#آش_اسفناج_و_لپه
پیش غذاے عالے 👌
میتونید مواد رو نصف یا دوبرابر ڪنید
مقدار لپه بیشتر از عدس وبرنج هستش
اندازه لیوان دسته دار فرانسه
لپه یک لیوان
عدس دوسوم لیوان
برنج نیم دانه دوسوم لیوان
اسفناج شسته وپاک ڪرده وخرد شده، نیم ڪیلو
ماست سفت دو لیوان پر (ےڪ ڪاسه )اگه ماستتون شل بود بیشتر بریزید
پیاز یک عدد،ارد یک قاشق غذاخورے روغن+زردچوبه+نمڪ+فلفل+به میزان لازم
پیاز داغ ونعنا داغ 👉سرو آش
لپه وعدس رو جداگانه بپزید
برنج رو خیس ڪنید(نپزید)
اسفناج رو جداگانه (پنج دقیقه) بدون روغن تفت بدید
پیاز داغ درست ڪنید آرد +زردچوبه+فلفل سیاه وفلفل قرمز رو باهاش تفت بدید لپه پخته؛عدس پخته؛برنج خیس خورده رو بهش اضافه ڪنید واب قلم یا اب مرغ رو اضافه ودرشو بزارید تا با هم دوباره بپزن نیم ساعت آخر اسفناج رو ونمک رو اضافه میڪنیم آگه دیدید آبش ڪمه ڪمے آب جوش روش بریزید ودرشو بزارید تا بپزه ولعاب بندازه اواخر پخت ماست رو با هم زن دستے بزنید تا صاف ویڪدست بشه وبه آش واضافه ڪنید گم ڪم بریزید و مدام هم بزنید تا ماست نبره وقتے ماست رو ریختے هم بزنید تا مخلوط بشه وماست گرم بشه توجه نڪنید ماست جوش نزنه فقط گرم بشه وبا آش همدما بشن ڪافیه گاز رو خاموش ڪنید وتو ظرف سرو بریزید وبا پیاز داغ ونعنا داغ نوش جان بفرمایید
عزیزان مواد این آش باید ڪاملا بپزه ولعاب بندازه
از برنج هندے و پاڪستانے سعے ڪنید استفاده نڪنید از برنج ایرانے استفاده ڪنید
اسفناج اختیاریه تفت بدید یا نه
ماست نه خیلے شیرین نه خیلے ترش باشه من آز ماست خونگے استفاده ڪردم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#آش_لپه
آش خوشمزه وخوش خوراک پیش غذاے سبک و ڪم هزینه
عزیزان این آش نسبت به آش هاے دیگه سبزے خیلے ڪم میریزین
عزیزان من این مقدار رو دوبرابر ڪردم
براے درست ڪردن این آش سعے ڪنید از برنج گرده استفاده ڪنید اگه نداشنید نیم دانه هم میشه (حتمااا از برنج گرده نداشنید از برنج نیم دانه ایرانے) لطفا با برنج هندے درست نڪنید خوشمزه نمیشه
برنج گرده یک لیوان
لپه نصف لیوان
شوید وجعفرے ۲۰۰ گرم نسبت شوید بیشتر باش
پیاز داغ دو قاشق
آب مرغ یک ڪاسه
عصاره مرغ دو عدد اگر آب مرغ نداشتید سه عدد عصاره بزنید
ماست دولیوان
لپه رو بشورید وبزنید اما له نشه دندون گیر باشه
برنج رو از قبل خیس ڪنید تا زودتر بپزه خیس هم نڪنید مشڪلے نیست
برنج رو با یڪے دو ڪاسه آب بزارید نیم پز بشه عزیزان توجه ڪنید برنج گرده از برنج ایرانے دیرپز تره پس به این نڪته توجه ڪنید از چه برنجے استفاده ڪنید آب زیادے نریزید ڪه برنج زیادے بپزه وهمش وا بره
برنج ڪه نیم پز شد لپه تقریبا پخته رو بهش اضافه میڪنیم
