eitaa logo
آشپزی خاص
96.9هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
40.2هزار ویدیو
67 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیش_مرغ #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_پاناکوتا شیر ۲ لیوان شکر نصف لیوان پودر ژلاتین ۲ ق غ خامه نصف بسته رنگ خوراکی وانیل یک چهارم ق چ اول ژلاتین رو به روش بن ماری ذوب میکنیم و کنار میزاریم.شیر و شکر رو مخلوط میکنیم روی حرارت میذاریم تا کمی بجوشد و شکر حل بشه . گاز را خاموش کرده ومیذاریم تا کمی از حرارت بیفته. خامه رو روی حرارت کتری میزاریم تا گرم بشه بعد به شیر گرم اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا یکدست بشه، بعد وانیل و ژلاتین رو. مواد رو سه قسمت میکنیم بنابه سلیقه رنگهای دلخواه رو اضافه میکنیم . در قالب موردنظر میریزیم تا رنگ اول ببندد و بعد موادرنگی دوم و.....۴ ساعت در یخچال میذاریم تا خوب ببند. #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام صبح چهار شنبه تون بخیر🕊❄️ در این صبح دل انگیز🕊❄️ آرزو میکنم کلبه دلاتون هـمیشه آرام باشه و شـادی و بـرکت🕊❄️ مثل بـاران رحـمت از آسمان براتون بباره🕊❄️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
۳۰۰ گرم گوشت چرخکرده رو یک عدد پیاز متوسط رنده شده دو قاشق آرد سفید،نمک فلفل و زردچوبه پودر گشنیز و پودر سیر کاملا ورز دادم تا چسبندگی پیدا بکنه بعد روی نایلون پهنش کردم و یدونه هویج پخته و پوست گرفته وسطش گذاشتم و با کمک نایلون آروم رول کردم و سر و تهش رو محکم کردم و به آرومی به تابه منتقل کرده و نایلون رو جدا کرده و طرفینش رو در روغن و باشعله ملایم کمی سرخ کردم و بعد سسی که از قبل آماده کرده بودم رو اضافه کردم و ۱ لیوان آب اضافه کردم زمان دادم تا غذام بپزه و کاملا جابیفته. ❇️ برای درست کردن سس یدونه پیاز نگینی رو سرخ کردم،رب گوجه و نمک و ادویه و مقدار کافی آب ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رولت_گوشت #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای۱۰ نفر: آرد ۴ قاشق سوپ خوری شکر ۴ قاشق سوپ خوری تخم مرغ ۴ عدد وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری خامه زده شده به مقدار لازم طرز تهیه: ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید. زرده و شکر را با وانیل بزنید تا سفید و کشدار شود. سفیده را جداگانه بزنید تا فرم بگیرد. زرده و سفیده را با هم مخلوط کنید. آرد الک شده را به آن اضافه کنید و مواد را در حد مخلوط شدن هم بزنید و در قیف با ماسوره ساده بریزید. درون سینی فر را کاغذ بیندازید. از مایه به اندازه دلخواه با فاصله معین (حدود 3 سانتی متر) بریزید و در فر با حرارت 180 درجه سانتی گراد که از قبل گرم شده است، قرار دهید. این شیرینی باید کمی طلایی شده و رنگ آن خیلی تغییر نکند. سپس از فر خارج کنید. در این مدت در فر را باز نکنید اما حواستان باشد که در زمان مناسب از فر خارج کنید. این مدت 10 تا 15 دقیقه طول می‌کشد. بعد از تامل 5 دقیقه‌ای لطیفه‌ها از کاغذ جدا کنید و روی پنجره سیمی قرار دهید تا خنک شود. شیرینی را به پشت برگردانید، از خامه زده که داخل قیف با ماسوره کنگره‌دار ریخته‌اید، روی آن بریزد و یک لطیفه دیگر روی آن برگردانید و در ظرف بچینید. روی آن را کمی پودرقند