهارم پیمانه
▫️آب ولرم نصف پیمانه + یک پنجم پیمانه
▫️نمک نصف ق چ
▫️روغن زیتون یا مایع یک قاشق غ
▫️شکر یک قاشق مرباخوری
▫️پودر مخمر یک قاشق مرباخوری
مواد میانی
▪️سوسیس حدود دویست گرم سرخ شده
▪️فلفل دلمه یک عدد(خردشده و تفت داده شده)
▪️سس گوجه،فلفل،آویشن
▪️پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم
▪️قارچ خرد و تفت داده شده در صورت تمایل
طرز تهیه🍕
مخمر وشکرو مخلوط و یک پنجم پیمانه آب گرم رو بهش اضافه و روشو بپوشونید ده دقیقه بمونه عمل بیاد. بعد مایع خمیرعمل امده،باقی آب گرم، نمک و روغنو مخلوط و کل آرد رو بهش اضافه و کمی مخلوط کنید،و بعد به مدت ده دقیقه ورز بدین اگردیدین چسبندگی خمیر زیاده در حین ورز دادن کمی آرد زیر خمیر بپاشید البته کمی چسبندگی طبیعیه ،
حالا ظرفو چرب و خمیرو داخلش بذارین و روشو چرب کنیدو با نایلون پوشونده یک ساعت درجای گرم بذارید تاحجیم بشه.،بعد از این مدت پف خمیر رو بگیرید و خمیرو به قسمتهای مساوی تقسیم کنید هر چی به قسمتهای بیشتری تقسیم کنید سایز پیتزا کوچیتر میشه من چهار قسمتش کردم ،حالا هر قسمت روبا وردنه به شکل بیضی وبه ضخامت یک سانت باز کنید،از مواد میانی وسط خمیر بگذارید و روشون فلفل و آویشن بپاشید و کمی سس قرمز روشون بریزید ،سپس با یک قلمو لبه ی خمیر رو کمی با آب مرطوب کنید و لبه های خمیر رو از طول روی هم قرار بدین و خوب ببندید مطابق فیلم وسپس درسینی فرکه کمی چرب کردین بذارید اگر از کاغذ روغنی استفاده میکنید چربش کنید حالا روشو با نایلون بپوشونید و بذارید حتما نیم ساعت استراحت کنه و حجیم بشه ،سپس روشون رو با قلمو تخم مرغ کمی زده شده بزنید وبعد مطابق فیلم با یک تیغ روشون برش های عرضی بزنید و در فر که از یک ربع قبل با دمای ۱۸۵ تا ۱۹۰ درجه روشن کردین بذارین تا زیر و روی پیتزا طلایی بشه اگر روش تغییر رنگ نداد گریل رو چند دقیقه روشن کنید تا روی نان طلایی بشه ، زیاد نذارید در فر بمونه چون خشک میشه ،اگر بعد از پخت کمی خشک بود مثل بقیه نان ها چند دقیقه داخل نایلون بذارید تا در حین خنک شدن نرم هم بشه ،نوش جان
من از آرد نان فانتزی استفاده کردم .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
چیزکیک هایی که به طور معمول میخوریم یک لایه کیک مانند است که روی آن با موادی با طعم زیاد پنیر، و با ارتفاع تقریبا خیلی بیشتر از لایه زیری پوشانده شده است. اما این نوع چیز کیکی که میخواهیم آموزش دهیم کمی متفاوت است. لایه زیری بیسکوییت و بادام و روی آن مواد کیکی و پنیر وجود دارد.
