#باسلوق_شیره_و_گردو😍👌
1 کیلوگرم گردو
3 فنجان شیره انگور
4 فنجان آب
1 فنجان نشاسته (فرقی نمی کند چه نشاسته ای باشد)
نصف فنجان آرد
نصف فنجان شکر .
برای اینکه گردوها موقع سوزن نخ کردن خرد نشه را به مدت 1 ساعت در آب گرم خیس کنید. بعد آب آن را تخلیه و خشک کنید. بعد شیره انگور را داخل ظرفی بریزید وروی حرارت بزارید و آب وشکررو بهش اضافه کنید ودرآخر آرد و نشاسته را با کمی آب رقیق کنید و به آرامی به بقیه مواد اضافه کرده و خوب هم بزنید.(از یک قاشق چوبی استفاده کنید). تا زمانی روی حرارت بماند که قوام بیاد. نباید زیاد سفت بشه.بعد گردو هارو از سوزن نخ تمیز رد کنید و داخل شیره آماده شده فروببرید و این روند را 3 بار با فاصله 20 دقیقه تکرار کنید. وبعد به دو روش که در ویدیو میبینید. آماده کنید بزارید خشک بشه .بعد دیگه باسلوق خوشمزه آماده اس و می توانید حدودا تا 4 ماه آن را نگه دارید.😉👌
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#باسلوق_شیره_و_گردو
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خاگینه_توپی
مواد لازم:
یک عدد تخم مرغ
یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر
یک قاشق غذاخوری ماست
آرد به اندازه ای لازم(تقریبا 4 قاشق غذاخوری )
روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم
مواد لازم برای شیره:
یک و نیم لیوان آب
کمی شیره انگور
یک لیوان شکر
طرز تهیه:
برای خاگینه توپی یک عدد تخم مرغ و یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر یک قاشق غذاخوری ماست و آرد به اندازه ای که مایع خاگینه غلیظ باشد (کمی رقیقتراز خامه صبحانه )تقریبا 4 قاشق غذاخوری همه مواد را مخلوط میکنیم تا یک دست بشود بعد در یک نایلون فریزر مایع خاگینه را ریخته به اندازه یک لوبیا در روغن فراوان و داغ ریخته تا سرخ بشود میتوانید با قیچی زود زود برش بدهید بعد تو شیره انداخته و میگذاریم تا کمی 2 یا سه دقیقه قل بخورد تا شیره کاملا به خورد خاگینه ها برود درش را اصلا نمیذاریم شیره هم یک و نیم لیوان آب و کمی شیره انگور و یک لیوان شکر آنقدر شیره باشد که خاگینه ها رویشان پوشانده بشود. به این ترتیب خاگینه توپی آماده سرو می شود.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پاستیل خونگی
نصف بسته ژله ( هر طعمی که دوس دارین)
یک سوم لیوان آب سرد
۱ ق غ پودر ژلاتین
۱ ق غ گلوکز مایع یا همون مقدارعسل
اول پودر ژله رو با آب سرد مخلوط میکنی بعد ژلاتین رو هم اضافه میکنی بعد بن ماری میکنی وقتی کامل حل و شفاف شد گلوکز مایع رو هم اضافه میکنی و دوباره رو بخار آب میزاری تا کامل حل بشه بعد داخل قالب میریزی و میزاری تو فریزر . بعد از ۱۵ دقیقه از قالب جدا میکنیم
من با ۳ رنگ درست کردم( ژله شاتوت، سیب ترش و تمشک )
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بنام_یگانه_هستی_بخش_جهان
خدایا
آغازی که تو
صاحبش نباشی
چه امیدیست به پایانش
پس به نام تو
آغاز می کنم روزم را
امروزتون پر از
اتفاقات خوب و شگفت انگیز
امیدوارم سلامتی ، برکت ،
بهروزی ، زندگی آرام ، خوشبختی
و نگاه خدا همیشه همراهتون باشه
#سلام_صبحتون_پر_از_مهربانی_خدا
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پاچینی_مرغ
دستور تهیه :
قسمت کتف مرغ را از بال ان جداکنید، پوست ان رابگیریدوباچاقوبه حالت تراشیدن گوشت رادرانتهای کتف جمع کنید_کمی بادست فشرده کنید_
کتفها راازچندساعت قبل با مخلوط پیاز،سیر،نمک،فلفل سیاه،ابلیمو،پاپریکا وزعفران استراحت دهید تامزه دارشوند_هرادویه دلخواهی هم می تونین بریزین_پس ازمزه دارشدن کتفها راازموادمزه دار جداکنید ،دوباره بادست گوشتها رادرانتها کمی فشرده ترکنید وابتدا درارد سپس مخلوط زرده وزعفران که خووووب هم زده اید ودرنهایت درپودرسوخاری بغلطانید ودرروغن داغ وشناورباحرارت ملااایم سرخ کنید
دستور تهیه سس کچاب
یک قاشق مرباخوری روغن رادرظرفی بریزید وروی حرارت قراردهیداجازه دهید تاروغن کمی گرم شود سپس یک قاشق غذاخوری پررب گوجه اضافه کنیدکمی هم بزنید یک قاشق مرباخوری سس خردل +یک ق چ شکر+یک ق غ پرسرکه +نوک ق چ پودرکاری اضافه کنید خوب هم بزنید،کمی اب برروی ان بریزید اجازه دهید تاسس غلیظ وبه غلظت ماست شود،درنهایت میزان نمک،شکروسرکه راباچشیدن میزان کنید.
