#فرنی_سه_رنگ
شیر 2 لیوان
آرد برنج 2 قاشق سوپخورے پُر
شڪر 4 قاشق غذاخوری(بنا به ذائقه خودتون میشه شڪر رو بیشتر ریخت)
گلاب 4 قاشق سوپخوری
خامه صبحانه2 قاشق مرباخوری(به دلخواه،میتونےد به جاے خامه مقدارے ڪره اضافه ڪنید ولے به نظرم با خامه طعمش خیلے خوشمزه تره)
شےر سرد را در شیر جوش بریزید و آرد برنج را روے آن الک ڪنید و با همزن دستے خوب هم بزنید تا آرد برنج در شیر حل بشه و هیچ گوله اے از آرد باقے نمونه.
بعد شڪر را هم اضافه ڪنید.
شےر جوش را روے حرارت ملایم قرار بدید و مدام هم بزنید.
حرارت حتما ملایم باشه تا آرد برنج در شیر خوب پخته بشه و مزه خامے نداشته باشه.
حتما مدام هم بزنید وگرنه آرد برنج سریع تهنشین میشه و در شیر تڪه تڪه میشه و فرنے شما یڪدست نمیشه.
وقتی غلظت فرنے به حد دلخواهتون رسید نوبت اضافه ڪردن گلاب هست،گلاب رو هم اضافه و دوباره روے حرارت هم بزنید .
در آخر به دلخواه میتونید ڪمے خامه صبحانه اضافه ڪنید تا فرنے شما ڪِرِمے و خوش طعم تر بشه.
فرنی را از روے حرارت بردارید و بلافاصله سه قسمت ڪنید.
ےڪ قسمت آنرا ساده بگذارید .
به قسمت دوم مقدارے پودر ڪاڪائو حل شده در آب جوش اضافه ڪنید(من 1 قاشق سوپخورے پودر ڪاڪائو را در ڪمے آب جوش حل ڪردم )
به ظرف سوم مقدارے زعفران دمڪرده غلیظ اضافه ڪنید.
ترتےب ریختن فرنے ها به سلیقه خودتون بستگے داره.
من ابتدا مقدارے فرنے سفید ڪف ظرفها ریختم و صبر ڪردم تا رویه ببنده...
در این فاصله هر از گاهے مواد فرنے زعفرانے و شڪلاتے را هم بزنید تا رویه نبنده.
و بعد از اینڪه فرتے سفید رویه بست،فرنی شڪلاتے و در پایان فرنے زعفرانے در ظرفها ریختم...
روی فرنے رو به دلخواه تزئین و سرو ڪنید.
اگه فرنے زیاد از حد غلیظ بشه یا بدون پوشش مدت زیادے در محیط بمونه ممڪنه رویه اون ترک برداره.
با این مقدار حدود 5 تا 6 استڪان فرنے خواهید داشت.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مرغ_حلزونی
سینه مرغ رو به نوارهاے باریڪے برش میزنیم ورول میڪنیم وبه سیخ میڪشیم نگران تڪه وتڪوهاے ڪه از سینه باقے میمونه نباشید همه رو به اضافه یڪے دوتڪه ران چرخ ڪردم میشن ڪوبیده مرغ😉دستور اونم میزارم🙂 میتونید با تڪه ها اضافے پیتزاے مرغ/پیراشڪی/ماڪارونی.... درست ڪنید خیلے هم خوشمزس😋
مقدارے زعفران دم میڪنیم وبا برس به مرغاے سیخ ڪشیده شده میمالیم.
