eitaa logo
آشپزی خاص
100.1هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39هزار ویدیو
48 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همبرگر مرغ پنیری ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بادمجون اینجورے درست ڪن مواد لازم: 1 ڪیلو بادمجان 200 -250 گرم گوشت چرخڪرده 1 عدد پیاز 1 حبه سیر نصف قاشق غذاخورے فلفل یا رب گوجه فرنگی فلفل 1 عدد نمڪ براے بالا: گوجه فرنگی بادمجان ها را پوست گرفته و آنها را در آب نمک نگه مے داریم تا تلخیش از بین برود. سپس برش داده و در روغن سرخ ڪنید. روغن و ڪره را در یک ماهیتابه ریخته و پیاز را سرخ ڪنید تا صورتے رنگ شود. گوشت ، فلفل و سس (مخلوط یک قاشق رب گوجه با آب جوش و فلفل سیاه)را اضافه ڪنید. نمک ، گوجه فرنگے یا فلفل را ریز ڪرده و ڪباب را بگذارید. بادمجان ها را داخل قابلمه مے گذاریم و آنها را روے ملات مے گذاریم. بادمجان را بریزید و سس را اضافه ڪنید و قسمت بالا را با برش هاے گوجه فرنگے و فلفل تزئین ڪنید. 1 و نیم فنجان آب بریزید و روے حرارت ڪم طبخ مے ڪنیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بادمجون اینجورے درست ڪن ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خورش مرغ خورش مرغ با پوره گوجه فرنگے بسیار خوش مزه 😉 اگه دوست داشتید با برنج سرو ڪنید غلظت سس به همین غلظتے باشه ڪه تو فیلمه اگه دوست داشتید با نون وسبزے سرو ڪنید ڪمے رقیقتر باشه اگه با نون سرو میڪنید هنگامے تڪه هاے مرغ به سس اضافه میڪنید چند قاچ سیب زمینے هم اضافه ڪنید تا باهاش بپزه خیلے خوشمزس تڪه مرغ به اندازه تعداد نفرات این مقدار واسه پنج الے شش نفره تڪه مرغ پنج تڪه گوجه فرنگے رسیده یک ڪیلو رب یک قاشق غذاخورے ڪره حدود۵۰ گرم پیاز دو عدد( یک دونه خام با مرغ پخته میشه یک دونه رنده وسرخ میڪنیم ) سےر دوحبه نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه و زعفران دم ڪرده به میزان لازم آبغوره یا آب لیمو در صورت نیاز من همیشه قبل از اینڪه مرغ رو فریزیر بزارم چند ساعتے تو اب ونمک میزارم سپس خوب میشورم ومیزارم ابش ڪاملا بره وبسته بندے میڪنم از فریزیر ڪه در آوردم یخ زداے ڪه شد همراه آب میزارم رو گاز تا ڪفش بالا بیاد اما جوش نزنه آبشو دور میریزیم دوباره خوب میشورم و آماده پخته، این روش مرغ اصلا بو نمیده تڪه هاے مرغ رو با پیاز چهار قاچ نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز وڪمے زردچوبه ونمک میزاریم بپزه نزارید زیادے بپزه ڪه گوشت واستخوان از هم جدا بشه . مرغ ڪه پخت از آب خارج ڪرده تڪه اے ڪره رو ذوب ڪرده وتڪه هاے مرغ رو همراه زعفران دم ڪرده باهاش سرخ میڪنیم مرغ سرخ شده رو از ماهے تابه خارج ڪرده تو همون ماهے تابه یک عدد پیاز رنده شده میریزیم وتفت میریم یک دو عدد سیر رنده ڪیک قاشق رب هم باهاش تفت میدیم پوره گوجه فرنگے رو اضافه ڪرده درشو میزاریم تا سرخ بشه وبه روغن بیفته،سپس آب مرغ رو اضافه ومیزاریم سس به جوش بیاد تڪه هاے مرغ رو به ارومے تو سس میزاریم شعله رو ڪم میڪنیم تا سس غلیظ بشه اگه دوست دارید ترش مزه باشه اواخر پخت ڪمے ابغوره