eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
✍طرزتهیه: پیاز و رنده ریز میکنیم آب پیاز را با نمک..فلفل...زعفرون.. کمی روغن زیتون..پودر چیلی..و کمی پاپریکا مخلوط میکنیم و فیله های مرغ و داخلش قرار میدیم برا ۱۰ ساعت... تفاله پیاز و با گوشت چرخ شده و نمک و فلفل و کمی سبزی های معطر مخلوط میکنیم و ورز میدیم و اینم میره یخچال برا ۱۰ ساعت استراحت.... بعد فیله ک بعد استراحت خیلی نرم شده و باز میکنیم کمی با دست بافتش و باز میکنیم..نه خیلی فقط از اون حالت پفی در بیاد..از مخلوط گوشت ی گلوله برمیداریم ابتدای فیله میگذاریم بعد رول میکنیم..و در یک ظرف پیرکسی ک چرب کردیم کنار هم قرار میدهیم..و بعد داخل فر درجه ۱۸۰ تا زمانی ک پخته شه..نیاز ب پوشش نداره..و هر نیم ساعت مخلوط کره اب شده و زعفرون و اب نارنج و روش میریزیم..چون فیله خشک میشه...یا کباب میکنیم.😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کباب_رول_میکس #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥐سیب زمینی : حدود 5 عدد گوشت چرخ کرده : 150 گرم فلفل دلمه ریز خرد شده : 1 عدد رب گوجه : 1 قاشق غذا‌خوری تخم مرغ : 1 عدد نمک، فلفل روغن و آویشن : به میزان لازم پیاز     1 عدد پودر سوخاری : به میزان لازم 🌮طرز تهیه ابتدا سیب زمینی ها را بپزید، سپس رنده کنید و نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید. پیاز را نگینی خرد کنید و با مقداری روغن آن را تفت دهید.بعد از این که کمی طلایی شد، گوشت چرخ کرده را به آن افزوده و بعد فلفل دلمه، رب گوجه، نمک و فلفل و آویشن را هم اضافه کنید و همه مواد را تفت دهید. تخم مرغ را در ظرفی بشکنید و خوب به هم بزنید تا صاف شود. از سیب‌زمینی پوره شده، به اندازه یک نارنگی بردارید و آن را کف دست، باز کنید و از مواد گوشتی یک قاشق روی سیب زمینی بگذارید و دوباره آن را ببندید.طوری که کاملا مواد داخل آن پوشیده و به شکل پیراشکی آن را فرم دهید و در تخم مرغ فرو کنید و بعد در پودر سوخاری بغلتانید. تمام مواد را به همین ترتیب آماده کنید. روغن را در ماهیتابه بریزید و بگذارید داغ شود. پیراشکی ها را در روغن داغ سرخ کنید. 😋نوش جون😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پیراشکی_سیب_زمینی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
👆👆👆 یه شیرینی مشهدی فرد اعلا که توی دهن آب میشه 😋😋بافتش عاالی بود حتما امتحانش کنید آرد یکو نیم پیمانه پودر قند. یک دوم پ شیرولرم یک ق غ عسل یا شربت بار. یک ق م نمک. نوک ق چ پودر کاکائو یک ق غ زرده تخم‌مرغ یک عدد کره. صد گرم وانیل پودر یک سوم ق چ کره و پودر قند وانیل و نمکو دودقیقه با همزن بزنید بعد زرده رو اضافه دو دقیقه دیگه بزنید ،بعد عسل و شیرو با قاشق باهاشون مخلوط کنید ،بعدکاکائووبعد آرد رو اضافه ومخلوط کنید ،خیلی همش نزنید همین که مخلوط بشه کافیه ،حالا خمیر رو در کیسه فریزر کمی باز کنید بعد بره یخچال برای نیم تا یکساعت سپس هر بار مقداری از خمیر رو بردارید و زیرو روش کیسه فریزر بندازید و با وردنه به ضخامت نیم سانت باز کنید و کاتر بزنید هر چی