یک عدد پیاز بزرگ رو خرد میڪنیم یڪے دوقاشق روغن زیتون نمک فلفل ڪمے زردچوبه یک حبه سیر رنده شده ڪمے آب لیمو رو با هم قاطے میڪنیم ومرغاے زعفرانے رو میزاریم مابین مواد ودر ظرف رو میبندیم ومیزاریم یخچال یک شب، فرداش مرغا رو در میاریم ومے تڪونیم تا مواد ازش جدا شه وتو روغن با شعله متوسط سرخ میڪنیم وبا پلو نوووووش جان میفرماییم 😋😋
گوجه فرنگے وفلفل دلمه اے هم با همون سیخاے چوبے سرخ ڪردم (عزیزان آگه بخواید گوجه فرنگے ومرغ رو یک درمیان بزنید وسرخ ڪنید گوجه ها زود وا میرن وله میشن ولے هنوز مرغ پخته وسرخش نشده)
در ماهے تابه رو بزارید هم مرغ مغز پخت میشه هم روغن نمیپاشه تا موقعے ڪه داره ڪم ڪم سرخ میشه 🙂سیخ فلزے ندارید اشڪال نداره همون سیخاے چوبے عالییے (سیخای چوبے وفلزے پلاستیک فروشا دارن)
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
چیز برگر داخل خمیر جادویی
موادلازم:
گوشت چرخ ڪرده ۸۰۰ گرم(میتونیدےه پیازهم رنده ڪنید تومخلوط گوشت بریزید )
نمڪ ۱ق چ
فلفل ۱ق چ
پونه ۱ق چ
خمیرجادوییر۶۶۰ گرم
سے ڪچاپ نصف پیمانه
پنیر مازارلا دو سوم پیمانه
سوسیس پپرونے ۲تڪه(تند)
ڪره، سیر، جعفرے نصف پیمانه
طرزتهیه:
گوشت وفلفل و نمک وپونه راباهم مخلوط ڪرده ورزشان دهید ومثل ڪلیپ سرخ ڪنید.
ےڪ گلوله ازخمیرپیتزابرداشته وپهنش ڪرده وبه ترتیب همبرگرسرخ شده،گوجه وپنیرموزارلا،دوبرش ازسوسیس ودرآخردوباره یک همبرگر گذاشته وطبق ڪلیپ خمیررادور موادبپیچید.
نان هاراروے ڪاغذ روغنے درقالب قرارداده
وروشونوباقلمو (مخلوط ڪره ذوب شده وسیرخرد شده)مالیده ودرفر۱۸۰ درجه سانتے گراد بمدت ۳۰ دقیقه قرارشان دهید. 😁خمیر_جادویی
ازاین خمیرمیتونید براے اشترودل وپیراشڪے وپیتزا و.. استفاده ڪنید.
بافت این خمیرفوق العاده میشه.
موادلازم:
نمڪ نصف ق چ
پودرخمیرمایه ۱ ق م
شیرولرم نصف پیمانه
شڪر ۱ق م
آرد ۲_۱لیوان
تخم مرغ ۱عدد
روغن مایع ۳ق غ
طرزتهیه:
شیرروباشڪروخمیرماےه مخلوط ڪنید وبذارید یه ربع بمونه تاعمل بیادبعد روغن ونمک وتخم مرغ رویه ڪم هم بزنیدوخمیرمایه عمل اومده رواضافه ڪرده همشون بزنید.آردروکم ڪم اضافه ڪنید تاخمیربه دستتون نچسبه وخمیرروبمدت دوساعت تومحیط آشپزخانه بذاریدوبعدش میتونید استفادش ڪنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
جزء دوم قرآن (تند خوانی) - hasanmojtaba.ir.mp3
3.97M
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شله_زرد
مواد لازم
برنج نیم دانه ایرانی ۱ لیوان
۱ لیوان آب و ۱ ق غ گلاب برای خیس کردن برنج (میتونید گلاب رو حذف کنید)
شکر ۲ لیوان(میتونید کمتر هم بریزید)
آب ۸ لیوان
زعفران غلیظ ۳ ق غ
گلاب نصف لیوان
پودر هل ۱ ق چ یا ۳ ق غ عرق هل
خلال بادام ۱/۳ لیوان (با مقداری گلاب خیس کنید باعث میشه خیلی معطر بشه)
طرز تهیه
برنج نیم دانه رو خوب بشورید و با آب و گلاب چند ساعت یا یک شب تا صبح بزارید خیس بخوره
آب رو روی حرارت بزارید وقتی شروع به جوشیدن کرد برنج رو بهش اضافه کنید
کف روی آب برنج رو جمع کنید
صبر کنید تا برنج کاملاً بپزه و شکفته بشه اگه در حین پخت برنج دیدید که آبش داره تموم میشه میتونید کمی آب اضافه کنید
