eitaa logo
آشپزی خاص
96.6هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
40.6هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
برای درست کردن شربت زعفران 4 لیوان شکر با دو لیوان آب رو یه مقدار حل کردم و گذاشتمش روی شعله ی گاز تا کامل شکر داخل آب حل بشه،بعد چهار عدد هل رو شکستم و انداختم داخلش، بعد از حدود نیم ساعت پنج الی شش قاشق زعفران غلیظ دم کرده رو بهش اضافه کردم(لطفا در اضافه کردن زعفران دست دلبازی کنید😉)تا زمانی که شربت بجوش بیاد یه مقدار شعله رو زیاد کردم بعد از اون شعله رو ملایم کردم و یک سوم لیوان هم بهش گلاب اضافه کردم و بعد گذاشتم شربتم حسابی قوام بیاد حدود یک ساعت یا یخورده بیشتر طول میکشه که شربت قوام بیاد،شربت هرچی سرد بشه قوامش بیشتر مشخص میشه. در کل برای درست کردن شربت زعفران به ازای هر لیوان شکری که استفاده میکنین باید نصف اون رو آب بریزین. . برای قرار گرفتن لایه ها به روی هم ابتدا از نیم ساعت قبل یک قاشق تخم شربتی رو بشورین چون گرد و خاک داره بعد بریزینش داخل یه کاسه و یک لیوان آب ولرم بریزین روی تخم شربتی ها و بزارینش کنار،حالا یه مقدار از شربت غلیظ رو بریزین داخل لیوان یا پارچتون بعد داخل یه بطری آب یا یه پارچ دیگه سه قاشق از شربت زعفران و پنج الی شش قاشق آبلیمو حل کنین و بقیه شو آب بریزین و همه رو با هم مخلوط کنین (اضافه کردن چند قاشق شربت و آب لیمو به آب بخاطر رنگ گرفتن و خوش طعم شدنشه)بعد به آرومی و با احتیاط آب رو به شربتهای غلیظ داخل لیوان اضافه کنین و بعد تخم شربتی رو به آرامی اضافه کنید.و بعد چند حبه یخ میشه ریخت داخلش. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
که با بامیه معمولی خودمون روش تهیه و ظاهرش کلا فرق داره به خوشگلی و خط داری بامیه های معمولی نیست مگر اینکه خمیرش را سفتتر کنید ولی خیلی خوشمزس مایه خمیر یا همون مخمر یا خمیر مایه هم بهش میگن ۲ ق چ سرصاف شکر ۱ق چ اب گرم ۱/۲ پیمانه یا لیوان ماست ۱/۴ پیمانه روغن مایع ۱/۸ پیمانه (۳ ق غ پر) پودر هل ۱ق چ پودر دارچین ۱/۲ ق چ میزان پودر هل و دارچین دلخواهه می تونید کمتر بیشتر کنید زعفران دم کرده غلیظ مقداری به دلخواه آرد تقریبا ۲ لیوان (می تونید از مخلوط آرد سفید وارد سنگک استفاده کنید من ارد سفید زدم) تخم مرغ ۲ عدد خمیرمایه +شکر +اب گرم را مخلوط کنید ودرب ان را بگذارید واجازه دهید تا عمل اید، درون ظرفی دیگر ماست شیرین ،روغن مایع ،پودر هل و دارچین وزعفران را باهم مخلوط کنید سپس خمیر مایه عمل آمده را اضافه کنید ودرنهایت آرد ارد را کم کم بریزید تا جایی که خمیری بدست بیاد که چسبنده نباشد خمیر را ۵ دقیقه ورز دهید وحدود یک ساعت در محیط استراحت پس از استراحت وحجیم شدن خمیر، پف ان را با کمی ورز دادن بگیرید ودو عدد تخم مرغ را دونه دونه اضافه کنید وبا همزن یا دست مخلوط کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خمیر چسبنده ای خواهید داشت خمیر را درون قیف بریزید(قیف بدون ماسوره یا با ماسوره، فرق نداره) اگر خمیر شل بود وازقیف میریخت می تونید به ان کمی ارد اضافه کنید تا غلطتش مناسب بشه واینکه این