به جای ادویه کاری هرادویه دلخواهی می توان ریخت مثلا اویشن پودرزنجبیل من کاری زدم
به جای سس خردل می تونین نوک ق چ پودرخردل بزنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پاچینی_مرغ
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نرگسی_اسفناج
واسه ۴نفر
مواد لازم:
اسفناج 1 کیلو
پیاز 2 عدد
تخم مرغ 4 عدد
سیر 4 عدد
گردو خرد شده مقداری
طرز تهیه:
اسفناج ها را تمیز کنید و بشویید سپس داخل قابلمه ای بریزید در قابلمه رو ببندید و 15 دقیقه با حرارت ملایم اجازه دهید بپزن.(نیازی به افزودن آب نیست) در مدتی که اسفناج میپزد پیاز را خلالی خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم و سبک شود.سپس4 حبه سیر رنده شده را اضافه کنید و مجدد تفت دهید تا سیرها نیز نرم شود.پس از سرخ شدن پیاز و سیر باید اسفناج پخته شده روش اضافه کنید و چند دقیقه با هم تفت دهید.پس از تفت دادن نمک و فلفل را اندازه کنید و بعد گردو رو اضافه کنید و کمی تفت دهید در انتها هم تخم مرغها را روی اسفناج ها بشکنید و با حرارت کم اجازه دهید تخم مرغها بسته شوند.سپس نرگسی را در ظرف بکشید و سرو کنید.نرگسی مثل میرزا قاسمی هم زدن یا نزدن تخم مرغ به سلیقه شما بستگی دارد.شما میتونید تخم مرغ رو پس از شکستن هم زده و با بقیه مواد مخلوط کنید و یا به صورت درسته یا عسلی روی غذا داشته باشید.من سه تا از تخم مرغها رو توش زدم و یکیشو رو روش عسلی کردم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مرغ_پنیری_اسفناج
مواد لازم :
سینه مرغ فیله 5 عدد
اسفناج منجمد برای هر سینه مرغ یک استکان
پنیر موتزارلا یا گودا به میزان دلخواه
کره یا روغن
نمک و فلفل به میزان لازم
طرزتهیه :
ابتدا اسفناج ها ی منجمد رو در تابه ریخته وبا کره یا روغن تفت دهید تا آب اسفناج کشیده شود، بعد پنیررو اضافه کرده وکمی نمک وفلفل (میتونید ادویه دلخواه اضافه کنید) زده ومخلوط کنید.
