#منو_ماه_رمضان
هرروزنپرسیدچی درست کنم پیشنهاد برای افطارماه رمضان
روز 1: آش رشته با کوفته ریزه،زرشک پلو با مرغ،فرنی مجلسی،سالاد
روز 2: آش ماست،کوفته آذربایجانی،خاگینه عسلی، سالاد
روز 3:سوپ جو، کتلت گوشت با سرخ کردنی،شیربرنج مجلسی،سالاد
روز 4:سوپ قارچ،دمپختک مرغ،رنگینک،سالاد
روز 5:آش نخود،دلمه بادمجان،کیک باقلوایی،سالاد
روز 6:سوپ شیر،پلوخورش کرفس،حلوا رولتی،سالاد
روز 7: آش شله قلمکار،ته چین مرغ،شله زرد،سالاد
روز 8:سوپ مرغ،رشته پلوباقرمه سبزی،کاچی،سالاد
روز 9:آش گوجه،لوبیاپلو،حلیم شیرین،سالاد
روز 10:سوپ سیب زمینی،سبزی پلو با ماهی،حلوا زنجبیلی،سالاد
روز 11:آش کشک،پلوخورش قیمه،ترحلوا،سالاد
روز 12:سوپ عدس،کباب کوبیده خونگی،دسرماست،سالاد
روز 13:آش بلغور،پلوخورش گل کلم،حلوا آردگندم،سالاد
روز 14:سوپ رشته فرنگی،تاس کباب،خاگینه تبریز،سالاد
روز 15:آش ماش،شیرین پلو با گوشت،گوش فیل،سالاد
روز 16:سوپ اسفناج،کباب تابه ای،شارلوت،سالاد
روز 17:سوپ سبزیجات،کوفته ریزه آذری،کلوچه خرمایی،سالاد
روز 18:حلیم عدس،گوشت لاپلو،شیرینی انگشتی ترک،سالاد
روز19:آش ترخینه،پلوخورش آلواسفناج،کیک یخچالی،سالاد
روز 20:سوپ برنج،پلوخورش بادمجان،نان خرمایی،سالاد
روز 21:اشکنه ترکی،دلمه کلم،حلواکیکی،سالاد
روز 22:آش آلو،استانبولی،حلوامیکادو،سالاد
روز 23:سوپ بروکلی باخامه،مرصع پلو،لوز تبریزی،سالاد
روز 24:آش گوشت،کوکو دورنگ،شیرینی شربتی،سالاد
روز 25:آش اردبیلی،کشک بادمجان،حلواهویج اورمیه،سالاد
روز 26:سوپ ماکارونی فرمی،گارنی یاریخ(شکم پاره)،خاگینه پفی،سالاد
روز 27: آش ترخینه،قیمه نثا،مسقطی،سالاد
روز 28:سوپ دال عدس،پلوخورش هویج ترکی،شیرمال مغزدار،سالاد
روز 29: آش شیر،پلوخورش خلال،پلمبیر،سالاد
روز 30:سوپ حریره،پلوخورش گوشت و خرما،حلواعسلی،سالاد
برنامه غذایی برای ماه مبارک رمضان
🌹🌹🌹🌹🌺🌺🌺🌺🌺
1افطار شله زرد وکتلت. سحری کباب تابه ای
روزدوم سوپ و قرمه سبزی
روز سوم عدسی وزرشک پلو
روز چهارم آش و قیمه
روز پنجم فرنی و کتلت و سبزی پلو کوکو
روز ششم سوپ و سحری کباب تابه ای
روز هفتم آش و لوبیاپلو
روز هشتم شله زرد و کتلت و سحر عدس پلو
روز نهم سوپ و خورشت کرفس
و روز دهم فرنی و کوفته و دمی پلو
روز یازدهم عدسی و شوید باقالی پلو
روز دوازدهم املت و سبزی پلو ماهی
روز سیزدهم شله زرد کوکو و سحری زرشک پلو با مرغ
روز چهاردهم عدسی و لوبیا پلو
روز پانزدهم سوپ و خورشت قیمه بادمجان
روز شانزدهم آش و کباب تابه ای
روز هفدهم فرنی و کتلت و سحر قورمه سبزی
روز هجدهم میرزا قاسمی و عدس پلو
روز نوزدهم کوکو سیب زمینی و خورشت کرفس
روز بیستم سوپ و خورشت فسنجان
روز بیست و یکم شله زرد و کتلت و سحر لوبیا پلو
روز بیست و دوم عدسی و سبزی پلو کوکو روز
بیست و سوم آش و قیمه سیب زمینی
روز بیست و چهارم فرنی و کتلت و زرشک پلو با مرغ
روز بیست و پنجم املت و کباب تابه ای