سایز کاتر کوچکتر باشه باید ضخامت خمیر هم کمتر بشه ،هرباردیدین کار با خمیر سخت شده چنددقیقه داخل یخچال بذارید تا سفت بشه و راحتتر کاتر بخوره ،سپس در سینی فر که کاغذ روغنی انداختین بچینید حالاوسط نیمی از اونها رو با یک کاتر کوچک یا ته یک ماسوره کوچک در بیارید، فرو از یک ربع قبل با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید و کوکی رو برای هشت تا ده دقیقه در فر بذارید، وقتی خنک شد روش با قلمو عسل یا شربت غلیظ بمالید و در پسته پودر شده بزنید یا اینکه شکلات آب شده رو در قیف بریزید و روش خط‌های شکلاتی بزنید سپس کمی مارمالاد روی کوکی بدون سوراخ بریزیدوقسمت دیگه رو روش بذارید من مارمالاد هلو بینش زدم که دستورش در پیج هست ،تک تک مراحل کار و فر دست‌سازودر کلیپ براتون گذاشتم برای فر دستساز یک قابلمه یا تابه میخوایم که دربش خوب کیپ بشه تا گرما ی داخلش حفظ بشه بعدش یه پایه ی فلزی کوتاه که سینی یا ظرف شیرینی رو روش قرار بدیم تا باکف ظرف فر فاصله باشه من از یه قالب کاپ کیک استفاده کردم شعله پخش کن هم نمیخواد ،دم کنی هم نمیخواد چون شیرینی خشک رطوبتی نداره،حالا در ظرفو بذارید و یک ربع زودتر روی حرارت بذارید تا توش خوب گرم بشه مثل فر،حرارت زیرش نه باید اونقدر کم باشه نه زیاد باشه، حالا خمیر های کاتر زده رو در ظرف یا سینی بچینید وبرای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر دست ساز بذارید،بعد یک ربع چک کنید، زیاد تو فر بمونه خشک میشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_آلمانی_بدون_فر #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نون خرمای فوق العاده خوشمزه واسه صبحانه و یا عصرانه 😋 عزیزان سعی کنید آرد زیادی به خورد خمیر ندید تا نون خشک وسفت نشه.چسپندگی خمیر رو با ورز زیاد ورو تخته کار وبا آرد پاشی بگیرید. مواد لازم آرد اندازه دقیق نداره بعضی از آردها آب خوری زیاد ویا کم دارن این اندازه تقریبه شاید کمتر لازم باشه شاید بیشتر . آرد سفید شیرینی پزی ۲۰۰ تا ۲۲۰ گرم تقریبی شکر یک هشتم لیوان دسته دار فرانسه آب نصف لیوان یک ذره کمتر خمیر مایه یک قاشق مرباخوری روغن مایع سه قاشق سوپ خوری سفیده تخم مرغ یک عدد نمک یک دوم قاشق چایخوری چند عدد گردو مواد میانی ۲۰ تا ۲۵ عدد خرما آب یک لیوان سر خالی کره یک قاشق دارچین یک قاشق مرباخوری یک قاشق چایخوری از شکر رو بریزید تو آب ولرم خمیر مایه روش بپاشید ده دقیقه کنار بزارید تا کف کنه ادامه آموش در پست بعدی👌 #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ادامه آموزش نان خرما‌پیچ بقیه شکر،سفیده تخم مرغ و نمک رو خوب بزنید روغن مایع وخمیر مایه عمل شده اضافه کرده.آرد رو کم کم اضافه ومخلوط کنید خمیر رو به تخته کار انتقال بدید وبا آرد پاشی و ورز زیاد چسبندگی خمیر رو بگیرید.درآخر باید خمیر نرم ولطیفی بدست بیاد .