eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم برنج نیم دانه ایرانی ۱ لیوان ۱ لیوان آب و ۱ ق غ گلاب برای خیس کردن برنج (میتونید گلاب رو حذف کنید) شکر ۲ لیوان(میتونید کمتر هم بریزید) آب ۸ لیوان زعفران غلیظ ۳ ق غ گلاب نصف لیوان پودر هل ۱ ق چ یا ۳ ق غ عرق هل خلال بادام ۱/۳ لیوان (با مقداری گلاب خیس کنید باعث میشه خیلی معطر بشه) طرز تهیه برنج نیم دانه رو خوب بشورید و با آب و گلاب چند ساعت یا یک شب تا صبح بزارید خیس بخوره آب رو روی حرارت بزارید وقتی شروع به جوشیدن کرد برنج رو بهش اضافه کنید کف روی آب برنج رو جمع کنید صبر کنید تا برنج کاملاً بپزه و شکفته بشه اگه در حین پخت برنج دیدید که آبش داره تموم میشه میتونید کمی آب اضافه کنید قبل از اینکه برنج بپزه هم نزنید چون باعث میشه ته بگیره و بعد باید پای گاز وایستید و مدام همش بزنید زمانیکه برنج کاملاً پخت، زعفران رو اضافه کنید و هم بزنید تا برنج خوب رنگ بگیره بعد شکر رو اضافه کنید دقت کنید که شکر رو حتماً بعد از پخت کامل و شکفته شدن برنج اضافه کنید چون اگه قبلش اضافه کنید باعث میشه برنج خوب نپزه و له نشه حتما اول زعفران بعد شکر رو اضافه کنید چون اگه قبل از زعفران اضافه کنید باعث میشه برنج خوب رنگ نگیره و توش سفید بمونه بعد از اینکه شکر کاملاً حل شد، کره رو اضافه کنید بعد خلال بادوم و در نهایت وقتی شله زرد تقریباً پخت هل و گلاب رو اضافه کنید میتونید در قابلمه رو نیمه باز بزارید تا آب شله زرد تموم بشه و به غلظت مناسب برسه ولی من برای اینکه شله زرد خوب جا بیفته حرارت رو خیلی کم میکنم یا شعله پخش کن میزارم و رو در قابلمه هم دم کنی میزارم و ۲۰ دقیقه میزارم شعله زرد دم بکشه و جا بیفته بعد از این مدت حرارت رو خاموش کنید تا ۲۰ دقیقه دیگه هم بزارید در قابلمه با دم کنی روش باشه تا بخار اضافی شله زرد رو بگیره این کار باعث میشه شله زرد بعد آب نندازه شله زرد رو همونطور داغ تو ظرف بکشید بعد از اینکه روش کمی سفت شد و رویه بست به دلخواه تزئین کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این مقدار مواد لازم مقدار آش تو قابلمه هستش میخواید ڪمتر درست ڪنید مواد رو نصف ڪنید. گندم پوست ڪنده یک لیوان ونیم سوپر مارڪتها فراووونه نخود نصف لیوان لوبیا چیتے دوسوم لیوان عدس دوسوم لیوان اسفناج ۳۰۰گرم جعفرے و گشنیز وتره صد گرم پیاز بزرگ دو عدد این آش پیاز فراووونه لازم داره نمک وفلفل سیاه وقرمز وزردچوبه وروغن براے سرخ ڪردن پیاز میزان لازم نخود ولوبیا رو از شب خیس ڪنید عدس وگندم خیس ڪردن نمیخواد عزیزان توجه ڪنید اگه نخود رو همراه حبوبات دیگه بزارید بپزه .آش وقتے ڪه ڪاملا بپزه ولعاب بده باز نخود دندون گیره نخود دیرپزه پس نخود باید نیم پز بشه بقیه حبوبات رو اضافه ڪنید.