روز بیست و ششم سوپ و خورشت قرمه سبزی
روز بیست و هفتم شله زرد و کوفته و لوبیا پلو
روز بیست و هشتم کشک و بادمجون و خورشت کرفس
روز بیست و نهم کوکو سیب زمینی و زرشک پلو با مرغ
روز آخر ماه مبارک رمضان آش و سبزی پلو ماهی وووووهر چه نوش جان کردید ما را هم دعا کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
35.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽فیلم طرز تهیه ڪامل ته چین👆🏻👆🏻
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽فیلم طرز تهیه دمپخت ماش با ماهیچه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽طرز تهیه خامه پاستیلے (برای روڪش ڪیڪ)👆🏻👆🏻
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خمیر_پیتزا
مواد لازم خمیر پیتزا :
آرد یک پیمانه + سه چهارم پیمانه
.آب ولرم. نصف پیمانه + یک پنجم پیمانه
نمک. نصف قاشق چایخوری
روغن زیتون یا مایع. یک قاشق غذاخوری
شڪر. یک قاشق مرباخوری
پودر مخمر یک قاشق مرباخورے
.مواد لازم پیتزا قارچ و گوشت:.
گوشت چرخے :. صدو پنجاهگرم
.فلفل دلمه. یک عدد
قارچ. صدو پنجاه تا دویست گرم
سس گوجه. یک ق غ و نمڪ،ادویه،آویشن
پنےر پیتزا. دویست گرم
اول از همه پودر مخمر وسڪر رو مخلوط ڪنید بعد یک پنجم پیمانه آب گرم رو بهش اضافه وڪمے مخلوط ڪنید ،روشو بپوشونید تا حدود ده دقیقه بمونه و عمل بیاد. سپس مایع خمیر،باقی آب گرم، نمک و روغن زیتونو مخلوط ڪنید بعدش ڪل آرد رو بهش اضافه و ڪمے با قاشق مخلوط ڪنید،و بعد روے میز ڪار به مدت ده دقیقه تا یک ربع ورز بدین تا خمیر صاف و یڪدست بشه. از اونجایے ڪه نوع آردها با هم متفاوتن در صورتے ڪه موقع ورز دادن احساس نیاز ڪردین زیر خمیر ڪمے آرد بپاشین،خمےر من همونطور ڪه در فیلم میبینید موقع ورز دادن نیازے به آرد نداشت، حالا داخل ڪاسه رو چرب ڪنین خمیرو تو ڪاسه قرار بدین و روشو چرب ڪنید ،ڪاسهرو با نایلون پوشونده و بذارین یک ساعت در یه جاے گرم بمونه و حجیم بشه. این رسپے به شما حدود دو تا خمیر با قطر ۲۵ تا ۲۷سانت میده. میتونین مواد رو دوبرابرڪنین تا چهارتا پیتزا داشته باشین یا اگر خمیر اضافے اومد ، خمیر رو به خوبے تو سلفون بپیچین و فریزش ڪنین تا هر وقت یهویے هوس پیتزا ڪردین خمیر آماده داشته باشین ،بعد از گذشت یک ساعت پف خمیر رو با دست بگیرید و ڪمے در ڪاسه ورزش بدین 🌕
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ڪیڪ_زعفرانی
تخم مرغ ۳ عدد
ماست ۱۲۰ گرم (نصف لیوان)
روغن مایع ۱۰۰ میلے (حدودا ۲/۳ لیوان)
شکر ۲۱۰ گرم (ےڪ لیوان)
آرد سفید ۳۰۰ گرم (۲ لیوان)
زعفران ۱۵ میلے (۲ تا ۳ ق غ)
گلاب ۷۵ میلے (۱/۳ لیوان)
بیڪینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م)
وانےل نوک قاشق
تخم مرغ و شڪر و وانیل رو ۵ دقیقه با همزن زدم تا ڪرم رنگ بشه . روغن مایع رو اضافه ڪردم ڪمے زدم و بعد ماست رو اضافه ڪردم .