۱ق چ روغن تو کاسه میریزیم خمیر رو آغشته به روغن کرده روشو میپوشونیم حدود یکساعت می زاریم تا حجمش دو برابر بشه تا خمیر آماده بشه مواد میانی رو آماده میکنیم خرمای بدون هسته واب رو میزاریم رو گاز با شعله کم تا خرما بپزه ونرم بشه کره ودارچین اضاقه کرده با پشت قاشق خرما رو له میکنیم آب خرما که کاملا کشیده شد گاز رو خاموش میزاریم کاملا سرد بشه خمیر که آماده شد پف خمیر رو گرفته دو سوم خمیر رو با وردنه باز میکنیم مستطیل ۲۰ در ۳۰ مواد میانی روش پخش میکنیم طبق فیلم لایه ها رو هم میزاریم به عرض دو سانت برش میزنیم وبه دور خودش میتابیم رو سینی مورد نظر گذاشته بیست دقیقه دیگه استراحت میدیم تواین فاصله فر رو با دمای ۱۸۰ درجه روش کرده زرده تخم مرغ با یک پنس نمک زده تا کف کنه روی نان رومال کرده گردو روش میزاریم تو فر تا روی نان طلای بشه حتما امتحان کنید😊😋 کپی فقط با لینک بدون لینک حرام هست #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم :👇 پرتقال فیله شده 400 گرم. شکر 300 گرم. رنده ی پوست پرتقال 1 قاشق مرباخوری. ژلاتین 1 قاشق مرباخوری. ابتدا پرتقال ها را شسته و پوست بکنید، سپس با چاقوی اره ای پوست سفيد رنگ رو جدا کرده و به اصطلاح فیله کنید، حالا فیله ها رو داخل قابلمه ی مناسبی ریخته و لابه لاش شکر بپاشید، درب ظرف را بسته و به مدت یک شب تا صبح داخل یخچال قرار دهید تا شکر آب بیندازد. حالا محتویات داخل قابلمه رو داخل غذا ساز یا میکسر پوره میکنیم و بعد دوباره داخل قابلمه ریخته روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا بجوشد و قوام بیاید، در حین پخت مدام کف روی مارمالاد ها رو جدا کنید تا بد رنگ و کدر نشود. ژلاتین را با مقدار کمی آب بن ماری کنین و به همراه رنده ی پوست پرتقال، پنج دقیقه ی آخر پخت به مواد اضافه کنین. سپس حرارت رو خاموش کنین و اجازه بدین مارمالاد سرد شود، بعد داخل ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنین. نکته :👇 اگه پرتقال هاتون ترش هستن به اندازه ی وزن فیله های پرتقال شکر اضافه کنین، مال من شیرین بود کمتر زدم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مارمالاد_پرتقال #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥘آشپزی خاص 🔷#شربت_ریحان میتونم بگم جزو بهترین شربت ها هست، یه دسته #ریحان_بنفش رو می‌شوریم و داخل یک قابلمه شکر و آب رو میریزیم تا جوش بیاد سپس ریحان ها رو داخل قابلمه میریزیم چندتا جوش بزنه کافیه، این شربت در اصل رنگ آبی کمرنگ میشه ولی اگه یک قاشق آبلیمو بریزین رنگش به صورت طبیعی صورتی میشه #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
❤️بہ نام خداے عاشق ❤️یڪ‌صبح‌زیباےدیگر را با ترنم دلنشین پرندگانت آغاز نمودم ❤️شڪر برای‌یڪروز زیباےدیگر ❤️شڪر براے بوے خوش زندگے صبح تان بخیر و شادی ❤️🌷🌸 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سیب زمینی متفاوت و خوشمزه موادلازم: 3 سیب زمینی بزرگ 3 قاشق غذاخوری روغن نمک 1 قاشق آویشن 300 گرم سینه مرغ 1 پیاز فلفل سبز فلفل دلمه ای روغن 1 قاشق چایخوری فلفل زیره فلفل سیاه زردچوبه سس بشامل 1 قاشق غذاخوری کره 2 قاشق غذاخوری آرد 2.5 شیر شیرین 1 قاشق دسر نمک روی پنیر چدار پودر فلفل یا پودر پاپریکه به دلخواه سیب زمینی ها را به نصف برش می دهیم ، آنها را توخالی می کنیم و آنها را در 200 درجه سانتی گراد از قبل گرم شده درست می کنیم تا از سس آماده شده توهر سیب زمینی بریزیم سس بشامل و پنیر چدار میزنیم و دوباره به فر منتقل میکنیم. نوش جان کنید.😘 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سیب_زمینی_متفاوت #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
