eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
🔷 غذاى مناسب براى كودكان 👌روش اماده سازى :پوره سیب زمینی رو با لبو یا ترشی چغندر له شده بنفش کنیم. با هویج پخته و له شده نارنجی . با زعفرون زرد. با سبزی هایی مثل شوید یا اسفناج سبز کنیم و به صورت توپهای رنگی در ظرف بچینیم.🔱 🆔 @ashpaziykhs 🍧🍜💁
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
توپک سیب زمینی رنگی 🆔 @ashpaziykhs 🍧🍜💁
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
امروزتان زیبا💘 لحظه هایتان گلباران امروزغم وناراحتے راازدل بیرون کنید💚 محبت، عشق ودوستی راجایگزینش کنید الهےغم همیشه ازتون دورباشه وشادی همه💘🍃 زندگیتون روفرابگیره 🔱eitaa.com/ashpazi
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
شیر عسلی ۱/۲قوطی بستنی لیوانی وانیلی یک عدد پنیر 200گرم خامه صبحانه 200گرم پودر ژلاتین سه قاشق غذا خوری پودر ژله هر طعمی دوست داشتید یه بسته ابتدا پنیر خامه ای را در حد باز شدن با همزن میزنیم و سپس خامه صبحانه رو به ان اضافه میکنیم وکمی با همزن در حد سه ثانیه مخلوط میکنیم و سپس بستنی و شیر عسلی را نیز افزوده و هم میزنیم و حالا ژله آلوئه ورا یا هر طعمی خواستید از قبل با یه لیوان اب جوش باز کنید و به دمای محیط برسونید و به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید ،و در آخر سه قاشق پودر ژلاتین رو که بن ماری و به دمای محیط رسیده به مواد قبلی اضافه میکنیم و قالب مورد نظر را چرب کنید و داخل قالب بریزید و چهار الی پنج ساعت در یخچال گذاشته و سپس به راحتی از قالب جدا کنید اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
دسر شانامو اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
مواد لازم : تخم مرغ 1 عدد ارد 2 پیمانه اب 40 گرم شکر 34 گرم شیر 40 گرم کره 20 گرم خمیر مایه 1 و نیم ق م نمک 1 پنس طرز تهيه: خمير مايه و شير ولرم و شكر رو مخلوط ميكنيم و ميزاريم جاي گرم به مدت ١٥ دقيقه تا پف بكنه تخم مرغ و اب ولرم و نمك و كره اي كه بنماري كرديم و سرد شده رو مخلوط ميكنيم ، در انتها خمير مايه عمل اومده رو اضافه ميكنيم و ارد رو كم كم الك ميكنيم و كاملا مخلوط ميكنيم تا خمير بشه و به دست نچسبه . خمير رو داخل يه ظرف گود كه چرب كرديم ميزاريم و روش رو با پارچه ميپوشونيم و ميزاريم جاي گرم به مدت ١ ساعت تا حجمش دو برابر بشه. بعد از استراحت خمير رو به ارتفاع ١ سانت باز ميكنيم و قالب ميزنيم ، دوباره روي خمير هايي كه قالب زديم رو ميپوشونيم و ١٥ دقيقه ديگه استراحت ميديم . داخل يه شير جوش و يا قابلمه كوچيك روغن ميريزيم و ميزاريم داغ بشه ، دونه دونه دونات ها رو ميندازيم داخل روغن تا هر دو طرفش سرخ بشه ، بعد روي دستمال ميزاريم تا روغن اضافه گرفته بشه ازش . برای کرم بین دونات : میتونید از کرم پاتیسیر استفاده کنید و یا به روش زیر عمل کنید : ۱ پیمانه شیر شکر نصف پیمانه نشاسته ذرت ۲ ق غ پودر هل ۱ ق چ گلاب ۱ ق غ . شیر سرد ، نشاسته ذرت و شکر رو مخلوط میکنیم و هم میزنیم تا یکدست بشه بعد روی حرارت ملایم میزاریم و مرتب هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسه در انتها گلاب و پودر هل رو اضافه میکنیم و خاموش میکنیم . دونات هارو با چاقو از وسط دو نیم میکنیم و مقداری از کرم رو بین ۲ لایه میریزیم ، روی دونات رو هم کرم میزنیم و با رنده شکلات تزئین میکنیم . اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱 🌻🌻🌻🌻🌻🌻
