فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه کامل زولبیا 👆🏻👆🏻👆🏻
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لازانیا پاڪتی...😋😍
دستور مواد گوشتے لازانیا رو ڪه مطمئنا آشنایے دارید.در این مطلب طرز تهیه سس سفید لازانیا رو براتون میگذارم
🍶سس مخصوص لازانیا
مواد لازم
آرد سفید ۴ قاشق غذا خوری
ڪره ۱۰۰ گرم
شیر ۴ لیوان
نمک و فلفل به مقدار لازم
سبزے (معطر) به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- ابتدا آرد را با مقدارے نمك مخلوط كرده و 2بار الك كنید تا خوب هوا خورده و سبك شود.سپس آن را داخل تابه اے نچسب ریخته و با حرارت بسیار ملایم كمے تفت دهید تا بوے خامے آن از بین رفته و رنگ آن كمے تغییر كند
۲- سپس كره را به آن افزوده و آن را خوب تفت دهید تا طلایے شود.
۳- بعد از تفت خوردن آرد،شےر را كم كم به آن افزوده و مدام هم میزنیم تا شیر نبرد.
۴- وقتے شیر تمام شد سس را تا حد غلیظ شدن روے حرارت قرار میدهیم و بعد آن را برداشته و صبر میكنیم تا خنك شود و بعد به دلخواه مقدارے سبزے معطر به آن اضافه میكنیم و براے سرو آماده میكنیم.
ساےر نڪات
1)در صورت تمایل مقدارے زعفران هم به مخلوط آرد و كره اضافه كنید.
2)توجه داشته باشید كه این سس مخصوص استفاده در لا به لاے لازانیا میباشد ، وجود این سس داخل لازانیا از خشک شدن مواد جلوگیرے میڪند و بدلیل وجود شیر مانع از پاشیده شدن لازانیا پس از پخت میشود.
3)بهتر است براے تهیه این سس از انواع كره طعم دار استفاده شود
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خورشت_ڪرفس
😋🍀❤️😋🍀❤️
مواد لازم:
ساقه ڪرفس: ۱ ڪیلوگرم
برگ ڪرفس: ۱۲۵ گرم
نعناع: ۱۲۵ گرم
جعفرے: ۲۵۰ گرم
گوشت: ۵۰۰ گرم
پیاز: ۲ عدد
لیموعمانے: ۶ عدد
رب گوجه فرنگے: ۱ قاشق غذاخوری
آرد: ۱ قاشق غذاخورے پر
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و آبغوره: به مقدار لازم
طرز تهیه:
لیموهای عمانے را داخل آب جوش خیس مے ڪنیم.
ساقه ڪرفس و به صورت نگینے درشت ریز مے ڪنیم.
نعناع، جعفرے و برگ ڪرفس و با هم ریز مے ڪنیم.
ساقه ڪرفس و با ڪمے روغن و شعله زیاد تفت مے دهیم و برمے داریم.
مخلوط سبزے ها را با هم داخل تابه ریخته و بعد از ڪشیده شدن آب سبزیها، آنها را هم تفت مے دهیم.
پیاز ریز شده رو داخل روغن ریخته، پس از سبک شدن، گوشت را اضافه مے ڪنیم، بعد تفت خوردن و تغییر رنگ گوشت، رب گوجه فرنگے، زردچوبه، فلفل و آرد اضافه و تفت مے دهیم، ساقه ڪرفس و مخلوط سبزے ها را به همراه چند لیوان آب داخل غذا مے ریزیم، بعد جوش آمدن درب قابلمه را قرار مے دهیم و میزاریم خورشت با شعله ڪم بپزد.
پوست و هسته لیموهاے عمانے را مے گیریم و به همراه نمک و آبغوره بعد از پختن گوشت و جا افتادن غذا داخل خورشت مے ریزیم.
نوش جان 😄😍
نڪات:
همانند قرمه سبزے با توجه به ذائقه مے توانید لوبیاچیتے یا لوبیاقرمز به خورشت اضافه ڪنید.
ریختن رب گوجه فرنگے داخل خورشت ڪرفس اختیارے هست.
