eitaa logo
آشپزی خاص
97هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.2هزار ویدیو
67 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
#نان_ژاپنی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بهترین_روش_نگهداری_سیر بهترین روش برای نگهداری سیر دوستان عزیز نگهداری اون داخل روغن زیتونه به این صورت که هر مقدار سیر را که داریم پوست میکنیم و میشوریم بعد داخل بلندر میریزیم و خورد میکنیم ، داخل شیشه میریزیم و روش تا ارتفاع دو سه سانت بالاتر روغن زیتون میریزیم بعد درب شیشه رو میبندیم و داخل یخچال نگهداری میکنیم . #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍔شامی سویا"🍔 🍀طرز تهیه ش به این صورته که دو پیمانه سویا رو خیس میکنید و بعد آبکش میکنید 4 عدد تخم مرغ رو با یک عدد پیاز و 3 قاشق جعفری ساطوری ، چند شاخه هم پیازچه ساطوری و ادویه هایی دلخواهتون رو اضافه و مخلوط میکنید..میتونید مواد رو نیم ساعت تو یخچال استراحت بدین و بعد قالب بزنید و توی روغن سرخ کنید. #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خوراك_بدون_گوشت #خوراک_سیب_زمینی سيب زميني آبپز كردم گذاشتم خنك شدبعد بهش سبزي معطر نمك فلفل آويشن پودر سير پودر كاري زدم و با هم مخلوط كردم. اندازه يه گردو برداشتم داخلش پنير گذاشتم .هر پنيري كه دوست داشتيد پيتزا گودا گيلاسي... پنيرهم اگر دوست نداشتيد ميتونيد گوشت بزاريد و قلقلي كنيد. اول بزنيد توي آرد گندم بعد تخم مرغ و آخر پودر سوخاري. روغن سرخ كردني رو بزاريد داااغ داغ بشه تا جاي كه روي كروكتهارو بگيره. همرو داخل روغن سرخ كنيد حدود ١دقيقه و بعد با سس كچاپ نوش جااان كنيد #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موادلازم: سینه مرغ 4 عدد پیاز 1 عدد پنیر پیتزا رنده شده 1 لیوان جعفری خرد شده مقداری سیر 5 حبه نمک و فلفل به مقدار لازم آرد سوخاری به مقدار لازم روغن برای سرخ کردن طرز تهیه: سینه های مرغ را پس از شستن خرد کنید سپس با پیاز خرد شده ، جعفری ، سیر خرد شده ، نمک و فلفل مخلوط کنید و 1 ساعت داخل ظرف دربسته و در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود. مایه ناگت را از یخچال خارج کنید و با پنیر پیتزایی که ریز رنده شده است مخلوط کنید سپس تکه های مرغ مزه دار شده را به نوبت در آرد سوخاری بزنید. پس از آنکه ناگت ها را به آرد سوخاری آغشته کردید در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و برشته شود سپس بهمراه سالاد و سس دلخواه سرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ناگت_مرغ #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک پلنگی مواد لازم برای۸ نفر مواد اصلی تخم مرغ ۴ عدد شکر ۲ لیوان روغن مایع ۱ لیوان وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری شیر ۱ لیوان آرد ۳ لیوان بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری زعفران آب کرده غلیظ به مقدار لازم پودر کاکائو به مقدار لازم طرز تهیه ۱- ابتدا سفیده و زرده تخم مرغها رو از هم جدا کرده و سفیده رو با همزن به قدری میزنیم که فرم بگیرد . وزرده تخم مرغ را هم جدا گانه زده تا کرمی رنگ شود. ۲- شکر و روغن را به زرده اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم تا شکر کاملا حل شود.