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
دونات کرم دار اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
طرزتهیه: برای درست کردنش حدودا چهارصد گرم گوشت چرخ شده رو با یدونه سیب زمینی متوسط رنده شده ی آبگرفته، یدونه پیاز کوچیک رنده شده،یکی دوقاشق آرد معمولی،دوقاشق سبزی معطر که بیشترش ترخون و مرزه باشه،نمک، فلفل وادویه کاملا ورز میدم و کنار میزارم. پیازداغ نگینی درست میکنم و رب گوجه و ادویه و نمک اضافه کرده کاملا تفت میدم و بعد به میزان کافی آب اضافه میکنم و صبر میکنم تا سس کمی بجوشه و قوام بیاد. قلقلی ها رو جداگانه فقط در حد تغییر رنگ دادن یه تفت کوچیک میدم و بعد داخل سس میزارم. حتما سیب زمینی هم داخلش بریزید خیلی لعابدار میشه👌 من امروز سیب زمینیها رو جداگانه سرخ کردم😊 اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
کله گنجشکی اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
موادلازم : سه تا چهار لیوان آرد تخم مرغ یک عدد 1لیوان شیر ولرم نصف لیوان ماست 1 قاشق غذاخوری پودر خمیر مایه فوری 2قاشق غذاخوری شکر 1 قاشق چایخوری نمک نصف لیوان روغن مایع زرده تخم مرغ و یک ق شیر و کمی زعفران برای رومال طرز تهیه: ۱- خمیر مایه ، شیر ولرم ( شیر گرمی که دست را نسوزاند ) و 1 قاشق چایخوری شکر را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس 5 دقیقه کناری قرار دهید تا خمیر مایه عمل کند ( کف کند ) بیشتر از این مدت بمونه بعدا داخل نان عمل نمیکنه و کیفیت نداره این کار فقط بخاطر اینه از سلامت خمیرمایه فوری اطمینان حاصل بشه اگر خمیر مایه رو تازه خریدید نیازی به ریختن در آب نیست میتونید یک دفعه داخل مواد بریزید ۲- باقی مانده شکر ، ماست روغن و تخم مرغ و نمک را داخل کاسه دیگری بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شوند ، خمیر مایه را با چند قاشق آرد را مخلوط کنید و به مواد تخم مرغی اضافه کنید ، کمی هم بزنید تا مواد ترکیب شوند سپس باقی مانده آرد را اضافه کنید. ۳- پس از مخلوط کردن مواد را با دست ترکیب کنید تا خمیر جمع شود ، روی سطح کار ارد بپاشید و خمیر را روی سطح کار قرار دهید ، خمیر را 10 دقیقه ورز دهید ( مکرر روی سطح کار بکوبید و باز کنید ) ، آنقدر ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید. ۴- داخل کاسه ای را چرب کنید و خمیر را داخل کاسه قرار دهید ، روی خمیر را بپوشانید و در جای گرمی 1 ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر 2 برابر شود ، پس از آماده شدن پف خمیر را با فشار دست بگیرید. و به چونه بگیرید و با فاصله چندسانتی در قالب بچینید و یک ربع دیگه استراحت بدید و در اخر رومال زرده و زعفران و شیر کنجد بزنید در فر 180 درجه 40 تا 50 دقیقه بپزد تا روی نان طلایی شود اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
نان شیر مال اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
مواد لازم: تخم مرغ 4 عدد شکر 2 فنجان اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری آرد ساده 2 و 1/4 فنجان بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری شیر 1 و 1/4 فنجان کره نرم شده 10 قاشق غذاخوری ✍️طرز تهیه: فر را روی 176 درجه سانتیگراد قرار دهید. تخم مرغ ها را در کاسه بزرگی بریزید و با سرعت بالای همزن برقی به مدت 5 دقیقه بزنید تا تخم مرغ غلیظ و رنگ آن لیمویی شود. کم کم شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا