eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
قارچ سوخاری پفکی اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هر صبح گلدانی خالیست🌸 و هر گلدان را گلی واجب و امروز هم مثل همیشه🍃 وجود شما گل گلدان است سلام زیبا ترین گل خدا🌸 🌸🍃🌸 اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
آرد ۲۲۵ گرم شکر دانه ریز ۲۰۰ گرم (من ۱۷۰ ریختم) زرده ۶ عدد شیر ۱۸۰ گرم روغن مایع ۱۲۰ گرم ب پ ۱ ق چ نمک ۱/۲ ق چ وانیل ۱/۲ ق چ پودر کاکائو تیره ۲۵ گرم سفیده ۶ عدد شکر دانه ریز ۱۰۰ گرم (من ۸۰ گرم ریختم) کرم تار تار ۱/۲ ق چ قالب شیفون قطر ۲۴ با ارتفاع ۱۱ ابتدا آرد ، وانیل ، نمک ، کاکائو ، ب پ ، رو در کاسه ایی الک کنید بعد شکر (۲۰۰گرم) رو بهش اضافه کرده و با مفتول دستی هم زده تا یکدست شود بعد زرده ها ، شیر و روغن رو اضافه کرده و باز با مفتول دستی هم زده تا مواد به خورد هم روند و یکی شوند (در حد یکی دو دقیقه) بعد مواد رو کنار میگذاریم و میریم سراغ سفیده . سفیده رو کمی زده بعد تار تار رو بهش اضافه کرده تا پف کنه و از ظرف نریزه بعد شکر رو کم کم روش میپاشیم و به زدن ادامه میدیم تا جاییکه سفیده سرهمزن قله ایی و نوک تیز شود ، سفیده رو کم کم به زرده اضافه و با لیسک آرام و دورانی هم میزنیم تا مواد یکدست شود خیلی هم نزنید که سفیده پفشو از دست بده بعد در قالب بدون اینکه چربش کنیم میریزیم ، روشو صاف میکنیم ، چند بار به سطح کابینت کوبیده تا حبابهاش خارج بشه بعد در فر برقی ۱۵۰ درجه از قبل گرم شده به مدت تقریبی ۶۵ دقیقه میگذاریم بعد از اینکه از فر درآوردیم قالب رو روی توری برگردانده (سطح کیک با توری تماس نداشته باشد) البته میتونید دوتا لیوان رو وارونه کنید و لبه های قالب رو روی لبه های لیوان بزارین به مدت حداقل دو ساعت تا کیک کاملا خنک شود ، بعد دور و ته کیک رو با یه چاقو آزاد کنید و در ظرف سرو بزارین . برای فرهای گازی دما رو بین ۱۰ تا ۲۰ درجه بالاببرین .
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
آرد ۲۲۵ گرم شکر دانه ریز ۲۰۰ گرم (من ۱۷۰ ریختم) زرده ۶ عدد شیر ۱۸۰ گرم روغن مایع ۱۲۰ گرم ب پ ۱ ق چ نمک ۱/۲ ق چ وانیل ۱/۲ ق چ پودر کاکائو تیره ۲۵ گرم سفیده ۶ عدد شکر دانه ریز ۱۰۰ گرم (من ۸۰ گرم ریختم) کرم تار تار ۱/۲ ق چ قالب شیفون قطر ۲۴ با ارتفاع ۱۱ ابتدا آرد ، وانیل ، نمک ، کاکائو ، ب پ ، رو در کاسه ایی الک کنید بعد شکر (۲۰۰گرم) رو بهش اضافه کرده و با مفتول دستی هم زده تا یکدست شود بعد زرده ها ، شیر و روغن رو اضافه کرده و باز با مفتول دستی هم زده تا مواد به خورد هم روند و یکی شوند (در حد یکی دو دقیقه) بعد مواد رو کنار میگذاریم و میریم سراغ سفیده . سفیده رو کمی زده بعد تار تار رو بهش اضافه کرده تا پف کنه و از ظرف نریزه بعد شکر رو کم کم روش میپاشیم و به زدن ادامه میدیم تا جاییکه سفیده سرهمزن قله ایی و نوک تیز شود ، سفیده رو کم کم به زرده اضافه و با لیسک آرام و دورانی هم میزنیم تا مواد یکدست شود خیلی هم نزنید که سفیده پفشو از دست بده بعد در قالب بدون اینکه چربش کنیم میریزیم ، روشو صاف میکنیم ، چند بار به سطح کابینت کوبیده تا حبابهاش خارج بشه بعد در فر برقی ۱۵۰ درجه از قبل گرم شده به مدت تقریبی ۶۵ دقیقه میگذاریم بعد از اینکه از فر درآوردیم قالب رو روی توری برگردانده (سطح کیک با توری تماس نداشته باشد) البته میتونید دوتا لیوان رو وارونه کنید و لبه های قالب رو روی لبه های لیوان بزارین به مدت حداقل دو ساعت تا کیک کاملا خنک شود ، بعد دور و ته کیک رو با یه چاقو آزاد کنید و در ظرف سرو بزارین . برای فرهای گازی دما رو بین ۱۰ تا ۲۰ درجه بالاببرین .