۳فنجون ارد ۱فنجون شیر ۷۵گرم کره ۱ق غ خمیر مایه ۴ ق غ شکر ۱ عدد تخمرغ یک پیس نمک خمیر مایه .شیر .شکر .تخمرغ .نمک رو در کاسه ریخته و مخلوط میکنیم و ارد رو بهش اضافه میکنیم و بد کره که با محیط نرم شده رو اضافه میکنیم و با همزن ۱۰ دقیقه میزنیم خمیر نرم و لطیفی بدست میاد .روش رو میپوشنیم تا دوبل شه و بد ازش چانه میگیریم و به صورت بیضی درمیاریم و رول میکنیم و روس رو زرده تخمرغ و کنجد میزنیم و توی سینی فر با فاصله میچینیم و در دمای ۲۲۰ میزاریم تا روش طلایی شه این دستور اصلیشه ولی من تو سینی فر پهنش کردم و روش گردو و کشمش ریختم و دوباره روش رو با بقیه خمیر پوشوندنم و تو فر گذاستم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_بریوش #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این خوراک درعین ساده بودن بسیار خوش واب ورنگ وخوش طعم وعطره ترکیب اسفناج با پیاز داغ با مرغ وسسی که برای مزه دار کردن مرغ استفاده می شه طعم بی نظیری بهش میده مواد لازم ...... سینه مرغ دوتا چهار تا بدون پوست واستخوان سس برای خوابانیدن مرغ ...... ماست معمولی یک لیوان ابلیموی تازه نصف لیوان تا یک سوم لیوان پودرزنجبیل یک قاشق چایخوری پوره سه حبه سیر پودرپاپریکا و پودرزیره وپودرتخم گشنیز و پودرکاری و فلفل قرمز از هر کدوم یک قاشق مرباخوری به جزئ فلفل که یک قاشق چایخوریه مواد میانی مرغ..... اسفناج پاک کرده حدود 250گرم پیاز داغ به مقدار دلخواه بیشتر باشه خوشمزه تره اب یک لیموی معمولی نمک وفلفل سیاه سماق یک قاشق غذاخوری پر(ببخشید من روی فیلم اشتباهی تایپ کردم پاپریکا ) طرز تهیه ...... دستتون را روی قسمت ضخیم مرغ گذاشته وبا حرکت چاقو به سمت راست وچپ شکافی در سینه ایجاد کنید طوریکه مرغ پاره نشه اسفناج وپیاز داغ وابلیمو ونمک وفلفل را مخلوط کنید سینه مرغ را پر کنید ماست وابلیمو و ادویه جات و پوره سیر را خوب مخلوط تا سسی صاف ویکدست بشه مرغ را حداقل یک تا سه ساعت توی این خوابانیده و بعد تابه گریا ل یا ساده نچسب را داغ خیلی کم چرب کنید ومرغ را از سس دربیارید وبا حرارت متوسط سرخ کنید طوریکه مرغ کاملا پخته بشه حرارت را زیاد نکنید اولش اب می اندازه بعد ابش بخار می شه وشروع به سرخ کردن می کنه به خاطر سس روی مرغ خوشرنگ وطلایی می شه دوطرفش را سرخ کنید وبا گوجه کبابی وچلوی زعفرانی سرو کنید نکته...... میتونید برای مواد داخل مرغ از پنیر پیتزاواسفناج و پیازچه و نمک وفلفل و کمی ماست خامه ای رادترکیب کنید واستفاده کنید اسفناج را بعد شستن خرد کنید چند دقیقه بخار پز کنید بدون اب وقتی جمع شد بردارید خنک که شد با دست ابش را کاملا بگیرید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سینه_مرغ_پر_شده_کبابی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