مایه نرم و یکدست شود. وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. آرد و بکینگ پودر را کم کم اضافه کنید و با سرعت پایین هم بزنید. شیر و کره را در شیرجوش بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کره کاملا آب شود. شیر را کم کم به خمیر اضافه کنید و هم بزنید تا خمیری یکدست و روان حاصل شود. کف قالب را با کمی کره چرب کنید. سپس خمیر را در قالب بریزید و بطور یکنواخت پخش کنید. قالب را به مدت 30 الی 35 دقیقه داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید. یک خلال دندان داخل کیک فرو کنید، اگر تمیز بیرون آمد یعنی کیک آماده است. کیک را روی توری فلزی قرار دهید تا خنک شود 😋نوش جون😋 اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
کیک شیر اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
موادلازم📝 سیب زمینی متوسط ۲عدد تخم مرغ ۵عدد شکر ۱ق غ داخل مواد کوکو گلاب کمتر از نصف لیوان هل ۱ ق م کره ۱۰۰ گرم وانیل کمی زعفرون دم کرده کمی طرز تهیه شیره ۲/۵ لیوان شکر ۱ لیوان آب نصف لیوان کمتر گلاب زعفرون به مقدار لازم ✍️طرز تهیه: سیب زمینی ها رو پخته میکنیم ، بعد خوب میکوبیم و تخم مرغها رو بهش اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم. سپس گلاب، زعفرون و هل و وانیل و شکر رو بهش اضافه میکنیم و با همزن ۵ دقیقه میزنیم . بعد داخل ماهی تابه( سایز ماهی تابه ۱۶در ۲۲ سانت) نچسب کره میریزیم و مواد رو میریزیم،در تابه رو ۵ دقیقه میزاریم تا رویه کوکو هم خودشو بگیره، با حرارت متوسط. بعد از پنج دقیقه در تابه رو بردارید و برش بزنید و از اون رو کنید تا طرف دیگه کوکو سرخ بشه . بعد شربت داغ رو در سه مرحله بهش اضافه کنید ، هر مرحله ۵ دقیقه طول میکشه ، ودر آخر برای تزیین روش من زرشک و خلال پسته و گردو رو در شیره سرد نیم ساعت گذاشتم بعد روی کوکو ریختم . 😋نوش جون😋 اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
کوکو_شیرین اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
نحوه گرفتن تلخی آب لیمو تازه دوستان الان فصل لیمو و آب لیمو هستش و چون اکثرا بصورت ماشینی و با دستگاه آب گرفته میشه و دیگه خانما سنتی اینکارو انجام نمیدن هسته های،لیمو هم کمی له میشه و باعث تلخی آب لیمو میشه برای رفع این مشکل بعداز گرفتن آب لیمو دو تا سه عدد هویج. بستگی بمیزان آبلیمو داره. برای15 کیلو لیمو 4 عدد هویج متوسط پوست کنده درسته بندازید تو لیمو 24 ساعت بمونه بعد صاف کنید، هویجها تلخی آب لیمو رو بخودش میگیره و بعد از صاف کردن آبلیمو میتونید گوشت لیمو رو برای خورشتها استفاده کنید بدونه اینکه نگران تلخیش باشید √ضمنا برای اینکه آبلیمو تا سال آینده یا بیشتر رنگش کدر یا سیاه نشه حتمن تو جای تاریک نگهداری بشه روی شیسه های آبلیمو مشماع مشکی بکشید رنگش عالی می مونه نکته آخر هیچ موقع آبلیمو و آبغوره و آب نارنج......و کلا ترشیجات رو تو ظرف یا بطریهای پلاستیکی نریزید چون ترشی آنها باعث اکسیده شدن ظروف و سمی شدن اونا میشه نووووووش جونتون.....وبه سلامتی استفاده کنین فوروارد فراموش نشه👌 اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
رفع تلخی ابلیمو اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
🌸ســلام 🌸آن سلامی كه به سین 🌸نـقش سـلامت دارد 🌸لـام آن 🌸لطف و لطافت دارد 🌸الـفش 🌸الـفت بی پایانیست 🌸میم آن 🌸عطر محبت دارد 🌸صبح بخیـر اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱 🍃💞💕💞💕🍃
