eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم: 1 بسته ماکارونی سوجوک، یک نوع سوسیس ترکی هست (یا سوسیس) قارچ چند عدد فلفل دلمه ای سبز و قرمز 2 تا پر سیر(دلخواه) 1 قاشق رب گوجه فرنگی 3تا4 قاشق غذاخوری خامه نمک ، فلفل سیاه ، زیره ، پودر فلفل پرک پودر آویشن روغن پنیر چدار وپنیر پیتزا گوجه گیلاسی مواد سس بشامل: 1 قاشق غذاخوری کره 2 قاشق غذاخوری آرد 2 لیوان شیر نمک در ظرف مناسب کره راریخته وروی حرارت بزارید وآرد اضافه وکمی تفت بدید وشیر را اضافه وسریع هم بزنید تا آرد گلوله نشه وبعد که غلیظ شد از روی حرارت بردارید. طرز تهیه : ماکارونی را طبق معمول بپزیدوآبکش کنید. تمام مواد ماکارونی را خرد کنید. در تابه روغن بریزید وبه ترتیب سوجوک، فلفل های رنگی، قارچ، وسیر را بریزید وتفت بدید . رب گوجه را اضافه و کمی تفت داده و در آخر خامه وادويه جات را بریزید . ماکارونی را اضافه وهمگی را خوب مخلوط کنید. در ظرف مخصوص فر نصف مواد را بریزید وورقه های پنیر را گذاشته ومابقی ماکارونی بریزید وروی آن سس بشامل ریخته ولایه آخر پنیر ها را بریزید و روی آن چند تا گوجه گیلاسی بزارید. ظرف را بزارید درفر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه تا وقتی که اطراف و رویه ماکارونی طلایی شود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
میتونید براے پیمانه از لیوان فرانسوے دسته دار سر خالے استفاده ڪنید. . مواد لازم: 3عدد تخم مرغ . 1لیوان شڪر ریز . 1 لیوان روغن مایع . 3 قاشق غذاخورے پر پودر ڪاڪائو . 1 لیوان شیر . 1پاکت 10گرمے بیڪینگ پودر ترڪ(ےا 1 قاشق مرباخورے پر) . 1 پاڪت وانیل5گرمے ترک (ےا 1/4ق چ وانیل ایرانی) . 2ونےم لیوان آرد . برای سس ڪیڪ: 1پاکت خامه خامه صبحانه200میلے لیتر ) . 1لیوان شیر(250میلی لیتر) . 140 گرم شڪلات براے تهیه سس ڪیڪ: خامه و شیر را در ظرفے ریخته وبزارید روے حرارت تا گرم شود (نباےد بجوشد) از روے حرارت برداشته وشڪلات خرد شده را اضافه ڪنید وهم بزنید تا سس صاف ویڪدست شود. . برای تهیه ڪیڪ: ابتدا تخم مرغ و شڪر را با همزن بزنید تا حجم تخم مرغ دو برابر شود ، به نوبت ،روغن و شیرو پودر ڪاڪائو الک شده و بیڪینگ پودر و وانیل را اضافه ڪنید وبا همزن بزنید تا پودر ڪاڪائو خوب حل شود و ڪم ڪم آرد را روے مواد الک ڪنید وبا لیسک به شڪل دورانے هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. قالب مورد نظر را با ڪره یا روغن جامد چرب و آرد پاشے ڪنید(اگه قالب نچسب باشه لازم به آرد پاشے نیست) مایه ڪیک را در قالب بریزید وبزارید در فر از قبل گرم شده با دماے 180 درجه به مدت تقریبے 30تا40 دقیقه تا ڪیک پخته شود(با خلال چوبے چک ڪنید) . سپس ڪیک را به دلخواه برش بزنید و بعد خنک شدن سس آماده شده را روش بریزید وبزارید چند ساعت بمونه و بعدبه دلخواه تزیین وسروڪنید . نڪته: میتونید سس را ڪمتر بریزید. حتماً ڪیک خنک باشه چون اگه هر دو داغ باشند ڪیک خمیر میشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر شکلاتی با قالب تکسچر که تقاضای خیلی از دوستان عزیزم بود.