بپاشید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_لطیفه #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام دوستای خوب مجازی🌷 روزی پراز نشاط،شادی وعشق را برایتان آرزومیکنم امیدوارم لحظات رابه شادی وآرامش درکنارخانواده ودوستانتان سپری کنید آخرهفته تون بی نظیر بازم براتون یه پست پرتقالی دارم😋 مواد لازم برای قسمت سفید: ۱/۴پیمانه شکر ۱/۴پیمانه نشاسته ذرت ۱/۵پیمانه شیر پرچرب ۱ق چ وانیل نصف ق م کره مواد لازم برای قسمت پرتقالی: ۱/۴پیمانه شکر ۱/۴پیمانه نشاسته ذرت ۱/۵پیمانه آب پرتقال صنعتی مواد محلبی سفید رو غیر از کره ووانیل تو قابلمه بریزید مخلوط کنید . مواد قسمت پرتقالی رو هم تو قابلمه بریزید ومخلوط کنید . همزمان هردوقابلمه رو روی حرارت ملایم بزارید ومدام هم بزنید تا به غلظت فرنی برسن. قسمت سفید رو وقتی به غلظت رسید درآخر وانیل وکره رو اضافه کنید. هردوقابلمه رو از روی حرارت بردارید .داخل ظرف گودی که با کره کمی چرب کردید طبق کلیپ اول محلبی سفید رو بریزید وبلافاصله مواد پرتقالی رو وسطش بریزید وبزارید تو دمای محیط سرد شه بعد سلفون بزارید روش وتویخچال بزارید یک شب بمونه .بعد راحت برگردونید وبا پودر نارگیل کاور کنید وبرش داده ونوش جان کنید خیلی جذاب وخوشمزه ست👌 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_محلبی_با_مغز_پرتقال #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آشپزی خاص 🔷 مواد لازم خمیر ▫️آرد یک پیمانه +سه چهارم پیمانه ▫️آب ولرم نصف پیمانه + یک پنجم پیمانه ▫️نمک نصف ق چ ▫️روغن زیتون یا مایع یک قاشق غ ▫️شکر یک قاشق مرباخوری ▫️پودر مخمر یک قاشق مرباخوری مواد میانی ▪️سوسیس حدود دویست گرم سرخ شده ▪️فلفل دلمه یک عدد(خردشده و تفت داده شده) ▪️سس گوجه،فلفل،آویشن ▪️پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم ▪️قارچ خرد و تفت داده شده در صورت تمایل طرز تهیه🍕 مخمر وشکرو مخلوط و یک پنجم پیمانه آب گرم رو بهش اضافه و روشو بپوشونید ده دقیقه بمونه عمل بیاد. بعد مایع خمیرعمل امده،باقی آب گرم، نمک و روغنو مخلوط و کل آرد رو بهش اضافه و کمی مخلوط کنید،و بعد به مدت ده دقیقه ورز بدین اگردیدین چسبندگی خمیر زیاده در حین ورز دادن کمی آرد زیر خمیر بپاشید البته کمی چسبندگی طبیعیه ، حالا ظرفو چرب و خمیرو داخلش بذارین و روشو چرب کنیدو با نایلون پوشونده یک ساعت درجای گرم بذارید تاحجیم بشه.،بعد از این مدت پف خمیر رو بگیرید و خمیرو به قسمتهای مساوی تقسیم کنید هر چی به قسمت‌های بیشتری تقسیم کنید سایز پیتزا کوچیتر میشه من چهار قسمتش کردم ،حالا هر قسمت روبا وردنه به شکل بیضی وبه ضخامت یک سانت باز کنید،از مواد میانی وسط خمیر بگذارید و روشون فلفل و آویشن بپاشید و کمی سس قرمز روشون بریزید ،سپس با یک قلمو لبه ی خمیر رو کمی با آب مرطوب کنید و لبه های خمیر رو از طول روی هم قرار بدین و خوب ببندید مطابق فیلم وسپس درسینی فرکه کمی چرب کردین بذارید اگر از کاغذ روغنی استفاده میکنید چربش کنید حالا روشو با نایلون بپوشونید و بذارید حتما نیم ساعت استراحت کنه و حجیم بشه ،سپس روشون رو با قلمو تخم مرغ کمی زده شده بزنید وبعد مطابق فیلم با یک تیغ روشون برش های عرضی بزنید و در فر که از یک ربع قبل با دمای ۱۸۵ تا ۱۹۰ درجه روشن کردین بذارین تا زیر و روی پیتزا طلایی بشه اگر روش تغییر رنگ نداد گریل رو چند دقیقه روشن کنید تا روی نان طلایی بشه ، زیاد نذارید در فر بمونه چون خشک میشه ،اگر بعد از پخت کمی خشک بود مثل بقیه نان ها چند دقیقه داخل نایلون بذارید تا در حین خنک شدن نرم هم بشه ،نوش جان من از آرد نان فانتزی استفاده کردم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پیتزا_کالزونه #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