عزیزان این دستور مقدار میکادوی تو فیلمه اگه خواستید کاکائوی درست کنید همه مواد رو با هم مخلوط کنید اگه دو رنگ میخواید موقعی که آردها رو تفت دادید والک کردید نصف کنید یکی رو آماده کنید لای نون میکادو بمالید و کنار بزارید بعدی رو آماده کنید. من ابتدا میکادوی کاکائوی رو آماده کردم سپس زنجبیلی کمتر میخواید درست کنید کل مواد رو نصف کنید آرد سفید شیرینی پزی همون آردی که باهاش کیک درست میکنید سه لیوان آرد نخود چی یک لیوان روغن جامد یک لیوان روغن مایع نصف استکان پودر قند یک و یک چهارم لیوان کاکائو دو قاشق پر پودر هل یک قاشق چایخودی دارچین یک قاشق چایخوری آرد سفید رو با حرارت خیلی کم حدود۱۵ تا ۲۰ دقیقه تفت بدید تغییر رنگ نده بعد از این مدت ارد نخود چی اضافه کرده حدود ۶ الی ۷ دقیقه باشه تفت میدیم مواظب باشید آرد نخودچی زود میسوزه آردها بعد از تفت دادن الک میکنیم وبرمیگردونیم داخل ماهی تابه کاکائو ودارچین وهل داخلش الک کرده روغن مایع اضافه کرده سپس روغن جامد هم میزنیم تا روغن به خورد آرد بره و روان بشه .پودر قند الک شده هم اضافه میکنیم ومدام هم میزنیم تا خوب با هم قاطی بشه وحلال شل بشه اگه دیدید حلوا سفته یکی دو قاشق روغن مایع بزنید تا روان بشه شلی وسفتی حلوا تو فیلم مشخصه حلوا تا داغه بریزید رو لایه نون میکادو وبا پالت صاف کنید و لایه بعدی بزارید باید سریع انجام بدید تا حلوا سرد وسفت نشه وگرنه به نون نمیچسپه و موقع برش لایه ها از هم جدا میشن .حدود ۷ الی ۸ لایه بزارید کیک چیز تخت وسنگین روش بزارید تا لایه ها با هم پرس بشن من تخته کار گذاشتم روش سپس کیسه برنج 😍 بعد از ۸ الی ۱۰ ساعت به سلیقه خود تزیین کرده وبرش بزنید من شکلات رو به روش بن ماری روان کردم طبق فیلم روش ریخنم. عزیزان اگر میخواید دو رنگ درست کنید نان میکادو رو از وسط نصف کنید همه مواد رو نصف کنید به میکادوی زنجبیلی هل ودارچین نمیزنید فقط یک قاشق مرباخوری پودر زنجبیل بزنید . لطفا کره رو جایگزین نکنید طعم کره تو میکادو زیاد خوشایند نیست. روغن جامد حتما باید باشه نمیشه کلا روغن مایع بریزید. الانه که هوا سرده و رطوبت داره حتما قبل از تفت دادن اردها انها رو الک کنید وبعد از تفت دادن هم الک کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#میکادو #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ساندويچ لذيذ که سریع درست میشه ومیتونید موادش رو آماده کنید وبزارید یخچال وهروقت خواستیدبپزیدو سرخ کنید 🤗 طرز تهیه : نیم كيلو سینه مرغ خرد شده (از طول خرد کنید) از هر کدام 1 قاشق چایخوری نمک وفلفل سیاه از هرکدام 1 قاشق غذاخوری سس کچاپ ومایونز از هر کدام 1 قاشق چایخوری سس تند(دلخواه ) و سویا سس 1 قاشق چایخوری سیر وزنجبیل پوره شده (میتونید استفاده نکنید) 💁🏻‍♂️ همگی را در یک کاسه بریزید ومخلوط کنید واگه فرصت دارید 1 ساعتی استراحت بدید وگرنه همون موقع استفاده کنید. تابه رو روی حرارت بزارید تا گرم بشه وروغن بریزید 🔥 یک عدد پیاز خلال ویا خرد شده 🔪 ویک عدد فلفل دلمه خرد شده، اضافه وتفت بدید 🔥👌🏻 تکه های مرغ مزه دار شده را اضافه وتفت بدین تا