زعفران و گلاب رو هم اضافه ڪردم (گلاب رو مے تونید حذف ڪنید)
آرد و بیڪینگ پودر رو الک ڪردم و داخل مواد ریختم و با قاشق یا لیسک هم زدم .
داخل قالب رو با روغن جدا ڪننده ( ۵۰ گرم ڪره یا روعن جامد+۵۰ گرم روغن مایع+ ۵۰ گرم آرد با همزن ۵ الے ۶ دقیقه بزنید این مخلوط رو داخل ظرب درر دار در یخچال نگه دارے ڪنید هر وقت خواستید مقدارے ازش بردارین و قالب رو باهاش چرب ڪنید) چرب ڪردم .
مواد رو داخل قالب ریختم و در فر از قبل گرم شده ۱۷۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه قرار دادم . دماے فرها با هم فرق مے ڪنه حتما خودتون چک ڪنید .
چون مدل قالبم این طور بود وسطش هم ژله قرمز رنگے درست ڪردم و گذاشتم یخچال ڪمے نیم بند شد داخل جاے خالے ریختم و ڪیک رو داخل یخچال قرار دادم تا ژله بسته بشه .
درون فر دست ساز و در تابه دو طرفه نیز روے گاز مے تونید درست ڪنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موزاییک براونے با طعم پرتقال و پسته
مواد لازم لایه اول (ڪےڪ براونی):
۳ عدد تخم مرغ
نصف لیوان شڪر
۱۵۰ گرم شڪلات تلخ
نصف لیوان آرد
۱ قاشق غذا خورے پودر ڪاڪائو
۱ پاڪت ڪوچک پودر وانیل
نوک قاشق چایخورے نمڪ
مواد لازم لایه دوم (ڪےڪ موزاییڪ):
۲۰۰ میلے لیتر خامه شل
۲۰۰ گرم شڪلات سفید
۱ پاڪت بیسڪوییت ساده (مثلا پتیبور)
۱ پاڪت ڪوچک پودر وانیل
۱ قاشق مرباخورے رنده پوست پرتقال
براے لایه سوم، شڪلات رو:
۱۰۰ گرم خامه شل
۱۰۰ گرم شڪلات (تلخ یا شیرے به سلیقه خودتون)
۲۰۰ گرم مغز پسته خورد شده
۲ قاشق مربا خورے رنده پوست پرتقال
براے براونی:
تکه هاے شڪلات رو توے یک ڪاسه روے بخار آب ذوب میڪنیم (بنمارے) ڪره و اضافه ڪرده و یواش مخلوط میڪنیم. تخم مرغ و شڪر رو میزنیم تا رنگش روشن و فومے بشه، شڪلات ڪره و رنده پوست پرتقال رو روش میریزیم یواش مخلوط میڪنیم بعد آرد وانیل و نمک رو به همین ترتیب تا یک دست بشه
مواد رو ڪف قالب مورد نظرمون میریزیم و رو درجه ۱۷۵ تو فر میپزیم (حدود ۲۰ دقیقه تا وقتے با چنگال یا چاقوے ڪوچیک توش فرو میڪنین تمیز در بیاد)
میذارےم ڪنار تا خنک بشه (خوشمزگےه براونے به نرمے و حالت خیس بودنشه پس حواستون باشه خیلے خشک نشه)
براي كيك موازييك:
خامه رو داغ ڪنین تا به جوش بیافته رو تڪه هاے شڪلات توے یک ڪاسه بریزین و خوب مخلوط ڪنین تا شڪلات ها به خوبے توش حل و یڪدست بشه...