یا آب لیمو بزنید من گوجه فرنگیم ترش مزه بود هیچے نزدم ده دقیقه آخر چند عدد گوجه گیلاسے اضافه ڪردم پوره گوجه فرنگی: گوجه فرنگے رو خوب نشسته با رنده ریز رنده ڪنید واز صافے رد ڪنید تا تخماش ازش جدا بشه خیلیا فقط رنده میڪنن واز صافے رد نمیڪنن به نظر من تخماش جدا بشه خورش مجلسے تره طعم ڪره دوست ندارید از روغن استفاده ڪنید یا نصف نصف استفاده ڪنید سیر اختیاریه دوست ندارید نریزی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
محلبی(دسر) دو رنگ مواد لازم براے قسمت شیرے وانیلی شیر4/5 لیوان آرد1 لیوان شڪر1 لیوان وانیل 1 پاڪت(5گرم یا مقدار ڪمے وانیل شڪری) ڪره یا مارگارین1 ق غ شیر ،آرد ،شکر را در یک قابلمه ریخته و روے گاز گذلشته و مداوم هم بزنید و بپزید هنگامے ڪه جوش آمد و قوام و غلظت گرفت زیر گاز را خاموش ڪنید و ڪره و وانیل را به محلبے افزوده و با همزن دستے به خوبے هم بزنید تا صاف و یڪدست شود .استڪان ها را به جایے تڪیه داده به طورے ڪه نیفتند و محلبے سفید را به طور مساوے بین آنها تقسیم ڪنید.استڪانها ڪج باشند و صبر ڪنید تا محلبے ها سرد شود.میتوانےد محلبے ها را به همین شڪل ڪج در یخچال بگذارید تا سریع تر بسته شوند .(خودشان را بگیرند) اکر میخواهید پودینگ شڪلاتے حاضرے درست ڪنید و روے محلبے ها را بریزید و اگر میخواهید با این دستور محلبے شڪلاتے درست ڪنید و روے آنها بریزید. شےر 2/5 لیوان آرد 1 ق غ پر نشاسته 1 ق غ(ذرت) نصف لیوان شڪر وانیل 1 پاڪت(5گرم یا مقدار ڪمے وانیل شڪری) ڪاڪائو 3ذق غ ڪره 1 ق غ به جز ڪره همه مواد را در یک قابلمه ریخته روے گاز مداوم هم بزنید و بپزید تا قوام بگیرد و غلیظ شود. در آخر ڪره را هم اضافه ڪرده و به هم بزنید تا صاف و یڪدست شود و در استڪانها روے محلبے سفید به مقدار مساوے تقسیم ڪنید و بریزید.بعد از اینڪه سرد شد روے آنها را با موز یا هر چیز دلخواهتون تزیین ڪنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اینم از ڪباب بوقلمون ڪه من خودم واسه اولین بار درست ڪردم وعاشقش شدم😋 . موادلازم: سینه بوقلمون 300گرم هویج ڪوچک 1عدد پیاز رنده شده1عدد جعفرے خردشده ڪمی زعفران دم ڪرده2قاشق مرباخوری نمک و فلفل وپودرسیروپودرزنجبیل وپودرتخم گشنیزوپودرپاپریڪا 1قاشق غذاخورے روغن زیتون طرزتهیه : اول ڪارسینه بوقلمون روچرخ ڪردم وباپیاز رنده شده(آب پیاز گرفته بشه) ومابقے تمام مواد مخلوط ڪردم وخوب چنگ زدم تا حالت چسبندگے پیداڪنه وبعد روش روسلفون ڪشیدم گذاشتم یخچال حدود1ساعت وبعد طبق فیلم به سیخ ڪشیدم وباز براے نیم ساعت گذاشتم یخچال وبعداین تایم در روغن ڪم سرخ ڪردم، وواسه ڪنارش هم پلو ڪته اے درست ڪردم ڪه اونم عالے شد. 