برای تلخ نشدن خورشت حتما پوست و هسته هاے لیموعمانے را بگیرید.
آرد باعث لعاب بهتر خورشت مے شود.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خب خب بریم ڪه یه ناهار خوشمزه ایرونے بپزیم😁
دوستان گلم همون طور ڪه میدونید هر ڪسے یه مدلے قرمه سبزے رو مے پزه ڪه البته همه رسپے ها قابل احترامن 🤗
اما من این مدلے میپزم و واقعا خوب جا میفته و عالے میشه مزش 😍
این مدلے بپزین یاد قدیما میفتین😁
*نڪته: وقتے سبزے زیاد تفت میخوره و تیره میشه قرمه سبزے تون خیلے بهتر و جا افتاده تر و خوش رنگ تر و خوشمزه تر میشه
مواد لازم :
تره و گشنیز و جعفرے و اسفناج و شنبلیله ۱ ڪیلو
گوشت ۳۰۰ الے ۴۰۰ (میزان دلخواه)
ادوےه نمک و فلفل و زردچوبه میزان لازم
آب نارنج یا هر چیز دیگه اے ڪه براش ترش ڪردن قرمه سبزیتون استفاده میڪنید میزان دلخواه
لوبیا چیتے یا قرمز یا چشم بلبلے ۲ لیوان و نصفے (دلخواه ڪم و زیاد شه)
پودر لیمو (من پوست سبز لیموے تازه رو رنده میڪنم و خشک میڪنم و تو قرمه سبزے هام مے ریزم عطرش عالیه)
پیاز ۳ الے ۴ عدد (بازم دلخواه ڪم و زیاد شه)
طرز تهیه:
سبزی رو حدودا ۱ ساعت تفت دادم تا حجمش ڪامل ڪم شد و سبک و تیره شد . بعد پودر لیمو رو بهش اضافه ڪردم .
لوبیاچیتی خیس خورده رو به مدت ۱ ساعت گذاشتم بپزه .
پیاز رو نگینے خورد ڪردم و یڪم تفت دادم وقتے نیم تفت شد گوشت و ادویه هارو به جز نمک بهش اضافه ڪردم و یڪم تفت دادم و درشو گذاشتم تا به مدت یک ساعت با پیاز بپزه و سبک و نرم بشه (هر یک ربع بیست دقیقه سر زدم بهش)
وقتی گوشت و پیازم خوشگل و ڪاراملے شدن سبزے تفت داده شده و لوبیاے نیم پز شده رو بهش اضافه ڪردم و آب جوش روشون ریختم و گذاشتم تا قشنگگگگ جا بیفته . یه نڪته در مورد لیمو عمانے اینه ڪه من اصلا طعم تلخے شو دوس ندارم و این ذائقه ے بنده هستش و همیشه چندین بار با آب جوش خیس میدم و مے شورم تا تلخیش بره . و گاهے اصلا لیمو عمانے نمیزنم و این بستگے به خودتون داره پس سخت نگیرین .