پیاز داغ درست میڪنیم نصفش بر مے داریم نخود خیس خورده وگندم پوست ڪنده رو اضافه واب رو میریزیم تا نخود وگندم نیم پز بشه حدود چهار ویا پنج لیتر آب بریزید براے پخت آش آب لازمه بعدا دوباره مجبور نشیم آب بریزیم اینجا اگه آب قلم داشتید میتونید بریزید ڪه بسیار خوشمزس از عصاره بره هم میتونید استفاده ڪنید من هیچ ڪدوم نداشتم😁 نخود وگندم ڪه نیم پز شد لوبیاے چیتے خیس خورده هم اضافه ڪنید. لوبیا هم ڪه نیم پز شد عدس رو به همراه نصف پیاز داغے ڪه نگه داشته بودیم و ادویه ها رو باهاش تفت دادیم اضافه میڪنیم .سبزی شسته وخرد شده هم اضافه میڪنیم اینجا دیگه در قابلمه رو نمیزاریم تا رنگ سبزے و آش ڪدر نشه حدود چهل دقیقه تا یڪساعت دیگه بپزه آش ڪاملا پخته ولعاب انداخته وجا افتاده. نزارید زیادے سفت بشه چون گندم داره بعد از سرد شدن زیادے سفت میشه شعله زیاد رو هے ڪم وزیاد نڪنید.بزارےد تا آخر پخت با شعله یڪسان پخته بشه متوسط ڪمے رو به پایین . بدلےل داشتن گندم زود زود هم بزنید وگرنه ته میگیره. اےن آش بدون چاشنیه دوست داشتید نصف لیوان ڪشک اضافه ڪنید. وبا پیاز داغ نوش جان بفرمایید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ڪیک مغزدار پنیری براے ڪیڪ:::::: عدد3 تخم مرغ نصف لیوان روغن 1لیوان شڪر 3 ق غ ڪاڪائو از 1لیوان یه انگشت ڪمتر شیر 1 ق غ ماست 2.5 لیوان آرد الک شده 1 بسته پودر بیڪینگ یا 2.5 ق غ(10 گرم) 1 ق چ وانیل شڪرے ترک یا مقدار ڪمے وانیل شڪرے ایرانی(ےڪ چهارم ق غ) برای مخلوط ڪیک پنیر:::::: نصف لیوان شڪر 200 میلے لیتر پنیر لبنه (200گرم) 1 عددتخم مرغ 1 پاڪت وانیل5گرمے یا مقدار ڪمے وانیل شڪری 2 ق غ نشناسته ذرت طرزتهیه:::::: برای ڪیڪ::: شڪر ، تخم مرغ و وانیل را در ظرفے بریزید و با همزن برقے هم بزنید تا ڪف ڪند و ڪرم رنگ شود سپس روغن و ماست و شیر را اضافه ڪرده و ڪمے دیگر هم بزنید سپس آرد و پودر ڪاڪائو الک ڪرده و بگینک پودر را اضافه ڪرده و به صورت دورانے هم بزنید. براے مغز پنیری:::::: شڪر،تخم مرغ ،پنیر، وانیل و نشاسته را با همزن دستے هم بزنید تا مواد به خوبے با هم مخلوط شوندسپس ڪمے بیشتر از نصف مایه ڪیک را در قالب ڪیک بریزید(قالب چرب شده و آرد پاشے شده) و بعد مخلوط پنیرے را روے مایه ڪیک ریخته (مثل ڪلیپ) و باقے مانده مایه ڪیک را مخلوط پنیرے بریزید و در فر از قبل گرم شده با دماے 180درجه به مدت 45دقیقه بپزید. 10دقیقه بعد از اینڪه ڪیک پخت و خنک شد ڪیک را در ظرف پذیرایے برگردانید و بزارید ڪاملا سرد شود و به دماے اتاق برسد و بعد بدلخواه تزیین ڪنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خوب اول می‌آییم سینه ے مرغ بدون استخون یا فیله ے مرغ رو با پیاز، فلفل سیاه، نمک، پاپریڪا، زعفرون آبڪرده مزه دار میڪنیم. بعد میذاریم چند ساعت داخل یخچال تا مزه دار بشه. . نون تست ها رو مربعے برش میدیم. بعد داخل تابه به اندازه یک قاشق غذاخورے روغن زیتون میریزیم ونون ها رو داخلش تفت میدیم تا برشته بشه.