بامیه خیلی خط دار وخوشگل نمیشه مگر اینکه خمیرش را سفتتر کنید سپس درون روغن (روغن گرم بشه نه داغ) شکل بدین و با حرارت ملاایم سرخ کنید یک طرف که سرخ شد طرف دیگه را سرخ کنید و پس از سرخ شدن بلافاصله درون شربت ولرم بیندازید چند دقیقه ای که ماند خارج کنید وبا پودر نارگیل یا پودر پسته تزیین کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کباب بادمجان یک غذای خوشمزه و مجلل و مفید است. و اما روش تهیه آن: مواد تشکیل دهنده: ۲ تکه بادمجان نازک و بلند پوست کنده ۳ عدد خمیر یوفکا روغن زیتون برای روی تکه های یوفکا گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم یک پیاز بزرگ رنده شده یک عدد سیر برای مخلوط کردن با ماست یک قاشق چایخوری زیره سبز یک قاشق چایخوری فلفل یک قاشق چایخوری پاپریکا (پورد فلفل) ۲ قاشق چیخوری نمک ۱ عدد تخم مرغ بادمجانها را در روغن کم سرخ میکنیم و با یک دستمال تمیز روغن اضافی آن را گرفته ونار میگذاریم. خمیر یوفکا را پهن کرده با روغن روی آن را میپوشانیم سپس لبه های آن را صاف کرده و همانند آنچه در کلیپ مشاهده میشود تا میزنیم. گوشت چرخ کرده را با با مواد افزودنی ذکر شده مخلوط کرده به صورت لوله ای در آورده روی بادمجانهای چیده شده روی یوفکا قرار میدهیم. خمیر یوفکا را رول کرده به صورت تکه های ۲ تا ۳ سانتی برش میدهیم و در داخل قالب کمربندی میچینین و آن را در فر با دمای ۲۰۰ تا ۲۲۰ درجه قرار میدهیم (بهتر است دما کمتر از ۲۰۰ باشد) پس از پخت روی آن را با ماست و سیر و کره آب شده میپوشانیم از خوردن آن لذت ببرید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
11.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔝🔝🔝👇👇👇👇 نخود و لوبیاچیتی را از روز قبل داخل آب خیس می کنیم. بلغورجو، برنج و عدس میشوریم. نخود، لوبیاچیتی، گوشت، شلغم، پیاز و بلغورجو را همراه با آب می پزیم. بعد پخت گوشت، گوشت، پیاز و شلغم ها را جدا کرده و کامل له می کنیم. سبزی آشی، عدس و برنج داخل قابلمه ای جدا می پزیم. بعد پخت برنج و عدس، مواد له شده، نخود، لوبیاچیتی و بلغورجو پخته شده رو اضافه می کنیم، بعد جا افتادن آش، نمک و آبغوره می ریزیم و هم می زنیم. رب گوجه فرنگی داخل تابه با مقداری روغن سرخ می کنیم زردچوبه، فلفل سیاه و نعناع خشک به آن اضافه و تفت میدیم و داخل آش می ریزیم. آش شلغم با پیاز و نعنا داغ بصورت دلخواه تزئین کنید. نوش جان 😄😍 نکات: سبزی آش: تره، جعفری، گشنیز و سبزی سیر خشک شده هست. برای پخت گوشت به همراه بقیه مواد حتما به زودپز نیاز نیست، می توانید از قابلمه معمولی استفاده کنید. به جای گوشت گوسفند از گوشت مرغ هم می توانید استفاده کنید. ریختن رب گوجه و آبغوره داخل این آش به ذائقه شما بستگی دارد. به جای سبزی خشک از سبزی تازه هم می توانید استفاده کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍎🍏🥮 خمیر: آرد: ۳۰۰ گرم کره: ۱۵۰ گرم (با دمای اتاق) پودر قند: ۲ قاشق غذاخوری نمک: یک سرانگشت (نصف قاشق چای‌خوری) شیر: یک سوم لیوان (در ۲ مرحله اضافه کنید) و خوب ورز بدید. . بافت کیک که مثل من شد، باید ۱ ساعت استراحت