آخر سرهم نمک و آب نارنج رو بهش اضافه ڪردم .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیرینے قندی
یه دستور ساده،راحت ولے خوشمزه از شیرینے هاے عید
دوستان این مدل از شیرینے ها گزینه مناسبے هست براے عید مواد ڪمے نیاز داره تعداد زیادے شیرینے میشه ،خیلی راحت و آسونه و قابل پخت روے گاز ،چون اڪثر این مدل ازشیرینیها مدت زمان ڪمے براے پخت نیاز دارن،
مواد لازم براے حدود ۴۰ عدد شیرینے ڪوچڪ،من میزان مواد را باترازو اندازه زدم ولے حدودے اون راهم به لیوان براتون مے نویسم ولے براے تهیه شیرینے بهتره اندازه ها به گرم و دقیق زده بشه،
روغن جامد ۱۲۵ گرم_روغن جامد من روغن قنادے بود ریختم داخل لیوان وفشرده ڪردم حدود یک لیوان سرخالے شد،به اندازه یه بندانگشت خالی
پودر قند الک شده ۱۲۵گرم حدود ۳/۴لیوان
پودرهل ۱ق م
آرد سفید شیرینے پزے ۲۰۰ گرم حدود یک ویک سوم لیوان(البته مقدار ارد ممڪنه ڪمے بیشتر استفاده بشه بخصوص وقتے از روغن جامد معمولے استفاده میشه تا جایے ارد بزنین ڪه خمیر لطیفے ڪه چسبنده نیست شڪل بگیره،روغن جامد معمولے نسبت به روغن جامد قنادے اردبیشترے میبره)
بیڪینگ پودر ۱ق چ
پودر ڪاڪائو یڪے دو ق غ روغن جامد+پودرهل+پودرقند راباهمزن انقدر بزنید تا ڪرم رنگ وپفڪے شود(خوب بزنید )
سپس مخلوط ارد وبیڪینگ پودر سه بارالک شده شده را ڪم ڪم اضافه ڪنید درابتدا باقاشق مخلوط ڪنید و سپس با نوک انگشتان دست مواد را خوب ورز دهید تا خمیر یڪدست شود، خمیررادوقسمت ڪرده،به یک قسمت پودر ڪاڪائو افزوده و به خورد خمیر دهید،
درنهاےت با نوک انگشتان دست خمیرها را ورز داده تا ڪاملا لطیف ویڪدست شوند به حدے ڪه گلوله اے از آنها در دست نه حالت چسبندگے داشته باشد نه ترک خوردگی،
👈اگر حالت چسبندگے داشت ڪم ڪم ارد اضافه ڪنید نیاز به ارد بیشتر داره اگر حالت ترک خوردگے بیشتر ورزبدین(با نوک انگشتان دستتون)
ازخمیرها به اندازه یک فندق برداشته گرد ڪنید درون سینے بچینید برروے آنها با چاقو یک بعلاوه بزنید تخم خرفه یا ڪنجد بپاشید_بعلاوه بزنید تا داخل فر ڪمے شڪفته شوند فقط خیلے عمیق نزنید _درفر ازقبل گرم ۱۶۰ تا ۱۷۰درجه حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه پخت دهید،همےن ڪه زیرشون ڪمے طلایے شد ڪافیه ،پس ازپخت نرمن و حالت چسبندگے دارن بمونن وسرد بشن سفت میشن،اگر زیاد پخت بدین شیرینے خشک میشه،
😍دوستانی هم ڪه فر ندارن روے گاز به روش فر دست ساز
تهیه ڪنید،
یکی دوتا ازشیرینیها راامتحانے بزنید اگر داخل فرپهن شدن ارد شیرینے ڪم بوده بهش ڪم ڪم اضافه ڪنید،
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_چرخ_فلڪی
#شیرینی_عید
مواد لازم :
125 گرم ڪره (در دماے محیط)
1 عدد تخم مرغ
1 استڪان روغن مایع(حدود 80گرم)
1 استڪان نشاسته گندم(حدود35تا40گرم)
1 لیوان یا پیمانه قنادے پودر شڪر
2 قاشق غذاخورے پودر ڪاڪائو
نصف بسته بیڪینگ پودر5 گرم ترڪی(ےا 1 قاشق چایخورے )
1 بسته وانیل ترڪ5 گرمے (ےا ڪمے وانیل ایرانے)
آرد به میزان لازم
طرز تهیه :
همه مواد گفته شده بجز پودر ڪاڪائو و آرد رامخلوط ڪنید.
آرد رو ڪم ڪم به مواد اضافه وخوب ورز داده تا خمیر نرمے بدست بیادوخمیر به دست نچسبه، به 1/3 از خمیر پودر ڪاڪائو اضافه ڪنید وطبق ویدئو خمیرها را رو شڪل بدید وبا قاشق ویا سر بطرے شیارهایے رو خمیر بندازیدو
بعد شیرینے ها را در سینے گذاشته وبزارید در فر از قبل گرم شده با دماے 180 درجه وزمان پخت حدود 15 دقیقه تا پخته شوند
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پوآچا_شڪلاتی
#نان_شڪلاتی
.