😍😍 طرز تهیه : شیر ۲لیوان خامه صبحانه یک عدد پودر ژلاتین ۲ ق غ شکلات تلخ به مقدار دلخواه خامه فرم گرفته شده برای تزیین طرز تهیه : اول از همه شیر و ژلاتین رو روی حرارت ذوب میکنیم،ذوب که شد شکلات هارو بهش اضافه میکنیم و اونقدی هم میزنیم تا ذوب بشن،حالا یدونه خامه صبحانه ی هم زده شده رو بهش اضافه میکنیم و بازم رو حرارت هم میزنیم تا یکدست بشه،قالب مورد نظرمون رو چرب میکنیم،اسم این قالبم تکسچر هست،به لوازم قنادی فروشی ها بگین اگه داشته باشن بهتون میدن،بعد ۷ ساعت بزارین یخچال تا ببنده،بعد با خامه فرم گرفته تزیین میکنیم طبق فیلم😊 (بچه ها به این دسر شکر هم میتونین بزنین اگه دوس دارین) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم سیب زمینے ۳ عدد متوسط تخم مرغ ۲ عدد پنیر چدار ادویه(نمڪ؛فلفل،زردچوبه) در صورت تمایل یه پیاز ڪوچیک رنده شده هم بزنید. روغن براے سرخ ڪردن طرز تهیه: دستورش عین همون ڪوڪو سیب زمینے خودمونه . توے فلم ڪاملا مشخصه. فقط تنها فرقش اینه ڪه وسط ڪوڪو پنیر چدار میریزیم. نصف مایه ڪوڪو رو میریزید و پخش میڪنید توے ماهیتابه،وقتی یه ڪم خودشو گرفت و سفت شد پنیر بریزید و بقیه مواد ڪوڪو رو بریزید روش و پخش ڪنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
31.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه ڪامل بامیه👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
"" سینه مرغ بدون استخوان 2 عدد نمک فلفل سیاه تخم مرغ 3 عدد آب 3 قاشق سوپخوری زعفران دم ڪرده ڪمے براے طعمدار شدن آرد سفید 2 پیمانه پودر سوخارے 2 پیمانه روغن براے سرخ ڪردن قارچ به میزان دلخواه پودر سوپ آماده قارچ 1 تا 2 قاشق غذاخورے بستگے به میزان قارچها داره آب سرد 1 پیمانه اول از همه سینه هارو خوب بشورین و از وسط به طور مساوے برش افقے بدین اگر خیلے سینه ها ضخیم بود به جاے دو لایه هر سینه رو به سه لایه تقسیم ڪنین هر لایه را بزارین بین دو تا نایلون و با بیفتک ڪوب یڪم بڪوبین اینڪار باعث میشه مرغ زودتر بپزه و نازک تر و خوشمزه تر شه حالا مرغ هارو با ڪمے نمک و فلفل سیاه طعم دار ڪنین سلیفون بڪشین و بزارین 1 ساعت تو یخچال استراحت ڪنه بعد از یڪساعت از یخچال خارج ڪنین تخم مرغ هارو تو یه ڪاسه بشڪنین و با ڪمے نمک و فلفل و زعفرون و آب با چنگال همش بزنین تا از لختے در بیاد و خوب قاطے شه تو یه ظرف جدا آرد سفید بریزین تو یه ظرف جدا پودر سوخاری میتونین همه دو پیمانه رو یڪجا نریزین ڪه هدر نره و اردهارو ڪم ڪم بریزین و استفاده ڪنین حالا بزارین روغن در تابه نچسب با حرارت ملایم داغ شه لایه هاے مرغ را ابتدا در آردسفید سپس در تخم مرغ بزنین و بعد در پودر سوخارے بزنین مجدد در تخم مرغ و بعد در پودر سوخارے بزنین اینڪار باعث میشه لایه سوخارے بهتر مرغ هارو پوشش بده و بلافاصله در روغ سرخ ڪنین حرارت ملایم باشه وگرنه روے مرغ ها میسوزه توش خام میمونه و زیادے هم ملایم باشه مواد روش خمیر میشه پس حرارت رو تنظیم ڪنین تقریبا ملایم رو به متوسط باشه وقتے دو طرفش سرخ و طلایے شد حاضره حالا قارچهارو بشورین ورقه ورقه ڪنین بریزین تو تابه با مقدار خیلے ڪمے روغن تفت بدین تا آب بندازه ، وقتے قارچها پخت 1 پیمانه آب سرد اضافه ڪنین و بلافاصله 2 قاشق پودر سوپ آماده قارچ رو بهش اضافه ڪنین و خوب همش بزنین تا ڪم ڪم غلیظ شه و با شنیتسل ها سرو ڪنین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