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
❓چرا کیک به اندازه کافی پف نکرده است ؟ ✅مایعات مورد استفاده کم یا زیاد شده است ✅میزان مخلوط کردن مواد کم یا زیاد بوده است ✅دمای فر بسیار کم یا بسیار زیاد بوده است ✅هنگام مخلوط کردن ترتیب افزودن رعایت نشده ✅کره یا تخم مرغ مورد استفاده سرد بوده است ✅بکینگ پودر مورد استفاده کم یا کهنه بوده ✅میزان روغن مورد استفاده بسیار زیاد بوده ✅اندازه قالب نسبت به مایه کیک بزرگ بوده ✅فاصله زمانی زیاد اماده شدن تا قرار دادن داخل فر  ❓چرا لایه روی کیک چسبنده است ؟ ✅روی کیک وقتی گرم بوده پوشانده شده است ✅مقدار مایعات مورد استفاده زیاد بوده است ✅کیک به اندازه کافی نپخته است  ❓چرا کیک حالت خیس و مرطوب دارد ؟ ✅کیک قبل از پخت کامل از فر خارج شده است ✅شکر،مایعات و چربی کیک زیاد بوده است ✅کیک داخل قالب مانده و سرد شده است  ❓چرا کیک حالت چروکیده و بهم فشرده دارد ؟ ✅قالب نسبت به مواد کیک بزرگ بوده است ✅قالب بیش از حد چرب شده است ✅مواد بیش از حد مخلوط شده است ✅مقدار مایعات زیاد بوده است ✅کیک بیش از حد پخته است  ❓چرا پس از پخت پف کیک خوابیده است ؟ ✅دمای فر کمتر از مقدار لازم بوده است ✅پخت کیک کافی نبوده است ✅میزان شکر مورد استفاده زیاد بوده است ✅قالب کیک نسبت به مواد کوچک بوده است ✅کیک در هنگام پخت تکان داده شده است ✅در فر قبل از پخت کیک زیاد باز شده است ✅زمان اضافه کردن سفیده مواد زیاد مخلوط شده است ✅بعد از افزودن آرد زیاد مخلوط شده است ✅مقدار بکینگ پودر یا جوش شیرین زیاده بوده ✅مقدار مایعات کمتر یا بیشتر شده است   ❓چرا کیک بافت زبری دارد یا وسط ان فرو رفته است ؟ ✅فر قبل از پخت کیک گرم نشده است ✅شکر و روغن به اندازه کافی مخلوط نشده ✅مواد اندازه کافی مخلوط نشده است ✅میزان بکینگ پودر مورد استفاده زیاد بوده ✅میزان مایعات مورد استفاده کم بوده است ✅از آرد نامرغوب برای کیک استفاده شده ✅مواد به درستی در قالب پخش نشده است ✅کیک با حرارت کم و ارام پخته شده است ❓چرا روی کیک چسبنده اما داخل کیک خشک است ؟ ✅مواد کیک بیش از حد مخلوط شده است ✅سفیده های تخم مرغ بیش از حد زده شده ✅مدت پخت کیک طولانی بوده است ✅قالب کیک نسبت به مواد بسیار بزرگ بوده ✅کیک در معرض جریان هوا سرد شده است ✅مقدار آرد مورد استفاده زیاد بوده است ✅مقدار شکر مورد استفاده کافی نبوده است ✅میزان چربی یا مایعات مورد استفاده کم بوده ❓چرا کیک خمیری و سنگین است ؟ ✅مواد کیک خوب مخلوط نشده است ✅تعداد تخم مرغ مورد استفاده زیاد بوده است ✅مقدار مایعات مورد استفاده زیاد بوده است ✅دمای فر بیشتر از مقدار لازم بوده است   ❓چرا کیک به قالب چسبیده است ؟ ✅قالب به درستی چرب نشده است ✅قالب به درستی اردپاشی نشده است ✅کیک به اندازه کافی نپخته است ✅کیک پس از خنک شدن از قالب خارج نشده ❓ کیک حالتی خشک و بافتی شکننده دارد ؟ ✅مقدارچربی کیک کم بوده است ✅مقدار شکر کیک کم بوده است ✅مایه کیک بیش از حد مخلوط شده است ✅بدلیل مایعات کم خمیر کیک سفت بوده است ✅مقدار شکر مورد استفاده زیاد بوده است ✅بدلیل مایعات زیاد خمیر کیک شل بوده است ✅مقدار بکینگ پودر مورد استفاده زیاد بوده ✅کیک داغ و سریع از قالب خارج شده است. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