مواد لازم:
از لیوان فرانسوے دسته دار استفاده ڪنید.
.
1 بسته خمیر مایه خیس ( یا 1 قاشق غذاخورے پر خمیر مایه خشک )
.
1 استڪان شڪر (حدود 80گرم)
.
2 لیوان شیر ولرم .
1 قاشق چایخورے نمڪ
.
2 عدد تخم مرغ .
3 قاشق غذاخورے ڪره نرم شده در دماے محیط
.
5تا7 لیوان آرد
مواد داخل خمیر:شڪلات صبحانه
براے رومال زرده تخم مرغ .
طرز تهیه:
در یک ڪاسه بزرگ خمیر مایه خیس را ریخته وبا دست پودر ڪنید ،شکر و شیر ولرم را اضافه ڪنید وبا لیسک مخلوط ڪنید تا خمیر مایه حل شود.
حدود 5 دقیقه استراحت دهید تا خمیر مایه عمل ڪند ،نمڪ و تخم مرغ را اضافه ڪنید و هم بزنید.
آرد را با ڪنترل و ڪم ڪم اضافه ڪنید وهم بزنید تا خمیر نرم وچسبناڪے بدست بیاد سپس روے میز ڪار ڪمے آرد بریزید وخمیر را روے میز ڪار ورز دهید تا چسبندگے خمیر ڪمتر شود ودر آخر ڪره را اضافه ڪنید وورز دهید،خمےر را در یک ڪاسه بذارید و روے آن را پوشانده و 30 دقیقه استراحت بدیدتا حجم خمیر زیاد بشه و بعد استراحت هواے خمیر را با ورز دادن بگیرید. از خمیر مقدارے جدا ڪنید (چونه هاے خمیر همه به یک اندازه باشد حدود 16عدد) طبق ویدئو خمیر را به شڪل بیضے باز ڪنیدو مقدارے شڪلات صبحانه روے خمیر بذارید و خمیر را رول ڪنید.خمیرها رو با فاصله در سینے فر ڪه ڪاغذ روغنے انداخته اید گذاشته وبا زرده تخم مرغ رمال ڪنید وبزارید در فراز قبل گرم شده با دماے 190 درجه تا نان ها پخته و طلایے شوند(حدود20تا25دقیقه)ودر آخر هم میتونید روے نانها را ڪمے گریل ڪنید.
نڪته:اگه از خمیر مایه خشک استفاده میڪنید 1قاشق غذاخورے خمیر مایه دو قاشق شڪر و1 لیوان شیر ولرم مخلوط ڪنید وبزارید 10دقیقه بماند بعد ڪه ڪف ڪرد مابقے شیر را اضافه ڪنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مژده ڪه میلادمنجى
بشرمے آید🎊☘
فُلک هدى را
دلیل وراهبرمے آید
مژده ڪه
حجّت برحق💓
امام زمان مے آید
پیشاپیش ميلادبهار دلها
حضرت مهدے مبارڪ🎁🎊
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌸برخیز و سلامے ڪن
🌾و لبخند بزن
🌸ڪه این صبــح نشانی
🌾زغم و غصـہ ندارد
🌸لبخنـد خـدا
🌾درنفس صبح عیان است
🌸بگـذار خـدا
🌾دست به قلبت بگذارد
🌸 سلام صبح زیباتون بخیر
🌸 عـیدتـون مبارک 🌸
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#راتا_مرغ_و_شوید
یڪے از فینگرفودهاے پرطرفدار و خوشگل و خوشمزه .
حتے المقدور پنیر خامه اے بریزین حالا چه ماسڪارپونه باشه یا پنیر لبنه ( یا هر نوع پنیر خامه اے) چون انسجانش به این صورت بهتره تا اینڪه فقط ماست و یا سس مایونز بریزین .
برای ۱۶ عدد به این شڪل
سینه مرغ ۱ عدد
سیب زمینے متوسط ۱ عدد
هویج ۱ عدد
خیارشور ۱ تا ۲ عدد
شوید ۳ تا ۴ ق غ
پنیر خامه اے ۱۰۰ گرم
سس مایونز ۲ تا ۳ ق غ
نان تست ۸ تا ۱۰ عدد
نمک به میزان لازم
سینه مرغ رو با نمک و برگ بو (در عطارے ها و سوپرے ها موجود هست) گذاشتم بپزه . بهتره زردچوبه نریزین تا رنگش زرد نشه .