از لیوان فرانسوے دسته دار استفاده ڪنید. . مواد لازم: 150 میلے لیتر شیر ولرم(ےا 3/4 لیوان) . 50 گرم ڪره ذوب شده . 2 قاشق غذاخورے پر شڪر (35تا40 گرم) 1 عددتخم مرغ نصف پاڪت خمیر مایه خیس 20گرم(ےا 1قاشق مرباخورے پر خمیر مایه خشڪ) نصف بسته5گرمے وانیل شڪرے ترڪ(ےا ڪمے وانیل ایرانی) یک پنس نمڪ(نوڪ قاشق چایخورے) 2 لیوان آرد (در ڪل 250 گرم) (بسته به نوع آرد استفاده شده و اندازه تخم مرغ دارد امڪان دارد ڪمتر یا بیشتر آرد استفاده شود) . براے غلطاندن دونات: 2 قاشق غذاخورے شڪر ڪمے وانیل(نوڪ قاشق چایخورے) براے پر ڪردن دونات: مارمالاد توت فرنگی،ےا هرنوع ڪرم وانیلے ویا شڪلاتی . طرز تهیه: ابتدا شیر ولرم ، خمیر مایه خیس (یاخشڪ)، یک قاشق غذاخورے شڪر و 4 قاشق غذاخورے آرد را با هم مخلوط ڪنید و بزارید 15 دقیقه تا عمل ڪند . بیشتر آردرا در یک ڪاسه بزرگ بریزید ، مخلوط تخمیر شده (خمےر مایه آماده شده)و بقیه مواد خمیر را اضافه ڪنید و ورز دهید تا ڪه خمیر به دست نچسبد واڪه لازم شد مابقے آرد را ڪم ڪم اضافه ڪنید تا خمیر نرم و لطیفے بدست بیاد. روے خمیر را پوشانده وبگذارید خمیر40-50 دقیقه استراحت داده شود تا حجم خمیر دو برابر شود. خمےر را حدوداً به 20 چانه تقسیم ڪرده وگرد ڪنید و (اگر به دست شما چسبیدڪمے به دست خود آرد بزنید)، و بعد چانه خمیر را در سینے ڪه ڪاغذ روغنے انداخته اید گذاشته وبا دست ملایم روے چانه خمیر فشار دهیدو دوباره به مدت نیم ساعت استراحت دهید. روغن را در قابلمه بریزیدتا گرم شود (اگر دماسنج دارید داغے روغن 170 درجه باشد) ,با حرارت متوسط ​​دونات ها را در روغن انداخته وبعد چند ثانیه پشت رو ڪنید (طبق ویدئو) , بعضے از دونات ها خودشون میچرخن😁 بعد سرخ شدن روے حوله ڪاغذے گذاشته و سپس آنها را درون مخلوط شڪر ، وانیل آغشته ڪنید. بعد از آماده شدن همه آنها بامرباے توت فرنگے پر ڪنید. (بےش از حد پر نڪنید) آن را درون بشقاب سرو قرار دهید ،وبا پودرشڪر تزیین و سرو ڪنید. از خوردن این دونات لذت ببرید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: 1 لیوان ارد (لیوان دسته دار فرانسوے) 1 لیوان اب 25گرم ڪره 2 عدد تخم مرغ متوسط 1 قاشق غذاخورے پرشربت بار یا عسل(من عسل ریختم) 1/4قاشق چایخورے وانیل طرزتهیه : توی قابلمه یا تابه اب و ڪره وعسل ریخته ومیزاریم روے حرارت متوسط و تا ڪره در آب حل شود(آب نباید داغ بشه) یڪباره آرد را اضافه میڪنیم وبا قاشق چوبے سریع هم میزنیم وخمیر را باز وبسته میڪنیم تا خمیر از قابلمه جدا وجمع بشه(باےد حرارت ڪم باشه تا آب خمیر بخار شودحدود5تا10دقیقه) ). بعد خمیر را در یک ظرف دیگر گذاشته تا خمیر خوب خنک شودودر مرحله بعد یک عدد تخم مرغ ووانیل را به خمیر خنک شده اضافه وبا همزن برقے (ےا با دست) هم میزنیم وڪمے ڪه مخلوط شد تخم مرغ دوم