eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم: آب 40 گرم زرده تخم مرغ یک عدد تخم مرغ یک عدد ماست 180 گرم سفت وشیرین ارد ۵۰۰ تا ۵۵۰گرم شاید ڪمے بیشتر حتما آرد شیرینے پزے باشه آرد نانوایے استفاده نڪنید وانیل نوک قاشق چایخورے روغن مایع ۴۰ گرم روغن جامد آب ڪرده 60 گرم (روغن جامد رو جتما آب ڪنید ) نمڪ نصف قاشق چایخورے مواد داخل قطاب بادام یا مغز گردوے خورد شده یا پودر نارگیل یک لیوان من نصف گردو ونصف پودر نارگیل استفاده ڪردم هل ساییده شده مقدارے پودر قند ۱۵۰گرم یا یک دوم پیمانه گلاب ته استڪان روغن مایع براے سرخ ڪردن وپودر قند براے روے قطابها درست ڪردن خمیر همه مواد جز آرد داخل ڪاسه میریزیم وبا همزن برقے ویا دستے میزنیم حدود یک دقیقه سپس ارد را یڪدفعه اضافه ڪرده حتما صد گرم از آرد رو ڪنار بزارید شاید خمیر سفت شه مقدار آب خورے آردها فرق داره آگه دیدید خمیر شله وهنوز چسبندگے داره ڪم ڪم آرد رو اضافه ڪنید تا خمیر نرم ولطیفے بدست می‌آید زیاد آرد به خوردش ندید تا قطاب سفت نشه زدن خمیر هم با دست هم با همزن میتونید انجام بدید با دست زور وبازو میخواد با هم زن حتما از پرهاے خمیر استفاده ڪنید حدود چهار دقیقه با هم زن باید بزنید ده دقیقه با دست با دست چنگ نزنید حتما با ڪف دست خمیر رو جمع ڪنید مواد داخل قطاب رو آماده ڪنید مواد داخل قطاب سلیقه اے هست از هرموادے میتونید استفاده ڪنید مواد داخل قطاب خمیرے نباید باشه باید پودرے باشه خمیر نیازے به استراحت ندارررره از اینجا به بعد تو ویویدے همه چیز مشخصه قالب بزنید ومواد رو میانے خمیر بزارید وخمیر رو جمع ڪنید روغنے مایعے ڪه قطاب رو توش سرخ میڪنید حتمااااااا داغ باشه لبه هاے رو خوب بهم بچسپونید تا موقع سرخ ڪردن از هم باز نشن وقتے ڪه سرخ شدن بزارید خنک شه وپودر قند بپاشید روش آگه پودر قند دوست ندارید میتونید نزنید این سلیقه ایه این مقدار اندازه ها مقدار شیرینه ڪه رو سینیه به جاے پودر گردو و پودر گردو پودر بادام استفاده ڪنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ته چین مرغ و بادمجان🍛🍗🍆 . مواد لازم : (برای هر دو پیمانه برنج یک عدد تخم مرغ ) زعفران آب شده ادویه نمڪ.فلفل.پودرسیر.زردچوبه هویج وپیاز ماست خامه اے یک قاشق آبلیموے تازه (اگر ماست ترش بود نیاز نیست ) گلاب یک قاشق.غ زرشک دارچین نصف لیوان ڪره آب شده یا روغن ماست خامه اے یا چڪیده سه قاشق.غ دوعدد بادمجان سرخ شده طرز تهیه :بادمجان هارو حلقه اے ڪنید بزارین داخل آب نمک و بعد صافے بریزید و سرخ ڪنید حلقه ها نازک باشن.مرغ رو با هویج پیاز و ادویه ها بزارین ڪاملا بپزه و ریش ریش ڪنید بعد توے تابه تفت بدین مقدارے دارچین اضافه ڪنید وزرشک رو اضافه ڪنید ڪمے تفت خورد شعله رو خاموش ڪنید برنج یڪم دون تر آبڪش ڪنید یک عدد تخم مرغ رو خووووب بزنید (خیلی مهمه خوب زده بشه )بعد گلاب یا پودر هل زعفران غلیظ ماست چڪیده یا خامه اے و ڪره آب شده رو اضافه خوب هم بزنید و بعد برنج آبڪش شده رو اضافه ڪنید (برای اینڪه تخم مرغ بوے زهم نده برنج رو بزارین ڪاملا سرد شه بعد به مواد اضافه ڪنید )برای اینڪه ته دیگ سالم برگرده روغن رو بزارین خوووب داغ بشه حسابے داغ ڪه شد موادتون رو بریزید و صاف ڪنید ڪف قابلمه بعد مواد مرغے رو جورے بریزین ڪه تقریبا وسط باشع ڪه لایه هاے برنجے بچسبه بهم لایه بعدے باز برنج ماستے و در آخر یڪم برنج زعفرانے ساده ومقدارڪمے روغن وبزارین نیم ساعت با شعله ڪم روے شعله پخش ڪن دم بڪشه .