(میتونےد داخل فر 180درجه به مدت ده دقیقه گریل ڪنید) . برےم سراغ درست ڪردن سس: ےڪ عدد زرده تخم مرغ رو با چنگال میزنیم. بعد بهش یک قاشق غذاخورے سس مایونز، یک قاشق غذاخورے سس خردل، یک قاشق غذاخورے پنیر پارمسان، یک قاشق غذاخورے آبلیمو، دوقاشق مربا خورے سرڪه بالزامیک، چهار قاشق غذاخورے روغن زیتون، یه حبه سیر رنده شده، همرو با هم مخلوط میڪنیم وسس مون آمادس. . حالا ڪاهو ها رو برش هاے سه سانتے میزنیم. نون هاے تست شده رو میریزیم روش. بعد سس رو به تمام سطح سالاد میریزیم. مرغ گریل شده رو برش هاے نیم سانتے میزنیم و روے سالاد قرار میدیم. در آخر هم به اندازه اے ڪه دوست دارید پنیر پارمسان بریزید. هر چے بیشتر بهتر و خوشمزه تر 👌😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دوستان عزیز همراهم امروز براتون دستور یه نان خوشمزه و خوش طعم آوردم امیدوارم ڪه بپسندیدو خوشتون بیاد این ترڪیب را از 4تا5 ساعت قبل براے لایه اے شدن داخل نان آماده ڪنید مواد لازم::::: 40گرم آرد 200گرم آب براے این ترڪیب آب و آرد را در یک تابه بریزید و به هم بزنید تا ڪاملا آب و آرد با هم ترڪیب شوند و روے گاز با حرارت ڪم بپزید و مداوم هم بزنید تا غلیظ شود و قوام آن مانند پودینگ شود و سپس بزارید سرد شود. از آنجا ڪه این ترڪیب مانع بخار شدن آب نان در زمان پخت میشود نان شیر آماده شده نرم شده و دیرتر بیات میشود. برای خمیر:::: 600گرم آرد (هر لیوان فرانسوے یا دسته دار 150گرم آرد است) 60گرم شڪر(هر ق غ10گرم شڪر) 10گرم خمیر مایه خشک فورے معادل 1ق غ 1ق م نمڪ 1عدد تخم مرغ 50گرم ڪره بے نمڪ 300گرم شیر ولرم(ےڪ و یک پنجم لیوان) طرز تهیه :: اےن نان را میتوانید با دست ورز دهید حدود20تا25دقیقه باید آن را ورز دهید.ابتدا یک ق م شڪر با خمیر مایه و شیر ولرم (دمای شیر باید 42درجه باشد) یعنے نه سرد باشد و نه در حدے باشد ڪه دست را بسوزاند.5تا6دقیقه صبر ڪنید(اگر از خمیر مایه معمولے استفاده میڪنید حدود ده دقیقه صبر ڪنید ) سپس در ظرفے ڪه میخواهید خمیر درست ڪنید ابتدا ترڪیب آرد و آب غلیظ شده و آماده سرد شده را بریزید سپس نمک ،شڪر،خمےر مایه فعال شده،ڪره نرم شده و تخم مرغ ڪه در دماے اتاق است و آرد را ڪم ڪم اضافه و با هم ترڪیب ڪنید و ورز بدید تا خمیرے بدست آورید ڪه حالت ڪشسانے داشته باشد.در ابتدا خمیر به دست میچسبد و چسبنده است ولے نگران نباشید.روی خمیر را با سلفون بپوشانید یک ساعت در جاے گرم استراحت دهید.