بعد از پخت و خنک شدن پودرش ڪردم . داخل میڪسر یا غذاساز بریزین و حتے مے تونین رنده ڪنین .
هویج رو هم پختم و بعد رنده ڪردم .
سےب زمینے رو هم آبپز ڪردم و رنده ڪردم .
خیارشور رو هم ریز خرد ڪردم .
همه مواد رو با هم ترڪیب ڪردم .
نون تست ها رو قالب زدم هر طرحے بخواید .
سطح ڪار ڪیسه فریزر انداختم و قالب رو قرار دادم تا دو سوم قالب از مواد ریختم و فشرده ڪردم و بعد روش نون تست قرار دادم و محڪم ڪردم و بعد برگردوندم و به آرامے از زیرش بیرون آوردم .
داخل دیس چیدم و با گوجه گیلاسے تزیین ڪردم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پیتزا_ماکارونی
مواد لازم:
1 بسته ماکارونی
سوجوک، یک نوع سوسیس ترکی هست (یا سوسیس)
قارچ چند عدد
فلفل دلمه ای سبز و قرمز
2 تا پر سیر(دلخواه)
1 قاشق رب گوجه فرنگی
3تا4 قاشق غذاخوری خامه
نمک ، فلفل سیاه ، زیره ، پودر فلفل پرک
پودر آویشن
روغن
پنیر چدار وپنیر پیتزا
گوجه گیلاسی
مواد سس بشامل:
1 قاشق غذاخوری کره
2 قاشق غذاخوری آرد
2 لیوان شیر
نمک
در ظرف مناسب کره راریخته وروی حرارت بزارید وآرد اضافه وکمی تفت بدید وشیر را اضافه وسریع هم بزنید تا آرد گلوله نشه وبعد که غلیظ شد از روی حرارت بردارید.
طرز تهیه :
ماکارونی را طبق معمول بپزیدوآبکش کنید.
تمام مواد ماکارونی را خرد کنید.
در تابه روغن بریزید وبه ترتیب سوجوک، فلفل های رنگی، قارچ، وسیر را بریزید وتفت بدید . رب گوجه را اضافه و کمی تفت داده و در آخر خامه وادويه جات را بریزید . ماکارونی را اضافه وهمگی را خوب مخلوط کنید.
در ظرف مخصوص فر نصف مواد را بریزید وورقه های پنیر را گذاشته ومابقی ماکارونی بریزید وروی آن سس بشامل ریخته ولایه آخر پنیر ها را بریزید و روی آن چند تا گوجه گیلاسی بزارید.
ظرف را بزارید درفر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه تا وقتی که اطراف و رویه ماکارونی طلایی شود.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ڪیڪ_خیس_ترڪیه
میتونید براے پیمانه از لیوان فرانسوے دسته دار سر خالے استفاده ڪنید.
.
مواد لازم:
3عدد تخم مرغ .
1لیوان شڪر ریز
.
1 لیوان روغن مایع
.
3 قاشق غذاخورے پر پودر ڪاڪائو
.
1 لیوان شیر .
1پاکت 10گرمے بیڪینگ پودر ترڪ(ےا 1 قاشق مرباخورے پر)
.
1 پاڪت وانیل5گرمے ترک (ےا 1/4ق چ وانیل ایرانی)
.
2ونےم لیوان آرد .
برای سس ڪیڪ:
1پاکت خامه خامه صبحانه200میلے لیتر )
.
1لیوان شیر(250میلی لیتر)
.
140 گرم شڪلات
براے تهیه سس ڪیڪ:
خامه و شیر را در ظرفے ریخته وبزارید روے حرارت تا گرم شود (نباےد بجوشد) از روے حرارت برداشته وشڪلات خرد شده را اضافه ڪنید وهم بزنید تا سس صاف ویڪدست شود.