عصاره مرغ رو در ڪمے آب حل ڪرده واضافه میڪنیم سپس سبزی،پیاز داغ،فلفل سیاه وفلفل قرمز ونمک اضافه میزاریم تا ڪاملا بپزه زیاد رقیق وابڪے نباشه چون وقتے ماست میریزید رقیق تر میشه
ماست رو با همزن دستے خوب بزنید تا یڪدست بشه وڪم ڪم بهش اضافه میڪنیم مدام هم بزنید تا نبره توجه ڪنید ماست فقط داغ بشه نباید جوش بزنه ماست ڪه داغ شد گاز رو خاموش ڪنید
نوش جان😊
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
حلواے زنجبیلے گردویے این حلوا بدون گردو هم عااالیه گردو دوست ندارید نریزید
سعے ڪنید از آرد شیرینے پزے استفاده ڪنید با آرد نان رنگ حلوا تیره میشه
مقدار زنجبیل دلبخواهیه دوست دارید بیشتر بوے زنجبیل غالب باشه بیشتر بزنید ولے این مقدار به نظر من خوبه زیادے پودر هل نرنید وگرنه حلوا تلخ میشه
روغن جامد رو جایگزین نڪنید. به تنهایے ڪره استفاده ڪنید حلوا بوے ڪره میگیره
روغن مایع نمیشه چون حلوا جمع نمیشه
آرد سفید شیربنے پزے نیم ڪیلو هر لیوان آرد سرپر ۱۵۰ گرم
روغن جامد 175 گرم دوسوم لیوان
پودر قند الک شده ۲۵۰ گرم شڪر جایگزین نڪنید هر لیوان پودر قند ۱۵۰ گرم پودر قند ندارید شڪر رو آسیاب ڪنید از الک رد ڪنید
ڪره ۵۰ گرم
پودر گردو نصف لیوان تا یک لیوان حتما پودر بشه با دستگاه اسیاب بزنید
پودر زنجبیل یک قاشق سوپ خورے
پودر هل یک دوم قاشق مرباخورے
آرد رو الک ڪنید وبزارید رو شعله ڪم وتفت بدید چشم ازش برندارید ومدام هم بزنید تا بوے خامے حلوا از بین بره اصلا نباید تغییر رنگ بده حدود نیم ساعت طول میڪشه
سپس دوباره ارد رو الک ڪنید وباز برگردونید داخل ماهے تابه به سرعت انجام بدید تا آرد سرد نشه شعله پخش ڪن بزارید . اگه ندارید مشڪلے نیست شعله خیلے ڪم باشه روغن جامد اضافه ڪنید بزنید تا روغن به خورد آرد بره پودر زنجبیل وهل بزنید باز هم بزنید ڪره هم اضافه ڪرده حدود پنج دقیقه هم میزنیم تا حلوا صاف ویڪدست بشه پودر گردو اضافه میڪنیم در حد مخلوط ڪردن میزنیم گاز رو خاموش ڪنید با گردو زیاد رو گاز باشه گردو به روغن میفته
گاز ڪه خاموش ڪردیم بعد از یڪے دو دقیقه پودر قند اضافه میڪنیم حلوا زیادے داغ باشه پودر قند آب میشه.حتما گاز رو خاموش ڪنید وپودر قند اضافه ڪنید
با پشت قاشق با هم مخلوط میڪنیم سپس از چرخ گوشت رد ڪرده چرخ گوشت ندارید یڪے دو ثانیه با دستگاه غذا ساز بزنید .ڪمی از حلوا جدا ڪرده وبهش زعفران بزنید.
حلوای زنجبیلے رو ڪف ظرف ویا پیرڪس ریخته وبا پشت قاشق فشرده صاف ویڪدست ڪنید حلواے زعفرانے روش بریزید دوباره فشرده ڪنید ڪمے پودر گردو روش بپاشید وبزارید یخچال حدود چهار الے پنج ساعت تا خودشو بگیره. سپس مڪعبے ویا لوزے برش بزنید وتو دیس بچینید.