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
کیک شیفون شکلاتی اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
سلام عزیزانم وقتتون بخیر🌼 از اونجایی که مربای پوست هندوانه جزو مرباهای مورد علاقمون هست هر سال درست می کنم . دستور خودمو براتون میزارم امیدوارم درست کنید و لذت ببرید🌼 مواد لازم پوست هندوانه :1 کیلو شکر :1 کیلو آب: 2 لیوان آهک 250 گرم اسانس هندوانه یا وانیل دو قطره مغز هل به مقدار لازم آبلیموی تازه یک ق.غ طرز تهیه ابتدا پوست هندونه رو تمیز کرده وبطوری که کمی قسمت صورتیشم باشه پاک کرده و قسمتهای راسبز هم با چاقو گرفته و قالب بزنیدسپس آهک را در ظرفی ریخته با آب خیس کرده کاملا هم میزنیم بعد از ته نشین شدن آب زلال آهک را صاف کرده و روی پوست هندوانه آماده شده تا جایی میریزیم که روی هندوانه ها را بگیرد وبمدت یکساعت داخل آب آهک گذاشتم بعد آنها را خارج کرده با آب زیاد شستم و برای اینکه کاملا تمیز بشه و از اهک اثری نمونه دو بار به مدت نیم ساعت هندوانه ها را توی اب قرار دادم و با اب خوب شستم و بعد آبشون را خالی کردم با دو لیوان آب با شعله کم پختم بعد از پختن اگه آب داشت بریزید داخل ابکش ابشون خشک بشه شکر را با سه لیوان آب در ظرف لعابی ریخته و می جوشانیم وقتی شربت قوام آمد پوست هندوانه واسانس وهل و آب لیموی تازه رو داخل شربت ریخته تا جا افتادن شربت و مربا با حرارت کم میجوشانیم مربا باید کاملا شفاف و شکننده باشد خیلی هم خوشمزه شده مزه مربای کدو تنبل داره یک چهارم هندوانه کوچک بستنی نصف لیوان خامه یک ق.غ یخ خرد شده هندوانه را قاچ کنید وداخل مخلوط کن بریزید و خوب هم بزنید تایک دست شود سپی داخل پارچ بریزید ودرفریزر چند ساعتی بگذارید تابرفی شود مثل یخ در بهشت. ازفریزر که درآوردید دوباره داخل مخلوط کن بریزید ویک لیوان بستنی وخامه رو اضافه کنید تا خوب مخلوط شود. اگر هندوانه شیرین بود شکرشو کمتر کنید اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
مربای هندوانه واسموتی هندوانه اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
موادلازم پیاز خلال شده هویج خردشده فلفل دلمه ای خردشده سیر خردشده ترخان رب ابلیمو زردچوبه نمکوفلفل اودیه کاری ران ویا سینه بوقلمون تمیز شده طرز تهیه سبزیجات را کف تابه یا قابلمه بریزید وبوقلمون را روی سبزیجات بزارید و اب اضافه کنید طوری که نصف بیشتر بوقلمونها زیر اب باشه وبعد تو ظرفی ادویجات و اب را مخلوط کنید وروی بوقلمون بریزید و به مدت 3الی 4 ساعت با حرارت ملایم بزارید بپزه تا خوب مغز پخت بشه وبعد اب ان را بکشید وبا اب بوقلمون سس دوم درست کنید وروی انها بریزید وحتما درب تابه یا قابلمه را نیم باز بزارید وتوجه داشته باشید نباید بعد از سس دوم زیاد سس روی بوقلمون خشک بشه سس دوم پیاز را خلال کرده وتفت بدید وبعد رب را اضافه کنید و تفت بدید واب را اضافه کنید وحدود 5دقیقه بزارید بجوشه وبعد ابلیمو بزنید وروی بوقلمون بریزید اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
خورشت بوقلمون‌ اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