.
برای تهیه ڪیڪ:
ابتدا تخم مرغ و شڪر را با همزن بزنید تا حجم تخم مرغ دو برابر شود ، به نوبت ،روغن و شیرو پودر ڪاڪائو الک شده و بیڪینگ پودر و وانیل را اضافه ڪنید وبا همزن بزنید تا پودر ڪاڪائو خوب حل شود و ڪم ڪم آرد را روے مواد الک ڪنید وبا لیسک به شڪل دورانے هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.
قالب مورد نظر را با ڪره یا روغن جامد چرب و آرد پاشے ڪنید(اگه قالب نچسب باشه لازم به آرد پاشے نیست) مایه ڪیک را در قالب بریزید وبزارید در فر از قبل گرم شده با دماے 180 درجه به مدت تقریبے 30تا40 دقیقه تا ڪیک پخته شود(با خلال چوبے چک ڪنید) .
سپس ڪیک را به دلخواه برش بزنید و بعد خنک شدن سس آماده شده را روش بریزید وبزارید چند ساعت بمونه و بعدبه دلخواه تزیین وسروڪنید .
نڪته: میتونید سس را ڪمتر بریزید.
حتماً ڪیک خنک باشه چون اگه هر دو داغ باشند ڪیک خمیر میشه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر شکلاتی
با قالب تکسچر که تقاضای خیلی از دوستان عزیزم بود.😍😍
طرز تهیه :
شیر ۲لیوان
خامه صبحانه یک عدد
پودر ژلاتین ۲ ق غ
شکلات تلخ به مقدار دلخواه
خامه فرم گرفته شده برای تزیین
طرز تهیه :
اول از همه شیر و ژلاتین رو روی حرارت ذوب میکنیم،ذوب که شد شکلات هارو بهش اضافه میکنیم و اونقدی هم میزنیم تا ذوب بشن،حالا یدونه خامه صبحانه ی هم زده شده رو بهش اضافه میکنیم و بازم رو حرارت هم میزنیم تا یکدست بشه،قالب مورد نظرمون رو چرب میکنیم،اسم این قالبم تکسچر هست،به لوازم قنادی فروشی ها بگین اگه داشته باشن بهتون میدن،بعد ۷ ساعت بزارین یخچال تا ببنده،بعد با خامه فرم گرفته تزیین میکنیم طبق فیلم😊
(بچه ها به این دسر شکر هم میتونین بزنین اگه دوس دارین)
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ڪوڪو_سیب_زمینے_پنیری
مواد لازم
سیب زمینے ۳ عدد متوسط
تخم مرغ ۲ عدد
پنیر چدار
ادویه(نمڪ؛فلفل،زردچوبه)
در صورت تمایل یه پیاز ڪوچیک رنده شده هم بزنید.
روغن براے سرخ ڪردن
طرز تهیه:
دستورش عین همون ڪوڪو سیب زمینے خودمونه . توے فلم ڪاملا مشخصه. فقط تنها فرقش اینه ڪه وسط ڪوڪو پنیر چدار میریزیم.
