eitaa logo
آشپزی خاص
99.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
يه دسر خوشگل يك پيمانه شير رو بجوشونيد و يك ق مرباخوري پودر آگار آگار و يك قاشق عسل رو اضافه كنيد و مرتب هم بزنيد تا پودر حل بشه. بعد داخل ملون رو مثل فيلم خالي كنيد ميوه هاي دلخواهتون رو خرد كنيد و داخل ملون بريزيد آخر سر هم شير رو بريزيد روي ميوه ها و بذاريد داخل يخچال و موقع سرو برش بزنید پ.ن:دوستان درموردپودراگاراگار منم باراول هست ڪه شنیدم. اما فڪرڪنم پودرژلاتین میتونه جایگزینش بشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
عزیزان نعناے ڪه براے این شربت استفاده میشه از اون دسته نعناے باشه ڪه برگهاش نوک تیز‌وڪشیده هستن یڪے از خانوما گفت بهش میگیم نعنا عطرے نت هم سرج ڪردم بهش میگن نعناے تند فلفلے عزیزان نعنا( پونه) ڪه برگ پهن دارن وهمراه سبزے خوردن استفاده میڪنید خوشمزه نمیشه شیرینیش غالب میشه بو وعطرے نداره شڪر سه ڪیلو؛ نعنا یک ڪیلو (پاڪ ڪرده شسته) پیج الے شش لیوان آب بریزید تو قابلمه وبزارید رو گاز تا جوش بزنه جوش ڪه زد یک چهارم قاشق چایخورے جوهر لیمو بریزد ندارید دو قاشق آب لیمو بریزید شعله متوسط باشه وهم نزنید تا شڪر خودش تو آب حل بشه وقتے جوش آومد شعله رو ڪمے ڪمتر ڪنید وبزارید آروم بجوشه وقوام بیاد .توووووجه ڪنید دیواره قابلمه زود زود با فرچه آغشته به آب لیمو پاک ڪنید تا شڪرک نزنه فرچه نداشتید با پارچه تمیز خیس تمیز ڪنید .حال ڪه شربت قوام اومده نعناے ڪه از قبل تمیز وشستیم و‌دسته ڪردیم ،داخل شربت قوام اومده بندازید دو الے سه دقیقه ڪه گذشت ڪافیه گاز رو خاموش ڪنید وسر اونو بزارید تا هشت الے ده ساعت سپس اونو از یه پارچه تمیز رد ڪنید با آب لیمو یا لیموی‌تازه نوش جان بفرمایید.عزیزان این مقدار سه چهار لیتر شربت حاصلشه مثل شربت آلبالو باید با آب رقیق شه موقع سرو آب لیمو میزنے البته با لیموے تازه طعمش واقعا عالے میشه این شربت براے ماه مبارک رمضان بسیار گواراست وبرطرف ڪننده عتش وتشنگے ست 💝عزیزان شهد دقیق مثل شربت بامیه وزولبیا باید قوام بیاد اندازه آب ڪافیه ڪم نیست امیدوارم درست ڪنید واز خوردنش لذت ببرید لطفا ڪپے نڪنید حتے با ذڪر منبع حق الناس رو جدے بگیرید شربت آگه به اندازه ڪافے قوام نیاد ڪپک میزنه آگه بیش از حد قوام بیاد شڪرک میزنه دقت ڪنید توووووجه ڪنید آگه بعد از اینڪه از پارچه تمیز رد ڪردید دیدید شربت رقیق هستش دوباره بزارید رو گاز با شعله ڪم تا دوباره قوام بیاد آب لیمو رو به شربت اضافه نڪنید فقط موقع سرو بریزید عزیزان این شربت خوب قوام اومده باشه تا دوسال تو یخچال دوام داره آگه دوست دارید رنگش سبز ڪم رنگ باشه چند قطره رنگ خوراڪے بزنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آرد سه صفر(همون ارد شیرینے پزے هست ڪه سوپرمارڪتها و لوازم قنادیها دارن...