eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
بستنی سنتی علاوه بر دستور نکات هم اینجاست . می بینم که چه قدر بستنی درست کردن توی خونه طرفدار داره😊 . شما چند تا نکته رو رعایت کنید خیلی بستنی عالی دارید که مو با بیرونی ها نمی زنه👌 . برای ۳ نفر شیر پر چرب نیم لیتر (حدودا ۲ لیوان) شکر ۱۵۰ گرم (حدودا ۳/۴ لیوان) ثعلب ۲ گرم (حدودا ۱ ق چ) ( در لوازم قنادی ها و عطاری ها موجود هست) گلاب ۲ ق غ زعفران ۱ ق غ خامه ۵۰ گرم (در صورت تمایل) پسته به میزان لازم در صورت تمایل نکات : ثعلب برای کشدار شدن و بسته شدن بستنی لازم هستش . لطفا میزان رو دقیق بریزید کمتر بریزید بستنی بسته نمیشه . بیشتر بریزید بستنی یخ می زنه و یخی میشه . لطفا میزان شکر رو تغییر ندید شیرینیش کافیه . کم و زیاد کردن شکر باعث بسته نشدن بستنی میشه . ثعلب و شکر رو مخلوط کردم . شیر رو داخل طرفی ریختم و روی حرارت قرار دادم تا بجوشه وقتی شروع به جوشیدن کرد، مخلوط ثعلب و شکر رو به تدریج اضافه کردم و هم زدم . کمی روی حرارت بمونه تا کمی غلیظ بشه . از حرارت برداشتم و گلاب و زعفران رو اضافه کردم . کمی که توی محیط خنک شد گذاشتم فریزر . زمانی که دیدید بستنی شروع کرد از اطراف به بسته شدن مجدد از فریزر بردارید و با قاشق چوبی از اطراف به مرکز بیارید . این تایم اصلا دقیق نمیشه گفت به خنک کنندگی یخچال ها مربوطه . برای من یک ساعت برای هر کسی ممکنه فرق می کنه . دوباره فریزر قرار دادم و این عمل رو تا ۵ بار تکرار کردم تا زمانی که بسته بشه . هر ۴۵ تا ۶۰ دقیقه یکبار بیرون آوردم جا به جا می کردم با قاشق و باز فریزر . خامه صبحانه رو کمی با چنگال زدم روی یه کیسه فریزر پهن کردم و گذاشتم فریزر تا یخ بزنه و بعد خرد کردم . نوبت اخر که بستنی رو بیرون آوردم خامه خرد شده و کمی پسته اضافه کردم و دیگه گذاشتم فریزر تا ۳ الی ۴ ساعت . حدودا تایم از صبح تا شب می خواد حدودا بین ۸ تا ۱۰ ساعت . این تایم خیلی تقریبیه و باز تاکید می کنم که به فریزرتون مربوطه . وقتی بستنی بست داخل ظرف ریختم و آماده سرو جای همگی سبز . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ بریون طرز تهیه : مرغ یک عدد سس مایونز ۳ ق غ سیر دو حبه تخم گشنیز ۱ ق چ پاپریکا ۱ ق چ نمک و فلفل به میزان لازم سبزیجات دلخواه (هویج ، سیب زمینی، کرفس ، فلفل دلمه و..‌) در ابتدا برای اینکه مرغ بهتر بپزد، آن را طبق ویدیو از وسط برش زده . جهت تهیه ی سس برای مزه دار کردن ،سس مایونز ، سیر ،نمک ، فلفل ، تخم گشنیز و پاپریکا را با هم مخلوط کرده . سپس مرغ را در ظرف فر قرار داده و تمام سطح مرغ را به سس آغشته کنید و در کنار آن سبزیجات دلخواهتان را قرار دهید. به مدت ۴۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ الی ۲۰۰ درجه قرار داده و نوش جان کنید 😋😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد مواد لازم: ماکارونی تک ۲۵۰ گرم(نصف بسته) سیب زمینی ۱ عدد لوبیا چیتی نصف لیوان هویج ۲ عدد شوید خشک یا تازه(قابل حذف و یا جایگزینی) ۲ قاشق غذا خوری آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری ادویه و چاشنی های دلخواه سالاد طرز تهیه : ۱. لوبیا، هویج و سیب زمینی را آبپز و خرد کنید.