کیک موهیتو درست کردم برای اولین بار به نظرم خیلی خوشمزه شده شربت موهیتو 100گرم آرد گندم 250 گرم وانیل یک چهارم قاشق چای خوری پوست لیمورنده شده یک قاشق غذاخوری بیکینگ پودر  یک قاشق مربا خوری تخم مرغ چهار عدد روغن مایع صد گرم پودر شکر  صد و پنجاه گرم چهار عدد تخم مرغ را باوانیل وپودر شکر (150 گرم) مخلوط کرده، با همزن برقی حدود 5 دقیقه می زنیم تا غلیظ شده، حجم آن دو برابر شود. روغن را اضافه کرده، هم می زنیم سپس آرد گندم (250 گرم) و یک قاشق مرباخوری بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده، نصف آن را با یک الک به تخم مرغ های زده شده اضافه می کنیم و هم می زنیم. بعد شربت موهیتو و پوست لیمو رنده شده را اضافه کرده هم می زنیم و بعد بقیه آرد را اضافه کرده، هم می زنیم تا مایه کیک اماده شود فر را از نیم ساعت قبل با شعله متوسط (180 درجه سانتی گراد) روشن می کنیم. قالب را در طبقه وسط فر برای مدت45دقیقه قرار میدهیم سپس کیک را از فر درآورده تا سرد شود.روی ان را با شکلات لیمویی تزیین کردم اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
کیک موهیتو اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
کیک ساده کاراملی تخم مرغ 3 تا درشت شکر دو سوم پیمانه آرد 2 پیمانه و نیم الک شده پکینگ پودر 2 قاشق چایخوری زعفران آبکرده یک ق چ غلیظ وانیل یک قاشق چایخوری شیر یک پیمانه سر خالی روغن یک پیمانه سر خالی پودر کرم کارامل یک‌بسته طرز تهیه: تخم مرغهارو با شکر و وانیل و پودر کرم کارامل با دور تند انقدر میزنی که پف کنه و حجمش دو برابر بیشتر بشه تقریبا ده دقیقه بعد روغن اضافه کن باز با همزن بزن بعدزعفران غلیظو بعد شیر هم بزن و آخر سر آردو که با بکینگ پودر الک شده رو اضافه میکنید به سه مرحله و با پالت فولد میکنید در فر از پیش گرم شده با دمای 170 درجه به مدت 45 دقیقه می پزیم واسه کرم روی کیک نصف ليوان شكر را روى حرارت گذاشته تا اب بشه با شعله خيلي كم كاراملي كه شد يك ق غ كره اضافه ميكنيم مواظب باشید نسوزه كه تلخ ميشه بعد 150 گرم خامه صبحانه رو اضافه ميكنيم و سریع هم ميزنيم. شکر کارامل شده سفت میشود نگران. نباشید با هم زدن و ریز جوش زدن خامه کارامل یک دست میشد بهتر است خامه و کره به دمای محیط رسیده باشد بعد از روى حرارت برداشته و توفی کارامل ما اماده است . روی کیک خنک شده می ریزیم نوش جان🌹🌹 اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
کیک کاراملی اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
کیک کاراملی اینم بافتش اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
مواد لازم: ▪️شير ١ل ▪️بستني١ل ▪️نشاسته ذرت ١ ق م ▪️پودر ژلاتين ١/٥تا٢ ق غ ▪️آب ٤تا٥ ق غ براي بن ماري كردن ژلاتين شكر٨ ▪️تا١٠ق غ ( بسته ب ذائقه خودتون) ▪️خامه٣ ق غ ▪️ژله طالبي ١ بسته ▪️طالبي ب ميزان لازم طرز تهيه: اندازه قالب كمربنديم هم ٢٣ سانت هستش شير و شكر و نشاسته رو روي حرارت بزاريد تا فرني شُل مانندي بشه، بعد ژلاتين بن ماري مخلوط كرده و كاملا هم ميزنيم بعد بستني و خامه رو اضافه ميكنيم.من چون تو قالب كمربندي درست كردم لايه زير اين دسرو نصفي از اين مواد ريختم گذاشتم داخل يخچال تا نيم بند بشه براي لايه بعدي از ژله طالبي استفاده كردم ، داخل ژلم طالبي خرد كرده ريختم و دوباره گذاشتم يخچال درباره ك نيم بند شد مابقي موادي ك درست كردمو ريختم و اين سري گذاشتم ٢،٣ ساعت داخل يخچال بمونه اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
دسر طالبی اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