بهش آرد همه منظوره هم گفته میشه)حدود 400 گرم میزان آرد در تهیه انواع نان تقریبے هست و بسته به جنس آرد ممڪن است ڪمتر یا بیشتر مصرف شود. خمیرماےه فورے 1 قاشق غذاخورے استاندارد شڪر 1/3 پیمانه(برای شیرین تر شدن نان میتوانید 1/2 پیمانه شڪر مصرف ڪنید) شےر ولرم 3/4 پیمانه ڪره نرم 50 گرم زرده تخم مرغ 1 عدد نمک 1 پَنس(مقداری ڪه بین انگشت اشاره و شست جا میشود) مواد رومال: 1عدد زرده تخم مرغ+ڪمے ڪره ذوب شده+چند قاشق شربت بار یا عسل گرم شده+ڪنجد آرد را 3 مرتبه الک و ڪنار بگذارید. خمےر مایه فوری+1قاشق مرباخورے از شڪر+شیر ولرم را مخلوط و روے ظرف را 5 تا 7 بپوشانید تا خمیر مایه عمل بیاید. اےن مرحله به منظور تست سالم بودن خمیرمایه و بهبود ڪیفیت نان انجام میشود. در ظرف دیگرے ڪره نرم+نمڪ+شڪر+زرده تخم مرغ را مخلوط و خمیر مایه عمل آمده را به آن افزوده و بلافاصله قاشق قاشق آرد اضافه و با قاشق چوبے مخلوط ڪنید. آرد را تاجاے اضافه ڪنید ڪه خمیر در ڪاسه جمع و قابل ورز دادن شود. اضافه ڪردن مقدار زیاد آرد باعث سفت شدن خمیر و در نهایت سفت شدن نان و مانع پف خمیر میشود. روی سطح ڪار خیلے ڪم آرد پاشیده و خمیر را 10 دقیقه ورز دهید. در صورتے ڪه در حین ورز دادن خمیر زیاد چسبنده بود ڪم ڪم آرد به آن افزوده و دوباره ورز دهید ولے مواظب باشید آرد زیادے به خورد خمیر ندهید. خمےر نهایے ڪاملا لطیف و نرم است ولے به دست نمیچسبد. خمےر را در ڪاسه چرب شده قرار داده و یڪدور در ڪاسه بچرخانید و یک +براے تشخیص زمان دو برابر شدن خمیر، روے آن ایجاد ڪرده سلفون بڪشید و 1/5 تا 2 ساعت در جاے گرمے استراحت دهید تا دو برابر شود. سپس با مشت پف خمیر را بخوابانید و روے سطح ڪار ڪمے آرد پاشیده و خمیر را به صورت مستطیل باز ڪنید. مقداری ڪره مذاب روے خمیر بمالید و برشهاے اُریب روے آن بدهید (مواظب باشید برشها با لبه هاے خمیر فاصله داشته باشند)سپس شروع به لوله ڪردن خمیر ڪنید و بعد خمیر لوله شده را گرد ڪنید. قالب گرد 25 سانت را ڪاغذ روغنے انداخته و چرب ڪنید. خمےر را در آن قرار دهید و بپوشانید و در جاے گرم براے 30 دقیقه استراحت دهید تا پف ڪند. بعد به آرامے رومال ڪرده ڪنجد بپاشید و در فر از قبل گرم شده با دماے 180 درجه تا زمانے ڪه روے نان طلایے شود بپزید. حتما قبل از قرار دادن ظرف خمیر در فر،برای جلوگیرے از خشک شدن نان ڪف فر یک ظرف آب جوش قرار دهید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ڪیک هویج و یا ڪاپ ڪیک هویج یڪے از اون خوشمزه هاے پر طرفداره ڪه بسیار بافت عالے و خوبے داره . برای ۷ عدد ڪاپ ڪیک این اندازه تخم مرغ ۲ عدد آرد سفید قنادے ۱۲۰ گرم ( یه ڪمتر از یه لیوان) روغن مایع ۱۰۰ میلے ( تقریبا یک سوم لیوان ) شڪر ۱۰۰ گرم (نصف لیوان) هوےج ۱۲۰ گرم ( ۲ عدد هویج . حدودا یک لیوان ) گردو خرد شده به میزان دلخواه بیڪینگ پودر ۵ گرم ( ۱ ق م سر صاف) وانےل نوک قاشق پودر دارچین ۱ ق غ ( میزان دلخواه ڪم و یا زیاد مے تونید بریزین ) تخم مرغ ها رو از قبل در محیط بیرون قرار دادم . تخم مرغ ها و شڪر و وانیل رو خوب با همزن حدود ۵ دقیقه زدم تا ڪشدار و ڪرم رنگ بشه .روغن رو هم اضافه و ڪمے زدم . آرد و بیڪینگ پودر و پودر دارچین رو ۳ بار الک ڪردم. مواد آردے رو به آهستگے به موادم اضافه ڪردم و با قاشق یا لیسک هم زدم . هوےج رو ریز رنده ڪردم نیاز به گرفتن آب هویج نیستش . هوےج رو به موادم اضافه ڪردم و یه خرده هم زدم . گردو رو با ڪمے آرد مخلوط ڪردم و داخل مواد ریختم و خیلے ڪم در حد مخلوط شدن مخلوط ڪردم . این ڪار به خاطر این هستش ڪه گردوها توے ڪیک ته نشین نشن و همه جا باشن . فر هم ڪه از قبل روشن ڪردم و در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ الے ۲۵ دقیقه . درون هر نوع قالب ڪاپ ڪیک و یا قالب ڪیک یزدے و یا مافین مے تونید درستش ڪنید . درون فر دست ساز روے گاز هم مے تونید درست ڪنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
51.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه میگو پفڪی👆🏻👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌸یک نفس یاد خــدا 💖یک سبد خاطر آسوده و شاد 🌸یک بغل شبنم آرامش صبح 💖یک هزار آینه از جنس دعـا 🌸همه تقدیم شما 💖ســـــلام 🌸صبح قشنگ اول هفته تـون بخیر ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اردسفيد ۱/۵پیمانه (اگر خمیر بعد از اضافه ڪردن تخم مرغ شل بود باز اضافه ڪنید تاخمیر چسبناک بشه) ماست ٣ قاشق سوپخوري كره ذوب شده ٣ قاشق سوپخوري تخم مرغ ٢ عدد زعفران دم شده ١/٢ قاشق چ پودرهل ودارچين ١/٢ ق چ خمير مايه ۱ ق چ اب ولرم ١/٢ پيمانه شكر ١ ق چ مواد لازم براے شربت بامیه: آب۳/۴ پیمانه شڪر۱پیمانه گلاب۲ قاشق غذاخوری آبلیمو۱ قاشق غذاخوری گلوڪز یا عسل ۱قاشق غذاخوری اول شربت باميه رودرست كنين وبذارين خنك بشه : يك ليوان شكر روبا يك ليوان سرخالي مخلوط كرده كمي هم بزنين تا شكرحل بشه سپس مخلوط شكرواب روروي حرارت گذاشته به محض جوش اومدن ديگه هم نزنين بعدازاينكه محلول شكرواب شروع به جوشيدن كرد حرارت روكم كرده وبذارين ٢٠ دقيقه ريز بجوشه وبعدازاين زمان ٢ ق گلاب يك ق اب ليمو و يك قاشق پرگلوكز ميريزين داخلش ٥ دقيقه بعدشربت حاضره بذارين خنك بشه.يك قاشق شكررو با اب ولرم حل كرده وخميرمايه روبريزين روش یه ڪوچلو هم بزنید خیلے ڪم درشوبذارين و١٠ دقيقه بذارين جاي گرم تا عمل بياد.