🤗🤗 به همین راحتے وخوشمزگی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ڪباب تابه اے بوقلمون ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مرغ رو دو ساعتے با نمک و زردچوبه وفلفل وزعفران وڪمے آب لیمو مزه دار ڪنید سپس تو ماهے تابه نچسب دو طرف مرغ رو خوب سرخ ڪنید وقتے سرخ شدن از ماهے تابه خارج ڪرده تو همون ماهے تابه یک عدد پیاز نسبتا بزرگ رنده ڪرده وتفت بدید پیاز ڪه طلاے شد یڪے دو حبه سیر رنده شده بهش اضافه ڪنید وباهاش تفت بدید سیر رو زیاد سرخ نڪنید تلخ میشه(سےر اختیاریه)دوست ندارید نریزد سپس رب رو اضافه وباهاش تفت بدید حدود سے ثانیه بیش از حد تفت بدید رب تیره میشه آب به اندازه ڪافے ریخته ومیزاریم سس جوش بیاد جوش ڪه اومد تڪه هاے مرغ رو اضافه ڪرده یک عدد هویج پوست ڪنده وتڪه اے برش میزینم اونو هم اضافه ڪرده نمک زده درشو میزاریم با شعله ڪم تا مرغ و هویج خوب پخته بشه حدود یک الے یڪساعت ونیم اواخر پخت ڪمے آب لیمو یا آبغوره اضافه میڪنیم بجاے آب لیمو میتونید ڪمے رب آلوچه اضافه ڪنید اونم خیلے خوشمزس ولے رنگ خورشت ڪمے تیره میشه حتے به جاے اب لیمو ورب آلوچه بیست دقیقه آخر چند عدد آلوے خیس شده اضافه ڪنید عزیزان همه اینا سلیقه ایه به ذایقه خانواده خود ڪم وزیادش ڪنید آب زیاد نریزد ڪه تڪه هاے مرغ غرق بشن تا نصف مرغا بیاد ڪافیه با شعله ڪم بپزید تا زود ابش بخار نشه سس زیاد آبڪے نباشه البته این سلیقه‌ایه مرغ سس داشته باشه یا نه، خانواده ما بدون سس نمیخورن تفت دادن زرشڪ: زرشک رو چند دقیقه اے با آب سرد خیس ڪنید وسپس تو آبڪش بریزید وابے سرد روش بڪشید وبزارید تو همون آبڪش بمونه آب زرشک باید ڪاملا ڪشیده بشه بخواید سرخ ڪنید ڪمے ڪره رو آب ڪنید زرشک بریزید و بلافاصله ڪمے شڪر روش بپاشید وفورے هم بزنید شعله ڪم باشه چون زرشک خیلے زود میسوزه مدام هم بزنید تا شڪر آب بشه(نزارےد شڪر ڪاراملے بشه) وگرنه بعدا دونه هاش زیر دندون میاد اگه خلال پسته میریزید همون موقع هم اونو اضافه ڪنید بعد از چند ثانیه تفت دادن گاز رو خاموش ڪنید وڪنار بزارید زعفران دم ڪرده به ڪمے برنج زده وخوب مخلوط میڪنیم زرشک هم اضافه ڪرده وبه سلیقه خود رو برنج سفید تزیین ڪنید عزیزان چون مرغ رو با زردچوبه وفلفل وزعفران مزه دار ڪردین دیگه ادویه نمے زنیم همون مقدار ادویه ڪافیه اگر تو زدن زعفران دست ودلباز هستید زردچوبه رو میتونید حذف ڪنید ویا میتونید فقط زردچوبه بزنید هویج دوست ندارید نریزید نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷سلام به 🌷جمعه 19 اردیبهشت مـــاه خوش آمدید آدينه مبارک🌸 سرتون سبز🌺 لبتون گـــل🌼 چشماتون نور🌸 کامتون عسل🌺 لحنتون مهر🌼 حرفاتون غزل🌸 حستون عشق🌺 دلتــون گــرم🌼 لبتون خندان🌸 حالتون خوب🌺 خوب، خوب🌼 💚💛روز زیبای شما عزیزان 💗❤️بـــه خـــیـــر و شـــادی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
امگشت پلو یا مِگِشِت پلو یک غذای خیلی خوشمزه ،غذای جنوبی که حتما حتما امتحان کنید پشیمون نمیشین این پلو بی نهایت خوشمزه هست و خیلی طعم و عطر عالی داره این پلو کمی تند هم طبخ میشه که خوب براساس ذایقه تون می تونین تنظیم کنین . البته که شما جنوبی های عزیز خیلی بهتر از من وارد تر هستید من کوچیک شمام . شما روش پختتون رو بفرمایید تا با انواع دستورهای مختلف و منطقه های مختلف و شهرها آشنا بشیم 🙂 . برنج ۳ پیمانه تن ماهی ۱ عدد (ماهی ) پیاز ۲ عدد سیر ۲ تا ۳ حبه سبزی یک پیمانه (گشنیز و شنبلیله و یا شوید) رب گوجه ۲ ق غ گردو خرد شده ۲ تا ۳ ق غ ( دل به خواه) کشمش پلویی ۲ تا ۳ ق غ گرد لیمو ۱ ق غ لوبیا چشم بلبلی نصف پیمانه ( به دلخواه) نمک و فلفل و دارچین برنج رو در ابتدا خیس کردم . پیاز رو خرد کردم و با روغن کمی تفت دادم . سیر رو هم خرد کردم و داخلش ریختم و با هم تفت دادم . رب گوجه اصافه کردم ( البته این رب گوجه من رب گوجه خونگی هست و خیلی خوش طعم تر می کنه اتفاقا حالا جاش پوره گوجه فرنگی هم می تونین استفاده کنین ) . تن ماهی رو که طبق روش پختم و بعد روعنش رو گرفتم و بهش اضافه کردم . کشمش هم از قبل شستم و گداشتم خشک بشه و به همراه گردوی نیم کوب شده و لوبیا چشم بلبلی که از قبل پخته شده مخلوط کردم . لوبیا رو هم از شب قبل خیس کردم و روز بعد ابش رو تعویص کردم و پختم ) نمک و فلفل و گرد لیمو هم به دلخواه داخلش ریختم . برنج رو داخل آب جوش ریختم و وقتی که نیم پز شد سبزی رو داخلش ریختم و بعد از یکی دو دقیقه آبکش کردم . می تونین برنج رو هم آبکش کنید و لا به لا سبزی رو اضافه کنید . داخل قابلمه لا به لا برنج و از مواد ماهی همراه دارچین اضافه کردم و گذاشتم دم بکشه . نکات : لوبیا چشم بلبلی کاملا توی این دستور غذا به دلخواه هست یک عده می ریزن یک عده نمی ریزن و اما من میگم بریزین چرا که این لوبیا خیییییلی مفید هست و خیلی خوب و حیفه که در دستورهای عذایی استفاده نشه . سبزی اینجا شوید و یا سبزی ماهی که شامل گشنیز و شنبلیله هست که مقدار شنبلیله کم هست حدودا به نسبت یک به چهار . مثلا یک کیلو سبزی داشته باشید هشتصد گرمش گشنیز دویست گرمش شنبلیله ماهی مورد استفاده می تونه هم تن ماهی قوطی باشه و هم میشه از ماهی های دیگه ماهی تن تازه و انواع ماهی های جنوبی و یا دیگر نوع باشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. دلمه فلفل مواد لازم ( ٥ نفر) فلفل دلمه >> ٥ عدد گوشت چرخ كرده >> ٢٥٠ گرم برنج >> ١ پيمانه لپه >> ١ پيمانه ترخون >> ١ قاشق چ خ مرزه >> ١ قاشق چ خ رب >> ١ قاشق غ خ گوجه >> ١ عدد . . مواد سس پياز ١ عدد رب >> ١ قاشق غ خ نمك و فلفل و زردچوبه غوره >> ١ قاشق غ خ فلفل شيرين >> ٣ عدد . . چطور درست كنيم 👨🏻‍🍳 پياز نگيني و تفت بدين ،گوشت رو هم همينطور،نمك و فلفل و زردچوبه رو اضافه كنيد،بعد از چند دقيقه سرخ كردن گوشت ،گوجه نگيني رو اضافه كنيد،حالا نوبت اضافه كردن رب ،اون رو هم خوب تفت بدين،مرحله بعد لپه و برنج كاملا پخته رو اضافه كنيد،در اخر هم ترخون و مرزه رو اضافه كنيد ،چند دقيقه رو حرارت نگه دارين و بزارين كنار،حالا داخل فلفل دلمه رو نمك بريزين ،چند دقيقه برعكس كنيد تا تلخيش بره و توش رو پر كنيد از مواد،مرحله بعدي پياز و تفت بدين و نمك و فلفل و زرد چوبه رو اضافه كنيد بعد رب و تفت بدين ،در آخر هم ١ ليوان اب بريزيد و غوره و فلفل شيرين رو اضافه كنيد يك قل زد ،فلفل هارو بچينيد ،در ظرف رو ببنديد ،بعد از ٤٥ دقيقه آمادست❤️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: 4 بادمجان 3 فلفل دلمه ای قرمز 1 پیاز متوسط 3-4 قطعه فلفل سبز 4-5 سیر 3 گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی روغن نباتی یا کره پودر فلفل قرمز نمک دستور پخت: ابتدا بادمجان و فلفل دلمه ای قرمز