(اگر خامه به اندازه ڪافے داغ نبود و به خوبے حل نشد میتونین ڪمے رو بخار آب همش بزنین تا یڪدست بشه✅)
وانےل و رنده پوست پرتقال رو اضافه ڪرده و یواش مخلوط میڪنیم، بیسڪویت ها رو متوسط خورد میڪنیم و با مخلوط خامه و شڪلاتمون به خوبے مخلوط میڪنیم و به صورت مساوے مثل تصویر روے لایه اول رو میپوشونیم
براے لایه آخر:
خامه رو داغ ڪنین تا به جوش بیافته رو تڪه هاے شڪلات توے یک ڪاسه بریزین و خوب مخلوط ڪنین تا شڪلات ها به خوبے توش حل و یڪدست بشه... ڪمے ڪه خنک شد روے لایه قبلے بریزین تا همه جا رو بپوشونه، پسته و رنده پوست پرتقال روش بریزین، بگذارین ڪمے ببنده و به شڪل دلخواهتون ببرید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
يه دسر خوشگل
يك پيمانه شير رو بجوشونيد و يك ق مرباخوري پودر آگار آگار و يك قاشق عسل رو اضافه كنيد و مرتب هم بزنيد تا پودر حل بشه.
بعد داخل ملون رو مثل فيلم خالي كنيد
ميوه هاي دلخواهتون رو خرد كنيد و داخل ملون بريزيد
آخر سر هم شير رو بريزيد روي ميوه ها و بذاريد داخل يخچال و موقع سرو برش بزنید
پ.ن:دوستان درموردپودراگاراگار منم باراول هست ڪه شنیدم. اما فڪرڪنم پودرژلاتین میتونه جایگزینش بشه.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شربت_نعنا
عزیزان نعناے ڪه براے این شربت استفاده میشه از اون دسته نعناے باشه ڪه برگهاش نوک تیزوڪشیده هستن یڪے از خانوما گفت بهش میگیم نعنا عطرے نت هم سرج ڪردم بهش میگن نعناے تند فلفلے عزیزان نعنا( پونه) ڪه برگ پهن دارن وهمراه سبزے خوردن استفاده میڪنید خوشمزه نمیشه شیرینیش غالب میشه بو وعطرے نداره
شڪر سه ڪیلو؛ نعنا یک ڪیلو (پاڪ ڪرده شسته) پیج الے شش لیوان آب بریزید تو قابلمه وبزارید رو گاز تا جوش بزنه جوش ڪه زد یک چهارم قاشق چایخورے جوهر لیمو بریزد ندارید دو قاشق آب لیمو بریزید شعله متوسط باشه وهم نزنید تا شڪر خودش تو آب حل بشه وقتے جوش آومد شعله رو ڪمے ڪمتر ڪنید وبزارید آروم بجوشه وقوام بیاد .توووووجه ڪنید دیواره قابلمه زود زود با فرچه آغشته به آب لیمو پاک ڪنید تا شڪرک نزنه فرچه نداشتید با پارچه تمیز خیس تمیز ڪنید .حال ڪه شربت قوام اومده نعناے ڪه از قبل تمیز وشستیم ودسته ڪردیم ،داخل شربت قوام اومده بندازید دو الے سه دقیقه ڪه گذشت ڪافیه گاز رو خاموش ڪنید وسر اونو بزارید تا هشت الے ده ساعت سپس اونو از یه پارچه تمیز رد ڪنید با آب لیمو یا لیمویتازه نوش جان بفرمایید.عزیزان این مقدار سه چهار لیتر شربت حاصلشه مثل شربت آلبالو باید با آب رقیق شه موقع سرو آب لیمو میزنے البته با لیموے تازه طعمش واقعا عالے میشه
این شربت براے ماه مبارک رمضان بسیار گواراست وبرطرف ڪننده عتش وتشنگے ست 💝عزیزان شهد دقیق مثل شربت بامیه وزولبیا باید قوام بیاد اندازه آب ڪافیه ڪم نیست