کنه. . سیب‌هارو (۳ یا ۴ تا) خورد کنید و در ۱۵ گرم با یک و نیم قاشق چای‌خوری دارچین، ۲۰ دقیقه روی حرارت کم بپزید تا کاراملی بشه. اگه سیب شیرین باشه، نیازی به شکر نیست. اما اگه سیب ترش بود، یکم شکر بریزید. . بعد از یک ساعت که خمیر استراحت کرد، مثل من شیرینی‌هارو درست کنید. اگه هم مدل خاصی در تهیه شیرینی دارید، فیلمش رو برام بفرستید. اگه دوست داشتید روی خمیر رو زرده تخم مرغ بزنید و داخل فر بذارید. دما: ۱۸۰ درجه زمان: ۴۰ تا ۵۰ دقیقه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
جزء شانزدهم قرآن (تند خوانی) - hasanmojtaba.ir.mp3
3.95M
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پيتزا لقمه ای🍕😋 👈یه فینگرفود لذیذ و خوشمزه👉 مواد لازم: نان تست..... دوازده عدد🍞 كره (ذوب شده)..... يك دوم پيمانه سير (ريز خرد شده)...... يك الي دو حبه برگ جعفري (ريز خرد شده)..... يك قاشق سوپ خوري🍃 پنير ماتزرلا (رنده شده)..... يك و يك دوم پيمانه🧀 سس گوجه فرنگي..... يك و يك دوم پيمانه🥫 پپروني (خرد شده)..... سه چهارم پيمانه طرز تهيه: نان هاي تست را با وردنه پهن كرده و دايره هايي از آنها قالب بزنيد. كره ذوب شده، سير و برگ جعفري ريز خرد شده را با هم مخلوط كرده و روي نان ها بماليد. آنها را در كاپ هاي قالب مافين بگذاريد و به مدت ۱۰ دقيقه در فر از قبل گرم شده با دماي ۱۸۰ درجه سانتي گراد (۳۵۰ درجه فارنهايت) قرار دهيد. پنير ماتزرلاي رنده شده داخل هر يك بريزيد و سس گوجه فرنگي پخش كنيد و دوباره پنير قرار دهيد. پپروني ها را روي آنها چيده و به مدت ۱۰ دقيقه در فر از قبل گرم شده با دماي ۱۸۰ درجه سانتي گراد (۳۵۰ درجه فارنهايت) قرار دهيد. سپس سرو كنيد. در صورت تمایل میتوانید از قارچ، فلفل دلمه ای، ذرت،.... استفاده کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یوفکا مواد لازم • 1 3/2 پیمانه آرد گندم الک شده • 1 قاشق چایخوری نمک • 2/3 پیمانه آب ولرم • 2 قاشق سوپخوری روغن زیتون • روغن زیتون (برای سرخ کردن) طرز تهیه 1. برای تهیه نان یوفکا، ابتدا در یک کاسه متوسط ، آرد و نمک را با هم مخلوط کنید. 2. روغن زیتون را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. آن را ورز دهید تا خمیر یکدستی بدست آید. (اگر حالت چسبندگی داشت کمی آرد اضافه کنید.) 3. روی خمیر را با محافظ پلاستیکی بپوشانید و اجازه دهید در دمای اتاق به مدت 4 ساعت و یا در یخچال به مدت یک شب خمیر بماند. 4. خمیر را به 6 قطعه مساوی تقسیم کنید. هر قطعه را به شکل یک توپ درآورید. توپ های خمیر را با یک حوله آشپزخانه تمیز بپوشانید و اجازه دهید در دمای اتاق به مدت 15 دقیقه بماند. 5. روی یک سطح صاف آرد بپاشید. هر رول توپ را به صورت بسیار نازک با وردنه پهن کنید. یک تابه را بر روی حرارت متوسط قرار دهید. در تابه روغن زیتون بریزید و اجازه دهید داغ شود. خمیر نازک را در روغن به مدت 1-2 دقیقه قرار دهید. با استفاده از یک کاردک مخصوص برای طرف دیگر این کار را تکرار کنید. 6. با استفاده از کاردک، نان را از روغن خارج کنید و روی دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