پیده گوشت
مواد لازم خمیر:
2 لیوان آب ولرم
1 پاڪت ڪوچک خمیر مایه خشک فورے
1 ق غ شڪر
3 ق غ روغن مایع
1 ق م نمڪ
5-5/5 لیوان آرد
مایه گوشتی:
500-400 گرم گوشت چرخ ڪرده
3عدد فلفل سبز باریڪ(تند دلخواه)
1 عدد پیاز
2 عدد گوجه فرنگی
1 عدد فلفل ڪاپیا(فلفل ترڪیهاے قرمز )
1 ق م رب فلفل
1 ق م رب گوجه
نمڪ
فلفل سیاه
فلفل قرمز پرک شده
نصف استڪان روغن مایع
براے روش:
زرده تخم مرغ
ڪره
طرز تهیه:
آب ولرم خمیرمایه و شڪر را در ڪاسه اے مناسب ریخته مخلوط ڪنید(خمےر مایه فورے نیاز به استراحت ندارد مگر براے اطمینان از سالم بودن)
بعد نمک و روغن و آرد را هم به آرامے اضافه ڪنید و ڪمے ورز بدید تا خمیر نرمے بدست بیاد و به دست نچسبد. حدود نیم ساعت استراحت بدهید.
مواد داخل پیده را آماده ڪنید:
گوشت را با پیاز رنده شده مخلوط ڪرده ودر ڪمے روغن ڪمے تفت بدید وبعد ادویه هاو رب گوجه ورب فلفل را اضافه ڪنید و در انتها گوجه فرنگے و فلفل سبز خرد شده و فلفل ڪاپیا خرد شده را اضافه ڪنید ودوباره تفت بدید (نباےد زیاد سرخ شود در حدے ڪه فلفل ها ڪمے نرم شود)خمےر را به 12 چانه تقسیم ڪرده و مثل ڪلیپ به شڪل بیضے باز ڪنید و از مواد گوشتے داخلش گذاشته و با قاشق روے خمیر پهن ڪنید (با فاصله 2سانتیمترے از لبه خمیر )سپس ڪناره خمیر را با دستتان روے مواد داخلش برگردانید زرده تخم مرغ را با برس روے پیده بمالیددرفر 180 درجه بذارید تا بپزد و روش ڪمے سرخ و برشته بشه.
بعد از در آوردن از فر روے پیده ها را ڪره بمالید تا خوشمزه تر بشه.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ڪیک هویج ڪاراملی
عزیزان این ڪیک هم تو فر هم بدون فر هم تو ماهے تابه رژیمے هرسه حالت عالے میشه
گاز رو با شعله ڪم روشن ڪرده قابلمه رو بزارید روش تا گرم بشه بارها گفتم قابلمه نه آب میخواد نه میسوزه
هویج رو با رنده ریز رنده ڪنید.
آرد وپڪینگ پودر رو مخلوط والک ڪنید
تخم مرغ ۴ عدد
هویج یک ونیم لیوان
روغن مایع نصف لیوان
ارد یک ونیم لیوان یک ذره بیشتر
شڪر یک لیوان سر خالی
وانیل یک هشتم قاشق چایخورے
پڪینگ پودر یک قاشق مرباخوری
تخم مرغ وشڪر ووانیل را مخلوط ڪرده وبا سرعت تند همزن ۴ الے ۵ دقیقه بزنید تا ڪرم رنگ وڪشدار بشه
سپس روغن اضافه در حد مخلوط ڪردن میزنیم
مخلوط آرد وپڪینگ پودر رو در سه مرحله اضافه ڪرده مرحله آخر چند ثانیه با دور ڪند همزن میزنیم تا مخلوط بشه توجه ڪنید فقط چند ثانیه بیشتر پفش میخوابه
سپس هویج رنده شده رو اضافه ودورانے مخلوط میڪنیم ومیریزیم تو قالب از قبل چرب شده قالب ۲۰در ۳۰ ڪافیه ،میزارےم تو قابلمه از قبل گرم شده به مدت ۴۰ تاو۴۵ دقیقه میخواید تو فر بزارید با دماید۱۸۰ درجه
تا ڪیک میپزه ڪارامل رو آماده میڪنیم
شڪر یک لیوان سر خالی
اب یک لیوان سر خالی
ڪره ۶۰ گرم