امیدوارم درست ڪنید واز خوردنش لذت ببرید
لطفا ڪپے نڪنید حتے با ذڪر منبع حق الناس رو جدے بگیرید
شربت آگه به اندازه ڪافے قوام نیاد ڪپک میزنه آگه بیش از حد قوام بیاد شڪرک میزنه دقت ڪنید
توووووجه ڪنید آگه بعد از اینڪه از پارچه تمیز رد ڪردید دیدید شربت رقیق هستش دوباره بزارید رو گاز با شعله ڪم تا دوباره قوام بیاد
آب لیمو رو به شربت اضافه نڪنید فقط موقع سرو بریزید
عزیزان این شربت خوب قوام اومده باشه تا دوسال تو یخچال دوام داره
آگه دوست دارید رنگش سبز ڪم رنگ باشه چند قطره رنگ خوراڪے بزنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_شیرمال
آرد سه صفر(همون ارد شیرینے پزے هست ڪه سوپرمارڪتها و لوازم قنادیها دارن...بهش آرد همه منظوره هم گفته میشه)حدود 400 گرم
میزان آرد در تهیه انواع نان تقریبے هست و بسته به جنس آرد ممڪن است ڪمتر یا بیشتر مصرف شود.
خمیرماےه فورے 1 قاشق غذاخورے استاندارد
شڪر 1/3 پیمانه(برای شیرین تر شدن نان میتوانید 1/2 پیمانه شڪر مصرف ڪنید)
شےر ولرم 3/4 پیمانه
ڪره نرم 50 گرم
زرده تخم مرغ 1 عدد
نمک 1 پَنس(مقداری ڪه بین انگشت اشاره و شست جا میشود)
مواد رومال: 1عدد زرده تخم مرغ+ڪمے ڪره ذوب شده+چند قاشق شربت بار یا عسل گرم شده+ڪنجد
آرد را 3 مرتبه الک و ڪنار بگذارید.
خمےر مایه فوری+1قاشق مرباخورے از شڪر+شیر ولرم را مخلوط و روے ظرف را 5 تا 7 بپوشانید تا خمیر مایه عمل بیاید.
اےن مرحله به منظور تست سالم بودن خمیرمایه و بهبود ڪیفیت نان انجام میشود.
در ظرف دیگرے ڪره نرم+نمڪ+شڪر+زرده تخم مرغ را مخلوط و خمیر مایه عمل آمده را به آن افزوده و بلافاصله قاشق قاشق آرد اضافه و با قاشق چوبے مخلوط ڪنید.
آرد را تاجاے اضافه ڪنید ڪه خمیر در ڪاسه جمع و قابل ورز دادن شود.
اضافه ڪردن مقدار زیاد آرد باعث سفت شدن خمیر و در نهایت سفت شدن نان و مانع پف خمیر میشود.
روی سطح ڪار خیلے ڪم آرد پاشیده و خمیر را 10 دقیقه ورز دهید.
در صورتے ڪه در حین ورز دادن خمیر زیاد چسبنده بود ڪم ڪم آرد به آن افزوده و دوباره ورز دهید ولے مواظب باشید آرد زیادے به خورد خمیر ندهید.
خمےر نهایے ڪاملا لطیف و نرم است ولے به دست نمیچسبد.
خمےر را در ڪاسه چرب شده قرار داده و یڪدور در ڪاسه بچرخانید و یک +براے تشخیص زمان دو برابر شدن خمیر، روے آن ایجاد ڪرده سلفون بڪشید و 1/5 تا 2 ساعت در جاے گرمے استراحت دهید تا دو برابر شود.
سپس با مشت پف خمیر را بخوابانید و روے سطح ڪار ڪمے آرد پاشیده و خمیر را به صورت مستطیل باز ڪنید.
مقداری ڪره مذاب روے خمیر بمالید و برشهاے اُریب روے آن بدهید (مواظب باشید برشها با لبه هاے خمیر فاصله داشته باشند)سپس شروع به لوله ڪردن خمیر ڪنید و بعد خمیر لوله شده را گرد ڪنید.