قبل اینڪه قابلمه رو برگردونید بزارین دمے ڪه روشه یه ذره عرق ڪنه 🤪بعد تڪونش بدید و مطمئن شید و برش گردونید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
26.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه ڪامل فسنجون 👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در این صبح زیبا🌸 اميد و تندرستے مهمان وجودتان سفره تان گسترده 🌸 روزيتان افــــزون و دلتان گرم بـــه حضور حضرت دوست🌸 ڪه هرچه داريم ازاوست ســلام صبح قشنگتووون بخیر🌸 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍲🌾🍗🍋🍅 مواد لازم: جو پوست ڪنده: ۱ پیمانه مرغ: ۱/۲ یک سینه پیاز: ۳ عدد هویج: ۲ عدد لیموترش: ۱ عدد جعفرے تازه: ۴ قاشق غذاخوری آردگندم: ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگے: ۲ قاشق غذاخوری عصاره مرغ: ۲ عدد نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار لازم طرز تهیه: جو پوست ڪنده را از روز قبل داخل آب سرد خیس مے ڪنیم. هوےج و پیاز ها را بصورت نگینے ریز مے ڪنیم. سینه مرغ را همراه با یک پیاز ریز شده و ڪمے روغن تفت مے دهیم، پس از تغییر رنگ مرغ، هویج ریز شده را اضافه و تفت مے دهیم، جو را به همراه مقدارے آب ریخته و با شعله ملایم غذا را مے پزیم، پس از حدود دو ساعت و پخته شدن مرغ ها، آنها را درآورده و ریش ریش مے ڪنیم و داخل سوپ مے ریزیم. دو عدد پیاز ریز شده را داخل روغن سرخ مے ڪنیم، پس از ڪمے طلایے شدن پیاز ها، رب گوجه فرنگے، زردچوبه، فلفل سیاه، آرد و عصاره مرغ را ریخته، تفت داده و هم مے زنیم و داخل سوپ مے ریزیم. پس از جا افتادن سوپ، نمک، آبلیموترش و جعفرے ریزشده را ریخته و هم مے زنیم. نوش جان 😄😍 نڪات: جو را از روز قبل داخل آب سرد ریخته و آب آن را چند بار عوض ڪنید تا مدت زمان پخت جو ڪمتر شود به جاے جو پوست ڪنده مے توانید از جو پرک استفاده ڪنید ڪه نیاز به خیس ڪردن ندارد. هوےج را بصورت نگینے درشت ریز ڪنید تا وا نرود. برای غلظت سوپ مے توانید در ابتدا یک مشت رشته سوپے به آن اضافه ڪنید. در صورت نداشتن جعفرے تازه از جعفرے خشک استفاده ڪنید. میزان غلظت سوپ بستگے به ذائقه شما داره و مے توانید با آب جوش آن را تنظیم ڪنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: زرده ے تخم مرغ...... دوعدد شیر...... نصف لیوان دسته دار فرانسوے یا نصف پ بڪینگ پودر.....ےڪ ق مرباخورے ڪاملا سرصاف یا عسل.......ےڪ ق غ روغن مایع........