طبق ویدئو وسط سینه های مرغ راتا نیمه برش زده و کیسه فریزری انداخته وبا گوشت کوب کمی بکوبید و مقداری مواد میانی گذاشته وباز روی سطح مرغ نمک زده و کمی روغن زیتون یا کره آب شده زده وبزارید در تابه تا هر طرف مرغ ها سرخ شود میتونید بزارید در فر 180 درجه به مدت 20 دقیقه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_پنیری_اسفناج
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مرغ_رول_شده_با_پلو
مواد داخل
يك عدد پيازخردشده
يك پيمانه برنج
يك عدد گوجه كه پوستش كنده شده وخرد شده
يك قاشق كشمش اگردوست نداشتين حذف كنيد
فلفل سياه
فلفل قرمز
نمك
اول پياز رو داخل روغن تفت بدين وبعدش برنج وكشمش رواضافه كنيد وكمي تفت بدين بعد ادويه ها ونمك رواضافه كنيدوهمچنين گوجه روواجازه بدين كاملا ابش خشك بشه واز روي حرارت برداريدواما براي سس اين غذا👇
يك قاشق مربا خوري سس فلفل اگه نداشتين رب
فلفل سياه
فلفل قرمز
روغن مقداري
همه اين ادويه ها روداخل روغن كمي تفت بدين
بقيه مراحل هم مثل تصوير كافيه نصف مواد روبه سس آغشته كنيد ونصف ديگه روپلو بزاريد وبعد سينه مرغ رو رول كنيد بعد هركدوم ازرول ها رو داخل فويل بپيچيدوداخل فربا دماي ٢٠٠ درجه نيم ساعت بپزيدبعدكه ازفرخارج شد ازباقيمانده سس روش بماليد بزاريد گريل بشه وبعد با پلو سرو كنيد
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_لول_شده_با_پلو
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#عدس_پلو_مجلسی
عزیزانی عدس ،عدس پلو ریز محلی باشه عدس های پهن ودرشت واسه عدس پلو خوشمزه نمیشن.
واسه ۳ پیمانه برنج یک پیمانه ونیم عدس کافیه
من به جای نیم پیمانه عدس ،نیم پیمانه ماش زدم .ماش دوست ندارید همون یک پیمانه ونیم عدس بزنید.
برای عدس پلو بهتره از روغن حیوانی استفاده کنید نداشتید کره بزنید.
مواد لازم
برنج سه پیمانه
عدس یک ونیم پیمانه
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ تا۲۵۰ گرم
پیاز یک عدد .
نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز ،زردچوبه،آویشن،و زیره به میزان لازم
پیاز داغ ودارچین وپودر گل محمدی برای داخل عدس پلو.
پیاز داغ،کشمش سرخ شده برای تزیین روی عدس پلو
برنج رو چند ساعتی خیس کنید
پیاز داغ رو درست کنید وکنار بزارید
عدس وماش رو جداگانه خیس کنید.بعد از یکی دو ساعت. آبشو دور بریزد .وکمی اب بریزید وجداگانه بپزید.
یک عدد پیاز رو با کمی روغن تفت داده تا سبک بشه گوشت چرخ کرده اضافه کرده وبا نوک قاشق هی میزدیم تا از هم جدا بشه.گوشت که داره سرخ میشه ادویه ها رو بزنید وباهاش تفت بدید من همیشه بعد از تفت دادن ادویه یک لیوان آب جوش به چرخ کرده اضافه میکنم درشو میزاریم تا کمی بپزه وابشو کشیده بشه ودوباره سرخ بشه(این قسمت رو یادم رفته ادیت کنم)
برنج خیس خورده رو بریزید تو آب در حال جوش نمک وکمی زردچوبه بزنید .زرد چوبه برای رنگ دهی برنج
حدود شش الی ۷ دقیقه بجوشه کمی زنده تر از چلو آبکش کنید.برنج رو بین دو انگشت فشار بدید اطرافش نرم ومغزش سفت بود آبکش کنید.
ته دیگ مورد بزارید یک لایه برنج سفید رو ته دیگ بریزید سپس عدس وماش پخته،پیاز داغ،وکمی پودر دارچین وپودر گل محمدی بریزد روش. دارچین فراموووووش نشه گل محمدی اختیاریه.
تموم که شد دم کنی گذاشته بزازید رو گاز با شعله کم تا ازش بخار بلند بشه
روغن حیوانی ویا کره آب کرده روش بریزید .دوباره دم کنی بزارید تا دم بکشه.
سپس بکشید رو دیس وبا گوشت چرخ کرده ، پیاز داغ وکشمش سرخ شده تزیین ونوش جان کنید. با خرما هم عااالی میشه.
کشمش رو بشورید حدود نیم ساعتی خیس کنید تا نرم بشه سپس آبکش کنید وبزارید خشک بشه وتو روغن سرخ کنید.
عزیزان همزمان میتونید چرخ کرده رو همراه عدس لابلای پلو بریزد خیلی خوشمزه میشه
من گاه گاهی به چرخ کرده یک قاشق رب هم میزنم وهمراه عدس میریزیم اونم عاااالی میشه.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#عدس_پلو_مجلسی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک کاسه ای
نکته مهم :👇
کیک هایی که با خمیر مایه درست می شه بسیارلطیف وسبک است فقط به استراحت های مرحله ای خمیر توجه کنید چنانچه استراحت انها بیشتر از زمان قید شده باشه نتیجه عکس داده وکیک یا نان سفت می شه.