قالب گرد 25 سانت را ڪاغذ روغنے انداخته و چرب ڪنید.
خمےر را در آن قرار دهید و بپوشانید و در جاے گرم براے 30 دقیقه استراحت دهید تا پف ڪند.
بعد به آرامے رومال ڪرده ڪنجد بپاشید و در فر از قبل گرم شده با دماے 180 درجه تا زمانے ڪه روے نان طلایے شود بپزید.
حتما قبل از قرار دادن ظرف خمیر در فر،برای جلوگیرے از خشک شدن نان ڪف فر یک ظرف آب جوش قرار دهید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ڪاپ_ڪیڪ_هویج
ڪیک هویج و یا ڪاپ ڪیک هویج یڪے از اون خوشمزه هاے پر طرفداره ڪه بسیار بافت عالے و خوبے داره .
برای ۷ عدد ڪاپ ڪیک این اندازه
تخم مرغ ۲ عدد
آرد سفید قنادے ۱۲۰ گرم ( یه ڪمتر از یه لیوان)
روغن مایع ۱۰۰ میلے ( تقریبا یک سوم لیوان )
شڪر ۱۰۰ گرم (نصف لیوان)
هوےج ۱۲۰ گرم ( ۲ عدد هویج . حدودا یک لیوان )
گردو خرد شده به میزان دلخواه
بیڪینگ پودر ۵ گرم ( ۱ ق م سر صاف)
وانےل نوک قاشق
پودر دارچین ۱ ق غ ( میزان دلخواه ڪم و یا زیاد مے تونید بریزین )
تخم مرغ ها رو از قبل در محیط بیرون قرار دادم .
تخم مرغ ها و شڪر و وانیل رو خوب با همزن حدود ۵ دقیقه زدم تا ڪشدار و ڪرم رنگ بشه .روغن رو هم اضافه و ڪمے زدم .
آرد و بیڪینگ پودر و پودر دارچین رو ۳ بار الک ڪردم.
مواد آردے رو به آهستگے به موادم اضافه ڪردم و با قاشق یا لیسک هم زدم .
هوےج رو ریز رنده ڪردم نیاز به گرفتن آب هویج نیستش .
هوےج رو به موادم اضافه ڪردم و یه خرده هم زدم .
گردو رو با ڪمے آرد مخلوط ڪردم و داخل مواد ریختم و خیلے ڪم در حد مخلوط شدن مخلوط ڪردم . این ڪار به خاطر این هستش ڪه گردوها توے ڪیک ته نشین نشن و همه جا باشن .
فر هم ڪه از قبل روشن ڪردم و در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ الے ۲۵ دقیقه .
درون هر نوع قالب ڪاپ ڪیک و یا قالب ڪیک یزدے و یا مافین مے تونید درستش ڪنید .