(سیب زمینی را پس از خرد کردن با ادویه طعم دار کنید) ۲. نصف بسته ی ماکارونی یعنی ۲۵۰ گرم(مناسب ۵ نفر) را در آب جوش ریخته و پس از ۱۰ دقیقه ابکش کنید. ۳. ماکارونی آبکش شده، سبزیجات پخته و خرد شده، ادویه ها و چاشنی ها را باهم ترکیب کرده و کاملا مخلوط کنید. ۴. این خوراک بسیار لذیذ هست و احتیاج به سس ندارد اما در صورت دلخواه میتوانید از سس هم استفاده کنید. نکته : ادویه های دلخواه میتونه این موارد باشه نمک، فلفل، آویشن، پاپریکا، کنجد، پودر سیر و ...) چاشنی های دلخواه میتونه این موارد باشه روغن زیتون، سرکه، آبغوره و ... شوید خشک یا تازه را میتوان حذف و یا با سبزیجات دلخواه دیگر جایگزین کرد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
جزء یازدهم قرآن (تند خوانی) - hasanmojtaba.ir.mp3
4.07M
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
"ڪراڪت سیب زمینے به شڪل زولبیا" سیب زمینے پخته و رنده شده 3 عدد تخم مرغ 1 عدد خامه یک چهارم پیمانه آرد سفید نصف پیمانه پنیر رنده شده نصف پیمانه میتونین از انواع پنیر صبحانه و فتا استفاده ڪنین نمک فلفل و پودر سیر به میزان دلخواه سیب زمینے ها رو رنده ڪنین و با تخم مرغ و خامه ، ادویه مخلوط ڪنین در آخر پنیر را اضافه ڪرده و مخلوط ڪنین تو تابه نچسب میزان مناسب روغن بریزین و رو حرارت متوسط بزارین روغن گرم شه وقتے روغن گرم شد حرارت را ملایم ڪنین مواد سیب زمینے رو داخل قیف بریزین و تو روغن داغ به شڪل دلخواه شڪوفه بزنین از قیف محڪم براے شڪوفه زدن استفاده ڪنین ڪه قیف پاره نشه بعد با انواع غذا و سس میتونین سرو ڪنین نوش جان☺️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
"کیک لازانیا" ورق لازانیا 2 بسته مایه ماکارونی که دیگه همه بلدین 😅 برای این کیک از 500 گرم گوشت استفاده شده که شما میتونین به دلخواه از 250 گرم گوشت با 250 گرم سویای خیس کرده استفاده کنید پیاز بزرگ 1 عدد فلفل دلمه ای و قارچ و هویج هم به دلخواه خودتون میتونین استفاده کنین پنیر پیتزا به میزان دلخواه سس بشامل : شیر 3 پیمانه آرد سفید 3 قاشق غذاخوری کره 3 قاشق غذاخوری نمک و فلفل برای تهیه ی سس بشامل ابتدا کره و ارد رو باهم تفت میدین تا خامی ارد گرفته بشه و کم کم شیر رو اضافه میکنین و مرتب همش میزنین تا خوب حل شه و شروع به غلیظ شدن کنه در انتها نمک و فلفل رو اضافه کنین غلظت سس بشامل مثل فرنیه خب حالا ورقه های لازانیارو تو آب جوش و کمی روغن بپزین و فورا زیر آب سرد آبکش کنین تا له نشه و بهم نچسبه حالا قالب کیکتون رو حسابی چرب کنین و کفش روغن بریزین مثل شکل ورقه هارو به ترتیب بچینین و سس سفید و مایه ی گوشت را مرحله به مرحله بریزین و پنیر پیتزا و ورقه لازانیا در طبقه های کیک قرار بدین وقتی طبقات کیک تکمیل شد اضافات ورقه های لازانیایی که در لبه ها چیده بودین رو برگردونین روی کیک تا خوب پیچیده شه کیکتون حالا قالب رو بزارین تو فر با دمای 180 درجه سانتیگراد 30 تا 40 دقیقه بمونه بعد از فر درش بیارین بزارین کمی خنک شه و از قالب برش گردونین تو دیس و به دلخواه تزئینش کنین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