قبل از اینکه برنج بپزه هم نزنید چون باعث میشه ته بگیره و بعد باید پای گاز وایستید و مدام همش بزنید
زمانیکه برنج کاملاً پخت، زعفران رو اضافه کنید و هم بزنید تا برنج خوب رنگ بگیره
بعد شکر رو اضافه کنید دقت کنید که شکر رو حتماً بعد از پخت کامل و شکفته شدن برنج اضافه کنید چون اگه قبلش اضافه کنید باعث میشه برنج خوب نپزه و له نشه
حتما اول زعفران بعد شکر رو اضافه کنید چون اگه قبل از زعفران اضافه کنید باعث میشه برنج خوب رنگ نگیره و توش سفید بمونه
بعد از اینکه شکر کاملاً حل شد، کره رو اضافه کنید بعد خلال بادوم و در نهایت وقتی شله زرد تقریباً پخت هل و گلاب رو اضافه کنید
میتونید در قابلمه رو نیمه باز بزارید تا آب شله زرد تموم بشه و به غلظت مناسب برسه
ولی من برای اینکه شله زرد خوب جا بیفته حرارت رو خیلی کم میکنم یا شعله پخش کن میزارم و رو در قابلمه هم دم کنی میزارم و ۲۰ دقیقه میزارم شعله زرد دم بکشه و جا بیفته بعد از این مدت حرارت رو خاموش کنید تا ۲۰ دقیقه دیگه هم بزارید در قابلمه با دم کنی روش باشه تا بخار اضافی شله زرد رو بگیره
این کار باعث میشه شله زرد بعد آب نندازه
شله زرد رو همونطور داغ تو ظرف بکشید بعد از اینکه روش کمی سفت شد و رویه بست به دلخواه تزئین کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#آش
#آش_گندم
این مقدار مواد لازم مقدار آش تو قابلمه هستش میخواید ڪمتر درست ڪنید مواد رو نصف ڪنید.
گندم پوست ڪنده یک لیوان ونیم سوپر مارڪتها فراووونه
نخود نصف لیوان
لوبیا چیتے دوسوم لیوان
عدس دوسوم لیوان
اسفناج ۳۰۰گرم جعفرے و گشنیز وتره صد گرم
پیاز بزرگ دو عدد این آش پیاز فراووونه لازم داره
نمک وفلفل سیاه وقرمز وزردچوبه وروغن براے سرخ ڪردن پیاز میزان لازم
نخود ولوبیا رو از شب خیس ڪنید
عدس وگندم خیس ڪردن نمیخواد
عزیزان توجه ڪنید اگه نخود رو همراه حبوبات دیگه بزارید بپزه .آش وقتے ڪه ڪاملا بپزه ولعاب بده باز نخود دندون گیره نخود دیرپزه پس نخود باید نیم پز بشه بقیه حبوبات رو اضافه ڪنید.پیاز داغ درست میڪنیم نصفش بر مے داریم
نخود خیس خورده وگندم پوست ڪنده رو اضافه واب رو میریزیم تا نخود وگندم نیم پز بشه حدود چهار ویا پنج لیتر آب بریزید براے پخت آش آب لازمه بعدا دوباره مجبور نشیم آب بریزیم اینجا اگه آب قلم داشتید میتونید بریزید ڪه بسیار خوشمزس از عصاره بره هم میتونید استفاده ڪنید من هیچ ڪدوم نداشتم😁
نخود وگندم ڪه نیم پز شد لوبیاے چیتے خیس خورده هم اضافه ڪنید. لوبیا هم ڪه نیم پز شد عدس رو به همراه نصف پیاز داغے ڪه نگه داشته بودیم و ادویه ها رو باهاش تفت دادیم اضافه میڪنیم .سبزی شسته وخرد شده هم اضافه میڪنیم اینجا دیگه در قابلمه رو نمیزاریم تا رنگ سبزے و آش ڪدر نشه حدود چهل دقیقه تا یڪساعت دیگه بپزه آش ڪاملا پخته ولعاب انداخته وجا افتاده. نزارید زیادے سفت بشه چون گندم داره بعد از سرد شدن زیادے سفت میشه
شعله زیاد رو هے ڪم وزیاد نڪنید.بزارےد تا آخر پخت با شعله یڪسان پخته بشه متوسط ڪمے رو به پایین .