بعد از این زمان خمیر را به 8چانه تقسیم ڪنید و روے جانه ها را بپوشانید و 15دقیقه دیگر استراحت دهید و بعد از این استراحت در قالب مثل ڪلیپ بچینید و روے آن را سلفون ڪشیده و دوباره45 دقیقه استراحت بدید.بعد از استراحت سوم 1عدد زرده تخم مرغ و یک ق شیر را با هم ترڪیب ڪنید و با فرچه روے چانه ها بمالید و در فر از قبل گرم شده با دماے 180درجه بپزید.بعد از اینڪه خارج ڪردن نان از فر روے آن با فرچه ڪمے آب بمالیدنان شیر لایه لایه و نرم ما آماده است. نڪته:زمان پخت تو دستور اصلے گفته نشده ولے شما با توجه به دماے فرتون بین 30تا45دقیقه درنظربگیرید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
براے ۸ تا ۹ عدد ڪوڪو سیب زمینے ۳ عدد پیاز ۱ عدد گوشت چرخ ڪرده ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم فلفل دلمه اے نصف عدد تخم مرغ ۲ عدد نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریڪا به میزان لارم رب گوجه به میزان لازم سیب زمینے رو آبپز ڪردم . مواد داخلش دل خواهے هست . من پیاز رو خرد ڪردم تفت ددم گوشت رو اصافه ڪردم و تفت دادم فلفل دلمه هم اضافه ڪردم . نمک و فلفل و زردچوبه و رب گوجه اضافه ڪردم . سےب زمینے ها ڪه از دما افتاد ڪمے خنک شد پوستش رو ڪندم . رنده ڪردم و بهش نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریڪا اضافه ڪردم . تخم مرغ رو هم ریختم و مخلوط ڪردم اگر مواد شل بود یه ڪم آرد بریزین . ےه ڪم دستم رو چرب ڪردم از مواد سیب زمینے یه گوله برداشتم وسطش مواد گوشتے قرار دادم و پیچیدم و پهن ڪردم و داخل روعن توے تابه با حوصله با حرارت ملایم رو به ڪم سرخش ڪردم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
30.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽طرز تهیه استامبولی(لوبےا پلو)👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام دوشنبه هشتم اردیبهشت ماه سوم رمضان امروزتان زیبا❤️ دلتون شاد و روزگارتان پر از معجزات خداوند آرزومندم امروز عزم‌ت راسخ نیرویت بی‌پایان🎋🍃 سلامتی‌ات پایدار ڪامیابی‌ات روز افزون دست یارے دهنده‌ات پرتوان باشد❤️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم :👇 (جهت خمیر) آرد سبک شیرینے پزے ... یک ونیم لیوان تخم مرغ ... سه عدد روغن مایع ... یک سوم لیوان خامه صبحانه ... صد گرم نمک ... یک پنس بیڪینگ پودر ... یک قاشق چایخورے سرپر مواد داخل نان ... سوسیس ... بستگے به اندازه سوسیس داره دوتا سه عدد فیله مرغ ... سه تا پیازچه ... سه تا پنج دانه سبزیجات معطر یا تازه یا خشک ... نعنا و جعفرے و گشتیز و ریحان و ڪمے ترخون خشک یک قاشق ولے تازه باشه یک چهارم لیوان فلفل دلمه قرمز ... یک چهارم فلفل نمک وفلفل به قدر نیاز پنیر پیتزا یا گودا ... سے گرم (دلخواهه) . دستور تهیه :👇 مزه دار ڪردن