سپس شیر را اضافه کردهو مخلوط میکنیم ۳- آرد وبکینگ پودر را مخلوط کرده و همراه وانیل به مواد اضافه میکنیم. ۴- مواد را ۳قسمت کرده و به یکی زعفران اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم و به یکی هم پودر کاکائو اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم ۵- قالب کیکمون را چرب کرده و مواد وانیلیمون را ریخته و خوب به همه جای قالب پخش میکنیم. سپس از مواد کاکائویی بوسیله قاشق نقطه نقطه به روی مواد وانیلی میریزیم وبه هر نقطه از مواد کاکائویی در مرکز از مواد زعفرانی بوسیله قاشق اضافه میکنیم. ۶- مواد کیکمون رو داخل فری که از قبل گرم کردیم گذاشته و به مدت ۴۰ دقیقه در درجه حرارت ۲۰۰درجه سانتی گراد میگذاریم بپزد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_پلنگی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دوستای عزیز که فر ندارن یا دوست دارن یه تنوعی داشته باشن، خیلی راحت میتونید تو قابلمه روی گاز کیکی نرم و خوشمزه با بافت عالی درست کنید... مواد لازم: تخم مرغ 4 عدد آرد 2 پیمانه و نیم شیر 1 پیمانه شکر نصف پیمانه روغن مایع نصف پیمانه وانیل یک چهارم ق چ بکینگ پودر 1 ق غ 📝طرز تهیه: تخم مرغ و وانیل و شکر را با هم به مدت پنج تا شش دقیقه بزنید تا کامل پف کند... شیر و روغن را اضافه کنید و در آخرآرد و بکینگ پودر را مخلوط وسه بار الک کنید و بعد کم کم به مایه اضافه میکنیم و با لیسک به صورت دورانی مخلوط میکنیم... قابلمه را روی حرارت ملایم گذاشته، زیر آن شعله پخش کن میگذاریم و ده دقیقه صبر کنید قابلمه گرم شود، بعد قابلمه را چرب کرده و آرد پاشی میکنم، (میتوانید کف قابلمه کاغذ روغنی بندازید)، مایه کیک رو در قابلمه ریخته، در قابلمه رو حتما با دم کنی میزاریم... تا 45 دقیقه به هیچ عنوان در قابلمه را باز نکنید که پف کیک نخوابه بعد از 45 دقیقه کیک ما آمادست... اگه دوست دارید روی کیک هم پخت بشه کافیه کیک رو از قابلمه خارج کنید و به صورت برعکس دوباره در قابلمه بگذارید و ده دقیقه روی شعله ملایم بگذارید... امیدوارم توضیحات کامل بوده باشه.. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_قابلمه_ای_بدون_فر #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موادلازم: ۱ عدد سینه مرغ ۲۵۰ گرم گوشت چرخ کرده ۱ عدد پیاز رنده شده ۱ ق س آرد سوخاری ۱ ق م زعفران دم کرده ۲ ق س آب پیاز رنده شده به میزان لازم نمک ، فلفل و ادویه به تعداد لازم سیخ چوبی ✍طرزتهیه: در یک کاسه مناسب گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده، ادویه، مقداری نمک، فلفل و پودر سوخاری مخلوط کرده ، آنها را خوب ورز دهید. از مخلوط گوشت به اندازه یک گردوی خیلی کوچک بردارید و با کمک دست آن را خوب گرد کنید. همه مواد را به همین ترتیب آماده کنید. سینه مرغ را به صورت نوارهای باریک برش دهید. حالا شروع به سیخ کردن کنید. به این صورت که انتهای یکی از نوارهای مرغ را وارد سیخ کنید. پس ازآن یک گوشت قلقلی شده را به سیخ بکشید. حالا دوباره نوار مرغ را روی گوشت، وارد سیخ چوبی کنید و به همین ترتیب ادامه دهید تا به ابتدای نوار سینه مرغ برسید. در یک کاسه مناسب زعفران را با آب پیاز و مقداری نمک و فلفل مخلوط کنید.