چیزکیک هایی که به طور معمول میخوریم یک لایه کیک مانند است که روی آن با موادی با طعم زیاد پنیر، و با ارتفاع تقریبا خیلی بیشتر از لایه زیری پوشانده شده است. اما این نوع چیز کیکی که میخواهیم آموزش دهیم کمی متفاوت است. لایه زیری بیسکوییت و بادام و روی آن مواد کیکی و پنیر وجود دارد. مواد لازم: پنیرخامه‌ای 400 گرم تخم مرغ کامل 3 عدد خامه صبحانه 100 گرم ماست خامه‌ای 80 گرم آرد نشاسته ذرت 5 قاشق چایخوری بریلو کارامل 2/1 پیمانه بیسکویت ساده 250 گرم کره نرم شده 120 گرم و روغن مایع 3 قاشق سوپخوری بادام پودر شده 3 قاشق سوپخوری شکر 120 گرم اسانس وانیل 2/1 قاشق چایخوری پودر قند و شکرهای رنگی برای تزیین روش تهیه: 1. بیسکویت ساده و بادام پودر شده را درون غذاساز بریزید تا کاملا پودر و یکدست شود سپس کره نرم شده و روغن مایع را اضافه کنید و به همراه بیسکویت پودر شده ورز دهید تا حالت خمیری پیدا کند.حال کف قابلمه گرد به قطر 25 سانتی‌متر را کاغذ روغنی بیندازید و خمیر را کف قالب پهن کنید. 2. سپس با خمیر بیسکویت کمی دیواره ایجاد کنید و به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید. در ظرفی دیگر پنیرخامه‌ای، ماست، خامه، شکر و وانیل را با همزن بزنید تا کاملا یکدست شود. سپس تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی اضافه کنید و با همزن یک دقیقه بزنید تا یکدست شود. درآخر آرد نشاسته ذرت را اضافه کنید و با همزن بزنید تا یکدست شود. 3. سپس مایه چیزکیک را روی بیسکویت‌ها ریخته و به مدت 35 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتی‌گراد قرار دهید. قبل از اینکه چیزکیک را در فر بگذارید، بریلوی کارامل را درون قیف ریخته و سر آن را سوراخ کنید. قیف را درون مایه چیزکیک فرو کرده و تزریق کنید. بعد از پخت می‌توانید روی چیزکیک را پودرقند یا شکرهای رنگی بپاشید. نکته: - می‌توانید 3 قاشق چایخوری از نشاسته ذرت را کم کرده و به جای آن پودرکاکائو اضافه کنید تا چیزکیک شکلاتی داشته باشید. - به جای بریلو می‌توانید انواع مارمالادهای میوه‌ای روی بیسکویت ریخته ، مایه چیزکیک را روی بیسکویت بریزید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#چیز_کیک_ #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موادلازم براي خمير دانماركي: ارد ٢٣٠ گرم يا ١/٥ ليوان شير ولرم ١/٣ پيمانه تخم مرغ ١ عدد روغن مايع ١/٣ پيمانه خميرمايه ١ قاشق سوپخوري زرده تخم مرغ براروي شيريني (من سفيده زدم) زعفران اب شده به مقدارلازم (نزدم) موادلازم براي كرم : يك دوم پيمانه اب ياشير روبا١/٢ پيمانه شكرو٣ ق س اردبذارين روي حرارت ملايم ومرتب هم بزنين تا غليظ وسفت بشه واخركار١/٢ ق چ وانيل مايع ويك قاشق كره اضافه وازروي حرارت بردارين وروشوبپوشونين تاروي نبنده وبذارين جاي خنك تاسفت وسردبشه . يك قاشق وشكرروباشيرولرم مخلوط كرده وروش خميرمايه روبريزين وبذارين ١٠ دقيقه عمل بياد .