درون فر دست ساز روے گاز هم مے تونید درست ڪنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
51.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه میگو پفڪی👆🏻👆🏻👆🏻
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌸یک نفس یاد خــدا
💖یک سبد خاطر آسوده و شاد
🌸یک بغل شبنم آرامش صبح
💖یک هزار آینه از جنس دعـا
🌸همه تقدیم شما
💖ســـــلام
🌸صبح قشنگ اول هفته تـون بخیر
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بامیه_لبنانی
اردسفيد ۱/۵پیمانه (اگر خمیر بعد از اضافه ڪردن تخم مرغ شل بود باز اضافه ڪنید تاخمیر چسبناک بشه)
ماست ٣ قاشق سوپخوري
كره ذوب شده ٣ قاشق سوپخوري
تخم مرغ ٢ عدد
زعفران دم شده ١/٢ قاشق چ
پودرهل ودارچين ١/٢ ق چ
خمير مايه ۱ ق چ
اب ولرم ١/٢ پيمانه
شكر ١ ق چ
مواد لازم براے شربت بامیه:
آب۳/۴ پیمانه
شڪر۱پیمانه
گلاب۲ قاشق غذاخوری
آبلیمو۱ قاشق غذاخوری
گلوڪز یا عسل ۱قاشق غذاخوری
اول شربت باميه رودرست كنين وبذارين خنك بشه : يك ليوان شكر روبا يك ليوان سرخالي مخلوط كرده كمي هم بزنين تا شكرحل بشه سپس مخلوط شكرواب روروي حرارت گذاشته به محض جوش اومدن ديگه هم نزنين بعدازاينكه محلول شكرواب شروع به جوشيدن كرد حرارت روكم كرده وبذارين ٢٠ دقيقه ريز بجوشه وبعدازاين زمان ٢ ق گلاب يك ق اب ليمو و يك قاشق پرگلوكز ميريزين داخلش ٥ دقيقه بعدشربت حاضره بذارين خنك بشه.يك قاشق شكررو با اب ولرم حل كرده وخميرمايه روبريزين روش یه ڪوچلو هم بزنید خیلے ڪم درشوبذارين و١٠ دقيقه بذارين جاي گرم تا عمل بياد.درظرفي ديگرماست وكره وپودرهل ودارچين رومخلوط كرده واردرواضافه كرده تا جايي كه به دست نچسبه اگر چسبناك بود باقاشق اردروبريزين تا خميرمون چسب نداشته باشه خميررو٥ دقيقه ورزومشت ومال بدين و درشو بذارين خوب بپوشونين وجاي گرم بذارين به مدت ١ تا ١/٥ ساعت تا پف كنه بعدازاستراحت خميربا مشت پفش روبگيرين ويكم ورز بدين بعد يك تخم مرغ اضافه كرده و مخلوط كرده وبعد تخم مرغ دوم رواضافه كنين باز هم ميزنيم خيلي نيازي به زدن نيست فقط خوب تخم مرغ وخميرمخلوط بشن اگر حس ڪردید با وجود ۱/۵ لیوان آرد خمیر خیلے شل بود نصف لیوان آرد دیگه ڪم ڪم اضافه ڪنید تا خمیر پسبناڪے ب دست بیاد ک راحت از ماسوره خارج بشه .حالا يك خميركاملا چسبناك داريم داخل قيف ماسوره دار ريخته وداخل روغني كه هنوزخوب داغ نشده ميريزيم ،وقتي يكطرف سرخ شدبرگردونين طرف ديگه هم سرخ بشه و بعد داخل شربت بذارين.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
🍓آموزش بامیه لبنانی🍓
#گیف_آموزش_بامیه_لبنانی😋
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه نون خیلے خوشمزه
#نان_سس_ترڪی
موادلازم
یک ونیم لیوان شیر ولرم
یک لیوان آب ولرم
نصف لیوان روغن مایع
یک ق غ خورے خمیرمایه
یک الے دوقاشق شڪر
نصف ق غ خورے نمک
شش لیوان آرد ممڪن ڪمے ڪمتر یا بیشتر بشه
مواد لازم سس
دوعدد تخم مرغ
یک لیوان ویک چهارم لیوان ماست
یک چهارم لیوان هم روغن
ڪنجد
واما مراحل پخت براے خمیر اول شیروشڪر وخمیر مایه رو باهم مخلوط ڪنید بعدازپنج دقیقه بقیه مواد به جزآرد رواضافه ڪنید ومخلوطش ڪنید وبعد ارد رو ڪم ڪم اضافه ڪنید وخمیر تا وقتے شڪل بگیره ورز بدین بعد روے خمیر رو بڪشید ونیم ساعت جاے گرم استراحت بدین بعدخمیر رو چهار قسمت ڪنید وهرقسمت رو مثل تصویر برش بزنید ودر سینے بچینید وبعدیک ربع خمیر رو دوباره استراحت بدین وبعد تمام مواد سس رو ڪه گفتم مخلوط ڪنید وروے خمیر مثل تصویر بریزید وحالا دوباره یک ربع دیگه استراحت بدین ودر دماے ۱۹۰درجه ڪه قبلا گرم شده بپزیید تا طلایے بشن
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