من همیشه مواد رو چشمی میریزم ترکیب مواد سالاد کاملا به سلیقه شما بستگی داره حتما پاستا رو با آب و نمک و چند قاشق روغن بجوشانید و آبکش کنید،روغن مانع چسبیدن پاستا به هم شده و جذب سس رو توسط پاستا رو کاهش میده بعد از اینکه پاستا رو جوشانید آبکش کرده و روی پاستاها آب سرد بریزید تا کاملا خنک شوند 5 دقیقه صبر کنید تا آب آن خارج شده و بعد در کاسه بریزید زیاد نگذارید آب پاستا کشیده و پاستا خشک بشه چون اینجوری جذب سس توسط پاستا زیاد میشه و پاستا حالت خمیری به خودش میگیره همیشه سس رو ابتدا به مواد کربوهیدرات سالاد مثل سیب زمینی یا پاستا اضافه میکنیم و بعد سایر ترکیبات رو به سالاد اضافه و مخلوط میکنیم...این یه قاعده کلی هست و برای تمام سالادها صدق میکنه اگر بلافاصله قراره سالاد سرو بشه تمام سس رو ابتدای کار اضافه کنید در غیر اینصورت اگر تا زمان سرو چند ساعت فاصله ست بهتره نصف بیشتر سس رو ابتدای کار و بقیه اون رو قبل از سرو اضافه و مخلوط کنید. اگر فقط از مایونز استفاده میکنید و سس خیلی غلیظ بود اون رو با یکی دو قاشق آب رقیق کنید...به طور کلی سس سالاد ماکارونی اگر زیاد غلیظ باشه باعث خمیری و خشک شدن سالاد میشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
براے ۳ نفر برنج ۳ پیمانه سینه مرغ یا ران مرغ ۱ عدد هویج ۲ عدد پیاز ۱ عدد زعفران به میزان لازم نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم . . برنج رو شستم و خیس ڪردم . مرغ رو همراه پیاز و نمک و زردچوبه و ڪمے آب گذاشتم بپزه ، میتونین داخل آب مرغ زعفران هم بریزین .طوری ڪه بعد از پخت ڪمے آب مرغ بمونه . وقتے مرغ پخت ، اون رو ریش ریش ڪردم . هوےج رو شستم و پوستش رو ڪندم و با رنده خلالے ڪردم . (ازرنده آلمانے استفاده ڪردم) هویج رو با ڪمے روغن تفت دادم . بهش آب مرغ ڪمے ریختم و گذاشتم بپزه ، حالا اگه آب مرغ دوست ندارین ، آب بریزین ولے با آب مرغ خوشمزه میشه . من و همسرم غذاے شیرین دوست نداریم به هویج شڪر نمے ریزم ، حالا این ڪاملا سلیقه اے و ذایقه اے هست ، دوست دارین توے این مرحله به هویج هاتون شڪر بریزین . مرغ ریش ریش شده و هویجے ڪه پخته و آبے نداره رو با هم مخلوط ڪردم . برنج رو آبڪش ڪردم ، اگر دوست دارین داخل آبے ڪه برنج هست قبل آبڪش زردچوبه بریزین . کف قابلمه من از ته دیگ نونے استفاده ڪردم ، هر ته دیگے بخواین میتونین درست ڪنین . برنج رو داخل قابلمه ریختم و لا به لا از مواد مرغ و هویج ریختم . البته ڪمے نگه داشتم براے تزیین روش و گداشتم ڪه برنج دم بڪشه . اون استڪان هم زعفرون هست . حالا باز هم سلیقه اے هست اصلا میتونین موادرو لا به لاش نریزین و موقعے ڪه توے دیس ڪشیدین ، روش بریزین . وقتی برنجم پخت ، یه ڪفگیر برداشتم و ڪمے زعفرانے ڪردم . برنجم روداخل دیس ڪشیدم . با بقیه مواد مرغ و هویج و برنج زعفرانے و زرشک و ڪشمش و خلال پسته و بادام روش رو تزیین ڪردم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این نوع پیتزا موادش ڪاملا هر چے ڪه دوست دارید بریزین و سلیقه اے و خیلے ایده خوبے براے مهمونے ها و حتے براے بچه ها . اون قدر خوش خوراڪه ڪه ڪلے طرفدار داره 😊. . . برای ۱۶ عدد نان باگت ۴ عدد گوشت چرخ ڪرده ۱۵۰ گرم قارچ ۶ عدد پیاز ۱ عدد فلفل دلمه اے ۱ عدد