نصف مایه ڪوڪو رو میریزید و پخش میڪنید توے ماهیتابه،وقتی یه ڪم خودشو گرفت و سفت شد پنیر بریزید و بقیه مواد ڪوڪو رو بریزید روش و پخش ڪنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
31.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه ڪامل بامیه👆🏻👆🏻
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
"#شنیتسل_مرغ_با_سس_قارچ"
سینه مرغ بدون استخوان 2 عدد
نمک فلفل سیاه
تخم مرغ 3 عدد
آب 3 قاشق سوپخوری
زعفران دم ڪرده ڪمے براے طعمدار شدن
آرد سفید 2 پیمانه
پودر سوخارے 2 پیمانه
روغن براے سرخ ڪردن
قارچ به میزان دلخواه
پودر سوپ آماده قارچ 1 تا 2 قاشق غذاخورے بستگے به میزان قارچها داره
آب سرد 1 پیمانه
اول از همه سینه هارو خوب بشورین و از وسط به طور مساوے برش افقے بدین
اگر خیلے سینه ها ضخیم بود به جاے دو لایه هر سینه رو به سه لایه تقسیم ڪنین
هر لایه را بزارین بین دو تا نایلون و با بیفتک ڪوب یڪم بڪوبین اینڪار باعث میشه مرغ زودتر بپزه و نازک تر و خوشمزه تر شه
حالا مرغ هارو با ڪمے نمک و فلفل سیاه طعم دار ڪنین سلیفون بڪشین و بزارین 1 ساعت تو یخچال استراحت ڪنه
بعد از یڪساعت از یخچال خارج ڪنین
تخم مرغ هارو تو یه ڪاسه بشڪنین و با ڪمے نمک و فلفل و زعفرون و آب با چنگال همش بزنین تا از لختے در بیاد و خوب قاطے شه
تو یه ظرف جدا آرد سفید بریزین تو یه ظرف جدا پودر سوخاری
میتونین همه دو پیمانه رو یڪجا نریزین ڪه هدر نره و اردهارو ڪم ڪم بریزین و استفاده ڪنین
حالا بزارین روغن در تابه نچسب با حرارت ملایم داغ شه
لایه هاے مرغ را ابتدا در آردسفید سپس در تخم مرغ بزنین و بعد در پودر سوخارے بزنین
مجدد در تخم مرغ و بعد در پودر سوخارے بزنین اینڪار باعث میشه لایه سوخارے بهتر مرغ هارو پوشش بده و
بلافاصله در روغ سرخ ڪنین حرارت ملایم باشه وگرنه روے مرغ ها میسوزه توش خام میمونه و زیادے هم ملایم باشه مواد روش خمیر میشه پس حرارت رو تنظیم ڪنین تقریبا ملایم رو به متوسط باشه
وقتے دو طرفش سرخ و طلایے شد حاضره
حالا قارچهارو بشورین ورقه ورقه ڪنین بریزین تو تابه با مقدار خیلے ڪمے روغن تفت بدین تا آب بندازه ، وقتے قارچها پخت 1 پیمانه آب سرد اضافه ڪنین و بلافاصله 2 قاشق پودر سوپ آماده قارچ رو بهش اضافه ڪنین و خوب همش بزنین تا ڪم ڪم غلیظ شه و با شنیتسل ها سرو ڪنین
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دونات_آلمانی
از لیوان فرانسوے دسته دار استفاده ڪنید.
.
مواد لازم:
150 میلے لیتر شیر ولرم(ےا 3/4 لیوان)
.
50 گرم ڪره ذوب شده
.
2 قاشق غذاخورے پر شڪر (35تا40 گرم)
1 عددتخم مرغ نصف پاڪت خمیر مایه خیس 20گرم(ےا 1قاشق مرباخورے پر خمیر مایه خشڪ)
نصف بسته5گرمے وانیل شڪرے ترڪ(ےا ڪمے وانیل ایرانی)
یک پنس نمڪ(نوڪ قاشق چایخورے) 2 لیوان آرد (در ڪل 250 گرم) (بسته به نوع آرد استفاده شده و اندازه تخم مرغ دارد امڪان دارد ڪمتر یا بیشتر آرد استفاده شود) .
براے غلطاندن دونات:
2 قاشق غذاخورے شڪر
ڪمے وانیل(نوڪ قاشق چایخورے)
براے پر ڪردن دونات:
مارمالاد توت فرنگی،ےا هرنوع ڪرم وانیلے ویا شڪلاتی
. طرز تهیه:
ابتدا شیر ولرم ، خمیر مایه خیس (یاخشڪ)، یک قاشق غذاخورے شڪر و 4 قاشق غذاخورے آرد را با هم مخلوط ڪنید و بزارید 15 دقیقه تا عمل ڪند .
بیشتر آردرا در یک ڪاسه بزرگ بریزید ، مخلوط تخمیر شده (خمےر مایه آماده شده)و بقیه مواد خمیر را اضافه ڪنید و ورز دهید تا ڪه خمیر به دست نچسبد واڪه لازم شد مابقے آرد را ڪم ڪم اضافه ڪنید تا خمیر نرم و لطیفے بدست بیاد. روے خمیر را پوشانده وبگذارید خمیر40-50 دقیقه استراحت داده شود تا حجم خمیر دو برابر شود.