ےڪ ق غ ارد سفید....... به میزان لازم اول زرده و شربت بار و روغن رو باهم مخلوط ڪنید شیر رو بهش اضافه و مخلوط ڪنید یک پ ارد رو با بڪینگ پودر مخلوط ڪنید و بهش اضافه و خوب مخلوط ڪنید حالا هر بار یک قاشق ارد بهش اضافه ڪنید مخلوط ڪنید ، وقتے ک خمیر شڪل گرفت،روی میز آرد بپاشید و خمیر رو ورز بدید، تا زمانے زیرش آرد بپاشید و ورز بدین ک خمیر بدستتون و به میز نچسبه مواظب باشید آرد زیادے به خوردش ندین چون باعث سفت شدن گوشفیل میشه حالا یک خمیر تقریبا سفت داریم و میزاریمش تو یه نایلون و دو ساعت استراحت میدیم بعداز دوساعت میبینید ک خمیرحسابے نرم و لطیف شده از خمیر گلوله ڪوچک اندازه گردو بردارید و با وردنه مطابق فیل بازش ڪنید ،تا اونحا ڪه میتونید نازک باشه سپس مطابق فیلم وسطشو جمع ڪنید و برش بدین و در روغن داغ بندازید، درتابه باید حدود یک بند انگشت روغن بریزید ،گوشفےل باید در روغن شناور باشه و بزارید روغن با حرارت متوسط داغ بشه و گوشفیل رو در روغن داغ بندازید یک طرف ک سرخ شد برگردونید تا طرف دیگش سرخ بشه سپس سے چهل ثانیه در شربت ولرم بذارید بعدش درصافے بزارید شربت اضافیش بره من براے شربت این گوشفیل گلوڪز نریختم و بجاش عسل ریختم و همون‌طور ڪه میبینید گوشفیلا خیلے براق شدن ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ڪوفته برنجی مواد لازم :👇 پیاز متوسط رنده شده ۱ عدد گوشت چرخ ڪرده ۵۰۰ گرم لپه پخته شده ۱ پیمانه برنج ڪمے زنده ۱/۵ پیمانه تخم مرغ ۲ عدد شوید ۴ قاشق غذاخورے مرزه ۴ قاشق غذاخورے ترخون ۳ قاشق غذاخوری زردچوبه ۱/۵ چایخوری نمک و فلفل به میزان لازم براے سس : پیاز بزرگ نگینے خرد شده ۱ عدد رب گوجه فرنگے ۳ ق غ نمک و فلفل به میزان لازم آب ۵ لیوان دستور تهیه :👇 پیاز رو رنده میڪنیم و گوشت چرخ ڪرده رو به پیاز اضافه میڪنیم ،برنج و لپه و سبزے ها، نمک و فلفل و زردچوبه به علاوه تخم مرغ ها اضافه میڪنیم و حسابیییے یعنے حسابے ها ورز میدیم، بعد از ورز دادن حسابے یه ڪاسه آب میزاریم ڪنار دستمون و توپ هاے یه اندازه برمیداریم و اگر خواستیم میتونیم داخلش آلو و زرشک قرار بدیم. . برای تهیه سس : پیاز بزرگ رو نگینے خرد میڪنیم وقتے ڪمے طلایے شد زردچوبه رو اضافه میڪنیم و بعد از ڪمے تفت رب گوجه فرنگے و نمک و فلفل رو اضافه ڪرده و تفت میدیم و به اندازه ۴ تا ۵ لیوان آب میریزیم مقدار آب هم باید در حدے باشه ڪه روے ڪوفته ها رو بگیره. بعد از اینڪه آب جوش اومد میتونیم ڪوفته ها رو داخل سس بزاریم و بعد از اون زیر گاز رو ڪم میڪنیم و میزاریم در حدود ۱ ساعت بپزد. میتونےن ڪوفته ها رو قبل از انداختن داخل سس حدود نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
قيمه بادمجون🍲🍆 مواد لازم پياز ١عدد بادمجون ٦ عدد آب ٦ ليوان لپه ريز ١٥٠ گرم رب ١ و نيم قاشق غ خ گوشت گوسفندي ٣٥٠ گرم فلفل سياه ١ قاشق چ خ زرد چوبه ١ قاشق چ خ نمك ١ قاشق مربا خوري ليمو عماني ٢ عدد زعفرون دم كرده ٣ قاشق غ خ دارچين ١ قاشق چ خ . . اول بايد بگم لپه رو ١٢ ساعت خيس كردم,پياز و تفت بدين گوشت رو اضافه كنيد بعد از تغيير رنگ ادويه خا رو اضافه كنيد ،بعد لپه خيس خورده رو با آب گرم بجوشونيد ( ٥ الي ٧ دقيقه ) بعد با آب گرم ابكش كنيد،لپه رو اضافه كنيد تفت بدين بعد رب رو تفت بدين آب رو اضافه كنيد حرارت