ذرت ۳ تا ۴ ق غ نمک و فلفل و زردچوبه و رب گوجه به میزان لازم پنیر پیتزا به میزان لازم مواد ڪاملا سلیقه اے هر چے ڪه خودتون دوست دارید داخل پیتزاتون بریزین . من به این صورت عمل ڪردم . ےه پیاز رو خرد ڪردم و داخل تابه اے ریختم و تفت دادم . گوشت رو بهش اصافه ڪردم و تفت دادم . فلفل دلمه اے رنگے رو خرد ڪردم و ریختم . قارچ ها رو هم ورقه اے ڪردم و قبلش تفت داده بودم بهش اضافه ڪردم و ذرت رو هم ریختم و نمک و فلفل و زردچوبه و رب گوجه ریختم . برای راحاے ڪار همه رو با هم مخلوط ڪردم دیگه جدا جدا نزاشتم . نون باگت ها رو دو قسمت ڪردم و از وسط نصف ڪردم . ڪفش ڪمے سس گوجه ریختم و پتیر پیتزا و بعد از مواد گوشتے روش ریختم و باز پنیر پیتزا ریختم . و روش هم گوجه گیلاسے چیدم . داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت ۸ الے ۱۰ دقیقه قرار دادم اخر هم ۲ دقیقه شعله بالایے رو روشن ڪردم تا پنیر برشته بشه . حواستون باشه زیاد توے فر نزارین فقط در حد اب شدن پنیر هست و الا نون باگت خشک میشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان ترڪیه 😉👌 میتونید داخلش پنیر و گردوهم بزارید..فقط حتما از خمیر مایه خوب و سالم استفاده ڪنید و آرد خوب مخصوص نان ڪه همونطور ڪه همیشه میگم آرد نان فانتزے براے درست ڪردن نان عالیه و بافت نان رو سبک و پوک میڪنه براے همینه نان منم پوک شد و یه مورد دیگه اینڪه چون این نان آرد ڪمے داره بے نهایت نرم و پوک هست مواد لازم : خمےر مایه : یک ق غ شڪر : دو ق غ نمک : یک ق چ آب ولرم : یک پیمانه یا شیر یڪ‌پیمانه ڪره آب شده : پنجاه گرم روغن مایع : یک چهارم پیمانه تخم مرغ یک عدد آرد : سه پیمانه یک ق شڪر + خمیر مایه رو تو لیوان بزرگے باهم مخلوط ڪنید و نصف پیمانه آب ولرم بهش اضافه ڪنید و با قاشق هم بزنید درب ظرف رو بزارید و روشم یه پارچه بزارید تا محیط تاریک بشه براش و اجازه بدید تا به عمل بیاد. بعد بقیه شڪر + نمڪ+ سفیده تخم مرغ( زرده سفیده جدا، زرده رو براے رمال روش استفاده ڪنید )+ مابقے اب ولرم+ ڪره + روغن رو‌ باهم مخلوط ڪنید بعد خمیر مایه عمل اومده رو اضافه ڪنید و هم بزنید و آرد رو اضافه ڪنید. آرد بیشتر نزنید اصلا این خمیر ڪمے چسبناک هست روشو بپوشونید و‌یک ساعت بهش استراحت بدید بعد ڪمے از خمیر جدا ڪنید و توے دستتون گرد ڪنید ( ڪمے دستتون رو آغشته به آرد ڪنید تا راحت ڪار ڪنید و خمیر نچسبه اگر چسبناک بود ) و توے سینے ڪه ڪاغذ روغنے گذاشتید بچینید و در فر ۱۹۰ درجه ڪه از قبل گرم ڪردید یک ربع الے بیست دقیقه پخت ڪنید بے نهایت خوشمزه نرم و عالی. . نڪات مهم : آرد اضافه به خمیر ندید ڪه سنگین بشه و نرمیش ڪم بشه این نون خیلے نرم هست و یڪے از دلایلش همین ڪم بودن آردش هست این نون هم مثل مابقے نون ها بدون فر روے گاز میتونید درست ڪنید مثل همیشه توے تابه یاشعله پخش ڪن درست ڪنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