طعم این حلوا عااالیه امتحان ڪنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
رولت گوشت بادمجان یڪے از غذاهاے خوشمزه اے است ڪه مے توانید با بادمجان تهیه ڪنید.😋😍
این غذاے خوشمزه از ترڪیب بادمجان ، گوشت چرخ ڪرده و … تشڪیل شده است و طعم بسیار خوبے دارد.رولت بادمجان با روش هاے مختلفے طبخ مے شود ڪه در این آموزش بهترین روش تهیه رولت بادمجان را براے شما آماده ڪرده ایم. با مواد لازم ذڪر شده در این آموزش آشپزی مے توانید برای ۴ نفر رولت بادمجان تهیه نمایید.
مواد لازم رولت بادمجان:
بادمجان۴ عدد
گوشت چرخ ڪرده ۳۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
جعفرے به مقدار لازم
پنیر پیتزا ۴ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه به میزان لازم
نمک به میزان لازم
زرد چوبه و دارچین به میزان لازم
یک سوم فنجان پودر سوخاری
طبق فیلم آماده ڪنید و لذت ببرید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
58.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه ڪامل پیتزا👆🏻👆🏻👆🏻
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
62.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه ڪامل ڪیک پرتقالے با سس پرتقال 👆🏻👆🏻👆🏻
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
جزو۱.mp3
4.14M
التماس دعا🙏🌷
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ویفر_شڪلاتے
مواد لازم:
2 عدد نان میڪادو یا بستنے
مواد میانے :
250تا300 گرم بیسڪویت پتے پور
1لیوان آب (ےا پیمانه قنادے)
1 لیوان شڪر
200 گرم ڪره
250 گرم شڪلات تیره
1 استڪان پسته(دلخواه)
5تا6 عدد انجیر خشک خیس داه شده
چند عدد گردو خرد شده
طرز تهیه :
ابتدا سس شڪلاتے رو آماده ڪنید.
آب وشڪر را در ظرف بریزید وبزارید روے حرارت تا آب بجوشد وشڪر حل شود وظرف را از روے حرارت بردارید وڪره وشڪلات را اضافه ڪنید وبا قاشق چوبے مرتب هم بزنید تا سس صاف وروان شود.
در یک ڪاسه گود ، بیسڪویت ها را به تڪه هاے بزرگ خرد ڪنید ، سس شڪلات را روے آن بریزید، پسته ، گردو و انجیر خرد شده را بریزید و همه آنها را مخلوط ڪنيد .
ےڪ ورق از نان را گذاشته ومواد را بصورت یڪسان با ڪاردک پهن ڪنید(میتونےد از رینگ هم استفاده ڪنید) و نان دیگه را بصورت وارونه(قسمت برجسته روے مواد گذاشته بشه) قرار بدیدویک جسم نسبتأ سنگین روے نانها بزارید تا لایه ها خوب بهم فشرده شده وبچسبد.
بزارےد تا یڪشب بمونه بعد با چاقو به اندازه دلخواه برش بزنید واز مهماناتون پذیرایے ڪنید
ڪامتون شیرین
از شڪلات با ڪیفیت استفاده ڪنید. براے جسم سنگین سعے ڪنید اندازه خود نان باشه تا یڪنواخت فشرده شود.