مرغ پخته وکمی آب مرغ گرفته شود 🤤 وبعد نون ساندویچی رو برش زده، سس مایونز بزنید وکاهو و از مواد آماده شده گذاشته ودر کنارش هم سیب زمینی سرخ کرده ونوشیدنی دلخواه سرو کنید نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ساندویچ_مرغ #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر: ۳ پیمانه جو پرک ۱٫۲ سینه ی مرغ کامل ۲ عدد هویج متوسط ۲ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده ۳۰ گرم کره ۱ عدد پیاز ۲ قاشق غذاخوری خامه ۸ عدد قارچ متوسط شیر به مقدار لازم ۱ کاسه آب مرغ ۲ قاشق غذاخوری سر خالی آرد سفید ۱ قاشق غذاخوری پوره فلفل دلمه نمک ، فلفل سیاه ،زردچوبه ،پودر سیر ۶ لیوان آب ۲ قاشق سوپ خوری آب لیمو طرز تهیه: با یاد خدا ابتدا سینه ی مرغ رو به همراه ۱ عدد پیاز و کمی فلفل سیاه و نمک و کمی پودر سیر و خیلی کم زردچوبه و مقداری آب بذارید خوب ۱ ساعت بپزه سعی کنید که با شعله کم رو به پایین بپزه که همه ی آب مرغ تبخیر نشه و یه چیزی حدود ۱ کاسه آب مرغ باقی بمونه از پختن سینه مرغ رو ریش ریش کنید کنار بگذارید، هویج ها رو هم رنده کنید کنار بگذارید قارچ رو هم خرد کنید کنار بگذارید سپس سه پیمانه جو پرک رو یه نیم ساعت با آب ولرم خیس کنید بعد تو قابلمه مناسب که میخوایم سوپ آماده بشه جو رو به همراه هویج های رنده شده و ۶ لیوان آب بزارید یه چیزی حدود نیم ساعت با شعله متوسط بپزه و جو خوب له میشه و لعاب میندازه حواستون باشه بعد از ده دقیقه گذشت چند باری هم بزنید ته نگیره در این حین که منتظرید تا جو و هویج بپزه تو تابه یا قابلمه ی مناسب ۳۰ گرم کره رو با شعله ی خیلی کم میذارید آب شه و بعد قارچ رو اضافه میکنید و با کره و ۱ قاشق سوپ خوری آب لیمو کمی تفت میدید سپس ۲ قاشق آرد سفید رو با یک لیوان شیر سرد خوب مخلوط میکنید و به قارچ تون اضافه میکنید کمی نمک و فلفل سیاه و خیلی کم پودر سیر میپاشید و خوب هم میزنید خیلی سریع خودش رو میگیره و بعد خاموش میکنید نذارید زیاد سفت شه خب حالا بریم سراغ جو پرک و هویج که بعد از تایمی که گفتیم پخته و جو پرک ها باز شده و له شد ه به ترتیب آب مرغ بعد سینه مرغ ریش ریش شده و بعد دو قاشق جعفری خرد شده رو اضافه میکنید تو این سوپ نیاز به ریختن جعفری زیاد نیست فقط برای طعم و بوش همین مقدار کافیه و بعد ۱ قاشق پوره فلفل دلمه و یک قاشق سوپ خوری دیگه از آبلیمو رو که داشتید اضافه میکنید وهمچنین قارچی رو که آماده کردید اضافه میکنید خوب همه مواد رو با هم مخلوط میکنید سپس شیر رو کم کم اضافه میکنید تا جایی اضافه میکنید که سوپتون غلظتش اندازه باشه نه خیلی غلیظ و سفت بشه نه زیاد رقیق باشه و آبکی یه ۲۰ دقیقه باشعله متوسط رو به پایین بمونه چند باری هم بزنید سپس بعد از این تایم شعله رو کم کنید بعد دو قاشق خامه رو با یکم از سوپ بردارید تو ظرفی مناسب خوب خامه رو مخلوط کنید تا یک دست بشه وبعد به کل سوپتون اضافه کنید بعد از اضافه کردن خامه خوب سوپتون رو هم بزنید و بعد بچشید اگه نمک سوپتون کم بود اضافه کنید و زمان بدید با شعله ی کم یه ده دقیقه بمونه جا ببافته و بعد شعله رو خاموش کنید