مواد لازم:
پنیرخامهای 400 گرم
تخم مرغ کامل 3 عدد
خامه صبحانه 100 گرم
ماست خامهای 80 گرم
آرد نشاسته ذرت 5 قاشق چایخوری
بریلو کارامل 2/1 پیمانه
بیسکویت ساده 250 گرم
کره نرم شده 120 گرم و روغن مایع 3 قاشق سوپخوری
بادام پودر شده 3 قاشق سوپخوری
شکر 120 گرم
اسانس وانیل 2/1 قاشق چایخوری
پودر قند و شکرهای رنگی برای تزیین
روش تهیه:
1. بیسکویت ساده و بادام پودر شده را درون غذاساز بریزید تا کاملا پودر و یکدست شود سپس کره نرم شده و روغن مایع را اضافه کنید و به همراه بیسکویت پودر شده ورز دهید تا حالت خمیری پیدا کند.حال کف قابلمه گرد به قطر 25 سانتیمتر را کاغذ روغنی بیندازید و خمیر را کف قالب پهن کنید.
2. سپس با خمیر بیسکویت کمی دیواره ایجاد کنید و به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید. در ظرفی دیگر پنیرخامهای، ماست، خامه، شکر و وانیل را با همزن بزنید تا کاملا یکدست شود. سپس تخممرغها را یکی یکی اضافه کنید و با همزن یک دقیقه بزنید تا یکدست شود. درآخر آرد نشاسته ذرت را اضافه کنید و با همزن بزنید تا یکدست شود.
3. سپس مایه چیزکیک را روی بیسکویتها ریخته و به مدت 35 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید. قبل از اینکه چیزکیک را در فر بگذارید، بریلوی کارامل را درون قیف ریخته و سر آن را سوراخ کنید. قیف را درون مایه چیزکیک فرو کرده و تزریق کنید. بعد از پخت میتوانید روی چیزکیک را پودرقند یا شکرهای رنگی بپاشید.
نکته:
- میتوانید 3 قاشق چایخوری از نشاسته ذرت را کم کرده و به جای آن پودرکاکائو اضافه کنید تا چیزکیک شکلاتی داشته باشید.
- به جای بریلو میتوانید انواع مارمالادهای میوهای روی بیسکویت ریخته ، مایه چیزکیک را روی بیسکویت بریزید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دانماركي_ساده
موادلازم براي خمير دانماركي:
ارد ٢٣٠ گرم يا ١/٥ ليوان
شير ولرم ١/٣ پيمانه
تخم مرغ ١ عدد
روغن مايع ١/٣ پيمانه
خميرمايه ١ قاشق سوپخوري
زرده تخم مرغ براروي شيريني (من سفيده زدم)
زعفران اب شده به مقدارلازم (نزدم)
موادلازم براي كرم :
يك دوم پيمانه اب ياشير روبا١/٢ پيمانه شكرو٣ ق س اردبذارين روي حرارت ملايم ومرتب هم بزنين تا غليظ وسفت بشه واخركار١/٢ ق چ وانيل مايع ويك قاشق كره اضافه وازروي حرارت بردارين وروشوبپوشونين تاروي نبنده وبذارين جاي خنك تاسفت وسردبشه .
يك قاشق وشكرروباشيرولرم مخلوط كرده وروش خميرمايه روبريزين وبذارين ١٠ دقيقه عمل بياد .حتما مطئن بشين كه خميرمايه عمل كنه .
اردروالك كنين (يك باركافيه )،تخم مرغ روباچنگال بزنين ،سپس خميرمايه وروغن مايع وبقيه موادرومخلوط كنين واردوتودومرحله اضافه كنين .(هميشه براي درست كردن خميردوقاشق ازاردروكناربذارين شايدلازم نشه .)اگرماردكم بودكف دست رواردي كنين وموقع ورزدادن چسب خميرروبگيرين . ازاضافه كردن اردزيادخودداري كنين چون خميرودرنهايت نان سفت ميشه وكيفيت مطلوب رونداره .بهدازورزدادن خميرصاف ولطيفي بدست مياد ،باوردنه خميرروبازكنين وكرم روداخلش بذارين ،وبعدخميرروببندين بذارين داخل سيني فر وروشودستمال تميزبذارين و١/٥ ساعت استراحت بدين .