از جسم زیاد سنگین استفاده نڪنید چون باعث میشه نان میڪادو خرد شود
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بیسڪویت_خرمایی
براے این بیسڪویت خوشمزه احتیاج داریم به
حدود دومشت پر خرما را بدون هسته ڪنید وروے بخار اب بذارید با در بسته تا ڪاملا نرم بشه بعد چنگ بزنید تا یڪدست بشه
سه تا تخم مرغ را با ڪمے وانیل بزنید تا پف ڪنه بعد سه چهارم لیوان شڪر وسه چهارم لیوان روغن مایع اضافه وڪمے مخلوط ڪنید بعد سه جهارم لیوان شیر خشک نیدو یا قنادے با نصف قاشق جایخورے پودر هل را اضافه ومخلوط ڪنید ارد میزان دقیقے تداره ڪم ڪم اضافه ڪنید با یک قاشق مرباخورے بیڪنبک پودر ومخلوط ڪنید تا جایے ارد اضافه ڪنید ڪه خمیرے لطیف وبدست نچسبد ڪلا این خمیر خیلے نرم ولطیفه ونیاز به استراحت نداره تابه دوطرفه را ڪاغذ روغنے بذارید دولایه با ارده یا روغن جامد چرب ڪنید نصف خمیر را ڪف تابه باز ڪنید خرما را روش باز ڪنید ومجددا باقے خمیر را باز ڪنید وڪنجد بپاشید وروے حرارت متوسط روبه ڪم با شعله پخش ڪن بذارید حدود یک ساعت وقتے طلایے شد تابه را برگردونید تا روے بیسڪویت هم طلایے بشه وبه سایز دلخواه برش بزنید
توے ظرف در دار تا یڪماه توے یخجال قابل نگهداریه فقط هوا وارد ظرف نشه
توے فر خواستید درست ڪنید 180درجه طبفه وسط بمدت تقریبے 45تا 60دقیقه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#آش_ڪشڪ
مواد لازم:
سبزی_آش : ۵۰۰ گرم
نخود : ۱ پیمانه
لوبیا : ۱ پیمانه
برنج : ۱ پیمانه (نےم دانه یا شڪسته)
عدس : ۱/۲ پیمانه
بلغورگندم : ۱/۳ پیمانه
بلغورجو : ۱/۳ پیمانه
سیب_زمینے : ۲ عدد متوسط
پیاز : ۲ عدد متوسط
سیر : ۲ گوله
ڪشک : ۱ ڪیلوگرم
ادویه : ۱ قاشق مرباخوری
زردچوبه : ۲ قاشق مرباخوری
فلفل : ۱ قاشق مرباخوری
نعناع : ۳ قاشق مرباخوری
نمک : به مقدار لازم
مواد سبزے آش: گشنیز جعفرے تره سیرسبز و اسفناج
طرز تهیه:
نخود، لوبیا، بلغورجو و بلغور گندم را از روز قبل داخل آب قرار مے دهیم.
مواد بالا را داخل قابلمه همراه سه لیوان آب به مدت ۳-۲ ساعت با هم مے پزیم موقع جوش آمدن شعله را ڪم ڪنید و درب قابلمه را ڪامل قرار ندهید بلغور قابلیت سر رفتن دارد!!
در داخل قابلمه بزرگتر و اصلے سبزے آش را به همراه سیب زمینے نگینے خرد شده و عدس و برنج شسته شده با دو لیوان آب مے پزیم صبر مے ڪنیم تا سیب زمینے و عدس ڪامل بپزد حال ڪشک را ڪه با دو لیوان آب رقیق شده همراه با مخلوط نخود، لوبیا و بلغورهاے پخته شده اضافه مے ڪنیم و یک ساعت دیگر براے پخت ڪامل آش صبر مے ڪنیم.
پیاز ریز شده را داخل روغن تفت داده بعد از ڪمے سبک شدن سیر را اضافه مے ڪنیم بعد طلایے شدن سیر، پیاز، ادویه، زردچوبه و نعناع را اضافه مے ڪنیم و براے ۲۰-۱۰ ثانیه هم مے زنیم و به آش اضافه مے ڪنیم
نڪات:
مقدار نمک بستگے به شورے ڪشک داره اگه ڪشک شما شور هست نمک اضافه نڪنید.
موقع پخت لوبیا، نخود و بلغور ها مواظب سر رفتن مواد باشید و اینڪه حتما قبل اضافه ڪردن به آش نخود و لوبیا پخته باشد.
قبل اضافه ڪردن ڪشک سیب زمینے و عدس پخته باشه وگرنه با اضافه ڪردن ڪشک نمے پزه
در استفاده از پیاز و سیر خساست به خرج ندید هر چه بیشتر آش شما خوشمزه تر !!