رو سوزني كنيد تا لپه پخت نمك رو اضافه كنيد بعد ليمو عماني رو ٢٠ دقيقه با آب گرم خيس بدين اون رو هم اضافه كنيددر ظرف و بزاريد خورش جا افتاد زعفرون و دارچين اضافه كنيد،بعد بادمجون ٢ ساعت تو نمك بخوابونيد با دستمال خشكش كنيد سرخش كنيد به خورش اضافه كنيد ،١٠ دقيقه با خورش قل بزنه و آماده است😉👌 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان پنجره اے نشاسته گل ۷۵ گرم گلاب ۳ تا ۴ قاشق سوپ خوری تخم مرغ ۵ عدد آرد برنج الک شده ۲ قاشق سوپ خوری آرد سفید قنادے (الڪ شده) ۷۵ گرم روغن مایع (مخصوص سرخ ڪردن) به مقدار لازم پودر قند ۱۰۰ گرم پودر هل ۱/۴ قاشق چاے خوری پودر پسته به دلخواه براے تزئین اول نشاسته و گلاب را در ظرفے بریزید و هم بزنید تا به صورت خمیر در بیاید، اما زیاد شل نشود. بعد تخم مرغ را به آن بیافزایید و با همزن دستے هم بزنید تا یڪدست شود. حالا آرد برنج و آرد نول را در ظرفے مخلوط و دوبار الک ڪنید سپس آن را به مخلوط بالا بیافزایید و با لیسک هم بزنید. اگر خمیر سفت بود چند قاشق شیر اضافه ڪنین خمیر را از صافے رد ڪنید تا گلوله در مواد باقے نماند و بگذارید به مدت یک ساعت در دماے محیط بماند تا استراحت ڪند. حالا مقدار زیادے روغن در قابلمه اے ڪوچک بریزید و روي حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود سپس قالب مخصوص نان پنجره اے را در آن فرو ڪنید. زمانے ڪه قالب داغ شد، قالب را از روغن خارج ڪرده، در مایه فرو ببرید (تا حدي ڪه مایه تا لبه قالب را بگیرد) سپس بلافاصله داخل روغن داغ فرو ڪنید و آن را تڪان دهید تا از قالب جدا شود. هر از گاهے مواد را هم بزنید تا ته نشین نشود و یڪدست باقے بماند پس از اینڪه هر دو طرف نان ها طلایے رنگ شدند، آن ها را از روغن بیرون آورید، روي حوله ڪاغذے قرار دهید تا روغن اضافے آن ها گرفته شده و ڪاملاً سرد شود. نان ها را در ظرف مورد نظر بچینید. پودر قند، هل و پودر پسته را در ظرفے بریزید و هم بزنید تا ڪاملاً با یڪدیگر مخلوط شوند سپس آن را روے نان ها بپاشید و سرو ڪنید. ےا اگر دوست داشتین شهد یا شربت شیرین حاضر ڪنین و جاے پودر قند در حد چند ثانیه نان پنجره اے هارو بزنین تو شهد دربیارین نڪته : اگر گرم شدن قالب بیش از حد باشد، مایه بلافاصله از قالب جدا مے شود و اگر ڪمتر از حد لازم گرم شود، مایه به قالب نمے چسبد. نشاسته این شیرینے، حتماً باید نشاسته گل باشد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آرد 2 تا 2/5 پیمانه بسته به درشتے تخم مرغ ممڪن است میزان آرد متغیر باشه(من 2/5 پیمانه آرد مصرف ڪردم) بیڪینگ پودر 1 قاشق غذاخوری ماست 1/2 پیمانه روغن مایع 1/2 پیمانه تخم مرغ 2 عدد وانیل 1/4 قاشق چایخوری سفیده تخم مرغ 1 عدد پودر پسته براے تزئین مواد شهد: آب 1/5 پیمانه شڪر 1/5 پیمانه زعفران سائیده مقداری گلابت 1 تا 2قاشق غذاخوری جوهر لیمو 1/4 قاشق چایخوری(ےا آبلیمو 1 قاشق غذاخوری) همه مواد را مخلوط و روے حرارت ملایم بگذارید ابتدا ڪمے هم بزنید تا شڪر حل شود و بعد دیگر هم نزنید تا جوشبیاید و با حرارت ملایم ڪمے قوام پیدا ڪند. بعد حرارت را خاموش ڪنید تا شهد ولرم شود. برای خاگینه شعد باید ڪمے قوام پیدا ڪنه ولے لازم نیست غلیظ بشه....