مرغ ؛ فلفل سیاه وپودرسیر وپودرپیاز وپودرپاپریڪا ونمک را مخلوط وبه همه جاے فیله از این ادویه بزنید دوقاشق روغن توے تابه بریزید یه تڪه یک سانتے را از سوسیس جدا ڪنید توے تابه سوسیس وفیله ها را ڪمے سرخ ڪنید پیازچه وفلفل دلمه را اضافه تفت مختصرے داده وسبزے را اضافه ڪنید مخلوط ڪنید از روے حرارت بردارید ادامه ڪار ... روغن را توے ظرفے بریزید وتخم مرغها را دانه دانه اضافه وخوب مخلوط ڪنید بعد خامه را اضافه ومخلوط ڪنید ارد وبیڪینگ پوررونمک را یڪبار از قبل الک ڪنید وبه مایه اضافه ڪتید ومخلوط ڪنید تا خمیرے به غلظت ماست چڪیده و ڪشدلر بشما بده قالب مستطیل 25×10را چرب وارد پاشے و اضافه ارد را بگیرید نصف خمیر را توے قالب پهن ڪنید سوسیس را دروسط بصورت درازا بذارید اطرافش فیله را وسبزیجات را روے مواد ریخته ودراین مرحله دوست داشتید پنیر بریزید وبقیه خمیر را اضافه وصاف ویڪدست ڪنید ڪنجد بریزید و در فر یا توسترے ڪه از ده دقیقه قبل با دماے 180 درجه گرم شده بمدت 35 تا 40 دقیقه حتما چک ڪنید اگر پخته بود ڪمے روش را گریل ڪنید از فر در اوردین روے قالب را با حوله یا پارچه ضخیم بپوشانید تا خنک بشه و به اندازه دلخواه برش بزنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شامے پوک یا شامے رشتے این شامے رو گیلانے هاے عزیز همیشه در ماه رمضان درست مے ڪنند و سر سفره افطارشون با چاے و سبزے خوردن و پنیر و نان بربرے داغ میل مے ڪنند . این شامے خوشمزه رو شما هم امتحان ڪنید امیدوارم درست ڪنید و ازش لذت ببرید .😋 گوشت گوساله300 گرم لپه 200 گرم سیب زمینے خام 2 عدد متوسط پیاز متوسط 1 عدد تخم مرغ 2 عدد زرد چوبه ونمک و فلفل به میزان لازم اول از همه گوشت و پیاز و زردچوبه و فلفل را با ڪمے آب روے حرارت میپزیم تا نیم پز شه بعد لپه و سیب زمینے پوست ڪنده را به گوشت و پیاز اضافه مے ڪنیم و اجازه میدیم تا ڪاملا بپزند در آخر نمک غذا رو اضافه مے ڪنیم.بعد از اینڪه مواد پخت میریزیم داخل صافے تا آب اضافیش گرفته تڪه هاے گوشت را از بقیه مواد جدا ڪنید و در یک ڪاسه جداگانه با گوشتڪوب خوب بڪوبید . بقیه مواد پخته شده را توے چرخ گوشت یا غذا ساز بریزید تا خوب له بشن.حالا مواد چرخ شده را به گوشت ریش ریش شده اضافه مے ڪنیم و بعد تخم مرغ میزنیم و در ظرف در دار به مدت یک ساعت در یخچال استراحت بدید. بعد از مواد شامے به اندازه دلخواه برداشته و در دست گرد میڪنیم و وسطش رو طبق تصویر با انگشت سوراخ ڪنید و در روغن داغ سرخ ڪنید بهتره ڪه روغن در تابه زیاد نباشه ڪه شامے ها شناور بشن اول یک عدد از شامے را در روغن سرخ ڪنید اگر وا رفت یک عدد سفیده تخم مرغ را با چنگال بزنید تا باز بشه بعد با دست اطراف شامے را سفیده بمالید و در روغن سرخش ڪنید.نوش جان... ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دستورات متنوع تروآموزش هاے بیشتر در ڪانال ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اگر به جاے پودرنارگیل اسیاب شده ازپودربادام یا پودرپسته استفاده بشه لوز بادام یا لوز پسته تهیه شده، برای تهیه این شیرینے بدون فر،ابتدا شربت یاشهد این شیرینے باید اماده بشه، غلظت شربت تهیه شده بعد ازسردشدن درحدعسل رقیق (مطابق فیلم)هست ومهمه، برای تهیه شربت: ۱/۲لیوان شڪر را با ۱/۴لیوان اب و۳ق غ گلاب یا عرق بهارنارنج یا بیدمشک مخلوط ڪنید(حتی مے تونین ڪلا به جاے اب هم از عرقیجات یا گلاب استفاده ڪنید) وبدووون هم زدن برروے حرارت ملایم گاز قراردهید،به محض جوش زدن از ڪناره ها حدود ۱/۴ق چ جوهرلیمو یا حدود ۱/۲ق چ اب لیمو ترش تازه اضافه ڪنید(جوهر لیمو یا اب لیمو براے جلوگیرے ازشڪرک زدن شهد هست) اجازه دهید با حرارت ملایم رو به ڪم و خودجوش حدود ده دقیقه اے شربت ڪمے قوام اید(می تونین داخل شربت به دلخواه ازپودرهل اسیاب شده یا زعفران نیز استفاده ڪنید) زمانی ڪه شربت شروع به قل زدنهاے سنگین ڪرد شعله راخاموش ڪنید وبگذارید تا شربت خنک شود،پس از سرد شدن غلظت آن درحد عسل رقیقه نه خیلے شل هست نه خیلے سفت، شربت سرد را باهمزن خوب بزنید تا سفید رنگ شود سپس حدود ۲۰۰گرم تقریبا دو لیوان پودرنارگیل اسیاب شده راڪم ڪم اضافه ڪنید وخوب مخلوط ڪنید،تا جایے پودرنارگیل بیفزایید وخوب هم بزنید تا خمیر نرم و نسبتا سفتے شڪل گیرد نه خیلے سفت (می تونین مخلوط ڪردن وورز دادن پودرنارگیل رابا دست دستڪش دار نیز انجام بدین) 👈ازپودرنارگےل پر چرب استفاده بشه وحتما پودرنارگیل راخوب خوب اسیاب ڪنید ڪمے به روغن بیفته و درشت نباشه، کف ظرف مناسب نایلون ڪشیده ولوز را پهن ڪنید روے آن به دلخواه پودرنارگیل یا خلال پسته یا بادام ریخته وخوب خوب فشرده ڪنید،روی آن را ڪشیده وچندین ساعت درون یخچال بگذارید تاخوب منسجم شود پس از آن با چاقوے تیز برش بزنید(من یک شب تا صب داخل یخچال گذاشتم) پس از برش زدن اگر لوزها چسبندگے داشتن انها را درپودرنارگیل بغلطانید،در ظرف دربسته وباپوشش جاے خنک نگهدارے بشه، قطر لوز هم تقریبا یک تا دوسانت هست، 🤗🤗اےن میزان موادے ڪه در ڪلیپ مشاهده مے ڪنید دوبرابر دستورے هست ڪه نوشتم من به مقدارے از خمیر زعفران زدم، ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دستورات متنوع تروآموزش هاے بیشتر در ڪانال ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