را درون ماهیتابه قرار دهید و با چاقو کمی سوراخ کنید سپس درب قابلمه را ببندید تا کامل پخت شوند ،پوستشان را جدا و کاملا لهشان کنید. حال در ظرفی دیگر پیاز، روغن ، فلفل سبز ، سیر و رب گوجه فرنگی را ریخته و کاملا سرخ کنید. سپس گوجه فرنگی خورد شده را اظافه نمایید و به مدت 5 دقیقه اجازه دهید کاملا پخت شود. حال بادمجان و فلفل دلمه ای پخت شده از مرحله قبل را به همراه نمک و فلفل قرمز به مواد اظافه میکنیم و درب قابلمه را می بندیم اجازه میدهیم 10 الی 20 دقیقه تا کامل پخت شوند ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بادمجون به این خوشمزگی عمرا اگه خورده باشی😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بارها گفتم☺بازم میگم...معمولا در کیکهای میوه ای برای جلوگیری از خمیری شدن کیک به دلیل آب انداختن میوه حین پخت از جوش شیرین استفاده میکنیم تا کیک خوش بافت بشه... شما میتونید به جای جوش شیرین در این دستور از 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر استفاده کنید ولی ترجیح من در کیک میوه ای استفاده از جوش شیرین هست😇 اصول پایه قنادی اینو میگه😉 حتما از ماست استفاده کنید...اگه شیر بریزید میوه تهنشین میشه(من همیشه از ماست سون استفاده میکنم) کپسولها رو تا نصف پر کنید ،نه بیشتر!!!! چون کیک پف زیاد داره و کیکتون سرریز میشه از من گفتن با این میزان 16 تا 18 عدد کاپ کیک خواهید داشت...اگه فرتون جا نداره میتونید یک سری بپزید و سری دوم رو بعدش...مشکلی پیش نمیاد... مجموعا 1 پیمانه توت فرنگی خرد شده استفاده میشه،1/3 رو داخل مواد کیک بریزید و مخلوط کنید و 2/3 باقی مانده را روی کاپ کیک بچینید فر برقی یا توستر دما روی 160 تنظیم بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خامه قنادے رو خریدید حتما توے فریز نگهدارے ڪنید و در زمان استفاده از یک ساعت قبل در یخچال بذارید تا ڪمے نرم بشه و حالت بستنے به خودش بگیره سپس به اندازه نیازتون ازش جدا ڪنید. خامه قنادے شیرین هست و نیازے به اضافه ڪردن پودر قند یا اسانس نداره خامه قنادے رو از لوازم قنادیها تهیه ڪنید. . واسه فرم دادن خامه قنادے نیازے به گذاشتن ڪاسه یخ زیر ڪاسه خامه نیست ولے من معمولا تابستون این ڪارو میڪنم تا خامه زودتر فرم بگیره و شل نشه در مرحله اول ڪه تازه شروع به همزدن خامه میڪنید درجه همزن ڪند باشه تا خامه باز و یڪدست بشه و بعد سرعت همزن رو ڪاملا زیاد ڪنید. اگه همزن رومیزے دارید حجم بیشترے خامه میتونید در ڪاسه همزن بریزید چون همزنهاے رومیزے قدرتشون از همزنهاے دستے بیشتره...در غیر اینصورت دقت ڪنید ڪم ڪم خامه رو توے ڪاسه ریخته و فرم بدید وگرنه خامه خوب فرم نمیگیره و شل میشه. حجم خامه قنادے با اندازه پره هاے همزن تناسب داشته باشه،اگه بیشتر بریزید یا ڪاسه خیلے بزرگتر از سایز پره هاے همزن باشه خامه خوب فرم نمیگیره . برای فرم گرفتن خامه حدود 7_5 دقیقه باید با دور تند هم بزنید . وقتی خامه شروع به فرم گرفتن میڪنه حفره هایے وسط خامه ایجاد میشه و وقتے خامه آماده ست ڪه به هیچ عنوان از پره همزن و ڪاسه نریزه و رد پره هاے همزن روے اون باقے میمونه دو سه دقیقه اول بعد از همزدن اگه خامه هنوز خیلے یخ باشه فرم ڪاذب میگیره ڪه در این حالت اگه دو دقیقه صبر ڪنید میبینید ڪه خامه شل شده و فرمش رو از دست میده....