موادلازم: یک لیوان شیر ولرم یک استکان شکر یک ق غ مایه خمیر کمی وانیل یک ق سر خالی کوچیک چای نمک سه ق غ کره ✍طرزتهیه: ارد هم به میزانی که خمیر بدست نچسبد البته این خمیر چون شکر دارد کمی چسبنده هست پس به علت رفع چسبندگ خمیر بیش از حد ارد اظافه نکنید تا جایی که خمیر یکجا جمع بشه و از ظرف جدا بشه کافیه همه مواد رو مخلوط کرده و خوب ورز میدهیم تا خوب خمیر نرمی بدست اید بعد یک سوم از خمیر رو بر میداریم و به بقیه خمیر سه ق پودر کاکاعو با خیلی کم شیر در حد سه چهار ق غ اضافه میکنیم و خوب ورز میدهیم تا کا کاعو به خورد خمیر بره و یه خمیر کاکاویی یکدست بدست بیادحالا خمیر سفید که داریم رو به پنج تا توپ هم انداز ه تقسیم میکنیم و خمیر کاکاویی رو هم به پنج توپ هم انداره تقسیم میکنیم و ا ساعت استراحت میدهیم و بعد طی اون زمان ا توپ سفید رو با وردنه باز میکنیم به صورت مستطیل با ارتفاع 55سانتی بعد ا توپ کاکاویی رو بر میداریم و با دست به صورت رل میکنیم یعنی به شکل مار و یک طرف خمیر سفید میزاریم و خمیر سفید رو دورش رل میکنیم و همه رو به همین ترتیب انجام میدهیم و در قالب صبحانه که کاغذ روغنی انداختیم یکیکی روی هم میزاریم و روش کمی زرده و زعفران میزنیم و در فر گرم شده میدهیم 180درجه تا زمانی که طلایی بشه. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
نان زرافه اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
کلوچه سیب وگردو بسیار خوشمزه وسبک مواد لازم : خمیر مایه: 1 قاشق غذا خوری شکر: 1 قاشق چای خوری کره: 60 گرم شیر: 1 پیمانه یا یک لیوان شکر : 1 قاشق غذا خوری ارد: به مقدار لازم تقریبا دو ونیم لیوان مواد داخل نان : سیب شیرین متوسط : 2 عدد دارچین : 1 قاشق چای خوری پر زعفران : 1/3 قاشق چای خوری شکر : 150 گرم گردوی خرد شده در صورت تمایل زرده تخم مرغ: 1 عدد همراه با 2 قاشق اب ولرم برای روی نانها خمیر مایه را با 1 قاشق چای خوری شکر و 1/4 پیمانه اب گرم بزارید تا پف کنید 15-20 دقیقه کافیست کره را 1 ساعت قبل بزارید در دمای اتاق تا نرم شود شیر را گرم کنید فقط ولرم شود نه داغ خمیر مایه وکره و شیر, شکر را درون ظرفی بریزید و کم کم ارد اضافه کنید و با دست مخلوط کنید تا زمانی که خمیری لطیف بسیار نرم و بدست نچسب بدست بیاد روی خمیر یک حوله بکشید و بزارید جای ولرم به مدت 45-1 ساعت تا خمیر ور بیاد و حجمش 2 برابر شود در این فاصله سیب را با رنده درشت رنده کنید درون ماهی تابه بریزید و شکر را با سیب مخلوط کنید و تا زمانی که اب سیب ها کشیده نشده تفت بدید " در صورت استفاده از گردو همراه با سیب ها اضافه کنید " وقتی اب سیب ها کامل کشیده شد دارچین و زعفران را اضافه کنید و 1 دقیقه تفت بدید و از روی حرارت بردارید تا خنک شود روی میز کار را ارد بپاشید از خمیر گوله هایی اندازه نارنگی جدا کنید و گرد کنید از این مقدار مواد 10 عدد نون بدست میاد وسط خمیر رو گود کنید واز مواد سیب 1 قاشق داخل خمیر بزارید و دوباره گرد کنید. و روی میز با فشار دست خمیر را پهن کنید و اگر دوست داشتید روی خمیر ها شکل بیندازید و روی نانها های اماده را تخم مرغ بمالید و کنجد یا دانه خشخاش بریزید و داخل فر روی 180 درجه به مدت 20-30 دقیقه تا زمانی که روی نانها ها طلایی شود. دستورات متنوع تروآموزش های بیشتر در کانال اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
کلوچه سیب و گردو اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم : پوست هندوانه 1 کیلوگرم شکر 1 کیلوگرم آب 1 لیتر جوش شیرین 1 قاشق مرباخوری آب لیموترش 1 لیموترش تازه پوست لیموترش 1 لیموترش تازه(رنده شده) @ashpaziykhs