بدلےل داشتن گندم زود زود هم بزنید وگرنه ته میگیره.
اےن آش بدون چاشنیه دوست داشتید نصف لیوان ڪشک اضافه ڪنید. وبا پیاز داغ نوش جان بفرمایید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ڪیک مغزدار پنیری
براے ڪیڪ::::::
عدد3 تخم مرغ
نصف لیوان روغن
1لیوان شڪر
3 ق غ ڪاڪائو
از 1لیوان یه انگشت ڪمتر شیر
1 ق غ ماست
2.5 لیوان آرد الک شده
1 بسته پودر بیڪینگ یا 2.5 ق غ(10 گرم)
1 ق چ وانیل شڪرے ترک یا مقدار ڪمے وانیل شڪرے ایرانی(ےڪ چهارم ق غ)
برای مخلوط ڪیک پنیر::::::
نصف لیوان شڪر
200 میلے لیتر پنیر لبنه (200گرم)
1 عددتخم مرغ
1 پاڪت وانیل5گرمے یا مقدار ڪمے وانیل شڪری
2 ق غ نشناسته ذرت
طرزتهیه::::::
برای ڪیڪ::: شڪر ، تخم مرغ و وانیل را در ظرفے بریزید و با همزن برقے هم بزنید تا ڪف ڪند و ڪرم رنگ شود سپس روغن و ماست و شیر را اضافه ڪرده و ڪمے دیگر هم بزنید سپس آرد و پودر ڪاڪائو الک ڪرده و بگینک پودر را اضافه ڪرده و به صورت دورانے هم بزنید.
براے مغز پنیری::::::
شڪر،تخم مرغ ،پنیر، وانیل و نشاسته را با همزن دستے هم بزنید تا مواد به خوبے با هم مخلوط شوندسپس ڪمے بیشتر از نصف مایه ڪیک را در قالب ڪیک بریزید(قالب چرب شده و آرد پاشے شده) و بعد مخلوط پنیرے را روے مایه ڪیک ریخته (مثل ڪلیپ) و باقے مانده مایه ڪیک را مخلوط پنیرے بریزید و در فر از قبل گرم شده با دماے 180درجه به مدت 45دقیقه بپزید. 10دقیقه بعد از اینڪه ڪیک پخت و خنک شد ڪیک را در ظرف پذیرایے برگردانید و بزارید ڪاملا سرد شود و به دماے اتاق برسد و بعد بدلخواه تزیین ڪنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سالاد_سزار
خوب اول میآییم سینه ے مرغ بدون استخون یا فیله ے مرغ رو با پیاز، فلفل سیاه، نمک، پاپریڪا، زعفرون آبڪرده مزه دار میڪنیم. بعد میذاریم چند ساعت داخل یخچال تا مزه دار بشه.
.
نون تست ها رو مربعے برش میدیم. بعد داخل تابه به اندازه یک قاشق غذاخورے روغن زیتون میریزیم ونون ها رو داخلش تفت میدیم تا برشته بشه.(میتونےد داخل فر 180درجه به مدت ده دقیقه گریل ڪنید) .
برےم سراغ درست ڪردن سس:
ےڪ عدد زرده تخم مرغ رو با چنگال میزنیم. بعد بهش یک قاشق غذاخورے سس مایونز، یک قاشق غذاخورے سس خردل، یک قاشق غذاخورے پنیر پارمسان، یک قاشق غذاخورے آبلیمو، دوقاشق مربا خورے سرڪه بالزامیک، چهار قاشق غذاخورے روغن زیتون، یه حبه سیر رنده شده، همرو با هم مخلوط میڪنیم وسس مون آمادس.
.
حالا ڪاهو ها رو برش هاے سه سانتے میزنیم. نون هاے تست شده رو میریزیم روش.
بعد سس رو به تمام سطح سالاد میریزیم.