شڪر رو در ظرفے مناسب ریخته میزاریم رو گاز با شعله خیلے ڪم تا شڪر ڪم ڪم آب بشه و قهوه اے رنگ بشه به محض اینڪه شڪر آب شد آب گرم بریزید وبزارید ذرات شڪر تو آب حل بشه ڪمے قوام بیاد ڪره رو اضافه ڪرده میزاریم تا ڪره آب بشه وچند دقیقه باهاش جوش بزنه گاز رو خاموش میڪنیم سس خیلے رقیق نباشه
حال ڪه ڪیک پخته شده میزاریم تا از داغے بیفته برش میزنیم وڪارامل ولرم رو روش میریزیم
هر دو ولرم باشن وقتے ڪه ڪارامل روش ریختیم بزارید سرد بشه وڪارامل جذب ڪیک سپس نوش جان ڪنید
حتما براے داخل قابلمه از رینگ ویا سه پایه ویا هر چیز فلزے ڪه بتونه قالب ڪیک روش بزارید استفاده ڪنید این ڪار باعث میشه زیر ڪیک زود نسوزه
اگر قابلمه درش ڪیپ نیست دم ڪنے بزارید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ته_چین_مرغ
چند نڪته مهم در پخت ته چین وجود داره ڪه اگر رعایت ڪنید ته چین خوشرنگ وخوشمزه اے خواهید داشت
نڪته....... اولین چیز زعفران خوشرنگ وخوشبو است ڪه با مقدار ڪم رنگ خوبے به ته چین بده در مصرف زعفران در ته چین دست ودل باز باشید 😄بعدش ماست نسبتا سفت وچرب باشه وبرنجتون هم زیاد شفته نشه
طرز تهیه..... من یک ونیم لیوان برنج محلے را ابڪش ڪردم بعد دوتا زرده ویه دونه تخم مرغ ڪامل را استفاده ڪردم سفیده باعث تردے تهدیگ مے شه با نمک وفلفل سفید یا سیاه و زعفران مخلوط ڪردم بعد یک لیوان ماست وخوب مخلوط ڪردم ودر اخر نصف لیوان روغن مایع ومخلوط ڪردم وبعد برنج ابڪش شده سرد باشه اگر داغ بریزید بوے تخم مرغ مے گیره وخوب مخلوط ڪتید قالب یا ظرف مورد نظر را ڪه بهترین ظرف واسه ته چین پیرڪس است با روغن جامد یا ڪره چرب ڪنید ونصف مواد را توے ظرف بریزید وصاف وپرس ڪنید بعد مرغ وزرشک تفت خورده را ومجددا بقیه برنج وخوب صاف وفشرده ڪنید ودر فرے ڪه از قبل با دماے 180درجه گرم شده بمدت یک ونیم تا دوساعت تا همه جاے برنج طلایے بشه
مرغ..... مرغ را با پیاز وچوب دارچین وبرگ بو وزردچوبه ابپز ڪردم بعد تڪه تڪه ڪردم ریش نڪنید خوب نمے شه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
رول بادمجان
موادلازم:
بادمجان 5عدد
گوشت چرخڪرده 300 گرم
پیاز درشت 1پیاز
آردسوخارے 2 ق غ
سیر3حبه
جعفرے مقداری
نمڪ،فلفل،زیره
ادوےه دلخواه
گوجه فرنگے
فلفل سبز
مواد سس( رب،۱.۵لیوان آب،۱ قاشق روغن )
طرز تهیه:
بادمجان ها را نوارے پوست گرفته و به ضخامت نیمسانتے متر برش بزنید.
دوطرف آنها نمک پاشیده و حداقل یک ساعت صبر ڪنید.سپس آنها را شسته و با دستمال خشک ڪرده و در ڪمے روغن گرم سرخ ڪنید.در ظرفے ،پیازرا ریز خرد ڪرده و یا رنده ڪنید،گوشت،جعفری خردشده،آرد سوخاری،ادوےه ها را اضافه ڪرده و خوب ورز دهید ،سپس از مایه گوشتے ڪوفته هایے به بزرگے گردو جدا ڪرده و گرد ڪنید.ڪوفته ها رادر ڪمے روغن مختصرا تفت دهید.
ڪوفته ها رادر بادمجان ها قرار داده و در ظرف مخصوص فر ،مانند پیرڪس و غیره بچنید.