درظرفي ديگرماست وكره وپودرهل ودارچين رومخلوط كرده واردرواضافه كرده تا جايي كه به دست نچسبه اگر چسبناك بود باقاشق اردروبريزين تا خميرمون چسب نداشته باشه خميررو٥ دقيقه ورزومشت ومال بدين و درشو بذارين خوب بپوشونين وجاي گرم بذارين به مدت ١ تا ١/٥ ساعت تا پف كنه بعدازاستراحت خميربا مشت پفش روبگيرين ويكم ورز بدين بعد يك تخم مرغ اضافه كرده و مخلوط كرده وبعد تخم مرغ دوم رواضافه كنين باز هم ميزنيم خيلي نيازي به زدن نيست فقط خوب تخم مرغ وخميرمخلوط بشن اگر حس ڪردید با وجود ۱/۵ لیوان آرد خمیر خیلے شل بود نصف لیوان آرد دیگه ڪم ڪم اضافه ڪنید تا خمیر پسبناڪے ب دست بیاد ک راحت از ماسوره خارج بشه .حالا يك خميركاملا چسبناك داريم داخل قيف ماسوره دار ريخته وداخل روغني كه هنوزخوب داغ نشده ميريزيم ،وقتي يكطرف سرخ شدبرگردونين طرف ديگه هم سرخ بشه و بعد داخل شربت بذارين. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓آموزش بامیه لبنانی🍓 😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه نون خیلے خوشمزه موادلازم یک ونیم لیوان شیر ولرم یک لیوان آب ولرم نصف لیوان روغن مایع یک ق غ خورے خمیرمایه یک الے دوقاشق شڪر نصف ق غ خورے نمک شش لیوان آرد ممڪن ڪمے ڪمتر یا بیشتر بشه مواد لازم سس دوعدد تخم مرغ یک لیوان ویک چهارم لیوان ماست یک چهارم لیوان هم روغن ڪنجد واما مراحل پخت براے خمیر اول شیروشڪر وخمیر مایه رو باهم مخلوط ڪنید بعدازپنج دقیقه بقیه مواد به جزآرد رواضافه ڪنید ومخلوطش ڪنید وبعد ارد رو ڪم ڪم اضافه ڪنید وخمیر تا وقتے شڪل بگیره ورز بدین بعد روے خمیر رو بڪشید ونیم ساعت جاے گرم استراحت بدین بعدخمیر رو چهار قسمت ڪنید وهرقسمت رو مثل تصویر برش بزنید ودر سینے بچینید وبعدیک ربع خمیر رو دوباره استراحت بدین وبعد تمام مواد سس رو ڪه گفتم مخلوط ڪنید وروے خمیر مثل تصویر بریزید وحالا دوباره یک ربع دیگه استراحت بدین ودر دماے ۱۹۰درجه ڪه قبلا گرم شده بپزیید تا طلایے بشن ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیش غذاے عالے 👌 میتونید مواد رو نصف یا دوبرابر ڪنید مقدار لپه بیشتر از عدس وبرنج هستش اندازه لیوان دسته دار فرانسه لپه یک لیوان عدس دوسوم لیوان برنج نیم دانه دوسوم لیوان اسفناج شسته وپاک ڪرده وخرد شده، نیم ڪیلو ماست سفت دو لیوان پر (ےڪ ڪاسه )اگه ماستتون شل بود بیشتر بریزید پیاز یک عدد،ارد یک قاشق غذاخورے روغن+زردچوبه+نمڪ+فلفل+به میزان لازم پیاز داغ ونعنا داغ 👉سرو آش لپه وعدس رو جداگانه بپزید برنج رو خیس ڪنید(نپزید) اسفناج رو جداگانه (پنج دقیقه) بدون روغن تفت بدید پیاز داغ درست ڪنید آرد +زردچوبه+فلفل سیاه وفلفل قرمز رو باهاش تفت بدید لپه پخته؛عدس پخته؛برنج خیس خورده رو بهش اضافه ڪنید واب قلم یا اب مرغ رو اضافه ودرشو بزارید تا با هم دوباره بپزن نیم ساعت آخر اسفناج رو ونمک رو اضافه