حتما مطئن بشين كه خميرمايه عمل كنه . اردروالك كنين (يك باركافيه )،تخم مرغ روباچنگال بزنين ،سپس خميرمايه وروغن مايع وبقيه موادرومخلوط كنين واردوتودومرحله اضافه كنين .(هميشه براي درست كردن خميردوقاشق ازاردروكناربذارين شايدلازم نشه .)اگرماردكم بودكف دست رواردي كنين وموقع ورزدادن چسب خميرروبگيرين . ازاضافه كردن اردزيادخودداري كنين چون خميرودرنهايت نان سفت ميشه وكيفيت مطلوب رونداره .بهدازورزدادن خميرصاف ولطيفي بدست مياد ،باوردنه خميرروبازكنين وكرم روداخلش بذارين ،وبعدخميرروببندين بذارين داخل سيني فر وروشودستمال تميزبذارين و١/٥ ساعت استراحت بدين . فرروازيك ربع قبل رودرجه ي ١٨٠ روشن كرده ،روي شيريني رورومال زرده وزعفران بزنين وكنجدياشكرويامغزتخمه افتابگردان بريزين .(من فقط سفيده روباچنگال زدم وروي شيريني زدم وكنجدپاشيدم .بعضياشونم بعدازپخت پودرشكرپاشيدم .)سيني روبذارين داخل فرداغ به مدت ١٠ دقيقه تا١٥ دقيقه تاروي نان ها طلايي بشن .بعدازپخت براي براق شدن روي شيريني روبابرس مخصوص شربت بمالين وباپودرپسته تزيين كنين ،اين مقدارهمين تعدادتوي عكس شيريني داد😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دانماركي_ساده #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم روغن دنبه گوسفندی: دنبه گوسفندی ۴ کیلوگرم ماست ۲ لیوان سرکه ۱ لیوان هل سبز ۱۴ عدد پیاز ۱ عدد زردچوبه ۱ قاشق غذا خوری طرز تهیه: دنبه را ریز خورد کنید و بهتر است چرخ کنید تا تمام روغنش یکدست از دنبه ها خارج شود. دنبه آماده را در قابلمه بزرگ ریخته و مواد بالا بغیر از زردچوبه را اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا آرام آرام آب شود. وقتیکه به رنگ طلایی رسید یک قاشق زردچوبه را اضافه کنید و یک دقیقه که زردچوبه تفت خورد زیر گاز را خاموش کنید. بعد از اینکه کمی خنک شد از صافی رد کنید. و وقتی از حرارت کاملا افتاد در یخچال در ظرف در بسته قرار دهید . سایر نکات روغن دنبه گوسفندی حرارت در تمام مراحل باید ملایم باشد چون با حرارت بالا کف میکند و نمیتوانید کنترل کنید و روغن از دست میرود.باید در تهیه این روغن صبر و حوصله داشت و خیلی راحت میباشد. علت اضافه کردن زردچوبه گرفتن بوی زخم دنبه و رنگ زیبای روغن میباشد. قرار دادن دنبه در ظرف دربسته در یخچال بوی زخم دنبه را میگیرد و ماندگاری روغن را بیشتر میکند و دیگر روغن شما اصلا بویی نخواهد داشت.البته بنده در ظرف شیشه ای روغن را نگه میدارم. این مقدار به اندازه 2 یا 3 کیلو روغن به شما میدهد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#روغن_دنبه #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_پودینگ_موزی چهار لیوان شیر ویه استکان شکر ۴ قاشق غذاخوری نشاسته ودو زرده تخم مرغ رو با هم قاطی کرده رو حرارت میذاریم غلیظ بشه بعد بهش وانیل ویه قاشق کره اضافه میکنیم . بعد دو عدد موز خوب پوره میکنیم وبه مواد اضافه میکنیم .بعد بیسکویت رو تو لیوان ها میریزیم و این کرم روش.من بیسکویت ها رو پودر کردم ولایه لایه روی هم ریختم . اگه موز دوست ندارین .میتونید حذفش کنید. #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