لابلای بادمجان ها گوجه فرنگے خرد شده و فلفل سبز بچینید و رویش سیر خردشده بپاشید.(سےر را میتوان در مایه ڪوفته هم استفاده ڪرد)در ماهیتابه روغن را گرم ڪرده و سپس رب را تفت دهید و آب را اضافه ڪنید اجازه دهید ڪمے بجوشد و سپس رو و میان بادمجانها بریزید.ظرف را با فویل بپوشانید و در فر200درجه به مدت 30الے 35 دقیقه بپزید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز پیچیدن دلمه برگ
مواد لازم دلمه برگ برای چهار تا پنج نفر
برگ مو دویست تا سیصد گرم
گوشت چرخ کرد250گرم
روغن به مقدار لازم
پیاز یک عدد سرخ شده
آب نصف لیوان
سبزی دلمه (شوید،مرزه ،نعنا،ترخون،جعفری)
لپه نصف لیوان آبپز شده
برنج یک لیوان ابکش شده
طرز تهیه :
پیاز داغ ،گوشت مقداری روغن ،نمک و ادویه و زردچوبه را تفت دهید بعد سبزی دلمه رو اضافه یه تفت کوچیک بدید در آخر لپه و برنج رو اضافه و مخلوط کنید
برگ های دلمه رو بشورید و دُم برگ هاشو بگیرید و داخل قابلمه کوچک روی هم بچینید و روش آب جوش بریزید تا کمی نرم بشه و راحتتر پیچیده بشه بعد از سه دقیقه آبکش کنید و روش آب سرد بگیرید تا پختش متوقف بشه بعد مخلوط رو در برگهای مو بپیچید و درقابلمه کنار هم بچینید اب و کمی نمک رو اضافه کنید یک بشقاب چینی روی دلمه ها بذارید تا برگ ها در حین پخت باز نشه در قابلمه را بگذارید تا با حرارت کم دم بکشه15 دقیقه ی اخر چاشنی غذا رو اضافه کنید من از مخلوط سرکه و شیره ی انگور استفاده میکنم که طعم ملس و عالی به این غذا میده ،همچنین میتونید از آبغوره یا رب انار هم برای چاشنی این غذا استفاده کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ڪاناپ_قارچ_ژامبون
پیاز ڪوچک 1 عدد
سیر 1 تا 2 حبه(من از پودر سیر استفاده ڪردم)
قارچ 400 تا 500 گرم
ژامبون نگینے یا مرغ پخته شده 200 گرم
سس مایونز یا خامه صبحانه 2 قاشق غذاخوری
آویشن به میزان لازم
پنیر پیتزا به میزان دلخواه
جعفرے ساطورے 2 قاشق غذاخوری
نان باگت 2 تا 3 عدد
.
ابتدا پیاز را نگینے ڪرده و تفت دهید تا سبک و شفاف شود.
(در صورت استفاده از سیر بعد از سبک شدن پیاز،سےر رنده شده را اضافه و ڪمے تفت داده و بعد قارچها را اضافه ڪنید)
سپس قارچهاے ورقه شده را با 1 قاشق غذاخورے آبلیمو تفت دهید تا آب اضافے آنها ڪشیده شود.
ژامبون یا مرغ پخته شده را اضافه و ڪمے تفت دهید.
سپس پودر سیر و اویشن و جعفرے را اضافه و بلافاصله حرارت را خاموش ڪنید.
مواد را ڪنار بگذارید تا ولرم شود سپس خامه یا مایونز را اضافه و مخلوط ڪنید.
من از مایونز استفاده ڪردم
به هیچ وجه خامه یا مایونز را حذف نڪنید چون چسبندگے مواد از بین میره و از طرفے در فر مواد خشک میشه.
در انتها پنیر پیتزا را بیفزائید.
نان ساندویچے یا باگت را به اندازه دلخواه برش زده و از مواد روے نان بڪشید.
در سینے فر چیده 5 تا 7 دقیقه در فر 200 درجه قرار دهید در حدے ڪه پنیر پیتزا ذوب شود.