حال سیخ های آماده را داخل مخلوط زعفران بغلتانید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا کباب ها را داخل روغن سرخ کنید. نکته وقتی پیاز را رنده کردید، آبی را که از آن خارج می شود به عنوان آب پیاز استفاده کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کباب_مارپیچ #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موادلازم: زرشک نصف پیمانه تخم مرغ 2 عدد شکر نصف پیمانه وانیل یک سوم قاشق چایخوری روغن مایع نصف پیمانه شیر یک سوم پیمانه آرد یک پیمانه بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری ✍طرزتهیه: زرشک را روی پارچه یا دستمال کاغذی پهن کنید تا رطوبت اضافی‌اش خشک شودسپس تخم مرغ، شکر و وانیل را پنج دقیقه با همزن بزنید روغن مایع را اضافه و یک دقیقه بزنیدسپس شیر را اضافه و با همزن دستی ویسک کنیدآرد و بیکینگ پودر را باهم مخلوط کنید(ویسک کنید) و در دو مرحله روی مواد الک کنید و با همزن دستی ویسک کنید دقت کنید که بعد از اضافه کردن آرد و بیکینگ پودر نباید مواد را زیاد هم بزنید چون پف کیک می‌خوابد، خیلی کم در حد مخلوط شدن مواد کافی است. حالا یک قاشق آرد در یک کاسه بریزید و زرشک‌ها را اضافه و به آرامی مخلوط کنید سپس در یک صافی بریزید و اضافی آرد را بتکانیدسپس به مواد اضافه کنید و خیلی کم و آرام با لیسک فولد کنید و در قالب بریزیدبعد درون فر که از یک ربع قبل با دمای ۱۸۰ درجه روشن کرده اید بگذارید تا زمانی که خلال دندان تمیز از کیک خارج شود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_زرشک #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#لقمه_مرغ_پنيري سينه مرغ رو با نمك فلفل زردچوبه بزاريد بپزه بعد ريش ريشش كنيد .١٠٠گرم پنير پيتزا ،يك قاشق رزماري خشك ،يك عدد پيازچه ،١٥گرم ارد ،يك عدد زرده تخم مرغ ،نمك ،فلفل و پودرسير بزنيد كاملا مخلوط كنيد . توپك هايي ازش درست كنيد كاملا منسجم كنيد .تو يك ظرف پودر سوخاري بريزيد توپكها رو بغلطونيد توش و تو روغن داغ سرخ كنيد و نوش جان كنيد. #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷سلام به 🌷جمعه 6 دی مـــاه خوش آمدید آدينه مبارک🌸 سرتون سبز🌺 لبتون گـــل🌼 چشماتون نور🌸 کامتون عسل🌺 لحنتون مهر🌼 حرفاتون غزل🌸 حستون عشق🌺 دلتــون گــرم🌼 لبتون خندان🌸 حالتون خوب🌺 خوب، خوب🌼 💚💛روز زیبای شما عزیزان 💗❤️بـــه خـــیـــر و شـــادی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ابتدا گوشت(من ازگوشت گردن استفاده کردم) را با کمی روغن تفت دهید و بعد حدود ۳ برابر گوشت، پیازخلال‌شده روی آن بریزید.