میڪنیم آگه دیدید آبش ڪمه ڪمے آب جوش روش بریزید ودرشو بزارید تا بپزه ولعاب بندازه اواخر پخت ماست رو با هم زن دستے بزنید تا صاف ویڪدست بشه وبه آش واضافه ڪنید گم ڪم بریزید و مدام هم بزنید تا ماست نبره وقتے ماست رو ریختے هم بزنید تا مخلوط بشه وماست گرم بشه توجه نڪنید ماست جوش نزنه فقط گرم بشه وبا آش همدما بشن ڪافیه گاز رو خاموش ڪنید وتو ظرف سرو بریزید وبا پیاز داغ ونعنا داغ نوش جان بفرمایید عزیزان مواد این آش باید ڪاملا بپزه ولعاب بندازه از برنج هندے و پاڪستانے سعے ڪنید استفاده نڪنید از برنج ایرانے استفاده ڪنید اسفناج اختیاریه تفت بدید یا نه ماست نه خیلے شیرین نه خیلے ترش باشه من آز ماست خونگے استفاده ڪردم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آش خوشمزه وخوش خوراک پیش غذاے سبک و ڪم هزینه عزیزان این آش نسبت به آش هاے دیگه سبزے خیلے ڪم میریزین عزیزان من این مقدار رو دوبرابر ڪردم براے درست ڪردن این آش سعے ڪنید از برنج گرده استفاده ڪنید اگه نداشنید نیم دانه هم میشه (حتمااا از برنج گرده نداشنید از برنج نیم دانه ایرانے) لطفا با برنج هندے درست نڪنید خوشمزه نمیشه برنج گرده یک لیوان لپه نصف لیوان شوید وجعفرے ۲۰۰ گرم نسبت شوید بیشتر باش پیاز داغ دو قاشق آب مرغ یک ڪاسه عصاره مرغ دو عدد اگر آب مرغ نداشتید سه عدد عصاره بزنید ماست دولیوان لپه رو بشورید وبزنید اما له نشه دندون گیر باشه برنج رو از قبل خیس ڪنید تا زودتر بپزه خیس هم نڪنید مشڪلے نیست برنج رو با یڪے دو ڪاسه آب بزارید نیم پز بشه عزیزان توجه ڪنید برنج گرده از برنج ایرانے دیرپز تره پس به این نڪته توجه ڪنید از چه برنجے استفاده ڪنید آب زیادے نریزید ڪه برنج زیادے بپزه وهمش وا بره برنج ڪه نیم پز شد لپه تقریبا پخته رو بهش اضافه میڪنیم عصاره مرغ رو در ڪمے آب حل ڪرده واضافه میڪنیم سپس سبزی،پیاز داغ،فلفل سیاه وفلفل قرمز ونمک اضافه میزاریم تا ڪاملا بپزه زیاد رقیق وابڪے نباشه چون وقتے ماست میریزید رقیق تر میشه ماست رو با همزن دستے خوب بزنید تا یڪدست بشه وڪم ڪم بهش اضافه میڪنیم مدام هم بزنید تا نبره توجه ڪنید ماست فقط داغ بشه نباید جوش بزنه ماست ڪه داغ شد گاز رو خاموش ڪنید نوش جان😊 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
حلواے زنجبیلے گردویے این حلوا بدون گردو هم عااالیه گردو دوست ندارید نریزید سعے ڪنید از آرد شیرینے پزے استفاده ڪنید با آرد نان رنگ حلوا تیره میشه مقدار زنجبیل دلبخواهیه دوست دارید بیشتر بوے زنجبیل غالب باشه بیشتر بزنید ولے این مقدار به نظر من خوبه زیادے پودر هل نرنید وگرنه حلوا تلخ میشه روغن جامد رو جایگزین نڪنید. به تنهایے ڪره استفاده ڪنید حلوا بوے ڪره میگیره روغن مایع نمیشه چون حلوا جمع نمیشه آرد سفید شیربنے