من از نان روگِن استفاده ڪردم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم📝
8 عدد نان تست 1/2 سینه مرغ
2 پیاز ڪوچک 1 هویج
1 عدد فلفل دلمه اے پنیر موزارلا
نمڪ.و فلفل سیاه
ابتدا پیاز رو به مدت چند دقیقه در روغن سرخ ڪنید ، فیله مرغ رو اضافه ڪنید و ڪمے سرخ ڪنید . هویج رنده شده و فلفل دلمه خرد شده رو اضافه ڪنید نمک و فلفل سیاه بریزید و در ظرف رو ببندید تا آب اضافے گرفته بشه.
.. براے سس:
1 قاشق غذاخورے پنیر خامه ای
1 قاشق غذاخورے سس مایونز
1 قاشق غذاخورے خامه ترش رو با هم مخلوط ڪنید. - نان ها رو درڪف ظرف بچینید به ترتیب پنیر پیتزا و مواد گوشتے رو ریخته مجدد نان تست بزارید سطح ڪار رو سس زده و با پنیر پیتزا ڪاملا بپوشونید.در فر از قبل گرم شده با
دماے 220 درجه بپزید تا پنیر قهوه اے طلایے شود.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#باقلوا_ترکیه_با_خونگی
مواد لازم:
باقلوا40 لایه(برای یک سینی)
مواد لازم : (اندازه لیوان 200مبلی لیتر)
2عدد تخم مرغ
نصف لیوان شیر
1 لیوان ماست (بدون آب)
1لیوان روغن مایع
1قاشق غذا خوری سرکه سفید
نمک یک پنس(نوک قاشق چایخوری)
نصف پاکت بیکینگ پودر (یا1قاشق مرباخوری)
4.5تا5 لیوان آرد
نشاسته ذرت به میزان لازم
مواد لازم برای رویه:
125 گرم کره ذوب شده
نصف لیوان روغن مایع
هر دو رو باهم مخلوط کنید.
مواد لازم برای شربت باقلوا:
4/5 لیوان آب
4لیوان شکر
4 تا 5 قطره آبلیمو
طرز تهیه:
ابتدا همه مواد خمیر را بجز آرد را دریک کاسه بزرگ بریزید و مخلوط کنید.
با کنترل آرد را بریزید و هم بزنید وورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد.
خمیر را به 4 قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را به 10قسمت تقسیم کنید تا 40 عدد چونه خمیر داشته باشیم بعد تقسیم روی چونه هم خمیر یک پارچه تمیز بندازید تا استراحت کنید(حدود نیم ساعت).
روی میز کار کمی نشاسته ریخته و خمیرها رو با وردنه باز کنید .
هر قسمت خمیر10تایی را روی هم بزارید ولابلای خمیرها هم نشاسته ذرت بریزید وباز کنید ،(اندازه سینی که میخواید در اون باقلوا درست کنید باز کنید) حالا 4قسمت 10تایی داریم.
.
حتماً هر قسمت را به اندازه سینی باز کنید و بین هر قسمت به دلخواه مغزیجات خرد شده( گردو,بادام, فندق... ) بریزید.
همه لایه ها را به همین شکل در درست کنید تا به آخر و طبق ویدئو باچاقو خمیر را شکل دهید و در آخر هم کره ذوب شده و روغن مایع را مخلوط وبریزید روی خمیر وسینی را بزارید در فر از قبل گرم شده با دمای 170درجه تا باقلوا پخته و طلایی شود .
.
برای شربت:
شکر و آب را در ظرفی بریزید و روی حرارت بزارید تا 10دقیقه بجوشد و در آخر آب لیمو را بریزید واز روی حرارت بردارید.
بعد از 5 دقیقه که باقلوا رو از فر آوردید بیرون شربت ولرم رو به خنک را روش بریزیدوبزارید بمونه تا باقلوا آماده شود.
نکته:دمای فر حتماً کم باشد تا باقلوا خوب پخته شود حدود 1ساعت.
نکته: میتونید بهمراه گردو هل وپودر قند بریزید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تارت انار و شڪلات
مواد لازم :👇
(برای ۲۰ عدد تارت)
تخم مرغ ڪوچک ۱ عدد
ڪره همدماے محیط ۱۱۳ گرم
پودرقند یا پودرشڪر ۳۵ گرم
آرد ۱۹۰ گرم
وانیل نوک ق چ
نمک ۱ پنس
شڪلات تلخ ۱۲۰ گرم
عسل ۱/۴پیمانه
انار دون شده ۱ عدد
آجیل دلخواه مقداری
عسل یڪے دو ق غ
.