کمی زعفران روی گوشت و پیاز بپاشید و به همراه چوب دارچین،درب قابلمه را ببندید تا با حرارت کم، آرام‌آرام گوشت وپیاز آب بیندازند و پخته شوندبعد ازاینکه ابش کم شد اجازه دهید گوشت و پیاز کمی سرخ بشه سپس مقداری آب داغ (من سه لیوان ریختم) روی گوشت ریخته و اجازه دهید باحرارت خیلی کم بپزد و در آخر کمی یک قاشق رب گوجه فرنگی تفت داده وزعفران و مقداری آبلیمو(بسته به ذایقه) ومقداری نمک به غذا اضافه کنید واجازه دهید جا بیفتد.در صورت تمایل می‌توانید چند حبه سیر،هویج، کرفس و یا فلفل دلمه‌ای برای معطر‌کردن خوراک استفاده نمایید اما بدون این مواد نیز، چلو گوشت شما بسیار خوشمزه و مطبوع خواهد بود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#چلو_گوشت #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
میزان مواد لازم غذاهای مختلف برای نفرات بالا ۵۰_نفر حدودا ۶۰۰ گرم ارد برنج شیر ۱۰-۱۲ لیتر شکر هم بمیزان لازم ، هر چقدر دوست دارید که شیرین بشه حدود ۱ کیلو میزان شکر رو خودتون اندازه کنید گلاب ۱.۵ لیوان نیاز دارید ۳۰_نفر برنجتون اگر ایرانیه که ۵ کیلو و اگر هندیه ۴ کیلو کافیه عدس ۱.۵ کیلو گوشت چرخکرده ۱۸۰۰ گرم تا ۲ کیلو کشمش ۱۲۰۰ گرم پیاز برا گوشت ۴۰۰ گرم زعفران و روغن و نمک و ادویه جات بمیزان لازم ۱۵۰_نفر نخود ۹ کیلو گوشت گوسفندی ۱۰-۱۲ کیلو، البته گوسفند قربونی شده میذارن پیاز ۴ کیلو زردچوبه و دارچین و نمک بمیزان لازم البته ما این مدلی درست میکنیم بعضی از نقاط نخود و لوبیا و حتی کمی رب گوجه میزنن . بذارید قشنگ با شعله کم قشنگ بپزه و جا بیوفته حتی میتونید ا لیوان گندم خیس خورده هم بریزید که کمی لعاب دار بشه ۷۰_نفر سبزی اش پاک شده و خرد شده ۷ کیلو رشته اش ۷۰۰ گرمی ۸ عدد پیاز ا کیلو لوبیا چیتی ۲ کیلو عدس ۱.۵،کیلو نخود نیم کیلو سیر ۴۰۰ گرم نعنا داغ و نمک و فلفل و زردچوبه و روغن بمیزان لازم ۲۴۰ نفر گوشت گوساله تازه ۱۲ کیلو ، اگر گوسفندی میریزید پس ۴ کیلو بیشتر بزنید چون اب میشه لپه ۱۰ کیلو رب گوجه ۵ -۶ کیلو بستگی به نوع رب داره و اینکه حتما سرخ کنید لیمو عمانی نیم کیلو ابلیمو خانگی ۱ لیتر زعفران ۱ مثقال کلاب اعلا ۱ لیتر دارچین بمیزان لازم هل ساییده ۲ ق غ پیاز ۲ کیلو نمک و فلفل و زردچوبه بمیزان لازم سیب زمینی پوست گرفته و خرد شده ۱۰ کیلو ۲۵_نفر سبزی پاک کرده و خرد کرده ۲.۵ کیلو رشته اش ۲ بسته و نصف ( ۷۰۰ گرمی ) لوبیا چیتی ۱ کیلو عدس ۷۰۰ گرم نخود ۳۰۰ گرم پیاز نیم کیلو چاشنی و نعنا خشک و سیر داغ و روغن بمیزان لازم ۱۰۰_نفر ۱۶-۱۷ کیلو سبزی قورمه پاک شده و خرد شده گوشت گوساله ۴.۵-۵ کیلو لوبیا چیتی تازه ۲۳۰۰ گرم پیاز ۲ کیلو لیمو عمانی ۳۰ عدد ابلیمو و روغن و نمک و چاشنی هم بمیزان لازم ۲۵۰_نفر عدس ریز محلی مخصوص عدسیه چون خوشمزه تر از عدس درشت هست که برا عدس پلو مصرف میشه عدس ۱۳ کیلو پیاز برا پیاز داغ ۴ کیلو سیب زمینی نگینی ریز ۴ کیلو اویشن و نمک و فلفل سیاه بمیزان لازم میتونید عدس رو نصف دال عدس و نصف دیگش رو عدس ریز بریزید که رنگش زیاد تیره نشه عدسیتون البته این میزان برا هر نفر یه بشقاب خورش خوری هست . ۶۰_نفر برا ۶۰ نفر یعنی ۶۰ تا پیاله شیر برنج برنج نیم دانه اعلا ۲ کیلو شیر ۷-۸ کیلو شیر شکر بمیزان لازم پودر هل و گلاب هم بمیزان لازم کره ۴۰۰ گرم اول برنج رو خیس کنید و با کمی اب ۲۰ دقیقه بجوشه و باز بشه بعد شیر رو اضافه کنید . ۴۰_نفر سیب زمینی ۵ کیلو ژامبون گوشت ۸۵۰ گرم مرغ ریش شده ۸۵۰ گرم خیارشور۱۳۰۰ گرم نخود فرنگی کنسروی ۲ عدد تخم مرغ ۲۰-۲۳ عدد هویج ۳ عدد متوسط ذرت بخار پز شده۲.