و در آخر اینڪه این مقدار مواد براے ده نفر ڪافیه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ڪرم پنیری
مواد لازم
پنیر خامه اے یا ماسڪارپونه ۱۲۰ گرم
۱۵ گرم پودر ژلاتین (ےا یک بسته ژله با طعم دلخواه ترجیحا طعم ملایمے داشته باشه)
۲۰۰ گرم شیر
۲۴۰ گرم خامه قنادی
۸۰ گرم ڪرمفیل
طرز تهیه
اول در یک ظرف خامه رو اونقدر مے زنیم ڪه فرم بگیره لازم نیست خیلے سفت بشه
در یک ڪاسه شیر و پودر ژلاتین یا پودر ژله رو باهم مخلوط مے ڪنیم و به روش بن مارے حرارت مے دیم تا ذرات ژله حل بشه مراقب باشید شیر اصلا نجوشه
در یک ڪاسه ے دیگه پنیر خامه اے و ڪرمفیل رو اونقدر مے زنیم تا سبک بشه.
مخلوط پنیرے رو به خامه اضافه و خوب مخلوط مے ڪنیم
مخلوط شیر و ژلاتین رو بعد از خنک شده روے ڪرم پنیرے مے ریزیم (از صافے رد مے ڪنیم) و در حد مخلوط شدن با دور ڪند همزن مے زنیم
ڪف یک قالب رو سلفون مے ڪشیم و مواد رو داخلش مے ریزیم
یا ڪف قالب پلاستیڪے یا سیلیڪونے رو همه جاشو چرب مے ڪنیم و مواد رو داخلش مے ریزیم اگر ظرفتون رو چرب نڪنید خیلے خیلے به سختے درمیاد
در اخر به مدت حداقل ۴ ساعت در یخچال بذارید
مے تونید فقط از پودر ژلاتین استفاده ڪنید ڪه اینطوریم خیلے خیلے خوشمزس مے تونید از تڪه هاے میوه هم استفاده ڪنید مثل توت فرنگے و هلو
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جوجه ڪباب چوبے در فر
مواد لازم: .
30تکه جوجه
زعفران به میزان لازم
2قاشق غذاخورے ماست
1قاشق غذاخورے آبلیمو
زردچوبه و فلفل و نمک به میزان لازم .
ادویه تندورے و پاپریڪا به میزان لازم (البته به دلخواه)
1عدد پیاز
قارچ به میزان لازم
سب زمینے 10عدد
سیخ چوبے به تعداد نیاز .
طرز تهیه: .
مرغ ها رو با زردچوبه و فلفل و و نمک و ادویه ها آغشته ڪنید و زعفران و آبلیمو وماست و پیاز خرد شده رو هم اضافه ڪنید و 1ساعت بذارید ڪه مزه دار و نرم بشه .
بعد ڪف سینے فر رو با روغن چرب ڪنید و مرغ هارو به سیخ چوبے بزنید و روے سینے بذارید و قارچ ها رو هم اضافه ڪنید.و در طبقه سوم فر قرار بدید .
سینے دیگه فر رو چرب ڪنید و سیب زمینے و ڪه بانمک و فلفل و ادویه تندورے ڪه مزه دار ڪردیم و بریزید.و در طبقه اول فر قرار بدید .