دستور تهیه :
ڪره همدماے محیط و پودر قند رو هم بزنید تا حالت ڪرمے پیدا ڪنه. تخم مرغ و وانیل رو اضافه ڪنید و حدود یک دقیقه هم بزنید تا تخم مرغ مخلوط بشه.
آرد و نمک رو اضافه ڪنید و با نوک انگشت مواد رو مخلوط ڪنید، همینڪه مواد جمع شد و حالت خمیرے گرفت ڪافیه به هیچ وجه خمیر رو ورز ندید چون به روغن میفته. روے خمیر رو بپوشونید و یڪساعت بزارید داخل یخچال.
خمےر رو بین دو تا مشما به عرض دو تا سه میلیمتر پهن ڪنید.
از هر قالبے ڪه در دسترس دارید (بزرگ یا ڪوچک) میتونید استفاده ڪنید. خمیر رو ڪاتر بزنید و داخل قالب پهن ڪنید. همه جاے خمیر رو چنگال بزنید تا موقع پخت پف نڪنه. در فر گرم شده با دماے ۱۸۰ درجه حدود ۲۰ دقیقه یا تا زمانیڪه دورش طلایے بشه بزارید بپزه.
بعد از اینڪه خنک شد با نوک چاقو به آرومے از قالب خارج ڪنید.
برای مواد داخل تارت
شڪلات رو روے بخار ڪترے بزارید تا ذوب بشه. از روے حرارت بردارید و بلا فاصله عسل رو بهش اضافه ڪنید یک لایه از مواد شڪلاتے رو داخل تارت بریزید و مخلوط انار و آجیل و عسل رو فورا و قبل از اینڪه شڪلات خودش رو بگیره بریزید روش. شڪلات باعث میشه مواد تو تارت فیڪس بشن. اگه احیانا شڪلات خودشو گرفت و سفت شد چند ثانیه تارتها رو داخل ماڪروفر بزارید تا دوباره شڪلات آب بشه.
تارتهای خوشمزه مون آماده ست
نوش جونتون😋
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مسمی_مرغ_با_آلو
عزیزان هم میتونید از ران استفاده ڪنید هم از سینه
این مقدار براے چهار نفره
ران چهار تڪه
اگه نصف لیوان
آلو ۸تا ۱۰
رب گوجه فرنگے یک قاشق غذاخوری
پیاز یک عدد بزرڪ
زعفران ،زردچوبا،نمڪ،فلفل به میزانلازم
قبل از پخت مرغ رو با آب بزارید رو گاز تا ڪف مرغ بالا بیاد ابشو دور بریزید ودوباره بشورید وسپس سرخ ڪنید من همیشه تین ڪار رو انجام میدم(جوش نزنه فقط ڪفش بالا بیاد ڪافیه)
ماهی رو بزارید تا گرم بشه تڪه هاے مرغ رو اضافه ڪنید وسرخ ڪنید وقتے سرخ شدن درشون بیارید
تو همون ماهے تابه پیاز خرد شده بریزید وسرخ ڪنید اواخر سرخ شدن تڪه هاے مرغ رو اضافه زردچوبه وفلفل بزنید وباهاش تفت بدهید آب به اندازه ڪافے میریزیم تا به جوش بیاد وقتے جوش اومد لپه ڪه قبلا ده دقیقه پخته شده بهش اضافه ڪرده درشو میزاریم تا گوشت ولپه نیم پز بشه
رب رو با یک قاشق روغن سرخ ڪرده همراه آلو ڪه قبلا خیس ڪردیم به خورش اضافه نمک هم میزنیم دوباره درشو میزاریم تا ڪاملا بپزه وجاوبیفنه
میتونید آلو رو حذف ڪنید فقط با سیب زمینے سرخ شده سرو ڪنید اونوقت مبشه قیمه با مرغ
عزیزان از زعفران هم میتونید استفاده ڪنید طعمش عالے میشه
میتونید براے چاشنے از ڪمے آبلیمو یا آبغوره استفاده ڪنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نون_ماهیتابه_ای
مواد لازم
آرد:2کیلوگرم
آب پنیر۲ لیوان
شکر۱ لیوان
شیر۱ لیوان
روغن مایع ۱/۲ لیوان
تخم مرغ۲ عدد
مایه خمیر۱.۵ق غ
کنجد۲ق غ
سیاه دانه1ق غ
نمک۱ق چ
طرز تهیه
مایه خمیر را با نصف لیوان آب ولرم برای ۵ تا ۱۰ دقیقه کنار می گذاریم تا عمل بیاد.