مواد لازم :👇
سعی کنید حتما از ترازو استفاده کنید
آرد ... 300 گرم یا دو لیوان +دوسوم لیوان
مایه خمیرفوری ... 15گرم یا دوقاشق غذاخوری
شیر ولرم ... نصف لیوان
شکر ... 100گرم یا شش قاشق و نصف غذاخوری یا نصف لیوان یک سانت کمتر
کره ... 150گرم
نمک ... یک چهارم قاشق چایخوری
تخم مرغ ... سه عدد
وانیل ... نصف قاشق چایخوری
میتونید بجای وانیل دارچین یا پودرزنجبیل یا رنده پوست لیموبریزید
کشمش ... 100 گرم یا یک لیوان میتونید بیشتر یا کمترش کنید
شکلات جهت تزیین ... 100 گرم
فندق یا گردویا بادام با پوست دلخواه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ادامه آموزش کیک کاسه ای قسمت دوم
دستور تهیه :👇
کشمش را بشورید خوب خشک کنید آغشته به ارد کنید و بعد الک کنید تا
اضافه ارد کاملا گرفته بشه
ادامه کار ... قالب دیواره بلند میان تهی را با روغن جامد چرب کنید واردپاشی کنید و اضافه ارد را کاملا بگیرید
بخشی از ارد حدود دوسوم لیوان را در ظرفی ریخته وسطش را باز کنید خمیر مایه وشکر وشیر ولرم را اضافه مخلوط کنید و روی ان را پوشانده 15دقیقه برابر استراحت داده
بعد استراحت کره ای که از قبل ذوب کردیم وخنک شده به خمیر مایه عمل امده اضافه و بقیه شکر ونمک وتخم مرغ ووانیل وباقی مانده ارد چون مقداری از ارد را برای عمل اوری برداشته بودیم اضافه کرده خوب ورز داده تا خمیر یکدست بشه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ادامه آموزش کیک کاسه ای قسمت سوم
حدود پنج دقیقه بحالت ضربه ای طبق فیلم ورز داده بعد 30دقیقه برابر نه بیشتر نه کمتر استراحت داده بعد استراحت کشمش را اضافه ومخلوط کنید خمیر را توی قالب ریخته سطحش را صاف کنید ومجددا 20دقیقه استراحت داده ودر فر یا توستر از ده دقیقه قبل گرم شده با دمای 200درجه سانتی گراد یا 400درجه فارنهایت قرار داده بمدت 45تا 50دقیقه کیک که خنک شد اطرافش را ازاد و از قالب خارج کنید.
شکلات را روی حرارت غیر مستقیم بن ماری ذوب کنید وشکلات گرم را روی کیک سرد بریزید وبا مغز دلخواه تزیین کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#_کباب_رول_میکس
✍طرزتهیه:
پیاز و رنده ریز میکنیم آب پیاز را با نمک..فلفل...زعفرون.. کمی روغن زیتون..پودر چیلی..و کمی پاپریکا مخلوط میکنیم و فیله های مرغ و داخلش قرار میدیم برا ۱۰ ساعت...
تفاله پیاز و با گوشت چرخ شده و نمک و فلفل و کمی سبزی های معطر مخلوط میکنیم و ورز میدیم و اینم میره یخچال برا ۱۰ ساعت استراحت....
بعد فیله ک بعد استراحت خیلی نرم شده و باز میکنیم کمی با دست بافتش و باز میکنیم..نه خیلی فقط از اون حالت پفی در بیاد..از مخلوط گوشت ی گلوله برمیداریم ابتدای فیله میگذاریم بعد رول میکنیم..و در یک ظرف پیرکسی ک چرب کردیم کنار هم قرار میدهیم..و بعد داخل فر درجه ۱۸۰ تا زمانی ک پخته شه..نیاز ب پوشش نداره..و هر نیم ساعت مخلوط کره اب شده و زعفرون و اب نارنج و روش میریزیم..چون فیله خشک میشه...یا کباب میکنیم.😋
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پیراشکی_سیب_زمینی
🥐سیب زمینی : حدود 5 عدد
گوشت چرخ کرده : 150 گرم
فلفل دلمه ریز خرد شده : 1 عدد
رب گوجه : 1 قاشق غذاخوری
تخم مرغ : 1 عدد
نمک، فلفل روغن و آویشن : به میزان لازم
پیاز 1 عدد
پودر سوخاری : به میزان لازم
🌮طرز تهیه
ابتدا سیب زمینی ها را بپزید، سپس رنده کنید و نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید. پیاز را نگینی خرد کنید و با مقداری روغن آن را تفت دهید.بعد از این که کمی طلایی شد، گوشت چرخ کرده را به آن افزوده و بعد فلفل دلمه، رب گوجه، نمک و فلفل و آویشن را هم اضافه کنید و همه مواد را تفت دهید.