بنابراےن حتما زمانے شروع به همزدن خامه ڪنید ڪه به حالت بستنے نرم دراومده باشه. . برای رنگ ڪردن خامه حتما حتما از رنگ خوراڪے ژله اے استفاده ڪنید...وقتی خامه فرم گرفت رنگ را اضافه و چند ثانیه با دور تند همزن بزنید تا یڪنواخت بشه. به هیچ عنوان از رنگهاے مایع استفاده نمیڪنیم چون باعث شل شدن خامه میشه. برای شڪلاتے ڪردن خامه،بعد از اینڪه خامه فرم گرفت ،پودر ڪاڪائو را در خامه الک و دوباره چند ثانیه با همزن بزنید تا یڪنواخت شڪلاتے شود. خامه فرم گرفته رو در صورت اضافه اومدن میتونید در ظرف دربسته فریز ڪرده و براے داخل دسرهاتون استفاده ڪنید من از خامه مارک گلرود استفاده میڪنم...هم خوب فرم میگیره هم در برابر گرما زود شل نمیشه من اینجا از ماسوره آچارے بامیه(ستاره باز،ساےز بزرگ استفاده ڪردم) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
میتونید به جاے پیمانه استاندارد از لیوان دسته دار فرانسوے استفاده ڪنید آرد سنگک 1 پیمانه اگه در دسترس نداشتید آرد گندم از سوپرمارڪت تهیه ڪنید...آرد قنادے مناسب این حلوا نیست شیره خرما یا انگور 3/4 پیمانه اگر شیره خیلے غلیظ و شیرین بود میتونید 1/2 پیمانه بریزید و اگه شیره رقیق و ڪم شیرین بود تا 1 پیمانه شیره میتونید استفاده ڪنید آب 3/4 پیمانه گلاب 1/4 پیمانه روغن مایع 1/4 پیمانه روغن جامد یا ڪره 1/4 پیمانه میزان روغن مصرفے به جنس آرد بستگے داره بنابراین روغن رو یڪباره نریزید...ممڪنه روغن ڪمترے مصرف بشه پودر هل 1/4 قاشق چایخوری زعفران دمڪرده به دلخواه شما میتونید از دارچین یا هر ادویه طعم دهنده دیگه اے بنا به ذائقه استفاده ڪنید و مقدارشو بنا به ذائقه تون زیاد و ڪم ڪنید یا ڪلا چیزے اضافه نڪنید. ابتدا شیره را آماده ڪنید. آب+شیره+گلاب+زعفران+هل را با هم مخلوط و روے حرارت ملایم قرار دهید تا شیره در آب حل و یڪدست شود. نیازی نیست شربت بجوشد همینڪه گرم شود ڪافے ست...حرارت را خاموش و شربت را ڪنار بگذارید. آرد را در تابه با حرارت ملایم 30 تا 40 دقیقه تفت دهید تا ڪمے طلایے شود. اینکه چقدر آرد طلایے بشه به سلیقه شما بستگے داره...من دوست دارم این حلوا تیره بشه بنابراین آرد را تفت دادم تا طلایے شد...اگر خواستید حلوا روشن بشه،آرد رو ڪمتر تفت بدید. سپس آرد را الک و ڪنار بگذارید الک ڪردن آرد مانع گلوله شدن اون در حلوا میشه. در تابه روغن+ڪره بریزید و روے حرارت ملایم قرار داده صبر ڪنید تا روغن گرم شود.سپس آرد را اضافه و هم بزنید تا آرد و روغن یڪدست شوند و یڪے دو دقیقه روے حرارت ملایم باهم تفت بخورند. سپس شربت را در سه مرحله اضافه و سریع و مدام هم بزنید تا شربت به خورد آرد و روغن برود. دقت ڪنید در این مرحله حرارت ڪاملا ملایم باشد وگرنه شربت سریع تبخیر و حلوا خشک و ترک دار میشود. در آخر روے حرارت ملایم آنقدر هم بزنید تا حلوا جمع و گهواره شود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