آب پنیر، شیر، شکر، روغن مایع و تخم مرغ ها را با هم مخلوط و روی حرارت قرار می دهیم تا ولرم شود.
داخل ظرفی بزرگ، آرد را ریخته به ترتیب مایه خمیر، نمک، سیاه دانه، کنجد و مخلوط آب پنیر را کم کم اضافه می کنیم و هم می زنیم، خمیر را ورز داده تا یکدست شود.
روی خمیر را پوشانده و در جای گرم قرار می دهیم، بعد یک ساعت ورز می دهیم دوباره روی آن را پوشانده و یک ساعت دیگر کنار می گذاریم.
داخل تابه را با روغن چرب می کنیم، پف خمیر را گرفته و به ضخامت حدود ۲ سانتیمتر کف تابه پهن می کنیم.
روی تابه را پوشانده و برای نیم ساعت کنار می گذاریم.
نان را داخل فر با دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد حدود یک ساعت می پزیم.
نکته
برای ترد شدن بهتر نان، از آرد قنادی استفاده کنید.
مقدار شکر رابا توجه به ذائقه می توانید بیشتر کنید.
به جای آب پنیر می توانید ۱ لیوان آب ولرم و ۱ لیوان ماست اضافه کنید
نوش جان ❤️
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه ڪامل ڪاچے 👆🏻👆🏻
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺑﺎ ﻫﻤﻪﯼ ﻭﺳﻌﺖ ﺧﻮﯾﺶ
🌸ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﻭ ﺧﻮﺍﺑﯿﺪﻥ ﻧﯿﺴﺖ
🌸ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺟﻨﺒﺶ ﺟﺎﺭﯼ ﺷﺪﻥ ﺍﺳﺖ
🌸ﺍﺯ ﺗﻤﺎﺷﺎﮔﻪ ﺁﻏﺎﺯ ﺣﯿﺎﺕ...
🌸ﺗﺎ ﺑﻪ ﺟﺎیے ﮐﻪ ﺧﺪﺍ میخندد
🌷جمعتون پر خنده عزیزان🌷
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خیار_شور_خونگی
عزیزان دستوری که میدم خودم دقیقا از اون دستور استفاده کردم کم وزیادش نکنید
برای داشتن خیار شور ترد وخوشمزه حتما از خیار محلی استفاده کنید خیار گلخانه ای نمیشه ، از نمکی که برای خیار شور استفاده میکنید نمک نمکدان نباشه نمک های که تو کیسه چند کیلوی هستن استفاده کنید نمک کیلویی بهش میگن دونه هاش درشته سوپر مارکتا دارن
مواد لازم :👇
این اندازه ها تقریبا برای سه کیلو خیار کافیه
خیار رو بشورید وبا دستمال آشپزخانه خوب خشک کنید
دویست وپنجاه گرم سبزی(ترخون جعفری ریحان نعنا شوید) رو تمیز کرده لازم نیست خورد کنید فقط چند تکه شه کافیه بشورید کاملا آبش بره
چند عدد فلفل تند تندی خیار شور ذایقه ایه
چند حبه سیر
آب ده لیوان دسته دار فرانسه
نمک نصف لیوان یک ذره بیشتر از نصف لیوان
سرکه سفید یک و نیم لیوان تا دولیوان ( سرکه انگور)
آب رو بزارید بجوشه و نمک رو اضافه کنید وقتی جوشید و نمک تو آب حل شد بزارید سرد شه سرکه رو اضافه کنید
دستور تهیه :👇
مراحل رو طبق فیلم انجام بدید درشو محکم ببندید هوا نده و بزارید تو هوای اتاق بمونه تا چند روز این خیار شور من پنج روزه هست
.
بعد از یک هفته حتما جای خنک بزارید
حتما آب روی تمام خیار وسبزی رو بگیره
اگر خیار وسبزی آب داشته باشه کپک میزنه کم نمک باشه خیار سفید رنگ میشه
بعضی خیار رو با خلال دندان سوراخ میکنن
من سوراخ نکردم همیشه اینجوری میزارم خیلی هم ترد و خوشمزست
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