فرروازيك ربع قبل رودرجه ي ١٨٠ روشن كرده ،روي شيريني رورومال زرده وزعفران بزنين وكنجدياشكرويامغزتخمه افتابگردان بريزين .(من فقط سفيده روباچنگال زدم وروي شيريني زدم وكنجدپاشيدم .بعضياشونم بعدازپخت پودرشكرپاشيدم .)سيني روبذارين داخل فرداغ به مدت ١٠ دقيقه تا١٥ دقيقه تاروي نان ها طلايي بشن .بعدازپخت براي براق شدن روي شيريني روبابرس مخصوص شربت بمالين وباپودرپسته تزيين كنين ،اين مقدارهمين تعدادتوي عكس شيريني داد😋
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#روغن_دنبه
مواد لازم روغن دنبه گوسفندی:
دنبه گوسفندی ۴ کیلوگرم
ماست ۲ لیوان
سرکه ۱ لیوان
هل سبز ۱۴ عدد
پیاز ۱ عدد
زردچوبه ۱ قاشق غذا خوری
طرز تهیه:
دنبه را ریز خورد کنید و بهتر است چرخ کنید تا تمام روغنش یکدست از دنبه ها خارج شود.
دنبه آماده را در قابلمه بزرگ ریخته و مواد بالا بغیر از زردچوبه را اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا آرام آرام آب شود.
وقتیکه به رنگ طلایی رسید یک قاشق زردچوبه را اضافه کنید و یک دقیقه که زردچوبه تفت خورد زیر گاز را خاموش کنید.
بعد از اینکه کمی خنک شد از صافی رد کنید. و وقتی از حرارت کاملا افتاد در یخچال در ظرف در بسته قرار دهید .
سایر نکات روغن دنبه گوسفندی
حرارت در تمام مراحل باید ملایم باشد چون با حرارت بالا کف میکند و نمیتوانید کنترل کنید و روغن از دست میرود.باید در تهیه این روغن صبر و حوصله داشت و خیلی راحت میباشد.
علت اضافه کردن زردچوبه گرفتن بوی زخم دنبه و رنگ زیبای روغن میباشد.
قرار دادن دنبه در ظرف دربسته در یخچال بوی زخم دنبه را میگیرد و ماندگاری روغن را بیشتر میکند و دیگر روغن شما اصلا بویی نخواهد داشت.البته بنده در ظرف شیشه ای روغن را نگه میدارم.
این مقدار به اندازه 2 یا 3 کیلو روغن به شما میدهد.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_پودینگ_موزی
چهار لیوان شیر ویه استکان شکر ۴ قاشق غذاخوری نشاسته ودو زرده تخم مرغ رو با هم قاطی کرده رو حرارت میذاریم غلیظ بشه بعد بهش وانیل ویه قاشق کره اضافه میکنیم .
بعد دو عدد موز خوب پوره میکنیم وبه مواد اضافه میکنیم .بعد بیسکویت رو تو لیوان ها میریزیم و این کرم روش.من بیسکویت ها رو پودر کردم ولایه لایه روی هم ریختم .
اگه موز دوست ندارین .میتونید حذفش کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پودر_سیر_خانگی
🔻خشک کردن سیر تازه به روش سنتی
🔰باید ابتدا سیرها را پوست گرفته و بعد به صورت حلقهحلقه برش بزنید. سپس ورقههای سیر را روی پارچه تمیزی پهن کرده و زیر نور آفتاب قرار دهید تا کاملا خشک شوند.
🔰برای تهیه پودر سیر خانگی نیز دو راه دارید:
✔️اول اینکه همه ورقههای سیر کاملا خشکشده را داخل آسیاب یا مخلوطکن بریزید و همه را یکجا پودر کنید؛
✔️و یا اینکه ورقههای سیر خشک را داخل یک یک شیشه تمیز یا پاکت زیپ کیپ ریخته و در جای خشک و خنک نگهداری کنید.
هر بار به مقدار نیاز از آنها برداشته و با استفاده از دستگاه غذاساز، مخلوطکن و یا آسیاب، آنها را آسیاب کنید. استفاده از آسیاب، پودر سیر نرمتر و یکدستتری به شما خواهد داد.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