خمےر را حدوداً به 20 چانه تقسیم ڪرده وگرد ڪنید و (اگر به دست شما چسبیدڪمے به دست خود آرد بزنید)، و بعد چانه خمیر را در سینے ڪه ڪاغذ روغنے انداخته اید گذاشته وبا دست ملایم روے چانه خمیر فشار دهیدو دوباره به مدت نیم ساعت استراحت دهید.
روغن را در قابلمه بریزیدتا گرم شود (اگر دماسنج دارید داغے روغن 170 درجه باشد) ,با حرارت متوسط دونات ها را در روغن انداخته وبعد چند ثانیه پشت رو ڪنید (طبق ویدئو) , بعضے از دونات ها خودشون میچرخن😁 بعد سرخ شدن روے حوله ڪاغذے گذاشته و سپس آنها را درون مخلوط شڪر ، وانیل آغشته ڪنید. بعد از آماده شدن همه آنها بامرباے توت فرنگے پر ڪنید. (بےش از حد پر نڪنید) آن را درون بشقاب سرو قرار دهید ،وبا پودرشڪر تزیین و سرو ڪنید. از خوردن این دونات لذت ببرید .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بامیه_بازاری
مواد لازم:
1 لیوان ارد (لیوان دسته دار فرانسوے)
1 لیوان اب
25گرم ڪره
2 عدد تخم مرغ متوسط
1 قاشق غذاخورے پرشربت بار یا عسل(من عسل ریختم)
1/4قاشق چایخورے وانیل
طرزتهیه :
توی قابلمه یا تابه اب و ڪره وعسل ریخته ومیزاریم روے حرارت متوسط و تا ڪره در آب حل شود(آب نباید داغ بشه) یڪباره آرد را اضافه میڪنیم وبا قاشق چوبے سریع هم میزنیم وخمیر را باز وبسته میڪنیم تا خمیر از قابلمه جدا وجمع بشه(باےد حرارت ڪم باشه تا آب خمیر بخار شودحدود5تا10دقیقه) ).
بعد خمیر را در یک ظرف دیگر گذاشته تا خمیر خوب خنک شودودر مرحله بعد یک عدد تخم مرغ ووانیل را به خمیر خنک شده اضافه وبا همزن برقے (ےا با دست) هم میزنیم وڪمے ڪه مخلوط شد تخم مرغ دوم را اضافه وهم میزنیم تا خمیر صاف ویڪدست شود وڪمے حالت چسبندگے داشته باشد (توی فیلم نشون دادم). خمیر بامیه باید نسبتأ سفت باشه ڪه راحت از قیف بیاد بیرون👩🍳 یک ظرف را انتخاب ڪنید ڪه وقتے روغن در ظرف بریزید طورے باشه ڪه روغن روے بامیه هابیاد ودر روغن شناور باشند.
و مبزارید با حرارت ڪم ڪمے گرم بشه( اصلانباید روغن داغ باشه)
خمےر رو در قیف ریخته با سرماسوره بامیه و بعد نوک قیچے را در روغن زده وخمیر را قیچے ڪرده ودر روغن انداخته ومیزاریم با حرارت ڪم تا بامیه ها پف ڪنند وبعد با قاشق زیر ورو میڪنیم تاخوب برشته وطلایے شوند. بعد سرخ شدن بامیه ها رو مستقیم میندازیم داخل شربت خنک (حدود2تا3دقیقه) تا شربت خوب به جذب بامیه بشه وبعد میزاریم تو صافے تا شربت اضافے گرفته بشه. دستور شربت زولبیا و بامیه پست قبل یا روے هشتگ بزنید واستون میاد.
#شربت_بار
اگه دیدین خمیر بامیه سفت شده یک تخم مرغ را ڪمے با چنگال بزنید تا از لختگے در بیاد ونصف تخم مرغ را اضافه وبا خمیر خوب مخلوط ڪنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