دیگه بعد از این تایم سوپ خوشمزه ی شما آمادست نکته: جعفری رو از ابتدا نریزید چون نمیخوایم زیاد بپزه میخوایم رنگ و طعم جعفری حفظ بشه اگه به سوپم دقت کنید قشنگ مشخصه که رنگ جعفری همون طور خوشرنگ مونده نیازی نیست زیاد بپزه واینکه جعفریتون تازه باشه عطرش بهتر هستش و خوشمزه تر میشه نکته: در مورد فلفل دلمه من مقداری فلفل دلمه رو چند تیکه میکنم و با خیلی کم آب میذارم بپزه و پوستش رو جدا میکنم وله میکنم میذارم فریزر برای وقتایی که میخوام تو غذایی بریزم دیده نشه اضافه میکنم چون شاید همیشه در دسترس نباشه ولی اگه تازه داشتم حتما تازش رو استفاده میکنم تازشم بود نصف یک فلفل دلمه ی کوچک رو از سمت داخل که پوستش رنده نشه رنده ی ریز کنید به سوپ اضافه کنید و یه نکته بهتون بگم اصلا نیازی نیست شیر رو بجوشونید به سوپ اضافه کنید همین که کمی قبل تر تو محیط بیرون بذارید کافیه اینم از سوپ خوشمزه ی ما ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سوپ_شیر_مجلسی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. مواد لازم: (برای قالب قطر ۲۰ سانت با ارتفاع ۱۰ سانت، یا قالب قطر ۲۵ سانت با ارتفاع ۸ سانت) تخم‌مرغ ۴ عدد آرد ۲ لیوان (۴ ق‌غ سرپر از آرد کم‌میکنیم) شیر ولرم ۱ لیوان (جایگزین آب ولی با شیر خوش‌طعم‌تره) شکر ۱ لیوان روغن مایع نصف لیوان (جایگزین ندارد) بکینگ پودر ۲ ق‌چ وانیل کمی پودر کاکائو ۴ ق‌غ سرپر طرز تهیه: ابتدا زرده و سفیده را جدامیکنیم... سفیده ها را با چهار قاشق از شکر با دورتند هم‌زن به مدت پنج دقیقه میزنیم تا کاملا فرم بگیرد... زرده‌ها را با شکر و وانیل هم‌میزنیم تا کاملا روشن و کشدار شود، شیر ولرم (درحدی که دست را نسوزاند) را اضافه کرده، فوراً با دور کند هم‌میزنیم، روغن مایع را هم افزوده و در حد‌مخلوط شدن میزنیم... آرد و بکینگ‌پودر و پودر کاکائو که باهم‌مخلوط و سه بار الک کردیم را در این مرحله به مخلوط زرده ها اضافه میکنیم و با دور کند هم‌زن ده ثانیه مخلوط میکنیم... هم‌زن را کنار گذاشته، سفیده ها را در دومرحله به بقیه مواد افزوده و‌دورانی‌مخلوط میکنیم... مواد را در قالب ریخته و‌در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه میگذاریم... رنگ اول یه بسته ژله انار رو با یه لیوان اب جوش حل کرده میگذاریم روی بخارآب کتری تا ذراتش کاملا حل بشه ،میگذاریم کاملا خنک بشه ؛تا خنک نشده شیر نزنین بهش چون میبره بعد که خنک شد نصف لیوان شیر هم دما با ژله رو میریزیم تو قالب خیلی کم چرب شده و میزاریم نیم بند بشه بعد نصف بسته ژله آلوئه ورا رو با نصف لیوان اب جوش حل کرده و یک چهارم لیوان شیر اضافه میکنیم روی ژله قرمز ریخته میزاریم نیم بند بشه و نصف بسته ژله سبز که من طالبی استفاده کردم رو هم به روش بالا اماده کرده روش میریزیم میزاریم کامل ببنده ،فقط کامل نزارین ژله ها ببنده بعد لایه بعدی رو بریزین چون اونموقع ژله ها بهم نمیچسبه وبعدا از هم جدا میشه ،بعدتو ظرف برگردونده و روش شکلات اشکی میچینیم ،بهتره یه شب بمونه یخچال تا از قالب راحت جدا بشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