پزے نیم ڪیلو هر لیوان آرد سرپر ۱۵۰ گرم روغن جامد 175 گرم دوسوم لیوان پودر قند الک شده ۲۵۰ گرم شڪر جایگزین نڪنید هر لیوان پودر قند ۱۵۰ گرم پودر قند ندارید شڪر رو آسیاب ڪنید از الک رد ڪنید ڪره ۵۰ گرم پودر گردو نصف لیوان تا یک لیوان حتما پودر بشه با دستگاه اسیاب بزنید پودر زنجبیل یک قاشق سوپ خورے پودر هل یک دوم قاشق مرباخورے آرد رو الک ڪنید وبزارید رو شعله ڪم وتفت بدید چشم ازش برندارید ومدام هم بزنید تا بوے خامے حلوا از بین بره اصلا نباید تغییر رنگ بده حدود نیم ساعت طول میڪشه سپس دوباره ارد رو الک ڪنید وباز برگردونید داخل ماهے تابه به سرعت انجام بدید تا آرد سرد نشه شعله پخش ڪن بزارید . اگه ندارید مشڪلے نیست شعله خیلے ڪم باشه روغن جامد اضافه ڪنید بزنید تا روغن به خورد آرد بره پودر زنجبیل وهل بزنید باز هم بزنید ڪره هم اضافه ڪرده حدود پنج دقیقه هم میزنیم تا حلوا صاف ویڪدست بشه پودر گردو اضافه میڪنیم در حد مخلوط ڪردن میزنیم گاز رو خاموش ڪنید با گردو زیاد رو گاز باشه گردو به روغن میفته گاز ڪه خاموش ڪردیم بعد از یڪے دو دقیقه پودر قند اضافه میڪنیم حلوا زیادے داغ باشه پودر قند آب میشه.حتما گاز رو خاموش ڪنید وپودر قند اضافه ڪنید با پشت قاشق با هم مخلوط میڪنیم سپس از چرخ گوشت رد ڪرده چرخ گوشت ندارید یڪے دو ثانیه با دستگاه غذا ساز بزنید .ڪمی از حلوا جدا ڪرده وبهش زعفران بزنید. حلوای زنجبیلے رو ڪف ظرف ویا پیرڪس ریخته وبا پشت قاشق فشرده صاف ویڪدست ڪنید حلواے زعفرانے روش بریزید دوباره فشرده ڪنید ڪمے پودر گردو روش بپاشید وبزارید یخچال حدود چهار الے پنج ساعت تا خودشو بگیره. سپس مڪعبے ویا لوزے برش بزنید وتو دیس بچینید. طعم این حلوا عااالیه امتحان ڪنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
رولت گوشت بادمجان یڪے از غذاهاے خوشمزه اے است ڪه مے توانید با بادمجان تهیه ڪنید.😋😍 ‌ ‌ ‌ این غذاے خوشمزه از ترڪیب بادمجان ، گوشت چرخ ڪرده و … تشڪیل شده است و طعم بسیار خوبے دارد.رولت بادمجان با روش هاے مختلفے طبخ مے شود ڪه در این آموزش بهترین روش تهیه رولت بادمجان را براے شما آماده ڪرده ایم. با مواد لازم ذڪر شده در این آموزش آشپزی مے توانید برای ۴ نفر رولت بادمجان تهیه نمایید. ‌ مواد لازم رولت بادمجان: ‌ ‌بادمجان۴ عدد ‌گوشت چرخ ڪرده ۳۰۰ گرم پیاز ۱ عدد جعفرے به مقدار لازم پنیر پیتزا ۴ قاشق غذاخوری فلفل سیاه به میزان لازم نمک به میزان لازم زرد چوبه و دارچین به میزان لازم یک سوم فنجان پودر سوخاری ‌ ‌طبق فیلم آماده ڪنید و لذت ببرید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
58.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه ڪامل پیتزا👆🏻👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