را اضافه وهم میزنیم تا خمیر صاف ویڪدست شود وڪمے حالت چسبندگے داشته باشد (توی فیلم نشون دادم). خمیر بامیه باید نسبتأ سفت باشه ڪه راحت از قیف بیاد بیرون👩‍🍳 یک ظرف را انتخاب ڪنید ڪه وقتے روغن در ظرف بریزید طورے باشه ڪه روغن روے بامیه هابیاد ودر روغن شناور باشند. و مبزارید با حرارت ڪم ڪمے گرم بشه( اصلانباید روغن داغ باشه) خمےر رو در قیف ریخته با سرماسوره بامیه و بعد نوک قیچے را در روغن زده وخمیر را قیچے ڪرده ودر روغن انداخته ومیزاریم با حرارت ڪم تا بامیه ها پف ڪنند وبعد با قاشق زیر ورو میڪنیم تاخوب برشته وطلایے شوند. بعد سرخ شدن بامیه ها رو مستقیم میندازیم داخل شربت خنک (حدود2تا3دقیقه) تا شربت خوب به جذب بامیه بشه وبعد میزاریم تو صافے تا شربت اضافے گرفته بشه. دستور شربت زولبیا و بامیه پست قبل یا روے هشتگ بزنید واستون میاد. اگه دیدین خمیر بامیه سفت شده یک تخم مرغ را ڪمے با چنگال بزنید تا از لختگے در بیاد ونصف تخم مرغ را اضافه وبا خمیر خوب مخلوط ڪنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تاس ڪباب سنگے 😊😋😋 مواد لازم 500 گرم گوشت گوساله 3 عدد بادمجان متوسط 3 عدد سیب زمینے متوسط 250-300 گرم لوبیا سبز 10 عدد پیاز ڪوچڪ 3 عدد فلفل سبز و فلفل قرمز 6-7 عدد گوجه فرنگی سیر دلخواه فلفل و نمک به مقدار لازم 1 قاشق رب گوجه فرنگی 1 فنجان روغن یڪے دو تا از پیازها رو حلقه اے برش بزنید و در ڪف ظرف بچینید. گوجه فرنگے رو پوست گرفته ( میتونید هم با پوست استفاده ڪنید سلیقه ایه) و اون رو نصف ڪنید و مانند ڪلیپ مواد رو‌در ظرف بریزید( ترجیحا ظرف سفالے و‌ یا سنگے) در انتها با ریختن سس گوجه و نمک فلفل و‌روغن با فویل آلومینیومے رو‌ے ظرف رو‌ بپوشونید . براے ۴۵ دقیقه در فر با دماے 200 درجه سانتیگراد قرار بدید، دما را ڪاهش بدید ( ۱۶۰) و براے مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت مهلت پخت مجدد بدید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خمیر این تارت خمیر تارت فرانسوی هستش . برای ۱۸ عدد تارت گوشت برای خمیر تارت آرد سفید یا آرد گندم ۳۰۰ گرم حدودا ۲ لیوان روغن زیتون یا مایع ۸۰ میلی حدودا ۱/۳ لیوان آب ۶۰ میلی حدودا ۱/۴ لیوان نمک به میزان لازم آویشن به میزان لازم زرده تخم مرغ ۱ عدد مواد گوشت به دلخواه گوشت چرخ کرده ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم پیاز ۱ عدد قارچ ۶ عدد فلفل دلمه نصف عدد نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن به میزان لازم رب گوجه ۱ تا ۲ ق غ پنیر پیتزا به میزان لازم برای خمیر روغن و نمک و آویشن و تخم مرع روبا هم مخلوط کردا و ارد رو کم کم اصافه کردم و بعد اب رو ریختم . ارد تقریبی هست تا زمانی که خمیر با دستتون نچسبه . خمیر ورز دادن زیاد نمی خواد جزیی کافیه . داخل کیسه فریزر قرار دادم و نیم ساعت در یخچال استراحت داده بشه . در این فاصله مواد گوشتی رو اماده کردم . یه پیاز رو خرد کردم و تفت دادم و بعد قارچ رو ورقه ای کردم و اصافه کردم و تفت دادم و گوشت رو اصافه و بعد فلفل دلمه ای نگینی شده مواد کاملا سلیقه ای