‍ #پودر_سیر_خانگی 🔻خشک کردن سیر تازه به روش سنتی 🔰باید ابتدا سیر‌ها را پوست گرفته و بعد به صورت حلقه‌حلقه برش بزنید. سپس ورقه‌های سیر را روی پارچه تمیزی پهن کرده و زیر نور آفتاب قرار دهید تا کاملا خشک شوند. 🔰برای تهیه پودر سیر خانگی نیز دو راه دارید: ✔️اول اینکه همه ورقه‌های سیر کاملا خشک‌شده را داخل آسیاب یا مخلوط‌کن بریزید و همه را یک‌جا پودر کنید؛ ✔️و یا اینکه ورقه‌های سیر خشک را داخل یک یک شیشه تمیز یا پاکت زیپ کیپ ریخته و در جای خشک و خنک نگهداری کنید. هر بار به مقدار نیاز از آن‌ها برداشته و با استفاده از دستگاه غذاساز، مخلوط‌کن و یا آسیاب، آن‌ها را آسیاب کنید. استفاده از آسیاب، پودر سیر نرم‌تر و یک‌دست‌تری به شما خواهد داد. #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کوکو سیب زمینی چهار تا سيب زميني آبپز و رنده شده+سه قاشق ساقه سبز پيازچه ريز خرد شده+يك تخم مرغ كوچك+دو ق غ جعفري ساطوري+نمك و فلفل و زردچوبه+آرد سفيد يا آرد سوخاري دو تا چهار ق غ:مخلوط كنيد،در دست فرم بديد و در كمي روغن سرخ كنيد. سس گوجه:يدونه پياز متوسط رو خرد و تفت بديد تا سبك بشه،يك ق غ رب و نمك و فلفل و زردچوبه و پودر سير و آويشن اضافه كنيد و بعد دو تا گوجه فرنگي درشت رو خرد و اضافه كنيد.در تابه رو بذاريد تا بپزه و سس غليظ بشه اين كوكو به همراه اين سس،عاليه #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آرد سفيد١٥٠گرم معادل يك پيمانه نصف پيمانه شكردانه ريز ٨٠گرم معادل نصف پيمانه كره ٨٠گرم تخم مرغ يك عدد پودرهل يك ق چ شير ٢/٣پيمانه وانيل١/٨ق چ بكينگ پودر ١/٢ق م نمك كمى كرمفيل شكلاتى به مقدار لازم موادلازم جهت تهيه شربت؛ شكر يك پيمانه،آب نصف پيمانه شيرعسلى ٢تا٣ق غ،گلاب ٣ق غ جوهرليمو يك ق م،زعفرون وپودرهل مقدارى دستور؛ابتدا كره به دماى محيط رسيده رو با شكردانه ريز مخلوط وباهمزن برقى ميزنيم تا تغيير رنگ وپوك بشه وحجمش دوبرابر بشه تخم مرغ رو اضافه سه چهار دقيقه هم ميزنيم،شير همدماى محيط رو كم كم اضافه ميكنيد (اگه شير سرد باشه ويكباره اضافه بشه شير داخل كره ميبره) پودرهل،بكينگ پودر ونمك رو اضافه كرده(اين شيرينى احتياجى به پف نداره پس لازم نيست بكينگ پودر با آرد مخلوط بشه) آرد الك شده رو كم كم درچند مرحله به مواد اضافه ميكنيم وبا همزن ميزنيم تا يكدست بشه براى تهيه شربت؛ شكرو آب ميزاريم حل بشه روى حرارت به هيچ عنوان با قاشق هم نميزنيد سعى كنيد از قابلمه دسته دار استفاده كنيد از دسته ش واسه هم زدن استفاده كنيد تا شربت شكرك نزنه وقتى غليظ شد گلاب وزعفران وپودرهلرو اضافه كنيد جوهرليمو رو با دوق غ آب حل كرده انتهاى كار اضافه .از روى حرارت برداريدوشيرعسلى رو اضافه كنيد (به جاى جوهر ليمو از آبليمو استفاده كنيد، شيرعسلى طعم جديدى به خاگينه مون ميده درصورت تمايل استفاده كنيد درغير اين صورت ميتونيدحذفش كنيد) داخل قالب ميان تهى كه تو كليپ ملاحظه ميكنيد رو خوب چرب كنيد(قالب هاى ساوارين براى اين مدل خاگينه مناسبن) خمير رو داخل قيف ريخته ١/٣قالب رو پر ميكنيم،كرمفيل شكلاتى رو وسط كار ميريزيم وروشو با خمير پر ميكنيم (مثل كليپ)قالب رو داخل سينى قرارداده در فر از قبل گرم شده با درجه١٧٠به مدت ١٥تا٢٠دقيق قرارداده (پخت روچك كنيد) ⭕️شيريني ها روبعداز پخت بلافاصله داغ داغ ،داخل شربت ولرم ميزاريم، اگه شيرينى سرد باشه يا شربت داغ ،شربت خوب جذب شيرينى نميشه يا شيرينى خمير ميشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خاگینه_مغزدار_ #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: پنیر ماسکار پونه ۲۰۰گرم شکر یک ونیم لیوان آرد دو نیم لیوان تخم مرغ ۴عدد بزرگ بیکینگ پودر دو قاشق چایخوری سر پر نمک یک پنس نشاسته ذرت نصف لیوان شیر نصف لیوان روغن مایع نصف لیوان وانیل مقداری +کمی رنده پوست لیمو ترش یا پرتقال گردو وکشمش به مقدار دلخواه طرز تهیه: اول تخم مرغها ووانیل وشکر رو حدودا ۵دقیقه بزنید تا کرم رنگ وحجیم بشه بعد پنیر رو اضافه کنید وبازم بزنید تا یکدست بشه. روغن وشیر رو اضافه کنید وبازم بزنید. حالا همزن رو خاموش کنید . آرد ونمک وبیکینگ پودر ونشاسته ذرت رو با هم سه بار الک کنید وکم کم با کمک لیسک به خورد مواد مایع بدیدتا آرد حسابی به خورد مواد بره. قالبتون رو با کره چرب کنید وآرد پاشی کنید واز موادتون کمی داخل قالب بریزید وکمی گردو وکشمش ودوباره از موادتون کمی دیگر بریزید ومجددا گردو وکشمش اضافه کنید وسطح کیک رو صاف کرده ودر فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰درجه به مدت تقریبی ۴۰تا ۵۵ دقیقه بپزید. بعد بزارید کامل خنک بشه واز قالب به راحتی جدا کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_پنیری #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✔این حلوا حلوای زرد قنادیه که گاهی به اشتباه به عنوان حلوای کاسه نام برده میشه،حلوای اصیل کاسه حتما با تخم مرغ درست میشه که من قبلا اونو آموزش دادم. . من این حلوا رو به صورت چشمی درست کردم، که روش کار در ویدئو مشخصه ولی مقادیری که در نهایت استفاده شد رو براتون مینویسم👇 آرد برنج 1و2/3 لیوان روغن مایع نصف لیوان+1قاشق غذاخوری کره یا روغن جامد شکر کمتر از 1 لیوان که میزان شیرینی حلوا به ذائقه شما بستگی داره،من کم شیرین دوست دارم. آب حدود 2 لیوان که میزان آب بسته به جنس آرد برنج داره و ممکنه بیشتر یا کمتر مصرف بشه. گلاب 1 لیوان زعفران دمکرده غلیظ در حدی که حلوا خوشرنگ بشه . ابتدا آرد رو الک و روی حرارت کاملا ملایم قرار بدید و کمی تفت بدید تا بوی خامی اون برطرف بشه ولی نباید تغییر رنگ بده وگرنه حلواتون خوشرنگ نمیشه. سپس روغن را کم کم اضافه و با پشت قاشق روغن را به خورد آرد بدید. مخلوط آرد و روغن باید لطیف و یکدست بشه. ✔برای افزایش لطافت حلوا 1 قاشق روغن جامد یا کره اضافه کنید که البته میتونید نریزید. 👈در تمام مراحل باید حرارت ملایم باشه وگرنه آرد تغییر رنگ میده. بعد آب را کم کم اضافه کنید و سریع با پشت قاشق آرد را صاف کنید و هم بزنید . تا جایی آب اضافه کنید که آرد کاملا باز و غلظت اون مثل فرنی بشه. ✔همون طور که گفتم مقدار آب بسته به جنس آردتون داره واسه من حدود 2 لیوان آب مصرف شد. سپس شکر را کم کم اضافه و روی حرارت ملایم هم بزنید تا شکر به خورد مواد رفته و حل شود و مواد را بچشید تا شیرینی آن به اندازه دلخواه برسد. ✔در نظر داشته باشید که حلوا وقتی سفت بشه شیرین تر میشه. وقتی شکر رو هم اضافه کردید و در حلوا حل شد،حالا نوبت زعفران دمکرده غلیظ و 1 لیوان گلاب هست. اونا رو هم اضافه و از این به بعد کمی حرارت رو بیشتر کنید و مدام هم بزنید تا حلوا جمع بشه. 👈این حلوا بافت بسیار لطیف و کشداری داره. وقتی حلوا جمع شد اونو گهواره کنید تا مثل توپ جمع بشه و روغن اضافی رو پس بده که میتونید روغنش رو بگیرید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