مرغ گریل شده رو برش هاے نیم سانتے میزنیم و روے سالاد قرار میدیم.
در آخر هم به اندازه اے ڪه دوست دارید پنیر پارمسان بریزید. هر چے بیشتر بهتر و خوشمزه تر 👌😋
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دوستان عزیز همراهم
امروز براتون دستور یه نان خوشمزه و خوش طعم آوردم امیدوارم ڪه بپسندیدو خوشتون بیاد
این ترڪیب را از 4تا5 ساعت قبل براے لایه اے شدن داخل نان آماده ڪنید
مواد لازم:::::
40گرم آرد
200گرم آب
براے این ترڪیب آب و آرد را در یک تابه بریزید و به هم بزنید تا ڪاملا آب و آرد با هم ترڪیب شوند و روے گاز با حرارت ڪم بپزید و مداوم هم بزنید تا غلیظ شود و قوام آن مانند پودینگ شود و سپس بزارید سرد شود.
از آنجا ڪه این ترڪیب مانع بخار شدن آب نان در زمان پخت میشود نان شیر آماده شده نرم شده و دیرتر بیات میشود.
برای خمیر::::
600گرم آرد (هر لیوان فرانسوے یا دسته دار 150گرم آرد است)
60گرم شڪر(هر ق غ10گرم شڪر)
10گرم خمیر مایه خشک فورے معادل 1ق غ
1ق م نمڪ
1عدد تخم مرغ
50گرم ڪره بے نمڪ
300گرم شیر ولرم(ےڪ و یک پنجم لیوان)
طرز تهیه ::
اےن نان را میتوانید با دست ورز دهید
حدود20تا25دقیقه باید آن را ورز دهید.ابتدا یک ق م شڪر با خمیر مایه و شیر ولرم (دمای شیر باید 42درجه باشد) یعنے نه سرد باشد و نه در حدے باشد ڪه دست را بسوزاند.5تا6دقیقه صبر ڪنید(اگر از خمیر مایه معمولے استفاده میڪنید حدود ده دقیقه صبر ڪنید )
سپس در ظرفے ڪه میخواهید خمیر درست ڪنید ابتدا ترڪیب آرد و آب غلیظ شده و آماده سرد شده را بریزید سپس نمک ،شڪر،خمےر مایه فعال شده،ڪره نرم شده و تخم مرغ ڪه در دماے اتاق است و آرد را ڪم ڪم اضافه و با هم ترڪیب ڪنید و ورز بدید تا خمیرے بدست آورید ڪه حالت ڪشسانے داشته باشد.در ابتدا خمیر به دست میچسبد و چسبنده است ولے نگران نباشید.روی خمیر را با سلفون بپوشانید یک ساعت در جاے گرم استراحت دهید.بعد از این زمان خمیر را به 8چانه تقسیم ڪنید و روے جانه ها را بپوشانید و 15دقیقه دیگر استراحت دهید و بعد از این استراحت در قالب مثل ڪلیپ بچینید و روے آن را سلفون ڪشیده و دوباره45 دقیقه استراحت بدید.بعد از استراحت سوم 1عدد زرده تخم مرغ و یک ق شیر را با هم ترڪیب ڪنید و با فرچه روے چانه ها بمالید و در فر از قبل گرم شده با دماے 180درجه بپزید.بعد از اینڪه خارج ڪردن نان از فر روے آن با فرچه ڪمے آب بمالیدنان شیر لایه لایه و نرم ما آماده است.
نڪته:زمان پخت تو دستور اصلے گفته نشده ولے شما با توجه به دماے فرتون بین 30تا45دقیقه درنظربگیرید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ڪوڪو_شڪم_پر
براے ۸ تا ۹ عدد ڪوڪو
سیب زمینے ۳ عدد
پیاز ۱ عدد
گوشت چرخ ڪرده ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم
فلفل دلمه اے نصف عدد
تخم مرغ ۲ عدد
نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریڪا به میزان لارم
رب گوجه به میزان لازم
سیب زمینے رو آبپز ڪردم .
مواد داخلش دل خواهے هست .