۵ لیوان سس مایونز پر چرب ۲ کیلو ۳۰_نفر سیب زمینی ۴ کیلو ژامبون گوشت ۷۰۰گرم گوشت مرغ ریش شده ۷۰۰گرم خیارشور ۱ کیلو نخود فرنگی ۱ عدد کنسرو تخم مرغ ۱۵ عدد درشت سس مایونز پر چرب ۱.۵ کیلو هویج ۲ عددبزرگ ذرت بخار پز ۱.۵ لیوان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ۱۰۰_نفر سیب زمینی ابپز ۱۲ کیلو تخم مرغ ۳۰ عدد سینه مرغ پخته و ریش شده ۲ کیلو ژامبون گوشت ۱ کیلو خیار شور۱.۵ کیلو نخود فرنگی کنسروی ۳ قوطی سس مایونز پر چرب ۳ کیلو هویج رنده شده نیم کیلو نمک و فلفل و ابلیمو بمیزان لازم میزان سرو هر نفر۲۵۰ گرم هست ۲۰۰_نفر سبزی پاک شده و خرد شده ۲۰ کیلو رشته اش جعبه ۷۰۰ گرمی ۱۸بسته عدس ۳کیلو لوبیا چیتی ۴ کیلو نخود ۱.۵ کیلو پیاز ۸ کیلو نعنا ، سیر و نمک و زرد چوبه و فلفل سیاه و روغن بمیزان بازم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ۳۵_نفر برنج نیم دانه اعلا حدود ۱ کیلو شکر ۲ کیلو زعفران ۱ مثقال روغن رعفرانی جامد لادن نیم کیلو کره ۲۰۰ گرم گلاب اعلا حدود ۱ لیتر هل ساییده ۲ ق غ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷 ️موادلازم 1 پاکت خمیر مایه تر(40 گرم معادل 13 گرم و یا 1 قاشق غذاخوری خمیر مایه خشک) 500 گرم شیر ولرم 1 استکان روغن مایع(استکان کمر باریک ترک 80 گرم) 2 عدد تخم مرغ (زرده ها برای رومال ) نصف استکان شکر(70 گرم) 1 قاشق چای خوری نمک (اگر بخواهید می توانید کمی بیشتر اضافه کنید ) 1 کیلوگرم آرد (میتونید مقدار آرد را بسته به قوام خمیر کم یا زیاد کنید ) کنجد طرز تهیه خمیر مایه وشیر ولرم را با هم مخلوط کنید تا خمیر مایه حل شود ‌5_3 دقیقه صبر کنید و روغن مایع،سفیده تخم مرغ ، شکر و نمک را اضافه کنید و هم بزنید آرد را روی مواد اضافه کنید و ورز بدید تا خمیر نرمی به دست آورید (آرد را کم کم و با کنترل بریزید تا خمیر نرمی به دست آورید) روی خنیر را بپوشانید تا پف کند سپس خمیر را به سه قسمت تقسیم کنید یک قسمت را روی میز آرد پاشی شده باز کنید با لیوان یا قالب گرد برش بزنید وسطش را با وسیله کوچکی برش بزنید و شکل نان سیمیت بدید و داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختید بچینید روی خمیرها زرده تخم مرغ بمالید و کنجد بپاشید نیم ساعت داخل سینی استراحت بدید و داخل فر 200 درجه تا زمانیکه سرخ شود بپزید. نوش جان . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پواچای_سیمیت #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