با درجه210 به مدت1ساعت تو فر بذارید البته مدل فر ها فرق میڪنه و ممڪنه زمانش ڪم یا زیاد بشه🕐 . البته توے تابه هم میشه درست ڪرد.😉
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
"ماڪارونے مرغ"
ماڪارونے شڪل دار 1 بسته
سینه مرغ 2 عدد نگینے خرد شده
فلفل دلمه اے سبز 1 عدد
پیاز 1 عدد بزرگ
سیر رنده شده 2 حبه
فلفل دلمه اے قرمز در صورت تمایل نصف عدد
رب گوجه فرنگے 2 قاشق غذا خورے
روغن براے سرخ ڪردن
نمک و فلفل
جعفرے تازه 1 دسته
اگر دوست داشتین میتونین به دلخواه از قارچ و ذرت هم استفاده ڪنین
ماڪارونے هارو تو آب جوش و ڪمے نمک و 1 قاشق غذاخورے روغن بریزین و بزارین حسابے بپزه
سینه هارو با پیاز و روغن خوب تفت بدین وقتے ڪمے طلایے شد
فلفل دلمه اے اضافه ڪنین و خوب تفت بدین سیر رو اضافه ڪنین و ادویه هارو اضافه ڪنین
وقتے مواد خوب پخت رب رو اضافه ڪنین و با مواد سرخ ڪنین
خوب ڪه مواد باهم طعمدار شد ڪمے آب اضافه ڪنین و در قابلمه رو بزارین تا جا بیفته
حالا ماڪارونے ڪامل پخته شده را آبڪش ڪنین و بگیرینش زیر آب سرد ڪه به هم نچسبه
وقتے مواد مرغ خوب پخت و جا افتاد ماڪارونے رو بهش اضافه ڪنین و چندتا تفت بدین و حالا جعفرے هاے خرد شده رو اضافه ڪنین و بعد از 10 دقیقه آماده سرو هست
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#قطاب_يزدي
مواد لازم:
آب 40 گرم
زرده تخم مرغ یک عدد
تخم مرغ یک عدد
ماست 180 گرم سفت وشیرین
ارد ۵۰۰ تا ۵۵۰گرم شاید ڪمے بیشتر حتما آرد شیرینے پزے باشه آرد نانوایے استفاده نڪنید
وانیل نوک قاشق چایخورے
روغن مایع ۴۰ گرم روغن جامد آب ڪرده 60 گرم (روغن جامد رو جتما آب ڪنید )
نمڪ نصف قاشق چایخورے
مواد داخل قطاب بادام یا مغز گردوے خورد شده یا پودر نارگیل یک لیوان من نصف گردو ونصف پودر نارگیل استفاده ڪردم
هل ساییده شده مقدارے
پودر قند ۱۵۰گرم یا یک دوم پیمانه
گلاب ته استڪان
روغن مایع براے سرخ ڪردن وپودر قند براے روے قطابها
درست ڪردن خمیر
همه مواد جز آرد داخل ڪاسه میریزیم وبا همزن برقے ویا دستے میزنیم حدود یک دقیقه سپس ارد را یڪدفعه اضافه ڪرده حتما صد گرم از آرد رو ڪنار بزارید شاید خمیر سفت شه مقدار آب خورے آردها فرق داره آگه دیدید خمیر شله وهنوز چسبندگے داره ڪم ڪم آرد رو اضافه ڪنید تا خمیر نرم ولطیفے بدست میآید زیاد آرد به خوردش ندید تا قطاب سفت نشه زدن خمیر هم با دست هم با همزن میتونید انجام بدید با دست زور وبازو میخواد با هم زن حتما از پرهاے خمیر استفاده ڪنید حدود چهار دقیقه با هم زن باید بزنید ده دقیقه با دست با دست چنگ نزنید حتما با ڪف دست خمیر رو جمع ڪنید
مواد داخل قطاب رو آماده ڪنید مواد داخل قطاب سلیقه اے هست از هرموادے میتونید استفاده ڪنید
مواد داخل قطاب خمیرے نباید باشه باید پودرے باشه
خمیر نیازے به استراحت ندارررره از اینجا به بعد تو ویویدے همه چیز مشخصه قالب بزنید ومواد رو میانے خمیر بزارید وخمیر رو جمع ڪنید روغنے مایعے ڪه قطاب رو توش سرخ میڪنید حتمااااااا داغ باشه لبه هاے رو خوب بهم بچسپونید تا موقع سرخ ڪردن از هم باز نشن وقتے ڪه سرخ شدن بزارید خنک شه وپودر قند بپاشید روش آگه پودر قند دوست ندارید میتونید نزنید این سلیقه ایه
این مقدار اندازه ها مقدار شیرینه ڪه رو سینیه
به جاے پودر گردو و پودر گردو پودر بادام استفاده ڪنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