ڪمی از شهد سرد رو بین دو انگشت بگیرید باید ڪمے چسبنده باشه،در این حد ڪافیه. تخم مرغها+وانیل را با همزن دستے مخلوط ڪنید تا یڪدست شوند. روغن مایع و ماست را هم اضافه و هم بزنید. آرد+بیڪینگ پودر را با هم مخلوط و 3 بار الک ڪنید و به متیه تخم مرغ ڪم ڪم اضافه ڪنید تا خمیر جمع شود. سپس خمیر را ڪمے ورز دهید تا یڪدست شود. خمےر در نهایت به دست نمیچسبد. خمےر را در نایلون قرار بدید و 30 دقیقه در محیط آشپزخانه استراحت دهید. سپس هر بار مقدارے از خمیر را بین دو نایلون باز ڪنید به ضخامت 3 میلے و با دو ڪاتر گرد ڪاتر بزنید و با ڪارد ابتدا برش+داده و 4 برش بدهید و بعد برش×بزنید تا 8 گلبرگ ایجاد شود. بعد هر دو دایره ڪوچک و بزرگ را با ڪمے سفیده تخم مرغ به هم بچسبانید. همه خمیر را به همین ترتیب آماده ڪنید(حتما روے خمیر را بپوشانید تا خشک نشود) سپس گلهاے آماده را در روغن داغ شناور با حرارت ملایم سرخ ڪنید تا پف ڪرده و مغز پخت شوند. در صافے بگذارید تا روغن اضافے آنها خارج شود و بعد در شهد ولرم بیندازید. اگه دوست دارید شیرین بشه باید تایم بیشترے توے شهد نگه دارید ولے من چون طرفدار چیزاے ڪم شیرین هستم بعد از یک دقیقه از شهد در آوردم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیر 2 لیوان آرد برنج 2 قاشق سوپخورے پُر شڪر 4 قاشق غذاخوری(بنا به ذائقه خودتون میشه شڪر رو بیشتر ریخت) گلاب 4 قاشق سوپخوری خامه صبحانه2 قاشق مرباخوری(به دلخواه،میتونےد به جاے خامه مقدارے ڪره اضافه ڪنید ولے به نظرم با خامه طعمش خیلے خوشمزه تره) شےر سرد را در شیر جوش بریزید و آرد برنج را روے آن الک ڪنید و با همزن دستے خوب هم بزنید تا آرد برنج در شیر حل بشه و هیچ گوله اے از آرد باقے نمونه. بعد شڪر را هم اضافه ڪنید. شےر جوش را روے حرارت ملایم قرار بدید و مدام هم بزنید. حرارت حتما ملایم باشه تا آرد برنج در شیر خوب پخته بشه و مزه خامے نداشته باشه. حتما مدام هم بزنید وگرنه آرد برنج سریع تهنشین میشه و در شیر تڪه تڪه میشه و فرنے شما یڪدست نمیشه. وقتی غلظت فرنے به حد دلخواهتون رسید نوبت اضافه ڪردن گلاب هست،گلاب رو هم اضافه و دوباره روے حرارت هم بزنید . در آخر به دلخواه میتونید ڪمے خامه صبحانه اضافه ڪنید تا فرنے شما ڪِرِمے و خوش طعم تر بشه. فرنی را از روے حرارت بردارید و بلافاصله سه قسمت ڪنید. ےڪ قسمت آنرا ساده بگذارید . به قسمت دوم مقدارے پودر ڪاڪائو حل شده در آب جوش اضافه ڪنید(من 1 قاشق سوپخورے پودر ڪاڪائو را در ڪمے آب جوش حل ڪردم ) به ظرف سوم مقدارے زعفران دمڪرده غلیظ اضافه ڪنید. ترتےب ریختن فرنے ها به سلیقه خودتون بستگے داره. من ابتدا مقدارے فرنے سفید ڪف ظرفها ریختم و صبر ڪردم تا رویه ببنده... در این فاصله هر از گاهے مواد فرنے زعفرانے و شڪلاتے را هم بزنید تا رویه نبنده. و بعد از اینڪه فرتے سفید رویه بست،فرنی شڪلاتے و در پایان فرنے زعفرانے در ظرفها ریختم... روی فرنے رو به دلخواه تزئین و سرو ڪنید. اگه فرنے زیاد از حد غلیظ بشه یا بدون پوشش مدت زیادے در محیط بمونه ممڪنه رویه اون ترک برداره. با این مقدار حدود 5 تا 6 استڪان فرنے خواهید داشت. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سینه مرغ رو به نوارهاے باریڪے برش میزنیم ورول میڪنیم وبه سیخ میڪشیم نگران تڪه وتڪوهاے ڪه از سینه باقے میمونه نباشید همه رو به اضافه یڪے دوتڪه ران چرخ ڪردم میشن ڪوبیده مرغ😉دستور اونم میزارم🙂 میتونید با تڪه ها اضافے پیتزاے مرغ/پیراشڪی/ماڪارونی.... درست ڪنید خیلے هم خوشمزس😋 مقدارے زعفران دم میڪنیم وبا برس به مرغاے سیخ ڪشیده شده میمالیم. یک عدد پیاز بزرگ رو خرد میڪنیم یڪے دوقاشق روغن زیتون نمک فلفل ڪمے زردچوبه یک حبه سیر رنده شده ڪمے آب لیمو رو با هم قاطے میڪنیم ومرغاے زعفرانے رو میزاریم مابین مواد ودر ظرف رو میبندیم ومیزاریم یخچال یک شب، فرداش مرغا رو در میاریم ومے تڪونیم تا مواد ازش جدا شه وتو روغن با شعله متوسط سرخ میڪنیم وبا پلو نوووووش جان میفرماییم 😋😋 گوجه فرنگے وفلفل دلمه اے هم با همون سیخاے چوبے سرخ ڪردم (عزیزان آگه بخواید گوجه فرنگے ومرغ رو یک درمیان بزنید وسرخ ڪنید گوجه ها زود وا میرن وله میشن ولے هنوز مرغ پخته وسرخش نشده) در ماهے تابه رو بزارید هم مرغ مغز پخت میشه هم روغن نمیپاشه تا موقعے ڪه داره ڪم ڪم سرخ میشه 🙂سیخ فلزے ندارید اشڪال نداره همون سیخاے چوبے عالییے (سیخای چوبے وفلزے پلاستیک فروشا دارن) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
چیز برگر داخل خمیر جادویی موادلازم: گوشت چرخ ڪرده ۸۰۰ گرم(میتونیدےه پیازهم رنده ڪنید تومخلوط گوشت بریزید ) نمڪ ۱ق چ فلفل ۱ق چ پونه ۱ق چ خمیرجادوییر۶۶۰ گرم سے ڪچاپ نصف پیمانه پنیر مازارلا دو سوم پیمانه سوسیس پپرونے ۲تڪه(تند) ڪره، سیر، جعفرے نصف پیمانه طرزتهیه: گوشت وفلفل و نمک وپونه راباهم مخلوط ڪرده ورزشان دهید ومثل ڪلیپ سرخ ڪنید. ےڪ گلوله ازخمیرپیتزابرداشته وپهنش ڪرده وبه ترتیب همبرگرسرخ شده،گوجه وپنیرموزارلا،دوبرش ازسوسیس ودرآخردوباره یک همبرگر گذاشته وطبق ڪلیپ خمیررادور موادبپیچید. نان هاراروے ڪاغذ روغنے درقالب قرارداده وروشونوباقلمو (مخلوط ڪره ذوب شده وسیرخرد شده)مالیده ودرفر۱۸۰ درجه سانتے گراد بمدت ۳۰ دقیقه قرارشان دهید. 😁خمیر_جادویی ازاین خمیرمیتونید براے اشترودل وپیراشڪے وپیتزا و.. استفاده ڪنید. بافت این خمیرفوق العاده میشه. موادلازم: نمڪ نصف ق چ پودرخمیرمایه ۱ ق م شیرولرم نصف پیمانه شڪر ۱ق م آرد ۲_۱لیوان تخم مرغ ۱عدد روغن مایع ۳ق غ طرزتهیه: شیرروباشڪروخمیرماےه مخلوط ڪنید وبذارید یه ربع بمونه تاعمل بیادبعد روغن ونمک وتخم مرغ رویه ڪم هم بزنیدوخمیرمایه عمل اومده رواضافه ڪرده همشون بزنید.آردروکم ڪم اضافه ڪنید تاخمیربه دستتون نچسبه وخمیرروبمدت دوساعت تومحیط آشپزخانه بذاریدوبعدش میتونید استفادش ڪنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
جزء دوم قرآن (تند خوانی) - hasanmojtaba.ir.mp3
3.97M
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