زمینی_سرخ_کرده_شبیه_گل برای شروع کار به دو عدد سیب زمینی گرد نیاز داریم که راحت بتونیم به برشهای نازک و البته دایره ای شکل درشون بیاریم. البته هر چی سعی کنید برشها نازکتر باشند موقع پیچیدن گلها راحتتر هستید.به این شکل.بعد برشهای سیب زمینی را برای سی دقیقه درون آب نمک قرار می دهیم تا برشهامون نرم و انعطاف پذیر تر بشن بعد از گذشت نیم ساعت شروع به پیچاندن گل رزمون می کنیم.اول یک لایه نازک را برای وسط گلمون در نظر می گیریم و مثل شکل می پیچیم.و در ادامه لایه های بعدی را دور تا دور لایه اول می گذاریم. تعداد لایه ها به دلخواه شماست که بخواهید گلتون کوچک باشه یا بزرگ.بعد باید با خلال لایه ها رو فیکس کنید تا جا به جا نشن و راحت بتونید سرخشون کنید و در آخر این گلهای رز قشنگمونو در روغن سرخ می کنیم و برای تزیین کنار غذا استفاده می کنیم.و یک نکته دیگر اینکه برای زیبایی بیشتر گلهاتون می تونید قبل از سرخ کردنشون سرشونو بزنید داخل زغفران دم کرده. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سیب_زمینی_گل #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
رسپی👇 دو پیمانه آرد سفید رو سه بار الک می کنیم و با یک و نیم ق چ بکینگ پودر و نصف ق چ جوش شیرین و نصف ق چ نمک و دو ق چ پودر دارچین مخلوط کرده و کنار می ذاریم . چهار عدد تخم مرغ رو به همراه یک پیمانه شکر قهوه ای و نصف پیمانه شکر سفید و یک دوم ق چ وانیل با دور تند همزن چند دقیقه خوووووووب می زنیم تا کاملا روشن بشه سپس یک پیمانه سرخالی(به اندازه یک بند انگشت خالی باشه)روغن مایع اضافه می کنیم و بعد سه چهارم پیمانه ،شیر اضافه کرده و بعد یک پیمانه گردو خورد شده (گردو رو تو غذا ساز چند پالس بزنید به طوریکه تکه های ریز گردو زیر دندون بیاد) و دو پیمانه هویج رنده شده با رنده ریز، اضافه کرده و در آخر هم آرد رو اضافه می کنیم و با دور کند همزن فقط در حد مخلوط شدن هم می زنیم سپس مواد رو توی دو تا قالب بیست و سه سانت و یا یک قالب مستطیل بیست و پنج در سی و پنج ریخته و به مدت تقریبا پنجاه دقیقه در فری که از یک ربع قبل گرم شده با دمای صد و هشتاد درجه قرار می دیم. من بعد از خنک شدن کیک، با خامه پنیری(کریمچیز)کیک رو خامه کشی و با گردو تزیین کردم .اون برگهای نارنجی روی کیک هم شکلات میوه ای هست که ذوب کردم و یکی دو قطره رنگ نارنجی اضافه کردم و با قاشق چایخوری توی قالب سیلیکونی ریختم و چند دقیقه تو یخچال قرار دادم. کریمچیز ترکیب مساوی پنیر ماسکارپونه و خامه فرم گرفته ست به اینصورت که یک بسته پنیر ماسکارپونه رو با سه ق شکر سه چهار دقیقه با همزن می زنیم سپس دویست گرم خامه قنادی نیمه آماده رو در حالت نیمه منجمد با دور تند همزن حدود هشت تا دقیقه میزنیم تا فرم بگیره بعد هر دو تا رو با هم مخلوط می کنیم.. پ.ن.این کیک بافت بسیار مرطوب و نرمی داره و به تنهایی و بدون خامه هم خوشمزه و قابل سرو هست. پ.ن۲.می تونید به جای یک‌پیمانه گردو نصف پیمانه گردو بریزید. پ.ن۳.بر اساس تجربه شخصی خودم کیک هویج رو توی دو قالب و یا توی قالب بزرگ بریزید بافت بهتری پیدا می کنه. پ.ن۴.یک‌پیمانه معادل یک لیوان دسته دار فرانسویه پ.ن۵.شکر قهوه ای سالمتر و بی ضررتر از شکر سفیده و از لوازم قنادی فروشی ها می تونید تهیه کنید اگه در دسترس نداشتید شکر سفید رو به مقدار سه چهارم پیمانه جایگزین کنید( یعنی کلا یک و یک چهارم پیمانه، شکر سفید استفاده کنید). ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_هویج_و_گردو #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