هستش و بعد از تفت دادن نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن و رب گوجه رو اضافه کردم . خمیر رو روی یه سطح با وردنه باز کردم نازک باشه حتما و بعد از قالب تارت من از قالب های کیک یزدی استفاده کردم داخلش خمیر رو پهن کردم و بعد با چنگال سوراخ هایی ایجاد کردم . داخل سینی فر چیدم و بعد کمی پنیرپیتزا داخلش ریختم و بعد مواد گوشتی و بعد دوباره پنیر پیتزا . داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه قرار دادم . اخر کار کمی گریل شعله بالا رو روشن کردم که کمی برشته بشه روش . پ.ن نون های اماده تارت هم هستش اما به نظر من بره دوباره فر چون خودش خشکه خشک تر میشه ولی خوب سلیقه ها فرق داره من این مدل رو بیشتر می پسندم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ڪیک دو رنگ طرز تهیه اندازه هر پبمانه در این دستور ۲۰۰ میلے لیتر هست عزیزاے دل یک پیمانه اب ولرم یک پیمانه شڪر نصف پیمانه روغن مایع تخم مرغ ۳ عدد متوسط وانیل نوک قاشق چاے خوری بڪینگ پودر یک قاشق مربا خورے سرخالی ارد ۲ پیمانه پودر ڪاڪائو یک قاشق غذاخوری خب اول از همه تخم مرغ و شڪر رو با همزن برقے یا دستے اینقدر میزنیم تا رنگش روشن بشه بعد اب و روغن رو اضافه میڪنیم و مجدد چند لحظه هم میزنیم،ارد رو از قبل چند بار الک میڪنیم تا ڪاملا هوادهے بشه و بعد ڪم ڪم به موادمون اضافه میڪنیم ،وانےل و بڪینگ پودر رو هم اضافه میڪنیم و با لیسک هم میزنیم تو این مرحله ڪم هم بزنید و بیشتر حالت دورانے داسته باشه(فولد ڪردن) تا مواد فقط مخلوط بشن،خب بعد مواد رو دوقسمت میڪنیم و به یڪے یک قاشق ارد و به دیگرے یک قاشق پودر ڪاڪائو اضافه میڪنبم و مخلوط میڪنیم.حالا طبق فیلم مواد رو همزمان تو قالب میریزیم،و بعد چند مرتبه به سطح ڪار میڪوبونیم تا مواد یڪدست پخش بشه بعد تو فر از قبل گرم شده با دماے ۱۷۵ درجه به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه قرار میدیم تا زمانے ڪه تست خلال انجام شد و تمییز بیرون اومد اون موقع ڪیڪتون پخته شده👍 فقط توجه ڪنید دما تو فرهاے مختلف باهم فرق دارن پس هروقت دیدید روے ڪیڪتون پخته با سیخ چوبے یا خلال چک ڪنید اگه تمییز بیرون اومد یعنے ڪیڪتون پخته اگه نه به تایم بیشترے براے پخت نیاز داره ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه ڪامل زولبیا 👆🏻👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷سلام به جمعه 22فروردین خوش‌آمدید🌷 تصمیم بگیر با دل خوشی های ساده معادله پیچیده ی زندگی را دور بزنی؛ در خنده اسراف کن و به غم پشت پا بزن. با باران هم آواز شو و بگذار ، خورشید تنت را لمس کند... و برای بودن در شادی ها بهانه نیاور؛ گذشته را به دفتر خاطراتت بچسبان و از دلخوشی‌های بندانگشتی ساده نگذر... برای گربه همسایه غذا بگذار... با سایه ات شکلک بازی کن و در سرزمین تنهایی آواره نباش؛ خودت را دوست بدار و مثل صبح بعد از باران خنک باش و دلپذیر... 