من پیاز رو خرد ڪردم تفت ددم گوشت رو اصافه ڪردم و تفت دادم فلفل دلمه هم اضافه ڪردم . نمک و فلفل و زردچوبه و رب گوجه اضافه ڪردم .
سےب زمینے ها ڪه از دما افتاد ڪمے خنک شد پوستش رو ڪندم . رنده ڪردم و بهش نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریڪا اضافه ڪردم . تخم مرغ رو هم ریختم و مخلوط ڪردم اگر مواد شل بود یه ڪم آرد بریزین .
ےه ڪم دستم رو چرب ڪردم از مواد سیب زمینے یه گوله برداشتم وسطش مواد گوشتے قرار دادم و پیچیدم و پهن ڪردم و داخل روعن توے تابه با حوصله با حرارت ملایم رو به ڪم سرخش ڪردم .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
30.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽طرز تهیه استامبولی(لوبےا پلو)👆🏻👆🏻
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام دوشنبه هشتم اردیبهشت ماه
سوم رمضان
امروزتان زیبا❤️
دلتون شاد
و روزگارتان پر از معجزات خداوند
آرزومندم امروز
عزمت راسخ
نیرویت بیپایان🎋🍃
سلامتیات پایدار
ڪامیابیات روز افزون
دست یارے دهندهات پرتوان
باشد❤️
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_ڪیک_مرغ_و_سوسیس
مواد لازم :👇
(جهت خمیر)
آرد سبک شیرینے پزے ... یک ونیم لیوان
تخم مرغ ... سه عدد
روغن مایع ... یک سوم لیوان
خامه صبحانه ... صد گرم
نمک ... یک پنس
بیڪینگ پودر ... یک قاشق چایخورے سرپر
مواد داخل نان ... سوسیس ... بستگے به اندازه سوسیس داره دوتا سه عدد
فیله مرغ ... سه تا
پیازچه ... سه تا پنج دانه
سبزیجات معطر یا تازه یا خشک ... نعنا و جعفرے و گشتیز و ریحان و ڪمے ترخون خشک یک قاشق ولے تازه باشه یک چهارم لیوان
فلفل دلمه قرمز ... یک چهارم فلفل
نمک وفلفل به قدر نیاز
پنیر پیتزا یا گودا ... سے گرم (دلخواهه)
.
دستور تهیه :👇
مزه دار ڪردن مرغ ؛ فلفل سیاه وپودرسیر وپودرپیاز وپودرپاپریڪا ونمک را مخلوط وبه همه جاے فیله از این ادویه بزنید
دوقاشق روغن توے تابه بریزید یه تڪه یک سانتے را از سوسیس جدا ڪنید توے تابه سوسیس وفیله ها را ڪمے سرخ ڪنید پیازچه وفلفل دلمه را اضافه تفت مختصرے داده وسبزے را اضافه ڪنید مخلوط ڪنید از روے حرارت بردارید
ادامه ڪار ... روغن را توے ظرفے بریزید وتخم مرغها را دانه دانه اضافه وخوب مخلوط ڪنید بعد خامه را اضافه ومخلوط ڪنید ارد وبیڪینگ پوررونمک را یڪبار از قبل الک ڪنید وبه مایه اضافه ڪتید ومخلوط ڪنید تا خمیرے به غلظت ماست چڪیده و ڪشدلر بشما بده
قالب مستطیل 25×10را چرب وارد پاشے و اضافه ارد را بگیرید نصف خمیر را توے قالب پهن ڪنید سوسیس را دروسط بصورت درازا بذارید اطرافش فیله را وسبزیجات را روے مواد ریخته ودراین مرحله دوست داشتید پنیر بریزید وبقیه خمیر را اضافه وصاف ویڪدست ڪنید ڪنجد بریزید و در فر یا توسترے ڪه از ده دقیقه قبل با دماے 180 درجه گرم شده بمدت 35 تا 40 دقیقه حتما چک ڪنید اگر پخته بود ڪمے روش را گریل ڪنید
از فر در اوردین روے قالب را با حوله یا پارچه ضخیم بپوشانید تا خنک بشه و به اندازه دلخواه برش بزنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