: مواد لازم: سينه مرغ درشت: ١ عدد كامل پنير صبحانه:٥٠ گرم سبزي( تلخون، مرزه، جعفري، نعناع) :٢٠٠ گرم ابليمو، نمك ، فلفل و پودر سير : مقداري نكته؛ يه جاي سبزي ميتوان از هويج استفاده كرد. طرز تهيه: گوشت سينه مرغ را بدون اينكه قسمتي از أن جدا شود با كمك چاقو برش زده و پهن كنيد ( بايد برش جوري بأشد كه بدون تكه كردن سينه أن را نازك كنيم ) و روي كيسه فريزر باز كنيد و نمك و فلفل ، ابليمو بزنيد بعد پنير رنده شده را با سبزي ( يا هويج اب پز و پوره شده ) مخلوط كرده و روي مرغ ميريزيم و روي أن پودر سير ميپاشيم سپس با كمك كيسه فريزر تمام گوشت را لوله ميكنيم ته و سر رولت را با استيك كوب محكم ميكنيم و براي اينكه رولت باز نشود از خلال دندان استفاده ميكنيم و مرغ را ( بدون كيسه فريزر) داخل ظرف پيركسي قرار ميدهيم و در ماكرو ويو ٥٤٠ وات ٨ الي ١٠ دقيقه زمان ميدهيم ( در دستگاه سولاردام از ٦٠٠ وات ماكرو ٨ الي ١٠ دقيقه زمان ميدهيم ) و بعد رولت را به كمي كره و زعفران اغشته كرده و روي سه پايه بلند ٨ دقيقه گريل بدون درپوش قرار ميدهيم ( در سولاردام gr-1 روي سه پايه بلند ٨ دقيقه بدون در پوش) نكته : ١: ميتوان در صورت تمايل از تكه هاي ژانبون مرغ داخل رول مرغ استفاده كرد ٢- براي اينكه رولت ما باز نشود ميتوان خلال دندان از سلفون استفاده كرد و كل رولت را سلفون پيچ كرد و سر و ته أن را بپيچانيم خوب گره بزنيم و با چاقو چند سوراخ روي سلفون إيجاد كنيم كه هوا خارج شود اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
رولت مرغ اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
🔴جلوگیری از وارفتن كوفته 🔹برای اینكه كوفته های شما در آب از هم نپاشد ، قدری آرد و تخم مرغ به آن بیافزائید و حرارت آتش را زیاد كنید. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
كوكي طرز تهيه: ابتدا ٨٠گرم كره را با١/٢پيمانه پودر قند(نثار) با همزن ميزنيم تا حالت خميري بشه بد زرده ي تخم مرغ رو بهش اضافه ميكنيم و در حد مخلوط شدن ميزنيم حدود١٥٠گرم(١پيمانه+١/٤پيمانه) آرد رو با١/٤ق چ بكينگ پودر روي مواد الك كرده و با نوك انگشتان خميرو ورز ميديم بد داخل نايلون گزاشته به مدت ١-٢ ساعت در يخجال استراحت ميديم بد قالب دلخواه رو زده و در فر با دماي ٢٢٠به مدت ١٥دقيقه ميزاريم نكته: كره حتما بايد كاملا سرد باشه نكته: فقط با نوك انگشتان خميرو حالت نيشكوني ورز بدين اصلا كف دست با خمير برخورد نكنه اگه موقع قالب زدن خمير شُل شد دوباره ي نيم ساعت بزاريد يخجال بد به فر منتقل كنيد زياد تو فر نمونه❌❌چون خشک و سفت میشه بد از در آوردن از فر حتما بزارین کاملا خنک بشه بد جابجا کنید رویال آیسینگ به ازای ۱سفیده تخم مرغ ۱/۵پیمانه پودر قند کاملا ریز و الک شده و ۱ق چ آبلیمو و رنگ ژله ای دلخواه با همزن سفیده رو بزنید تا فرم بگیره بد پودر قند رو‌بهش اضافه کنید و دوباره بزنید در پایان آبلیمو رو اضافه کنید حالا رنگ دلخواه رو اضافه کنید و هر چه سریع تو ظرف در بسته بریزید چون به سرعت خشک میشه اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
کوکی اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
تزیین پنیر و گوجه اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
مواد لازم بيسكوئيت ترد نمكى 200گرم كره85 گرم پنيرخامه اي 350گرم ماست خامه اي 200 گرم پنيرپارمزان 2ق س فلفل دلمه رنگي 1پيمانه ژامبون خرد شده 100گرم پيازچه خردشده 3ق س سيررنده شده 1حبه سس مايونز 1/2 پيمانه پودرژلاتين 2ق س آب سرد 1/2 پيمانه مثل چیز کیک درست میشه کاملا...ترد و پودر میکنید با کره ورز میدید ته قالبتون پرس میکنید و باقی موادم مخلوط میشه واسه رویش.نوش جان.. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱 🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
سالاد پنیر قالبی اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