عدسے 💚🍃🍀 عدسے بدون روغن و چربے، مخصوص ورزشڪارا، و گیاه‌خواران عزیز. . برای ۴ الے ۵ نفر: عدس: ۴۰۰ گرم پیاز: ۲ عدد آب: مقدارے ڪه روے مواد رو بگیره پیازچه: ۲ دسته ڪوچڪ جعفرے: ۲ دسته زردچوبه: ۱ قاشق چای‌خوری نمک: ۱/۵ قاشق چای‌خوری فلفل سیاه: نصف قاشق چای‌خوری گلپر: ۱ قاشق چای‌خوری پاپریڪا شیرین: ۱ قاشق چای‌خوری سماق(اختیاری): نصف قاشق چای‌خوری سیب‌زمینے: ۴ عدد فلفل تند خشک (اختیارے) . ⏰: ۳ ساعت پخت اولیه (عدس و پیاز): ۴۰ دقیقه (۲ تا پیاز رو با ۲ ملاقه عدس و ۲ ملاقه آب پوره ڪنید) پخت دوم(ریختن سبزے و ادویه): ۹۰ دقیقه پخت سوم(ریختن سیب‌زمینی): ۵۰ دقیقه . به جاے سیب‌زمینے می‌تونید رشته آشے بریزید، و از آش عدس لذت ببرید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لطفا حتما دستور رابخونید تا نتیجه مطلوب را بدست بیارید مواد لازم .... اب ولرم یک ونیم لیوان شیر یک لیوان شڪر یک قاشق غذاخوری خمیر مایه فورے یک قاشق غذاخوری اردشیرینے پزے یک ونیم لیوان سمید یا سمولینانصف لیوان قابل حذف نیست باید حتما استفاده بشه بیڪینگ پودریک قاشق مرباخوری نمک یک قاشق چایخوری مواد میانے .....گردو ریز خرد شده حدودنصف لیوان وسه قاشق پودرنارگیل وسه قاشق پودرقند ودرصورت تمایل ڪمے پودردارچین وپودر هل را مخلوط وڪم ڪم گلاب اضافه تا مثل خمیر بشه یا میتونید از هرنوع پنیرے هم استفاده ڪنید ولاے خمیر بذارید یا از ڪرم وانیلے استفاده ڪنید یا قطایف را سرخ نڪنید وتا نصف لبه خمیر را بهم بچسبونید مثل قیف تقریبا با خامه پرڪنید وعسل سرو ڪنید طرز تهیه..... هم مے تونید توے مخلوط ڪن موادرا بریزید هم توے ظرف وبا هم زن دستے مخلوط ڪنید هر ڪدوم راحترهستید اب وشیروخمیر مایع وشڪرونمک و اردوسمید و بیڪینگ پودرونمک همه را توے مخلوط ڪن بریزید ومخلوط ڪنید تا موادتون یڪدست بشه یا با هم زن دستے خوب مخلوط ڪنید بعد مایع را نیم ساعت استراحت بدین حجم مواد دوبرابر مے شه تابه اے ڪه باید حتما نچسب باشه را بذارید بادحرارت ملایم ڪمے گرم بشه مایع قطایف را توے جاسسے بریزید یابا ملاقه ڪوچڪے عین پنڪیک ڪه میخواید درست بریزید اندازه دست خودتان است ڪه دوست قطایف بزرگ یا ڪوچک باشه وصبر ڪنید حبابهایے روے خمیر ظاهر مے شه وهمینڪه خودش را گرفت وزیرش ڪمے طلایے شد بردارید اگر زیاد بمونه وبرشته بشه خشک مے شه ونمے شه بهاش ڪار ڪردسریع لاے پارچه نخے بذارید وبعد از مواد گردویے توے خمیر بذارید طرف طلایے خمیر روبه بیرون باشه ولبه خمیر را محڪم فشار بدین تا بچسبه میتونید لبه خمیر را ڪمے مرطوب ڪنید وبهتر چسبندگے ایجادبشه وتوے روغن داغ سرخ ڪنید وسریع تا داغه توے شهد ولرم بذارید وخوب به شهد ڪه اغشته شد دربیارید وتوے صافے بذارین نڪته...... میتونید توے شهد نریزید وباعسل میل ڪنید یا شیره خرما وانگور مشڪلے ڪه ممڪنه واستون پیش بیاد........ ماےع قطایف نه بایدسفت باشه ونه زیادے رقیق اگر سفت بود اب اضافه ڪنید واگر شل بود ارد طوریڪه راحت از جا سسے خارج بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