"رولت پتی بور و خامه" بیسکوییت پتی بور شکلاتی 2 بسته کره آب شده 2 قاشق غذاخوری شکر 1 قاشق غذاخوری شیر 1 پیمانه حدودا پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری خامه فرم گرفته به میزان دلخواه شکلات آب شده حدودا 100 گرم خب حالا بیسکوییت هارو حسابی خرد خرد کنین پودر کاکائو و شکر را در شیر حسابی حل کنین و کره را اضافه کنین وقتی خوب مواد یکدست حل شد کم کم به بیسکوییت ها اضافه کنین تا خمیر شه و منسجم باشه نباید زیادی شل بشه و وا بره حالا روی سطح کار سلیفون پهن کنین و خمیر را روی سلیفون به کمک وردنه قشنگ و یکدست پهنش کنین میتونین برای راحتی بیشتر روی خمیر یه کاغذ روغنی بزارین و روش وردنه بکشین که خمیر به وردنه نچسبه وقتی یکدست پهن شد خامه کشی کنین به ارامی سلیفون زیری را بلند کنین و سعی کنین خمیر را رول کنین دقیقا مثل رولت وقتی رول کردنش کامل شد همونجوری با سلیفون بزارین تو یخچال تا خنک شه و در ضمن سلیفون کمک میکنه که خشک نشه بعد از یکساعت که از یخچال دراوردین سلیفون دورش را باز کنین با شکلات اب شده شکلات کشیش کنین و تزیین کنین مجددا برای 2 تا 3 ساعت بزارین یخچال تا خوب خنک شه و جا بیفته و نوش جان کنین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خوشمزه😋 🍴مواد مورد نیاز🍴 . 5 عدد سینه مرغ 1 قاشق غذاخورے نمڪ 1 قاشق چاے خورے فلفل 1 قاشق چاے خورے پاپریڪا 1 قاشق غذاخورے روغن زیتون 170 گرم اسفناج پخته شده 170 ڪنگر فرنگی 220 گرم پنیر خامه ای 100 گرم پنیر موزارلا 2 حبه سیر 80 گرم پنیر پارمسان 1 قاشق چاے خورے نمڪ . ♨طرز تهیه♨ . 1. ابتدا روے سینه هاے مرغ برش ایجاد ڪرده و به یک ڪاسه منتقل ڪنید سپس نمک، فلفل، پاپریڪا و روغن زیتون را به آن اضافه ڪنید و خوب هم بزنید تا ترڪیب شود. 2. سینه هاے مرغ را داخل یک تابه قرار داده و در حرارت زیاد گریل ڪنید. 3 اسفناج را به همراه ڪنگر فرنگے، پنیر خامه اے، پنیر موزارلا، 2 حبه سیر، پنیر پارمسان و نمک ترڪیب ڪنید سپس مخلوط درست شده را داخل تابه روے مرغ ها پر ڪنید و تابه را به فر منتقل ڪنید. 4. به مدت 20 دقیقه در دماے 180 درجه سانتے گراد یا 350 درجه فارنهایت داخل فر بپزید. 5. با سیب زمینے سرخ ڪرده سرو ڪنید. نوش جان😄 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
"ماڪارونے مرغ" ماڪارونے شڪل دار 1 بسته سینه مرغ 2 عدد نگینے خرد شده فلفل دلمه اے سبز 1 عدد پیاز 1 عدد بزرگ سیر رنده شده 2 حبه فلفل دلمه اے قرمز در صورت تمایل نصف عدد رب گوجه فرنگے 2 قاشق غذا خورے روغن براے سرخ ڪردن نمک و فلفل جعفرے تازه 1 دسته اگر دوست داشتین میتونین به دلخواه از قارچ و ذرت هم استفاده ڪنین ماڪارونے هارو تو آب جوش و ڪمے نمک و 1 قاشق غذاخورے روغن بریزین و بزارین حسابے بپزه سینه هارو با پیاز و روغن خوب تفت بدین وقتے ڪمے طلایے شد فلفل دلمه اے اضافه ڪنین و خوب تفت بدین سیر رو اضافه ڪنین و ادویه هارو اضافه ڪنین وقتے مواد خوب پخت رب رو اضافه ڪنین و با مواد سرخ ڪنین خوب ڪه مواد باهم طعمدار شد ڪمے آب اضافه ڪنین و در قابلمه رو بزارین تا جا بیفته حالا ماڪارونے ڪامل پخته شده را آبڪش ڪنین و بگیرینش زیر آب سرد ڪه به هم نچسبه وقتے مواد مرغ خوب پخت و جا افتاد ماڪارونے رو بهش اضافه ڪنین و چندتا تفت بدین و حالا جعفرے هاے خرد شده رو اضافه ڪنین و بعد از 10 دقیقه آماده سرو هست ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش ته چین مرغ شیک و مجلسے ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