🌼 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ماڪارانے خوشمزه😋 مواد لازم براے تهیه سس گوشتی: روغن مایع ۳_۴ق پیاز ۱عدد گوشت چرخ ڪرده ۲۵۰گرم سیر ۱حبه رب گوجه فرنگے ۱ق غ گوجه فرنگے ۱عدد آب گرم مقداری نمڪ فلفل سیاه نعناع خشک (به دلخواه ولے توصیه میڪنم بریزید بهتره) ماڪارونی ۱بسته خامه ۱پاڪت (200 میلی) پنےر پیتزا براے روے آن ڪمے پنیر پیتزاے رنده شده داخلش اضافه ڪردم. طرز تهیه براے سس گوشتی::: پیاز را با روغن مایع تفت داده گوشت چرخ ڪرده را اضافه ڪنید. بعد از اینڪه آب گوشت ڪشیده شد سیر خرد شده را اضافه ڪرده بعدرب را بریزین و تفت بدید گوجه فرنگے خرد شده را اضافه و یڪے دو بار هم زده تاقوام بیادو آب گرمو اضافه ڪنید. وقتی جوشید و به قوام دلخواهتان رسید ادویه را اضافه ڪرده اجاق را خاموش ڪنید. ماڪارونے را 5 دقیقه آبپز ڪرده، آبڪشے ڪنید ماڪارونے ڪه آبڪشے ڪردید با سس گوشتے مخلوط ڪنیدداخل ماڪارونے پنیر پیتزااضافه ڪنید (1_2 قاشق غذاخورے ڪافیست)بعد 1 پاڪت خامه اضافه ڪرده (اگر خامه دوست ندارید سس بشامل هم میشه) مخلوط ڪرده داخل ظرف مخصوص فر بریزید. روے آن پنیر پیتزا رنده شده بریزید و داخل فر 200 درجه از قبل گرم شده بذارید. وقتے روے آن سرخ شد از فر خارج ڪنید، 7_8 دقیقه استراحت داده سرو ڪنید. اگر میخوایدطعم خامه زیاد معلوم نشه وطعم سس بیشتر احساس ڪنید مقدار خامه را نسبت به سلیقه خودتون بریزید نوش جونتون، ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تخم مرغ ۴ عدد آرد سفید قنادے ۶ ق غ ( حدودا ۱۰۰ گرم) ماست سفت ۴ ق غ (حدودا ۱۰۰ گرم) بیڪینگ پودر ۲ ق م وانیل مقداری(نوڪ قاشق) زعفران مقداری اول میریم سراغ شهدش ، براے شهدش ، یک لیوان آب رو با یک لیوان شڪر داخل ظرفے ریختم و روے حرارت قرار دادم . بعد زعفران دم ڪرده رو اضافه و بعد از ۴ الے ۵ دقیقه جوشیدن مقدارے گلاب اضافه ڪردم . میتونید هل هم بریزید . بعد از حرارت برمیداریم و میزاریم خنک بشه. تخم مرغ و وانیل رو هم زدم من از همزن دستے استفاده ڪردم مے تونین برقے هم استفاده ڪنین با دستے یڪے ، دو دقیقه زدم . بهش ماست و بیڪینگ پودر رو اضافه ڪردم . حالا آرد رو الک ڪرده و به مواد اضافه ڪردم . میتونید داخل مواد زعفران هم بریزید . حالا داخل تابه اے من در تابه به قطر ۲۵ سانت استفاده ڪردم رو روے حرارت قرار دادم و روغن در حد ڪم یڪے ، دوقاشق ریختم نصف از مواد رو داخل تابه ریختم در تابه رو قرار دادم وقتے بست مواد مغزدار داخلش ریختم . مواد مغزدار هر چے بخواین سلیقه اے پودر گل محمدے ،گردو خرد شده و دارچین . من از گردو و دارچین استفاده ڪردم . بعد بقیه مواد رو روش ریختم و در تابه رو گذاشتم و وقتے یه طرفش سرخ شد برگردوندم تا اون طرفش هم سرخ بشه . بعد از پخت از حرارت برداشتم و شهد خنک رو روے خاگینه داغ ریختم و بعد ڪه به خوردش رفت حدودا ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بمونه داخل ظرف سرو قرار میدیم و برش مے زنیم . روش هم ڪمے پودر گل سرخ و پودر پسته براے تزیین ریختم . برای فر در دماے ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ دقیقه اگه قالب بزرگ باشه تا ۴۰ دقیقه زمان مے بره حتما خودتون چک ڪنن ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