تخم مرغ را در ظرفی بشکنید و خوب به هم بزنید تا صاف شود. از سیبزمینی پوره شده، به اندازه یک نارنگی بردارید و آن را کف دست، باز کنید و از مواد گوشتی یک قاشق روی سیب زمینی بگذارید و دوباره آن را ببندید.طوری که کاملا مواد داخل آن پوشیده و به شکل پیراشکی آن را فرم دهید و در تخم مرغ فرو کنید و بعد در پودر سوخاری بغلتانید. تمام مواد را به همین ترتیب آماده کنید. روغن را در ماهیتابه بریزید و بگذارید داغ شود. پیراشکی ها را در روغن داغ سرخ کنید.
😋نوش جون😋
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_مشهدی_تابه_ای
#شیرینی_آلمانی_بدون_فر
#کلیپ_آموزشی👆👆👆
یه شیرینی مشهدی فرد اعلا که توی دهن آب میشه 😋😋بافتش عاالی بود حتما امتحانش کنید
آرد یکو نیم پیمانه
پودر قند. یک دوم پ
شیرولرم یک ق غ
عسل یا شربت بار. یک ق م
نمک. نوک ق چ
پودر کاکائو یک ق غ
زرده تخممرغ یک عدد
کره. صد گرم
وانیل پودر یک سوم ق چ
کره و پودر قند وانیل و نمکو دودقیقه با همزن بزنید بعد زرده رو اضافه دو دقیقه دیگه بزنید ،بعد عسل و شیرو با قاشق باهاشون مخلوط کنید ،بعدکاکائووبعد آرد رو اضافه ومخلوط کنید ،خیلی همش نزنید همین که مخلوط بشه کافیه ،حالا خمیر رو در کیسه فریزر کمی باز کنید بعد بره یخچال برای نیم تا یکساعت سپس هر بار مقداری از خمیر رو بردارید و زیرو روش کیسه فریزر بندازید و با وردنه به ضخامت نیم سانت باز کنید و کاتر بزنید هر چی سایز کاتر کوچکتر باشه باید ضخامت خمیر هم کمتر بشه ،هرباردیدین کار با خمیر سخت شده چنددقیقه داخل یخچال بذارید تا سفت بشه و راحتتر کاتر بخوره ،سپس در سینی فر که کاغذ روغنی انداختین بچینید حالاوسط نیمی از اونها رو با یک کاتر کوچک یا ته یک ماسوره کوچک در بیارید، فرو از یک ربع قبل با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید و کوکی رو برای هشت تا ده دقیقه در فر بذارید، وقتی خنک شد روش با قلمو عسل یا شربت غلیظ بمالید و در پسته پودر شده بزنید یا اینکه شکلات آب شده رو در قیف بریزید و روش خطهای شکلاتی بزنید سپس کمی مارمالاد روی کوکی بدون سوراخ بریزیدوقسمت دیگه رو روش بذارید من مارمالاد هلو بینش زدم که دستورش در پیج هست ،تک تک مراحل کار و فر دستسازودر کلیپ براتون گذاشتم
برای فر دستساز یک قابلمه یا تابه میخوایم که دربش خوب کیپ بشه تا گرما ی داخلش حفظ بشه بعدش یه پایه ی فلزی کوتاه که سینی یا ظرف شیرینی رو روش قرار بدیم تا باکف ظرف فر فاصله باشه من از یه قالب کاپ کیک استفاده کردم شعله پخش کن هم نمیخواد ،دم کنی هم نمیخواد چون شیرینی خشک رطوبتی نداره،حالا در ظرفو بذارید و یک ربع زودتر روی حرارت بذارید تا توش خوب گرم بشه مثل فر،حرارت زیرش نه باید اونقدر کم باشه نه زیاد باشه، حالا خمیر های کاتر زده رو در ظرف یا سینی بچینید وبرای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر دست ساز بذارید،بعد یک ربع چک کنید، زیاد تو فر بمونه خشک میشه.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_آلمانی_بدون_فر
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